Átigazolási pletykák (Calcio mercato)

Minden ami a csapattal kapcsolatos

Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming

vaskalap

Re: Átigazolási pletykák (Calcio mercato)

Hozzászólás Szerző: vaskalap »

Azpi sztem jó ötlet.
Cupi

Hozzászólás Szerző: Cupi »

Én azt nem értem Zhang és Marotta mindig jön a szinten tartással. Bármennyire is kell a pénz és az eladások a cél a szintentartás.
Na most Onana - Vicario csere ennek nem felel meg....Vicario egy tehetséges kapus de nem igaz erre a cserére a szinten tartás. :?
Brozo - Frattesi csere sem. Frattesi a jövő embere ez tény de még közel sincs Brozo szintjén és kérdés lesz e. Simán lehet egy új Gag is. Tehát szerintem eddig egyik üzlet sem felel meg a szinten tartásnak. Upgrade-ről meg csak álmodhatunk bármelyik poszton is. :D
interfan

Hozzászólás Szerző: interfan »

CsaSzi9294 írta: 2023.06.21. 09:37
interfan írta: 2023.06.21. 09:26 Gazzetta megerositi, Brozovic igent mondott az Al Nassrnak.
15m eves fizetes es 2026-ig ir ala.
Di Marzio utan a Gazzetta is megerositi, 2m hianyzik az uzlet lezarashoz, 18m-t ajanlott az Al Nassr, 20m-t ker az Inter.
Amint eladjuk Brozovicot, kifizetjuk Frattesit.

Gazzetta szerint a MU 40m ajanlatot keszul tenni, az Inter 50m-t ker.
Kapucsere lesz az Internel, Onana helyere 20m-ert Vicario erkezhet.

Skriniar utod uj nevei utan (Azpilicute, Matip), elol is bedokbtak egy uj ingyen nevet, Dembele aki tavozik a Lyonbol.
Várható volt, hogy Onanát eladjuk, de, hogy 50m és főleg mindezt egy angol csapatnak, akik dobálják a 100-asokat a botlábú játékosokért IS, ez röhej. Vicarioval amúgy nincs bajom, mert szerintem nem rossz kapus, de nyilván nem egy Onana...
A Brozo-Frattesi csere teljesen rendben van. A csatár kérdés az, ami engem egy kicsit aggaszt, nem tudom, hogy fogjuk megoldani, ha nem adunk el még valakit. Sem minőségben sem mennyiségben nem elegendő, ami azon a poszton van.
A Frattesi-Brozovic csere szerintem jo otlet.
Legalabbis elorelepesi lehetoseg, mert Frattesiben van fejlodesi potencial, es Marotta mindig jol megerzi ezeket a fiatal Olasz KP vonalat, lasd Barella, majd Tonali, utana Locatelli.

Viszont az Onana-Vicario borzalmas visszalepes es leepules.
En ezert bizom benne, hogy a MU nem fizet.
Ameddig nincs meg a Qatari tulajdon, addig nem nagyon lepnek.
Ha maradnak Glazarek meg megy az Ineosok ficko kozos tulajdonnal, akkor meg jo esellyel nem fognak 50-60m-t adni egy kapusert.
Szoval ezt a Vicario-Onana "cseret" valahogy el kell kerulni mindenkeppen.

Nem tudom Mousss Dembele mire lenne kepes itt.
Mondjuk magasra nincs a lec teve, mivel Martinez hozott egyedul ertelmezheto teljesitmenyt.
Lukabakio otletnek nem rossz, tudasa kerdeses.
Balogun nagyo jo lenne, de nagyon meglepodnek ha az Arsenal ujra kolcsonadna, az meg nyilvanvalo hogy 40m-t nem tudunk fizetni.
Firmino jovoje meg mindig kerdes, ahogy Thurame is.
interfan

Cupi írta: 2023.06.21. 10:10 Én azt nem értem Zhang és Marotta mindig jön a szinten tartással. Bármennyire is kell a pénz és az eladások a cél a szintentartás.
Na most Onana - Vicario csere ennek nem felel meg....Vicario egy tehetséges kapus de nem igaz erre a cserére a szinten tartás. :?
Brozo - Frattesi csere sem. Frattesi a jövő embere ez tény de még közel sincs Brozo szintjén és kérdés lesz e. Simán lehet egy új Gag is. Tehát szerintem eddig egyik üzlet sem felel meg a szinten tartásnak. Upgrade-ről meg csak álmodhatunk bármelyik poszton is. :D
2021 ota ezt mondja Zhang, hogy "szinten tartas", hat maradjunk annyiban, hogy ha osszehasonlitjuk a bajnok csapatot a mostanival, akkor sok minden van, csak "szinten tartas" nincs a keret minosegeben (teljesen fuggetlenul a sporteredmenyektol).

Eleve lehetetlen szinten tartasrol beszelni ugy, hogy +120m-val zarunk 2 mercatot.
Magyarul evente 60m-t veszunk ki a keretbol, es ennyiert aruljuk a csapatot.
Nem hogy penzt kapnak a csapat megerositesere, meg a nullas mercato sincs meg, sot meg kivesznek evente a keretbol eladasokkal 60m-t.
Igy azert maradjunk annyiban, hogy nehez, sot szinte lehetetlen.

Nezd, Barella eladasat barhogyan is, de meg kell akadalyozni.
Ha ennek Brozovic az "ara", akkor en barmikor alairom.
Azert keves Interes mondana azt, hogy inkabb Barella menjen, es ne Brozovic.

Persze az mar mas kerdes, ha Onana is az "ara", mert Onana eladasat ugyanugy nem lehet magyarazni, nem veletlen a VIP Inter szurkolok nyilt levele Zhangak, hogy el ne merje adni Onanat.

De en bizok benne, a MU-nal nem zarul le a tulajdonosvaltas, vagy ha lezarul nem a Qatariak kezebe kerulnek, es akkor nem lesz itt 50-60m Onana ajanlat.
Cupi

interfan írta: 2023.06.21. 10:26

Ez nem kérdés. De nem is erre értettem mondandómat. Ilyennek fel sem kellene merülnie egy scudetto-ról álmodozó klubnál.És mi azok vagyunk mert bármilyen is a pénzügyi helyzetünk Marotta, Zhang mindig azt mondja cél csak a scudetto lehet. :) Egy normális helyzetben Frattesi Gag helyett jönne. Fiatal, tehetséges és meglátjuk mi lesz belőle. ;)
interfan

Cupi írta: 2023.06.21. 10:47
interfan írta: 2023.06.21. 10:26

Ez nem kérdés. De nem is erre értettem mondandómat. Ilyennek fel sem kellene merülnie egy scudetto-ról álmodozó klubnál.És mi azok vagyunk mert bármilyen is a pénzügyi helyzetünk Marotta, Zhang mindig azt mondja cél csak a scudetto lehet. :) Egy normális helyzetben Frattesi Gag helyett jönne. Fiatal, tehetséges és meglátjuk mi lesz belőle. ;)
Hat igen, csak mi minden helyzetben vagyunk, de "normalisban" nem tulajdonosi teren.
Elnokunket tobb orszagba eliteltek a birosagok, 300m feletti vegrehajtas, behajtas ellene.
Raadasul meg a borton is fenyegeti...
Ez minden csak nem "normalis" helyzet.
Ameddig nem lesz uj tulajdonos, addig ez valtozni nem fog.

Brozovic potolhato, ellenben Onana, Bastoni, Barella, Martinez nem.
Ha Frattesi csak feleannyira valik be mint pl Barella vagy Tonali mint Marotta "kolykok", es megusszuk Onana, Barella elveszteset, akkor szerintem potencialban es lehetosegben elorelepeunk azzal, hogy Brozovic helyere jon egy Frattesi.

Ettol fuggetlenul Frattesi lehet egy Gag 2.0 is, de lehet egy Barella-Tonali 2.0 is.

Nem beszelve arrol, hogy Brozovic teljesitmenyet sem tudjuk milyen lenne jovore ha maradna.
Lattuk az idei szezonja is olyan volt amilyen, raadasul rengeteget volt serult is, es a teljesitmenye sem volt kozel sem ahhoz, mint pl tavaly.
Ugyanugy nincs garancia az o teljesitmenyere, mint arra sem, hogy Frattesibol Gag lesz, vagy Frattesibol Barella/Tonali lesz.
Cupi

Félreértés elkerülése végett én örülnék Frattesinek mert azzal hozunk egy fiatal tehetséges olaszt. Csak jó lett volna ha Gag helyett jön és Brozo marad még pár évet. Na az lenne erősítés mert akkor egy hulladék helyett kapnánk egy nála egyértelműen jobbat. :D

Ha már Gag. Helyette ki jön? Gondolom létszámban szeretnénk meglenni.
interfan

Cupi írta: 2023.06.21. 10:58 Félreértés elkerülése végett én örülnék Frattesinek mert azzal hozunk egy fiatal tehetséges olaszt. Csak jó lett volna ha Gag helyett jön és Brozo marad még pár évet. Na az lenne erősítés mert akkor egy hulladék helyett kapnánk egy nála egyértelműen jobbat. :D

Ha már Gag. Helyette ki jön? Gondolom létszámban szeretnénk meglenni.
Csak hat ilyet amig Zhangek itt vannak felesleges varni...

Eddig 2 nev merult fel igazan mint Gag utod.
Egyik az ingyen Roberto Pereyra, akinek az ugynoke is megerositette ajanlatot tett az Inter.
Masik opciokent felmerult Fabbian maradasa is.
CsaSzi9294

Hozzászólás Szerző: CsaSzi9294 »

interfan írta: 2023.06.21. 11:01
Cupi írta: 2023.06.21. 10:58

Eddig 2 nev merult fel igazan mint Gag utod.
Egyik az ingyen Roberto Pereyra, akinek az ugynoke is megerositette ajanlatot tett az Inter.
Masik opciokent felmerult Fabbian maradasa is.
Bárcsak maradna Fabbian...
Viszont ennek az esélye 1%. Ráadásul ha maradna is , kb annyit játszana, mint Asllani. Úgyhogy igazából mindegy is, hogy marad vagy megy.
PellerG

Hozzászólás Szerző: PellerG »

Onana nagyon fontos elem a labdakihozatalokban, nagyon nem kéne elherdálni.
Azért Vicario... Egy Empoliból... Hát nem tudom.
Ha mindenképp megy a kameruni, jó lenne legalább egy Lindelöföt behúzni tőlük, ne ilyen Azpi, Becao, Matip félékkel kelljen szenvednünk.

Frattesi kb Barella style (szintben még messze tőle), nem tudom hogy néznénk ki a Barella-Calhanoglu-Frattesi kezdő hármassal...
Itt nagyon hiányolok egy bal lábas belső KP-t, pl Lo Celso, Fabian Ruiz.

Dzeko esetében remélem innen most már nem lesz visszatánc.
Correatól valahogy szabadulni kéne.
De ha Lukaku sem marad, nem hiszem, hogy 3 csatárt is pótolni szeretnénk/tudnánk anyagilag...
interfan

PellerG írta: 2023.06.21. 11:24 Onana nagyon fontos elem a labdakihozatalokban, nagyon nem kéne elherdálni.
Azért Vicario... Egy Empoliból... Hát nem tudom.
Ha mindenképp megy a kameruni, jó lenne legalább egy Lindelöföt behúzni tőlük, ne ilyen Azpi, Becao, Matip félékkel kelljen szenvednünk.

Frattesi kb Barella style (szintben még messze tőle), nem tudom hogy néznénk ki a Barella-Calhanoglu-Frattesi kezdő hármassal...
Itt nagyon hiányolok egy bal lábas belső KP-t, pl Lo Celso, Fabian Ruiz.

Dzeko esetében remélem innen most már nem lesz visszatánc.
Correatól valahogy szabadulni kéne.
De ha Lukaku sem marad, nem hiszem, hogy 3 csatárt is pótolni szeretnénk/tudnánk anyagilag...
En nem zarom ki, hogy igaz amit Biasin irt, hogy Inzaghinal Onana lenne az utolso akit eladna, es meg Barella is hamarabb mehetne Inzaghinal.
Mivel akkor a teljes mindent hatulrol ujra kellene epiteni.

Apropo Barella.
Angol forrasok is megerositik amit korabban Romano, Di Marzio, Pedulla, Sky, SportItalia, Sky, Barellat 90m felett adna el az Inter.
Angol forrasok 80m fontrol, azaz 93m euros Inter kerelemrol szamoltak be.
Kiemelik, Klopp hiaba kedveli, ennyit nem adna erte, es Khephren Thuram lenne az alternativa.
Newcastle is erdklodik, de ennyit kozel sem biztos hogy adnanak, es Gallagher meg Tonali is alternativa akik olcsobbak.

Szerintem Correa nem fog elmenni.
1 a kutyanak nem kell.
2 kolcson sem menne akarhova, mert a fizetese.
3 Inzaghi embere.

Igy szerintem o maradni fog, es Martinez is.
Lukaku kerdeses, Dzekot meg remeljuk tenyleg potolni kell mert elmegy.
Cupi

Correa szerintem 99%, hogy maradni fog. Inzaghi kedveli és pénzt úgysem adna érte senki. Szóval a Martinez, Correa kettős fix. Kérdés ki jön még.
Mondjuk Correa maradásának Festan kívül nem tudom ki örül. :D ;)
interfan

Brozovic kozessegi medias uzenete:
Loading.
Please Wait...
Stankov

Hozzászólás Szerző: Stankov »

Remélem így majd Asllani több lehetőséget kap.
Tegnap óriási gólt akasztott bal lábbal, érdemes megnézni.
Meg kellene próbálni Danilo Pereirat kölcsön a Psgből, alapvetően védekező középpályás de tavaly inkább jkh volt 3 védőbe, vele mélyülne a keret és nyugodtabban jöhetne a fiatal német srác is illetve ott van még Darmian is arra a posztra
Festa

Hozzászólás Szerző: Festa »

Cupi írta: 2023.06.21. 11:52 Correa szerintem 99%, hogy maradni fog. Inzaghi kedveli és pénzt úgysem adna érte senki. Szóval a Martinez, Correa kettős fix. Kérdés ki jön még.
Mondjuk Correa maradásának Festan kívül nem tudom ki örül. :D ;)
Nyilván én se vagyok Correa fan,de ő mentálisan és nem képességben gyenge ami Inzaghi sara is volt.
Felölem mehetne.Ami nagyobb baj,hogy Firminoról sem hallani semmit.
Egyébként meg Retegui még mindig befutó lehet mivel Olasz-argentin ami nálunk tutti kombó.
interfan

Francia forrasok szerint mivel Dzeko tavozik, Lukaku jovoje pedig bizonytalan, az Inter egy utolso, emelt ajanlatot tehet Thuramnak.
Magasabb fizetest kinalna az Inter, mint a most jelenleg "poleban" levo Milan, akik 5m fizetest adnanak neki.

Sportmediaset is megerositi, az Inter 60m-t ker Onanert, es 20m-ert Vicariot igazolna a helyere.

Sky es Marchetti szerint Inzaghi SMS-t reszesiti elonyben Brozovic utod poszton, es nem Frattesit.
40m-t ker Lotito, es a Juve megy erte gozerovel.
A Sassuolo Frattesi kapcsan mindenki szamara nyitvahagyta az ajtot, igy az Inter, Roma, Milan is komoly lehetoseg.

A Newscastle egyes hirek szerint kifizetne a Milan altal kert 80m-t Tonaliert.
Az Inter 90-100m kozott ker Barellaert.
Barella ugynoke utan, Tonali ugynoke is Angliaba utazott.

TMW szerint pedig teljes a patthelyzet Lukaku kapcsan.
Az Inter es Lukaku is kezdi elvesziteni a remenyt, es kezd egyre valoszinutelenebbe valni az uzlet.
Legfrisebb hirek szerint az elso elutasitas, es extra magas fizetes kerelem utan, Lukaku ujra leul a Szaudikkal targyalni, es mar egy sokkal realisabb fizetes igenyt fogalmazhat meg.
Francesco

Hozzászólás Szerző: Francesco »

interfan írta: 2023.06.21. 15:20
Barellát nem kéne eladni, SMS jó játékos, de Frattesi szerintem hamar jobb lesz, ráadásul olasz. Onana a világ egyik legjobb kapusa, de Vicario meg az olasz válogatott kezdő kapusa lehet hamarosan, legalábbis így vélekednek róla. Egyelőre nyilván gyengébb, de sajnos az Inter sem számít egyelőre top csapatnak így nyilván el tudnak tőlünk vinni játékosokat. Előbb adnám el Onana-t, mint Barellát. Jó lenne a Milan elől elhozni Thuram-ot de szerintem ő oda fog igazolni, mi meg várjuk Lukaku-t. Szóval ez egy érdekes dolog. Ha ma akarsz nyerni akkor SMS és Onana, ha "jövőre" akkor Frattesi és Vicario is hozni fogja amit elvárnak tőlük.
tabi.csaba

Hozzászólás Szerző: tabi.csaba »

Arajuo/Toluca
Piquerez/ Palmeiras Hasonló olcsóbb fiatalokkal kéne próbálkozni! Ne hulladék SMS-re pazarolni a nem létező lóvét.
interfan

Carnevali a Sass elnoke ezekben a percekben targyal a Juve vezetessel Frattesi kapcsan.
Festa

Mi van Firminoval?? Nem olyan idős és free agentként jelenleg nincs jobb támadó a piacon.
Fure,hogy Thuram neve előbb előkerült.
interfan

Festa írta: 2023.06.21. 17:21 Mi van Firminoval?? Nem olyan idős és free agentként jelenleg nincs jobb támadó a piacon.
Fure,hogy Thuram neve előbb előkerült.
Firmino neve mindig is tema volt.
Varjuk a valasztasat sok mas csapattal egyutt.
Inter, Roma, Juve, Barcelona, Real, Usa, es Szaudi ajanlatok kozul valaszt majd.
Stankov

Hozzászólás Szerző: Stankov »

interfan írta: 2023.06.21. 17:14 Carnevali a Sass elnoke ezekben a percekben targyal a Juve vezetessel Frattesi kapcsan.
Ezt sem értem, évek óta üldözik SMSt most könnyen vihető erre nekik is az a játékos kell aki nekünk is :sick:
DM22

Hozzászólás Szerző: DM22 »

CsaSzi9294 írta: 2023.06.21. 09:37
interfan írta: 2023.06.21. 09:26 Gazzetta megerositi, Brozovic igent mondott az Al Nassrnak.
15m eves fizetes es 2026-ig ir ala.
Di Marzio utan a Gazzetta is megerositi, 2m hianyzik az uzlet lezarashoz, 18m-t ajanlott az Al Nassr, 20m-t ker az Inter.
Amint eladjuk Brozovicot, kifizetjuk Frattesit.

Gazzetta szerint a MU 40m ajanlatot keszul tenni, az Inter 50m-t ker.
Kapucsere lesz az Internel, Onana helyere 20m-ert Vicario erkezhet.

Skriniar utod uj nevei utan (Azpilicute, Matip), elol is bedokbtak egy uj ingyen nevet, Dembele aki tavozik a Lyonbol.
Várható volt, hogy Onanát eladjuk, de, hogy 50m és főleg mindezt egy angol csapatnak, akik dobálják a 100-asokat a botlábú játékosokért IS, ez röhej. Vicarioval amúgy nincs bajom, mert szerintem nem rossz kapus, de nyilván nem egy Onana...
A Brozo-Frattesi csere teljesen rendben van. A csatár kérdés az, ami engem egy kicsit aggaszt, nem tudom, hogy fogjuk megoldani, ha nem adunk el még valakit. Sem minőségben sem mennyiségben nem elegendő, ami azon a poszton van.
“Gazetta szerint” .. nem kell minden benyalni..
Mintha olyan bennfentes pénzügyi információk lennének a klubról mint mikor belekukkantasz a saját pénztárcádba.
Persze, hogy lesz akit eladunk de június van könyörgöm.
Ez nem a fifa manager ráadásul , bár vannak jópáran a fórumon akik ezt hiszik. Voltaképp ezért is indítanék petíciót. Inzaghi után a fórumról kéne edzőt találni.
interfan

Stankov írta: 2023.06.21. 17:39
interfan írta: 2023.06.21. 17:14 Carnevali a Sass elnoke ezekben a percekben targyal a Juve vezetessel Frattesi kapcsan.
Ezt sem értem, évek óta üldözik SMSt most könnyen vihető erre nekik is az a játékos kell aki nekünk is :sick:
Juve mindig is errol szolt, undorito egy banda, ahol tudnak kavarnak.

Remelem nem sikerul nekik, es Frattesi hozzank jon.
Brozovic elmegy, es ennyi eleg is lesz boven "nagy" nev tavozonak.
Tovabbra is ugy latom, lehetosegben, es fejlodesi szinten elorelephetnek egy Brozovic el, Frattesi be uzlettel.
En egyaltalan nem erzem azt a "tragediat", amit sok helyen gondolnak egy Frattesi-Brozovic "cserevel".
Sot...
vaskalap

Hozzászólás Szerző: vaskalap »

Frattesi ha a juvébe akar menni,menjen oda.Persze ha minket választ én a Brozo cserébe benne lennék.Vicario-Onana csere már nem annyira szimpi.
interfan

Sky es Di Marzio szerint lezarult a Juve-Sassuolo targyalas Frattesi ugyben.
A Sassuolo tajekoztatta a Juvet, az Inter nem zarta le az uzletet, es nyitott a Sassuolo a Juventus ajanlatra.
A Juventus megprobalja lezarni Frattesit uzletet.
Juve sportigazgatoja elmondta, nincs mit mondania a targyalasrol.

Frattesi ugynoke pedig egybol a Juve targyalas utan, targyal a Sassuoloval, majd a Juve vezetessel.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára interfan 2023.06.21. 18:54-kor.
Festa

interfan írta: 2023.06.21. 17:45
Stankov írta: 2023.06.21. 17:39
Juve mindig is errol szolt, undorito egy banda, ahol tudnak kavarnak.

Remelem nem sikerul nekik, es Frattesi hozzank jon.
Brozovic elmegy, es ennyi eleg is lesz boven "nagy" nev tavozonak.
Tovabbra is ugy latom, lehetosegben, es fejlodesi szinten elorelephetnek egy Brozovic el, Frattesi be uzlettel.
En egyaltalan nem erzem azt a "tragediat", amit sok helyen gondolnak egy Frattesi-Brozovic "cserevel".
Sot...
Egyelőre még ne rendeljünk Frattesis Interes mezt a tavalyi Dybala és Bremer ügy után majd ha elsőként edzésre jelentkezik
akkor elhiszem, hogy nálunk van.Brozovic az idény végére nagyon össze kapta magát,de a Vb előtt meg után nem hiányzott a középplyáról.
interfan

Amilyen kellemetlen hir ez a Juve kavaras Frattesi kapcsan, szamunkra annyira jo hir lehet az, hogy a hirek szerint a Newcastle 70m-ert viheti Tonalit.

Korabbi hirek szerint sokaltak az Inter 90m kereset Barella kapcsan, ezert neztek alternativat, es most kozel vannak Tonali megszerzesehez.
k.tomi880421

Hozzászólás Szerző: k.tomi880421 »

Hát ha nem lesz Frattesi reméljük lesz majd SMS. Utóbbi azért bizonyított már a Juve meg nyomhatja a Locatelli Frattesi Sassoulo duóval a kp-n. Saját véleményem szerint Locatelli se akkora ász, Milanban semmi extrát nem láttam benne Sass-ban csapatához képest nyújtott egy kiemelkedőt, de most a Juvéban se azt hallani, hogy megmentené a világot inkább Rabiot és Fagioli vitte a kp-jukat. Locatellit egyáltalán nem sajnálom Tonalit a tehetsége miatt igen de akkora Milanista mint Barella Interista szóval a szíve lehet itt nem is vitte volna annyira. Calha-Barella-SMS trió a kp-n szerintem egy jó korban lévő mégis tapasztalt kp lenne akik a kp-t dominálni tudnák az egész bajnokságban. Egy ingyen csatár Thuram Firmino Dembele trióból mindenképp kellene ha már Dzeko lép Lukakut nem tudjuk megtartani mert nem lesz normál csatárra pénzünk. Dumfriest kellene még lecserélni Cancelora aki jelenleg se az MC-nek se a Bayern-nek nem kell és már ki is húzom a biliből a kezem. :D :D
Interfan1000

Hozzászólás Szerző: Interfan1000 »

Egyébként szerintem nem feltétlen a középpályára kellene igazolni pénzért, ha valóban távozik Brozovic. Inkább valami értelmes csatárra költeném a pénzt, mondjuk Retegui-ra!

Calhanoglu visszaléphetne Brozovic helyére, a cseréjének ott lenne végre Asllani!
Barella helye fix, de jöhetne Fabbian cserének!
A harmadik helyre meg elhoznám ingyen Daichi Kamada-t és válthatnák egymást az örménnyel!
k.tomi880421

Hopphopp

Az acmilan.hu fb oldalról másolva be:

Tonali elfogadta a Newcastle ajánlatát és igent mondott a 2028 nyaráig szóló szerződésre illetve az évi nettó 7 millió eurós fizetésre. A 22 éves középpályás a távozás küszöbén áll és egyetlen lépésre van attól, hogy a Premier League-ben folytassa a pályafutását. A Milan vezetősége továbbra is 80 millió eurót kér Tonaliért és körülbelül 10 millió euró a különbség az angolok ajánlata és az olaszok követelése között, miközben a tárgyalások a végső stádiumban járnak.

Alessandro Schiavone riporter arról ír, hogy Tonali a Newcastle megkeresése miatt közölte a vezetőséggel, mielőtt elutazott az U21-es Európa-bajnokságra, hogy mindenképpen maradni akar a Milanban. A klub egyértelművé tette az ügynökével való találkozón, hogy el akarják adni, ami megdöbbentette Sandrót. A klubvezetés eladási szándéka hatására a játékos elfogadta az angolok ajánlatát.
k.tomi880421

k.tomi880421 írta: 2023.06.21. 21:34 Hopphopp

Az acmilan.hu fb oldalról másolva be:

Tonali elfogadta a Newcastle ajánlatát és igent mondott a 2028 nyaráig szóló szerződésre illetve az évi nettó 7 millió eurós fizetésre. A 22 éves középpályás a távozás küszöbén áll és egyetlen lépésre van attól, hogy a Premier League-ben folytassa a pályafutását. A Milan vezetősége továbbra is 80 millió eurót kér Tonaliért és körülbelül 10 millió euró a különbség az angolok ajánlata és az olaszok követelése között, miközben a tárgyalások a végső stádiumban járnak.

Alessandro Schiavone riporter arról ír, hogy Tonali a Newcastle megkeresése miatt közölte a vezetőséggel, mielőtt elutazott az U21-es Európa-bajnokságra, hogy mindenképpen maradni akar a Milanban. A klub egyértelművé tette az ügynökével való találkozón, hogy el akarják adni, ami megdöbbentette Sandrót. A klubvezetés eladási szándéka hatására a játékos elfogadta az angolok ajánlatát.

Romano is megerősíti hogy a NU hivatalos ajánlatott nyújtott be Tonaliért ami 70m euro közeli összeg viszont a Milan még szeretne bónuszokat is. Tonali a dupla fizut kapná Ő pedig arra vár jelenleg, hogy a klub meghozza a döntését, amit a Milan jó eséllyel elfogad és azon nyomban rá is hajtana Frattesire.
interfan

Es maris a Milan a favorit Frattesiert, ha eladjak 70m-ert Tonalit, helyere 40m-ert vihetik Frattesit.

Ezen kivul Thuram ugynezki a Milanba megy.

Sky szerint a Spurs nagyon kozel Vicariohoz.
k.tomi880421

interfan írta: 2023.06.21. 21:46 Es maris a Milan a favorit Frattesiert, ha eladjak 70m-ert Tonalit, helyere 40m-ert vihetik Frattesit.

Ezen kivul Thuram ugynezki a Milanba megy.

Sky szerint a Spurs nagyon kozel Vicariohoz.
Még mindig azt vélem Frattesi elvesztése nem biztos, hogy olyan nagy kár lenne ha pl SMS-t meg tudnánk szerezni Brozo helyére. Onanáért nagyobb kár lenne de veszítettünk már el Julio Cesart Handára cserélve, Juve se nyúlt mellé Szczesny-vel 18m-ért, Aston Villa E. Martinez vagy Donna helyett Maignan. Én ahogy írtam mindenképp Mamardashvilit hoznám el Vicario helyett ha megy Onana. 15-20 között mozdítható is lenne és nem véletlen, hogy több nagy angol csapat pl MU is figyeli.

Azt viszont nem tudom eldönteni, hogy a Milan hogyan gondolkozik, hogy megy Tonali és helyette megy oda Frattesi és marad zsebben vagy rámennek még más nagyobb névre is.

Vegyes érzéseim vannak mert a logika ezt diktálná de így már érthető Maldini távozása is, valószínű Ő semmi pénzért nem akarta volna elengedni Tonalit és ahogy most olvassuk ezt a hírt Tonali eladásának ötlete nem ma vagy tegnap került terítékre.
Francesco

Hozzászólás Szerző: Francesco »

Na Vicario-tól úgyfest nem kell tovább félnetek, mert elviszi a Tottenham.
Janicsár

Hozzászólás Szerző: Janicsár »

Ez már akkor borítékolható volt mikor le "stipi-stopi" ment. Ilyen nincsen a világon sztem. Van egy piacképes kapusuk és várnak az Interre hogy vagy eladja Onanát vagy nem, vagy ennyiért vagy annyiért, vagyx így vagy úgy.
Fogadni mertem volna hogy nem lesz "félrerakva" nekünk a gyerek.
interfan

Gyakorlatilag a teljes Olasz media a Vicario-Spurs uzleterol ir.
Romano, Di Marzio, Pedulla, Schira, Sky, Gazzetta, SportItalia, Sportmediaset.
Minden kesz a jatekossal megallpodtak, es megteszik a hivatalos ajanlatot az Empolinak, majd az orvosi, es utana a hivatalos bejelentes hianyzik.
20m-ert vehetik meg.
Az Inter hiaba allapodott meg az Empolival, Onana eladasanak hianyaban nem tudott fizetni, az Empoli pedig nem vart az Interre.
Az Internek mas kapust kell neznie, ha Onanat eladjak.

Szinten egyontetu az Olasz media Frattesi ugyben, a Milan 40m ajanlatot tehet erte, amivel lezarhatja az uzletet.
Frattesi mar igent mondott a Milannak is.
A Sassuolo nem var az Interre, ha megerkezik a Milan ajanlat igent mond.

Pedulla es a SportItalia szerint "hideg" a palya SMS kapcsan.
Az Inter aligha ot fogja leigazolni, ha Brozovicot eladjak.
Ellenben a Juventus komoly lehetoseg SMS szamara, ahova szivesen igazolna.

A Milan szeretne a napokban lezarni Thuram erkezeset.

A Gazzetta pedig meg nagyobb bomba hirt kozolt, a Milan kozvetlen targyalasokat kezdett a Chelseavel Lukaku ugyeben.
A Tonalibol kapott penzt Frattesi + Lukaku + Thuram sor leigazolasara hasznalnak.
A Chelsea teljesen elzarkozott az Inter ujabb kolcson ajanlattol, a Milan viszont fizetne erte ami a Chelseanek jo lehetoseg.
A Milan 40m-t fizetne erte, ennyit ker a Chelsea.
Az Inter remenykedik, hogy Lukaku nem igazolna oda, akkor inkabb a Szaudikat valassza, de soha nem mond, hogy soha.
Gazzetta szerint a Milannal egy Thuram-Lukaku paros megszerzese a cel elore.
Milan vezetese a mai napon targyalasokba kezd Lukakuval es ugynokeivel is.
CsaSzi9294

Gyönyörűen indul ez a mercato is Srácok.. :thumbup: :lolno:

Frattesi, Thuram, Lukaku-Milán, SMS-Juve, Vicario-Spurs, Brozovic-SzaudA. Nekünk meg jó lesz a Lord egy szerződés hosszabbításra. :)
Tudom-tudom a végét sem látni a mercatonak, de akkor is gyászosan indul, akivel csak hírbe hoznak bukjuk, mert amíg nincs pénzünk Onanából (sajnos ezt le kell írni), addig kár egyezkedni bárkivel is.
Viszont abban reménykedem, hogy Mamardashvilit hozzuk amennyiben a kameruni elmegy.

A kuzinoknál háborognak a Tonali boznisz miatt, de nekem nem úgy tűnik, hogy őrültséget csinálnának. Jól fognak kijönni belőle.
interfan

CsaSzi9294 írta: 2023.06.22. 05:57 Gyönyörűen indul ez a mercato is Srácok.. :thumbup: :lolno:

Frattesi, Thuram, Lukaku-Milán, SMS-Juve, Vicario-Spurs, Brozovic-SzaudA. Nekünk meg jó lesz a Lord egy szerződés hosszabbításra. :)
Tudom-tudom a végét sem látni a mercatonak, de akkor is gyászosan indul, akivel csak hírbe hoznak bukjuk, mert amíg nincs pénzünk Onanából (sajnos ezt le kell írni), addig kár egyezkedni bárkivel is.
Viszont abban reménykedem, hogy Mamardashvilit hozzuk amennyiben a kameruni elmegy.

A kuzinoknál háborognak a Tonali boznisz miatt, de nekem nem úgy tűnik, hogy őrültséget csinálnának. Jól fognak kijönni belőle.
Varjunk meg ezzel, ezek hirek, semmi nem hivatalos.
Az viszont hivatalos, hogy Gagliardini tavozik. :)

Nem buktunk meg senkit, igaz benne van hogy fogjuk.
Sosem lehet tudni mi lesz, lehet Thuramot bukjuk, meg Lukakut, es?
Ott van helyettuk akar Firmino, Retegui.
Ugyanugy benne van ez is, mint hogy a Milanba megy a Thuram-Lukaku paros.

Biasinak volt egy nagyon jo irasa, hiu abrandokat felesleges kergetni, az Internel semmi nem valtozott, a vege pedig csak csalodas lesz ha tul sok az elvaras.

Frattesi ugynek sincs vege, de ha megy is a Milanba, kitudja nem e talalunk jobb nevet, ha sikerul Brozovicot eladni.
Es nem is feltetlen SMS-re kell gondolni.
Ezen kivul lehet ma bejelentjuk Brozovic eladasat, es maris mi zarjuk le Frattesi erkezeset, nem lehet tudni.

Vicario tehetseges meg minden, de hany meg hany Olasz kapus indult "uj Buffonak", es kb egyedul Donnarumma vitte barmire is.
A tobbit hagyjuk, botrany szinvonal...

Onana pedig a vilag egyik, hanem a legjobb kapusa.
Benne van az is, hogy marad, es akkor fenyevekkel jobban jarunk mint Vicariokkal.
Janicsár

Hozzászólás Szerző: Janicsár »

Amugy tudom hogy modern foci de ez a Frattesi mindenkinek igent mond dolog is megér egy misét. Ennyire elvtelen emberek nem is biztos hogy kellenek ha igazak ezek a hírek. Országon belül igazából ennyire mindegy neki hová kerül?
interfan

Janicsár írta: 2023.06.22. 06:15 Amugy tudom hogy modern foci de ez a Frattesi mindenkinek igent mond dolog is megér egy misét. Ennyire elvtelen emberek nem is biztos hogy kellenek ha igazak ezek a hírek. Országon belül igazából ennyire mindegy neki hová kerül?
Mai fociban mar mindenki odamegy ahol a penzt kapja.
Es barmelyik csapat 5x annyit ad neki mint amennyit most keres.

Roma neveles, Roma szurkolo, de a mai vilagban ez mar edesmindegy.
Oda fog menni ahol a penzt kapja, es ahova eladja a Sass.
CsaSzi9294

interfan írta: 2023.06.22. 06:25
Janicsár írta: 2023.06.22. 06:15 Amugy tudom hogy modern foci de ez a Frattesi mindenkinek igent mond dolog is megér egy misét. Ennyire elvtelen emberek nem is biztos hogy kellenek ha igazak ezek a hírek. Országon belül igazából ennyire mindegy neki hová kerül?
Mai fociban mar mindenki odamegy ahol a penzt kapja.
Es barmelyik csapat 5x annyit ad neki mint amennyit most keres.

Roma neveles, Roma szurkolo, de a mai vilagban ez mar edesmindegy.
Oda fog menni ahol a penzt kapja, es ahova eladja a Sass.
Szerintem erősödnénk vele, nem hiába akarja a fél liga. Blama lenne, ha a kuzinoknál kötne ki, remélem már a héten lezárjuk Brozovicot még Tonali előtt, így előbb rámehetünk az olaszra.

Skriniar utódnak szerintem Bisseck és Becao fog érkezni, az Onana pénzből Mamardashvili, Retegui és NZola nálam oké lenne, kb ez a három játékos ki is jönne belőle. Szélre Pereira kiegészítő embernek és még annyi kívánság, hogy Fabbian legyen a Lord utódja. Ezzel a forgatókönyvvel a jelenlegi helyzetben én elégedett lennék.
Interfan1000

Hozzászólás Szerző: Interfan1000 »

Egyébként ha már pénzért nem is igazolunk ugye eladások nélkül, akkor legalább az ingyen igazolásokba simán beszállhattunk volna, mert felszabadult egy raklap bérkeret azzal, hogy Skriniar, Dzeko, Dalbert, Bellanova, D’Ambrosio, Lukaku (valószínűleg) és Gagliardini nem lesz itt!
R9.

Hozzászólás Szerző: R9. »

sztem a milan tonalival nagy uzletet csinal
70-80 misi nagyon sok penz, mi 60ert adtuk el hakimit akivel kozel sem lehet egy szinten emliteni tonalit meg ha mas is a poszt
interfan

R9. írta: 2023.06.22. 07:02 sztem a milan tonalival nagy uzletet csinal
70-80 misi nagyon sok penz, mi 60ert adtuk el hakimit akivel kozel sem lehet egy szinten emliteni tonalit meg ha mas is a poszt
Hat nem tudom...

Ennyi erovel nekunk is "nagy uzlet" lenne Barella eladasa 90m-ert.
(Kozben szamomra egy tragediaval erne fel)

Tonali Barella mellett/mogott a Seria A egyik legjobb KP-ja.

Frattesi tehetseg meg minden, de Tonalihoz kepest azert meg messze van.
Ez olyan, mintha mi Barellat potolnank Frattesivel.

Thuramot ettol fuggetlenul akarjak, es ugye Lukakut vinni a Milan 40m-ert.
Na en ennyit ezert a Lukakuert biztosan nem fizetnek.
Tonali = 70m
Lukaku + Frattesi = 80m

Nekem azert ez nem egy fix elorelepes, es "nagy uzlet", ha belegondolok ez nalunk jatszodna le es Barella eladasbol jonne Frattesi + Lukaku.
interfan

Hivatalos:

Fenerbache bejelentette, Dzeko orvosira erkezik, majd alairja 2 eves szerzodeset.
Ezutan sajtotajekoztaton mutatjak be a nagykozzonsegnek Dzekot mint a Fener uj jatekosa.

Ezzel Gagliardini utan megvan a masodik hivatalos tavozonk is.
Baggio85

Hozzászólás Szerző: Baggio85 »

Az a baj, hogy ok (bár szomorú), hogy önfenntartó módon kell ezt a mercatot is végigcsinálni, de akkor rosszul csináljuk és úgy járhatunk mint tavaly.
Azért azt csak tudja tényleg valaki Marottáék között, hogy el kell adni valakit a magból, vagy nem!
Ha el kell, akkor felesleges húzni az időt, hogy nem engedünk egy eurót sem, mert megint nyár vége lesz mire jön egy ugyanolyan alacsonyabb ajánlat, csak már nem lesz időnk semmire.
Az, hogy a kezdő 11ből kit lehetne beáldozni... Hát leginkább senkit :D, de mondjuk én idény közben fejtegettem, hogy Barella karrierjének lehet, hogy jót tenne a környezetváltás. Bár ahhoz sose lenne bátorságom, merszem, hogy őt adjam el! :D

Én Brozot, sőt még Dzekot is sajnálom, mert az idei szezonban láttuk, hogy mennyire nem mindegy, hogy ki a 3., 4. számú játékos egy posztra... Az ő rutinjuk kb. az, amit nem lehet pénzért megvenni.
interfan

Baggio85 írta: 2023.06.22. 08:50 Az a baj, hogy ok (bár szomorú), hogy önfenntartó módon kell ezt a mercatot is végigcsinálni, de akkor rosszul csináljuk és úgy járhatunk mint tavaly.
Azért azt csak tudja tényleg valaki Marottáék között, hogy el kell adni valakit a magból, vagy nem!
Ha el kell, akkor felesleges húzni az időt, hogy nem engedünk egy eurót sem, mert megint nyár vége lesz mire jön egy ugyanolyan alacsonyabb ajánlat, csak már nem lesz időnk semmire.
Az, hogy a kezdő 11ből kit lehetne beáldozni... Hát leginkább senkit :D, de mondjuk én idény közben fejtegettem, hogy Barella karrierjének lehet, hogy jót tenne a környezetváltás. Bár ahhoz sose lenne bátorságom, merszem, hogy őt adjam el! :D

Én Brozot, sőt még Dzekot is sajnálom, mert az idei szezonban láttuk, hogy mennyire nem mindegy, hogy ki a 3., 4. számú játékos egy posztra... Az ő rutinjuk kb. az, amit nem lehet pénzért megvenni.
Forditva erdemes megkozeliteni.
Nem kell kotelezeon eladni senkit, de barki tavozhat megfelelo ajanlat eseten, ahogy ezt Zhang, Marotta, Antonello is bejelentette.
Nincs az Internel "erinthetetlen" jatekos, ahogy Marotta par napja elmondta.

Viszont amig nincs eladas, nem tudunk venni sem.

De minek siessunk, ha nem kotelezo eladni Onanat, Barellat, Bastonit, Martinezt?
Ebben semmi "idohuzas" nincs, egyszeruen mindegyiknek megvan az ara amennyiert tavozhat.

Dzeko rutinjat a Fener tudja vegul "penzert megvenni", ez mar hivatalos is.

Egyeb hir:

Gazzetta szerint az Inter nem szamitott arra, hogy Vicariot elviszi a Tottenham.
Most uj Onana utod jeloltek nevet dobtak be.
Ha Onana tavozik, akkor Sommer vagy Mamardashvili erkezet a helyere.
Onanaert a Gazzetta szerint 45-50m-t kerunk.
Baggio85

Hozzászólás Szerző: Baggio85 »

interfan írta: 2023.06.22. 08:55
Baggio85 írta: 2023.06.22. 08:50 Az a baj, hogy ok (bár szomorú), hogy önfenntartó módon kell ezt a mercatot is végigcsinálni, de akkor rosszul csináljuk és úgy járhatunk mint tavaly.

Forditva erdemes megkozeliteni.
Nem kell kotelezeon eladni senkit, de barki tavozhat megfelelo ajanlat eseten, ahogy ezt Zhang, Marotta, Antonello is bejelentette.
Nincs az Internel "erinthetetlen" jatekos, ahogy Marotta par napja elmondta.

Viszont amig nincs eladas, nem tudunk venni sem.

De minek siessunk, ha nem kotelezo eladni Onanat, Barellat, Bastonit, Martinezt?
Ebben semmi "idohuzas" nincs, egyszeruen mindegyiknek megvan az ara amennyiert tavozhat.
Ok, tehát igazából megválaszoltad a kérdést: nem kötelező eladni. Nyilván akkor lesz egy határidő náluk is, amíg mehetnek, ha megfelelő ajánlat érkezik értük. Kérdés, hogy addigra marad e bárki a kiszemeltek közül.
Csak igazából van egy kis ellentmondás, mert nem kell eladnunk őket, viszont addig nem tudunk venni, de jelenleg van 1 (+1) db csatárunk. Tehát azért venni mégis csak kellene valakit. :)
Festa

Ennyit a nagy Bl menetelésről..
Továbbra is az a kérdés,hogy mennyit gyengülünk és még a free agentek sem akarnak hozzánk jönni.
A legnagyobb eredmény az lenne ha az alapcsapatból senkit nem veszítenénk el.
Jönnek az újabb Dybala meg Bremer ügyek csak most Vicario meg Frattesinek hívják.
Válasz küldése