Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)

Minden ami a csapattal kapcsolatos

Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming

Tombi1986

Re: Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)

Hozzászólás Szerző: Tombi1986 »

Sziasztok,

Szerencsére nem láttam a mérkőzést. Sejtettem, hogy necc lesz a győzelem.
Inzaghi ennyire képes, ezért sem leszünk vele bajnok.
Napoli ritka szezont fut, Juventusnak Conte második évében volt talán ennyire sima a bajnokság.
Bejöttek az igazolások és a keretük is nagyobb minőségi merítéssel rendelkezik.
30 évente nekik is kijöhet a lépés.
Várhatóan második helyen végzünk, bár a három pont most sem jött volna rosszkor.

Legalább Stankovicot miattunk nem rúgják ki 🙂
R9.

Hozzászólás Szerző: R9. »

bl ben nagy csapatok vannak majd ott nyerunk
interfan

Hozzászólás Szerző: interfan »

Ertekelesek:

- Goal.com:

Onana 6
Skriniar 6
DeVrij 6
Acerbi 6
Calhanoglu 6
Mkhitaryan 6
Brozovic 6
Dimarco 6
Dzeko 6
Darmian 5,5
Barella 5,5
Gosens 5
Martinez 5
Lukaku 5

- Eurosport.it:

Calhanoglu 6,5
Onana 6
Skriniar 6
DeVrij 6
Acerbi 6
Darmian 6
Dimarco 6
Dzeko 6
Dumfries 5,5
Barella 5,5
Brozovic 5,5
Mkhitaryan 5,5
Martinez 5,5
Lukaku 5,5
Gosens 5

- Corriere Della Sera:

Calhanoglu 7
DeVrij 6,5
Dimarco 6,5
Onana 6
Skriniar 6
Acerbi 6
Mkhitaryan 6
Darmian 5,5
Lukaku 5,5
Barella 5
Dumfries 5
Brozovic 5
Gosens 5
Martinez 5
Dzeko 5

- Sportmediaset:

Acerbi 6,5
Calhanoglu 6,5
Onana 6
Skriniar 6
DeVrij 6
Dimarco 6
Darmian 5,5
Dumfries 5,5
Barella 5,5
Brozovic 5,5
Mkhitaryan 5,5
Dzeko 5,5
Lukaku 5,5
Gosens 5
Martinez 5

Gosens izomserulest szenvedett az elso felidoben, ezert kellett lecserlni 45 perc utan.
Ma muszeres vizsgalatok varnak ra, ahol kiderul a serulese merteke.

Lukaku szavai Barellanak:
Eleg, soha tobbe ne legyints felem, baszd meg magad, a kurva anyadat.
Soha tobbe ne enged meg magadnak, hogy Felem legyints.
Fogd be a pofadat es jatsz.

Inzaghi:
Lukaku szavai es a balhe?
Ezek olyan dolgok es szavak amit soha nem akarok a palyan latni.
Ugy tudom mar megbeszeltek, es baratok, oltozoben volt rola szo, be kellett latni mindketten hibaztak.
A problema fenall, es a tenni kell erte ne soha tortenjen tobbet ilyen, nem szabad ilyen szavakat mondani barmennyire is vagy feszult.

25 kapuraloves megsincs gol, hogy lehetseges ez?

Egyertelmuen gyozelmet erdemeltunk volna.
Csak a gol hianyzott.
Nem becsultuk ala a Sampot, nyerni akartunk, jol jatszottunk, az eredmenyenek masnak kellett volna lennie.

A Scudetto eluszot, nagy a csakodas?.

Nezze meg az Intert, eddig 3 egymas koveto gyozelmet arattunk, 3 meccsen golt sem kaptunk, mint ahogy ma sem.
Ma csalodottak vagyunk az eredmeny miatt, de csak az utolso passzok es a jo befejezes hianyzott.
Ma esti teljesitmenyunkel elegedett vagyok, de az eredmeny miatt nem tudok orulni.

A csapat jol jatszott, elegedett vagyok, golt sem kaptunk, ezt kell folytatni.
Nyilvanvalo mindenkinek, hogy nekunk kellett volna nyerni.
Udinese es Porto, visszakarunk terni a gyozelmekhez.
CsaSzi9294

Hozzászólás Szerző: CsaSzi9294 »

interfan írta: 2023.02.14. 06:27
Ugy tudom mar megbeszeltek, es baratok, oltozoben volt rola szo, be kellett latni mindketten hibaztak.
A problema fenall, es a tenni kell erte ne soha tortenjen tobbet ilyen, nem szabad ilyen szavakat mondani barmennyire is vagy feszult.

Egyébként ez a balhé, azon kívül, hogy nem szép és nem a pályára való, engem aggodalommal tölt el. Nem tűnt fel eddig, hogy az öltözővel komolyabb gond lenne. Lukakunál az csapta ki a biztosítékot, hogy Barella folyamatosan panaszkodott és legyintgetett (amolyan Brozosan) felé, amit megelégelt Rom. Nem ritka a hiszti Barellától ezt valljuk be, de, hogy Lukakuval összebalhézik, ez nekem furcsa. A belga is alapból feszült, mert rettentő gyenge szezonja van, de ilyen Conte idején biztos nem volt köztük. Állítólag Barella valamit grimaszolt is Inzaghinak a lecserélésekor. Valami nincs rendben.
vaskalap

Hozzászólás Szerző: vaskalap »

CsaSzi9294 írta: 2023.02.14. 11:28

Egyébként ez a balhé, azon kívül, hogy nem szép és nem a pályára való, engem aggodalommal tölt el. Nem tűnt fel eddig, hogy az öltözővel komolyabb gond lenne. Lukakunál az csapta ki a biztosítékot, hogy Barella folyamatosan panaszkodott és legyintgetett (amolyan Brozosan) felé, amit megelégelt Rom. Nem ritka a hiszti Barellától ezt valljuk be, de, hogy Lukakuval összebalhézik, ez nekem furcsa. A belga is alapból feszült, mert rettentő gyenge szezonja van, de ilyen Conte idején biztos nem volt köztük. Állítólag Barella valamit grimaszolt is Inzaghinak a lecserélésekor. Valami nincs rendben.
Persze,hogy látják,nincs rendben minden olyan jövő képpel ami most van jelenleg.Én is frusztrált lennék(vagyok)ha szetetek egy klubot.
CsaSzi9294

vaskalap írta: 2023.02.14. 11:36
Persze,hogy látják,nincs rendben minden olyan jövő képpel ami most van jelenleg.Én is frusztrált lennék(vagyok)ha szetetek egy klubot.
Azért az edzőnek meg kellene oldani ez nem? Vagy fogjunk mindent a háttérre? Persze, az is benne van, de mint mondtam Conte idején nem volt ilyen. És ott még volt, hogy fizut se kaptak.
interfan

CsaSzi9294 írta: 2023.02.14. 11:40

Azért az edzőnek meg kellene oldani ez nem? Vagy fogjunk mindent a háttérre? Persze, az is benne van, de mint mondtam Conte idején nem volt ilyen. És ott még volt, hogy fizut se kaptak.
Most is csak a hitelbol kapjak a penzuket, ha az nem lenne ok sem kapnanak semmit...

Persze igazad van, hogy anno 6 honapig konkretan 0 eurot kaptak.
De azert ez mar tobb mint 2 eve volt, akkor kezdodott ez az egesz, ott volt a BC mint kiut es mint lehetoseg.
De sajnos tobb mint 2 eve elik ezt at a jatekosok, nem lehet egyszeru azert igy itt lenni.

Ilyen hatteru "munkaltatonal" senkinek nem lehet egyszeru "dolgozni".
Raadasul mar evek ota ez megy...

En veled ellentetben tovabbra is tartom, nem Inzaghi a legfobb problemank.
Ha rendezodik a hatter, utana johet az edzokerdes, de addig...
lucky0

Hozzászólás Szerző: lucky0 »

Persze,hogy látják,nincs rendben minden olyan jövő képpel ami most van jelenleg.Én is frusztrált lennék(vagyok)ha szeretek egy klubot.
Csaszi, Conte idején is volt balhé azért, emlékszem pl: Lukaku vs Brozo az öltözőben majdnem összementek (előtte a pályán is összeszólalkoztak), de ott volt még Lautaro balhéja Contéval, ami aztán egy békítő "box" meccsel lett elsimítva. A rossz emlékek elfelejtődnek illetve megszépülnek, de tudom, hogy amúgy te alapból sem bírod Inzaghit. :) Nekem sem a kedvencem hidd el, de nem varrok mindent az ő nyakába, mert amilyen káosz van itt a hátteret illetően, megnézném melyik edző nyelné le azt, hogy folyamatosan plusszos mercato kell a túléléshez. Többek között Conte már azelőtt lelépett, mielőtt a szar beütött.
CsaSzi9294

lucky0 írta: 2023.02.14. 13:23
Persze,hogy látják,nincs rendben minden olyan jövő képpel ami most van jelenleg.Én is frusztrált lennék(vagyok)ha szeretek egy klubot.
Csaszi, Conte idején is volt balhé azért, emlékszem pl: Lukaku vs Brozo az öltözőben majdnem összementek (előtte a pályán is összeszólalkoztak), de ott volt még Lautaro balhéja Contéval, ami aztán egy békítő "box" meccsel lett elsimítva. A rossz emlékek elfelejtődnek illetve megszépülnek, de tudom, hogy amúgy te alapból sem bírod Inzaghit. :) Nekem sem a kedvencem hidd el, de nem varrok mindent az ő nyakába, mert amilyen káosz van itt a hátteret illetően, megnézném melyik edző nyelné le azt, hogy folyamatosan plusszos mercato kell a túléléshez. Többek között Conte már azelőtt lelépett, mielőtt a szar beütött.
Oké, elismerem, van ebben igazság. :shifty:
De ettől függetlenül ha kialakul az öltözőben valami szar, azt nem tudom képes lesz e kezelni Inzaghi.
Festa

Hozzászólás Szerző: Festa »

interfan írta: 2023.02.14. 11:44
Most is csak a hitelbol kapjak a penzuket, ha az nem lenne ok sem kapnanak semmit...

Persze igazad van, hogy anno 6 honapig konkretan 0 eurot kaptak.
De azert ez mar tobb mint 2 eve volt, akkor kezdodott ez az egesz, ott volt a BC mint kiut es mint lehetoseg.
De sajnos tobb mint 2 eve elik ezt at a jatekosok, nem lehet egyszeru azert igy itt lenni.

Ilyen hatteru "munkaltatonal" senkinek nem lehet egyszeru "dolgozni".
Raadasul mar evek ota ez megy...

En veled ellentetben tovabbra is tartom, nem Inzaghi a legfobb problemank.
Ha rendezodik a hatter, utana johet az edzokerdes, de addig...
Amilyen a háttér valahol még lejjebb lenne a csapat .Mourinho bajnokság pont nyert csapata talán 2015-ben csak
10.hely körül végzett.Persze Inzaghinak is megvan a maga felelőssége,de ha mindenki ùgy teljesítene mint ahogy a Zhang akkor nagyjábòl a Cremonesével küzdenénk a kiesés ellen.

Ilyenkor persze lehet azt mondani hogy 25 kapura lővésből illene gòlt rúgni azt meg Inzaghi nem tud Lautaro helyett,de ahhoz képest amilyen szarban van a klub még mindig kifejezetten jòl szerepelünk.
Sajnos motivációt ha a Napoli már biztos bajnok nehéz kész találni viszont a Porto ellen egy sokkal tűzesebb csapatot találunk majd.
lucky0

Hozzászólás Szerző: lucky0 »

CsaSzi9294 írta: 2023.02.14. 13:56
lucky0 írta: 2023.02.14. 13:23

Oké, elismerem, van ebben igazság. :shifty:
De ettől függetlenül ha kialakul az öltözőben valami szar, azt nem tudom képes lesz e kezelni Inzaghi.
Nem hiszem, hogy tudná kezelni, sztem nincs respektje az öltözőben. Véleményem szerint szeretik a játékosok, de nem tisztelik eléggé.
interfan

Legfrisebb hirek szerint Martinez pihenot kaphat a Porto meccs miatt, igy ma Dzeko-Lukaku paros lehet.
Porto ellen viszont visszater a Dzeko-Martinez paros.
Kerdes kap e pihenot a Porto meccs miatt Acerbi, ha igen akkor a helyen DeVrij jatszhat.
Visszater a kezdobe tobb mint 5 honap utan az uj CSK Brozovic is.
Viszont a Gazzetta szerint hosszu serulese majd kispados szerepe utan akar Handanovic is kezdhet ma.

Varhato kezdo:

Handanovic/Onana
Skriniar-Acerbi/DeVrij-Bastoni
Dumfries-Barella-Brozovic-Calhanoglu-Dimarco
Dzeko-Lukaku
Festa

Azt dîjaznám ha Lukaku gòlt rúgna végre .
Kiváncsi lennék Barella reakciójára😏
Szerintem egy nagyon szoros 1 gòlos győzelem lesz ez megint.
Kérdés,hogy Lautaronak mikor kell majd beállni ,hogy rúgjunk legalább 1 gòlt.
CsaSzi9294

interfan írta: 2023.02.18. 08:25
Varhato kezdo:

Handanovic/Onana
Skriniar-Acerbi/DeVrij-Bastoni
Dumfries-Barella-Brozovic-Calhanoglu-Dimarco
Dzeko-Lukaku
Jó ötlet lenne Handanovic kezdetése?
Festa

Onana miért kéne pihennie a Samp meccs után?
Szinte labdába se ért.
cuchu11

Hozzászólás Szerző: cuchu11 »

Festa írta: 2023.02.18. 11:11 Onana miért kéne pihennie a Samp meccs után?
Szinte labdába se ért.
A gólokról szerintem sem tehetett! :lol:
interfan

Gazzetta es a Sky szerint nagy pihentetes lehet ma, es pihenot kaphat a Porto meccs miatt az Onana, Skriniar, Calhanoglu, Martinez sor.

Legfrisebb hirek szerint varhato kezdo:

Handanovic
Darmian-Acerbi-Bastoni
Dumfries-Barella-Brozovic-Mkhitaryan-Dimarco
Lukaku-Dzeko
interfan

Lukaku:
Fizikailag es eronletileg a csucson vagyok.
Volt nehany meccs, hogy elerjem a csucsformamat, most csucsformaban vagyok.
Festa

interfan írta: 2023.02.18. 20:16 Lukaku:
Rùgjon végre gòlt és akkor majd lesz hitele a szavainak
interfan

Festa írta: 2023.02.18. 20:36
Nem 1-2 gol miatt lenne "hitele a szavainak".

Hanem ha vegre folyamatos es stabil jo format mutatna golokkal sok-sok meccsen egymas utan.
Hajra, ma lehet kezdeni.

Nyerni kell, sajnos a Milan is behuzta.
interfan

Azert kemeny milyen "formaban" van az Udinese.
Utolso 14 bajnoki = 1db gyozelem.

Nem szabad ma pontokat vesziteni, mert akkor utolerhetnek a rivalisok.
Erdekes ez a nagy "pihentetes", de en bizok Inzaghiban, biztos tudja mit csinal.
Szoval meglesz a mai gyozelem. :)
sly89

Hozzászólás Szerző: sly89 »

interfan írta: 2023.02.18. 20:52 Azert kemeny milyen "formaban" van az Udinese.
Utolso 14 bajnoki = 1db gyozelem.

Nem szabad ma pontokat vesziteni, mert akkor utolerhetnek a rivalisok.
Erdekes ez a nagy "pihentetes", de en bizok Inzaghiban, biztos tudja mit csinal.
Szoval meglesz a mai gyozelem. :)
A Samp se volt világverő csapat, mégse bírtunk velük. Szerintem indokolatlan ez a pihentetés, reméljük nem fog visszaütni.
Francesco

Hozzászólás Szerző: Francesco »

interfan írta: 2023.02.18. 20:41
Festa írta: 2023.02.18. 20:36

Nem 1-2 gol miatt lenne "hitele a szavainak".

Hanem ha vegre folyamatos es stabil jo format mutatna golokkal sok-sok meccsen egymas utan.
Hajra, ma lehet kezdeni.

Nyerni kell, sajnos a Milan is behuzta.
Abszolút lehet, hogy Lukaku csúcsformában van. Nem azt mondta, hogy világklasszis formában, hanem a saját csúcsán. Kovács Péter Makóról is lehet csúcsformában csak ő ugye megye 1 szint.
Mellesleg Lukaku magabiztosságát jó lenne a pályán is látni, valamint azt, hogy simán nyeri a párharcait és azt is, hogy ha megindul a kapura, akkor nem tudják megállítani, meg persze gólokat kéne lőnie.
möszi

Hozzászólás Szerző: möszi »

Amúgy hány tizit kaptunk idén? Mert ha a Barella elleni fault nem tizi, akkor mi?
Francesco

Mák, de hátha ez fordítja meg a szerencséjét.
Festa

möszi írta: 2023.02.18. 20:58 Amúgy hány tizit kaptunk idén? Mert ha a Barella elleni fault nem tizi, akkor mi?
Konkrétan egyet a Fiorentina ellen idegenben,amit Lautaro értékesített.
Most Lukaku megköszönheti Masinának,hogy már nem 1 gòlos.
Jò lenne hamar megszerezni a második gòlt és lezárni a meccset.
Francesco

Amúgy elnézve Dumfries-t, ha ő 60 milliós játékos, akkor a mi keretünk a legértékesebb keret szerte e világon. Botrány a csávó.
Festa

Francesco írta: 2023.02.18. 21:06 Mák, de hátha ez fordítja meg a szerencséjét.
Ilyen amikor valaki görcsös.Contés időszakában minden tizijét csont nélkül berùgta.
Talán tényleg felszakad nála valami és kapunk valamit az igazi Lukakubòl.
Én mondjuk Becaot is figyelem,de nyilván most azért szurkolok,hogy hibázon.
CsaSzi9294

Mint ló a lónak… :shock: :?
Interfan1000

Hozzászólás Szerző: Interfan1000 »

Ritkán írok ilyet, de ezt a meccset fizikai fájdalom nézni…
Cupi

Hozzászólás Szerző: Cupi »

Francesco írta: 2023.02.18. 21:11 Amúgy elnézve Dumfries-t, ha ő 60 milliós játékos, akkor a mi keretünk a legértékesebb keret szerte e világon. Botrány a csávó.
Egesz vezetes mondjon le ha komolyan gondoljak erte barki adna 40-50 milliot....az a buta fej....jatekinteligenciaja meg a nulla fele konvergal....golnal hol volt?Merre jart?
Baggio85

Hozzászólás Szerző: Baggio85 »

Lehet furcsa lesz, amit írok, de ha szigorúan csak Barella karrierjét nézem, neki az lenne a legjobb, ha eligazolna egy nívósabb bajnokságba. Pláne, ha nálunk marad nyáron a szinten tartás (vagy még az sem).
Valahogy azt látom rajta, hogy belecsömörlött abba, hogy nem kell megtennie a köv. lépést a fejlődését tekintve, mert így is simán kezdő.

A meccs egyébként borzasztó. :D
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Baggio85 2023.02.18. 21:45-kor.
Festa

Cupi írta: 2023.02.18. 21:35
Francesco írta: 2023.02.18. 21:11 Amúgy elnézve Dumfries-t, ha ő 60 milliós játékos, akkor a mi keretünk a legértékesebb keret szerte e világon. Botrány a csávó.
Egesz vezetes mondjon le ha komolyan gondoljak erte barki adna 40-50 milliot....az a buta fej....jatekinteligenciaja meg a nulla fele konvergal....golnal hol volt?Merre jart?
Oké Cupi,de akkor Cucurella miért volt 70 milliò?
Cupi

Hozzászólás Szerző: Cupi »

Festa írta: 2023.02.18. 21:39
Cupi írta: 2023.02.18. 21:35
Oké Cupi,de akkor Cucurella miért volt 70 milliò?
Nem tudom de ez a holland egy zsak labdat nem er....tavaly meg volt par jobb meccse de az idei szezon...botrany...
k.tomi880421

Hozzászólás Szerző: k.tomi880421 »

Baggio85 írta: 2023.02.18. 21:37 Lehet furcsa lesz, amit írok, de ha szigorúan csak Barella karrierjét nézem, neki az lenne a legjobb, ha eligazolna egy nívósabb bajnokságba. Pláne, ha nálunk marad nyáron a szinten tartás (vagy még az sem).
Valahogy azt látom rajta, hogy belecsömörlött abba, hogy nem kell megtennie a köv. lépést a fejlődését tekintve, mert így is simán kezdő.

A meccs egyébként borzasztó. :D
Pár hete már megfogalmazódott bennem ez a gondolat. 26 éves legjobb korban van hiába gyerekkori kedvenc csapata az Inter de ilyen tulajdonosi kör és felfogás mellett neki lépnie kell ha valamit akar kezdeni a karrierjével. Ő sokkal többre hivatott minthogy a Zhang féle agyamentséget végig asszisztálja. Nem tudnék rá haragudni ha nyáron lépne hiába fájna nagyon, ő a kedvenc játékosom az Interből de amíg ez a denevérzabáló nyomorult van itt addig esélye sincs kb semmire. Olasz bajnokságot, kupát, szuperkupát megnyerte az Interrel, neki mindenképp tovább kell lépnie.
sly89

Barella valószínűleg frusztrált, viszont a folyamatos hisztijeivel nekem egyre kevésbé szimpi pedig korábban messze ő volt a kedvencem a Contés idők Interéből.

Valamiért tele vagyunk hisztis, vagy mentálisan gyenge játékosokkal, nem csoda, hogy kisebb csapatok ellen ha rosszul megy nincs valaki aki felhúzná a többieket, vezér lenne. Anno volt itt Zanetti, Cambiasso, Stankovic, Materazzi, most meg Dumfries, Gaglia, Correa félék csak rontják a levegőt.
CsaSzi9294

Becao nagyon ide akar igazolni. :lol:
A tizenegyest is ő hozta össze, most meg brutál nagyot hibázott, amit Dzeko kihagyott…

Közbe Miki gól! :clap: :thumbup:
Festa

Tarján Miki!!!Nagyon kellett,mert Sucess közel volt a gòlhoz.
Nagyon idegesen játszunk amùgy.Lehet,hogy a hétközi számonkéres nem volt tùl jò ötlet.
Ezen a meccsen tùl kell lenni,mert az Udinese ellen sosem könnyű játszani.
Festa

Közben Dimarco megsérült..Ez nagyon nem hiányzott ..
CsaSzi9294

Ezaz Lau! :clap: :thumbup:
vaskalap

Hozzászólás Szerző: vaskalap »

Ez most már megvan,hál Isten.A 2.gól elött szerencsénk volt,mert ha Succes nem önzőzik,könnyen 1-2 lett volna.Amúgy Becao nem szimpi,Chiellini bronzos verziója.
Festa

Lautaro egy òriási kihagyott ziccere után végül rùgott is egyet.
Alapvetően ideges játékkal is nyerjük a meccset,de a legnagyobb kérdés,hogy Mikitarjan és Dimarco sérülése mennyire sùlyos.Remélem a Porto ellen mind kettő játszhat majd,mert nélkülük nem ugyanaz a játék.

Mondjuk az,hogy még mindig Gagliardini a biztos megoldás a középpályára és nem Asllani az számomra megfejthetelen.
Dan-i-nter

Hozzászólás Szerző: Dan-i-nter »

Csak az összefoglalót láttam, de le a kalappal Mkhitaryan előtt. Az első pár interes meccse után nagyon elővettük (monjuk jogosan, mert azokon tényleg egy levezető játékos benyomását keltette), de azt a pár meccset leszámítva kimagasló teljesítményt nyújt.
Ebben az igencsak borús időszakban ami a klub helyzetét illeti, kifejezetten öröm, hogy ezek a már igencsak lesajnált játékosok mint Dzeko, Darmian vagy épp Miki még mindig képesek magas szinten teljesíteni.

Darmian ide igazolásánál emlékszem, hogy mi ment itt a fórumon, és bár nem egy klasszis játékos, de ő is kb minden meccsen mióta itt van a maximumot nyújtja, hatalmas alázattal focizik a csapatért. + Ott van Acerbi is, aki bár hibázgat alkalmanként (de az nem az ő hibája, hogy megragad a kezdőben, hanem inkább De Vrij kritikája), szintén hoz egy teljesen vállalható szintet.

Nyilván jó lenne ha minél hamarabb rendeződne a tulajdonosi helyzet és komolyabb nevekkel tudnánk erősíteni, de mindemellett ezek a játékosok úgy gondolom megérdemlik az elismerést a teljesítményükért.
interfan

Ertekelesek:

- Eurosport.it:

Mkhitaryan 7
Dimarco 6,5
Calhanoglu 6,5
Handanovic 6
Bastoni 6
Acerbi 6
Darmian 6
D'Ambrosio 6
Dumfries 6
Barella 6
Brozovic 6
Martinez 6
Dzeko 6
Lukaku 5,5

- Tuttomercatoweb:

Mkhitaryan 7,5
Bastoni 6,5
D'Ambrosio 6,5
Dimarco 6,5
Dumfries 6,5
Barella 6,5
Calhanoglu 6,5
Martinez 6,5
Handanovic 6
Acerbi 6
Lukaku 6
Brozovic 5,5
Dzeko 5,5
Darmian 5

- Calciomercato.com:

Mkhitaryan 7,5
D'Ambrosio 7
Dimarco 6,5
Dumfries 6,5
Barella 6,5
Calhanoglu 6,5
Martinez 6,5
Bastoni 6
Acerbi 6
Darmian 6
Lukaku 6
Handanovic 5,5
Dzeko 5,5
Brozovic 5

- Corriere Della Sera:

Mkhitaryan 7,5
Barella 6,5
Dimarco 6,5
Calhanoglu 6,5
Martinez 6,5
Bastoni 6
Acerbi 6
D'Ambrosio 6
Dumfries 6
Lukaku 6
Handanovic 5,5
Darmian 5,5
Brozovic 5,5
Dzeko 5,5

Inzaghi:
A kapott golt leszamitva, maximalisan elegedett vagyok, ma is egy kivalo Intert lathattunk.
Tudtuk hogy nehez meccs lesz, az Udinese egy nagyon eros csapat, ezt megmutattak az elso meccsen.
Kivaloan jatszottunk az elso felidoben is, csak a kapott gol rontotta ezt el, nagyon elegedett vagyok a gyozelemmel.
Handanovic sajnos sokaig serult volt, de nagy szuksegunk van az o rutinjara a palyan, es Onana is levegohoz jutott.
Remelem Lukaku megtalalja a csucsformat es a eronletileg is visszater.
Nagyon sok serules nehezitette az oszt, megis hatalmas eredmenyeket ertunk el, mint a BL tovabbjutas.
Vegre tudok valasztani a jatekosok kozott, mindig a legjobb dontest hozom meg az Inter erdekeben.
Mindig en dontok a kezdot illetoen, es az eredmeny 3-1, ez engem igazol ujra.
A leheto legjobban keszulunk fel a Porto ellen, nagyon jok vagyunk jelenleg.
Magabiztosan, es bizakodva varjuk a Portot.
interfan

Nagyon fontos volt a gyozelem a Samp elleni blama utan, akarmilyen fosgyenge es roncsderby megy az idei BL helyekert, ujabb blama mar nem nagyon fer bele.
Remeljuk ma botlik valaki az Atalanta-Roma parosbol, nagyon fontos lenne hogy ujra egy megnyugtato 5 pont legyen az elony, es ne pedig a ketseges 3 pont.

Mkhitaryan nem lesz fiatalabb, de ahogy nyaron irtam amikor felmerult, en orulok neki, Vidaltol csak jobb lehet, raadasul a fizetese is fele mint Orturo baratunknak.
Romaban is rendben voltak a statjai, atlagai, meg vedekezesben is, ez pedig itt is hozza.
Nem egy kiemelkedo, de egy stabil atlagot tud.

Dimarco nelkul is hol lennenk te jo eg...

Martinez meg barhonnan is nezzuk 2023-ban, 11 meccs = 8 gol, klasszis teljesitmeny, hol lennenk mi nelkule is.

Calhanogluval teljesen mas lett a jatek, miutan bejott Brozovic helyere, vele kellene ezt igy folytatni.

Tobb dolog tunt fel:

- Mennyire vege van mar mint a botnak Handanovicnak.
En biztos elkoszonnek tole a nyaron.

- Darmian akarmekkora "joly" is, nem KH, es nem
odavalo.

- Sajnos Dzekonal az idei tel ugyanugy sikerul mint a tavalyi es az azelotti a bajnoksagban, szeteses a kobon.

- Lukakut szegenyt jobban jartunk volna ha nem engedjuk tizit rugni, ahogy kihagyta az elsot...
Es sajnos semmifel gat nem szakad fel nala a 2. tizi utan es gol utan sem, ugyanaz a borzalmas jatek.
Raadasul a szornyen elvegzett kihagyott tizi utan, nem hogy plusz onbizalmat kapott, hanem meg inkabb elvettek tole.
Eronletileg meg...
Ha ez a csucsforma nala eronletileg, ahogy o maga elmondta, akkor katasztrofalisan nagy a baj.
Ez max valami elhizott oregfiuk sormeccsen egy csucsforma.

- Valamint talan legerdekesebb, mennyire nem hianyzott Brozovic ebbol a csapatbol.
Most is teljesen lefele logott ki...
Lehet ot is utolerte a Del-Szlav valosag, addig kuzd es hajt amig a jo nagy penzt megkapja az emelt fizuval, utana meg...
Hat sok hala nincs benne.

Jon a Porto szerdan.
En legalabb annyira bizakodo vagyok mint Inzaghi.
Szerintem nyerni fogunk, es meglesz az elvart min BL 8.
R9.

remelem szerdan Brozo a padon kezd...de ahogy ismerem Inzaghit inkabb ot fogja kezdetni
Interfan1000

Hozzászólás Szerző: Interfan1000 »

Barella is gyalázatosan sz** volt amúgy, nem csak Brozovic, de őt ugye nem lehet kritizálni, mert szent tehén.
sly89

Interfan1000 írta: 2023.02.19. 09:54 Barella is gyalázatosan sz** volt amúgy, nem csak Brozovic, de őt ugye nem lehet kritizálni, mert szent tehén.
Emellett még folyamatosan hisztizik is. Néha a padra lehetne vágni, olyan mint egy kis hülye gyerek, akármilyen jó focista is.
interfan

sly89 írta: 2023.02.19. 09:58
Interfan1000 írta: 2023.02.19. 09:54 Barella is gyalázatosan sz** volt amúgy, nem csak Brozovic, de őt ugye nem lehet kritizálni, mert szent tehén.
Emellett még folyamatosan hisztizik is. Néha a padra lehetne vágni, olyan mint egy kis hülye gyerek, akármilyen jó focista is.
Barella osszesegeben az Inter egyik, hanem a legjobbja az idei szezonban.

En egyebkent tegnap sem lattam gyengenek.
Statjai is teljesen rendben vannak, sot...

Labdaerintes: 76
Pontos passzok: 40 (78,4%)
Fontos passzok: 3
Keresztlabdak: 4/1
Hosszu passzok: 5/4
Golhelyzetek: 1
Cselek: 5/4
Nyert parharcok: 12/11
Nyert fejparbaj: 1/1
Tisztazasok: 1
Szerelesek: 4

Pihenot 1-2x valoban kaphatna, dehat nem igazan van aki tudna jatszani helyette.
Brozovic gyenge, Gagliardinit hagyjuk, Asllani meg utolso utani utani a sorban csak akkor jatszik ha minden kotel szakad.
R9.

Barella nagyon jo, tobbiek sztem a hisztikre gondolnak amit csinal sokszor es idegesito. De csak olasz, magas a vermerseklete :D
Válasz küldése