Akkor bízzunk benne, hogy láthatod az Intert a döntőben, élőben.

Moderátorok: Interiscoming, internaZIOnaLe
Akkor bízzunk benne, hogy láthatod az Intert a döntőben, élőben.
Facebook/éld átmatyinter írta: ↑2023.07.09. 12:53 Sziasztok!
Szeptember 3-án Milánóban leszek, és éppen akkor lesz Inter-Fior. Szeretnék részt venni egy Inter meccsen már jó 17 éve. Sosem tudtam még kijutni.
Viszont fingom nincs, hol érdemes jegyet szerezni, mik a tapasztalatok, stb.
Ha esetleg tudtok segíteni, bármilyen infoval, honnan, mennyiért, hova, azt nagyon megköszönném![]()
És, ha csak a meccsjegy érdekel, a szállás, repülő stb nem, mert az már intézve, akkor is kereshetem őket nyugodtan?CsaSzi9294 írta: ↑2023.07.09. 14:28Facebook/éld átmatyinter írta: ↑2023.07.09. 12:53 Sziasztok!
Szeptember 3-án Milánóban leszek, és éppen akkor lesz Inter-Fior. Szeretnék részt venni egy Inter meccsen már jó 17 éve. Sosem tudtam még kijutni.
Ha esetleg tudtok segíteni, bármilyen infoval, honnan, mennyiért, hova, azt nagyon megköszönném![]()
Pont van arra a meccsre szervezésük.![]()
Benne van a pakliba, hogy én is megyek.
Ezt nem tudom, talán messengeren egy kérdést megér, Attila rendes, mindenre válaszol.matyinter írta: ↑2023.07.09. 18:03És, ha csak a meccsjegy érdekel, a szállás, repülő stb nem, mert az már intézve, akkor is kereshetem őket nyugodtan?CsaSzi9294 írta: ↑2023.07.09. 14:28Facebook/éld átmatyinter írta: ↑2023.07.09. 12:53 Sziasztok!
Ha meg jössz, akkor egy jó sörre vendégem vagy![]()
Így tudom igen, ki kell egyben repülőskor.HerfortBalazs írta: ↑2023.07.09. 22:11 Én Inter-Milanra szeretnék menni velük de csak repülős utat szerveznek.
Repülős útnál már most kikell fizetni az egész összeget? Azért így 2 hónappal előtte kicsit erős elkérni a teljes árat
Mert a buszosnal mindig van valamennyi előleg
Ha kint vagy totál felesleges kifizetned az egész éldát csomagot, erre a meccsre tutira vehetsz jegyet a honlapon. Mikor Firenzében éltünk, rendszeresen mentem Milanoba és vettem így jegyeket.CsaSzi9294 írta: ↑2023.07.09. 14:28Facebook/éld átmatyinter írta: ↑2023.07.09. 12:53 Sziasztok!
Hát nem tudom… a rangadókra nyilván a legjobb opció, h biztos legyen jegyed, de nekem klubtagként voltak bajaim attiláékkal… az hogy kifizettem az egész csomagot, de amúgy egyénileg utaztam, az simán “elfogadott” volt. Meg volt más is, de nem részleteze.PetR írta: ↑2023.07.09. 20:10 Szerintem ha csak jegy kell, az inter.it a legegyszerűbb, mivel ott totál Te döntöd el a szabad helyek függvényében, hogy melyik szektort/széket választod. És azért valószínűleg azért a Fior ellen bőven esélye van jegyet venni olyannak is, aki nem ICU tag/Siamo Noi kártyás (számukra picit előbb nyílik meg a foglaló felület mint a nagyközönség számára). Nem vagyok benne biztos, hogy Attiláéknál véve mekkora lehetőség van kiválasztani, hogy hova ülj. Viszont ha majd egyszer komplett túrát szeretnél, én is mindenképp őket ajánlom!![]()
Szerencsére eddig nekem nem volt negatív élményem. De én is inkább a rangadókra gondoltam, mert a fix hely miatt valóban szuper. Vagy akkor, ha nem akarsz semmit a véletlenre bízni/nem nagyon utaztál még külföldre. Viszont aláírom, ha valaki egyébként is gyakorlott utazó, akkor jóval olcsóbban/kényelmesebben kihozhatja magának.möszi írta: ↑2023.07.10. 00:27Hát nem tudom… a rangadókra nyilván a legjobb opció, h biztos legyen jegyed, de nekem klubtagként voltak bajaim attiláékkal… az hogy kifizettem az egész csomagot, de amúgy egyénileg utaztam, az simán “elfogadott” volt. Meg volt más is, de nem részleteze.PetR írta: ↑2023.07.09. 20:10 Szerintem ha csak jegy kell, az inter.it a legegyszerűbb, mivel ott totál Te döntöd el a szabad helyek függvényében, hogy melyik szektort/széket választod. És azért valószínűleg azért a Fior ellen bőven esélye van jegyet venni olyannak is, aki nem ICU tag/Siamo Noi kártyás (számukra picit előbb nyílik meg a foglaló felület mint a nagyközönség számára). Nem vagyok benne biztos, hogy Attiláéknál véve mekkora lehetőség van kiválasztani, hogy hova ülj. Viszont ha majd egyszer komplett túrát szeretnél, én is mindenképp őket ajánlom!![]()