CsaSzi9294 írta: ↑2022.10.26. 19:16
Szomorú azért, hogy ennyi szögletből meg szabadrúgásból mennyire veszélytelenek vagyunk és igaz ez úgy minden meccsre.
Barellát tenném oda, szerintem jól ad be, lényegesen veszélyesebb, mint Di Marco aki ész nélkül vagdossa a labdát, Hakannak meg nem sült még el a lába a mai napon.
Szomorú azért, hogy ennyi szögletből meg szabadrúgásból mennyire veszélytelenek vagyunk és igaz ez úgy minden meccsre.
Barellát tenném oda, szerintem jól ad be, lényegesen veszélyesebb, mint Di Marco aki ész nélkül vagdossa a labdát.
Igen, én is.
Calha se akkora szabadrúgás király, még is vagy ő vagy Dimarco rúgja mindig.
Barellát tenném oda, szerintem jól ad be, lényegesen veszélyesebb, mint Di Marco aki ész nélkül vagdossa a labdát.
Igen, én is.
Calha se akkora szabadrúgás király, még is vagy ő vagy Dimarco rúgja mindig.
Francesco írta: ↑2022.10.26. 19:28
Ez most szép volt.
Roma öregfiúk - Plzen 2-0
Kar hogy mar nincs Kolarov es Nainggolan.
Nainggolant ugyis most engedtek ki a bortonbol, ennek oromere ra is gyujtott egy meccsen a kispadon.
Szerintem ez a Plzen meg veluk is meglenne.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára interfan 2022.10.26. 19:35-kor.
interfan írta: ↑2022.10.26. 19:32
Kar hogy mar nincs Kolarov es Nainggolan.
Nainggolant ugyis most engedtek ki a bortonbol, ennek oromere ra is nyujtott egy meccsen a kispadon.
A műbelgát ne is emlegesd, sok pénzünk maradt benne abban a szarháziban. Minden idők legnagyobb melléfogása.
CsaSzi9294 írta: ↑2022.10.26. 19:32
Végre nem kell izgulni egy meccsen. Még Lau rúgjon egy gólt és minden király!
Jó lenne legalább négyet rúgni .
Tarján Miki pedig október legjobbja nálam.
Hasznos mezőnymunka és most már fontos gólok.
A Romás haverom hiába mondta, hogy kár elengedni nálunk még lehet 1-2 jó éve.
Hat Vidaltol tobbet csinalt mar eddig is az biztos.
Mondjuk az azert nem akkora szo.
Viccet felreteve, gyengen kezdett, de az utobbi idoben abszolult rendben van, es Barella mellett o viszi a KP-t.
Hat Vidaltol tobbet csinalt mar eddig is az biztos.
Mondjuk az azert nem akkora szo.
Viccet felreteve, gyengen kezdett, de az utobbi idoben abszolult rendben van, es Barella mellett o viszi a KP-t.
És most egy kérdés: Brozo mennyire hiányzik erről a kp-ról?
Johetne Asllani, D'Ambrosio, es meg fontosabb Gagliardini es Correa.
Gagliardini szeret ilyen meccseken "villogni" ez az o szintje, hatha ilyen szinvonalon meg Correanak is menne.
Persze csak akkor jojjon Gag ha felepult, meg egy Gag serulest nem bir ki az Inter univerzum.
Francesco írta: ↑2022.10.26. 20:11
Dzeko olyan, mint a jó bor, korral nemesedik. Idén talán még jobb, mint tavaly. Legalábbis csapatjátékban ég és föld a különbség.
Olyan DeJavuuu van valamiert.
Mintha ezt olvastam volna mar szo szerint, csak akkor a jo bor nem Dzeko, hanem Correa volt.
Dzeko olyan, mint a jó bor, korral nemesedik. Idén talán még jobb, mint tavaly. Legalábbis csapatjátékban ég és föld a különbség.
Mintha ezt olvastam volna mar szo szerint, csak akkor a jo bor nem Dzeko, hanem Correa volt.
Remélem nem én írtam...
De sajnos, szo szerint ugyanugy.
Most akkor ki olyan vegulis mint a jo bor?
Ez itt a nagy kerdes.