Teljesen igazad van, hogy a bíró egy nagy nulla volt....ez nem is kérdés.Portiere32 írta: ↑2023.01.07. 23:44 Azzal kezdem, hogy kurva szarok voltunk! De...
Egy teljesen szabályos gólt így elvenni. Egy eleső védő játékos láttán, egyből fújni a VAR világában... nonszensz...
Tudom nem kell bírózni, de ezzel a góllal zártuk volna a meccset, hogy milyen fasza, fél gőzzel 60. perctől csere játékosokkal nyertünk.
Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)
Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming
- Cupi
Re: Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)
-
Tombi1986
Milyen gyenge VAR rendszer is. Mivel a bíró hamarabb fújt így nem is nézték vissza az esetet. Számomra ez így felfoghatatlan, mi az értelme a VAR-nak?Portiere32 írta: ↑2023.01.07. 23:44 Azzal kezdem, hogy kurva szarok voltunk! De...
Egy teljesen szabályos gólt így elvenni. Egy eleső védő játékos láttán, egyből fújni a VAR világában... nonszensz...
Tudom nem kell bírózni, de ezzel a góllal zártuk volna a meccset, hogy milyen fasza, fél gőzzel 60. perctől csere játékosokkal nyertünk.
Másik! A monzai játékos szándékosan ért bele kézzel, de nem a 16-oson belül volt így semmi. Amúgy szabadrúgás és minimum sárga lap.
Amúgy nagyon szarok voltunk, cserék sem ültek, ennek ellenére győzni kellett volna.
Amíg a klub körül nem rendeződik a tulajdonosi háttér, ne várjunk semmi extrát.
Holnap szerintem Milan, Napoli is bukó lesz és újabb orosz rulett fog indulni…
- brecsinho
Ez a bíró volt qva gyenge, ilyenbe minek fúj bele..vicc volt,hogy elvették,de be kellett volna verni egy harmadikat,nem sikerült..Hakan és Barella is sántikálva jöttek le,igazából Gag is kényszer volt,na meg Lukaku pariódiája önmagának...remélem nem esünk össze megint januárban,jön 3 papíron könnyebb meccs,bónuszban egy szuperkupa majd egy bajnoki a kuzinokkal,ha ezeket behúzzuk,a mait duzzogva elviselem 
- interfan
Ertekelesek:
- Calciomercato.com:
Martinez 7
Bastoni 6,5
Dimarco 6,5
Darmian 6,5
Barella 6
Calhanoglu 6
Onana 5,5
Acerbi 5,5
Skriniar 5,5
Asllani 5,5
Gagliardini 5
Mkhitaryan 5
Dumfries 4,5
Lukaku 4
- Tuttomercatoweb:
Martinez 7
Bastoni 6,5
Dimarco 6,5
Darmian 6,5
Barella 6,5
Onana 6
Skriniar 6
Calhanoglu 6
Gosens 6
Dzeko 6
Acerbi 5,5
Gagliardini 5,5
Asllani 5,5
Mkhitaryan 5
Lukaku 4,5
- FcInter1908:
Bastoni 7
Darmian 6,5
Martinez 6,5
Onana 6
Skriniar 6
Acerbi 6
Dimarco 6
Barella 6
Calhanoglu 6
Dzeko 5,5
Dumfries 5
Mkhitaryan 5
Gagliardini 5
Asllani 5
Lukaku 5
- Goal.com:
Darmian 7,5
Martinez 7,5
Onana 6,5
Skriniar 6,5
Bastoni 6
Acerbi 6
Calhanoglu 6
Barella 5,5
Gagliardini 5,5
Dimarco 5,5
Gosens 5,5
Dumfries 5
Asllani 5
Dzeko 5
Mkhitaryan 4,5
Lukaku 4,5
- Gazzetta:
Bastoni 7
Darmian 7
Martinez 7
Calhanoglu 6,5
Onana 6
Skriniar 6
Acerbi 6
Barella 6
Dimarco 6
Dumfries 5,5
Gagliardini 5,5
Asllani 5,5
Dzeko 5,5
Mkhitaryan 5
Lukaku 4
- Calciomercato.com:
Martinez 7
Bastoni 6,5
Dimarco 6,5
Darmian 6,5
Barella 6
Calhanoglu 6
Onana 5,5
Acerbi 5,5
Skriniar 5,5
Asllani 5,5
Gagliardini 5
Mkhitaryan 5
Dumfries 4,5
Lukaku 4
- Tuttomercatoweb:
Martinez 7
Bastoni 6,5
Dimarco 6,5
Darmian 6,5
Barella 6,5
Onana 6
Skriniar 6
Calhanoglu 6
Gosens 6
Dzeko 6
Acerbi 5,5
Gagliardini 5,5
Asllani 5,5
Mkhitaryan 5
Lukaku 4,5
- FcInter1908:
Bastoni 7
Darmian 6,5
Martinez 6,5
Onana 6
Skriniar 6
Acerbi 6
Dimarco 6
Barella 6
Calhanoglu 6
Dzeko 5,5
Dumfries 5
Mkhitaryan 5
Gagliardini 5
Asllani 5
Lukaku 5
- Goal.com:
Darmian 7,5
Martinez 7,5
Onana 6,5
Skriniar 6,5
Bastoni 6
Acerbi 6
Calhanoglu 6
Barella 5,5
Gagliardini 5,5
Dimarco 5,5
Gosens 5,5
Dumfries 5
Asllani 5
Dzeko 5
Mkhitaryan 4,5
Lukaku 4,5
- Gazzetta:
Bastoni 7
Darmian 7
Martinez 7
Calhanoglu 6,5
Onana 6
Skriniar 6
Acerbi 6
Barella 6
Dimarco 6
Dumfries 5,5
Gagliardini 5,5
Asllani 5,5
Dzeko 5,5
Mkhitaryan 5
Lukaku 4
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára interfan 2023.01.08. 09:21-kor.
- CsaSzi9294
Azon kívül, hogy Inzaghi nem tudja úgy használni, mint Conte, Lukakuban nagyot csalódtam. Örültem amikor vissza tért (nagyon szeretem egyébként), de ilyen lelketlen, szar és ügyetlen játékkal inkább mennyen vissza Londonba. Még ha padozik is 4m-val többet kap és itt sem égeti le magát még jobban.
- interfan
Caicedo visszatert.CsaSzi9294 írta: ↑2023.01.08. 08:37Azon kívül, hogy Inzaghi nem tudja úgy használni, mint Conte, Lukakuban nagyot csalódtam. Örültem amikor vissza tért (nagyon szeretem egyébként), de ilyen lelketlen, szar és ügyetlen játékkal inkább mennyen vissza Londonba. Még ha padozik is 4m-val többet kap és itt sem égeti le magát még jobban.
Viccet felreteve, sajnos katasztrofa az ember.
Azoknak lett igaza, akik mar nyaron leirtak, nem biztos, hogy ugyanaz lesz o mint aki elment.
(Ha jol emlekszem Cupi volt aki ezt irta, es be is jott).
Izomzatilag is nagyon nagy problemak vannak, mint ahogy eronletileg, ezen kivul a tulsuly es a "rajar a hutore" problema, es fejben is darabjaira van esve.
Egyszoval katasztrofa...
Parmanak lohet mesterharmast is, (siman benne van), de innen hosszutavon visszajonni, hogy stabilan jo teljesitmenyt nyujtson, hat bitang nehez lesz.
Es kerdes, latjuk e meg valaha a Conte-Pintus fele Lukaku.
Sajnos lehet ez az "igazi" Lukaku, es az csak egy fellangolas volt az a korszak.
A Seria A legjobban fizetett jatekosatol ez vicc, es sajnos alapbol is az...
Drasztikus valtozas kell, ha akar egyaltalan meg barmit a karriejetol...
-
Interfan1000
Lukaku-t nem lehet már most visszaküldeni Londonba? Meg kirakhatnánk végre Skriniar-t is a Primaverába, hátha után elindulna valami…
- interfan
Nyugi a Chelseanek se kell Lukaku.Interfan1000 írta: ↑2023.01.08. 08:55 Lukaku-t nem lehet már most visszaküldeni Londonba? Meg kirakhatnánk végre Skriniar-t is a Primaverába, hátha után elindulna valami…
- Cupi
Igen én is írtam ezt nyáron de őszintén reméltem, hogy tévedek.interfan írta: ↑2023.01.08. 08:44
Azoknak lett igaza, akik mar nyaron leirtak, nem biztos, hogy ugyanaz lesz o mint aki elment.
(Ha jol emlekszem Cupi volt aki ezt irta, es be is jott).
Izomzatilag is nagyon nagy problemak vannak, mint ahogy eronletileg, ezen kivul a tulsuly es a "rajar a hutore" problema, es fejben is darabjaira van esve.
Egyszoval katasztrofa...
Baromira nem megy neki, sírt nála a labda. Csúcs az volt amikor a vége felé az ellenfél szögletzászlója környékén megkapta a labdát, hogy tartsa kicsit de az átvétellel ki is ment bedobásra.
- vaskalap
Aludva egyet a tegnapira,baromi szarok voltunk a 2.félidőben,de az elvett gól baromira befolyásolta az eredményt.Ilyen pocsék bírót nem is tudom mikor láttam utoljára.A VAR szerepe egy nagy nulla.
- sly89
Jogos, de bármennyire is gyenge a bíró, egy Monza szintű csapatot verni kell. 2 gólt kaptunk, erről csak a játékosok és az edző tehetnek.
- Cupi
Igen. Mondjuk azért nem értem a bírót mert miért nem várta meg a gólt majd elveszi és utána jöhet a VAR. Nem értem miért kellett még a gól előtt belefújni... Mi múlt volna azon a 2 másodpercen ha annyival később sípol? Így lett volna esély visszanézni.
- interfan
24 golt kaptunk eddig, elkepeszto, ebbol 20 kapott gol idegenben.
9 meccs = 20 gol idegenben.
Senki nem kapott ennyi golt idegenben, meg a kieso Cremonese is 15, Verona 13, Samp 15, Inter meg 20.
Juve 4, Lazio 6, Milan 7, Atalanta 6, Napoli 7, Fiorentina 8, Lecce 9, Inter 20.
Felfoghatatlan...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára interfan 2023.01.08. 10:59-kor.
- Atosz
Igen. Mondjuk azért nem értem a bírót mert miért nem várta meg a gólt majd elveszi és utána jöhet a VAR. Nem értem miért kellett még a gól előtt belefújni... Mi múlt volna azon a 2 másodpercen ha annyival később sípol? Így lett volna esély visszanézni.Cupi írta: ↑2023.01.08. 10:54 [quote=vaskalap post_id=152474 time=<a href="tel:1673171347">1673171347</a> user_id=136]
Aludva egyet a tegnapira,baromi szarok voltunk a 2.félidőben,de az elvett gól baromira befolyásolta az eredményt.Ilyen pocsék bírót nem is tudom mikor láttam utoljára.A VAR szerepe egy nagy nulla.
[/quote]
Nem láttam a meccset szerencsére, erről az elvett gólról tudtok küldeni egy linket? Összefoglalóban nem szerepelt, kíváncsi vagyok rá. Köszi!
- interfan
Idegenben kapott golok szama a teljes Seria A-ban:
Juve 4
Lazio 6
Atalanta 6
Napoli 7
Milan 7
Fiorentina 8
Roma 9
Lecce 9
Udinese 12
Empoli 12
Torino 13
Verona 13
Monza 15
Cremonese 15
Sampdoria 15
Salernitana 16
Spezia 16
Sassuolo 17
Bologna 20
Inter 20
Osszes kapott gol:
Juve 7
Napoli 13
Lazio 13
Roma 14
Milan 16
Atalanta 17
Torino 18
Lecce 18
Udinese 19
Empoli 20
Fiorentina 22
Inter 24
Monza 25
Bologna 26
Salernitana 26
Sassuolo 26
Cremonese 27
Sampdoria 28
Spezia 28
Verona 30
Juve 4
Lazio 6
Atalanta 6
Napoli 7
Milan 7
Fiorentina 8
Roma 9
Lecce 9
Udinese 12
Empoli 12
Torino 13
Verona 13
Monza 15
Cremonese 15
Sampdoria 15
Salernitana 16
Spezia 16
Sassuolo 17
Bologna 20
Inter 20
Osszes kapott gol:
Juve 7
Napoli 13
Lazio 13
Roma 14
Milan 16
Atalanta 17
Torino 18
Lecce 18
Udinese 19
Empoli 20
Fiorentina 22
Inter 24
Monza 25
Bologna 26
Salernitana 26
Sassuolo 26
Cremonese 27
Sampdoria 28
Spezia 28
Verona 30
- PellerG
Ezt a durva Skriniar ekézést (3-4 fórumozó) bevallom nagyon nem értem.
Sokkal többet tett már ő itt le 5 év alatt, hogy ilyeneket írjunk róla.
Arról nem beszélve, hogy a kialakult helyzet tisztán a vezetőség sara, mivel csak akkor lett fontos az ő megtartása, amikor fél év maradt hátra a szerződéséből.
Mindenki más fontosabb volt, pedig Lautaronál, Barellanál is fontosabb volt a csapatban betöltött szerepe.
Arról nem beszélve, hogy a kialakult helyzet tisztán a vezetőség sara, mivel csak akkor lett fontos az ő megtartása, amikor fél év maradt hátra a szerződéséből.
Mindenki más fontosabb volt, pedig Lautaronál, Barellanál is fontosabb volt a csapatban betöltött szerepe.
-
Francesco
Bocs de szakmai szempontból nézve nincs igazad. Egy védőt sokkal könnyebb pótolni, mint egy támadót, vagy egy box-to-box középpályást. Egyrészt olcsóbb, másrészt sok van belőlük, még akár ingyen is lehetett volna csemegézni.
Másrészt évek óta nulla pénze van a csapatnak így valamennyire érthető, hogy nem tudunk mindenkinek óriási fizetéseket adni.
Harmadrészt pedig ő profi, aki nálunk lett valaki, szóval ez a kapcsolat egy jut is marad is történet. Mindenki annyit adott, amennyit kapott.
Inkább azzal van a gond, hogy a csk szalagot előbb kellett volna odaadni és így már valóban korábban jöhetett volna a hosszabbítás.
Ellenben hangsúlyozom egy profi játékosról beszélünk, aki marha sokat keres így is, nincsenek megélhetési problémái. Ennyire nem zuhan össze valaki azért mert bizonytalan, hogy eladják vagy sem. Amit Skriniar művel idén az hozzá képest nagyjából olyan, mint amit Lukaku csinál. Én szerettem őt, nagyszerű védő (volt?), de Inter drukker vagyok és ahogy írtam érhető, hogy jelenleg nincs pénz, ilyenkor nem veszünk, hanem eladunk. Rossz döntés volt? Nyilván. De a szereplésére nem nagyon van magyarázat. A legtöbben katasztrófálisan kezdték a szezont, de majdnem mindeki feljavult, neki csak fellángolásai voltak.
Nem egy nyeretlen két éves és nem a Nyíregyháza érdeklődött iránta, hanem a PSG.
Mit csinálna ha Baseball játékos lenne? Ott bármikor elcserélnek, vagy leküldenek egy farm csapatba játszani, ami sok-sok kilométerre van. Sajnálom a szitut, de minél előbb meg kell ezt oldani.
Másrészt évek óta nulla pénze van a csapatnak így valamennyire érthető, hogy nem tudunk mindenkinek óriási fizetéseket adni.
Harmadrészt pedig ő profi, aki nálunk lett valaki, szóval ez a kapcsolat egy jut is marad is történet. Mindenki annyit adott, amennyit kapott.
Inkább azzal van a gond, hogy a csk szalagot előbb kellett volna odaadni és így már valóban korábban jöhetett volna a hosszabbítás.
Ellenben hangsúlyozom egy profi játékosról beszélünk, aki marha sokat keres így is, nincsenek megélhetési problémái. Ennyire nem zuhan össze valaki azért mert bizonytalan, hogy eladják vagy sem. Amit Skriniar művel idén az hozzá képest nagyjából olyan, mint amit Lukaku csinál. Én szerettem őt, nagyszerű védő (volt?), de Inter drukker vagyok és ahogy írtam érhető, hogy jelenleg nincs pénz, ilyenkor nem veszünk, hanem eladunk. Rossz döntés volt? Nyilván. De a szereplésére nem nagyon van magyarázat. A legtöbben katasztrófálisan kezdték a szezont, de majdnem mindeki feljavult, neki csak fellángolásai voltak.
Nem egy nyeretlen két éves és nem a Nyíregyháza érdeklődött iránta, hanem a PSG.
Mit csinálna ha Baseball játékos lenne? Ott bármikor elcserélnek, vagy leküldenek egy farm csapatba játszani, ami sok-sok kilométerre van. Sajnálom a szitut, de minél előbb meg kell ezt oldani.
- Festa
Ez szégyenletes és ezért nem is lesz előrelépés amíg Inzaghi nem tudja megtanítani védekezni a csapatot.interfan írta: ↑2023.01.08. 10:5824 golt kaptunk eddig, elkepeszto, ebbol 20 kapott gol idegenben.
Senki nem kapott ennyi golt idegenben, meg a kieso Cremonese is 15, Verona 13, Samp 15, Inter meg 20.
Juve 4, Lazio 6, Milan 7, Atalanta 6, Napoli 7, Fiorentina 8, Lecce 9, Inter 20.
Felfoghatatlan...
A Napoli meg a Barca ellen meg lehoztuk O-rá a meccset ,így lehet inkább mentális gondok vannak.
- CsaSzi9294
"Értesüléseink szerint Sacchi játékvezető elismerte a hibáját és bocsánatot kért az Intertől amiért érvénytelenítette Acerbi gólját. A pletykák szerint a szövetség fel fogja ezért függeszteni."
Marco Barzaghi
Fb
Sokra nem megyünk vele…
Marco Barzaghi
Fb
Sokra nem megyünk vele…
- interfan
Olaszorszagban egy csapat ilyen mennyisegu kapott gollal nem lehet bajnok.Festa írta: ↑2023.01.08. 12:23Ez szégyenletes és ezért nem is lesz előrelépés amíg Inzaghi nem tudja megtanítani védekezni a csapatot.interfan írta: ↑2023.01.08. 10:5824 golt kaptunk eddig, elkepeszto, ebbol 20 kapott gol idegenben.
Felfoghatatlan...
A Napoli meg a Barca ellen meg lehoztuk O-rá a meccset ,így lehet inkább mentális gondok vannak.
De szerintem sehol....
Katasztrofa, nincs erre jobb szo.
- Festa
Így max dobogò ,de inkább 4,hely lehet,A Szuperkupát ha jò napot fogunk ki akkor talán megnyerjük,ami fontos lenne különben nem nagyon fogunk döntő közelébe kerülni.Inzaghi meg olyan edző akinek inkább árt az 5 csere lehetőség mint használ.Dumfries kezdőként kicsik ellen gòl vagy gòlpasszara esélyes,de csereként inkább egy időzített bomba.Azt remelem,hogy a hírek igazak és Calhanoglu és Barella sérülése sem komoly,mert ha ők kiesnek akkor a kicsik ellen is szenvedni fogunk,interfan írta: ↑2023.01.08. 12:34Olaszorszagban egy csapat ilyen mennyisegu kapott gollal nem lehet bajnok.Festa írta: ↑2023.01.08. 12:23Ez szégyenletes és ezért nem is lesz előrelépés amíg Inzaghi nem tudja megtanítani védekezni a csapatot.interfan írta: ↑2023.01.08. 10:58
24 golt kaptunk eddig, elkepeszto, ebbol 20 kapott gol idegenben.
Felfoghatatlan...
De szerintem sehol....
Katasztrofa, nincs erre jobb szo.
- interfan
Lesznek meg fellangolasok, akar megint bajnoki cim kozelebe lehetunk, de egesz egyszeruen Inzaghival ez nem lesz meg.Festa írta: ↑2023.01.08. 12:38Így max dobogò ,de inkább 4,hely lehet,A Szuperkupát ha jò napot fogunk ki akkor talán megnyerjük,ami fontos lenne különben nem nagyon fogunk döntő közelébe kerülni.Inzaghi meg olyan edző akinek inkább árt az 5 csere lehetőség mint használ.Dumfries kezdőként kicsik ellen gòl vagy gòlpasszara esélyes,de csereként inkább egy időzített bomba.Azt remelem,hogy a hírek igazak és Calhanoglu és Barella sérülése sem komoly,mert ha ők kiesnek akkor a kicsik ellen is szenvedni fogunk,
2-4. hely, BL-ben 8, extra makos sorsolassal 4.
Ez a max.
Ha lesz uj tulajdonosunk, es bajnoki cimeket akarunk, akkor Inzaghinak meg kell koszonni.
Ha nem lesz uj tulajdonos, akkor edesmindegy, mert ugyis csak epulunk lefele, es se igazolni, se uj edzore nincs penz, sot meg kiarositunk barkit, tehat akkor Inzaghi nyugodtan maradhat.
Ahogy valaki irta, egyetlen egy fontos dolog van hatra a szezonbol, eladni a klubot, es egy uj tulajdonosnak megjonnie.
Amig ez nem lesz, addig edesmindegy 11 pontra vagy 2 pontra van a bajnoki cim, ne adj isten mi vezetjuk a bajnoksagot 5 ponttal, ugysem nyerunk...
- CsaSzi9294
A szezon hátra levő részére annyi kívánságom van az eredményeket illetően, hogy verjük meg a Milánt a szuperkupán és a végén legyünk benne a top4-be. Minden más extra!
- Inter101
Totál egyetértek, én sem értem!PellerG írta: ↑2023.01.08. 11:55 Ezt a durva Skriniar ekézést (3-4 fórumozó) bevallom nagyon nem értem.
Amit Francesco írt az meg igaz lehetett volna azokra a játékosokra is akiknek ugyanúgy idén nyáron járt volna le a szerződése és mégis hosszabbítottak velük, milyen érdekes csak és kizárólag Skriniarral nem!!! Tehát csak neki nem emelték a fizujat a többiekkel ellentétben akik legalább egy éve az emelt fizuval játszanak közel sem kiemelkedően!! És hát ne feledjük amilyen az adjon isten ugyebár olyan a fogadj isten is!
Az meg hogy nem játszik jól nem csak rá igaz és nem feltétlen az az oka hogy a PSG jár a fejében, ez mind mind csak feltételezés, szerintem nagyon ritka az hogy valaki csak és kizárólag jól játszik éveken keresztül nulla hullámvölggyel! Inzaghi alatt amúgy sem egyszerű védekezni mert kb nem is létezik nála védekezés!
De persze mindenkinek lehet véleménye, én viszont egy pillanatig sem őt hibáztatom, akkor tenném ha már tavaly előtt akartak volna hosszabbítani vele de ő nem akart volna aláírni!!
Nyáron el kellett volna adni max annak tudatában szabadott volna megtartani hogy a szerződés hosszabbítás 1000%os ami nyilván nem az! Amatőr hibák sorozatban!
Ő elmegy ingyen, eladunk nyáron még pár értéket (már nem sok maradt) úgy hogy nem költünk és jövőre megyünk a közép mezőnybe! Készüljetek lelkiekben! Úgyhogy hajrá új tulajdonos!
- vaskalap
Ez egyértelmű nekem is,amikor kell,és fejben ott vagyunk,akkor megy a védekezés.Ez egyértelműen az edző sara.Neki kell fenntartani az állandóságot.Festa írta: ↑2023.01.08. 12:23Ez szégyenletes és ezért nem is lesz előrelépés amíg Inzaghi nem tudja megtanítani védekezni a csapatot.interfan írta: ↑2023.01.08. 10:5824 golt kaptunk eddig, elkepeszto, ebbol 20 kapott gol idegenben.
Felfoghatatlan...
-
möszi
Én azért egy BL nyolc közével és kupadöntővel megfejelném, de sajnos egyetértek, Scudettoról nem igazán érdemes álmodni már. Viszont remélem így a Napoli behúzza.CsaSzi9294 írta: ↑2023.01.08. 12:56 A szezon hátra levő részére annyi kívánságom van az eredményeket illetően, hogy verjük meg a Milánt a szuperkupán és a végén legyünk benne a top4-be. Minden más extra!
- CsaSzi9294
Bár ez a Porto valóban verhető ellenfél, én még is tartok tőlük egy kicsit. Vagyis leginkább attól, hogy akkor is az egy szem Dzekonkban fogunk bízni góllövés terén. Na meg a védelmünk sincs ebben a szezonban a helyzet magaslatán és a Porto mégiscsak 12 gólt lőtt a csoportmeccseken.möszi írta: ↑2023.01.08. 22:06Én azért egy BL nyolc közével és kupadöntővel megfejelném, de sajnos egyetértek, Scudettoról nem igazán érdemes álmodni már. Viszont remélem így a Napoli behúzza.CsaSzi9294 írta: ↑2023.01.08. 12:56 A szezon hátra levő részére annyi kívánságom van az eredményeket illetően, hogy verjük meg a Milánt a szuperkupán és a végén legyünk benne a top4-be. Minden más extra!
Képesek vagyunk a jó játékra, de sajnos a bénázásra méginkább.
- Cupi
Igen, nyerjen most már a Napoli. Totál depi lennék ha a milan előbb húzná be a 2. csillagot mint mi....szégyen lenne...ez a fos juve meg ha feltámad és megnyeri az szintén felérne egy katasztrófával.
- Festa
A Porto tegnap a Casa Piát nem tudta megverni (0-0 lett)ùgy,hogy 25 kapura lövésük volt és a meccs nagy részében emberelőnyben játszottak.Persze ettől még simán kivertnek minket,de kérdés,hogy a Monza elleni vagy a Barca-Napoli ellen látott Inter lép-e majd pályára.CsaSzi9294 írta: ↑2023.01.08. 22:54Bár ez a Porto valóban verhető ellenfél, én még is tartok tőlük egy kicsit. Vagyis leginkább attól, hogy akkor is az egy szem Dzekonkban fogunk bízni góllövés terén. Na meg a védelmünk sincs ebben a szezonban a helyzet magaslatán és a Porto mégiscsak 12 gólt lőtt a csoportmeccseken.möszi írta: ↑2023.01.08. 22:06Én azért egy BL nyolc közével és kupadöntővel megfejelném, de sajnos egyetértek, Scudettoról nem igazán érdemes álmodni már. Viszont remélem így a Napoli behúzza.CsaSzi9294 írta: ↑2023.01.08. 12:56 A szezon hátra levő részére annyi kívánságom van az eredményeket illetően, hogy verjük meg a Milánt a szuperkupán és a végén legyünk benne a top4-be. Minden más extra!
Képesek vagyunk a jó játékra, de sajnos a bénázásra méginkább.
- interfan
Jelen pillanatban kerdes Barella es Calhanoglu allapota.
Elso hirek szerint Calhanoglu serulese a sulyosabb, elso hirek szerint kerdeses a Szuperkupara a Milan ellen felepul e, ez most a cel.
Barella biztosan kihagyja a Parma elleni Kupat, o az elozetes hirek szerint a Szuperkupan biztosan ott lesz, viszont a Verona ellen jelenleg kerdeses.
Gazzetta szerint Lukaku fizikai es eronleti allapota nagyon gyenge.
Ujabb kisebb serulest szedett ossze, ami aggasztja az Inter vezetest.
Monza ellen sem lepett a palyara bemelegiteni a tobbiekkel, mivel az edzesek utan az izomzata nem birta, es hosszas lazito masszast kellett alkalmaznia az orvosi stabnak.
Elso hirek szerint Calhanoglu serulese a sulyosabb, elso hirek szerint kerdeses a Szuperkupara a Milan ellen felepul e, ez most a cel.
Barella biztosan kihagyja a Parma elleni Kupat, o az elozetes hirek szerint a Szuperkupan biztosan ott lesz, viszont a Verona ellen jelenleg kerdeses.
Gazzetta szerint Lukaku fizikai es eronleti allapota nagyon gyenge.
Ujabb kisebb serulest szedett ossze, ami aggasztja az Inter vezetest.
Monza ellen sem lepett a palyara bemelegiteni a tobbiekkel, mivel az edzesek utan az izomzata nem birta, es hosszas lazito masszast kellett alkalmaznia az orvosi stabnak.
- interfan
Lukaku ujabb serulest szenvedett, a bal terde a problemas.
Biztosan kihagyja a Parma elleni holnapi meccset, es ha a muszeres vizsgalatok nem mutatnak elvaltozast, valamint felepulese ha jol halad, leghamarabb a Verona ellen a kispadon ott lehet.
Jelenleg ez a legoptimistabb forgatokonyv.
Mai naptol nem edz a csapattal, es kulon ezdeseket vegez.
Erosen ketseges, hogy a Verona elleni meccsen egyaltalan a padon ott lehet e.
Handanovic muszeres vizsgalatokon esett at az izomfajdalmai miatt.
Itt izomserulest mutattak ki, allapotat a kovetkezo hetekben ujra ertekelik, visszateresenek ideje bizonytalan.
Biztosan kihagyja a Parma elleni holnapi meccset, es ha a muszeres vizsgalatok nem mutatnak elvaltozast, valamint felepulese ha jol halad, leghamarabb a Verona ellen a kispadon ott lehet.
Itt izomserulest mutattak ki, allapotat a kovetkezo hetekben ujra ertekelik, visszateresenek ideje bizonytalan.
-
Interfan1000
Vissza kell küldeni Londonba....jó helye lesz neki ott!
- CsaSzi9294
Akkor itt van az a pont, amikor végleg le kell róla mondani és nyárra új csatárt keresni helyette is. Ennek így nincs értelme.interfan írta: ↑2023.01.09. 12:45 Lukaku ujabb serulest szenvedett, a bal terde a problemas.
- Cupi
Mondtam én, hogy januárba kellene hozni egy csatárt. Legalább egy erős középszert. Kölcsön vagy nem tudom.interfan írta: ↑2023.01.09. 12:45 Lukaku ujabb serulest szenvedett, a bal terde a problemas.
- CsaSzi9294
Mekkora ötlet volt Sanchezt elzavarni végkielégítéssel..Cupi írta: ↑2023.01.09. 13:08Mondtam én, hogy januárba kellene hozni egy csatárt. Legalább egy erős középszert. Kölcsön vagy nem tudom.interfan írta: ↑2023.01.09. 12:45 Lukaku ujabb serulest szenvedett, a bal terde a problemas.
Itt izomserulest mutattak ki, allapotat a kovetkezo hetekben ujra ertekelik, visszateresenek ideje bizonytalan.Ez így nagyon gáz....most majd többet játszik az üveglábú Correa és ő is lesérül.....Dzeko meg Lautarto meg február közepére a seggén veszi majd a levegőt és mozdulni nem tudnak.....remek.
- interfan
Legfrisebb hirek szerint Lukaku felepulese ujra lassabb lehet a vartnal.
Veszelybe kerult a Szuperkupa merkozesre valo felepulese is.
Szinten kerdeses Calhanoglu felepulese a Szuperkupara.
Brozovicot nagyon varjuk vissza a Szuperkupara, de jelenleg nala is kerdojeles a szereples.
Ellenben Barella szinte biztosan elerheto lesz a Milan ellen, a Verona meccs kerdeses.
Ma a Parma ellen pihenot kaphat Skriniar, Acerbi, Bastoni, Dumfries, Dimarco, Dzeko az alapcsapatbol.
Varhato kezdo:
Onana
D'Ambrosio-DeVrij-Darmian
Bellanova-Gagliardini-Asllani-Mkhitaryan-Gosens
Martinez-Correa
Pad:
Cordaz, Acerbi, Skriniar, Bastoni, Dumfries, Zanotti, Stankovic, Carboni, Curatalo, Dzeko
Serultek:
Handanovic, Barella, Brozovic, Calhanoglu, Lukaku
Brozovicot nagyon varjuk vissza a Szuperkupara, de jelenleg nala is kerdojeles a szereples.
Ellenben Barella szinte biztosan elerheto lesz a Milan ellen, a Verona meccs kerdeses.
Ma a Parma ellen pihenot kaphat Skriniar, Acerbi, Bastoni, Dumfries, Dimarco, Dzeko az alapcsapatbol.
Varhato kezdo:
Onana
Martinez-Correa
Pad:
Cordaz, Acerbi, Skriniar, Bastoni, Dumfries, Zanotti, Stankovic, Carboni, Curatalo, Dzeko
Serultek:
- Festa
Gyakorlatilag egy teljes középpályás sor hiányzik .interfan írta: ↑2023.01.10. 08:20 Legfrisebb hirek szerint Lukaku felepulese ujra lassabb lehet a vartnal.
Varhato kezdo:
Onana
Martinez-Correa
Pad:
Serultek:
Remelem Handan meg Lukakun kívül a többit összekaparjuk,mert most van reális esélyünk kupát nyerni ami
nem tudom mikor lesz megint.Azért a Parma ellen még egy ilyen B csapattal is tovább kène menni.
Gosens most bizonyíthat meg De Vrij is akit Acerbi kiszorított a kezdőből.
Egyébként most a 2 Milán meccs egész jò sorozatban ér minket hiszen szinte csak alsòházi csapattal játszunk.
Tavaly mennyire más volt amikor rangadót rangadóra halmozva játszottunk január -februárban.
A 2 Milán elleni meccsen megfordítható lenne a szezonunk,de ahhoz az egészséges alap csapatnak kéne játszania.Láttuk a Monza ellen mi van ha csak 1-2 ember kiesik a kezdőcsapatbòl.
- tomika431
Ne legyen igazam de olyan érzésem van hogy a Parma-tól kifogunk kapni....
- Cupi
- interfan
Sok jatekosunknak pont ez a szintje, az ilyen Seria B Parma.
Szoval ma Gagliardini, Bellanova, Correa "vilagklasszisnak" fog tunni, mivel ez a Seria B szinvonal ah o szintjuk.
Sima lehet, Inzaghi is imadja 90%-ban a kicsiket.
Ma jon a gala es a 4-5 gol, dehat kezeljuk ezt a helyen, mert az ellenfel is ott van ahol.
- Festa
Szerintem meg egy nyögvenyelős 1-2 gòlos győzelem lesz.interfan írta: ↑2023.01.10. 12:39Sok jatekosunknak pont ez a szintje, az ilyen Seria B Parma.
Szoval ma Gagliardini, Bellanova, Correa "vilagklasszisnak" fog tunni, mivel ez a Seria B szinvonal ah o szintjuk.
Sima lehet, Inzaghi is imadja 90%-ban a kicsiket.
Ma jon a gala es a 4-5 gol, dehat kezeljuk ezt a helyen, mert az ellenfel is ott van ahol.
Bellanova,Gaglriadni annyit tud amit mutat viszont Correa lényegesen több önbizalommal használható lenne.
Egyszer egyszer meg villan,de konstans módon gyenge .Viszont mivel Lukaku megint kiesett ezért szükség lenne legalább egy beugrò szerepre a kicsik ellen.Sánchez elküldésének nem sok értelme volt,mert a 3 támadò 3 frontra kevés lehet.
A kupameccseken ,kupa és szuperkupa fináléban Inzaghi csapatai jól szoktak szerepelni.
A Monza egy botlás volt,de a kicsiket rendre verni szoktuk vele.Remélem legalább ez hozzuk majd.
- Festa
- Cupi
- tomika431
Én azt mondom ha G.Leekens lenne az edzőnk,minden évben bajnok lenne a csapat+BL vagy EL győztes.
- Festa
- interfan
Lukaku kapcsan erkezett rossz hirek, es lehetseges ujra elhuzodo felepulesei ido utan, most vegre megerkeztek a jo hirek is Calhanoglu es Barella kapcsan.
A mai vizsgalatokon egyik sem Barellanal, sem Calhanoglunal nem mutattak ki semmilyen elvaltozast.
2-3 nap egyeni edzes, es ujra egyutt edzhetnek a csapattal, mar akar a Verona ellen bevethetoek lesznek.
A mai vizsgalatokon egyik sem Barellanal, sem Calhanoglunal nem mutattak ki semmilyen elvaltozast.
2-3 nap egyeni edzes, es ujra egyutt edzhetnek a csapattal, mar akar a Verona ellen bevethetoek lesznek.
- Festa
Ez tényleg jò hîr.A Monza ellen látott Lukaku inkább hátrány mint elöny.interfan írta: ↑2023.01.10. 17:23 Lukaku kapcsan erkezett rossz hirek, es lehetseges ujra elhuzodo felepulesei ido utan, most vegre megerkeztek a jo hirek is Calhanoglu es Barella kapcsan.
Viszont egy egészséges középpályával meglehet a szuperkupa.
- Cupi
Monza elleni Lukakut látom még mindig rémálmaim lesznek. Szerintem az összes Interben lejátszott meccse közül a legpocsékabb volt. Döbbenet.
-
Francesco
Ez a Correa milyen nagyvonalú. Mondjuk pont annyit játszott a vb-n így hogy végül nem ment ki, mintha kiment volna. Igaz, arra a 0 percre kapott volna aranyérmet. Viszont keres annyit, hogy vehet egyet magának. Arra legalább lehetne azt mondani, hogy megdolgozott érte.
Viccet félretéve nekem Correa szimpatikus, ugyanakkor az ő szinteje egy Fiorentina. Ez nem baj, a baj az, hogy nem ott van.
Viccet félretéve nekem Correa szimpatikus, ugyanakkor az ő szinteje egy Fiorentina. Ez nem baj, a baj az, hogy nem ott van.
-
R9.
Lautaronak jobban all ha iranyit mintha befejezo csatart jatszik
visszamehetne ket csatar moge ha lenne ket csatarunk