Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)

Minden ami a csapattal kapcsolatos

Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming

interfan

Re: Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)

Hozzászólás Szerző: interfan »

Festa írta: 2023.03.14. 08:33
A fòrumon a második leggyakrabban használt kifejezés a “minden szavaddal egyetértek után” a roncsderbi lett. ;)
Dehogy is...
Mar reges reg 1.helyen van a roncsderbi, hisz az mindent felulmult. :D
A bajnoksag szinvonala meg mindent alulmult a Napolit leszamitva. :D

Dehat ez van, ma toronymagas eselyeshez meltan tovabbmegyunk, es ahogy irta Brecsinho, 12 ev utan ujra BL 8 kozott leszunk.
Ott meg johet a Milan, vagy ha nem akkor Benfica vagy Chelsea, es ujra BL elodontobe leszunk. :)
lucky0

Hozzászólás Szerző: lucky0 »

brecsinho írta: 2023.03.14. 14:00 Kis személyes élmény:ma vagyunk 12évesek a párommal és szinte napra pontosan 12év után sikerülne a bl8 közé jutni (akkor a bayern vertuk Pandev utso perces goljaval),nagyon remelem sikerül...megleptem magunkat egy portugal trippel,tegnap este érkeztünk Portoba,a város már tele van interistákkal,a hangulatra nem lesz panasz úgy érzem..tudom,hogy Inzaghi takarodjon,meg qva nagy a fostenger,de azert ma jussunk tovább,ki tudja,lehet megint 12evet kell ilyen alkalomra várni.

FORZA INTER!!!
Gratulálok és jó szórakozást, valamint legalább még 5x ennyi együtt töltött évet kívánok nektek! :) Szerintem ma továbbmegyünk és jó játékkal, ezt érzem. Forza Inter!
Tombi1986

Hozzászólás Szerző: Tombi1986 »

brecsinho írta: 2023.03.14. 14:00 Kis személyes élmény:ma vagyunk 12évesek a párommal és szinte napra pontosan 12év után sikerülne a bl8 közé jutni (akkor a bayern vertuk Pandev utso perces goljaval),nagyon remelem sikerül...megleptem magunkat egy portugal trippel,tegnap este érkeztünk Portoba,a város már tele van interistákkal,a hangulatra nem lesz panasz úgy érzem..tudom,hogy Inzaghi takarodjon,meg qva nagy a fostenger,de azert ma jussunk tovább,ki tudja,lehet megint 12evet kell ilyen alkalomra várni.

FORZA INTER!!!
Jó szurkolást. Bízok benne, hogy összejön a továbbjutás, bármennyire nem szeretem Inzaghit.
Meccset nem látom, és amikor idei szezonban bármelyikről lemaradtam legrosszabb esetben x lett a vége. Korábban koncert jegyet vettem, nem tudtam még tavaly augusztusban, hogy ma este lehet más program is 🙂😄😂
interfan

Moratti:
Bizok Inzaghiban, de a jovoje a ma esti meccstol fugg.
Ez a mai Porto-Inter az egesz szezont eldonti az Internek.
Alapveto meccs lesz a mai, hogy megertsuk milyen donteseket kell hozni a jovot illetoen.
vaskalap

Hozzászólás Szerző: vaskalap »

Én nagyon várom a ma estit,a bajnoki forma siralmas,de sztem ma tovább megyünk.A kupa az más.
Festa

Hozzászólás Szerző: Festa »

vaskalap írta: 2023.03.14. 18:28 Én nagyon várom a ma estit,a bajnoki forma siralmas,de sztem ma tovább megyünk.A kupa az más.
Dr.Jackyll és Mr hyde.A kicsik ellen betlizünk,de minden nagy ellen nyertünk 2023-ban.
Kérdés,hogy melyik arcunkat mutatjuk ma.

Az elmúlt idegenbeli meccsekhez képest mindenképpen jobb helyzetkihasználás kell.
Tippem a mai meccsre 1-1 vagy 0-1 Lautaro gòljával.
Francesco

Hozzászólás Szerző: Francesco »

Dumfries-ért már készíti a 60 millió forintos ajánlatát a Kisvárda.
vivainter

Hozzászólás Szerző: vivainter »

Őszintén remélem hogy az elsők között lesz, akit lecserélünk. Engem nagyon irritál ez az ostoba, nulla játéka! Egyszerűen vicc amit Dumfries művel...
Francesco

vivainter írta: 2023.03.14. 21:30 Őszintén remélem hogy az elsők között lesz, akit lecserélünk. Engem nagyon irritál ez az ostoba, nulla játéka! Egyszerűen vicc amit Dumfries művel...
Eddig 28%-al passzol...
Mondjuk Martinez nekem a 30. percben tűnt fel, hogy a pályán van.
sly89

Hozzászólás Szerző: sly89 »

vivainter írta: 2023.03.14. 21:30 Őszintén remélem hogy az elsők között lesz, akit lecserélünk. Engem nagyon irritál ez az ostoba, nulla játéka! Egyszerűen vicc amit Dumfries művel...
Az a baj, hogy Skriniar nélkül Darmian le van kötve hátul, Bellanovát meg nem hiszem, hogy a 85+ percnél hamarabb hozza majd Inzaghi (lehet, hogy nem is nagy baj). Szóval így meg vagyunk áldva Dumfriesszel.
CsaSzi9294

Hozzászólás Szerző: CsaSzi9294 »

A második félidőre érek haza. Egy gyors info… hogy játszunk?
Francesco

sly89 írta: 2023.03.14. 21:33
Az a baj, hogy Skriniar nélkül Darmian le van kötve hátul, Bellanovát meg nem hiszem, hogy a 85+ percnél hamarabb hozza majd Inzaghi (lehet, hogy nem is nagy baj). Szóval így meg vagyunk áldva Dumfriesszel.
Amellett, hogy nem tartom jó játékosnak, szerintem neki jót tenne egy új edző.
Francesco

CsaSzi9294 írta: 2023.03.14. 21:34 A második félidőre érek haza. Egy gyors info… hogy játszunk?
Fejet leszegve megyünk előre, bátran és próbáljuk eldönteni a továbbjutás kérdését. Sokszor szemkápráztató támadásokat vezetünk a Porto a pályán sincs. Ja nem. :D
Viszont a mezünk szép és a rovarok is biztos likolják.
sly89

Francesco írta: 2023.03.14. 21:35 ...

Amellett, hogy nem tartom jó játékosnak, szerintem neki jót tenne egy új edző.
Igen, valószínűleg ő, Lukaku és talán Barella lehetne akin sokat változtatna az edző váltás, a teljes csapat játékát figyelmen kívül hagyva.

Ettől függetlenül, az első perctől ellenszenves nekem a sok buta szabálytalansága és megoldásai miatt, védekezésben is nagyon sokszor hibázik, fenn ragad magára hagyva a hátvédet az oldalán. Volt egy időszaka amikor azt hittem, hogy kezd belejönni, de ez az év megint katasztrófa nála.
CsaSzi9294

Francesco írta: 2023.03.14. 21:36
CsaSzi9294 írta: 2023.03.14. 21:34 A második félidőre érek haza. Egy gyors info… hogy játszunk?
Fejet leszegve megyünk előre, bátran és próbáljuk eldönteni a továbbjutás kérdését. Sokszor szemkápráztató támadásokat vezetünk a Porto a pályán sincs. Ja nem. :D
Nem túl biztató! 🫤
vivainter

Hozzászólás Szerző: vivainter »

CsaSzi9294 írta: 2023.03.14. 21:48
Fejet leszegve megyünk előre, bátran és próbáljuk eldönteni a továbbjutás kérdését.
Sokszor szemkápráztató támadásokat vezetünk a Porto a pályán sincs. Ja nem. :D
Nem túl biztató! 🫤
Összeségében nem maradtál le semmi érdekes ről. A Portonak volt az első percekben 1 szép lövése ami cm-eken múlt, de amúgy semmi. Meddő mezőnyfölényben játszanak de minis kontroláljuk hátul a meccset egyenlőre. Én személy szerint nagyon nyomásra számítottam. De valószínűleg az idő múlásával ez fokozódni fog. Ha egyszer még tudnánk indulni és gólt szerezni akkor szerintem meg is lenne, mert pillanatnyilag ebben a Portoban ma nincs 3 gól.. Mi meg azt játszuk amit tudunk és kell, fegyelmezetten védekezünk és próbálunk 1 - 1 kontrát indítani.
CsaSzi9294

vivainter írta: 2023.03.14. 21:54
CsaSzi9294 írta: 2023.03.14. 21:48

Fejet leszegve megyünk előre, bátran és próbáljuk eldönteni a továbbjutás kérdését.
Sokszor szemkápráztató támadásokat vezetünk a Porto a pályán sincs. Ja nem. :D
Nem túl biztató! 🫤
Összeségében nem maradtál le semmi érdekes ről. A Portonak volt az első percekben 1 szép lövése ami cm-eken múlt, de amúgy semmi. Meddő mezőnyfölényben játszanak de minis kontroláljuk hátul a meccset egyenlőre. Én személy szerint nagyon nyomásra számítottam. De valószínűleg az idő múlásával ez fokozódni fog. Ha egyszer még tudnánk indulni és gólt szerezni akkor szerintem meg is lenne, mert pillanatnyilag ebben a Portoban ma nincs 3 gól.. Mi meg azt játszuk amit tudunk és kell, fegyelmezetten védekezünk és próbálunk 1 - 1 kontrát indítani.
Köszi. Bízzunk benne nem találnak gólt.
Baggio85

Hozzászólás Szerző: Baggio85 »

Gyengén játszunk. Ok, nagy a tét és nem könnyű az ellenfél, de kapkodunk, pontatlanok vagyunk, tehát a szokásos.
Egy ilyen meccsen a 3 a 2 elleni játékot egy Barella-Dzeko-LM hármasnak góllal kell befejezni. Úgy szórakozunk el passzokat, lehetőségeket (főleg Barella), mintha edzés végén épp levezetnénk.
sly89

Mkhitaryan és Calha sokat melózik (Calha az egyik kedvencem lett, pedig nem örültem neki mikor idekerült), viszont kell még egy kis plusz, muszáj lenne gólt szerezni, mert félek hogy előbb utóbb becsúszik egy hiba hátul, onnantól pedig szerintem teljesen szétesnénk.

Dzeko helyett lehet be kellene hozni Lukakut, sajnos nem bírja a futópárbajokat, 1-2x szépen játszotta meg a labdát, de nem tudja megtartani, szerintem ha kicsit futni kell már elkészül az erejével.
vaskalap

Lukaku beáll és gólt lő.
CsaSzi9294

Fhu de tanácstalanok vagyunk ha a kapu elé kerülünk…semmi egyéni megmozdulás, vagy egy okos labda, csak a hátra és oldalra passz vagy az eladás. Fogalmunk sincs, hogy hogy akarunk gólt szerezni.

Viszont a védelem úgy néz ki rendben van. Úgyhogy marad a 0-0. :)
CsaSzi9294

Onana bzmg. Már bent láttam.. :shock: :thumbup:
Francesco

Barellanak mi nem tetszik? Úgy játszott ma mint rgy óvodás.
CsaSzi9294

Amúgy Onana eszméletlen magabiztosságot sugároz. Örülök, hogy őt behúztuk.
Francesco

Visszavonom a Dumfriessel kapcsolatos mai kritikáimat.
CsaSzi9294

Mi volt itt??? Előbb Dumfries, majd Onana bravúr. Kemény volt.
Francesco

Inzaghi örülhetsz, fantasztikus taktikát találtál mára ki! Vicc.
PellerG

Hozzászólás Szerző: PellerG »

Remélem Inzaghi nem megint egy ilyen meccs után fényezi majd magát hogy BL negyeddöntőt IS elértük...
CsaSzi9294

Meg van a továbbjutás egy olaszos kivédekezett meccsel. Inzgahi segge így ismét megmenekült.
Rég voltunk a legjobb 8 között, élvezzük ki, mert ezután ilyen fos taktika kevés lesz.
Forza Inter!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára CsaSzi9294 2023.03.14. 23:00-kor.
Interfan1000

Hozzászólás Szerző: Interfan1000 »

Elég komoly erőnléti problémája is van az egész csapatnak…
lucky0

Hozzászólás Szerző: lucky0 »

Hát ez valami botrány volt! Legalább a továbbjutás megvan! Forza Inter! 💙🖤
Inter101

Hozzászólás Szerző: Inter101 »

PellerG írta: 2023.03.14. 22:58 Remélem Inzaghi nem megint egy ilyen meccs után fényezi majd magát hogy BL negyeddöntőt IS elértük...
Pedig sanszos!
Egy kiszenvedett továbbjutás! De ott vagyunk a negyeddöntőben, valószínűleg itt a vége nem hiszem hogy ebben a csapatban több van!
Baggio85

Hozzászólás Szerző: Baggio85 »

Örüljünk és tegyük el a 20 millió eurót, a többit meg felejtsük el.
Vannak, akik nagyot játszottak a védelemben, de egyébként ez borzasztó volt ma is.

FORZA INTER!!!
CsaSzi9294

lucky0 írta: 2023.03.14. 23:00 Hát ez valami botrány volt! Legalább a továbbjutás megvan! Forza Inter! 💙🖤
Egyedül a védekezést lehet kiemelni. Onana zseniális volt, illetve a játékosok hozzáállása is tetszett! A taktika valóban egy nagy kulahalmaz volt, de ezt már megszoktuk.
Janicsár

Hozzászólás Szerző: Janicsár »

CsaSzi9294 írta: 2023.03.14. 22:47 Amúgy Onana eszméletlen magabiztosságot sugároz. Örülök, hogy őt behúztuk.
Szerintem ő is átdó listán van szóval idén kéne behuzni ezt a serleget is :D nagyon sajnálnám őt egyébként mert szimpatikus forma nekem de már olvastam pletykákat hogy Onanát milyen áron engednénk el. Nem volt túl magas összeg sajnos...
Cupi

Hozzászólás Szerző: Cupi »

Innen megnyerjük a BL-t. Ennyi. :) ;)
Cupi

Hozzászólás Szerző: Cupi »

Egyébként tényleg gyenge volt de mit vártatok? Egy olasz csapat az első meccset 1-0-al behúzott eredménnyel elmegy idegenben továbbjutni. :D Mit csinál? Minimál játék, biztos védekezés és ennyi. Ez szinte mindig így volt. :D Amióta világ a világ. ;) Kieséses szakaszban ez van.
vaskalap

Mit mondjak,tovább mentünk,a többit felejtsük is el.A végén az égiek is fogták a kezünk,de nagyon.Volt 1-2 jó teljesítmény is,nekem Miki és Onana tetszett.
Atosz

Hozzászólás Szerző: Atosz »

Nálam Darmian a meccs embere megint. Fantasztikusan játszott, amikor kellett, besárgult, odaért mindenhova, ráadásul úgy, hogy ez az idióta Dumfries játszott az oldalán, és Barella is szar volt ma. Hatalmasat ment (csakúgy, mint az egész védelem amúgy, Onanával együtt). A kontrák sajnos rendre Dzekora jöttek ki, amiben nem volt sok köszönet, de a lényeg, hogy továbbmentünk! Jöhet a döntő pár meccs múlva!
interfan

Inzaghi:
18 honap alatt 3 Kupat is nyertem az Internek, mikozben 12 ev alatt egyetlen 1db Scudetott nyertek, ez onmagaert beszel.
Mikor megjottem arra kertek, vigyem be az Intert a BL 16 koze, most 18 honap alatt bevittem az Inter a BL 8 koze tortenelmi siker ez.
Bajnoksagban is a 2.helyen vagyunk, es ha nincs a Napoli fantasztikus formaja mas lenne ott is a helyzet, BL-ben tortenelmi sikert ertunk most el, megnyertuk a Szuperkupat, es elodontot jatszunk a Kupaban, ezeket az eredmenyeket nem kell magyarazni.
Jon a BL 8, meglatjuk meddig juthatunk, de nem szabad senkinek elfelejteni, hogy a bajnoksagban is a 2.helyen vagyunk.
Ami a jatekot illeti, az utolso negyedorat leszamitva egyaltalan nem szenvedtunk, minden rendben ment.
Olyan csapatot gyoztunk le, aki ellen az Olaszok mindig veszitettek.
Megerdemeltuk a tovabbjutast, raszolgaltunk, mindent megtettunk erte.
Ma is voltak helyzeteink, amik ha bemennek most masrol beszelnek, es nem a tokeletes vedekezesunkrol.
Bajnoksagban mi vagyunk a Seria A legjobban tamado csapata, es a legtobb pontot szerzo csapata, a Napolit leszamitva.
A jatekosokbol olyan energiat hoztunk ki, amikrol ok maguk sem tudtak hogy letezik.
180 perc alapjan is maximalisan megerdemeltuk a tovabbjutast.
Tetszett a csapat intenzitasa, pedig egy klasszis csapat ellen jatszottunk idegenben, buszke vagyok a jatekosokra, es az elert eredmenyre.
Nagyon optimistak es magabiztosak vagyunk az idei BL-t illetoen.
A 8 kozott nagyon magabiztosan es onbizalommal teli fogunk jatszani.
Ma is nagyszeruen jatszottunk, kivalo meccset jatszottunk, hatalmas koncentracioval.
Ma este tortenelmet irtunk.
Nem erdekelnek a kritikak, en pontosan tudom hogy a stabommal mennyit dolgozunk, az eredmenyeket pedig mindenki lathatja.
Nyugodt vagyok, de eljon az ido amikor beszelni fogok, mert pontosan tudom honnan jonnek ezek a folyamatosa jogtalan kritikak.
Elismeres kell a jatekosoknak is, akik Trofeakat adtak nekem, az Intere nem volt jellemzo a Trofea gyujtes az elmult idoben.
A szurkolok buszkek lehetnek az Interre, arra a tortenelmi utra amin vagyunk.
Mar eloreleptunk tavalyhoz kepest, folyamatosan fejldounk, meglatjuk mire leszunk kepesek.
Elso felidoben megszerezhettuk volna a vezetest,
kivalo lehetosegeink voltak.
Ez a csapat ma beirta magat orokre az Inter tortenelmebe.
Marotta:
Tortenelmi eredmenyt ertunk el ma.
12 eve volt az Inter a BL 8 kozott, ez a mai tortenelmi eredmeny megkoronazta a munkankat.
Inzaghit es a csapatot sokszor igazsgatalan kritikakt ertek, 3 fronton vagyunk meg versenyben, ez oriasi dolog, es mar nyertunk iden egy Szuperkupat is.

Zhang:
Vegre a legmagasabb szinten vagyunk a BL-ben is, az Internek ezt kotelezove kell tenni.
Faraszto munka volt, evekig csinaltuk, es sok aldozattal jart, de megcsinaltuk, es itt vagyunk.
Az eredmenyek bizonyitjak jo az ut amin vagyunk es amit csinalunk.
A 8 kozott minden csapatnak nagyon nehez lesz szembenezni ezzel az Interrel, de nekunk is nehez meccs lesz barki ellen.
A cel a legmagasabb szint, es ezt mi mint tulajdonosok ezt garantaljuk, lathatjuk az eredmenyeken.
Nagyon boldogok vagyunk, hogy a sok eves munka meghozta az eredmenyt.
8 kozott szeretnem ha a Milan lenne az ellenfel.
Minden szezonban amit kezdunk van egy celunk, minden sorozatban a legtovabb jutni.
7 ev kemeny munka van mogottunk, a BL 8 koze jutas most megmutatta helyes az irany es elertunk
egy hatalmas celt.
Az almunk az idei BL gyozelem.
Az eredmenyek igazoljak a mi befektett munkakat es elkoteleztesunket az Inter iranyaba.

Ertekelesek:

- Sportmediaset:

Onana 7,5
Darmian 7,5
Bastoni 7
Acerbi 7
Dumfries 7
Mkhitaryan 6,5
Calhanoglu 6
D'Ambrosio 6
Dimarco 5,5
Barella 5,5
Dzeko 5,5
Lukaku 5,5
Martinez 5

- Tuttomercatoweb:

Onana 8
Darmian 7
Dumfries 7
Acerbi 6,5
Calhanoglu 6,5
Bastoni 6
Mkhitaryan 6
Dimarco 6
Martinez 6
Lukaku 6
Barella 5,5
Dzeko 5,5

- Goal.com:

Darmian 7
Onana 6,5
Mkhitaryan 6,5
Barella 6,5
Dimarco 6,5
Bastoni 6
Acerbi 6
Calhanoglu 6
Dumfries 6
D'Ambrosio 6
Martinez 5,5
Dzeko 5,5
Lukaku 5,5
Festa

Megvan a továbbjutás.
Nagyon csùnya focival,de ez senkit nem érdekel.
A lényeg,hogy továbbmentünk és várhatjuk a pénteki sorsolást.

Talán a játékosok majd kapnak egy kis erőt és a végén még alsóházi csapatokat is elverünk majd.
vaskalap

interfan írta: 2023.03.15. 03:56 Inzaghi:
18 honap alatt 3 Kupat is nyertem az Internek, mikozben 12 ev alatt egyetlen 1db Scudetott nyertek, ez onmagaert beszel.
Mikor megjottem arra kertek, vigyem be az Intert a BL 16 koze, most 18 honap alatt bevittem az Inter a BL 8 koze tortenelmi siker ez.
Bajnoksagban is a 2.helyen vagyunk, es ha nincs a Napoli fantasztikus formaja mas lenne ott is a helyzet, BL-ben tortenelmi sikert ertunk most el, megnyertuk a Szuperkupat, es elodontot jatszunk a Kupaban, ezeket az eredmenyeket nem kell magyarazni.
Jon a BL 8, meglatjuk meddig juthatunk, de nem szabad senkinek elfelejteni, hogy a bajnoksagban is a 2.helyen vagyunk.
Ami a jatekot illeti, az utolso negyedorat leszamitva egyaltalan nem szenvedtunk, minden rendben ment.
Olyan csapatot gyoztunk le, aki ellen az Olaszok mindig veszitettek.
Megerdemeltuk a tovabbjutast, raszolgaltunk, mindent megtettunk erte.
Ma is voltak helyzeteink, amik ha bemennek most masrol beszelnek, es nem a tokeletes vedekezesunkrol.
Bajnoksagban mi vagyunk a Seria A legjobban tamado csapata, es a legtobb pontot szerzo csapata, a Napolit leszamitva.
A jatekosokbol olyan energiat hoztunk ki, amikrol ok maguk sem tudtak hogy letezik.
180 perc alapjan is maximalisan megerdemeltuk a tovabbjutast.
Tetszett a csapat intenzitasa, pedig egy klasszis csapat ellen jatszottunk idegenben, buszke vagyok a jatekosokra, es az elert eredmenyre.
Nagyon optimistak es magabiztosak vagyunk az idei BL-t illetoen.
A 8 kozott nagyon magabiztosan es onbizalommal teli fogunk jatszani.
Ma is nagyszeruen jatszottunk, kivalo meccset jatszottunk, hatalmas koncentracioval.
Ma este tortenelmet irtunk.
Nem erdekelnek a kritikak, en pontosan tudom hogy a stabommal mennyit dolgozunk, az eredmenyeket pedig mindenki lathatja.
Nyugodt vagyok, de eljon az ido amikor beszelni fogok, mert pontosan tudom honnan jonnek ezek a folyamatosa jogtalan kritikak.
Elismeres kell a jatekosoknak is, akik Trofeakat adtak nekem, az Intere nem volt jellemzo a Trofea gyujtes az elmult idoben.
A szurkolok buszkek lehetnek az Interre, arra a tortenelmi utra amin vagyunk.
Mar eloreleptunk tavalyhoz kepest, folyamatosan fejldounk, meglatjuk mire leszunk kepesek.
Elso felidoben megszerezhettuk volna a vezetest,
kivalo lehetosegeink voltak.
Ez a csapat ma beirta magat orokre az Inter tortenelmebe.
Marotta:
Tortenelmi eredmenyt ertunk el ma.
12 eve volt az Inter a BL 8 kozott, ez a mai tortenelmi eredmeny megkoronazta a munkankat.
Inzaghit es a csapatot sokszor igazsgatalan kritikakt ertek, 3 fronton vagyunk meg versenyben, ez oriasi dolog, es mar nyertunk iden egy Szuperkupat is.

Zhang:
Vegre a legmagasabb szinten vagyunk a BL-ben is, az Internek ezt kotelezove kell tenni.
Faraszto munka volt, evekig csinaltuk, es sok aldozattal jart, de megcsinaltuk, es itt vagyunk.
Az eredmenyek bizonyitjak jo az ut amin vagyunk es amit csinalunk.
A 8 kozott minden csapatnak nagyon nehez lesz szembenezni ezzel az Interrel, de nekunk is nehez meccs lesz barki ellen.
A cel a legmagasabb szint, es ezt mi mint tulajdonosok ezt garantaljuk, lathatjuk az eredmenyeken.
Nagyon boldogok vagyunk, hogy a sok eves munka meghozta az eredmenyt.
8 kozott szeretnem ha a Milan lenne az ellenfel.
Minden szezonban amit kezdunk van egy celunk, minden sorozatban a legtovabb jutni.
7 ev kemeny munka van mogottunk, a BL 8 koze jutas most megmutatta helyes az irany es elertunk
egy hatalmas celt.
Az almunk az idei BL gyozelem.
Az eredmenyek igazoljak a mi befektett munkakat es elkoteleztesunket az Inter iranyaba.

Ertekelesek:

- Sportmediaset:

Onana 7,5
Darmian 7,5
Bastoni 7
Acerbi 7
Dumfries 7
Mkhitaryan 6,5
Calhanoglu 6
D'Ambrosio 6
Dimarco 5,5
Barella 5,5
Dzeko 5,5
Lukaku 5,5
Martinez 5

- Tuttomercatoweb:

Onana 8
Darmian 7
Dumfries 7
Acerbi 6,5
Calhanoglu 6,5
Bastoni 6
Mkhitaryan 6
Dimarco 6
Martinez 6
Lukaku 6
Barella 5,5
Dzeko 5,5

- Goal.com:

Darmian 7
Onana 6,5
Mkhitaryan 6,5
Barella 6,5
Dimarco 6,5
Bastoni 6
Acerbi 6
Calhanoglu 6
Dumfries 6
D'Ambrosio 6
Martinez 5,5
Dzeko 5,5
Lukaku 5,5
Mindhárom elmehetne politikusnak.
Francesco

Ha Darmian és Dumfries egyaránt 7-es, akkor én nem értek a focihoz és elnézést kérek mindenkitől.
interfan

Francesco írta: 2023.03.15. 08:25 Ha Darmian és Dumfries egyaránt 7-es, akkor én nem értek a focihoz és elnézést kérek mindenkitől.
Hatha a mentesere felfigyelt valaki, es megadja a kert 25m euros arat. :D
Interfan1000

Hozzászólás Szerző: Interfan1000 »

Man.City-t, Bayern-t, Real-t jó lenne elkerülni!
Aki ellen esélyünk van az a Benfica, Milan, Napoli, és talán a Chelsea!
interfan

Interfan1000 írta: 2023.03.15. 08:28 Man.City-t, Bayern-t, Real-t jó lenne elkerülni!
Aki ellen esélyünk van az a Benfica, Milan, Napoli, és talán a Chelsea!
Ujra kell egy adag szerencse, de a hatalmas szerencse megvolt a Portoval is, bizzunk benne most is velunk lesz.
Altalad felsorolt negy csapat verheto.
En tovabbra is hiszek a BL elodontobe, mar egy egy ujabb adag szerencse kell hozza, es meg is lesz. :)
Ha egy total hulladek Di Francesconak is sikerult a Romaval, akkor nekunk miert ne sikerulhetne.
Csak a szerencse maradjunk mellettunk.
Festa

interfan írta: 2023.03.15. 08:27
Francesco írta: 2023.03.15. 08:25 Ha Darmian és Dumfries egyaránt 7-es, akkor én nem értek a focihoz és elnézést kérek mindenkitől.
Ha Dumfries nincs ott és bemegy a végén a Porto helyzete akkor az egész meccses hajtás mehetett volna a kukába.Olaszországban pedig az eredmény központú értékelés a menő.

Akkor most jöhet az a interfan által írt sűrű április.
Remélem Bastoni sérülése nem súlyos ,mert jön a juve meccs.
interfan

Festa írta: 2023.03.15. 08:52 Akkor most jöhet az a interfan által írt sűrű április.
Remélem Bastoni sérülése nem súlyos ,mert jön a juve meccs.
Azert ez kemeny menet lesz aprilis vegeig:

Marcius 19: Inter-Juve Bajnoki
Aprilis 1: Inter-Fiorentina Bajnoki
Aprilis 4: Juve-Inter Kupa
Aprilis 8: Salernitana-Inter Bajnoki
Aprilis 11/12: BL 8 elso meccs
Aprilis 16: Inter-Monza bajnoki
Aprilis 18/19: BL 8 masodik meccs
Aprilis 23: Empoli-Inter Bajnoki
Aprilis 26: Inter-Juve Kupa
Aprilis 30: Inter-Lazio Bajnoki
Majus 3: Verona-Inter Bajnoki
Majus 7: Roma-Inter Bajnoki
Tombi1986

Hozzászólás Szerző: Tombi1986 »

Nem 50-et szeretnénk kapni érte? 😊😎
Idén nem kellene több meccset nézni, tegnap is bejött és nem kaptunk ki 🤭🙄
interfan

Tombi1986 írta: 2023.03.15. 09:12
Nem 50-et szeretnénk kapni érte? 😊😎
Mar csak 25m az ara, ennyit kerunk.
Biztos akcios. :D
Válasz küldése