PellerG írta: ↑2023.07.08. 16:23Még egy neved nem jött be eddig sosem, annyira nem bánom, hogy nem vagy Scout a csapatnáltabi.csaba írta: ↑2023.07.08. 15:17 Lukaku nem lesz meg. Javasolnám Pedrot a Flamengóból
Esetleg Retegui
Varela jobb oldalra,Dumfriest eladni!
Pedro már bukott 1x olaszban, igazi középszar.
Retegui Correa helyett update lenne.
Ha az ex-MU Varelara gondolsz, no comment inkább, eljárt felette az idő, sehol nem tudta igazolni magát.
Átigazolási pletykák (Calcio mercato)
Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming
- lucky0
Re: Átigazolási pletykák (Calcio mercato)
- Festa
- g.e.r.a
Na most van az a helyzet amúgy amikor nem mi nekünk kellene kényszer helyzetbe lennünk, hanem az MU-nak. Áron alul adtunk el sokszor játékost. Most, hogy De Gea hivatalosan elment az MU-nak világklasszis kapusra van szüksége Onana pedig az. Most simán benyögném nekik, hogy 80 millió vagy nincs üzlet. Ha pedig 60 millió vagy 10 bónusz akkor még baráti voltam.
- brecsinho
Ez szerintem eldőlt, Onana menni fog, remélem 50m plusz bónuszok felett minimum..ahhoz képest, hogy ingyen jött, egy év alatt megkerestük rajta, amit Skriniaron tavaly elbuktunk
Kiváncsi vagyok kit/kiket hozunk,Trubint nagyon írják, kérdés Inzaghi egy 21éves fiatal ukránnal mit kezdene..Handat itt tartani csak akkor lenne értelme, ha tényleg Trubin lenne az alapkezdő,de egy Navassal/Llorissal se vagyunk sokkal beljebb.
Én inkább betrollkodnám deGeat, miután utalt a MU Onanaért
Kiváncsi vagyok kit/kiket hozunk,Trubint nagyon írják, kérdés Inzaghi egy 21éves fiatal ukránnal mit kezdene..Handat itt tartani csak akkor lenne értelme, ha tényleg Trubin lenne az alapkezdő,de egy Navassal/Llorissal se vagyunk sokkal beljebb.
Én inkább betrollkodnám deGeat, miután utalt a MU Onanaért
-
INTER-1908
De Gea szerintem esélytelen a fizuja miatt nem hiszem hogy tudjuk tartani azt a fizutbrecsinho írta: ↑2023.07.08. 23:05 Ez szerintem eldőlt, Onana menni fog, remélem 50m plusz bónuszok felett minimum..ahhoz képest, hogy ingyen jött, egy év alatt megkerestük rajta, amit Skriniaron tavaly elbuktunk![]()
Én inkább betrollkodnám deGeat, miután utalt a MU Onanaért![]()
- interfan
Hivatalos: Vanheusden ingyen kolcson + sima opcioval a Standard Liege jatekosa.
Hivatalos DeVrij hosszabbitasa is az eddigi fizetesevel 2025-ig.
Romano szerint az Inter 6m euros ajanlatot keszit elo Sommerert.
Amint Onana tavozasa hivatalos lesz, az Inter megteszi az ajanlatot.
Romano szerint Sommer + Trubin a terv Onana es Handanovic helyere.
Schira szerint kesz a megallapodas Sommerrel, 2025-ig irhat ala.
Sommer mivel vedeni akar, ezert szeretne tavozni a Bayernbol, es az Inter alkalmas lenne.
Angol SkySports, es tobb Olasz lap szerint is Lukakut akarja a Juve, es hivatalos ajanlatot is benyujtanak.
Ben Jacobs szerint viszont Lukaku nem akar a Juveba menni.
Viszont az Internek emelni kell az ajanlatan, mert a 35m keves lehet, es a Chelsea 40-45m-t ker.
Erdekesseg, hogy a hiresen Inter "barat", kifejezetten "megbizhato" Corriere szerint Lukaku mindeneben megallapododott a Juveval, es alairta szerzodeset a Juvehoz.
A Chelseavel is egy lepesre a megallapodasa, es a "meltan megbizhato es Inter barat" Corriere szerint Lukaku a Juventus jatekosa lesz.
Ben Jacobson kivul, a Gazzetta is cafolja a Lukaku-Juve uzletet, kiemelik, Lukaku nem akar a Juveba menni, es az Intert szeretne.
Gazzetta szerint het elejen ujabb targyalas lesz Pereyra ugynokevel, itt Pereyra kozli a valasztasat.
Jo esely van az uzletre.
Felmerult nemreg ujra Samardzic neve, hogy az Inter Fabbiant + meg egy fiatalt adna erte, de az Udinese hallani sem akar az uzletrol, csakis keszpenzt akar ami 25m, ezert teljesen lealltak es megszuntek a targyalasok, es az Inter most mindent megtesz Pereyra megszerezeseert.
A legfrisebb hirek szerint az Inter emelt az ajanlatan Pereyranak.
2,5m eves fizetes es 2025-ig szerzodes.
Colidio kapcsan a Boca es a Toluca visszalepett, a Bocaval targyalunk, es 4-5m korul adhatjuk el.
Egy kis frissites mercatos merleg, majd fizetesek kapcsan is az elmult napok hivatalos bejelentesei utan.
(Acerbi megvasarlasa 4m-ert, es Pirola eladasa 5m-ert a 22-23-as gazdasagi ev junius 30-an lezarult mercatoba kerult)
23/24-es szezon Mercatos merleg eddig:
-Erkezok:
Bisseck 7m
Frattesi 33m
-Tavozok:
Brozovic 18m
Mulattieri 6m
Mercatos merleg eddig: -16m
Fizetesek:
-Tavozott:
Handanovic, Cordaz, Bellanova, D'Ambrosio, Dalbert, Skriniar, Gagliardini, Brozovic, Dzeko, Lukaku
Felszabadult fizeteskeret: 53,25m
-Erkezett:
Thuram, Bisseck, Frattesi
Fizetes kiadasuk: 14,82m
+ Calhanoglu hosszabbitas, Acerbi hosszabbitas, Bastoni hosszabbitas
= 9,615m
Felszabadult fizeteskeret eddig: 53,25m
Teljes kiadas eddig hosszabbitasok + uj erkezok: 24,435m
Fizetes merleg eddig: +28,815m
Hivatalos DeVrij hosszabbitasa is az eddigi fizetesevel 2025-ig.
Romano szerint az Inter 6m euros ajanlatot keszit elo Sommerert.
Amint Onana tavozasa hivatalos lesz, az Inter megteszi az ajanlatot.
Romano szerint Sommer + Trubin a terv Onana es Handanovic helyere.
Schira szerint kesz a megallapodas Sommerrel, 2025-ig irhat ala.
Sommer mivel vedeni akar, ezert szeretne tavozni a Bayernbol, es az Inter alkalmas lenne.
Angol SkySports, es tobb Olasz lap szerint is Lukakut akarja a Juve, es hivatalos ajanlatot is benyujtanak.
Ben Jacobs szerint viszont Lukaku nem akar a Juveba menni.
Viszont az Internek emelni kell az ajanlatan, mert a 35m keves lehet, es a Chelsea 40-45m-t ker.
Erdekesseg, hogy a hiresen Inter "barat", kifejezetten "megbizhato" Corriere szerint Lukaku mindeneben megallapododott a Juveval, es alairta szerzodeset a Juvehoz.
A Chelseavel is egy lepesre a megallapodasa, es a "meltan megbizhato es Inter barat" Corriere szerint Lukaku a Juventus jatekosa lesz.
Ben Jacobson kivul, a Gazzetta is cafolja a Lukaku-Juve uzletet, kiemelik, Lukaku nem akar a Juveba menni, es az Intert szeretne.
Gazzetta szerint het elejen ujabb targyalas lesz Pereyra ugynokevel, itt Pereyra kozli a valasztasat.
Jo esely van az uzletre.
Felmerult nemreg ujra Samardzic neve, hogy az Inter Fabbiant + meg egy fiatalt adna erte, de az Udinese hallani sem akar az uzletrol, csakis keszpenzt akar ami 25m, ezert teljesen lealltak es megszuntek a targyalasok, es az Inter most mindent megtesz Pereyra megszerezeseert.
A legfrisebb hirek szerint az Inter emelt az ajanlatan Pereyranak.
2,5m eves fizetes es 2025-ig szerzodes.
Colidio kapcsan a Boca es a Toluca visszalepett, a Bocaval targyalunk, es 4-5m korul adhatjuk el.
Egy kis frissites mercatos merleg, majd fizetesek kapcsan is az elmult napok hivatalos bejelentesei utan.
(Acerbi megvasarlasa 4m-ert, es Pirola eladasa 5m-ert a 22-23-as gazdasagi ev junius 30-an lezarult mercatoba kerult)
23/24-es szezon Mercatos merleg eddig:
-Erkezok:
Bisseck 7m
Frattesi 33m
-Tavozok:
Brozovic 18m
Mulattieri 6m
Mercatos merleg eddig: -16m
Fizetesek:
-Tavozott:
Handanovic, Cordaz, Bellanova, D'Ambrosio, Dalbert, Skriniar, Gagliardini, Brozovic, Dzeko, Lukaku
Felszabadult fizeteskeret: 53,25m
-Erkezett:
Thuram, Bisseck, Frattesi
Fizetes kiadasuk: 14,82m
+ Calhanoglu hosszabbitas, Acerbi hosszabbitas, Bastoni hosszabbitas
= 9,615m
Felszabadult fizeteskeret eddig: 53,25m
Teljes kiadas eddig hosszabbitasok + uj erkezok: 24,435m
Fizetes merleg eddig: +28,815m
- vaskalap
Chelsea egyelőre 40 millt kér Lukakuért.Kölcsön kizárva.Lehet persze még alkudozni,de ennyiért sztem nem kellene elhozni.Off:Icardi 10 misiért a Galatáé.Kár,hogy így viselkedett a klubbal,és agyilag zokni,de a kvalitásait nézve ez nem pénz érte.
- CsaSzi9294
Én sem hoznám ennyiért. Vagy engedni fog a Chelsea (szerintem így lesz), vagy elmegy az arabokhoz, mi meg esetleg Retegui felé fordulunk a végén. Azt nem hiszem, hogy Milán, Juve, Napoli hármas bármelyikéhez is aláírjon, annál jobban szereti a csapatot.
- PellerG
Ez a Juve vinné, egyértelmű hangulatkeltés Mordorból, hogy feljebb verjék nekünk az árát.CsaSzi9294 írta: ↑2023.07.09. 14:57Én sem hoznám ennyiért. Vagy engedni fog a Chelsea (szerintem így lesz), vagy elmegy az arabokhoz, mi meg esetleg Retegui felé fordulunk a végén. Azt nem hiszem, hogy Milán, Juve, Napoli hármas bármelyikéhez is aláírjon, annál jobban szereti a csapatot.
40-ért én sem hoznám, 30 múlt, most ugyan nagyon edz és fogadkozik, de ki tudja hogy alakul ez szezon közben.
Én is megfontolnám Reteguit az Onana pénzből, bár őt jobb lett volna Correa helyére bezsákolni...
- Stankov
Lukakuért tényleg sok, ennyiből jóval fiatalabb, alacsonyabb fizetésű játékost találunk Balogun,Hojlund,J. David stb
Icardi meg jó helyen van, ott kis király lehet, megy is neki, rá vannak kihegyezve a támadások. Megnéztem néhány meccset , hát Icardi konkrétan taknyosra szopatta Szalai Atit.
Zaniolo is jót tett a környezet változás,azért ő technikailag nagyon kimagaslik onnan
- interfan
Romano szerint mar csak par formalis reszlet hianyzik, es Onana szerdan vagy csutortokon hivatalosan is a MU jatekosa lesz.
Sky szerint egyertelmu az Inter terve, az uj 1.szamu kapus Sommer lenne, Trubin pedig 2.szamu kapus es befektetes a jovobe.
Sky szerint Lukaku azt mondta, soha nem menne a Juveba.
Inter az egyetlen lehetoseg Olaszorszagban, ha valamiert megsem sikerul megallapodni a kluboknak, akkor B opcioja a Szaudi ajanlat.
Chelsea tovabbra is kitart a 40m ar mellett.
SkySports szerint Lukaku hajlando 1m-val csokkenti a fizetesi igenyet, hogy az Inter jatekosa lehessen.
7,5m fizetest jelente ez, amivel az Inter legjobban kereso jatekosa lenne ugyanugy.
Pereyra valaszat a napokban varjuk, megemeltuk a fizetes ajanlatunkat neki, a kezdeti 1.5m helyett, az utolso Inter ajanlat mar evi 2.5m fizetesrol szolt.
Sky szerint egyertelmu az Inter terve, az uj 1.szamu kapus Sommer lenne, Trubin pedig 2.szamu kapus es befektetes a jovobe.
Inter az egyetlen lehetoseg Olaszorszagban, ha valamiert megsem sikerul megallapodni a kluboknak, akkor B opcioja a Szaudi ajanlat.
SkySports szerint Lukaku hajlando 1m-val csokkenti a fizetesi igenyet, hogy az Inter jatekosa lehessen.
7,5m fizetest jelente ez, amivel az Inter legjobban kereso jatekosa lenne ugyanugy.
Pereyra valaszat a napokban varjuk, megemeltuk a fizetes ajanlatunkat neki, a kezdeti 1.5m helyett, az utolso Inter ajanlat mar evi 2.5m fizetesrol szolt.
-
Tombi1986
Szerintem nem kérdés Lukaku érkezni fog. Kölcsön + kötelező opció (35 milla).interfan írta: ↑2023.07.10. 06:24 Romano szerint mar csak par formalis reszlet hianyzik, es Onana szerdan vagy csutortokon hivatalosan is a MU jatekosa lesz.
Chelsea mindenképp szabadulni akar tőle, így bele fognak menni.
- interfan
Kerdes adunk e 35m-t az Onana penzbol?Tombi1986 írta: ↑2023.07.10. 06:31Szerintem nem kérdés Lukaku érkezni fog. Kölcsön + kötelező opció (35 milla).interfan írta: ↑2023.07.10. 06:24 Romano szerint mar csak par formalis reszlet hianyzik, es Onana szerdan vagy csutortokon hivatalosan is a MU jatekosa lesz.
Kerdes igent mond e a Chelsea 35m-ra?
Es a legfontosabb kerdes, er ez a Lukaku 30 eves kora felett 35m-t, es megeri e erte eladni Onanat?
-
Tombi1986
Onana mindenképp megy, belgától függetlenül. Eldöntött kérdés, az megint más hogy a bejövő pénz x részét visszaforgatjuk.interfan írta: ↑2023.07.10. 06:40Kerdes adunk e 35m-t?Tombi1986 írta: ↑2023.07.10. 06:31Szerintem nem kérdés Lukaku érkezni fog. Kölcsön + kötelező opció (35 milla).interfan írta: ↑2023.07.10. 06:24 Romano szerint mar csak par formalis reszlet hianyzik, es Onana szerdan vagy csutortokon hivatalosan is a MU jatekosa lesz.
Kerdes igent mond e a Chelsea 35m-ra?
Es a legfontosabb kerdes, er ez a Lukaku 30 eves kora felett 35m-t, es megeri e erte eladni Onanat?
Szerintem 35 millát megérhet, főleg ha tavaszi formában lesz.
Sejthető volt amikor eladtuk a Chelseanek szíve mélyén akkor sem akart menni, csak nem volt egyéb opció.
Kitartása klub iránt elismerésre méltó.
Sommer + Trubin teljesen rendben van a részemről. Onana nagyon jó főleg lábbal, de látni kell hogy jelenleg nincs pénzünk a megtartására.
Barellat sokkal jobban sajnáltam volna beáldozni. Jövő eldönti, hogy Tonali vagy Onana beáldozása volt jobb ötlet.
- interfan
En nem tudok arrol, hogy eldontott kerdes lenne, hogy barmi van Onana megy, es ez Lukakutol es mindenkitol fuggetlen.Tombi1986 írta: ↑2023.07.10. 06:46Onana mindenképp megy, belgától függetlenül. Eldöntött kérdés, az megint más hogy a bejövő pénz x részét visszaforgatjuk.
Szerintem 35 millát megérhet, főleg ha tavaszi formában lesz.
Sejthető volt amikor eladtuk a Chelseanek szíve mélyén akkor sem akart menni, csak nem volt egyéb opció.
Kitartása klub iránt elismerésre méltó.
Sommer + Trubin teljesen rendben van a részemről. Onana nagyon jó főleg lábbal, de látni kell hogy jelenleg nincs pénzünk a megtartására.
Barellat sokkal jobban sajnáltam volna beáldozni. Jövő eldönti, hogy Tonali vagy Onana beáldozása volt jobb ötlet.
(Tavaly mondtuk ki nyiltan, hogy Skriniar lesz az "aldozat", iden ilyen nem hangzott el eddig)
Annyit mondtak vezetoink, hogy nincsenek erinthetetlen jatekosok, megfelelo ajanlat eseten barki tavozhat.
Az ara pedig mindenkinek megvan, Barellanek is, Bastoninak is, Martineznek is, az egy mas kerdes hogy annyit nem fizetne ertuk ugynezki senki.
Egy vilagban, ahol egy Kepa 80m, ott egy Onana 50-55m-ert jo otlet eladni?
Es itt nincs olyan kerdes, hogy "nincs penzunk a megtartasara", mivel nem 80m-t kapnank erte.
Szerintem nem, nagyon nem, es vilag bohocai leszunk megint ezzel...
Elkene egyszer mar oda jutni, hogy nem kell senkit "bealdozni".
Lukaku finomam szolva is ketseges szezont zart, ennek tukreben 35m-t adni erte, a csapat legjobban fizetett jatekosava tenni 4-5 evre, raadasul 30 eves kora felett.
Hat nekem nagyon erosen kerdojeles uzlet, foleg ha latom Onana esetleges eladasat 50-55m-ert, akkor egyenesen logikatlan ez nalam.
Sommer mint uj 1.szamu Onana helyett, haaat nalam azert meglehetosen eros minosegi visszalepes es visszaeses Onanahoz kepest.
-
P-Inter
Nincs itt nagy kérdés, ajánlgatunk vagy sem másokat, meg logikátlanság.
A védelem kicsit módosult, de Bastoni maradt (őt eladni és pótolni húzós lett volna).
A kp-n elment a drága lord, volt egy frissítés, ha innen elmegy Barella, agyérgörcs. Tonali esetén is nagyon boldogok a szurkolók. Őt még neccesebb lenne pótolni.
A támadó szekcióra oda kell figyelni.
Egy szó, mint száz, csűrhetjük, ha már megy valaki, menjen Onana és menni is fog. Az, hogy mennyiért, pff, ennyit adnak. Valamit kihozunk belőle.
Inkább ez, minthogy Tonali pl elment 70ért, Barella ment volna helyette ennyiért... Vagy akár kevesebbért. Pedig szerintem ebben a felállásban ér vagy 90et.
Örüljünk Vincent!
A védelem kicsit módosult, de Bastoni maradt (őt eladni és pótolni húzós lett volna).
A kp-n elment a drága lord, volt egy frissítés, ha innen elmegy Barella, agyérgörcs. Tonali esetén is nagyon boldogok a szurkolók. Őt még neccesebb lenne pótolni.
A támadó szekcióra oda kell figyelni.
Egy szó, mint száz, csűrhetjük, ha már megy valaki, menjen Onana és menni is fog. Az, hogy mennyiért, pff, ennyit adnak. Valamit kihozunk belőle.
Inkább ez, minthogy Tonali pl elment 70ért, Barella ment volna helyette ennyiért... Vagy akár kevesebbért. Pedig szerintem ebben a felállásban ér vagy 90et.
Örüljünk Vincent!
- CsaSzi9294
Természetesen lehet bizakodni, hogy Onana marad, de mindenki tudja, hogy el fogjuk adni és a világ bohócai vagyunk szerintünk.
Vezetőink szerint viszont hatalmas királyok, mivel ingyen jött és 55-60m ajándékként hullik a zsebünkbe, ráadásul 3 játékost is tudunk venni úgy, hogy valószínűleg még maradni is fog belőle.
Nincs pénzünk még foltozni se, egyedül így tudják megoldani. Ők is tudják, hogy ez visszalépés a kapuban, viszont enélkül egy Lukakunál gyengébb csatárt sem tudnánk igazolni. Sommer lehúz egy évet a kezdőbe, utána Trubiné a jövő, bizakodjunk inkább ebben, és ne kergessük fölöslegesen a vágyainkat Onanával kapcsolatban…
Vezetőink szerint viszont hatalmas királyok, mivel ingyen jött és 55-60m ajándékként hullik a zsebünkbe, ráadásul 3 játékost is tudunk venni úgy, hogy valószínűleg még maradni is fog belőle.
Nincs pénzünk még foltozni se, egyedül így tudják megoldani. Ők is tudják, hogy ez visszalépés a kapuban, viszont enélkül egy Lukakunál gyengébb csatárt sem tudnánk igazolni. Sommer lehúz egy évet a kezdőbe, utána Trubiné a jövő, bizakodjunk inkább ebben, és ne kergessük fölöslegesen a vágyainkat Onanával kapcsolatban…
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára CsaSzi9294 2023.07.10. 07:42-kor.
- interfan
Azert abban nem vagyok biztos, hogy "maradni is fog" penz.CsaSzi9294 írta: ↑2023.07.10. 07:38 Természetesen lehet bizakodni, hogy Onana marad, de mindenki tudja, hogy el fogjuk adni és a világ bohócai vagyunk szerintünk.
Jelenleg -16m a mercato merleg.
Ha megy Onana mondjuk 55m-ert, ebbol kell:
Lukaku 35m, Sommer 5-6m, Trubin 10-12m.
Tehat ez alaphangon 50-53m, magyarul szinte teljes egeszeben az Onana penz.
A mercatos merleg meg igy is minuszos lenne, kb -10/15m.
Persze Colidio eladas hatha 4m, meg probaljuk ertkesiteni a fiatalokat, dehat abbol latjuk az elmult evek "sikereit"...
- PellerG
Trubin nem fog 2. számúnak jönni, erről több lap is írt korábban, vannak ajánlatai máshonnan is.
Nem fogunk 15-20 misit cserekapusra költeni.
Ahogy Sommer sem, mivel ő is védeni akar az EB miatt.
Szóval a kettőből csak egy fog jönni nagy eséllyel, én így a fiatalabbra szavazok.
- tomika431
Legyünk realisták bocsánat:
Onana megy 50-55 misiért abból:
Lukaku a prioritás vagyis rá fog menni a pénz nagy része. Trubin vagy Sommer érkezik vagyis 1 csatár és 1 kapus fog jönni ennyi.
Ha meg marad abból esetleg egy olcsóbb megoldás a középpályára.
Onana megy 50-55 misiért abból:
Lukaku a prioritás vagyis rá fog menni a pénz nagy része. Trubin vagy Sommer érkezik vagyis 1 csatár és 1 kapus fog jönni ennyi.
Ha meg marad abból esetleg egy olcsóbb megoldás a középpályára.
- CsaSzi9294
Jogos amit írsz! +1PellerG írta: ↑2023.07.10. 08:49Trubin nem fog 2. számúnak jönni, erről több lap is írt korábban, vannak ajánlatai máshonnan is.
Szóval a kettőből csak egy fog jönni nagy eséllyel, én így a fiatalabbra szavazok.
- lucky0
+2CsaSzi9294 írta: ↑2023.07.10. 09:39Jogos amit írsz! +1PellerG írta: ↑2023.07.10. 08:49Trubin nem fog 2. számúnak jönni, erről több lap is írt korábban, vannak ajánlatai máshonnan is.
- brecsinho
Ez pontosan így vanCsaSzi9294 írta: ↑2023.07.10. 07:38 Természetesen lehet bizakodni, hogy Onana marad, de mindenki tudja, hogy el fogjuk adni és a világ bohócai vagyunk szerintünk.
Le lehet írni naponta 5x, hogy maradjon Onana, meg milyen hülyék vagyunk, de már az ügynöke Manchesterben tárgyal a szerződéséről..tavaly jött ingyen, egy év alatt keresünk rajta 50+ milliót, elég komoly jackpot ez a könyvelésben.
Amint írtam korábban is, ez lett az ára annak, hogy Skriniart nem adtuk el tavaly, ha az ő 50m ára a zsebben lenne, lehet idén nem kéne Onanat beáldozni..
- interfan
En nem egyaltalan nem zarom ki, hogy jon mindketto.PellerG írta: ↑2023.07.10. 08:49Trubin nem fog 2. számúnak jönni, erről több lap is írt korábban, vannak ajánlatai máshonnan is.
Sommer 5m, megkapja a lehetoseget es a tud jatszani, amit a Bayernel nem.
4m fizu, siman eljon.
Trubin meg szepen megkapja, hogy te vagy a jovo, meg kapsz szerepet majd azert Kupaba, Bajnoksagba is, rotacio resze leszel, stb-stb-stb.
1.8m fizu, 10-15m ar, siman johet.
Eddig nem volt meg erdeklodes sem erte, most meg hirtelen "vannak ajanlatai mashonnan" is?
Eleg kamu szagu...
Na meg "csak 1.szamu lesz", aha, csak hol?
Inter szintu csapat sem erdeklodik erte fix kezdo posztal, nem hogy Internel nagyobb csapat...
- PellerG
Totál máshogy látom, biztos vagyok benne, hogy vagy Sommer vagy Trubin ránk nézve, nem is-is.interfan írta: ↑2023.07.10. 09:47En nem egyaltalan nem zarom ki, hogy jon mindketto.PellerG írta: ↑2023.07.10. 08:49Trubin nem fog 2. számúnak jönni, erről több lap is írt korábban, vannak ajánlatai máshonnan is.
4m fizu, siman eljon.
Trubin meg szepen megkapja, hogy te vagy a jovo, meg kapsz szerepet majd azert Kupaba, Bajnoksagba is, rotacio resze leszel, stb-stb-stb.
Eddig nem volt meg erdeklodes sem erte, most meg hirtelen "vannak ajanlatai mashonnan" is?
Eleg kamu szagu...
Inter szintu csapat sem erdeklodik erte fix kezdo posztal, nem hogy Internel nagyobb csapat...
Sommerért több csapat sorban áll.
Trubint régóta figyelik csapatok.
Mercato elején járunk full.
Pár nap/hét és kiderül.
- interfan
Igy van, total mashogy latjuk.PellerG írta: ↑2023.07.10. 09:51Totál máshogy látom, biztos vagyok benne, hogy vagy Sommer vagy Trubin ránk nézve, nem is-is.interfan írta: ↑2023.07.10. 09:47 En nem egyaltalan nem zarom ki, hogy jon mindketto.
4m fizu, siman eljon.
Eleg kamu szagu...
Sommerért több csapat sorban áll.
Trubint régóta figyelik csapatok.
Mercato elején járunk full.
Pár nap/hét és kiderül.
En "Biztosra" nem jelentenem ezt ki, dehat mindenki mas.
Foleg nem jelentem ezt ki "biztosra", hogy csak az egyik jon a mercato elejen.
- interfan
Az "orokos Inter barat" Corriere tovabbra sem tagit.
Lukaku azert mondott nemet a Szaudiaknak, mert mar junius vegen mindenben megallapodott a Juveval.
https://www.fcinter1908.it/calciomercat ... -infedele/
Raadasul a Juve-Lukaku uzletet nem is akarki hozta le, hanem a Corriere izgatoja Zazzaroni.
Imadom a Corrieret, a Tuttosportal es a Republicaval egyutt.
Mind annyira szereti az Intert.
Lukaku azert mondott nemet a Szaudiaknak, mert mar junius vegen mindenben megallapodott a Juveval.
https://www.fcinter1908.it/calciomercat ... -infedele/
Raadasul a Juve-Lukaku uzletet nem is akarki hozta le, hanem a Corriere izgatoja Zazzaroni.
Imadom a Corrieret, a Tuttosportal es a Republicaval egyutt.
Mind annyira szereti az Intert.
- interfan
Di Gennaro kozben megerkezett az Inter szekhazba, ahol alairja szerzodeset.
Ingyen erkezik, es a tavozo Cordaz helyet veszi at mint 3.szamu kapus.
Ingyen erkezik, es a tavozo Cordaz helyet veszi at mint 3.szamu kapus.
- mike
Trubin a lényeg szerintem is, biztos vagyok benne hogy ő fog jönni Onana helyére.PellerG írta: ↑2023.07.10. 08:49Trubin nem fog 2. számúnak jönni, erről több lap is írt korábban, vannak ajánlatai máshonnan is.
Olyan kell, aki elfogadja a második szerepkört, nálam ez lehetne akár Handa is.
De semmiképp nem egy olyan veterán aki miatt Trubint mellőzni kell.
- Festa
Di Gennaro?
Lehet ő még második számù kapus is.
Szerintem Sommer érkezik és az ukrán csak második számù opciò.
10-15 milliòt nem fogunk még költeni ha 9milkábòl is megoldhatjuk.
Lukaku nagyon fontos elem ezt tavasszal megmutatta mondom ezt a BL döntőn kihagyott helyzetek ellenére is.
Viszont milyen jò lett volna Firminot megszerezni ,mert más ingyen csatár nincs ilyen kategòriában.
Persze ő is az arabokat választotta amivel pénzügyileg nemcsak mi hanem lassan más igazi top csapatok sem tudnak versenyezni.
Lehet ő még második számù kapus is.
Szerintem Sommer érkezik és az ukrán csak második számù opciò.
10-15 milliòt nem fogunk még költeni ha 9milkábòl is megoldhatjuk.
Lukaku nagyon fontos elem ezt tavasszal megmutatta mondom ezt a BL döntőn kihagyott helyzetek ellenére is.
Viszont milyen jò lett volna Firminot megszerezni ,mert más ingyen csatár nincs ilyen kategòriában.
Persze ő is az arabokat választotta amivel pénzügyileg nemcsak mi hanem lassan más igazi top csapatok sem tudnak versenyezni.
- interfan
Kozben Bisseck is megerkezett Milanoba.
- Festa
- CsaSzi9294
Sky szerint a napokban tett és egyben elutasított 25m-s ajánlat után 30m-ra emelhetjük az összeget, de akár a 35-t is elérheti Lukakuért. A játékos mindenképpen az Interbe szeretne jönni.
https://www.fcinter1908.it/copertina/in ... va-lukaku/
Pedullá szerint Demiral visszautasított szaudi és török ajánlatokat, mert az Interre vár.
https://www.fcinter1908.it/calciomercat ... hia-inter/
https://www.fcinter1908.it/copertina/in ... va-lukaku/
Pedullá szerint Demiral visszautasított szaudi és török ajánlatokat, mert az Interre vár.
https://www.fcinter1908.it/calciomercat ... hia-inter/
- vaskalap
Cancelora most kéne egy kölcsön ajánlat,nincs érte érdeklődés,Pep biztos nem játszatja.
- interfan
15m-t keres...
Ez lehet az oka annak, hogy meg a leggyengebb bulvarlap minosegben sem lett emlitve a neve...
Arsenal erdeklodik egyebkent erte, es 40m-t fizetnenek, es megadnak neki a Citys heti 250 ezer fontos fizujat.
- interfan
- interfan
Csutortokon varjak Onanat orvosira a MU-nal.
Gazzetta, Sky, Sportmediaset szerint is Sommer az akit az elsonek leigazolhat az Inter 5-6m-ert Onana helyere, Trubin tema csak Sommer erkezese utan kerulhet elo.
Telegraph szerint (erdemes helyen kezelni), az Inter 35m fontot azaz 41m eurot adna Lukakuert.
Matteo Moretto szerint viszont az Inter maximum 35m-t adna Lukakuert.
Argentin forrasok szerint 5m-ert adhatjuk el Colidiot a Riverbe.
Gazzetta, Sky, Sportmediaset szerint is Sommer az akit az elsonek leigazolhat az Inter 5-6m-ert Onana helyere, Trubin tema csak Sommer erkezese utan kerulhet elo.
Telegraph szerint (erdemes helyen kezelni), az Inter 35m fontot azaz 41m eurot adna Lukakuert.
Matteo Moretto szerint viszont az Inter maximum 35m-t adna Lukakuert.
Argentin forrasok szerint 5m-ert adhatjuk el Colidiot a Riverbe.
- brecsinho
Hát igen, azért nem mindegy, hogy 35m font vagy EUR
Szerintem megegyezünk valahogy és jönni fog Lukaku. Nekem tetszik, ahogy ragaszkodik hozzánk és nem akar elmenni az arabokhoz, ha motivált és állandósítaná a tavaszi formát, nagy szükség lenne egy ilyen tankszerű csatárra, főleg a kiscsapatok ellen.
Szerintem megegyezünk valahogy és jönni fog Lukaku. Nekem tetszik, ahogy ragaszkodik hozzánk és nem akar elmenni az arabokhoz, ha motivált és állandósítaná a tavaszi formát, nagy szükség lenne egy ilyen tankszerű csatárra, főleg a kiscsapatok ellen.
- mike
Szerintem is jön, és örülök neki, tavaly és idén is bizonyítja hogy mindenáron itt akar játszani. A szezon végi formájában sok pontot hoz majd nekünk.brecsinho írta: ↑2023.07.11. 15:16 Hát igen, azért nem mindegy, hogy 35m font vagy EUR![]()
Trubin szerintem fontosabb kéne hogy legyen, mint Sommer.
Mindenesetre jó páros lenne, csak egyik sem akar padozni, jogosan.
-
INTER-1908
Én szerintem Sommer egy nagyon jó kapus 5m ajándék érte évek lehetnek még benne és szerintem megbízható stabil jó kapus. Lukaku is szerintem jó vétel lenne én remélem hogy jön ilyen felépítésű csatár szerintem ritka + én mindig kedveltem az ilyen csatárokat akik gyorsak és erősek pl Adriano és egy LULA páros szerintem sokat tud segíteni nekünk. Szerintem ha megvan Sommer és Lukaku akkor már csak a padot kell kicsit erősíteni főleg kp-n és rendben vagyunk. Természetesen nem BL döntős keretről beszélünk majd de bízom benne hogy egy stabil jó csapatunk lesz aki végig harcban tud lenni a bajnoki címért
- tomika431
Mondjuk ha Inzaghi váltana 4-3-3-ra akkor elől egy Lautaro-Lukaku-Thuram hármasban lenne fantázia vagyis nem lenne gyenge. Mögöttük egy Frattesi,Barella,Calhanoglu sor sem lenne gyenge.
-
k.tomi880421
A kapus poszt így vagy úgy meglesz, viszont én a többi poszt miatt aggódok. Annyi játékost elengedtünk, hogy jelenleg 2-3 ember hiányzik a keretből. 32 fős a keretünk viszont ebből 12 főre nem számítunk fix-en, ez így nagyon vékony.
Kapus:
Sommer és Handával nem tudni mi lesz (Ha ő nem menne el nem erőltetném Trubint egyelőre)
Itt Raduval, Stankovic-csal és Radaoval nem számítunk
KH:
Bastoni, Bisseck, Acerbi, de Vrij és Darmian
Itt pedig Fontanarosával nem számítunk
Ide 1 ember kellene még
Szélső védők:
Dumfries, Dimarco és szerintem Gosens is maradni fog
Lazarora nem számítunk
Ide is kellene 1 ember még
KP:
Calha, Barella, Miki, Frattesi, Asllani
Sensi, Fabbian kérdőjeles
Persyn, Malen, Oristanio megy
R. Pereyra jön akkor akkor 3 posztra 6 ember meglenne
CS:
Lau, Luka, Thuram és Correa
ez így meglenne.
De még min 1 KH és egy szélső védő kellene és ezeket hogy fogjuk megoldani azt nem tudom.
Ide iszonyatos nagy Marotta varázslat kell még. Remélem megvan a terv így, hogy elengedtek ennyi embert ingyen.
Ingyen még lenne Kamada, Amartey vagy Mina meg Dumfries mögé Adama Traoré vagy Bellerin de ezek már akkora kukázások amik már nem feltétlen szintentartások inkáb csak, hogy létszámban meglegyünk.
Kapus:
Sommer és Handával nem tudni mi lesz (Ha ő nem menne el nem erőltetném Trubint egyelőre)
Itt Raduval, Stankovic-csal és Radaoval nem számítunk
KH:
Bastoni, Bisseck, Acerbi, de Vrij és Darmian
Itt pedig Fontanarosával nem számítunk
Ide 1 ember kellene még
Szélső védők:
Dumfries, Dimarco és szerintem Gosens is maradni fog
Lazarora nem számítunk
Ide is kellene 1 ember még
KP:
Calha, Barella, Miki, Frattesi, Asllani
Sensi, Fabbian kérdőjeles
Persyn, Malen, Oristanio megy
R. Pereyra jön akkor akkor 3 posztra 6 ember meglenne
CS:
Lau, Luka, Thuram és Correa
ez így meglenne.
De még min 1 KH és egy szélső védő kellene és ezeket hogy fogjuk megoldani azt nem tudom.
Ide iszonyatos nagy Marotta varázslat kell még. Remélem megvan a terv így, hogy elengedtek ennyi embert ingyen.
Ingyen még lenne Kamada, Amartey vagy Mina meg Dumfries mögé Adama Traoré vagy Bellerin de ezek már akkora kukázások amik már nem feltétlen szintentartások inkáb csak, hogy létszámban meglegyünk.
- interfan
Igazabol ugynezve az osszes altalad emlitett posztra megvan az ingyen kolcson + sima opcios megoldasunk amit probalunk.k.tomi880421 írta: ↑2023.07.11. 20:16 De még min 1 KH és egy szélső védő kellene és ezeket hogy fogjuk megoldani azt nem tudom.
KH:
- Demiral neve folyamatos tema, Atalanta szabadulna tole minel elobb, persze probalnanak kotelezo opciot, de senki nem akar erte azt garantalni.
- Chalobah is opcio, de mar nala erosen kerdes sima opcioval ideadnak e, fizetni meg nem tudunk.
- Es akkor ott van Umtiti neve is mint utolso utani lehetoseg ingyen.
KP:
- Pereyra valaszat varjuk mar egy jo ideje, ingyen erkezhetne.
- B opcio Sensi maradasa.
Jobb WB:
- Holm neve a legtobbet emlegetett, kerdes a Spezia ingyen kolcson + sima opcioval adnak e.
- Tegnap pedig Marcus Pedersen ugynoke jart az Inter szekhazba, nala is kolcson + sima opcioval probalkoznank.
- CsaSzi9294
Sky szerint Lukaku nem vesz részt a Chelsea első edzésén, mivel napokon belül egyezség születhet az átigazolásáról. Hétfőn indul az angol klub külföldi túrára és Di Marzio szerint addig egyezség fog születni. 30-35m között lesz a vége.
https://www.fcinter1908.it/copertina/lu ... o-chelsea/
A Gazzetta és Pedullá szerint is Onana legkésőbb pénteken a MU játékosa lesz. Szinte minden kész az üzlettel kapcsolatban, utód továbbra is a Sommer-Trubin páros a cél.
https://www.fcinter1908.it/primo-piano/ ... o-appiano/
https://www.fcinter1908.it/calciomercat ... llo-onana/
Matteo Moretto az átigazolási piac szakértője szerint az Internél nem Demiral az első, mint Skriniar utód. Ott van még Pavard is, mint lehetséges érkező, de ő a PL-be megy szerinte. Ott lenne még Umtiti, de ő valószínűleg a Monzába fog igazolni.
Pontos nevet nem tud mondani, de szerinte nem Demiral lesz az érkező a posztra.
https://www.fcinter1908.it/calciomercat ... nter-nomi/
https://www.fcinter1908.it/copertina/lu ... o-chelsea/
A Gazzetta és Pedullá szerint is Onana legkésőbb pénteken a MU játékosa lesz. Szinte minden kész az üzlettel kapcsolatban, utód továbbra is a Sommer-Trubin páros a cél.
https://www.fcinter1908.it/primo-piano/ ... o-appiano/
https://www.fcinter1908.it/calciomercat ... llo-onana/
Matteo Moretto az átigazolási piac szakértője szerint az Internél nem Demiral az első, mint Skriniar utód. Ott van még Pavard is, mint lehetséges érkező, de ő a PL-be megy szerinte. Ott lenne még Umtiti, de ő valószínűleg a Monzába fog igazolni.
Pontos nevet nem tud mondani, de szerinte nem Demiral lesz az érkező a posztra.
https://www.fcinter1908.it/calciomercat ... nter-nomi/
- interfan
Az a baj, hogy hamarabb vonul vissza Inzaghi az edzoskodestol, mint hogy 4 vedore valtana.
Papiron jol hangzik, de gyakorlatban ez nem realis.
- Stankov
Hát remélem igaza lesz a szakértőnek és nem Demiral az első számú opció.
Azért oda (jkh)jó lenne egy kezdő szintű játékos, az fontosabb lenne mint egy tehetséges fiatal kapus ha Sommer amúgy is jön.
Azért oda (jkh)jó lenne egy kezdő szintű játékos, az fontosabb lenne mint egy tehetséges fiatal kapus ha Sommer amúgy is jön.
- interfan
Hat igen, csak 0 eurobol, ingyen kolcson + sima opcioval nehez...
En valahol meg mindig Chalobah erkezeseben bizom.
Tavaly is akarta ot Marotta, hatha a Chelsea nyitott egy sima opcios kolcsonre, ha mar Lukakuert leteszunk nekik 35m-t...
- CsaSzi9294
CdS szerint Trubin közel sem olyan biztos, hogy érkezni fog, amennyiben a Sahtar nem enged a 30m-ból. Az Inter 10-12m-t szánna a jövő nyáron lejáró szerződésű kapusra. Amennyiben nem sikerül megegyezni, abban az esetben a B terv a Sampdoriás Audero, akinek az ügynökével már találkozott is Marotta. Őt valószínűleg fiatalok bevonásával is mozdítani lehetne.
https://www.fcinter1908.it/copertina/tr ... r-piano-b/
- Festa
Ez az a Sommer +Trubin együtt sosem volt reális.CsaSzi9294 írta: ↑2023.07.12. 12:03 CdS szerint Trubin közel sem olyan biztos, hogy érkezni fog, amennyiben a Sahtar nem enged a 30m-ból. Az Inter 10-12m-t szánna a jövő nyáron lejáró szerződésű kapusra. Amennyiben nem sikerül megegyezni, abban az esetben a B terv a Sampdoriás Audero, akinek az ügynökével már találkozott is Marotta. Őt valószínűleg fiatalok bevonásával is mozdítani lehetne.
A svájci jó lesz 1-2 évre annál tovább meg úgysem tervezzünk.
Audero lehet második kapus mivel úgysem fog sokat védeni.
Az Onana meg a Lukaku ügyet jó lenne minél előbb zárni,mert kezd unalmas lenni.
- CsaSzi9294
Szerintem inkább Trubin fog jönni csak. Az ukránok nincsenek úgy eleresztve, hogy kiengedjenek 10-12m-t a kezükből.Festa írta: ↑2023.07.12. 12:20Ez az a Sommer +Trubin együtt sosem volt reális.CsaSzi9294 írta: ↑2023.07.12. 12:03 CdS szerint Trubin közel sem olyan biztos, hogy érkezni fog, amennyiben a Sahtar nem enged a 30m-ból. Az Inter 10-12m-t szánna a jövő nyáron lejáró szerződésű kapusra. Amennyiben nem sikerül megegyezni, abban az esetben a B terv a Sampdoriás Audero, akinek az ügynökével már találkozott is Marotta. Őt valószínűleg fiatalok bevonásával is mozdítani lehetne.
A svájci jó lesz 1-2 évre annál tovább meg úgysem tervezzünk.
Audero lehet második kapus mivel úgysem fog sokat védeni.
Az Onana meg a Lukaku ügyet jó lenne minél előbb zárni,mert kezd unalmas lenni.
Nekem az a véleményem, hogy Handanovic maradni fog és így a Trubin, Handa, Di Gennaro hármassal indulunk neki a szezonnak. A Sommerre szánt pénzt (vagy annak egy részét) meg hozzátesszük Lukaku vételárához, mivel emelnünk kell, hogy jönni tudjon.