Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)
Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming
- interfan
Re: Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)
17:00 Sassuolo-Inter baratsagos meccs.
Hivatalos kezdo:
Onana
Skriniar-Acerbi-Bastoni
Bellanova-Barella-Calhanoglu-Mkhitaryan-Dimarco
Dzeko-Lukaku
Hivatalos kezdo:
Onana
Skriniar-Acerbi-Bastoni
Bellanova-Barella-Calhanoglu-Mkhitaryan-Dimarco
Dzeko-Lukaku
- Veko
- CsaSzi9294
- CsaSzi9294
Dzeko góljával 0-1. Bastoni gólpassz! 
-
R9.
fuh de rossz ez a meccs 
Dzeko gol kozben
Dzeko gol kozben
- interfan
- CsaSzi9294
Azért ez jó részben az edző hibája is. Kb 2 értelmes támadásunk volt egész meccsen. Én semmi elképzelést nem láttam. Ugyan az volt, mint a nyári felkészülési meccseken… lóf*sz mustárral…
- interfan
Idei jatekunk ilyen...CsaSzi9294 írta: ↑2022.12.29. 18:56Azért ez jó részben az edző hibája is. Kb 2 értelmes támadásunk volt egész meccsen. Én semmi elképzelést nem láttam. Ugyan az volt, mint a nyári felkészülési meccseken… lóf*sz mustárral…
De akkor is durva, hogy csakis Dzeko, es ha o nincs, akkor vegunk, ahogy lattuk pl ma is.
Egy lassan 37 eves jatekostol fugg az Inter elol.
Masik kemeny dolog meg Bellanova.
Mindegyik baratsagos meccsen az egyik, hanem a leggyengebb volt.
Pedig most boven kapott lehetoseget.
4 meccs = 4x kezdo = 360/290 perc.
- CsaSzi9294
Jó lesz hozzá szokunk…interfan írta: ↑2022.12.29. 19:00CsaSzi9294 írta: ↑2022.12.29. 18:56Azért ez jó részben az edző hibája is. Kb 2 értelmes támadásunk volt egész meccsen. Én semmi elképzelést nem láttam. Ugyan az volt, mint a nyári felkészülési meccseken… lóf*sz mustárral…
Masik kemeny dolog meg Bellanova.
Mindegyik baratsagos meccsen az egyik, hanem a leggyengebb volt.
Pedig most boven kapott lehetoseget.
4 meccs = 4x kezdo = 360/290 perc.
-
R9.
egy 30 eves dzeko milyen jo lenne itt nalunk 
- CsaSzi9294
- Festa
Ennyire azért nem lehet rossz a helyzet.
Elég lenne egy tavalyi Perisic is,hogy több kreativitás legyen elől.
- CsaSzi9294
Igazából arra értettem, ha Dumfries utódja Bellanova lenne. Akkor már inkább Candrevát sírom vissza a jobb oldalra.Festa írta: ↑2022.12.29. 22:28Ennyire azért nem lehet rossz a helyzet.
Elég lenne egy tavalyi Perisic is,hogy több kreativitás legyen elől.
- interfan
Correa es D'Ambrosio serulese hosszu ido utan rendbejott, viszont ettol fuggetlenul ok nem valoszinu hogy kezdok lesznek a Napoli ellen.
Martinez meg csak a napokban tert vissza, ezert o is csak padon varhato.
Ellenben Brozovic, aki hamarabb tert vissza, leroviditve a sajat pihenojet, teljesen felepult es visszater a kezdobe mint Csapatkapitany.
Varhato kezdo a Napoli ellen:
Onana
Skriniar-Acerbi-Bastoni
Dumfries-Barella-Brozovic-Calhanoglu-Dimarco
Dzeko-Lukaku
Martinez meg csak a napokban tert vissza, ezert o is csak padon varhato.
Ellenben Brozovic, aki hamarabb tert vissza, leroviditve a sajat pihenojet, teljesen felepult es visszater a kezdobe mint Csapatkapitany.
Varhato kezdo a Napoli ellen:
Onana
Skriniar-Acerbi-Bastoni
Dumfries-Barella-Brozovic-Calhanoglu-Dimarco
Dzeko-Lukaku
- Cupi
- interfan
Hivatalos:
A mai muszeres vizsgalatok izomhuzodast mutattak ki Brozovicnal.
Brozovic a tegnapi edzes utan erzett fajdalmat a bal lababan, ezert tortent a mai muszeres orvosi vizsgalat.
Jovoheten ujra ertekelik az allapotat.
Biztosan kihagyja a Napoli es a Monza meccset is.
Felepulesenek ideje kerdeses, jovoheten ujabb vizsgalatok.
A mai muszeres vizsgalatok izomhuzodast mutattak ki Brozovicnal.
Brozovic a tegnapi edzes utan erzett fajdalmat a bal lababan, ezert tortent a mai muszeres orvosi vizsgalat.
Jovoheten ujra ertekelik az allapotat.
Biztosan kihagyja a Napoli es a Monza meccset is.
Felepulesenek ideje kerdeses, jovoheten ujabb vizsgalatok.
- Festa
Remek volt a VB.Remélem legalább ,hogy Tarján Miki rendbe jött különben gond lesz.
Azért elég kellemetlen lesz vereséggel kezdeni a 2023-at.
- interfan
- Cupi
Azért kíváncsi leszek az idei első fordulóra. VB jól bekavart és tulajdonképpen olyan mintha az elejéről kezdenék újra. Ilyen még soha nem volt. Fogalmunk sem lehet róla ki milyen formában lesz. Egyáltalán nem biztos, hogy pl. a Napoli is ott folytatja ahol abbahagyta. 
- interfan
Napolinak semmi veszitenivaloja nincsen, igy is fognak jatszani.
Nekik egy X is boven-boven tokeletes.
Biztos vagyok benne, igy is fognak jatszani, es nem fognak tamadni mint az orult.
Aki itt veszithet barmit is, az az Inter, a Napoli meg egy verseggel sem kerul szarba, mert max visszaall az eredeti 8 pont.
Emiatt En azt gondolom, hogy siman benne van, hogy nyerunk.
X is eselyes, viszont En emiatt amit irtam, a Napoli gyozelmet teljesen valoszinutlenek gondolom.
Egyebkent a Napolin kivul a bajnoksagban januarban csakis kotelezo es kiscsapatok jonnek.
Monza, Verona, Empoli, Cremonese.
Szoval ha jonne szerdan a gyozelem, akkor szinte garantalt az 5/5 gyozelem januarban a bajnoksagban.
- interfan
Legfrisebb hirek szerint minimum 15 nap Brozovic kihagyasa.
Legjobb esetben a januar 18-as Szuperkupa donton terhet vissza.
Legjobb esetben a januar 18-as Szuperkupa donton terhet vissza.
-
R9.
en annyira nem aggodok, Brozo nelkul jol teljesitett a csapat
gyozelmet erzek a napoli ellen
gyozelmet erzek a napoli ellen
- CsaSzi9294
Nyilván nem jó egy sérülés sem, viszont nekem a csapat játéka jobban tetszett, amikor Calha volt Brozovic helyén és Miki Calháén.interfan írta: ↑2023.01.02. 16:17Valamit nagyon elrontott az edzoi es eronleti stab...
Nem kellett volna eroltetni Brozovic minel gyorsabbi visszatereset.
- CsaSzi9294
Viszont azt ne feledd, hogy az Inzaghi féle Inter nem igazán tud rangadót nyerni, illetve a Napoli egy esetleges győzelemmel kilőhetne egy Scudettoért küzdő ellenfelét. Persze messze lenne még a vége, de a -14 pont sok.interfan írta: ↑2023.01.02. 16:24Napolinak semmi veszitenivaloja nincsen, igy is fognak jatszani.
Biztos vagyok benne, igy is fognak jatszani, es nem fognak tamadni mint az orult.
Aki itt veszithet barmit is, az az Inter, a Napoli meg egy verseggel sem kerul szarba, mert max visszaall az eredeti 8 pont.
X is eselyes, viszont En emiatt amit irtam, a Napoli gyozelmet teljesen valoszinutlenek gondolom.
Egyebkent a Napolin kivul a bajnoksagban januarban csakis kotelezo es kiscsapatok jonnek.
Szoval ha jonne szerdan a gyozelem, akkor szinte garantalt az 5/5 gyozelem januarban a bajnoksagban.
A Napoli kerete összességében erősebb szerintem, a padon értékélhetőbb játékosaik vannak. Baj esetlen egyedül Martinezt hoznám be, talán Gosenst. A többiek csak a létszám miatt vannak.
-
k.tomi880421
Szerintem nincs olyan gond ahogy te vizionálod, idén a Barcát is vertük. Inzaghi nem felejtett el rangadót nyerni. Sokan azt érzik tavaly is szarok voltunk rangadókban pedig:CsaSzi9294 írta: ↑2023.01.02. 21:57Viszont azt ne feledd, hogy az Inzaghi féle Inter nem igazán tud rangadót nyerni, illetve a Napoli egy esetleges győzelemmel kilőhetne egy Scudettoért küzdő ellenfelét. Persze messze lenne még a vége, de a -14 pont sok.interfan írta: ↑2023.01.02. 16:24Napolinak semmi veszitenivaloja nincsen, igy is fognak jatszani.
A Napoli kerete összességében erősebb szerintem, a padon értékélhetőbb játékosaik vannak. Baj esetlen egyedül Martinezt hoznám be, talán Gosenst. A többiek csak a létszám miatt vannak.
Fio-Inter 1:3
Inter-Fio 1:1
Inter-Atalanta 2:2
Atalanta-Inter 0:0
Lazio-Inter 3:1 és tudjuk milyen meccsen...
Inter-Lazio 2:1
Inter-Juve 1:1
Juve-Inter 0:1
Milan-Inter 1:1
Inter-Milan 1:2 (itt se volt jobb a Milan)
Roma-Inter 0:3
Inter-Roma 3:1
Napoli-Inter 1:1
Inter-Napoli 3:2
Ezekszerint a rangadókon Inzaghi alatt tavaly:
6gy 6d 2v Inzaghi mérlege.
Én erre nem mondanám azt, hogy vészes mint ahogy beállítod. 14 rangadón 2 vereség kinek ne férne bele? Nyilván eddig az ideig év gázosabb de ettől függetlenül nem érzem azt, hogy a Nápoly az esélyesebb.
- interfan
Persze ez igaz es jogos is.CsaSzi9294 írta: ↑2023.01.02. 21:57Viszont azt ne feledd, hogy az Inzaghi féle Inter nem igazán tud rangadót nyerni, illetve a Napoli egy esetleges győzelemmel kilőhetne egy Scudettoért küzdő ellenfelét. Persze messze lenne még a vége, de a -14 pont sok.interfan írta: ↑2023.01.02. 16:24Napolinak semmi veszitenivaloja nincsen, igy is fognak jatszani.
Inzaghi bajnoki rangados gyozelemi merlege tagadhatatlanul pocsek es gyenge.
Elmult 5-6-7 ev top 6 csapatat nezve rajtunk kivul.
(Juve, Milan, Napoli, Lazio, Roma, Atalanta)
Viszont en nem gondolom azt, hogy a Napoli majd most megszakad.
Minek, nekik az X is boven jo, de a vereseggel sincs nagy gond.
Ez a tudat rafogja nyomni a jatekukra.
En pl a Napoli keretet sem erzem erosebbnek.
Mas kerdes, hogy ki mit hoz ki a rendelkezesere allo a keretbol.
En most magabiztos vagyok, es szerintem behuzzuk, ezzel a januart 5/5-el zarjuk a bajnoksagban.
Milyen durvak egyebkent az oddsok a bajnoksagi rajt elott.
Scudetto eselyek 2022.08.10:
Inter: 2,88X
Juve: 3,10X
Milan: 6,00X
Roma: 10,00X
Napoli: 23,00X
Atalanta: 34,00X
Lazio: 81,00X
- CsaSzi9294
Természetesen most az idei évre gondoltam, mivel a múlt szezon már nem mérvadó.k.tomi880421 írta: ↑2023.01.03. 00:22Szerintem nincs olyan gond ahogy te vizionálod, idén a Barcát is vertük. Inzaghi nem felejtett el rangadót nyerni. Sokan azt érzik tavaly is szarok voltunk rangadókban pedig:CsaSzi9294 írta: ↑2023.01.02. 21:57Viszont azt ne feledd, hogy az Inzaghi féle Inter nem igazán tud rangadót nyerni, illetve a Napoli egy esetleges győzelemmel kilőhetne egy Scudettoért küzdő ellenfelét. Persze messze lenne még a vége, de a -14 pont sok.
Fio-Inter 1:3
Inter-Fio 1:1
Inter-Atalanta 2:2
Atalanta-Inter 0:0
Lazio-Inter 3:1 és tudjuk milyen meccsen...
Inter-Lazio 2:1
Inter-Juve 1:1
Juve-Inter 0:1
Milan-Inter 1:1
Inter-Milan 1:2 (itt se volt jobb a Milan)
Roma-Inter 0:3
Inter-Roma 3:1
Napoli-Inter 1:1
Inter-Napoli 3:2
Ezekszerint a rangadókon Inzaghi alatt tavaly:
6gy 6d 2v Inzaghi mérlege.
Én erre nem mondanám azt, hogy vészes mint ahogy beállítod. 14 rangadón 2 vereség kinek ne férne bele? Nyilván eddig az ideig év gázosabb de ettől függetlenül nem érzem azt, hogy a Nápoly az esélyesebb.
Lazio-Inter 3-1
Milán-Inter 3-2
Inter-Bayern 0-2
Inter-Róma 1-2
Bayern-Inter 2-0
Juve-Inter 2-0
4 lőtt gól mellett 14 kapott.
Emellett volt valóban egy Barca elleni 1-0, illetve egy idegenbeli 3-3 döntetlen.
Nem akarom beállítani sehogy sem, de szerinted ez a mérleg rendben van így, ami a rangadókat illeti?
félre értés ne essék, nem azt mondom, hogy mindent fel kell tenni a Napolira, csak azt, hogy ÉN nem magunkat tartom esélyesebbnek, ahogyan a Scudettoért folyó küzdelmet is reálisan nézve, inkább a Napoli az esélyesebb, mint mi. Természetesen győzzünk holnap, de attól még véleményem lehet az idei szezonról és a rangadókon mutatott teljesítményről.
- interfan
Igaz a kerdes nem nekem szolt, ezert elore is bocsanat Csaszi a valaszert.CsaSzi9294 írta: ↑2023.01.03. 08:30 Nem akarom beállítani sehogy sem, de szerinted ez a mérleg rendben van így, ami a rangadókat illeti?
Szerintem ezen nem nagyon van mit ragozni.
Top 6 csapat ellen a bajnoksagban, akar a Lazio padjan, akar az Inter padjan volt, Inzaghi bajnoki rangados gyozelmi merlege pocsek...
Lazio: 25%-os gyozelemi arany
Inter: 35%-os gyozelmi arany
Ez a Lazional is gyenge teljesitmeny, es az Intenel is.
Ilyen gyozelemi merleget egy Spalletti vagy Mancini (2.korszaka) is osszehozott az Internel, egy joval-joval gyengebb kerettel.
Osszehasonlitva mas Olasz edzokkel, szinten pocsek es gyenge a 25% es a 35%-os gyozelmi merleg.
Legyen szo akar Spalletti, akar Pioli, foleg Sarri, Conte, stb...
Ettol fuggetlenul 1 meccsen barmi lehet, es mivel a Napolinak nincs veszitenivaloja, nem fog megszakadni holnap.
Ezert szerintem verjuk oket.
- CsaSzi9294
Akkor azért csak nem állítom be tragikusnak a dolgot, szar az anélkül is.interfan írta: ↑2023.01.03. 08:37Igaz a kerdes nem nekem szolt, ezert elore is bocsanat Csaszi a valaszert.CsaSzi9294 írta: ↑2023.01.03. 08:30 Nem akarom beállítani sehogy sem, de szerinted ez a mérleg rendben van így, ami a rangadókat illeti?
Szerintem ezen nem nagyon van mit ragozni.
Top 6 csapat ellen a bajnoksagban, akar a Lazio padjan, akar az Inter padjan volt, Inzaghi bajnoki rangados gyozelmi merlege pocsek...
Lazio: 25%-os gyozelemi arany
Inter: 35%-os gyozelmi arany
Ez a Lazional is gyenge teljesitmeny, es az Intenel is.
Ilyen gyozelemi merleget egy Spalletti vagy Mancini (2.korszaka) is osszehozott az Internel, egy joval-joval gyengebb kerettel.
Osszehasonlitva mas Olasz edzokkel, szinten pocsek es gyenge a 25% es a 35%-os gyozelmi merleg.
Legyen szo akar Spalletti, akar Pioli, foleg Sarri, Conte, stb...
Ettol fuggetlenul 1 meccsen barmi lehet, es mivel a Napolinak nincs veszitenivaloja, nem fog megszakadni holnap.
Ezert szerintem verjuk oket.
Én is győzelemnek drukkolok, ez nem is lehet kérdés. Csak én máshogy látom egy kicsit az esélyeinket, mint ti. Ennyi.
- interfan
Inzaghi:
Mennyire fontos a holnapi gyozelem?
Nagy a motivacionk, alig varjuk hogy ujra jatszunk.
Tavaly nagyon jo meccset jatszottunk a Napoli ellen, az a gyozelem hatalmas lenduletet adott nekunk a kovetkezo honapokra.
Tudjuk hogy egy nagyszeru csapat ellen jatszunk, akik meg veretlenek, de gyozni akarunk.
Eldol holnap hogy a szezon tovabbi resze?
Ez egy nagyon fontos meccs, ahol a nyomas rajtunk lesz.
De nem neveznem nyomasnak, ez a futball szepesege, hogy ilyen nagy es fontos meccseket jatszhatunk.
Aggodsz Skriniar helyzete miatt?
Nem.
Nem vonja el Skriniar figyelmet a mercato, ismerem ot, es tudom mindent megad az Interert a palyan.
Tudom hogy tobb jatekos szerzodese is lejar, koztuk Skriniare, de van egy vezetoseg, akik ezeket a helyzeteket kezelik.
Hogy vannak a csatarok?
Vegre elmondhatom, hogy mind a 4 csatarunk elerheto, ez eddig soha nem tortent meg.
Martinez csak 4 napja erkezett, Correa pedig kezd jobban lenni.
Dzeko es Lukaku viszont vegig tudott velunk edzeni.
Azt kivanom a kovetkezo Tour de Force meccseinkre, hogy mind a negyen elerhetoek legyenek.
Meg mindig hiszel a Scudettoban?
Igen.
23 meccs van meg hatra, sok pontot lehet szerezni.
Az Inter, mint az osszes uldozo, csokkenteni akarja a hatranyat, azzal a Napolival szemben, akik jelenleg Europa legerosebb csapata.
Egyseges csapat vagyunk, a szurkoloink rendkivuliek, minden meccset megakarunk nyerni.
Mit jelent Lukaku visszaterese, kell valtoztatni miatta?
Mindenki ismeri Lukaku kepessegeit.
Nagy motivacioval ter vissza.
Mi vagyunk a 2. legjobb tamado csapat, tavaly mi voltunk az elsok.
A csapataim mindig sok golt lottek.
Remelhetoleg Lukaku es Correa kepes megadni nekunk azt a minoseget, amire szuksegunk van a szezon 2. feleben.
Hasonlo meccs lesz mint az Inter-Barca?
Minden meccs mas.
Tudjuk a Napolinak nagyszeru jatekosai vannak, szoval jol kell vedekezni.
Lesznek pillanatok amikor agreszzivabbnak kell lenni.
Jo meccs lesz, ket olyan csapat jatszik, akik kivaloan futballoznak.
Van a Napolinak gyenge pontja?
A Napoli egy olyan csapat ami egyeduallo szinvonalat kepvisel.
Sokat valtoztattak, de nagyon jo jatekosokat igazoltak.
Hatalmas elismeres a szakmai vezetesnek, es az edzonek is.
De mi az Inter vagyunk, tavaly is jatsottunk a Napoli ellen es sikerult nyerni.
Elmult evekben az Inter hazai palyan megveri a Napolit
Ezek csak statisztikak.
Nagyon tiszteljuk oket, kivalo eredmenyeket ertek el.
Felkeszultunk, nagyszeru meccset jatszunk majd a szurkoloink elott.
Volt karacsonyi keresed a mercaton?
Mindig mellettem vannak a szakmai vezetok, igyekeznek garantalni hogy a csapat versenykepes maradjon.
Mindannyian ismerjuk a helyzetunket, es az Olaszok csapatok helyzetet.
Meglatjuk mi lesz.
- Cupi
Ajaj. Kis naiv.
- CsaSzi9294
Nem tudom hogy vagytok vele, de ez a Dzeko-Lukaku kettős elől nekem nem annyira tetszik. Bár eddig Dzeko hasznos tagja a csapatnak, lassú és körülményes, Lukaku meg kérdőjel milyen formában tér vissza a bajnokságba. Plusz az is kérdés, mennyire fognak összhangban játszani (gyanítom sehogy). Szinte biztos vagyok benne, hogy ha ezzel a két csatárral játszunk, jöhet a szokásos szélről beívelős, center fejekre játszó taktika. Amivel az lesz a baj, hogy Kim és JJ is elég magas védők, nem lesz egyszerű megverni őket fejjel. A pontos beadásokról nem is beszélve. Nem tudom, de én a Lu-La kettőssel kezdenék, mivel Lau nagyobb káoszt tudna teremteni a 16-oson belül, na meg kétségtelen érzik egymást a belgával.
- interfan
Ha valaki, akkor en sosem szerettem Dzekot.CsaSzi9294 írta: ↑2023.01.04. 07:59 Nem tudom hogy vagytok vele, de ez a Dzeko-Lukaku kettős elől nekem nem annyira tetszik. Bár eddig Dzeko hasznos tagja a csapatnak, lassú és körülményes, Lukaku meg kérdőjel milyen formában tér vissza a bajnokságba. Plusz az is kérdés, mennyire fognak összhangban játszani (gyanítom sehogy). Szinte biztos vagyok benne, hogy ha ezzel a két csatárral játszunk, jöhet a szokásos szélről beívelős, center fejekre játszó taktika. Amivel az lesz a baj, hogy Kim és JJ is elég magas védők, nem lesz egyszerű megverni őket fejjel. A pontos beadásokról nem is beszélve. Nem tudom, de én a Lu-La kettőssel kezdenék, mivel Lau nagyobb káoszt tudna teremteni a 16-oson belül, na meg kétségtelen érzik egymást a belgával.
Viszont az utobbi idoben o az egyetlen tamadonk aki kepes golt rugni, es o vitte az Intert.
En ezert ot biztosan nem tennem ki a kezdobol.
- CsaSzi9294
Ez jogos, de most nem a Spezia vagy a Bologna ellen játszunk, ahol hurka védők vannak. Még is csak 37 éves. Mint írtam hasznos tagja a csapatnak, és igazad is van, nem akarom elvenni az érdemeit a szezonban, de szerintem Lautaro hasznosabb lenne ma. És ha jól emlékszem csereként beállva a bosnyák jól is teljesít (lásd Milán).interfan írta: ↑2023.01.04. 08:21Ha valaki, akkor en sosem szerettem Dzekot.CsaSzi9294 írta: ↑2023.01.04. 07:59 Nem tudom hogy vagytok vele, de ez a Dzeko-Lukaku kettős elől nekem nem annyira tetszik. Bár eddig Dzeko hasznos tagja a csapatnak, lassú és körülményes, Lukaku meg kérdőjel milyen formában tér vissza a bajnokságba. Plusz az is kérdés, mennyire fognak összhangban játszani (gyanítom sehogy). Szinte biztos vagyok benne, hogy ha ezzel a két csatárral játszunk, jöhet a szokásos szélről beívelős, center fejekre játszó taktika. Amivel az lesz a baj, hogy Kim és JJ is elég magas védők, nem lesz egyszerű megverni őket fejjel. A pontos beadásokról nem is beszélve. Nem tudom, de én a Lu-La kettőssel kezdenék, mivel Lau nagyobb káoszt tudna teremteni a 16-oson belül, na meg kétségtelen érzik egymást a belgával.
Viszont az utobbi idoben o az egyetlen tamadonk aki kepes golt rugni, es o vitte az Intert.
En ezert ot biztosan nem tennem ki a kezdobol.
Mindegy, úgy is ez a Dzeko-Lukaku lesz, jöjjön be!
- Cupi
Az a baj mostanába /lásd VB is/ Lautaro megint abban hasznos hogyan kell mindent kihagyni.CsaSzi9294 írta: ↑2023.01.04. 08:27
Ez jogos, de most nem a Spezia vagy a Bologna ellen játszunk, ahol hurka védők vannak. Még is csak 37 éves. Mint írtam hasznos tagja a csapatnak, és igazad is van, nem akarom elvenni az érdemeit a szezonban, de szerintem Lautaro hasznosabb lenne ma. És ha jól emlékszem csereként beállva a bosnyák jól is teljesít (lásd Milán).
Mindegy, úgy is ez a Dzeko-Lukaku lesz, jöjjön be!![]()
Az viszont tény a Napoli ellen neki jól megy, több gólja is van ellenük.
- Mazzola
Én a Dzeko + Lautaro párossal kezdenék elől. A két nagy darab erőcsatár erre a rangadóra túl sok lenne a csapatnak,mivel mindkettőjüket folyamatosan ki kell szolgálnia a többieknek. Lukaku jelenleg teljesen formán kívül van, ilyenkor pedig rossz nézni ahogy esik kel a védők között.Cupi írta: ↑2023.01.04. 10:48Az a baj mostanába /lásd VB is/ Lautaro megint abban hasznos hogyan kell mindent kihagyni.CsaSzi9294 írta: ↑2023.01.04. 08:27
Ez jogos, de most nem a Spezia vagy a Bologna ellen játszunk, ahol hurka védők vannak. Még is csak 37 éves. Mint írtam hasznos tagja a csapatnak, és igazad is van, nem akarom elvenni az érdemeit a szezonban, de szerintem Lautaro hasznosabb lenne ma. És ha jól emlékszem csereként beállva a bosnyák jól is teljesít (lásd Milán).
Mindegy, úgy is ez a Dzeko-Lukaku lesz, jöjjön be!![]()
![]()
Az viszont tény a Napoli ellen neki jól megy, több gólja is van ellenük.![]()
- vaskalap
Szerintem ma nem kapunk ki,sőt.
- interfan
- CsaSzi9294
Nincs világvége, de a Milán már a 15. percben 2-0-ra vezet, jó eséllyel nyerni is fognak, így amennyiben a Napoli kikap 5 pont lesz az előnyük. Az már azért nem olyan sok. Vagyis szerintem nem fognak lazázni.
- interfan
Nem hinnem, hogy "lazazna" barki.CsaSzi9294 írta: ↑2023.01.04. 12:51Nincs világvége, de a Milán már a 15. percben 2-0-ra vezet, jó eséllyel nyerni is fognak, így amennyiben a Napoli kikap 5 pont lesz az előnyük. Az már azért nem olyan sok. Vagyis szerintem nem fognak lazázni.
Viszont azt tagadhatatlan, hogy nekik akkor sincsen tragedia, ha ma kikapnak.
Ellenben ha mi nem nyerunk ma, akkor nincs is mirol beszelni.
Lelektan...
Ez mindket csapatra kihat, meg ha csak tudat alatt is.
Pont ezert lesz szamunkra szep az este.
- CsaSzi9294
Nyerni kell ma mindenképpen csak a győzelem elfogadható, amennyiben akarunk még valamit a Scudettotól. Tavaly is a Napoli ellen jött a fordulat, hátha most is. A Milán is nyert, jó eséllyel a Juve is fog, nem kellene leszakadni tőlük is. A Napoli meg egy vereséggel hátha vissza esik a jövőt illetően.interfan írta: ↑2023.01.04. 12:55Nem hinnem, hogy "lazazna" barki.CsaSzi9294 írta: ↑2023.01.04. 12:51Nincs világvége, de a Milán már a 15. percben 2-0-ra vezet, jó eséllyel nyerni is fognak, így amennyiben a Napoli kikap 5 pont lesz az előnyük. Az már azért nem olyan sok. Vagyis szerintem nem fognak lazázni.
Viszont azt tagadhatatlan, hogy nekik akkor sincsen tragedia, ha ma kikapnak.
Ellenben ha mi nem nyerunk ma, akkor nincs is mirol beszelni.
Lelektan...
Ez mindket csapatra kihat, meg ha csak tudat alatt is.
Pont ezert lesz szamunkra szep az este.
- sly89
De fura már újra Inter meccset nézni 
-
R9.
lukakutol miert pattan el a labda mikor ures vihetne?????
- alwin91
-
Francesco
- CsaSzi9294
Darmiaaaan…. 
- sly89
Szép játék volt, Dzekonak volt már 1-2 szép mozdulata, kár, hogy ez kimaradt Darmiantól. Nem sok ilyen helyzetünk lesz.
- CsaSzi9294
Szegény Lukakut nem tudjuk használni, látszik hogy szenved.
Így meg nem sok haszna van (eddig)…
- matrix23
Viszont úgy néz ki, hogy Skriniar-ból a jobb változatot kapjuk eddig.CsaSzi9294 írta: ↑2023.01.04. 21:20 Szegény Lukakut nem tudjuk használni, látszik hogy szenved.![]()
-
R9.
mar 3:0 nak kellene lennie siman
napoli nyomozza a labdat
napoli nyomozza a labdat