Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)

Minden ami a csapattal kapcsolatos

Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming

CsaSzi9294

Re: Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)

Hozzászólás Szerző: CsaSzi9294 »

interfan írta: 2022.11.10. 18:26
hvmetal írta: 2022.11.10. 18:03
BL hely vele is meglesz…
Nagyon biztos vagy benne. És ha nem?
Tavaly is biztosra vetted a Scudettot. Elképzelni sem tudtad, hogy ez a gyenge Milán és Pioli érjen oda előbb a végén…
Én egyáltalán nem vagyok biztos benne, hogy elég lesz Inzaghi a top 4hez.
Jelenleg úgy tűnik a Napoli, Milán, Juve előttünk lesz, az Atalanta Lazio meg talán még a Róma is simán bekavarhat a végén.
Anonym alkesz

Hozzászólás Szerző: Anonym alkesz »

Teljesen kiszámíthatatlan, hogy mi lesz a VB után.
A motiváció döntő faktor lesz az biztos.
A Milan is ezért nyert Piolival Scudettot és a Napoli is ezért nyerhet Spallettivel.
Csak gondoljatok bele, Nápolyban összesen 2x ünnepelhettek bajnokságot, még Maradona idején.
Ha most nyernek, akkor örök hősök lesznek a játékosok.
Azért nagyon nem ugyanaz a helyzet, mint Milánóban vagy Torinóban, ahol elvárják a bajnoki címeket a szurkolók.
Nálunk és a Milannál is ez döntött az elmúlt 2 szezonban. Mármint a motiváció.
interfan

Hozzászólás Szerző: interfan »

CsaSzi9294 írta: 2022.11.10. 21:01 Nagyon biztos vagy benne. És ha nem?
Tavaly is biztosra vetted a Scudettot. Elképzelni sem tudtad, hogy ez a gyenge Milán és Pioli érjen oda előbb a végén…
Jelenleg úgy tűnik a Napoli, Milán, Juve előttünk lesz, az Atalanta Lazio meg talán még a Róma is simán bekavarhat a végén.
BL hely vs Scudetto azert van kulonbseg....

Scudetto is meglett volna, ha Inzaghi attudja lepni a sajat korlatait.
Nem tudta...

Viszont ezekkel a korlatokkal egyutt, a BL hely es a top 4 boven-boven-boven meglett tavaly is, es ugyanigy meglehet iden is.
Ugyanazt hozza iden is mint tavaly.
Udinet leszamitva verjuk a kis/kozepcsapatokat, ellenben a nagyok ellen jon a bukas.
Inzaghi mindig is ez volt, a Lazios 5 szezonja is errol szolt, es a tavaly is nalunk.
Eleg csak ranezni hany pontot veszitettunk a top 6 ellen 12 meccsen, es hany pontot veszitettunk a maradek 13 csapat ellen 26 meccsen.
Elarulom tobbet veszitettunk 12 meccsen, mint 26 meccs alatt...

Biztosra vettem tavaly a Scudettot, mert lattam a rivalisok "minoseget", es a sajat keretunket, valamint biztam benne, Inzaghinak sikerul a sajat korlatait leggyozni.
Nem sikerult, hatalmas bukas lett, hogy ez a 0 Milan Piolival megelozott, ez van.
Viszont amit tud Inzaghi, az mint irtam, boven-boven eleg a top 4-re.
Meg akkor is, ha tel/tavaszra o valoban visszesik, sokkal-sokkal jobban mint a sokszor emlegetett Spalletti.

En ezert nem kuldenem el most, mert teljesen felesleges.
Jonne P.Sousa...
Hagyjuk is...
Bajnoksagba a top 4 meglesz Inzaghival, latjuk o tud egy szintet, attol tobbet nem, de azt a szintet tudja, meg a tel/tavaszi visszaesesevel is.
Es ahogy mar irtam szeptemberben is, nincs itt semmifele elvesztett oltozo, es totalis szeteses, meg hogy majd 6-8.helyunk lesz, akkor is irtam ez kizart, mert Inzaghi amit a sajat szintjen tud azt hozza.

Nyaron kell uj edzo az uj tulajdonossal, mert addig ameddig P.Sousa az alternativa, addig inkabb hagyjuk az egeszet, mert vele aztan tenyleg kerdes meglenne e a top 4.
PellerG

Hozzászólás Szerző: PellerG »

Ahogy írtam, szerintem Inzaghi top edző olaszban.
De nem bajnok edző, főképp a saját korlátai miatt.
2-4. helyekre ő mindig jó lesz, mert a kicsik ellen nem veszít pontokat.
Viszont ha nemzetközileg is akarunk valamit, nagyobb név kell, és nagyobb olasz név híján (Conte már nem jönne vissza) ezt én külföldi edző személyében látom (semmiképp sem a Sousa, Mihajlovic vonal).
Ehhez viszont valami fordulat kell (új, ambíciózus tulaj), mert a jelenlegi vezetés (élén Marottával) abszolút az olasz edzőkben bízik (vagy akik dolgoztak már olaszban, ismerik a ligát, beszélik a nyelvet, azért is jött elő pl Sousa vagy korábban rendre Mihajlovic neve).
alwin91

Hozzászólás Szerző: alwin91 »

PellerG írta: 2022.11.11. 08:41 Ahogy írtam, szerintem Inzaghi top edző olaszban.
Viszont ha nemzetközileg is akarunk valamit, nagyobb név kell, és nagyobb olasz név híján (Conte már nem jönne vissza) ezt én külföldi edző személyében látom (semmiképp sem a Sousa, Mihajlovic vonal).
Ehhez viszont valami fordulat kell (új, ambíciózus tulaj), mert a jelenlegi vezetés (élén Marottával) abszolút az olasz edzőkben bízik (vagy akik dolgoztak már olaszban, ismerik a ligát, beszélik a nyelvet, azért is jött elő pl Sousa vagy korábban rendre Mihajlovic neve).
Nemzetközi szinten Inzaghi az utóbbi 10 év legjobb eredményeit hozza egyébként, Conte meg mindig is szar volt nemzetközi szinten. Engem is sokat bosszant Inzaghinak 1-2 hülye húzása, meg az hogy a csapat sokszor összeroskad mentálisan, viszont ez egy jóval gyengébb keret, mint ami mondjuk Conte rendelkezésére állt.
A Juve elleni meccsről is mindenkinek az ragad meg, hogy a bekapott gól után összeestünk - és igen, ez az edző hibája - de arról nem Inzaghi tehet, hogy a 100%-os ziccert is fölérúgják a srácok. A két szélen és a csatárposzton szerintem sokkal gyengébbek vagyunk összességében, mint az utóbbi 3 évben.
CsaSzi9294

interfan írta: 2022.11.11. 07:25
CsaSzi9294 írta: 2022.11.10. 21:01 Nagyon biztos vagy benne. És ha nem?
BL hely vs Scudetto azert van kulonbseg....

Scudetto is meglett volna, ha Inzaghi attudja lepni a sajat korlatait.
Nem tudta...

Viszont ezekkel a korlatokkal egyutt, a BL hely es a top 4 boven-boven-boven meglett tavaly is, es ugyanigy meglehet iden is.
Ugyanazt hozza iden is mint tavaly.
Udinet leszamitva verjuk a kis/kozepcsapatokat, ellenben a nagyok ellen jon a bukas.
Inzaghi mindig is ez volt, a Lazios 5 szezonja is errol szolt, es a tavaly is nalunk.
Eleg csak ranezni hany pontot veszitettunk a top 6 ellen 12 meccsen, es hany pontot veszitettunk a maradek 13 csapat ellen 26 meccsen.
Elarulom tobbet veszitettunk 12 meccsen, mint 26 meccs alatt...

Biztosra vettem tavaly a Scudettot, mert lattam a rivalisok "minoseget", es a sajat keretunket, valamint biztam benne, Inzaghinak sikerul a sajat korlatait leggyozni.
Nem sikerult, hatalmas bukas lett, hogy ez a 0 Milan Piolival megelozott, ez van.
Viszont amit tud Inzaghi, az mint irtam, boven-boven eleg a top 4-re.
Meg akkor is, ha tel/tavaszra o valoban visszesik, sokkal-sokkal jobban mint a sokszor emlegetett Spalletti.

En ezert nem kuldenem el most, mert teljesen felesleges.
Jonne P.Sousa...
Hagyjuk is...
Bajnoksagba a top 4 meglesz Inzaghival, latjuk o tud egy szintet, attol tobbet nem, de azt a szintet tudja, meg a tel/tavaszi visszaesesevel is.
Es ahogy mar irtam szeptemberben is, nincs itt semmifele elvesztett oltozo, es totalis szeteses, meg hogy majd 6-8.helyunk lesz, akkor is irtam ez kizart, mert Inzaghi amit a sajat szintjen tud azt hozza.

Nyaron kell uj edzo az uj tulajdonossal, mert addig ameddig P.Sousa az alternativa, addig inkabb hagyjuk az egeszet, mert vele aztan tenyleg kerdes meglenne e a top 4.
Értem én amit írsz, de a mondandóm lényegén nem változtat, hiába írtál egy regényt a te véleményed bizonyítására.

Egyáltalán nem biztos a top 4 ezzel a jelenlegi játékkal, hiába mondod te ennek az ellenkezőjét!!!!

- A Napoli hatalmas lehetőség előtt áll mind mentálisan, mind erőnlétben, mind játékban a jelenlegi legjobb csapat a ligában! Aki mást mond az vak.
- A Milánt a tavalyi Scudetto hajtja, valamint a játékosok megtanultak győzni. Valahogy mindig jól jönnek ki a meccsekből.
- A Juve a legnagyobb kihívója a Nápolynak, nagyon szarul kezdtek, viszont kezdenek magukra találni. Amint vissza térnek a meghatározó játékosaik nehéz lesz őket megállítani.
- A Lazio, Atalanta kb velünk egy szinten van játékban, viszont kereteik minősége nem egyezik a miénkkel. Viszont erre én nem mernék alapozni, mert ha a rangadókat vesszük alapul azokon nem nekünk áll a zászló. És akkor még ott van a Róma is, akik amúgy szintén elvertek minket.

És a kérdésem továbbra is az, mi lesz, ha még sem sikerül a top 4? Jön a 157. válság értekezlet, hogy ki hibázott szezon közben amiért nem lett leváltva, amikor egyértelmű jelei voltak a gyenge szezonnak, ami a mutatott játékot illeti?

Talán a VB hoz egy fordulatot ami kedvezhet nekünk. Viszont amennyiben hétvégén kikapunk az Atalantától, a top 4 is egyértelműen veszélybe kerül, hiába van még messze a vége.
hvmetal

Hozzászólás Szerző: hvmetal »

Top ligákban azért elég ritka , hogy egy folyamatosan gyengülő , valamire való játékosait egyből eladó csapat nyerjen bajnokságot .
Tök jó ámítás ez a bajnoki remény , lehet , ha 10 játékosunk marad , akkor is ez lesz a cél .

2 év után ismét itt vagyunk a középszerűségben .
Inkább dőljön be az egész . Ez a folyamatos gyengülés , vergődés a BL helyekért csak arra jó , hogy Zhang tovább kártékonykodhasson .
Cupi

Hozzászólás Szerző: Cupi »

hvmetal írta: 2022.11.11. 09:17 Top ligákban azért elég ritka , hogy egy folyamatosan gyengülő , valamire való játékosait egyből eladó csapat nyerjen bajnokságot .
Tök jó ámítás ez a bajnoki remény , lehet , ha 10 játékosunk marad , akkor is ez lesz a cél .

2 év után ismét itt vagyunk a középszerűségben .
Inkább dőljön be az egész . Ez a folyamatos gyengülés , vergődés a BL helyekért csak arra jó , hogy Zhang tovább kártékonykodhasson .
Teljesen igazad van. Amíg nem jön új tulajd és nem rendeződik ez az évek óta pocsék anyagi helyzetünk addig tök mindegy ki az edzőnk.....ha lenne pénzünk és jövőképünk akkor Inzaghit már kirúgták volna és jött volna egy nála jobb edző. De mivel nincs zseton ezért jöttek folyamatosan a 213. válság megbeszélés meg lelkizés a csapattal....rég nem szarakodtak volna ezzel csak pontosan tudja Marotta is, hogy egy Simone-nél jobb edző szóba sem áll velünk amíg azt látja minden nyáron Zhang el akar adni valakit az értékeinkből és hitelekből élünk....
interfan

PellerG írta: 2022.11.11. 08:41 Ahogy írtam, szerintem Inzaghi top edző olaszban.
En maximalisan egyetertek azzal amit irsz.
Viszont sajnos vagy sem, de el kell fogadjuk ez Olaszorszag.
Ez nem "Marotta fobia", ez egesz egyszeruen egy Olasz Nemzeterzes, es az hogy aki ismeri a bajnoksagot, Olasz, beszeli a nyelvet, ez mindennel tobbet er.
Szo szerint egy szavazasnal tobben szavaznak egy Zengara mint egy Pochettinora, Interes oldalaon, es ez nem vicc, ez megtortent.
Olaszok egesz egyszeruen ilyenek.
Moratti korszak utan 10/9 Olasz edzonk volt Marotta erkezeseig.
Csakis DeBoer volt nem Olasz, akit Thohir hozott a Holland maniaja miatt.

En nagyon szeretnem ha elindulnak vegre egy Nemzetkozi iranyba, de ez az egesz Seria A-ra nem jellemzo, nem csak rank, hanem ugy eleve nezve mindenkit.
Ugy felnek a kulfolditol mint a tuztol, es inkabb elovesznek 345x a fiokbol ilyen Giampaolo meg Ballardini neveket.
Az egesz bajnoksag belterjes az Olasz Nemzetisegi erzes miatt, tobbet szamit ez, mint hogy valaki mit tett le az asztalra.

Szoval barcsak kulfoldi edzo jonne nyartol, de ismerve az egesz Olasz kozeget, a mindennel fontosabb Nemzeti erzelmuket, sajnos nem sok eselyt latok erre.
interfan

Horvatok nem igazan szeretnek, hogy Brozovic a VB elott 1 hettel kezdo legyen az Internel.
Az o kezdetese kerdeses.

Tobbi poszton a "szokasos" varhato.

Varhato kezdo:

Onana
Skriniar-Acerbi-Bastoni
Dumfries-Barella-Brozo/Miki-Calhanoglu-Dimarco
Dzeko-Martinez
Festa

Hozzászólás Szerző: Festa »

interfan írta: 2022.11.11. 17:10 Horvatok nem igazan szeretnek, hogy Brozovic a VB elott 1 hettel kezdo legyen az Internel.
Az o kezdetese kerdeses.

Varhato kezdo:

Onana
Skriniar-Acerbi-Bastoni
Dzeko-Martinez
Leszarom mit akarnak a horvátok mikor 1-2 hònapra eltűnik Brozovic aztán ki tudja milyen állapotban tér vissza.
Az Atalanta meccsnek òriási tétje van hiszen január elejéig biztos nem lesz Inter meccs így a teljes szünet hangulatát befolyásolhatja .

Amennyiben Lukakut elviszi a VB-re e Martinez az azért mégiscsak azt jelzi, hogy elvben nem lehet olyan súlyos a probléma.Lassan a kér orvosi stáb közötti különbséget is felveti.
interfan

Festa írta: 2022.11.11. 20:50
interfan írta: 2022.11.11. 17:10 Horvatok nem igazan szeretnek, hogy Brozovic a VB elott 1 hettel kezdo legyen az Internel.
Az o kezdetese kerdeses.

Varhato kezdo:

Onana
Skriniar-Acerbi-Bastoni
Dzeko-Martinez
Leszarom mit akarnak a horvátok mikor 1-2 hònapra eltűnik Brozovic aztán ki tudja milyen állapotban tér vissza.
Az Atalanta meccsnek òriási tétje van hiszen január elejéig biztos nem lesz Inter meccs így a teljes szünet hangulatát befolyásolhatja .

Amennyiben Lukakut elviszi a VB-re e Martinez az azért mégiscsak azt jelzi, hogy elvben nem lehet olyan súlyos a probléma.Lassan a kér orvosi stáb közötti különbséget is felveti.
Kerdes mit akar Brozovic...
Mert VB csak 4 evente van.

Martinez tegnap nyiltan es vilagosan elmondta, Lukaku nincs jol, nem all keszen, es csak remelni tudja az utolso csoportmeccsen vagy a kieseses szakaszban mar jatszhat.
Szoval a Belgak is azt mondjak amit mi, sulyos a serules, es nincs kulonbseg a ket orvosi stab velemenye kozott.
Festa

Hozzászólás Szerző: Festa »

interfan írta: 2022.11.11. 21:03
Festa írta: 2022.11.11. 20:50
Az o kezdetese kerdeses.

Varhato kezdo:

Onana
Skriniar-Acerbi-Bastoni
Dzeko-Martinez

Kerdes mit akar Brozovic...
Mert VB csak 4 evente van.

Martinez tegnap nyiltan es vilagosan elmondta, Lukaku nincs jol, nem all keszen, es csak remelni tudja az utolso csoportmeccsen vagy a kieseses szakaszban mar jatszhat.
Szoval a Belgak is azt mondjak amit mi, sulyos a serules, es nincs kulonbseg a ket orvosi stab velemenye kozott.
Tehát csak annyira sùlyos,hogy két múlva akár játszatna is,Amennyiben teljesen esélytelen lenne akkor minek vinné ki.Ekkora ember Lukaku,hogy majd ő lesz a Belgák Ranocchiaja vagy Kolarovja ?

Nézem a Gladbach-Dortmund meccsen ezt a Thuram gyereket.Ő egy fiatalkori Lukaku.
Alkata robusztus,de mégis technikás is a lendûlete is megvan.
Stankov

Hozzászólás Szerző: Stankov »

Festa írta: 2022.11.11. 22:04
Nézem a Gladbach-Dortmund meccsen ezt a Thuram gyereket.Ő egy fiatalkori Lukaku.
Alkata robusztus,de mégis technikás is a lendûlete is megvan.
Azért lenne jó mert szerintem Martinez mellé is passzol meg Lukaku mellé is. Hármukat szépen lehetne rotálni.
Amúgy ha jól rémlik 4-3-3 játszott mind 3 támadó pozícióba így egy esetleges formáció váltásnál aranyat érhet egy ilyen játékos
Interfan1000

Hozzászólás Szerző: Interfan1000 »

Thuram szerintem is jöhetne, meg ha már úgy alakul akkor a testvére is. Remélem sikerül összehozni…
interfan

Horvat valogatott es Brozovic kereset figyelembe vette az Inter, ezert nem kockaztatunk Brozovical, es csak a kispadon lesz ma.
Egyetlen kerdes van, hogy az elmult 7 meccsbol 6x kezdo Acerbi, aki Skriniar utan a legtobbet jatszik az elmult idoben a vedelemben, kispadra kerul e es visszakerul e ezaltal a kevesebbet jatszo DeVrij.

Varhato kezdo:

Onana
Skriniar-Acerbi/DeVrij-Bastoni
Dumfries-Barella-Calhanoglu-Mkhitaryan-Dimarco
Dzeko-Martinez
Francesco

Hozzászólás Szerző: Francesco »

CsaSzi, ha a Bologna ellen nulla volt a játék, akkor most mennyi, mínusz 1000? :D
Dan-i-nter

Hozzászólás Szerző: Dan-i-nter »

Pár dolog ami megfogalmazódott bennem:

-Onana szerencsénkre jó formában van
-Skriniar nagyon lesz*rom érzést áraszt magából
-Dimarco első érintései/labdakezelései világ elit színvonalat képeznek.
Inter101

Hozzászólás Szerző: Inter101 »

Jó lenne ha felébrednénk!!
interfan

Sajnos erett mar nagyon...

Adjunk halat az egnek, hogy nem 3-0...
lucky0

Hozzászólás Szerző: lucky0 »

Csak a szokásos rangadói forma.
Dan-i-nter

A streamem késik pár percet, nem létezik, hogy ezt befújják visszanézés után?
Francesco

Hozzászólás Szerző: Francesco »

interfan írta: 2022.11.13. 12:56 Sajnos erett mar nagyon...

Akkor ha kikapunk Inzaghi repül? Vagy megvárjuk még hátha a Napoli ellen nyerünk? :D
És ha igen, van valaki aki komoly esélyes? Ranieri pl.?
Dan-i-nter

Csak befújták, pedig előbb esett Zapata mielőtt De Vrij hozzá ért volna. Sz*r ötlettelen játék alapból, de ilyenre tizit adni is elég érdekes.
interfan

Francesco írta: 2022.11.13. 12:58

Akkor ha kikapunk Inzaghi repül? Vagy megvárjuk még hátha a Napoli ellen nyerünk? :D
Dehogy repul Inzaghi...

Vertuk a Bolognat, azota minden happy ujra, es Inzaghi egy zseni. :D

Barmi is lesz ma, 110% hogy marad Inzaghi.
Szoval forditsuk meg minel elobb, mert ez mar a legalja lenne ha ma sem sikerulne nyerni...
lucky0

Hozzászólás Szerző: lucky0 »

Dumfries elképesztően visszaesett...kb. négyszer ér a labdához mire egy sima passzt meg tud szelidíteni. Ezen felül borzalmasan darabos is lett, de legalább szarok a beadásai és rosszul passzol.
Baggio85

Hozzászólás Szerző: Baggio85 »

interfan írta: 2022.11.13. 12:59

Dehogy repul Inzaghi...

Szoval forditsuk meg minel elobb, mert ez mar a legalja lenne ha ma sem sikerulne nyerni...
Szerintem, ha nem nyerünk, Inzaghit elküldik.
Fogadunk? Egy "na ugyé"-ba! :)
CsaSzi9294

Francesco írta: 2022.11.13. 12:52 CsaSzi, ha a Bologna ellen nulla volt a játék, akkor most mennyi, mínusz 1000? :D
Én csak most értem haza és ezáltal lemaradtam a gólról. De nem túl biztatóak a hozzászólások. :roll:
Portiere32

Hozzászólás Szerző: Portiere32 »

Most nem tudom mit izéltek, a kék fekete csapat vezet és elég szervezetten mozog!!! :D
interfan

Baggio85 írta: 2022.11.13. 13:01
interfan írta: 2022.11.13. 12:59

Dehogy repul Inzaghi...

Szerintem, ha nem nyerünk, Inzaghit elküldik.
Fogadunk? Egy "na ugyé"-ba! :)
Mehet a fogadas. :)

Szerintem kikapni sem fogunk, mert az mar tenyleg a vilag szanalma lenne...

De ha ne adj eg, jon egy ekkora szegyen es gyalazat, en akkor is 110%-ig biztos vagyok benne, nem teszik ki Inzaghit.

Mehet a "na ugye" fogadas. :)
Dan-i-nter

DiMarco-n, Dzeko-n meg Onaná-n látni némi küzdeni akarást, többiek kb csak a pályán vannak. Így nem lehet meccset nyerni.
CsaSzi9294

Csak meg kellett érkezzek. :)
Szívesen. :)
Inter101

Nem érdemeltük meg de talán innentől kezdve elkezdünk focizni!!
Portiere32

CsaSzi9294 írta: 2022.11.13. 13:06 Csak meg kellett érkezzek. :)
Szívesen. :)
:lol:
Én meg elkezdtem szurkolni a kék-feketéknek!
Inter101

Egyébként nem kedvencem Dzeko, de amit ennyi idősen nyújt az becsülendő!!
interfan

Inter101 írta: 2022.11.13. 13:07 Nem érdemeltük meg de talán innentől kezdve elkezdünk focizni!!
A szerencse nem kicsit van mellettunk, dehat kit erdekel.

Nyerjuk meg, es legalabb meg egy vilag egeset es szegyent elkerulunk, ezzel a gyozelemmel a minimumot hozzuk szepen.
Dan-i-nter

Inter101 írta: 2022.11.13. 13:08 Egyébként nem kedvencem Dzeko, de amit ennyi idősen nyújt az becsülendő!!
Szezon elején én is elzavartam volna a ...-ba, de nagyon összekapta magát mikor szükségünk volt(van) rá.
Inter101

Dan-i-nter írta: 2022.11.13. 13:11
Inter101 írta: 2022.11.13. 13:08 Egyébként nem kedvencem Dzeko, de amit ennyi idősen nyújt az becsülendő!!
Szezon elején én is elzavartam volna a ...-ba, de nagyon összekapta magát mikor szükségünk volt(van) rá.
Igazából nem lehet rá panasz, nem ő tehet róla hogy kezdő....... Egy bajnoki címre törő csapatban egy ideális csere lenne!!
sly89

Hozzászólás Szerző: sly89 »

Portiere32 írta: 2022.11.13. 13:03 Most nem tudom mit izéltek, a kék fekete csapat vezet és elég szervezetten mozog!!! :D
:D Elég baj, hogy ha szervezett kék-fekete csapatot akarunk látni, akkor Atalanta meccset kell néznünk. Mondjuk a gól lehet jol jött és a masodik félidőben focizunk majd.
interfan

sly89 írta: 2022.11.13. 13:16
Portiere32 írta: 2022.11.13. 13:03 Most nem tudom mit izéltek, a kék fekete csapat vezet és elég szervezetten mozog!!! :D
:D Elég baj, hogy ha szervezett kék-fekete csapatot akarunk látni, akkor Atalanta meccset kell néznünk. Mondjuk a gól lehet jol jött és a masodik félidőben focizunk majd.
En egyaltalan nem esek hasra ettol az Atalantatol.
Nem veletlenul kaptak ki egy Leccetol is...

Inkabb mi vagyunk irgalmatlan fosok mar megint, es hala istennek megusztuk 1 kapott gollal.

Most nalunk a lelektani elony, ha ezt nem tudjuk kihasznalni, es ma sem sikerul nyerni, akkor a vilag bohocai vagyunk.

Szerintem meglesz a gyozelem, egesz egyszeruen meg kell lennie.
Portiere32

sly89 írta: 2022.11.13. 13:16
Hát kicsit fájt, hogy ez a bugyi kék csapat belerondított a kék feketéknek... de mindegy kicsit ők is szimpik :D
sly89

interfan írta: 2022.11.13. 13:19 ...
Inkabb mi vagyunk irgalmatlan fosok mar megint, es hala istennek megusztuk 1 kapott gollal.
...
Igen, nagyon gyengén játszunk. Dumfriesért ha lesz érdeklődés a télen/nyáron, gondolkodás nélkül megválnék tőle, és talán még pénzt is kapnánk érte.
Portiere32 írta: 2022.11.13. 13:19 ...Hát kicsit fájt, hogy ez a bugyi kék csapat belerondított a kék feketéknek... de mindegy kicsit ők is szimpik :D
Elég csóró csapatnak tűnik, normális kinézetű mezre sincs pénzük. :D
interfan

sly89 írta: 2022.11.13. 13:24
Igen, nagyon gyengén játszunk. Dumfriesért ha lesz érdeklődés a télen/nyáron, gondolkodás nélkül megválnék tőle, és talán még pénzt is kapnánk érte.
Spurs es Chelsea erdeklodesrol irnak, es hogy 30m-t kerunk erte.

En januarban biztos nem adnam el.
sly89

interfan írta: 2022.11.13. 13:26
sly89 írta: 2022.11.13. 13:24
Spurs es Chelsea erdeklodesrol irnak, es hogy 30m-t kerunk erte.

En januarban biztos nem adnam el.
Érthető, viszont talán Darmian is tudná ezt a szintet hozni. Tavaly védekezésben határozottabban jobb volt, és Dumfries mostanában nem ad annyit hozzá a támadásépítéshez, és a kisebb csapatok ellen szerintem Darmian is le tudná hozni (a nagyok ellen meg úgy is kikapunk).
tabi.csaba

Hozzászólás Szerző: tabi.csaba »

Skriniar a cipőjét köti,az ellenfél szögleténél!
Ráadásul a tizenhatoson kívül!
hmmm!!!
CsaSzi9294

Uhh…Zapata
interfan

CsaSzi9294 írta: 2022.11.13. 13:41 Uhh…Zapata
Szerencse nagyon mellettunk van, ezert fogunk ma nyerni.
CsaSzi9294

Dzeko bzmeg. :) :clap:
mike

Hozzászólás Szerző: mike »

Dzekoooo

Dimarco kurvajó gyerekek; )
interfan

CsaSzi9294 írta: 2022.11.13. 13:43 Dzeko bzmeg. :) :clap:
Errol beszeltem, nekik kimarad, nekunk be is megy egybol.

Meglesz ez, nem lehet mas eredmeny ma.
Válasz küldése