Gondolom azért, mert egy csatárnak ne két momentuma legyen egy évben, úgy, hogy összesen 4-en vannak a posztra és a lehetőség adott hozzá. Persze a Lord egy fekete bárány, de tőle nem is várjuk a gólokat és kisebb csapatok ellen mégiscsak hoz egy minimum szintet a sok kretésnség ellenére. Correa nálam is gyengébb, mint Gagliardini.Festa írta: ↑2023.06.13. 14:33Gagliardini mitől 5 ha Correa 4 aki azért nem kis gólt rúgott a Samp vagy a Benfica ellen?PellerG írta: ↑2023.06.12. 09:03 Nálam Acerbi az év játékosa, bármilyen abszurd is a helyzet (tavaly nyári előzmények után).
Az én értékelésem a szezonra:
Onana 8
Handanovic 6
Skriniar 5
Darmian 7
Acerbi 9
De Vrij 6
Bastoni 7
D'Ambrosio 5
Dumfries 6
Bellanova 5
Barella 7
Calhanoglu 7
Brozovic 6
Mkhitaryan 7
Gagliardini 5
Asllani 6 (alig láttuk)
Dimarco 8
Gosens 6
Lautaro 7 (több nagy eltűnése is volt)
Lukaku 5
Correa 4
Dzeko 6
Játékosok (A bő keret tagjai)
Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming
- CsaSzi9294
Re: Játékosok (A bő keret tagjai)
- interfan
Es ha megnezzuk az eves osszatlagokat, akkor is Correa a leggyengebb:CsaSzi9294 írta: ↑2023.06.13. 14:51 Gondolom azért, mert egy csatárnak ne két momentuma legyen egy évben, úgy, hogy összesen 4-en vannak a posztra és a lehetőség adott hozzá. Persze a Lord egy fekete bárány, de tőle nem is várjuk a gólokat és kisebb csapatok ellen mégiscsak hoz egy minimum szintet a sok kretésnség ellenére. Correa nálam is gyengébb, mint Gagliardini.
1. Barella: 6,365 (4029 perc)
2. Martinez: 6,289 (4118 perc)
3. Dimarco: 6,285 (3171 perc)
4. Calhanoglu: 6,197 (3502 perc)
5. Darmian: 6,088 (3341 perc)
6. Mkhitaryan: 6,074 (3337 perc)
7. Bastoni: 6,065 (3545 perc)
8. Acerbi: 6,062 (3828 perc)
9. Onana: 6,059 (3720 perc)
10. Handanovic: 6,000 (1415 perc)
11. Dzeko: 5,990 (2893 perc)
12. Brozovic: 5,973 (2507 perc)
13. Lukaku: 5,888 (1988 perc)
14. Dumfries: 5,850 (3443 perc)
15. DeVrij: 5,794 (2485 perc)
16. Skriniar: 5,785 (2405 perc)
17. Gosens: 5,674 (1826 perc)
18. Bellanova: 5,667 (657 perc)
19. D'Ambrosio: 5,657 (1063 perc)
20. Asllani: 5,527 (859 perc)
21. Gagliardini: 5,394 (1038 perc)
22. Correa: 5,294 (1408 perc)
-
cuchu11
- Festa
Ez egy elég hülye vita,de Gagliardininél nincs gyengébb a keretben.
Még Correa (ha nem is sokat) tett hozzá a Bl mentelésünkhöz ,de RG5-nél csak jobb lehet bárki is.
-
DM22
PellerG írta: ↑2023.06.12. 09:03 Nálam Acerbi az év játékosa, bármilyen abszurd is a helyzet (tavaly nyári előzmények után).
Onana 8
Handanovic 6
Skriniar 5
Darmian 7
Acerbi 9
De Vrij 6
Bastoni 7
D'Ambrosio 5
Dumfries 6
Bellanova 5
Barella 7
Calhanoglu 7
Brozovic 6
Mkhitaryan 7
Gagliardini 5
Asllani 6 (alig láttuk)
Dimarco 8
Gosens 6
Lukaku 5
Correa 4
Dzeko 6
Ha megengeded reagálnék
Onana 10 - Bevallom, szkeptikus voltam vele kapcsolatban. Nem gondoltam, hogy ingyen sikerül egy ekkora fogás. Tudtam hogy jó, de vezér lett, remek szezont futott, és ha a legrosszabb is történik, óriási pénzt keresünk az eladásával.
Handanovic 6 - Hozta a szokásos bénázásait , de 1-2 kivétellel hozta azt amit kell a meccsein. Vele abszolút gyengébb lett a hátsó harmadban levő játék ha játszott.
Skriniar 3 -Igazából a szezon elején is pocsék volt magához képest. A körülötte levő hercehurcáról nem tehet, de alapvetően ennyire nem határozhatja meg egy profi játékos teljesítményét. A hát sérülésből nem tudom mi igaz. Talán minden , talán nem.
Darmian 9 - Fantasztikus idényt hozott. Alázatos , vérprofi hozáállás, több poszton bevethető és remekül vette át Skriniar helyét.
Acerbi 10 - Szerintem ide nem kell írnom semmit.
De Vrij 6 - Hát hát... hozta amit kell de a 6 is jóindulatú, inkább közepes volt a teljesítménye. Belőle sem lesz már alapember. Cserének tökéletes.
Bastoni 8 - Egyre jobban alakul a stílusa. Remek beadások, zseniális szerelések. Rutinos a kora ellenére. A jövő embere kell hogy legyen.
D'Ambrosio 5 - Ebben idén már csak ennyi volt, nincs ezzel semmi gond.
Dumfries 5 - Többet vártam. Mintha visszaesett volna.
Bellanova 4 - Azt gondoltam ha ennyire jókat mondanak róla, és ennyiszer kap lehetőséget akkor valóban tehetséges. Csalódtam. Ha csak simán az ifiből jött volna kap egy 6-ost.
Barella 8 - Kevesebb hiszti, fáradhatatlan munka a középpályán, az egyetlen játékosunk akinél ha ott van a labda, nyugodt vagyok.
Calhanoglu 7 - Lesz ez még jobb is. Lelkes. Ha valamiben világklasszis, azok a szabadrúgások. Örülök hogy van egy ilyen játékosunk.
Brozovic 6 - A végére belejött, de Mikivel a támadójátékunk feljavult.
Mkhitaryan 7 - Öregember nem vénember.
Gagliardini 3 - Ha az öltözőben betöltött szerepe igaz is, akkor sem szeretném több meccsen látni. Értékelhető teljesítménye alig akadt. Remélem azért néha benéz majd az öltözőbe.
Asllani 5 - Egyetértek (alig láttuk)
Dimarco 9 - Pár gyengébb meccs, arról nem tehet , hogy Bastoni helyére berakja Inzaghi a maga 150 centijével. Óriási munka szintén, alapember, Inter szív megtestesítője. Sosem duzzogott ha kapott fújjogást a rosszabb meccsein. Én azt láttam, hogy elszégyelli magát, majd a következő meccsen ő az egyik legjobb. Ha gólt is lő , sírva fakad örömében, hogy a szurkolók a nevét skandálják, amitől a legszimpatikusabb játékosunk.
Gosens 6 - Cserének teljesen rendben van.
Lautaro 7 - Alapvetően 8-nak kéne lenni a gólok száma miatt, de mind tudjuk mire képes és nem hozta azt sok meccsen keresztül..Konstans teljesítmény nélkül ez 7 fölé aligha megy.
Lukaku 5 - Idény végére feljavult, ez a szerencséje.
Correa 2 - Sajnálom őt mert már biztos, hogy pszichésen sincs jól, de ez nulla volt azért a 30m euróért.
Dzeko 6 - Öregember nem vénember 2.0
-
R9.
hany golt lott szabadrugasbol 2 ev alatt?DM22 írta: ↑2023.06.13. 20:35Calhanoglu 7 - Lesz ez még jobb is. Lelkes. Ha valamiben világklasszis, azok a szabadrúgások. Örülök hogy van egy ilyen játékosunk.PellerG írta: ↑2023.06.12. 09:03 Nálam Acerbi az év játékosa, bármilyen abszurd is a helyzet (tavaly nyári előzmények után).
Onana 8
Handanovic 6
Skriniar 5
Darmian 7
Acerbi 9
De Vrij 6
Bastoni 7
D'Ambrosio 5
Dumfries 6
Bellanova 5
Barella 7
Calhanoglu 7
Brozovic 6
Mkhitaryan 7
Gagliardini 5
Asllani 6 (alig láttuk)
Dimarco 8
Gosens 6
Lukaku 5
Correa 4
Dzeko 6
-
Janicsár
TouchéR9. írta: ↑2023.06.13. 20:47hany golt lott szabadrugasbol 2 ev alatt?DM22 írta: ↑2023.06.13. 20:35Calhanoglu 7 - Lesz ez még jobb is. Lelkes. Ha valamiben világklasszis, azok a szabadrúgások. Örülök hogy van egy ilyen játékosunk.PellerG írta: ↑2023.06.12. 09:03 Nálam Acerbi az év játékosa, bármilyen abszurd is a helyzet (tavaly nyári előzmények után).
Onana 8
Handanovic 6
Skriniar 5
Darmian 7
Acerbi 9
De Vrij 6
Bastoni 7
D'Ambrosio 5
Dumfries 6
Bellanova 5
Barella 7
Calhanoglu 7
Brozovic 6
Mkhitaryan 7
Gagliardini 5
Asllani 6 (alig láttuk)
Dimarco 8
Gosens 6
Lukaku 5
Correa 4
Dzeko 6
- Stankov
Szögletből a Rómanak számít?
Amúgy idén a szögletei is mintha gyengébbek lettek volna.
Mondjuk a közvetlen szabadrúgásokat elég (túl) gyakran átengedte Dimarconak
Amúgy idén a szögletei is mintha gyengébbek lettek volna.
Mondjuk a közvetlen szabadrúgásokat elég (túl) gyakran átengedte Dimarconak
-
DM22
Rengetegszer állt közel hozzá, de had kérdezzem meg,ki az a világon aki olyan jól lövi a szabadokat, hogy nagy számú gól szülessen belőle minden évben? Ronaldo? Persze rossz példa de nézz utána. Általános megállapítás hogy 16-oson kívülről jókat tud kapura lőni, és kompexitásában nézve a dolgot, nem tudom feltűnt e, mekkora segítség, hogy több embert állítanak rá, hogy ne tudjon kapura lőni. Ez segítség a csapatnak, így nagyon hasznos tag. Én nem felejtettem el azokat a meccseket amiken kiemelkedőt nyújtott még ha konstansnak kevésbé is nevezhető ez a teljesítmény. Értem , hogy a BL döntőn gyenge volt, de ez van. Nemtudom számít-e más véleménye, de Olasz szakírók, és magyar nézetebb csatornákon is kiemelik a szabadrúgásait és a veszélyességét.
A lesz ez még jobb is pont azt takarja nálam, hogy egyelőre nem hozta ki magából a maximumot.
-
DM22
Szerintem a szögletei azért is lettek bénábbak mert folyamatosan ezt a rövidre beadjuk a kapu elé dolgot erőltette Inzaghi. Aztán vagy csúsztat valaki tovább középre, vagy nagyon esetlegesen bemegy. Sokat lett gyakorolva de inkább eredménytelenül. Szerintem arról nem tehet, hogy semmilyen szinten nem volt rábízva , hogy adjon be. Tényleg érdemes visszanézni a szöglet "variációinkat".
- Baggio85
Azért Bisseck-el kaptak 5 gólt 3 meccsen a németek. Reméljük ennél azért hatékonyabb lesz ő is, ha jön! 
- PellerG
Istenem, el sem hiszem, hogy eljött ez a nap is!
Emlékszem mikor megjött, sokan a jövő CSK-jának várták.
Hát sajnos messze terelődött ettől...
https://www.inter.it/en/news/roberto-ga ... c-wgXGnhiw
Emlékszem mikor megjött, sokan a jövő CSK-jának várták.
Hát sajnos messze terelődött ettől...
https://www.inter.it/en/news/roberto-ga ... c-wgXGnhiw
-
cuchu11
Ránéztem a játékosok Transfermarktos értékeire.
Nagy meglepetésként nem ért, de azért komoly megerősítésként szolgál,
hogy Transfermarkt szerint 2 játékosunknak sikerült szintet lépni a most lezárult szezonban.
Onana 12 m-ról 35 m Euro.
Dimarco 18 m-ről 35 m Euro.
Onana esetében persze belejátszik a doppingügy és az eltiltása
(Ajax játékosként volt már 45 m euro az értéke).
Az ő esetében a szakma stáb nagy húzását emelhetjük ki.
Dimarco szintlépése pedig óriási öröm, hiszen végre
egy Inter nevelés tett le valamit az asztalra.
Ebből kellene még több...
Nagy meglepetésként nem ért, de azért komoly megerősítésként szolgál,
hogy Transfermarkt szerint 2 játékosunknak sikerült szintet lépni a most lezárult szezonban.
Onana 12 m-ról 35 m Euro.
Dimarco 18 m-ről 35 m Euro.
Onana esetében persze belejátszik a doppingügy és az eltiltása
(Ajax játékosként volt már 45 m euro az értéke).
Az ő esetében a szakma stáb nagy húzását emelhetjük ki.
Dimarco szintlépése pedig óriási öröm, hiszen végre
egy Inter nevelés tett le valamit az asztalra.
Ebből kellene még több...
-
cuchu11
Közben beleszaladtam az év kérdésébe a Transfermarkton:
Welcher dieser Spieler ist dir lieber?
Federico Dimarco versus Joaquín Correa?
Welcher dieser Spieler ist dir lieber?
Federico Dimarco versus Joaquín Correa?
- Stankov
-
k.tomi880421
Ezt azért ízlelgessük még. 21 dec 30.ai Lukaku interjú:
“I think everything that happened last summer was not supposed to happen like this... how I left Inter, the way I left the club, how I communicated with Inter fans - this bothers me because it was not the right time”
“Now it’s the right time to share my feelings. I have always said that I have Inter in my heart: I know I will RETURN to Inter, I really hope so. I am in love with Italy, this is right moment to talk and let people know what really happened”
“I really hope from bottom of my heart to return to Inter not at the end of my career, but when I’m still at top level to win more together”.
“I want apologize to the Inter fan, timing of my words was wrong: what you did for me will remain forever”.
Ezután eljön 1 évre újra hozzánk kölcsönbe majd még év közben a Juvéval kezd el tárgyalni. Azzal a Juvével akinek a szurkolói huhognak neki és akkora nagy dobra verte a világnak a Juve szurkolók rasszizmusát, hogy több tucat világsztár futballista állt ki mellette nyilvánosan. Na oda menne most. Rosszindulatú nem akarok lenni de azért azt kívánom neki, hogy két szék közé essen és minden esély megvan erre tekintve, hogy a Juve szurkolók is tüntetnek ellene.
“I think everything that happened last summer was not supposed to happen like this... how I left Inter, the way I left the club, how I communicated with Inter fans - this bothers me because it was not the right time”
“Now it’s the right time to share my feelings. I have always said that I have Inter in my heart: I know I will RETURN to Inter, I really hope so. I am in love with Italy, this is right moment to talk and let people know what really happened”
“I really hope from bottom of my heart to return to Inter not at the end of my career, but when I’m still at top level to win more together”.
“I want apologize to the Inter fan, timing of my words was wrong: what you did for me will remain forever”.
Ezután eljön 1 évre újra hozzánk kölcsönbe majd még év közben a Juvéval kezd el tárgyalni. Azzal a Juvével akinek a szurkolói huhognak neki és akkora nagy dobra verte a világnak a Juve szurkolók rasszizmusát, hogy több tucat világsztár futballista állt ki mellette nyilvánosan. Na oda menne most. Rosszindulatú nem akarok lenni de azért azt kívánom neki, hogy két szék közé essen és minden esély megvan erre tekintve, hogy a Juve szurkolók is tüntetnek ellene.
- PellerG
Még el sem indult a szezon, csodaCorrea már sérült.
Óriási.
Mikor unjuk ezt meg...
https://m.fcinternews.it/news/video-anc ... u-i-930930
Óriási.
Mikor unjuk ezt meg...
- Cupi
Soha. Mester szerint világklasszis.PellerG írta: ↑2023.07.19. 14:13 Még el sem indult a szezon, csodaCorrea már sérült.
Óriási.
Mikor unjuk ezt meg...
- interfan
Inzaghi nyilatkozata 1 hete:Cupi írta: ↑2023.07.19. 14:15Soha. Mester szerint világklasszis.PellerG írta: ↑2023.07.19. 14:13 Még el sem indult a szezon, csodaCorrea már sérült.
Óriási.
Mikor unjuk ezt meg...
https://m.fcinternews.it/news/video-anc ... u-i-930930![]()
![]()
Te meg mindig hiszel Correaban?
Abszolult igen.
Az altalam edzett jatekosok a vilag legjobbjai, es ez igaz Correara is.
Correa egy kivalo jatekos.
Teljesen megbizom benne, tudom mire kepes, es tudom ezt iden meg is fogja mutatni.
-
Janicsár
Megmutatta mire képes, Inzaghinak meg igaza lett. Nincs itt semmi látnivaló
- Atosz
Egy jó kis elemzés/ismertető Bisseckről a büntető.comon:
https://m.facebook.com/story.php?story_ ... 3694400593
- CsaSzi9294
Köszi!Atosz írta: ↑2023.07.20. 16:05 Egy jó kis elemzés/ismertető Bisseckről a büntető.comon:
Nagyon bízom benne, jó megérzésem van vele kapcsolatban! Csak játsszon!!!
-
k.tomi880421
Egy rendkívül szimpatikus embertől egy rendkívül szimpatikus nyilatkozat.
-
MLK
Kapus poszton legendák védtek nálunk, így nagyon remélem hogy tud szintet lépni és felnőni a feladathoz.k.tomi880421 írta: ↑2023.08.07. 20:50
A Bayern meccseket nem követtem, így nem tudom ott mit tett le az asztalra, de csak pótléknak került oda, nem hinném, hogy bármi esélye is lett volna ettől többre. Hát most itt van neki a lehetőség, és mivel alul értékelt kapusnak tartom, remélem meg is lépi.
Nekem ebből a pár percből úgy tűnt egyértelműen utazhattunk rá (is), mivel a lábait is tudja használni.
A karrier építést nem az araboknál képzeli mint SMS így nálam már ez is jó pont, de már 34 éves így nagyon remélem, hogy nem hosszútávra terveznek vele és időben leakasztanak mellé egy jóval fiatalabb tehetséget. Mert ez az idei mercato, hogy az összes kapusunk egyszerre elment elég durva volt.
- CsaSzi9294
34 éves, nem tudom milyen szint lépést vársz tőle, a karrier építésen is túl van szerintem. Sommer mindig is jó kapus volt kézzel és lábbal is, egy baja volt, hogy egy kicsit alacsony (183cm). Nekem egy bravúr kapus egyébként, tud parádézni rendesen.MLK írta: ↑2023.08.08. 18:11Kapus poszton legendák védtek nálunk, így nagyon remélem hogy tud szintet lépni és felnőni a feladathoz.k.tomi880421 írta: ↑2023.08.07. 20:50
A Bayern meccseket nem követtem, így nem tudom ott mit tett le az asztalra, de csak pótléknak került oda, nem hinném, hogy bármi esélye is lett volna ettől többre. Hát most itt van neki a lehetőség, és mivel alul értékelt kapusnak tartom, remélem meg is lépi.
Nekem ebből a pár percből úgy tűnt egyértelműen utazhattunk rá (is), mivel a lábait is tudja használni.
A karrier építést nem az araboknál képzeli mint SMS így nálam már ez is jó pont, de már 34 éves így nagyon remélem, hogy nem hosszútávra terveznek vele és időben leakasztanak mellé egy jóval fiatalabb tehetséget. Mert ez az idei mercato, hogy az összes kapusunk egyszerre elment elég durva volt.
Jövőre jó eséllyel Bentora fogunk rámenni, addig meg tökéletes és olcsó megoldás volt a svájci, akinek nemzetközi rutinja is van. Jó lesz ő..
-
k.tomi880421
Ő pont rosszkor futott be a Gladbachba, egy olyan időszakban mikor minden nagyobb csapatnak ahova elmehetett volna megvolt a saját kapusa. Pár példa
Spurs: Lloris
Mu: De Gea
Milan: Donnarumma
Atletico: Oblak
Real: Courtois
Barca: Ter Stegen
MC: Ederson
Pool: Allison
Inter: Handanovic
Juve: Buffon, Szczesny
Bayern: Neuer
Chelsea: Courtois majd Kepa és Mendy (Utóbbi kettő akkoriban nagyobb potenciálnak nézett ki
Sommer többet érdemelt volna a pályafutása során.
Esetleg Dortmund lehetett volna még de ők mindig olcsóbban oldották meg a kapus posztot annyit nem adtak volna amennyit kért a Gladbach érte, láthatjuk 34 évesen is 9 milliót elkértek a Bayerntől.
Spurs: Lloris
Mu: De Gea
Milan: Donnarumma
Atletico: Oblak
Real: Courtois
Barca: Ter Stegen
MC: Ederson
Pool: Allison
Inter: Handanovic
Juve: Buffon, Szczesny
Bayern: Neuer
Chelsea: Courtois majd Kepa és Mendy (Utóbbi kettő akkoriban nagyobb potenciálnak nézett ki
Sommer többet érdemelt volna a pályafutása során.
Esetleg Dortmund lehetett volna még de ők mindig olcsóbban oldották meg a kapus posztot annyit nem adtak volna amennyit kért a Gladbach érte, láthatjuk 34 évesen is 9 milliót elkértek a Bayerntől.
-
MLK
Amit várok tulajdonképpen, hogy ne legyen neki nagy ez a kabát, és nőjön fel ehhez csapathoz/feladathoz. Képességek tekintetében szerintem rendben van, viszont ez nagy csapat, kapusok tekintetében óriási elődökkel.CsaSzi9294 írta: ↑2023.08.08. 19:0634 éves, nem tudom milyen szint lépést vársz tőle, a karrier építésen is túl van szerintem. Sommer mindig is jó kapus volt kézzel és lábbal is, egy baja volt, hogy egy kicsit alacsony (183cm). Nekem egy bravúr kapus egyébként, tud parádézni rendesen.MLK írta: ↑2023.08.08. 18:11Kapus poszton legendák védtek nálunk, így nagyon remélem hogy tud szintet lépni és felnőni a feladathoz.k.tomi880421 írta: ↑2023.08.07. 20:50
Jövőre jó eséllyel Bentora fogunk rámenni, addig meg tökéletes és olcsó megoldás volt a svájci, akinek nemzetközi rutinja is van. Jó lesz ő..
-
cuchu11
Gyerekek, ő azért a Bayern Münchenből érkezik, nem Kisvárdáról...
- CsaSzi9294
-
k.tomi880421
Interfan lehet tudni valamit az újak fiujáról? Gondolok itt legfőképp Pavardra, Sommerre, Alexisre.
- hvmetal
- Cupi
Mind meleg?k.tomi880421 írta: ↑2023.09.02. 19:45 Interfan lehet tudni valamit az újak fiujáról? Gondolok itt legfőképp Pavardra, Sommerre, Alexisre.
-
cuchu11
És egy fiúkán osztoznak?Cupi írta: ↑2023.09.02. 20:01Mind meleg?k.tomi880421 írta: ↑2023.09.02. 19:45 Interfan lehet tudni valamit az újak fiujáról? Gondolok itt legfőképp Pavardra, Sommerre, Alexisre.![]()
![]()
![]()
- interfan
Pavard: 5mk.tomi880421 írta: ↑2023.09.02. 19:45 Interfan lehet tudni valamit az újak fiujáról? Gondolok itt legfőképp Pavardra, Sommerre, Alexisre.
Sommer: 4m
Sanchez: 2,8m
Tobbi uj:
Thuram: 6m
Arnautovic: 3,5m
Frattesi: 2,8m
Cuadrado: 2,5m
C.Augusto: 2,2m
Sensi: 2m
Klaassen: 1,5m
Audero: 1m
Bisseck: 0,8m
-
k.tomi880421
Legalább összetartóbbak lesznek. Bevallom ezt nem lehetett nem lecsapni
- interfan
Calcio e Finanza osszeszedte jatekosaink fizeteset (bonuszok nelkul):
1. Calhanoglu: 6,5m (12,03m brutto)
2. Martinez: 6m (11,1m brutto)
2. Thuram: 6m (11,1m brutto)
4. Bastoni: 5,5m (10,18m brutto)
5. Pavard: 5m (7,9m brutto)
6. Barella: 4,5m (8,33m brutto)
7. DeVrij: 3,8m (7,03m brutto)
8. Mkhitaryan: 3,8m (4,98m brutto)
9. Frattesi: 3m (5,55m brutto)
10. Arnautovic: 3m (3,93m brutto)
11. Cuadrado: 2,5m (4,63m brutto)
11. Sanchez: 2,5m (4,63m brutto)
13. Sommer: 2,5m (3,95m brutto)
14. Darmian: 2,5m (3,28m brutto)
15. Dumfries: 2,5m (3,28m brutto)
16. C.Augusto: 2,2m (2,88m brutto)
17. Sensi: 2m (3,7m brutto)
18. Dimarco: 1,6m (2,92m brutto)
19. Acerbi: 1,5m (2,78m brutto)
20. Klaassen: 1,5m (2,37m brutto)
21. Asllani: 0,8m (1,48m brutto)
21. Audero: 0,8m (1,48m brutto)
23. Bisseck: 0,8m (1,26m brutto)
24. Di Gennaro: 0,150m (0,277m brutto)
(Par jatekosra vonatkozik az adokedvezmeny)
Osszesen: 117,8m brutto a teljes keret fizetese.
Tavaly ilyenkor: 128,83m.
Ez osszesen 11,03m sporolas tavalyhoz kepest.
https://www.calcioefinanza.it/2023/09/0 ... ro-thuram/
1. Calhanoglu: 6,5m (12,03m brutto)
2. Martinez: 6m (11,1m brutto)
2. Thuram: 6m (11,1m brutto)
4. Bastoni: 5,5m (10,18m brutto)
5. Pavard: 5m (7,9m brutto)
6. Barella: 4,5m (8,33m brutto)
7. DeVrij: 3,8m (7,03m brutto)
8. Mkhitaryan: 3,8m (4,98m brutto)
9. Frattesi: 3m (5,55m brutto)
10. Arnautovic: 3m (3,93m brutto)
11. Cuadrado: 2,5m (4,63m brutto)
11. Sanchez: 2,5m (4,63m brutto)
13. Sommer: 2,5m (3,95m brutto)
14. Darmian: 2,5m (3,28m brutto)
15. Dumfries: 2,5m (3,28m brutto)
16. C.Augusto: 2,2m (2,88m brutto)
17. Sensi: 2m (3,7m brutto)
18. Dimarco: 1,6m (2,92m brutto)
19. Acerbi: 1,5m (2,78m brutto)
20. Klaassen: 1,5m (2,37m brutto)
21. Asllani: 0,8m (1,48m brutto)
21. Audero: 0,8m (1,48m brutto)
23. Bisseck: 0,8m (1,26m brutto)
24. Di Gennaro: 0,150m (0,277m brutto)
(Par jatekosra vonatkozik az adokedvezmeny)
Osszesen: 117,8m brutto a teljes keret fizetese.
Tavaly ilyenkor: 128,83m.
Ez osszesen 11,03m sporolas tavalyhoz kepest.
https://www.calcioefinanza.it/2023/09/0 ... ro-thuram/
-
k.tomi880421
Barella és Lau is nevezve lett az aranylabdára és a legjobb 30 játékos között vannak. Csodálkoznék ha bármelyikük bekerülne a legjobb 10-be (ismerve a döntéshozókat) pedig biztos lesz ott egy-két vagy több olyan játékos akik annyit se értek el tavaly mint Ők. Én büszke vagyok rájuk. Posztjaikon szerintem benne vannak a legjobb 5-ben, számomra mindenképpen. De tudom nem sokan gondolkoznak úgy mint a Serie A fanok és a Serie A máris megbélyegzi Őket pedig ha nem is Lau azért Barella odaférne de majd lesz helyette Kroos meg Modric, Bellingham, Stones vagy épp Ödegaard vagy Bruno Fernandes. Nem néztem végig a listát lehet ezek közül 1-2 ember nincs is ott de ha ott lenne előnyből indulna a nemzetiségét vagy bajnokság nemzetiségét nézve ahol játszik. Az fix, hogy Barellát senkire nem cserélném el, se Kroosra se Modric-csra se de Bruyne-re főleg nem Ödegaardra.
Mondjuk Messi szerintem fixálva van erre a posztra a VB győzelmével. Mi lesz ezekkel a döntéshozókkal jövőre mikor már se C. se Messi nincs az EU-ba.
Mondjuk Messi szerintem fixálva van erre a posztra a VB győzelmével. Mi lesz ezekkel a döntéshozókkal jövőre mikor már se C. se Messi nincs az EU-ba.
- interfan
Valogatott jatekosaink szereplese:
- Franciaorszag:
Thuram meglotte elete elso valogatott goljat, a 26. percben lepett palyara a kisebb serulest szenvedo Giroud helyere.
Pavard 1 percet jatszott, a 90.percben jott be idohuzo cserekent.
- Hollandia:
Dumfries 2 golpassz, 86 perc jatek.
DeVrij cserekent lepett palyara a 46. percben.
- Albania:
Asllani 69 percet jatszott kezdokent.
- Kolumbia:
Cuadrado 46 percet jatszott kezdokent.
- Argentina:
Martinez 77 percet jatszott kezdokent, se gol, se golpassz.
- Ausztria:
Arnautovic cserekent lepett palyara a 46. percben, se gol, se golpassz.
- Franciaorszag:
Thuram meglotte elete elso valogatott goljat, a 26. percben lepett palyara a kisebb serulest szenvedo Giroud helyere.
Pavard 1 percet jatszott, a 90.percben jott be idohuzo cserekent.
- Hollandia:
Dumfries 2 golpassz, 86 perc jatek.
DeVrij cserekent lepett palyara a 46. percben.
- Albania:
Asllani 69 percet jatszott kezdokent.
- Kolumbia:
Cuadrado 46 percet jatszott kezdokent.
- Argentina:
Martinez 77 percet jatszott kezdokent, se gol, se golpassz.
- Ausztria:
Arnautovic cserekent lepett palyara a 46. percben, se gol, se golpassz.
- alwin91
Semmi bajom Messivel, de szerintem nem érdemel meg mégegy aranylabdát.k.tomi880421 írta: ↑2023.09.07. 20:31 Barella és Lau is nevezve lett az aranylabdára és a legjobb 30 játékos között vannak. Csodálkoznék ha bármelyikük bekerülne a legjobb 10-be (ismerve a döntéshozókat) pedig biztos lesz ott egy-két vagy több olyan játékos akik annyit se értek el tavaly mint Ők. Én büszke vagyok rájuk. Posztjaikon szerintem benne vannak a legjobb 5-ben, számomra mindenképpen. De tudom nem sokan gondolkoznak úgy mint a Serie A fanok és a Serie A máris megbélyegzi Őket pedig ha nem is Lau azért Barella odaférne de majd lesz helyette Kroos meg Modric, Bellingham, Stones vagy épp Ödegaard vagy Bruno Fernandes. Nem néztem végig a listát lehet ezek közül 1-2 ember nincs is ott de ha ott lenne előnyből indulna a nemzetiségét vagy bajnokság nemzetiségét nézve ahol játszik. Az fix, hogy Barellát senkire nem cserélném el, se Kroosra se Modric-csra se de Bruyne-re főleg nem Ödegaardra.
Mondjuk Messi szerintem fixálva van erre a posztra a VB győzelmével. Mi lesz ezekkel a döntéshozókkal jövőre mikor már se C. se Messi nincs az EU-ba.![]()
Mondjuk én 2010-ben teljesen elvesztettem a hitem az egész aranylabda átadásban amikor Milito nem fért be a TOP30-ba, úgy hogy mind a három trófeát az Ő góljai szállították. Az is rátett egy lapáttal, amikor a covidra hivatkozva nem osztottak ki az aranylabdát, nehogy Lewa megkapja.
- interfan
Lukaku tavaly 7db golpasszal zart 37 meccsen, Dzeko pedig 5db golpasszal 52 meccsen.
Thuram eddig 3 meccs = 3 golpassz.
Hamar meglehet Thuramnak meg a Dzeko-Lukaku paros ossz 12 golpassza is ha igy folytatja.
Thuram eddig 3 meccs = 3 golpassz.
Hamar meglehet Thuramnak meg a Dzeko-Lukaku paros ossz 12 golpassza is ha igy folytatja.
- Cupi
Legyen is.
- Stankov
Szóval a 11 is gólpassznak van behúzva, végülis jogos.
Mondjuk ez az assziszt sokszor csalóka pl Angliába az is be volt számolva ha 30 méterre a kaputól a tőle 2 méterre álló csapatarsnak oda a tolta az meg lőtt egy bomba gólt 28 ról
-
MLK
Reményeim szerint vele igazoltunk egy gól/kulcspassz királyt. Örülök hogy a mister engedte vagy akarta meccs közben a helyváltoztatást Lautaróval. Közelebb került a kapuhoz, így meglett neki az első gólja is ami egy csatárnál nagyon fontos. Viszont párat ki is hagyott, aminek persze kevésbé örültem. Még csak néhány meccse játszik itt de én már most örülök, hogy nem Dzeko van a helyén.
- mike
Sneijdernek kellett volna kapnia.alwin91 írta: ↑2023.09.08. 08:15.
Semmi bajom Messivel, de szerintem nem érdemel meg mégegy aranylabdát.
Mondjuk én 2010-ben teljesen elvesztettem a hitem az egész aranylabda átadásban amikor Milito nem fért be a TOP30-ba, úgy hogy mind a három trófeát az Ő góljai szállították. Az is rátett egy lapáttal, amikor a covidra hivatkozva nem osztottak ki az aranylabdát, nehogy Lewa megkapja.
Triplázás az Interrel, gólpassz a BL döntőben.
VB ezüst a hollandokkal, VB gólkirály lett, és a hátán vitte be a tulipánosokat.
Sima aranylabdát ért volna....
Milito meg minimum top 5. Mindent az ő góljaival nyertünk meg.
- vaskalap
Nálam itt vált komolytalanná az egész.Egyértelműen Sneijdernek kellett volna kapnia,helyette a szent tehén Messikének adták.alwin91 írta: ↑2023.09.08. 08:15Semmi bajom Messivel, de szerintem nem érdemel meg mégegy aranylabdát.k.tomi880421 írta: ↑2023.09.07. 20:31 Barella és Lau is nevezve lett az aranylabdára és a legjobb 30 játékos között vannak. Csodálkoznék ha bármelyikük bekerülne a legjobb 10-be (ismerve a döntéshozókat) pedig biztos lesz ott egy-két vagy több olyan játékos akik annyit se értek el tavaly mint Ők. Én büszke vagyok rájuk. Posztjaikon szerintem benne vannak a legjobb 5-ben, számomra mindenképpen. De tudom nem sokan gondolkoznak úgy mint a Serie A fanok és a Serie A máris megbélyegzi Őket pedig ha nem is Lau azért Barella odaférne de majd lesz helyette Kroos meg Modric, Bellingham, Stones vagy épp Ödegaard vagy Bruno Fernandes. Nem néztem végig a listát lehet ezek közül 1-2 ember nincs is ott de ha ott lenne előnyből indulna a nemzetiségét vagy bajnokság nemzetiségét nézve ahol játszik. Az fix, hogy Barellát senkire nem cserélném el, se Kroosra se Modric-csra se de Bruyne-re főleg nem Ödegaardra.
Mondjuk Messi szerintem fixálva van erre a posztra a VB győzelmével. Mi lesz ezekkel a döntéshozókkal jövőre mikor már se C. se Messi nincs az EU-ba.![]()
- interfan
Sanchezt nem neveztek az Uruguay-Chile 3-1 lezarult merkozesre.
Ennek oka a "nem megfelelo eronleti allapot".
Ezen kivul verszegenyseget allapitottak meg nala, kulon edz, es az orvosi stab szemelyre szabott programot allit neki ossze.
Ennek oka a "nem megfelelo eronleti allapot".
Ezen kivul verszegenyseget allapitottak meg nala, kulon edz, es az orvosi stab szemelyre szabott programot allit neki ossze.
- Festa
Vérszegénység?Maximum kizárják véradásbòl. Zabáljon meg igyon vörösbort és rendben lesz egy héten belül.
Mondjuk ha nem játszik akkor kár volt elutazni 10 000km-t repülővel.
- interfan
Gazzetta kiemeli, nem a verszegenyseg az igazi probelma Sanchez kapcsan, hanem az eronleti es a fizikai allapota, ami tovabbra is nagyon gyenge.
Az Inter orvosi es szakmai stab hatarozottan arra kerte Sanchezt, ne menjen a valogatottba a fenallo problemak miatt, leginkabb a gyenge fizikai es eronleti allapota miatt, a verszegenyseg csak egy kisebb gond.
Kulonosen azert mert Sancheznel mar korabban, Conte idejen is voltak verszegenysegi problemak, amit az Inter orvosi stab tudott kezelni.
Most a hemoglobin szintje joval alacsonyabb mint akkor, viszont azon minimum hatarerteket elerte, amin atmehetet a szovetsegi orvosi vizsgalaton leigazolasakor.
De a nagyon alacsony hemoglobin szint amit az Olasz Szovetsegi orvosi stab az evente 1x esedekes vizsgalatokat Sanchez eseteben nem engedelyzete, es a vizsgalatokat a bajnoki evad elejen ujra meg kell ismetelni, hogy az orvosi engedely megmaradjon.
Gazzetta kiemeli, az Intert bosszantja, hogy Sanchez elment a valogatottba, az orvosi, szakmai stab, sot meg Zhang is hosszasan beszelt Sanchezel, es kertek ne menjen a valogatottba.
Sanchez miutan visszater Olaszorszagba az Inter orvosi vizsgalatra varja, majd nemsokara a szovetsegi orvosi vizsgalatra is mennie kell.
Az Intert viszont nem ez aggasztja, hanem Sanchez fizikai es eronleti allapota.
- vaskalap
Tartok tőle,hogy így elöl szűken leszünk.Ez rossz hír.
- Cupi
Ezt nem tudtuk amikor szerződést kapott? Na ne vicceljünk. Komoly felmérések, terheléses tesztek meg vizsgálatok vannak. Nem ilyen bemondásra megy, hogy jól bírod még haver? Persze, menni fog.