Valoban:
https://m.nemzetisport.hu/spanyol_labda ... ir-2940613
Legalabb nem csak a Juve csinalta ezt a Calciopolival.
Moderátorok: Interiscoming, internaZIOnaLe
Valoban:
Fogadni mernék semmi nem lesz belőle. Barca, Real az ott szent tehén....mindent megúsznak....interfan írta: ↑2023.02.16. 10:32Valoban:
Ugyanigy gondolom en is.Cupi írta: ↑2023.02.16. 10:34Fogadni mernék semmi nem lesz belőle. Barca, Real az ott szent tehén....mindent megúsznak....interfan írta: ↑2023.02.16. 10:32Valoban:
az hagyján, hogy indultak a BL-ben, de nyáron úgy bevásároltak, mintha a jelenlegi leggazdagabb klub lenne a világon.
na igen....ez is ott van még. az a kemény őket meg a realt is az UEFA is tolja....azért emlékszem a real esetén is több olyan BL győzelemre amikor az odavezető úton többször is kaptak némi bírói segítséget.... természetesen nem azt mondom mindig érdemtelenül nyerték meg mert ez nem igaz de azért párszor elég látványosan fújtak nekik.
A lefizetett idoszakban a Barcelona tizenegyes es piroslap szamai (2015-18 kozott):
Neymarban igenis van alázat. A bulikat pl. mindig komolyan veszi.interfan írta: ↑2023.02.16. 19:54 https://m.nemzetisport.hu/bajnokok_liga ... el-2940855
Ameddig ilyen jatekos, sot inkabb mar "celeb" van egy csapatba, teljesen mindegy hogy az eppen melyik klub, akiben ennyi alazat van, addig varhatsz a BL gyozelemre orokke...
Chelsea termeszetesen mar vinne is Neymart a nyaron.
Odavalo, a PL tortenelmenek legdragabb igazolasa melle, es a 10.helyre.
Igaz, az ejszakazashoz es a bulikhoz is kell egy alazat, na meg a pokert is komolyan veszi.cuchu11 írta: ↑2023.02.16. 20:09Neymarban igenis van alázat. A bulikat pl. mindig komolyan veszi.interfan írta: ↑2023.02.16. 19:54 https://m.nemzetisport.hu/bajnokok_liga ... el-2940855
Ameddig ilyen jatekos, sot inkabb mar "celeb" van egy csapatba, teljesen mindegy hogy az eppen melyik klub, akiben ennyi alazat van, addig varhatsz a BL gyozelemre orokke...
Chelsea termeszetesen mar vinne is Neymart a nyaron.
Odavalo, a PL tortenelmenek legdragabb igazolasa melle, es a 10.helyre.
Az se semmi, amilyen odakat zengenek most Viniciusrol, konkretan a vilag legjobbjakent allitjak be Madridban.
Most vigyorogjon az a nagyképű Galtier meg a k*csög elnöke. Mint oly sokszor, most is kiderült nem minden a pénz... Remélem City is ilyen sorsra jut mihamarabb.
Megkap egy 60 milliós Richarlisont, de ezt a lassú, suta Kulusevskit erőlteti helyette.
Son csak sérülés miatt hiányzott, ő a kedvence amúgy Kane mellett a csapatban.
En is ezt gondolom, kicsit nagyobb volt a fustje mint a langja ennek a Napolinak.
Szerintem nincs nagy titok. A kötelező meccseket megnyerték, míg a többiek folyamatosan hibáztak.
En azt sem mondanam, hogy "elfogytak".
Ha sikerülne túllépnünk a Benfican, akkor az mindenféleképpen nekünk kedvezne az elődöntőben, hogy a bajnokságban mutatott forma miatt egy kicsit lesajnál majd minket a Milan. Így hogy a Milan jutott az elődöntőbe, szerintem végleg szétszakad az Internél a BL-ben és a bajnokságban mutatott forma, mert most már csak arra tudnak majd gondolni a játékosaink, hogy egy olyan ismert ellenfelet kaphatnak, akik ellen már bizonyítottak, meg tudják őket verni, így reális esélyük nyílik a döntőbe jutásra. Különösen fontos lesz majd a párharc pl. Chalhanoglunak, mert szerintem a lelke a Milan bajnoki címe után vágyik a bizonyításra, a revansra, és a szuperkupa győzelem ezt a vágyat nem csillapította. Egyedül attól félek, hogy -feltéve ha bejutunk az elődöntőbe- a játékosok görcsösen fognak játszani, és a nagy akarás inkább feleslegesen durva játékban fog manifesztálódni. Mindenesetre bárhogy is, de irány a döntő!
Interfan, azért őszintén, a Napoli jobb mint mi. Nem véletlenül vannak ott, ahol és nem véletlenül nem leszünk bajnokok 2. évben mikor "esélyesnek" voltunk kikiáltva a szezon előtt.
Igazándiból a fizetési listák felöl nézve tűnik kiemelkedőnek az a munka, ami Nápolyban folyik.sly89 írta: ↑2023.04.19. 10:00Interfan, azért őszintén, a Napoli jobb mint mi. Nem véletlenül vannak ott, ahol és nem véletlenül nem leszünk bajnokok 2. évben mikor "esélyesnek" voltunk kikiáltva a szezon előtt.
Mi (én is) itt a fórumon szerintem túlértékeljük néhány játékosunkat, a teljes keretet - a legutóbbi meccsen pl ami lejött, hogy Calhanoglu beállásáig egyedül Barella volt a pályán aki focizni is tud, labdaügyes, a többiek borzasztóan ügyetlenek, technikailag képzetlenek, messze el vannak maradva a topklubbok játékosaitól - nem véletlenül nem kellenek senkinek sem.
Valoban nagyon durva ez.cuchu11 írta: ↑2023.04.19. 12:10Igazándiból a fizetési listák felöl nézve tűnik kiemelkedőnek az a munka, ami Nápolyban folyik.sly89 írta: ↑2023.04.19. 10:00Interfan, azért őszintén, a Napoli jobb mint mi. Nem véletlenül vannak ott, ahol és nem véletlenül nem leszünk bajnokok 2. évben mikor "esélyesnek" voltunk kikiáltva a szezon előtt.
Mi (én is) itt a fórumon szerintem túlértékeljük néhány játékosunkat, a teljes keretet - a legutóbbi meccsen pl ami lejött, hogy Calhanoglu beállásáig egyedül Barella volt a pályán aki focizni is tud, labdaügyes, a többiek borzasztóan ügyetlenek, technikailag képzetlenek, messze el vannak maradva a topklubbok játékosaitól - nem véletlenül nem kellenek senkinek sem.
A bruttó fizetések alapján a Napoli bértömeg a Juventus bértömegének 44%,
az Inter bértömegének 56%-a, a Milan és Roma bértömegének 80%-a,
a Lazio bértömegével nagyjából megegyező (capology.com adatok).
És hozzáteszem, hogy azonos fizetési ajánlat mellett egy játékos és családja
100x előbb választja a "divat fővárosát", mint Dél-Olaszországot!
Amit a legnagyobb különbségnek látok náluk a juventushoz és Interhez képest,
az a tulajdonosi és/vagy vezetői körben tapasztalható rend és állandóság.
Szóval én azt gondolom, ha tiszta tulajdonosi helyzet, és ezzel rend és állandóság
költözne az Interhez, akkor hosszabb távon is jó teljesítményre lenne képes ez a keret.
Ergo nemcsak 1-1 meccsen jönne ki jó teljesítmény, hanem hosszabb távon is.
Szóval szerintem egyértelműen jobb keretünk van, mint a Napolinak.
Ja. Meg Inzaghi is hülye!interfan írta: ↑2023.04.19. 13:02Valoban nagyon durva ez.cuchu11 írta: ↑2023.04.19. 12:10Igazándiból a fizetési listák felöl nézve tűnik kiemelkedőnek az a munka, ami Nápolyban folyik.sly89 írta: ↑2023.04.19. 10:00
Interfan, azért őszintén, a Napoli jobb mint mi. Nem véletlenül vannak ott, ahol és nem véletlenül nem leszünk bajnokok 2. évben mikor "esélyesnek" voltunk kikiáltva a szezon előtt.
A bruttó fizetések alapján a Napoli bértömeg a Juventus bértömegének 44%,
az Inter bértömegének 56%-a, a Milan és Roma bértömegének 80%-a,
a Lazio bértömegével nagyjából megegyező (capology.com adatok).
És hozzáteszem, hogy azonos fizetési ajánlat mellett egy játékos és családja
100x előbb választja a "divat fővárosát", mint Dél-Olaszországot!
Amit a legnagyobb különbségnek látok náluk a juventushoz és Interhez képest,
az a tulajdonosi és/vagy vezetői körben tapasztalható rend és állandóság.
Szóval én azt gondolom, ha tiszta tulajdonosi helyzet, és ezzel rend és állandóság
költözne az Interhez, akkor hosszabb távon is jó teljesítményre lenne képes ez a keret.
Ergo nemcsak 1-1 meccsen jönne ki jó teljesítmény, hanem hosszabb távon is.
Szóval szerintem egyértelműen jobb keretünk van, mint a Napolinak.
Inter: 140m
Napoli: 75m
Elkepeszto...
Ugyanezt gondolom amit irtal, jobb a keretunk mint a Napolinak, csak itt a hatter tragikus allapotu, raadasul evek ota, ami biztosan kihat mindenkire.
Tovabbra is tartom, egy megfelelo uj tulajdonossal, 1-2 igazolassal, hosszu-hosszu eveken at letudnank a Seria A-t uralni.
Csak ehhez a legfontosabb hianyzik, a megfelelo tulajdonos.
Ha ez meglesz, es parosul szakmai szakertelemmel, akkor gyonyoru evek varnank rank.
Dybala ennyit szamit a Romanak, megint amit hozott egymaga, nem semmi.
Miert a City ellen nincs esely?
Ez teny.Pityuinter írta: ↑2023.04.21. 17:46 Viszont szerintem fogadd el, hogy bar a ket milanoi csapat elodontot jatszhat iden, messze nem tartoznak jelenleg europa legjobb 4 csapata koze.
Azert az nagyon kemeny mennyire szetesett a Bayern Nagelsmann menesztese utan.PellerG írta: ↑2023.04.20. 08:15 Az istenített Tuchel megint igazolja, hogy túl van ő lihegve, picit több van szerintem belelátva, mint amit valójában tud.
BL és Kupa oda, bajnokság sem lesz egyszerű.
Ráadásul megint hozza az aggresszív, rendkívül ellenszenves viselkedését a pálya szélén/bírókkal szemben.
Nekem ő új tulajjal sem lett volna a listámon.
Nagelsmannban meg van a képesség megújulni, ez nem kellett Münchenben, most itt az eredmény.
Ha már Madrid nagyképűség...azért ebben a brittek is jók. Sokan nyilatkoztak mostanában és sok olyat olvasni, hogy a City-nek oda is lehetne már adni a BL serleget mert másnak nincs esélye, annyira jók....pont tegnap olvastam Rooney-t is aki mondta nem egyszerűen legyőzi a City a Realt hanem meg fogja semmisíteni annyira más szint a két csapat.interfan írta: ↑2023.05.10. 06:46
Idei BL gyozelmet mar megunneplo Real szurkolok mar nem 200%-ban biztosak a BL gyozelemben, csak sajnos 90%-ban.
Dehat a Realra ez mindig jellemzo, azt is elmondja mindig Perez, Ancelotti, sot a jatekosok is, hogy Vinicius a "vilag legjobb jatekosa".
Persze jo jatekos, sot top jatekos, de azert a "vilag legjobbjanak" nevezni, sot mindig, azert kicsit tulzo.
Rooneyra mindent lehet mondani, de azt hogy City szurkolo azt nem.Cupi írta: ↑2023.05.10. 08:43Ha már Madrid nagyképűség...azért ebben a brittek is jók. Sokan nyilatkoztak mostanában és sok olyat olvasni, hogy a City-nek oda is lehetne már adni a BL serleget mert másnak nincs esélye, annyira jók....pont tegnap olvastam Rooney-t is aki mondta nem egyszerűen legyőzi a City a Realt hanem meg fogja semmisíteni annyira más szint a két csapat.interfan írta: ↑2023.05.10. 06:46
Idei BL gyozelmet mar megunneplo Real szurkolok mar nem 200%-ban biztosak a BL gyozelemben, csak sajnos 90%-ban.
Dehat a Realra ez mindig jellemzo, azt is elmondja mindig Perez, Ancelotti, sot a jatekosok is, hogy Vinicius a "vilag legjobb jatekosa".
Persze jo jatekos, sot top jatekos, de azert a "vilag legjobbjanak" nevezni, sot mindig, azert kicsit tulzo.
Olyan jó lenne mind a két csapatnál pofára esnének és megnyernénk mi.
A lényeg hogy kiestek azok a csaló férgekCsaSzi9294 írta: ↑2023.05.18. 21:59 Jól elmaradt a Sevilla-Juve meccsen a hazai tizenegyes a félidő előtt. Cuadrado egyértelműen szabálytalan volt. Csaló g**ik.