Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)

Minden ami a csapattal kapcsolatos

Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming

Baggio85

Re: Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)

Hozzászólás Szerző: Baggio85 »

interfan írta: 2023.04.20. 08:44
Baggio85 írta: 2023.04.20. 08:35 Nem tudom szerencsétlen Zenga-t, aki HoF tag és Chivut miért kellett így elővenni! :) Na mind1...

Ettől függetlenül a realitás az, hogy a BL-t nem mi fogjuk nyerni és a hátralévő meccsek alapján valószínűleg az első 4 hely sem lesz meg a bajnokságban. (Pláne, ha a Juve visszakapja a 15 pontot).
Nehezen tudom elkepzelni, hogy Zengaval aki hiaba HOF tag, edzokent egy luzer, ezt megcsinaltuk volna.
Mint ahogy azt is, hogy Chivuval aki epp a kieses elol menekul az Ifivel.
Na de mindegy is valoban igaz.

Miert ne lehetne top 4?
Juve visszakapja a pontjait, es?
Milan 2 pontra, a meg BL helyen levo Roma 5 pontra.
Raadasul a Roma ket kovetkezo meccse: Atalanta, Milan.
Semmivel nem konnyebb pl a Roma sorsolasa, sot...
En nem temetnem a csapatot ez ugyben, temettek mar eleget a Porto, majd a Benfica ellen is, aztan latjuk mi tortent.
Egyszoval szerintem egyaltalan nincs eluszva a top 4, meg a Juve visszakapott 15 pontjaval sem.
BL gyozelemrol mint realitas max a jatekosaink es Zhang baba beszel, de a BL dontore akkora esely van mint meg kb soha, szoval meg kell lennie.
Top 4 es BL donto, es mindenki elegedett lesz.
Empoli-Inter
Inter-Juventus
Inter-Lazio
Verona-Inter
Roma-Inter
AC Milan-Inter
Inter-Sassuolo
Inter-AC Milan
Napoli-Inter
Inter-Atalanta
Torino-Inter

Én leszek az egyik legboldogabb Inter szurkoló, ha nem lesz igazam és valóban, a bajnokságban az 1-4 hellyel és már ezzel a BL elődöntővel is ez egy nagyon jó szezon lenne, de a fenti sorozatra nem érzem alkalmasnak a keretet a tavalyi és idei év alapján, főleg úgy nem, hogy 3 naponta lesznek a meccsek.
Valami olyan elképesztő formajavulás kell (főleg elől), ami enyhén szólva ritka. :)
Dehát, a görögök is nyertek már EB-t. Mondjuk nekünk most nagyobb csodára van szükségünk! :D
Egyébként meg legjobban Barella játékán látszódik, hogy mennyire más a csapat hozzáállása a bajnoki és a BL meccseken. És félek, az tovább ront a dolgon, hogy a BL-ben mindenki játszani szeretne majd, ezért a bajnokságban (tudat alatt) még ennyire sem fogja odatenni magát.
interfan

Hozzászólás Szerző: interfan »

Baggio85 írta: 2023.04.20. 08:56
interfan írta: 2023.04.20. 08:44
Baggio85 írta: 2023.04.20. 08:35 Nem tudom szerencsétlen Zenga-t, aki HoF tag és Chivut miért kellett így elővenni! :) Na mind1...

Ettől függetlenül a realitás az, hogy a BL-t nem mi fogjuk nyerni és a hátralévő meccsek alapján valószínűleg az első 4 hely sem lesz meg a bajnokságban. (Pláne, ha a Juve visszakapja a 15 pontot).
Nehezen tudom elkepzelni, hogy Zengaval aki hiaba HOF tag, edzokent egy luzer, ezt megcsinaltuk volna.
Mint ahogy azt is, hogy Chivuval aki epp a kieses elol menekul az Ifivel.
Na de mindegy is valoban igaz.

Miert ne lehetne top 4?
Juve visszakapja a pontjait, es?
Milan 2 pontra, a meg BL helyen levo Roma 5 pontra.
Raadasul a Roma ket kovetkezo meccse: Atalanta, Milan.
Semmivel nem konnyebb pl a Roma sorsolasa, sot...
En nem temetnem a csapatot ez ugyben, temettek mar eleget a Porto, majd a Benfica ellen is, aztan latjuk mi tortent.
Egyszoval szerintem egyaltalan nincs eluszva a top 4, meg a Juve visszakapott 15 pontjaval sem.
BL gyozelemrol mint realitas max a jatekosaink es Zhang baba beszel, de a BL dontore akkora esely van mint meg kb soha, szoval meg kell lennie.
Top 4 es BL donto, es mindenki elegedett lesz.
Empoli-Inter
Inter-Juventus
Inter-Lazio
Verona-Inter
Roma-Inter
AC Milan-Inter
Inter-Sassuolo
Inter-AC Milan
Napoli-Inter
Inter-Atalanta
Torino-Inter

Én leszek az egyik legboldogabb Inter szurkoló, ha nem lesz igazam és valóban, a bajnokságban az 1-4 hellyel és már ezzel a BL elődöntővel is ez egy nagyon jó szezon lenne, de a fenti sorozatra nem érzem alkalmasnak a keretet a tavalyi és idei év alapján, főleg úgy nem, hogy 3 naponta lesznek a meccsek.
Valami olyan elképesztő formajavulás kell (főleg elől), ami enyhén szólva ritka. :)
Dehát, a görögök is nyertek már EB-t. Mondjuk nekünk most nagyobb csodára van szükségünk! :D
Egyébként meg legjobban Barella játékán látszódik, hogy mennyire más a csapat hozzáállása a bajnoki és a BL meccseken. És félek, az tovább ront a dolgon, hogy a BL-ben mindenki játszani szeretne majd, ezért a bajnokságban (tudat alatt) még ennyire sem fogja odatenni magát.
Nezd meg a Romat.
Ma Feyenord.
Bajnoksagba:
Atalanta, Milan, Monza, Inter, Bologna, Salernitana, Fiorentina, Spezia.
Raadasul ha tovabbmennek ma, akkor EL elodonto nekik is 2 het mulva ugyanugy 2 meccs mint nekunk.
Szoval semmivel nincs konnyebb dolguk nekik sem, es ott is 3 naponta jonnek a meccsek.
5 pont nem egy ledolgozhatlan elony.
Milant meg kotelezo verni az elodontoben.
Hello

Hozzászólás Szerző: Hello »

Hihetetlen, hogy BL elődöntőt játszunk, a csoportmeccsek sorsolása után mindenki úgy volt vele, hogy már a továbbjutás is hatalmas dolog, erre tessék:)
Nyilván mindenki ezt kérdezi, de tényleg érthetetlen, hogyha így tud játszani a csapat a BL-ben, akkor a bajnokságban mi gátolja meg őket ebben?
Örülök, hogy végre két csatárunk is gólt lőtt, hátha elindul náluk valami. Mondjuk Correa-t a gólöröme sem tette szimpatikusabbá: fél év után lőtt egy gólt, erre akkora arccal ünnepli, mint akinek ez volt a szezonban a 25-ik.
cuchu11

Hozzászólás Szerző: cuchu11 »

Hello írta: 2023.04.20. 09:29 Hihetetlen, hogy BL elődöntőt játszunk, a csoportmeccsek sorsolása után mindenki úgy volt vele, hogy már a továbbjutás is hatalmas dolog, erre tessék:)
Nyilván mindenki ezt kérdezi, de tényleg érthetetlen, hogyha így tud játszani a csapat a BL-ben, akkor a bajnokságban mi gátolja meg őket ebben?
Örülök, hogy végre két csatárunk is gólt lőtt, hátha elindul náluk valami. Mondjuk Correa-t a gólöröme sem tette szimpatikusabbá: fél év után lőtt egy gólt, erre akkora arccal ünnepli, mint akinek ez volt a szezonban a 25-ik.
Remélem, hogy minden játékos/edző/klubelnök kiörömködte magát és ma már keményen
készül az Empoli ellen.
Mert a bajnoki 6.helyet nálam csak a BL siker tudná feledtetni.
Szóval szerintem egy kicsit még korai a "történelmi" jelző puffogtatása...
CsaSzi9294

Hozzászólás Szerző: CsaSzi9294 »

cuchu11 írta: 2023.04.20. 10:11
Hello írta: 2023.04.20. 09:29 Hihetetlen, hogy BL elődöntőt játszunk, a csoportmeccsek sorsolása után mindenki úgy volt vele, hogy már a továbbjutás is hatalmas dolog, erre tessék:)
Remélem, hogy minden játékos/edző/klubelnök kiörömködte magát és ma már keményen
készül az Empoli ellen.
:thumbup:
interfan

Skriniar serulese valoban letezik, es nincs semmilyen kamu.
Az Inter hivatalos tajekoztatasa szerint tegnap agyeki muteten esett at Franciaorszagban, a rehabilitacio a kovetkezo hetekben kezdodik.
Nem lep mar palyara tobbet Inter mezben.

Egyebkent a tegnapi meccs mennyire megmutatta kik is az Inter egyetlen ertekei.
Barella, Martinez, es Dimarco is oriasit jatszott megint.
Elso Benfica meccs meg Onana es Bastoni.
Na ennyi az a jatekos, akik valoban ernek valamit az Interben akar Nemzetkozi viszonylatban is.
O nelkuluk nem tudom hol lennek most...
De hala az egnek itt vannak, es nekik koszonhetoen robogunk a BL donto fele.
Nagyon egyseges a csapat az latszik, Inzaghi-jatekosok kozott nagyon eros az osszhang es a kotodes.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára interfan 2023.04.20. 11:56-kor.
Stankov

Hozzászólás Szerző: Stankov »

Azért Darmian is odavágón nagyot ment.
Akár kh akár wb hoz egy bőven elfogadhatót, sőt... Az ő teljesítménye miatt nem lehet a szlovák hiányát érezni.
Azért lett volna jó Skriniar még pár meccsre hogy ne a holland csetlés-botlását kelljen nézni, bár a két BL meccsen ő is elfogadható volt.
R9.

Hozzászólás Szerző: R9. »

interfan írta: 2023.04.20. 11:40 Skriniar serulese valoban letezik, es nincs semmilyen kamu.
Az Inter hivatalos tajekoztatasa szerint tegnap agyeki muteten esett at Franciaorszagban, a rehabilitacio a kovetkezo hetekben kezdodik.
abbol mi igaz, hogy ha serult marad es ugy iteli meg a psg akkor nem szerzodtetik le?
interfan

R9. írta: 2023.04.20. 12:16
interfan írta: 2023.04.20. 11:40 Skriniar serulese valoban letezik, es nincs semmilyen kamu.
abbol mi igaz, hogy ha serult marad es ugy iteli meg a psg akkor nem szerzodtetik le?
Valoszinu semmi.
Franciorszagba mutottek, jo esellyel a PSG altal ismert orvosok.
Persze ha alkalmatlan lenne innentol a futballra, akkor biztosan nem szerzodtetik.
Cupi

Hozzászólás Szerző: Cupi »

interfan írta: 2023.04.20. 11:40

Egyebkent a tegnapi meccs mennyire megmutatta kik is az Inter egyetlen ertekei.
Barella, Martinez, es Dimarco is oriasit jatszott megint.
Elso Benfica meccs meg Onana es Bastoni.
Na ennyi az a jatekos, akik valoban ernek valamit az Interben akar Nemzetkozi viszonylatban is.
O nelkuluk nem tudom hol lennek most...
De hala az egnek itt vannak, es nekik koszonhetoen robogunk a BL donto fele.
Nagyon egyseges a csapat az latszik, Inzaghi-jatekosok kozott nagyon eros az osszhang es a kotodes.
Darmiant kihagytad. Nélküle sem lennénk sehol. Hihetetlen módon tudta pótolni a szlovákot. Engem meglepett.
PellerG

Hozzászólás Szerző: PellerG »

Stankov írta: 2023.04.20. 11:55 Azért Darmian is odavágón nagyot ment.
Akár kh akár wb hoz egy bőven elfogadhatót, sőt... Az ő teljesítménye miatt nem lehet a szlovák hiányát érezni.
Azért lett volna jó Skriniar még pár meccsre hogy ne a holland csetlés-botlását kelljen nézni, bár a két BL meccsen ő is elfogadható volt.
Darmian tényleg jó, de azért a fejesgóljukat ő is szépen benézte, ott nem tudom hol maradt.
Aki nincs kiemelve, pedig szerintem az egész szezonban kiegyensúlyozott, megbízható teljesítményt hoz, az Mkhitaryan.
Megkövetem magam, nagyon elleneztem őt itt.
De amit a szezonban hoz, szerintem nem látványos, de annál hasznosabb.
interfan

PellerG írta: 2023.04.20. 12:31
Stankov írta: 2023.04.20. 11:55 Azért Darmian is odavágón nagyot ment.
Darmian tényleg jó, de azért a fejesgóljukat ő is szépen benézte, ott nem tudom hol maradt.
Aki nincs kiemelve, pedig szerintem az egész szezonban kiegyensúlyozott, megbízható teljesítményt hoz, az Mkhitaryan.
Fenyevekkel jobb es tobbet hoz fele annyi fizetesrt mint Orturo baratunk.
Mkhitaryan Vidal utan oriasi upgrade.
Hello

cuchu11 írta: 2023.04.20. 10:11
készül az Empoli ellen.
Már bocsi, de sehol sem írtam azt, hogy történelmi:) Én is úgy vagyok vele, hogyha a bajnokságban 6-ik lesz a csapat, akkor az beárnyékolja a BL-t.
matrix23

Hozzászólás Szerző: matrix23 »

PellerG írta: 2023.04.20. 12:31 Darmian tényleg jó, de azért a fejesgóljukat ő is szépen benézte, ott nem tudom hol maradt.
Ha az első fejes gólra gondolsz, akkor azért Darmiant én nem venném elő. Sokkal inkább Acerbit, aki szerintem feleslegesen ment ki segíteni a szélre, így középen hagyta az emberét. Innentől meg már elcsúszott az egész védelem. Darmian ment Acerbi emberére, Dumfries meg lemaradt Darmian emberéről.

Nekem is tetszik az örmény játéka, egyedül a középpályán eladott labdái zavarnak. Általában veszélyes támadások alakulnak ki belőle az ellenfél számára.
Stankov

Hozzászólás Szerző: Stankov »

Így van az inkább Acerbié volt. Teljesen feleslegesen lépett ki, Bastoni is és Dimarco is a helyén volt.
Festa

Hozzászólás Szerző: Festa »

matrix23 írta: 2023.04.20. 14:21
PellerG írta: 2023.04.20. 12:31 Darmian tényleg jó, de azért a fejesgóljukat ő is szépen benézte, ott nem tudom hol maradt.
Ha az első fejes gólra gondolsz, akkor azért Darmiant én nem venném elő. Sokkal inkább Acerbit, aki szerintem feleslegesen ment ki segíteni a szélre, így középen hagyta az emberét. Innentől meg már elcsúszott az egész védelem. Darmian ment Acerbi emberére, Dumfries meg lemaradt Darmian emberéről.

Nekem is tetszik az örmény játéka, egyedül a középpályán eladott labdái zavarnak. Általában veszélyes támadások alakulnak ki belőle az ellenfél számára.
Mondjuk az is segîtett volna,hogyha Dumfries nem engedni fejelni a kimondhatatlan nevű Benficást.
Csak így egyszerűen.Darmian a 2023-és évek egyik legkiegyensúlyozottabb teljesítményét nyújtja.
Én elnéző vagyok vele.
sorger=giallo

Hozzászólás Szerző: sorger=giallo »

interfan írta: 2023.04.20. 09:04 Nezd meg a Romat.
5 pont nem egy ledolgozhatlan elony.
Milant meg kotelezo verni az elodontoben.
A, tanuld már meg, idézni úgy is lehet, hogy nem másolsz be mindig mindent! Folyamatosan szét van tördelve a fórum. Ez persze másokra is vonatkozik...
B, szerintem a Milan ellen baromi nehéz dolga lesz a csapatnak, az eredmények alapján az elmúlt néhány hetet figyelembe véve sokkal hatékonyabbak és jobb a formájuk is.
C, szerintem JM célfutballja egyre inkább beérik a farkasoknál, nehéz lesz visszaelőzni őket, de valóban nem nevezhető kizártnak.

FORZA INTER!!!
interfan

Seria A hivatalos frissitett allasa:

1. Napoli 75 pont
2. Lazio 61 pont
3. Juventus 59 pont
4. Roma 56 pont
5. Milan 53 pont
6. Inter 51 pont
7. Atalanta 49 pont
tomika431

Hozzászólás Szerző: tomika431 »

interfan írta: 2023.04.20. 18:37 Seria A hivatalos frissitett allasa:

1. Napoli 75 pont
2. Lazio 61 pont
3. Juventus 59 pont
4. Roma 56 pont
5. Milan 53 pont
6. Inter 51 pont
7. Atalanta 49 pont
Ha a következő meccset bukjuk szerintem a BL-nek inthetünk búcsút.
interfan

Azert az milyen erdekes, hogy a Real szurkolok mar most fix BL gyozelmet unnepelnek.
Mert hat a City ugyis elcseszi barmilyen jo is, a dontobe meg 4-5 golt rugnak majd az Internek vagy a Milannak.
Ja es persze a Milan a szimpatikus, az Inter meg kocsog, ezert oket meg jobb lesz 5 gollal megverni.
Koszonjuk Real...
Hat igen, a mindig a vilag felett levo Real szurkolok. :D

Azert egy dolgot remelek, hogy jo nagy lesz a pofaraeses.
Ilyen nagykepu banda ezt erdemelne cserebe.
CsaSzi9294

interfan írta: 2023.04.21. 06:32 Azert az milyen erdekes, hogy a Real szurkolok mar most fix BL gyozelmet unnepelnek.
Mert hat a City ugyis elcseszi barmilyen jo is, a dontobe meg 4-5 golt rugnak majd az Internek vagy a Milannak.
Ja es persze a Milan a szimpatikus, az Inter meg kocsog, ezert oket meg jobb lesz 5 gollal megverni.
Koszonjuk Real...

Akkor meg úgy is jönne a bírózás, a meg nem adott vagy épp megadott 11-es, meg a "szerencséjük" volt szöveg.. :lol:
interfan

CsaSzi9294 írta: 2023.04.21. 06:47
interfan írta: 2023.04.21. 06:32 Azert az milyen erdekes, hogy a Real szurkolok mar most fix BL gyozelmet unnepelnek.
Koszonjuk Real...

Akkor meg úgy is jönne a bírózás, a meg nem adott vagy épp megadott 11-es, meg a "szerencséjük" volt szöveg.. :lol:
A vegtelenul szimpatikus Real. :D
Es a vegtelenul jogos birozasuk, akik ugye "soha" nem segitik oket, jaa bocsi, a Real olyan szinten fujjnak a BL-ben mint senki masnak.

Ezzel az elore BL gyozelem unneplessel, es Milan baratsag, meg mocskos Interrel akiket 5-0 kuldenenk haza a dontobe, pedig vegtelenul szimpatikus csapat. :D
A nagykepuseg hatartalan arrafele.
Cupi

Koszonjuk Real...

Az a baj jó lenne ha majd pofára esnének de a Madrid legyen épp bármennyire is szar a BL-ben mindig kijön nekik a lépés.... vagy szerencséjük van vagy a bírók tolják őket....mintha a BL-t nekik találták volna ki.... :?

Klasszikust kicsit átírva. A BL-ben sok csapat indul de a végén mindig a Real Madrid nyer.....
interfan

Cupi írta: 2023.04.21. 09:19
Koszonjuk Real...

Az a baj jó lenne ha majd pofára esnének de a Madrid legyen épp bármennyire is szar a BL-ben mindig kijön nekik a lépés.... vagy szerencséjük van vagy a bírók tolják őket....mintha a BL-t nekik találták volna ki.... :?

Klasszikust kicsit átírva. A BL-ben sok csapat indul de a végén mindig a Real Madrid nyer.....
Ez oke, de azt a fajta felsobbrenduseget es nagykepuseget amit muvelnek a szurkoloik, az meglehetosen visszataszito...

Persze siman lehet iden is ok nyerik a BL-t, de mar most a BL gyozelmet unneplik...
Ez meg nekem nagyon nem egy szimpatikus dolog.
Az meg foleg nem, hogy a Milan a barati csapat, az Inter az ellenseg, es az Intert majd 5 golokkal kitomjuk hozzaallas...
Cupi

interfan írta: 2023.04.21. 09:27
Persze siman lehet iden is ok nyerik a BL-t, de mar most a BL gyozelmet unneplik...
Az meg foleg nem, hogy a Milan a barati csapat, az Inter az ellenseg, es az Intert majd 5 golokkal kitomjuk hozzaallas...
Mindig ilyen felsőbbrendűek voltak a drukkereik. Tisztelet a kevés kivételnek. Én remélem ha bejutunk a döntőben és ők jönnek akkor elkenjük a szájukat. Emlékszem több csoportmeccsen is jobban voltunk náluk de mégis kikaptunk....most majd a döntőben /ha ott leszünk/ visszavágunk ezekért. ;)
Hello

Azért vicces Interfan, hogy éppen te fikázod a Real szurkolókat, mert felsőbbrendűnek érzik magukat.
Gyakorlatilag nincs olyan nap, hogy ne írnád le 16-szor, hogy éppen melyik csapat, játékos, szakvezető, akárki milyen világtalan, senki, fogalmatlan stb.
Kicsit több alázat és tisztelet kéne.
interfan

Cupi írta: 2023.04.21. 09:38
Mindig ilyen felsőbbrendűek voltak a drukkereik. Tisztelet a kevés kivételnek. Én remélem ha bejutunk a döntőben és ők jönnek akkor elkenjük a szájukat. Emlékszem több csoportmeccsen is jobban voltunk náluk de mégis kikaptunk....most majd a döntőben /ha ott leszünk/ visszavágunk ezekért. ;)
Az lenne a legszebb.
Megerdemelnek a pofara esest, ha mar kiosztottak maguknak az idei BL trofeat is.
vaskalap

Hozzászólás Szerző: vaskalap »

Cupi írta: 2023.04.21. 09:38
Nem véletlen van ennyi szurkolójuk,de ha fel kéne sorolni az összeállítást már többen bajban lennének.Tipikus divat szurkolók,kevés kivétellel.Engem nem zavar a nagy arc,annál szebb a pofára esés.
k.tomi880421

Hozzászólás Szerző: k.tomi880421 »

Brozo és Onana balhéja talán itt le is zárva.

Kép
interfan

Capello:
Az Inter a favorit az elodontoben.
Lelektani folyenben vannak a Milannal szemben, az Inte fog a dontobe kerulni.
Amit az Inter es a Milan is csinal az a futball csodaja.
Az Olasz futball romokban a VB kvalifikcio sikertelensege miatt, tavaly a klubok nem sokra vittek a BL-ben es az EL-ben.
Az Inter eksztazis es gyotrelem valtozasokkal eli ezt a szezont.
Barella az Inter vezere.
Ket golt is lott egy olyan fontos meccsen mint a Benfica, es a csapat legjobbja volt mindket meccsen.
O egy igazi klasszis kozeppalyas oriasi jelenlettel a palyan.
Oriasi lelkesedes van benne, neha tulzott is, ha ezt kicsit visszafogna meg magasabb szintre erhet.
Sabatini:
Irrealis dolog Inzaghirol beszelni es ot elovenni egy ilyen evad utan.
Igaz a bajnoksag eredmenyei, de ha valaki azt mondja egy olyan edzot aki a BL elodontobe vitte ezt az Intert ki kell rugni, az a futball vege es ne tovabbja.
Termeszetesen a bajnoksagban gyenge lesz a vegeredmeny, de egy BL elodontot nem lehet senkinek figyelmen kivul hagyni.
Bizonyos meccsek megnyeresevel az Inter mas helyzetben lenne a bajnoksagban, ezeket a problemakat ki lehet javitani.
Ha mindig csak a negativ eredmenyek szamitanak, akkor ugy nehez lesz barkinek.
Nem lehet arrol beszelni, hogy Inzaghit le kell valtani.
Ez egy atomkatasztrofa lenne az Internek.
A negativ dolgokat nem lehet csakis az edzo nyakaba varni.
Vannak az Interbe jatekosok, szakmai vezetok, es tulajdonos is.
Az eredmeny ott van Inzaghi kispadja elott, soha nem szabadna Inzaghi meneszteserol beszelni egy ilyen evad utan.
Sacchi:
Olaszorszag felebredt, 5 csapat is Europai Kupak elodontojeben.
De ne felejtsuk az elet alapveto szabalyat, mindig tehetsz tobbet es tobbet.
A Milanoi Derby ket oriasi feszultsegu merkozes lesz.
A dontoben ha nem hagyjak a Cityre/Realra az iranyitast, es nem allnak vissza vedekezni, akkor lehet esely a BL gyozelemre, ami csodalatos lenne.
A Juventus es a Roma a hagyomanyos Olasz taktikus futballt jatssza, akar ok is nyerhetnek igy.
Olaszorszag felebredt, es ez egy dolognak koszonheto, az Olasz csapatok is elkezdtek modern strategiai focit jatszani, a regi klasszikus Olasz iskola helyett.
Napoli, Lazio, Milan, Atalanta, Fiorentina, Bologna, Torino mind-mind tamado focit jatszat.
Olaszorszag hosszu ido utan megertette a futball alapitoinak uzenetet, akik tamado futball es kollektiv sportot hoztak letre.
Nem pedig egy vedekezo es egyeni sportnak, ahogy Olaszorszag tevesen ertelmezte hosszu ideig.
Csak tovabb kell menni ezen az uj uton, es elfelejteni a regi teves Olasz iskolat.
Bergomi:
Egy triplarol almodunk, ahol minden Europai sorozat Olasz csapat nyer meg.
Minden Olasz klub fantasztikusan teljesit, legjobban az Inter lepett meg, a legfontosabb meccseken hihetetlen teljesitmenyt nyujtottak a BL-ben.
A Milan a leginkabb Europai es modern csapat, elkepeszto utat tettek meg.
Egyensuly, intezitas, es olyan jatekosok akik tudjak hogyan kell nyerni, ez a Milan.
A Juve hibazott a BL-ben, de akar tetszik, akar nem, elkepeszto identitasa van a csapatnak amit Allegri felepitett, es az edzot vakon kovetik, kepesek megnyerni az EL-t.
Mourinho mentalitast adott a Romanak.
Roma 6 ev alatt 4. elodontojet jatsza az Europai sorozatokban, lassan mar hagyomanya van ennek ott.
A Fiorentina nagyon szep tamado focit jatszat.
Az Olasz futball felebred, es vegre a nagy jatektempora es a tamadasokra koncentral.
Stoichkov:
Spalletti Napolia fantasztikus tamado futballt jatszanak, igaz kiestek a Milan ellen, de a bajnoksagot megnyertek, olyan vilagklasszis csatarnak is koszonheto mint Osimhen.
A Milan es az Inter is megerdemelten jutott az elodontobe, egy Derbyre nehez josolni.
Viszont abban biztos vagyok, a dontobe a Pep fele City lesz az ellenfel, es nem az Ancelotti fele Real.
A Roma befog jutni az EL dontobe, a Juvenak viszont ovatosnak kell lenni, hiaba 13. csak a Sevilla, az EL-ben ok mindig a otthon erzik magukat es teljesen atalakulnak.
Fiorentina nem a favorit a Konferencia Ligaban.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára interfan 2023.04.22. 09:58-kor.
Baggio85

Hozzászólás Szerző: Baggio85 »

Holnap kötelező a pontszerzés... Az Empolinak!!! :D :D
interfan

Mkhitaryan nem lesz a keret tagja az Empoli ellen.
Az indok: szemelyes okok.
Nincs serules szerencsere.
Festa

Hozzászólás Szerző: Festa »

Ez van.Legalább pihen a juve meccsre.
Egy Empolit normál estben nélküle is kéne verni.
Örök optimista tippem 0-1 Lukaku góljával ;)
interfan

Festa írta: 2023.04.22. 16:08 Ez van.Legalább pihen a juve meccsre.
Egy Empolit normál estben nélküle is kéne verni.
Örök optimista tippem 0-1 Lukaku góljával ;)
En is vegre varok 8 honap es 29 fordulo utan egy Lukaku bajnoki akciogolt.
Na meg Correatol is varok egy bajnoki akciogolt 5,5 honap es 26 fordulo utan.
En ezert optimistabb vagyok, es 0-2 a tippem Lukaku es Correa akciogolokkal.
CsaSzi9294

Lukaku eltiltását mégis eltörölték, miután nagyobb visszhangot keltett az ügy nemzetközi szinten. Így pályára léphet a Juventus elleni visszavágón.
cuchu11

Hozzászólás Szerző: cuchu11 »

CsaSzi9294 írta: 2023.04.22. 22:14 Lukaku eltiltását mégis eltörölték, miután nagyobb visszhangot keltett az ügy nemzetközi szinten. Így pályára léphet a Juventus elleni visszavágón.
Remélem az ő góljával nyerünk ellenük!
interfan

Legfrisebb hirek szerint gyakorlatilag teljes kezdo csere, es szinte teljes B sor kezdhet ma az Empoli ellen.
9 alapember is pihenot kaphat ma:
Onana, Darmian, Bastoni, Dumfries, Barella, Mkhitaryan, Dimarco, Dzeko, Martinez.

Varhato kezdo:

Handanovic
D'Ambrosio-DeVrij-Acerbi
Bellanova-Gagliardini-Brozovic-Calhanoglu-Gosens
Lukaku-Correa
CsaSzi9294

interfan írta: 2023.04.23. 08:20 Legfrisebb hirek szerint gyakorlatilag teljes kezdo csere, es szinte teljes B sor kezdhet ma az Empoli ellen.
Onana, Darmian, Bastoni, Dumfries, Barella, Mkhitaryan, Dimarco, Dzeko, Martinez.

Varhato kezdo:

Handanovic
D'Ambrosio-DeVrij-Acerbi
Lukaku-Correa
Valaki írta az Empoli oddszát. Csak szólok… már 6.50! :eh: :)
interfan

CsaSzi9294 írta: 2023.04.23. 08:30
interfan írta: 2023.04.23. 08:20 Legfrisebb hirek szerint gyakorlatilag teljes kezdo csere, es szinte teljes B sor kezdhet ma az Empoli ellen.

Varhato kezdo:

Handanovic
D'Ambrosio-DeVrij-Acerbi
Lukaku-Correa
Lehet a fogadoirodak tudnak valamit, mert a mienk mar csak 1,5X. :D

En ma varom a csatarok akciogoljait a bajnoksagban tobb mint felev goltalansag utan.
Jonni fog, es nyerunk is. :)
Cupi

CsaSzi9294 írta: 2023.04.23. 08:30

Varhato kezdo:

Handanovic
D'Ambrosio-DeVrij-Acerbi
Lukaku-Correa
Ja én írtam de akkor 5.5 volt. Én tettem is az Empolira most de csak egy 1000-est. :D Ha nyerünk akkor örömmel bukok ennyit. ;) Ha kikapunk meg jön egy kis fogadásra elcseszhető pénz. ;) Mondjuk az x-el megszívom. Pénzt is bukom de nem is nyerünk. :D :D
FEKA84

Hozzászólás Szerző: FEKA84 »

Lehet látják, hogy kezd Gagliardini, és így azért könnyebb lesz nyerni. 😀😀
interfan

FEKA84 írta: 2023.04.23. 10:00 Lehet látják, hogy kezd Gagliardini, és így azért könnyebb lesz nyerni. 😀😀
Regen mindig irtam, hogy az ilyen Empoli Gagliardini szintje, es majd villogni fog.
Na most az elmult idoben mar az sem volt igaz. :D
Remelem ma ram cafol az oreg Gag, es ujra megmutatja az Empoli az o szintje, es ujra villogni fog.
Cupi

Egyébként szerintem a bajnokságot elengedtük. Nekem az az érzésem a kupa és a BL a fókusz. Szerintem már el is könyveltél EL hely lesz ebből....
Hozzáteszem ma erre választ kapunk mert ha kikapunk akkor kb. már nem is lesz sok esélyünk a 4. helyre.
sly89

Hozzászólás Szerző: sly89 »

Azért hihetetlen, hogy Asllani még egy teljes sorcsérénél sem fér a kezdőbe.
tabi.csaba

Hozzászólás Szerző: tabi.csaba »

Chalhanoglu nagyon gyenge!
Nincs 1 értelmes beadása,kb: 20 kísérlet!
lucky0

Hozzászólás Szerző: lucky0 »

tabi.csaba írta: 2023.04.23. 13:15 Chalhanoglu nagyon gyenge!
Nincs 1 értelmes beadása,kb: 20 kísérlet!
Brozovic Dettó!
CsaSzi9294

Carboni, Asllani, Zanotti nyugodtan be is jöhetne.
vaskalap

Hozzászólás Szerző: vaskalap »

Azért remélem idén nyerünk még bajnokit
Cupi

0 kaput eltaláló lövés azért kemény....
Correa egyébként most egész jó. Önmagához képest persze. ;)
Továbbra is tartom a bajnokik már nem érdeklik a csapatot. Persze ha ők tudják a BL_t megnyerjük akkor elfogadom. :D
CsaSzi9294

Bravo Lukaku! :clap: :thumbup:
Válasz küldése