Nagyon mas szint a ket csapat, eg es fold, ez a Plzen a Seria A-ba sem biztos hogy benntmaradna.
Lehet ma golkulonbseget javitani, johet egy 5 gol mint a Barca.
Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming
Nagyon mas szint a ket csapat, eg es fold, ez a Plzen a Seria A-ba sem biztos hogy benntmaradna.
Tetszik, hogy nem beadásokra játszunk és végre középről próbálunk gólt szerezni. Remélem a bajnokságba is ezt fogjuk játszani valamint Lukaku visszatérése után is. Ez jobb.
Kiscsapat az ellenfel.CsaSzi9294 írta: ↑2022.09.13. 19:12Tetszik, hogy nem beadásokra játszunk és végre középről próbálunk gólt szerezni. Remélem a bajnokságba is ezt fogjuk játszani valamint Lukaku visszatérése után is. Ez jobb.
En biztos behoznam Asllanit, ma vele is boven nyerni kell.Dan-i-nter írta: ↑2022.09.13. 19:18
Miki viszont ma is borzasztóan kilóg a csapatból, nagyon úgy néz ki, hogy "Kolarovos" igazolás lesz ő is. Remélhetőleg Aslani kapja majd a perceit nemsoká (bár tudom, Inzaghi berögződése, hogy ő csak Brozo posztján tud játszani).
vakok ellen illene azert loni egy 3 goltinterfan írta: ↑2022.09.13. 19:14Kiscsapat az ellenfel.CsaSzi9294 írta: ↑2022.09.13. 19:12Tetszik, hogy nem beadásokra játszunk és végre középről próbálunk gólt szerezni. Remélem a bajnokságba is ezt fogjuk játszani valamint Lukaku visszatérése után is. Ez jobb.
Spezia ellen is "villogtunk".
Ennyi a story, mint tobbszor is irtam, kis es kozepcsapatok ellen nyerunk, kicsik ellen meg "vilogni" is tudunk.
Ez az Inzaghi Inter.
Egy negyes min illene, hatha onbizalomban kicsit feljonnenk.R9. írta: ↑2022.09.13. 19:31vakok ellen illene azert loni egy 3 goltinterfan írta: ↑2022.09.13. 19:14Kiscsapat az ellenfel.CsaSzi9294 írta: ↑2022.09.13. 19:12
Tetszik, hogy nem beadásokra játszunk és végre középről próbálunk gólt szerezni. Remélem a bajnokságba is ezt fogjuk játszani valamint Lukaku visszatérése után is. Ez jobb.
Ennyi a story, mint tobbszor is irtam, kis es kozepcsapatok ellen nyerunk, kicsik ellen meg "vilogni" is tudunk.
Ez az Inzaghi Inter.
Nezzuk a pozitiv oldalat a dolgoknak, a Plzenek meg nem volt kaput eltalalo lovese.Dan-i-nter írta: ↑2022.09.13. 20:09Borzalmas nézni.. Nem is emlékszem, hogy mikor irritált ennyire egy játékosunk mint ő, talán Kuzmanovic. (Kolarov is, de ő legalább nem játszott sokat).
Dumfries egyebkent a legjobbjaink kozt van iden.lucky0 írta: ↑2022.09.13. 20:21 Épp akartam írni hogy a holland is meccsek óta gyengélkedik, biztosan őt is megzavarta, hogy elakartul adni! Mondjuk most sem vette át jól, szerencséje volt a lövésnél is. Gag megint megérdemli a játékperceket. Ezeket miért nem kapja meg Asllani vagy Bellanova akik talán még profitálhatnának is belőle?
Az biztos, nem akarmi dolog.Dan-i-nter írta: ↑2022.09.13. 20:25Valóban nem sok játékos mondhatja el, hogy konferencia liga győztes, meg kell becsülni![]()
Semmi dolga nem volt , ebből nehéz következtetni.Dan-i-nter írta: ↑2022.09.13. 20:31 Kicsit más: Bár ez lényegében egy sör meccs, szóval sokat nem lehet belőle levonni, de Acerbi a mai nap azért elég profin lehozta a meccset. Rohadtul nem szimpi ismerve a csapat szimpátiáját, de ha ilyen mentalitással focizik, akkor el lehet viselni mint csere védő.
Majd szóljál légy szíves, ha lehet dícséni a csapatot! Köszönöm!interfan írta: ↑2022.09.13. 19:14Kiscsapat az ellenfel.CsaSzi9294 írta: ↑2022.09.13. 19:12Tetszik, hogy nem beadásokra játszunk és végre középről próbálunk gólt szerezni. Remélem a bajnokságba is ezt fogjuk játszani valamint Lukaku visszatérése után is. Ez jobb.
Ez az Inzaghi Inter.
Na a Toro meccs utan meg azert kaptam, mert dicsertem a csapatot, es tul optimista vagyok, es miert irom bajnokeselyesek vagyunk boven.Portiere32 írta: ↑2022.09.13. 20:58
Majd szóljál légy szíves, ha lehet dícséni a csapatot! Köszönöm!
Portiere32 írta: ↑2022.09.13. 20:58Majd szóljál légy szíves, ha lehet dícséni a csapatot! Köszönöm!
Mert Interfan élete nem csak játék és mese...interfan írta: ↑2022.09.13. 21:02Na a Toro meccs utan meg azert kaptam, mert dicsertem a csapatot, es tul optimista vagyok, es miert irom bajnokeselyesek vagyunk boven.Portiere32 írta: ↑2022.09.13. 20:58
Hat igy azert nehez lesz.![]()
Egyebkent mint irtam, ez az Inzaghi Inter, most hogy ez jo, vagy sem, az mindekinek az egyeni velemenye.
Lehet ez dicseret, szidas, pozitivizmus, negativizmus, realizmus, stb.
En tovabbra is tartom, iden boven-boven meglehet a bajnoki cim, akarmilyen is a nagyok ellen a merleg.
Nem bizony.Portiere32 írta: ↑2022.09.13. 21:10Mert Interfan élete nem csak játék és mese...interfan írta: ↑2022.09.13. 21:02Na a Toro meccs utan meg azert kaptam, mert dicsertem a csapatot, es tul optimista vagyok, es miert irom bajnokeselyesek vagyunk boven.Portiere32 írta: ↑2022.09.13. 20:58
Egyebkent mint irtam, ez az Inzaghi Inter, most hogy ez jo, vagy sem, az mindekinek az egyeni velemenye.
En tovabbra is tartom, iden boven-boven meglehet a bajnoki cim, akarmilyen is a nagyok ellen a merleg.![]()
Persze helyén kell kezelni, mert nem volt tényező az ellenfél, de akkor is na egy kis öröm hadd maradjon.![]()
Szerintem még marhára nem szólt , vegyél vissza az örömködésből .Portiere32 írta: ↑2022.09.13. 21:10Mert Interfan élete nem csak játék és mese...interfan írta: ↑2022.09.13. 21:02Na a Toro meccs utan meg azert kaptam, mert dicsertem a csapatot, es tul optimista vagyok, es miert irom bajnokeselyesek vagyunk boven.Portiere32 írta: ↑2022.09.13. 20:58
En tovabbra is tartom, iden boven-boven meglehet a bajnoki cim, akarmilyen is a nagyok ellen a merleg.![]()
Persze helyén kell kezelni, mert nem volt tényező az ellenfél, de akkor is na egy kis öröm hadd maradjon.![]()
Azert egy kis "oromkodes" meg neked is kijar, engedd el magad es probalj kicsit "oromkodni".
Valóban... bocsi... megelőztem az engedélyt...hvmetal írta: ↑2022.09.13. 21:15Szerintem még marhára nem szólt , vegyél vissza az örömködésből .Portiere32 írta: ↑2022.09.13. 21:10Mert Interfan élete nem csak játék és mese...interfan írta: ↑2022.09.13. 21:02
Na a Toro meccs utan meg azert kaptam, mert dicsertem a csapatot, es tul optimista vagyok, es miert irom bajnokeselyesek vagyunk boven.
Köszönöm .
Portiere32 írta: ↑2022.09.13. 21:43Valóban... bocsi... megelőztem az engedélyt...hvmetal írta: ↑2022.09.13. 21:15Szerintem még marhára nem szólt , vegyél vissza az örömködésből .Portiere32 írta: ↑2022.09.13. 21:10
Mert Interfan élete nem csak játék és mese...![]()
Köszönöm .![]()
A sorsolas pillanataban is ez volt a realitas.
Nekem nagyon komoly csalódás volt a tegnapi.Egy emberhátrányban játszó csapat ellen is csak a nagyon minimumra törekedtünk.Ez a 0-2 is a mutatott játék nagyon vékony volt.Acerbi legalább mutatót valamit,de a játékosok többsége nagyon tompa volt.Pedig nyomtam neki hazafelé tán még egy sárga csekk is összejött,de ezek szerint kár volt.interfan írta: ↑2022.09.13. 20:34 Azert a nagy villogas es a gala elmaradt, illet volna megszorni oket, dehat ez is 3 pont mintha 5 golt rugtunk volna, viszont ebbol a meccsbol nem tudom mennyi onbizalom tamadt.
Lenyeg a gyozelem, viszont nem sok kockazat kijelenteni, hogy ettol az Udinese ellen nehezebb dolgunk lesz vasarnap.
Szunet utani negyes meccsrol meg ne is beszeljunk...
Szoval vasarnap elso lepeskent hozni kell az Udinet, es akar holtversenyben 1.helyen is mehetunk a valogatott szunetre.
Ne felejtsük el,hogy a 2023-as El döntőt Budapesten rendezik majd.
Valoban, lehetett volna Barca fele villogas a Plzen ellen, hisz az ellenfel ott volt ahol.Festa írta: ↑2022.09.14. 07:25Nekem nagyon komoly csalódás volt a tegnapi.Egy emberhátrányban játszó csapat ellen is csak a nagyon minimumra törekedtünk.Ez a 0-2 is a mutatott játék nagyon vékony volt.Acerbi legalább mutatót valamit,de a játékosok többsége nagyon tompa volt.Pedig nyomtam neki hazafelé tán még egy sárga csekk is összejött,de ezek szerint kár volt.interfan írta: ↑2022.09.13. 20:34 Azert a nagy villogas es a gala elmaradt, illet volna megszorni oket, dehat ez is 3 pont mintha 5 golt rugtunk volna, viszont ebbol a meccsbol nem tudom mennyi onbizalom tamadt.
Lenyeg a gyozelem, viszont nem sok kockazat kijelenteni, hogy ettol az Udinese ellen nehezebb dolgunk lesz vasarnap.
Szoval vasarnap elso lepeskent hozni kell az Udinet, es akar holtversenyben 1.helyen is mehetunk a valogatott szunetre.
Olaszok azert nem semmik.
A feszített tempó miatt megértem, nagyon embertelen ez így. Minden kupákban szereplő csapat szenved a kupameccs utáni bajnokin, de nem csak olaszban.Festa írta: ↑2022.09.14. 07:25Nekem nagyon komoly csalódás volt a tegnapi.Egy emberhátrányban játszó csapat ellen is csak a nagyon minimumra törekedtünk.Ez a 0-2 is a mutatott játék nagyon vékony volt.Acerbi legalább mutatót valamit,de a játékosok többsége nagyon tompa volt.Pedig nyomtam neki hazafelé tán még egy sárga csekk is összejött,de ezek szerint kár volt.interfan írta: ↑2022.09.13. 20:34 Azert a nagy villogas es a gala elmaradt, illet volna megszorni oket, dehat ez is 3 pont mintha 5 golt rugtunk volna, viszont ebbol a meccsbol nem tudom mennyi onbizalom tamadt.
Szerintem gálát senki ne várjon így, hogy fixen heti 2 meccs van hosszú időn keresztül....nagyobb csapatoknak is sokszor a 3 pont a lényeg. Bayern-nek is van több X-e is. De sorolhatnék sok olyan nálunk erősebb csapatot aki már kapott ki a bajnokságban. Brutál ez a szezon.alwin91 írta: ↑2022.09.14. 08:46A feszített tempó miatt megértem, nagyon embertelen ez így. Minden kupákban szereplő csapat szenved a kupameccs utáni bajnokin, de nem csak olaszban.Festa írta: ↑2022.09.14. 07:25Nekem nagyon komoly csalódás volt a tegnapi.Egy emberhátrányban játszó csapat ellen is csak a nagyon minimumra törekedtünk.Ez a 0-2 is a mutatott játék nagyon vékony volt.Acerbi legalább mutatót valamit,de a játékosok többsége nagyon tompa volt.Pedig nyomtam neki hazafelé tán még egy sárga csekk is összejött,de ezek szerint kár volt.interfan írta: ↑2022.09.13. 20:34 Azert a nagy villogas es a gala elmaradt, illet volna megszorni oket, dehat ez is 3 pont mintha 5 golt rugtunk volna, viszont ebbol a meccsbol nem tudom mennyi onbizalom tamadt.
Ketsegtelen, lenyeg a gyozelem, es az 5 golos gyozelemert is ugyanugy 3 pont jar.Cupi írta: ↑2022.09.14. 09:36Szerintem gálát senki ne várjon így, hogy fixen heti 2 meccs van hosszú időn keresztül....nagyobb csapatoknak is sokszor a 3 pont a lényeg. Bayern-nek is van több X-e is. De sorolhatnék sok olyan nálunk erősebb csapatot aki már kapott ki a bajnokságban. Brutál ez a szezon.alwin91 írta: ↑2022.09.14. 08:46A feszített tempó miatt megértem, nagyon embertelen ez így. Minden kupákban szereplő csapat szenved a kupameccs utáni bajnokin, de nem csak olaszban.Festa írta: ↑2022.09.14. 07:25
Nekem nagyon komoly csalódás volt a tegnapi.Egy emberhátrányban játszó csapat ellen is csak a nagyon minimumra törekedtünk.Ez a 0-2 is a mutatott játék nagyon vékony volt.Acerbi legalább mutatót valamit,de a játékosok többsége nagyon tompa volt.Pedig nyomtam neki hazafelé tán még egy sárga csekk is összejött,de ezek szerint kár volt.
Egyebkent a meccs kepe es a jatek alapjan, ugyanugy lehetett volna a Bayern-Barca 0-2, mint hogy 2-0 lett.