Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)

Minden ami a csapattal kapcsolatos

Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming

interfan

Re: Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)

Hozzászólás Szerző: interfan »

Azert az kemeny, hogy 7 ora alatt elkelt az osszes 43 ezer jegy a San Siroba a BL donto kivetitesre.
10 es 25 euro kozott volt a jegyar.
interfan

Guardiola:
Mindig is lenyugozott az Inter.
A klub, a varos, a tortenelem, fantasztikus.
A jelenlegi Inter egy nagyon eros csapat, es teljesen megerdemelten van a dontoben.
Nagyon nehez csoportbol jutottak tovabb, nagyon jol vedekeznek, es tudjak mit kell kezdeni a labdaval.
Nagyon tisztelem es becsulom az Intert, nem veletlenul vannak a BL dontoben.
Olyan klasszis jatekosok vannak ott mint Onana, aki tokeletesen olvassa a jatekot, es a csatarokat es a vedoket is kitudja szolgalni es iranyitani.
Barellanak hihetetlen fizikuma van es a KP motorja iranyitoja, Bastoni pedig hatul teszi mindezt.
Ezen kivul kiemelendo Acerbi, Dzeko, Calhangoglu, es Lukaku is.
Egy igazan komplett es eros csapat.
Hogy mi lennenk a favoritok?
Egy meccsen nincsen favorit.
Ti Olaszok szeretitek azt mondani a City a favorit, de semmit nem szamit ha ezt mondja barki, nem lesz ettol boldogabb senki.
Ez 1db meccs, amit le kell jatszani, es a palyan dol el ki is a favorit, nem pedig az ujsagokban.
Megakarjuk nyerni a BL dontot, de az Inter is ugyanezt szeretne, es ketsegem sincs afelol, hogy egy nagyon kemeny es szoros meccs lesz barki is lesz a gyoztes.
Imadom Olaszorszagot, kulonosen Bresciat is Milanot, sok idot toltok az orszagban, nagyon sok baratom is van.
Nem ertek egyet azokkal, akik szerint az Olasz futball egy reneszanszat eli, az Olasz futball mindig is a top futball volt, nem kell reneszanszt elni, mivel sosem jottek le a csucsrol.
Regen mindenki Olaszorszagba akart menni, edzo, jatekosok, mert Olaszorszag volt a csucs es a legjobb, es ez igy is marad, az Olasz futball mindig egy csucs lesz.
Olyan szenvedely van az Olasz futballban, mint sehol mashol, ezt teszi egyeduallova es egyedive az osszes tobbi bajnoksaggal szemben.
Sokan azt mondjak csak a BL gyozelem teszi teljesse a szezont, de szerintem ez nem igy van.
Fantasztikus szezont zartunk, orult erdemenyeket ertunk el.
De ettol fuggetlenul megprobaljuk a BL-t megnyerni, de nem ezen mulik szamunkra barmi is.
Az fog nyerni aki jobban jatszik, aki tobbre kepes 1 meccsen, remelem ezek mi leszunk, de az Inter kepes legyozni a Cityt ebben mindenki biztos lehet.
Meg mindig van ket ev a szerzodesembol, addig itt maradok, es probalok mindent elerni amit lehet.
A jovom Olaszorszagban?
Nyaralni biztosan megyek, de edzokent nem tudom, kezdek en is oregedni, nem gondolkozom hosszutavon a kovetkezo lepesemrol.
Stones:
Vegtelenul tiszteljuk az Intert, az Inter erre a tisztelere raszolgalt az eredmenyeivel.
Az Inter okkal van a dontoben.
Csak akkor tudjuk legyozni az Intert, ha a legjobbunkat nyujtuk, egyebkent nem.
Mi sosem tekintettuk az Intert eselytelenbnek, tiszteljuk oket.
Mindenki megerdemli a tisztelet, kulonosen az Inter, tisztaban vagyunk a sajat eroseginkel is, nyerhetunk ha csapatkent jatszunk.
Lukakut mint barat is tisztelem, egyutt jatszottunk az Evertonban, es mint labdarugo, es mint ember is rengeteget tanultam tole.
Rajongok Lukakuert.
Gundogan:
Az Inter pontosan tudja hogy kell megnyerni egy dontot.
Lehet a bajnoksagot nem nyertek meg, de az Olasz Kupat es a Szuperkupat is megnyertek.
Nem veletlenul jutottak a BL dontobe, nagyszeru csapat.
Lehet a vedekezesre koncentralnak majd, de kiemelkedo csatar teljesitmenyeik vannak.
Atalaban nem kapnak sok golt, tudjuk hogy valoszinuleg atengedik majd nekunk a labdat, de ez rajtunk mulik mit kezdunk vele.
Ovakodnunk kell az Inter ellentamadasaitol, mert biztosan nagyon veszelyesek lesznek.
Maximalisan kell koncentralni, csak igy lehet nyerni.
Mindez igaz egy dontore, ahol egy meccsen barmi tortenhet.
Grealish:
Egy kivaltsag es alom, hogy BL dontot jatszhatunk az Inter ellen.
Szeretnenk megnyerni a BL-t, de az Inter ugyanezt szeretne.
Az Inter dontobe jutas nem lepett meg minket, egy rendkivuli csapat, ami a legmagasabb szinten kepes jatszani.
Lattam a ket Milan elleni elodontot, lenyugozo volt ahogy kontrotaltak a meccset.
Rengeteg tehetseges jatekosunk van, remekul vedekeznek, es eletveszelyesek a kontraik.
Sokan a triplazasrol beszelnek az ujsagokban, de ez csak azert van mert mar 2 rendkivul fontos trofeat nyertunk, nem a BL donton mulik a szezonunk, ez mar csak egy hab lenne a tortan.
Elveznenunk kell a pillanatot hogy BL dontot jatszhatunk az Inter ellen, megtiszteltetes ez szamunkra.
Nagyon nehez es szoros meccs lesz, barki is lesz a vegso gyoztes, maximalisan megerdemli majd.
Haaland:
Mindig is arrol almodtam, hogy a City mezeben BL dontot jatszhatok, ez most teljesult.
Rendkivuli szezont zartunk, de van meg tennivalo, ha meg jobbat akarunk.
Csak akkor nyerhetjuk meg a dontot, ha mindent beleadunk, es nem hibazunk.
Az Inter ellen csakis akkor nyerhetsz, ha 100%-ot adsz.
Barmi is lesz a donto vege, eletem eddigi legjobb eve volt ez, egy alom a Cityben jatszani, olyan szintu a profizmus mint sehol mashol, Guardiola pedig a vilag legjobb edzoje.
Mindennap egy alom City jatekoskent ebredni.
A golszerzes nem az en erdemem, hanem a csodalatos csapatarsaime, nelkuluk es Guardiola nelkul sosem sikerult volna ilyen szezont zarnom.
Koszonom nekik, es remelem sokaig itt leszek ebben a csodalatos csapatban.
Mi egy csapat vagyunk, es ez tesz minket erosse, egymasert mindent megteszunk, es a szenvedely, motivacio itt a maximumom van.
A PL intenzitasa es erossege semmihez nem foghato, itt csakis a legjobbak vannak, sosem gondoltam volna, hogy ekkora intenzitasa es irama van a bajnoksagnak.
Dzeko:
Szamomra egy alom, hogy a City ellen jatszhatok dontot.
Nagyon szeretem a Cityt, rendkivuli eveket toltottem ott el, orokke halas leszek nekik annyi mindent kaptam ott, eletem legjobb evei voltak.
A PL a vilag legjobb, es legnehezebb bajnoksaga, a City pedig a vilag legerosebb csapata.
Nagyon boldog vagyok, hogy BL dontot jatszhatok, igaz 37 eves koromra, de halas vagyok erte.
Ez lesz valoszinuleg eletem elso es utolso BL dontoje, soha nem mond hogy soha, de valoszinuleg igy lesz, ezert elvezni fogom minden percet.
Tavaly, es iden is megmutattam, hogy kepes vagyok a legmagasabb szinten jatszani es teljesiteni.
A jovomrol pedig majd a BL donto utan beszelunk.
Dumfries:
A Bayern elleni meccs utan Onana bejott az oltozobe, es a vereseg utan az kiabalta nekunk, megnyerjuk iden a BL-t.
O volt az elso aki ezt kimondta, abban a pillanatban elhittem, de nem szerepelt az elkepezelseim kozott az idei BL gyozelem.
BL-t nyerni oriasi eredmeny, hisz ez a futball csucsa, de megmutattuk mar kepesek vagyunk ra, es szombaton ezt mindenki latni is fogja ujra.
A City a vilag legjobb csapata, de nekunk csakis magunkra kell koncentralni, es a leheto legjobbban kell felkeszulni.
sorger=giallo

Hozzászólás Szerző: sorger=giallo »

Szöveg, szöveg, szöveg... Nyilván ilyesmiket kell nyilatkozniuk, érthető a dolog teljes mértékben, udvariasan és sportszerűen kell véleményt nyilvánítani, (Tiszteld az ellenfelet!) de kb. minden a City mellett szól. Ettől függetlenül persze mindent bele és küzdeni méltósággal, soha fel nem adva.

FORZA INTER!!!
Stankov

Hozzászólás Szerző: Stankov »

Kíváncsi vagyok hogy Inzaghi meg meri húzni ugyanazt a feljebb tolt védekezést amit a Benfica ellen láttunk.
Guardiolanál meg ezt az egész pályást amit reál ellen.
Remélem Pep megint túl gondolja,eltaktikázza magát
PellerG

Hozzászólás Szerző: PellerG »

Tudni már, hogy melyik mezünkben engednek játszani?
k.tomi880421

Hozzászólás Szerző: k.tomi880421 »

PellerG írta: 2023.06.08. 21:19 Tudni már, hogy melyik mezünkben engednek játszani?
Mindkét csapat a hazai mezében játszhat
Festa

Hozzászólás Szerző: Festa »

Stankov írta: 2023.06.08. 20:19 Kíváncsi vagyok hogy Inzaghi meg meri húzni ugyanazt a feljebb tolt védekezést amit a Benfica ellen láttunk.
Szerintem ha betalálnánk az elején akkor nagyon elkezdenének görcsölni,ami a malmunkra hajtaná a vizet.
Engem nem zavar majd ha a Citiynél lesz többet a labda ,hogyha hatékonyan tudunk kontrázni mondjuk ehhez sokkal jobb lenne ha Lukaku kezdene,de ahogy hallom erre kicsi az esély.
PellerG

Festa írta: 2023.06.08. 22:04
Stankov írta: 2023.06.08. 20:19 Kíváncsi vagyok hogy Inzaghi meg meri húzni ugyanazt a feljebb tolt védekezést amit a Benfica ellen láttunk.
Szerintem ha betalálnánk az elején akkor nagyon elkezdenének görcsölni,ami a malmunkra hajtaná a vizet.
Engem nem zavar majd ha a Citiynél lesz többet a labda ,hogyha hatékonyan tudunk kontrázni mondjuk ehhez sokkal jobb lenne ha Lukaku kezdene,de ahogy hallom erre kicsi az esély.
Én meg bízom benne, hogy Sinzaghi észnél lesz, és nem a 37 éves ólomláb Dzekoval megy neki a Citynek.
Nagyon remélem, hogy Lukaku kezd.
interfan

Mindenkinek nagyon jo szurkolast kivanok, es remelem sokan lesznek a helyszinen velem egyutt Inter szurkolok.
Akar a helyszinen, akar otthon nezi az Inter kozossegunk, elvezzuk ki ezt az almot, es a BL donto minden egyes percet.
Barmi is lesz a vegeredmeny, szamunkra ez egy csodalatos alom es utazas volt, amir orokre elmekezni fogunk.
Elmult 51 evbol mindossze ez lesz a 3. BL dontonk, ezert is oriasi dolog ez.
Buszkek lehetunk a csapatra, a jatekosainkra, az edzonkre, akik megadtak nekunk ezt az almot, mert igenis a lehetoseggel elni kell, es a mi agunkon mi eltuk vele, nem pedig a vagyonokat elkolto Spurs Conteval, a tavalyi bajnok Milan, vagy az idei bajnok Napoli, vagy a Portugalok altal vegtelensegik ajnarozott Benfica es Porto, de a csodalatos Barcelona is akik azota is kopkodnek, mutogatnak, biroznak, es szerencseseznek az Interre.
Lehet itt "top" csapatok szurkoloitol mutogatni, Bayern, Real, stb, hogy bezzeg az Internek milyen konnyu dolga volt.
De ennyi erovel konnyu dolga lett volna a Tottenham, Milan, Napoli harmasnak is, es meg a Barca, Porto, Benfica sornak is megsem nekik sikerult, hanem nekunk.
Ahogy a Citytol is kiemelte mindenki, az Inter megerdemelten jutott a dontobe, es maximalisan raszolgalt.
A City sokkal-sokkal erosebb mint mi, teljesen mas szinvonal, es 10/9X biztosan verne minket.
De ott az az 1, az az 1 meccs, az az 1 amikor egy Sheriff is megtudta verni a kesobbi BL gyoztes Realt Madridban, amikor az Empoli, Monza, Spezia is megtudta verni az Intert.
Egy meccs barmi tortenhet.
En hiszek a BL gyozelemben, es szerintem igazuk lesz a City jatekosoknak, hogy egy nagyon szoros meccs lesz, (elmult 22 BL dontobol mindossze 2x fordult elo hogy rendes jatekidoben 3 golt volt a ket csapat kozott) ahol egy hajszal fog donteni.
Remeljuk ez a hajszal a mi oldalunkon lesz, vesziteni valonk nincs, ha nem sikerul akkor egy fenyevekkel jobb csapattol kapunk ki, akik maximalisan raszolgalnak egy BL gyozelemre.
Ha pedig sikerul, akkor a futball tortenelem egyik legnagyobb csodajat elhetjuk at, a mar igyis gyonyoru edes alombol amit az idei meseszeru BL menetelest hozott nekunk.
Hiszek benne hogy sikerulni fog.

BL gyozelemre fel. :)

San Siroba vegul 46200 jegyet adtak el a holnapi BL dontore.
Kesz a terv is a BL gyozelem unneplesere, a Domtol a Piazza Castelloig biztostija rendorseg a helyszint az unneplesre.

Korabbi hireket is megerositette az Inter hivatalosan, nem lesz BL cim unneples a stadionban, nem erkezik oda a csapat mint Madrid utan.
A 46200 szurkoloknak a BL donto utan el kell hagynia a stadiont.
Hivatalos unneples vasarnap delutan 15:30-kor lesz, ha az Inter megnyeri a BL-t, egy nyitott teteju turistabuszon fog a csapat vegig menni Milanon a jelzett utvonalon a BL serleggel.
Cupi

Hozzászólás Szerző: Cupi »

Most írhatnám az utóbbi hetek sablonjait, hogy a City ennyivel meg annyival erősebb nálunk, gazdagabb és jobb csapat így nem sok esélyünk van, stb.....de én igenis hiszek a győzelembe és ha már ott vagyunk nyerjük is meg. ;)

Nem kis fricska lenne a világnak mert a fórumokon, cikkekben 80%-ban azt olvasni mennyire nincs esélyünk és sokan előre odaadják a serleget a City-nek. Pont tegnap láttam egy angol arcot aki már magára tetováltata a triplázást rajta a BL serleggel. :D De jól esne ha az ilyenek pofára esnének. :)

Egyébként ha kimegyünk és küzdünk hajtunk és láthatóan minden megteszünk de mégsem mi nyerünk akkor ez van, el tudom majd fogadni. De még erre nem gondolok, csak a győzelemre. ;)
PellerG

Cupi írta: 2023.06.09. 17:15 Egyébként ha kimegyünk és küzdünk hajtunk és láthatóan minden megteszünk de mégsem mi nyerünk akkor ez van, el tudom majd fogadni. De még erre nem gondolok, csak a győzelemre. ;)
3 dologban bízom:

- Lukaku kezd és nem Dzeko
- a csapatként együtt csúszós-mászós formánkat hozzuk
- nem kapunk gólt rögtön az elején (a City mestere ennek)
INTER-1908

Hozzászólás Szerző: INTER-1908 »

PellerG írta: 2023.06.09. 18:09
Cupi írta: 2023.06.09. 17:15 Egyébként ha kimegyünk és küzdünk hajtunk és láthatóan minden megteszünk de mégsem mi nyerünk akkor ez van, el tudom majd fogadni. De még erre nem gondolok, csak a győzelemre. ;)
3 dologban bízom:

- Lukaku kezd és nem Dzeko
- a csapatként együtt csúszós-mászós formánkat hozzuk
- nem kapunk gólt rögtön az elején (a City mestere ennek)
Jó lenne egy újabb clean sheet Onnantól de ha már "gólt kell kapni" kapjunk az elején és lesz 80 -85 perc egyenlíteni ha kettőt v hármat kapunk akkor úgy is mindegy mikor rugjak
intertomega

Hozzászólás Szerző: intertomega »

Sziasztok
Igen én is tudom, nem mi vagyunk az esélyesek , de annyira leírt bennünket a sajtó
hogy az már szinte vérlázító...

Nagyon bízom a csapatban...
menni fog!!
Luka lenne jobb ha kezdene Dz lassú és körülményes is , na persze minden elismerésem amúgy
az eddigi teljesítményéért.
City rettenetesen erős meg hát egy bizonyos győzelmi kényszerben is vannak. Nekik égés lesz a vereség!
Mi nem. ( s ha nagy zakó lenne - akkor is számomra csak az INTER !!! Majd jövőre. Bár inkább a 2. csillagra koncentráljunk!)
A lényeg: igenis , hogy van esélyünk!!!
Aludni alig tudok az elmúlt éjszakákon, a döntő jár a fejemben.
Barella, Dimarco , Csana lesznek a veszélyesek - Lautarón kívül, szerintem. No és hát Luka
Csak el ne guruljon Barella gyógyszere mert akkor lap meg még egy és kész....

FORZA INTER
vaskalap

Hozzászólás Szerző: vaskalap »

Tényleg bármi lehet.1 meccsen dől el minden,és kifürkészhetetlen a forgatókönyv.Történjen bármi,minden úgy lesz,ahogy lennie kell.
Cupi

Pont az ilyen szinte semmi esélyünk nyilatkozatok miatt érzem egyre jobban, hogy nyerhetünk. ;)

NS-SZAKÉRTŐ: LISZTES KRISZTIÁN, 49-SZERES VÁLOGATOTT KÖZÉPPÁLYÁS
„NEM IS KÉRDÉS, melyik együttes az esélyes: a Manchester City. Ha minden a papírforma szerint történik, az angol csapat nyeri meg a BL-t, de ehhez nem szabad túlgondolniuk a mérkőzést. A City érdemelné meg a legjobban a címet, a mutatott játéka, a stílusa egyszerűen elképesztő. De mégiscsak döntőről beszélünk, bármi megtörténhet. Az Interben is futballoznak remek játékosok, elég Romelu Lukakut, Edin Dzekót vagy Henrih Mhitarjant említeni, bármikor képesek váratlan megoldást húzni. Az olasz együttes stabil, és jól megy át védekezésből támadásba – az biztos, hogy a valószínűleg nagy nyomás alatt miként teljesít a kapusa és a hátsó sora. Ha sokáig húzzák kapott gól nélkül a milánóiak, vagy esetleg megszereznék a vezetést, nyerhetnek is. De csekély esélyt látok rá, arra viszont annál többet, hogy a manchesteriek átgázolnak az Interen. Nagyon erős a keretük, olyan futballistákkal készülnek, mint Kevin De Bruyne, Erling Haaland és Ilkay Gündogan.”
Francesco

Hozzászólás Szerző: Francesco »

Nyilván nyerjük meg, de ha simán kikapunk én akkor is mosolyogni fogok. Ez egy remek szezon lett, persze a bajnokságban elrontottuk, de nem biztos, hogy megérte volna az utolsó fordulóig harcba lenni a bajnoki címért aztán elveszíteni, mert mellette minden mást is buktunk volna. Én azt remélem, hogy nulla görcsösséggel, gyermeki odaadással és nagy alázattal megy ki a csapat és mindent megtesz. Ha ebből egy nagy arányú City győzelem lesz, akkor is a világ összes többi csapata cserélne velünk ma. Nekem az Inter a legnagyobb, ők a legjobbak. Ma igaz csak igazán a mondás, hogy akkor is győzünk hogyha kikapunk. Azért csak nyerjük meg. A FIFA-ban leszimuláltam a meccset és rendes játékidőben 4-3 lett ide, Lautaro mesterhármast lőtt. :D
Dőljünk hátra és élvezzük ki, hogy ott vagyunk!
CsaSzi9294

Hozzászólás Szerző: CsaSzi9294 »

Biztos ti is láttátok a “tojásos” jóslást ami City-Inter döntőt hozott és hát Inter győzelmet! ;) :thumbup:
Egy jó catenaccio és a végén tizenegyes párbaj, amiben Onana biztos, hogy jobb, mint a City kapusa!
Forza Inter!
P-Inter

Hozzászólás Szerző: P-Inter »

CsaSzi9294 írta: 2023.06.10. 15:06 Biztos ti is láttátok a “tojásos” jóslást ami City-Inter döntőt hozott és hát Inter győzelmet! ;) :thumbup:
Egy jó catenaccio és a végén tizenegyes párbaj, amiben Onana biztos, hogy jobb, mint a City kapusa!
Forza Inter!
Jót nevettem a videón, nekünk a legkeményebb a tökünk. :lol:
Én úgy vagyok vele, hogy mi ezt a BL döntőt megnyerni "nem tudjuk", a city viszont "csak" elbukni képes.

Ha meg csak innen nézzük:

https://m.hvg.hu/gazdasag/20230606_bl_d ... 1686068553
mike

Hozzászólás Szerző: mike »

interfan írta: 2023.06.09. 06:11 Elmult 51 evbol mindossze ez lesz a 3. BL dontonk, ezert is oriasi dolog ez.
Szerencsére mi már átélhettük ezt 13 éve, teljesen valószínűtlen hogy ez épp idén ismétlődik meg, de nagyon örülünk neki.
Egyetlen meccsen bármi lehet, kicsi a sanszunk, de talán épp ez a legnagyobb esélyünk.

Pár napja azt álmodtam hogy Lautaro eldönti, azt hiszem azzal válna igazi világklasszissá, úgy legyen:)
CsaSzi9294

mike írta: 2023.06.10. 17:24
interfan írta: 2023.06.09. 06:11 Elmult 51 evbol mindossze ez lesz a 3. BL dontonk, ezert is oriasi dolog ez.
Szerencsére mi már átélhettük ezt 13 éve, teljesen valószínűtlen hogy ez épp idén ismétlődik meg, de nagyon örülünk neki.
Egyetlen meccsen bármi lehet, kicsi a sanszunk, de talán épp ez a legnagyobb esélyünk.

Pár napja azt álmodtam hogy Lautaro eldönti, azt hiszem azzal válna igazi világklasszissá, úgy legyen:)
Mike, ne sértődj meg, de neked ma pont nem kellene ide kommentelni… ;) :)
Cupi

Én már nagyon izgatott vagyok így csak annyit írok FORZA INTER!!!!!!
Megnyerjük!!!!
PetR
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: PetR »

Hogy bírjátok? Én már tiszta ideg vagyok, szól a Pazza Inter egész délután itthon, és folyamatosan megy fel a vérnyomásom... :D
Baggio85

Hozzászólás Szerző: Baggio85 »

Igazság szerint továbbra is valahogy hihetetlen, hogy itt vagyunk! :)
Korábban már írtam, hogy ez az a meccs, ahova mindenki vágyik. Amiért évekig építenek csapatokat a világ összes pénzéért is, és mi ITT VAGYUNK. Ez a futball csúcsa!
Ahogy írtátok: minden úgy lesz, ahogyan lennie kell, mi már nyertünk azzal, hogy idén BL DÖNTŐT játszunk. Nem tudom itthonról mit tudok tenni a sikerért, de azt megteszem! :D
FORZA INTER!!!💙🖤
CsaSzi9294

PetR írta: 2023.06.10. 19:01 Hogy bírjátok? Én már tiszta ideg vagyok, szól a Pazza Inter egész délután itthon, és folyamatosan megy fel a vérnyomásom... :D
Az előbb hallgattam a Solo Intert és bekönnyeztem. Hangolódom már rendesen. Imádom, hogy Interes vagyok! 8-)
mike

CsaSzi9294 írta: 2023.06.10. 18:13
mike írta: 2023.06.10. 17:24

Mike, ne sértődj meg, de neked ma pont nem kellene ide kommentelni… ;) :)
Hát jah, de kész vagyok teljesen, annyira várom.
A zebracsikoscsalok.hu-ra csak nem írhattam :D
Hassel1984

Hozzászólás Szerző: Hassel1984 »

Sör behűtve, sörkorcsolya előkészítve. Sállal a nyakamban előre elnézést kértem a magas hangszintemért és az ordító televízió készülékért.
Asszony kacsintva, hamiskás mosollyal az arcán megkérdezi (miután 4 napig nem voltam itthon meló miatt), este lesz valami "intim" huncutság, ha elalszik szeretett gyermekünk??! Mondom neki, majd az esti meccs eredményétől függ, ha nyerünk, akkor minden IS lesz!!
Erre bemegy a szobába, kijön a féltve őrzött Zanetti mezemben, és halálosan komoly arccal azt mondja: "-Akkor ezt most közösen ki kell hogy szurkoljuk!!!
Nemhiába, beérett az a 16 év kemény munka.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
CsaSzi9294

Hivatalos kezdő:

Onana——Darmian-Acerbi-Bastoni—-Dumfries-Barella-Brozovic-Calha-Dimarco—-Dzeko-Lauti
rEEzuh

Hozzászólás Szerző: rEEzuh »

Hassel1984 írta: 2023.06.10. 19:35 Sör behűtve, sörkorcsolya előkészítve. Sállal a nyakamban előre elnézést kértem a magas hangszintemért és az ordító televízió készülékért.
Asszony kacsintva, hamiskás mosollyal az arcán megkérdezi (miután 4 napig nem voltam itthon meló miatt), este lesz valami "intim" huncutság, ha elalszik szeretett gyermekünk??! Mondom neki, majd az esti meccs eredményétől függ, ha nyerünk, akkor minden IS lesz!!
Erre bemegy a szobába, kijön a féltve őrzött Zanetti mezemben, és halálosan komoly arccal azt mondja: "-Akkor ezt most közösen ki kell hogy szurkoljuk!!!
Nemhiába, beérett az a 16 év kemény munka.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:D :D
CsaSzi9294

Fhu Srácok, szét basz az ideg….kezdődjön már!!!! :oops:
mike

CsaSzi9294 írta: 2023.06.10. 19:45 Hivatalos kezdő:

Onana——Darmian-Acerbi-Bastoni—-Dumfries-Barella-Brozovic-Calha-Dimarco—-Dzeko-Lauti
Dzeko fáraszt, Rom meg bejön majd rendet rakni 8-)
CsaSzi9294

mike írta: 2023.06.10. 20:31
CsaSzi9294 írta: 2023.06.10. 19:45 Hivatalos kezdő:

Dzeko fáraszt, Rom meg bejön majd rendet rakni 8-)
Barella ma gólt fog szerezni! Érzem!
sorger=giallo

Hozzászólás Szerző: sorger=giallo »

Történjen bármi ma este, legyünk büszkék a csapatra!

FORZA INTER!!!
brecsinho

Hozzászólás Szerző: brecsinho »

CsaSzi9294 írta: 2023.06.10. 19:16
PetR írta: 2023.06.10. 19:01 Hogy bírjátok? Én már tiszta ideg vagyok, szól a Pazza Inter egész délután itthon, és folyamatosan megy fel a vérnyomásom... :D
Az előbb hallgattam a Solo Intert és bekönnyeztem. Hangolódom már rendesen. Imádom, hogy Interes vagyok! 8-)
Bizserges ezerrel mar napok ota 😜

Vegul bpen nezem haverokkal,de barmi is lesz,buszke vagyok a nerazzuri mezemre rajtam 😉

Forza Inter!!!
Tombi1986

Hozzászólás Szerző: Tombi1986 »

Nagyon furcsa leírni az érzéseket. 13 év rengeteg idő.
Bízok benne, hogy ismét ünnepelni fogunk - fantasztikus lenne.
Sörök behűtve, nekünk van a világon legjobb szurkoló táborunk.
Forza Inter! 😊🤗🙏
sly89

Hozzászólás Szerző: sly89 »

Jó kezdő, egyedül Lukaku hiányzik, Dzeko itt már nagyon kevés lesz futásban, sebességben, összjátékban, aztán lehet lő megint egy szép kapásgólt.

Az elején nagyon észen kell lenni, nehogy gyorsan hátrányba kerüljünk.
k.tomi880421

A jó öreg Adriano megint nem okozott csalódást :D :D :D :D

https://www.nemzetisport.hu/bajnokok_li ... 1686420341
HerfortBalazs

Hozzászólás Szerző: HerfortBalazs »

BL döntőt játszunk, hihetetlen!
Nyerjük meg mostmár!
mike

Huhh ettől a meccs előtti parádétól behányok.....inkább hívták volna el a Metallicát akár csak egyetlen dalra.
Rohadt giccsparádé.
sly89

mike írta: 2023.06.10. 20:54 Huhh ettől a meccs előtti parádétól behányok.....inkább hívták volna el a Metallicát akár csak egyetlen dalra.
Rohadt giccsparádé.
+1

Szerintem az utolsó BL döntő amit néztem a miénk volt.
mike

sly89 írta: 2023.06.10. 20:57
mike írta: 2023.06.10. 20:54 Huhh ettől a meccs előtti parádétól behányok.....inkább hívták volna el a Metallicát akár csak egyetlen dalra.
Rohadt giccsparádé.
+1

Szerintem az utolsó BL döntő amit néztem a miénk volt.
Szintén:)
sly89

Jó lenne összekapná magát a csapat, mert elég sok a pontatlanság most, és azért mégse Speziak ellen játszunk, sok hiba nem fog beleférni.
mike

Huhh ennek a Fodennak is igazi rúgnivaló baltaarca van, Grealish is hasonló.
Irritáló jelenség ez az egész újgazdag mensziti.
k.tomi880421

mike írta: 2023.06.10. 21:38 Huhh ennek a Fodennak is igazi rúgnivaló baltaarca van, Grealish is hasonló.
Irritáló jelenség ez az egész újgazdag mensziti.
Az összes ilyen angol tahó hasonlóan irritáló és nagyképű. De Bruyne-t viszont sajnálom. Végletekig szimpatikus és sportszerű eember.
k.tomi880421

Amúgy jól hallom, hogy a stadionban az Inter szurkolók hangja érvényesül inkább? Fura, mert az egész sajtó kezdve az NSO-tól nyilván csak az angolokat mutatta be előzetesen.
CsaSzi9294

Be kell hozni Lukakut, sokkal többet tudnánk vele kontrázni és Lautinak is jót tenne ha össze állna a LuLa. A belga levenne a három védőből legalább kettőt. Inzgahi kérlek, hozd be Lukakut!
Francesco

Hozzászólás Szerző: Francesco »

Az sajnos nagyon látszik, hogy Dumfries és Brozo előre nulla sajnos. A hollandon nem egy kialakuló félben lévő lehetőség ment el. Lassan jöhet Lukaku, ezt a hátul való passzolgatást meg be kéne fejezni, ma nagyon nem megy. Ha eladjuk a labdákat előbb utóbb gólt lőnek. Ezeket leszámítva remekül kioltottuk a City-t, így kéne a második félidőben is.
vaskalap

Hozzászólás Szerző: vaskalap »

Guardiola egyelőre eltaktikázza a meccset.
k.tomi880421

CsaSzi9294 írta: 2023.06.10. 21:53 Be kell hozni Lukakut, sokkal többet tudnánk vele kontrázni és Lautinak is jót tenne ha össze állna a LuLa. A belga levenne a három védőből legalább kettőt. Inzgahi kérlek, hozd be Lukakut!
Dzeko többet lép vissza jobban védekezik ezért küldte fel őt.
sly89

Calhát lehet le kellene hozni, mert ma még csak labdaeladásokat láttam tőle.
sly89

Most kellene 1-2 fokozattal felkapcsolni, de szerintem ennyi van a csapatban, nem fogjuk kapu elé szegezni a Cityt.
Válasz küldése