Átigazolási pletykák (Calcio mercato)

Minden ami a csapattal kapcsolatos

Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming

CsaSzi9294

Re: Átigazolási pletykák (Calcio mercato)

Hozzászólás Szerző: CsaSzi9294 »

Azért ezt én sem gondoltam volna. :wtf: :wtf:
Amennyiben ez igaz, úgy jobb is, ha nem jön, legalább megmarad 40m, amiből 30at rátolhatunk mondjuk Reteguira.

Egyébként szerintem a döntése mellett az szól igazán, hogy idén se lenne fix kezdő, mivel biztos vagyok benne, hogy Thuram Lauti párjának érkezett, és emiatt választott minket a francia és nem a kuzinokat.
De ettől függetlenül hitványság, amit csinál, főleg amilyen rasszista balhé volt közte és a merda drukkerek között. Ha ilyen buta, ez van, mennyen oda, egyébként se biztos, hogy jól jár vele bárki is…

Holmnak én személy szerint örülök, még az is lehet, hogy kiszorítja egy idő múlva Dumfriest.
interfan

Hozzászólás Szerző: interfan »

interfan írta: 2023.07.15. 05:33 Sky "szenzacios" hirt kozolt, Lukaku nem valaszol az Internek, es megallapodott a Juveval.
Az Inter vezetes melysegesen csalodott, es duhos Lukakura.
Di Marzio szerint az Inter tegnap megallapodott a Chelseavel, 35m fix + 5m bonusz, viszont Lukaku nemet mondott a Juve miatt.
Az Inter ultimatumot adott Lukakunak, elfogadja a kovetkezo orakban az Inter ajanlatat, vagy az Inter visszavonja azt es menjen a Juventusba.
Di Marzio szerint nem tudjuk Lukaku "bosszujanak" okait, de valoszinu az hogy csak csere volt a fontos meccseken, mint pl a BL donton is.
Juventus jelenleg Vlahovic eladasara var, de nem erkeznek ajanlatok erte, es a helyere vinnek Lukakut.

FcInternews sajat forrasai is megerositik, Lukaku a Juveba szeretne igazolni, es visszautasitotta az Intert, emiatt az Inter csalodott, duhos, es nem gondolta volna ezt soha Lukakurol.

Biasin szerint Lukaku es ugynoke napok ota targyal a Juveval.
Az Inter ingerult, duhos, es csalodott Lukakuban.
Mindenben megegyezett az Inter a Chelseavel, es most Lukaku mondott nemet a Juve miatt.
Megdobbenve all az Inter vezetoseg, a csapatarsak, es az Inter szurkolok is Lukaku Juve valasztasa mellett.
Hiaba a tegnapi megegyzes a Chelseavel osszesen 40m-rol, az uzlet leallt Lukaku miatt aki a Juventusba akar igazolni.

Gazzetta szerint is teljes a "kaosz" Lukaku kapcsan.
Az Inter sem Lukakut, sem az ugynoket nem tudta meggyozni, es a Juvet valasztana.
Gazzetta is megerositi, tegnap megszuletett a Chelsea-Inter megegyezes, 35m + 5m bonusz, osszesen 40m, de uzlet nem zarult le, mivel Lukaku es ugynoke nem valaszol az Internek, es a Juveval targyalnak.

Angol forrasok szerint a Chelsea az Intert reszesiti elonyben, mivel ok mar megtettek az ajanlatot, ellenben a Juve meg csak szoban.
Nem szeretnek tovabb huzni Lukaku eladasanak ugyet, viszont Lukaku nemet mondott az Internek, es a Juventusra var.
De a Juventus csak akkor tud fizetni ha eladjak Vlahovicot, akiert nincs akkora erdeklodes mint vartak.
Ez nem csak az Intert, hanem a Chelseat is bosszantja.

Romano is megerositi, Lukaku a Juventusal targyal, nem valaszol az Internek, emiatt az Inter duhos es csalodott.

Aldo Serena volt jatekosunk is dobbenten all Lukaku viselkedese elott.
Mint elmondta, erti hogy csaldodott, mivel nem kezdett a BL donton, de amit csinal az gyerekes, es nem profi emberre vall.

Mar ma vagy holnap lezarhatjuk a Sky szerint Sommer erkezeset, miutan Onana eladada is hivatalos lesz.
Sommer lesz az uj 1.szamu kapus.

Pedulla es a SportItalia szerint hetfon megprobaljuk lezarni Holm erkezeset is.
Szemelyes velemenyem az, hogy En ezt egyebkent tovabbra sem tudom elhinni.
Persze leirja Romano, Di Marzio, stb akik 1000X tobb infot tudnak mint en valaha is fogok.
De ez akkora, de akkora arconkopese lenne Lukakutol a teljes Inter kozosseg fele, hogy Lukaku mez egetes, es kb lincs hangulat lenne ebbol Lukaku fele.
Ha elmenne a Szaudiakhoz ertheto, na de pont a Juveba, akiktol undorito rasszista dolgokat vagtak hozza.
Nekem ez a legalja lenne...
En ezt nem tudom kinezni senkibol, es nem tudom elhinni.
interfan

CsaSzi9294 írta: 2023.07.15. 06:34 Azért ezt én sem gondoltam volna. :wtf: :wtf:
Amennyiben ez igaz, úgy jobb is, ha nem jön, legalább megmarad 40m, amiből 30at rátolhatunk mondjuk Reteguira.

Egyébként szerintem a döntése mellett az szól igazán, hogy idén se lenne fix kezdő, mivel biztos vagyok benne, hogy Thuram Lauti párjának érkezett, és emiatt választott minket a francia és nem a kuzinokat.
De ettől függetlenül hitványság, amit csinál, főleg amilyen rasszista balhé volt közte és a merda drukkerek között. Ha ilyen buta, ez van, mennyen oda, egyébként se biztos, hogy jól jár vele bárki is…
Erdekes hogy Retegui a napokban elfogadta a Genoa ajanlatat, mar csak a kluboknak kell megegyezni.
17m az ara, es allitolag kozel a felek egymashoz.
CsaSzi9294

interfan írta: 2023.07.15. 06:37
interfan írta: 2023.07.15. 05:33
Persze leirja Romano, Di Marzio, stb akik 1000X tobb infot tudnak mint en valaha is fogok.
De ez akkora, de akkora arconkopese lenne Lukakutol a teljes Inter kozosseg fele, hogy Lukaku mez egetes, es kb lincs hangulat lenne ebbol Lukaku fele.
Igen, nehéz elhinni. Simán lehet, hogy a játékos árának felverése miatt van az egész cirkusz, de sajnos pont a Juve az, akiből kinézem ezt. Lukaku meg amúgy sem az eszéről híres, beszéljen akár 20 nyelven is.

Én azt mondom mennyen és szakítsunk meg azonnal mindent a Chelseavel vele kapcsolatban. Persze nyilván én is sajnálom, DE 30 éves, rengeteget bakizik és szerintem Allegri rendszerében nem lesz eredményes, ahogy Vlahovic, úgy ő is szenvedni fog. 10 gólnál többet úgy sem fog ott szerezni, jól leégeti magát és jövőre elmegy az arabokhoz…
Ellenben mi ezzel csak jól járhatunk, amennyiben okosan igazolunk a helyére.
CsaSzi9294

interfan írta: 2023.07.15. 06:43
CsaSzi9294 írta: 2023.07.15. 06:34
Erdekes hogy Retegui a napokban elfogadta a Genoa ajanlatat, mar csak a kluboknak kell megegyezni.
17m az ara, es allitolag kozel a felek egymashoz.
Érdekes, lehet tényleg csak fel van fújva ez a srác, de hogy a Genovaba igazolna…érdekes.
Akkor nem tudom elérhető e, ott van Dembele ingyen. Vagy a másik, akit ezek után el tudok képzelni, az Dybala.
INTER-1908

Hozzászólás Szerző: INTER-1908 »

Lukaku nagyon jó csatár de 40m sok érte + ha motivalatlan akkor felesleges ide jönnie ennyiért bőven lehet jobb csatárt is igazolni ráadásul extrém magas a fizuja is úgy hogy sérült volt a szezon 60% ban...
Vannak sokkal jobb opciók ennek szerintem
interfan

CsaSzi9294 írta: 2023.07.15. 06:47
interfan írta: 2023.07.15. 05:33
Igen, nehéz elhinni. Simán lehet, hogy a játékos árának felverése miatt van az egész cirkusz, de sajnos pont a Juve az, akiből kinézem ezt. Lukaku meg amúgy sem az eszéről híres, beszéljen akár 20 nyelven is.

Én azt mondom mennyen és szakítsunk meg azonnal mindent a Chelseavel vele kapcsolatban. Persze nyilván én is sajnálom, DE 30 éves, rengeteget bakizik és szerintem Allegri rendszerében nem lesz eredményes, ahogy Vlahovic, úgy ő is szenvedni fog. 10 gólnál többet úgy sem fog ott szerezni, jól leégeti magát és jövőre elmegy az arabokhoz…
Chelseavel megegyeztunk, tehat jatekos aranak felverese mar nem lehet.

En inkabb Lukaku magasabb fizetesenek, na meg kitudja milyen ugynoki jutalek kereset gondolom.
Vagy ekkora idiota, gyoker, allat Lukaku, es ilyen ertelmiszinten van, hogy o "bosszut" all, de ezt nem tudom elkepzelni.

Eleve vicc a story a reszunkrol, hogy Onanat eladnank miatta, na meg 40m-t fizetnek egy finoman szolva is ketseges formaban, eronletben, es teljesitmenyre kepes Lukakuert 30 eves kora felett.
CsaSzi9294

interfan írta: 2023.07.15. 06:51

En inkabb Lukaku magasabb fizetesenek, na meg kitudja milyen ugynoki jutalek kereset gondolom.
Vagy ekkora idiota, gyoker, allat Lukaku, es ilyen ertelmiszinten van, hogy o "bosszut" all, de ezt nem tudom elkepzelni.

Eleve vicc a story a reszunkrol, hogy Onanat eladnank miatta, na meg 40m-t fizetnek egy finoman szolva is ketseges formaban, eronletben, es teljesitmenyre kepes Lukakuert 30 eves kora felett.
Mekkora fordulat lenne, ha Onana ezek után maradna. :lol: (nyilván ilyen nem lesz..)

Kiváncsi leszek kit dob be a sajtó, mint “Lukaku utód”…
Én mint fentebb említettem Dybalát várom, hogy elkezdjék, de rá nem sok esélyt adnék. Akit még szívesen néznék, az Lookman az Atalantából. 30at biztos, hogy megérne, nekem nagyon szimpatikus a srác. Pár óra és úgy is jönnek a nevek.
Tombi1986

Hozzászólás Szerző: Tombi1986 »

interfan írta: 2023.07.15. 06:51

Szerintem ezek csak újságírói fantáziák. A BL döntőben hős lehetett volna, ezt ő is nagyon jól tudja.
Amennyiben úgy dönt, hogy a Juveba menne - az élete legrosszabb döntése lesz, míg a második körös Chelsea-be igazolásnál is.
Juventus kb a totál szétesés szélén. Több játékost elküldtek, akiből pénzt remélnek nem kapkodnak érte. Vlahovics egyelőre totál nagy flopp.
Mikor lesz nekik pénzünk Lukakura, azt senki sem tudja.
Úgy gondolom inkább a feszültség keltés van a háttérben.
interfan

CsaSzi9294 írta: 2023.07.15. 06:55 Mekkora fordulat lenne, ha Onana ezek után maradna. :lol: (nyilván ilyen nem lesz..)

Én mint fentebb említettem Dybalát várom, hogy elkezdjék, de rá nem sok esélyt adnék. Akit még szívesen néznék, az Lookman az Atalantából. 30at biztos, hogy megérne, nekem nagyon szimpatikus a srác. Pár óra és úgy is jönnek a nevek.
Meg is van a megoldas amit irsz.
Marad Onana, Dembele jon ingyen, kesz is, mindenki boldog. :)

Egyebkent mar korabban is voltak Lukaku "alternativa" nevek.
Lasd Morata, Lukebakio, N'Zola, Zapata, Petagna, Okafor.
Balogun is tema volt, de az Arsenal 60m-t ker, igy hamar ki is esett.
Opendat elvitte a Lipcse.
Tombi1986

Amennyiben nem jön Lukaku:

Megpróbálnám elhozni Cityből Alvarezt. Nagyon keveset játszik, aminek szerintem ő sem örül, az idei évben sem lesz másképp.
interfan

Tombi1986 írta: 2023.07.15. 07:07 Amennyiben nem jön Lukaku:

Megpróbálnám elhozni Cityből Alvarezt. Nagyon keveset játszik, aminek szerintem ő sem örül, az idei évben sem lesz másképp.
Most hosszabbitott emelt fizuval, elmondta alma a City, es Guardiola, elete csapata a City, ez az otthona es hosszu evekig itt kepzeli a jovojet es a leheto legjobb helyen van.

Volt is hir tobb is, hogy szo sem lehet az eladasarol meg 100m felett sem, pedig a Real erdeklodott.
Pep mar tavaly is volt hogy egyutt jatszatta oket Haalandal, es ez idenre meg inkabb eloterbe kerul.

Ha jon a Szaudi Allam a PIF-el, akkor realis celpont, egyebkent nem a mi vilagunk.

Tavaly kellett volna leigazolni 20m-ert.
Zanetti el is mondta hogy akartuk, csak az Inter penzugyi helyzete miatt nem tudott fizetni.
Most mar hogy 100m csatar, nem a mi szintunk...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára interfan 2023.07.15. 07:15-kor.
CsaSzi9294

interfan írta: 2023.07.15. 07:06
CsaSzi9294 írta: 2023.07.15. 06:55 Mekkora fordulat lenne, ha Onana ezek után maradna. :lol: (nyilván ilyen nem lesz..)

Csak nem leszünk akkora ökrök (jó ilyenre már párszor volt példa), hogy ilyen Morata, Zapata, Petagna féle hurkákat idehozunk… NZola még talán oké lenne, de mivel 4 csatárunk lesz, abból Correa az egyik (vagyis így csak 3😅), akkor már egy komolyabb névnek kellene jönnie.
interfan

CsaSzi9294 írta: 2023.07.15. 07:15

Csak nem leszünk akkora ökrök (jó ilyenre már párszor volt példa), hogy ilyen Morata, Zapata, Petagna féle hurkákat idehozunk… NZola még talán oké lenne, de mivel 4 csatárunk lesz, abból Correa az egyik (vagyis így csak 3😅), akkor már egy komolyabb névnek kellene jönnie.
Igazabol ezek a nevek voltak amikor par hete arrol volt szo, hogy Lukaku lehet megsem jon.
Most hogy ezek a nevek "hurkak" vagy sem, hat azt mindenki dontse el maga, eleve kerdes Lukaku is "hurka" e, es tobb e ezektol a nevektol, foleg 40m-ert, latva a tavalyi szezonjat.

Tovabbra is tartom, Onanat nem kell eladni, jojjon egy ingyen csatar, es 100X tobbre megyunk ezzel, mint hogy megy Onana, jon egy erosen kerdojeles Lukaku 40m-ert 30 eves kora felett, vagy valami altalad fogalmazva "hurka" 3.szamu csatar.

Correa kapcsan lattuk megint mit nyilatkozott 3 napja Inzaghi...
CsaSzi9294

interfan írta: 2023.07.15. 07:18
Igazabol ezek a nevek voltak amikor par hete arrol volt szo, hogy Lukaku lehet megsem jon.
Most hogy ezek a nevek "hurkak" vagy sem, hat azt mindenki dontse el maga, eleve kerdes Lukaku is "hurka" e, es tobb e ezektol a nevektol, foleg 40m-ert, latva a tavalyi szezonjat.

Tovabbra is tartom, Onanat nem kell eladni, jojjon egy ingyen csatar, es 100X tobbre megyunk ezzel, mint hogy megy Onana, jon egy erosen kerdojeles Lukaku 40m-ert 30 eves kora felett, vagy valami altalad fogalmazva "hurka" 3.szamu csatar.

Persze, hogy az lenne a legjobb, de ilyen nem lesz, ez a vezetőségnek nem opció.
Még az sem biztos, hogy Thuram beválik, és ha már eladjuk Onanát és Sommer 99%, én biztos nem spórolnék a csatár poszton. Kevesen vagyunk oda így is. A realitás talaján maradva: Dybala, Lookman, Martial, Zaha, Dembele, Retegui… ilyesmi neveket szeretnék látni es nem Moratat és társait..
interfan

CsaSzi9294 írta: 2023.07.15. 07:25
interfan írta: 2023.07.15. 07:18

Persze, hogy az lenne a legjobb, de ilyen nem lesz, ez a vezetőségnek nem opció.
Még az sem biztos, hogy Thuram beválik, és ha már eladjuk Onanát és Sommer 99%, én biztos nem spórolnék a csatár poszton. Kevesen vagyunk oda így is. A realitás talaján maradva: Dybala, Lookman, Martial, Zaha, Dembele, Retegui… ilyesmi neveket szeretnék látni es nem Moratat és társait..
En azt gondolom, hogy csak arra megy ki a jatek Lukakutol, hogy tobb penzt adjunk neki egy magasabb fizetessel, es az ugynoke is kapjon jutalekot.
En nem tudom elhinni, hogy a Juveba menne, ekkora allat, idiota, gyoker a vilagon nem lehet.
Irhatja ezt Romano is.

Egyszoval szerintem hamarosan jon az ujabb fordulat, es Lukaku megis igent mond az Internek, mivel emelunk a fizetes ajanlaton, es jon 40m-ert amirol a Chelseavel mar tegnap mindenben megallapodtunk.
Az mar mas kerdes, hogy ez az uzlet jo dontes e...
Baggio85

Hozzászólás Szerző: Baggio85 »

Láttam rengeteg dolgot a futballban (pl. Figo Barca->Real), ezért nem mondanám, hogy nem tudok bármit elképzelni, de ez!!!! :D :D

Ennyire egyszerűen nem lehet ostoba Lukaku! :D
Ha ennek szemernyi alapja is van, nagyon remélem, hogy meg sem próbáljuk győzködni!

Jelenleg inkább el tudom képzelni, hogy a szaudiak emelték jelentősen az egyébként sem alacsony ajánlatukat.
Francesco

Hozzászólás Szerző: Francesco »

Egy 34 éves játékos szabadon igazolható lett. Visszük Tadic-ot? :D
Lukaku kapcsán ezek a hírek elég viccesek tekintve, hogy ránk várt és mindenkit visszautasított. Ráadásul a Milanban is kezdő lenne és nekik még pénzük is volt rá. Egy kacsa biztos hápog a sztoriban, vagy Lukaku Inter iránt érzett zabolázatlan szerelme, vagy ez a Juvés dolog.
vaskalap

Hozzászólás Szerző: vaskalap »

Ha ez igaz,ostoba egy ember az biztos,és nem gerinces az is biztos.Amit fog kapni itt is ott is,azt is megbánja,hogy valaha olaszországba jött.Beszélhetsz sok nyelven,de az észt nem ez adja.
brecsinho

Hozzászólás Szerző: brecsinho »

Szerintem kicsit túl van ez spilazva...annyi történt (feltéve,ha ez sem kamu),hogy tegnap este a chelsea rábólintott a 35m fix plusz 5m bonusz ajánlatra,de Lukaku képviselőjét nem érték el.
Lehet épp qvázott vagy pride vonulason volt,gondolom ma csak lesz alami reakció..juve nyilván kavarja a szart,ahogy szokta,de ha az ügyvéd is benne van,akkor Lukaku ma rugja ki és adjon ki egy közleményt,hogy felült a gépre és visszatér,az összes többi a juverol meg fake news..ha viszont tényleg komolyan oda akar menni,akkor megvan az év bohóca díj nyertese,de szerintem ezt a juve se gondolhatja komolyan, a tavaszi kupameccses történések után..mindenesetrea gumicsont be van dobva,lehet vafanculozni :lol:
interfan

Francesco írta: 2023.07.15. 08:41 Lukaku kapcsán ezek a hírek elég viccesek tekintve, hogy ránk várt és mindenkit visszautasított. Ráadásul a Milanban is kezdő lenne és nekik még pénzük is volt rá. Egy kacsa biztos hápog a sztoriban, vagy Lukaku Inter iránt érzett zabolázatlan szerelme, vagy ez a Juvés dolog.
Szerintem annyi a story, hogy Lukaku tobb penzt akar es az ugynoke is.

Allitolag a Juve 11m fizu ajanlatra mond igent, es nem az Inter 7m fizu ajanlatra.
Ugynokenek pedig 5% jutalekot fizetne a Juve a 40m atigazolasi dijhoz viszonyitva.
Magyarul kapna 2m eurot.

Szerintem ezzel akarjak kikenyszeriteni, hogy az Inter emeljen a 7m fizu ajanlaton.
Tombi1986

interfan írta: 2023.07.15. 09:36
Francesco írta: 2023.07.15. 08:41 Lukaku kapcsán ezek a hírek elég viccesek tekintve, hogy ránk várt és mindenkit visszautasított. Ráadásul a Milanban is kezdő lenne és nekik még pénzük is volt rá. Egy kacsa biztos hápog a sztoriban, vagy Lukaku Inter iránt érzett zabolázatlan szerelme, vagy ez a Juvés dolog.
Szerintem annyi a story, hogy Lukaku tobb penzt akar es az ugynoke is.

Allitolag a Juve 11m fizu ajanlatra mond igent, es nem az Inter 7m fizu ajanlatra.
Ugynokenek pedig 5% jutalekot fizetne a Juve a 40m atigazolasi dijhoz viszonyitva.
Magyarul kapna 2m eurot.

Szerintem ezzel akarjak kikenyszeriteni, hogy az Inter emeljen a 7m fizu ajanlaton.
A Juve nem tudja a 40 millát kifizetni. Röviden arról szól, hogy a Juve velünk akar kibaszni, nehogy 7 millát keressen a belga.
+ irreális a fizetés is a torinói klub részéről. Az összes játékost akiknek magas a bérük elküldték.

Lukaku ebben a kérdésre mennyire hülye az jó kérdés. Sokáig húzza a dolgot akkor pofára fog esni…
cuchu11

Hozzászólás Szerző: cuchu11 »

Szerintem - a juve száltól függetlenül - nagyon nagy riziko Lukakut 40 milláért elhozni és évekig magas fizut adni neki.
Én biztos nem hoznám!
Jöjjön inkább két új csatár alacsonyabb fizuval, Correat meg adjuk kölcsön valahova ingyen.
R9.

Hozzászólás Szerző: R9. »

sztem ez a lukaku ugy oriasi fake news nem is tudom elhinni
nagy meglepi lenne nekem ha juvet valasztana
interfan

R9. írta: 2023.07.15. 09:59 sztem ez a lukaku ugy oriasi fake news nem is tudom elhinni
Tobb penzt akar, es a Juvet hasznalja fel erre, hogy az Inter nagyobb fizut adjon.

Szerintem ennyi a story...

Ha Fake lenne mar reg alairt volna az Interhez, es mar itt lenne orvosin, mivel a Chelsea elfogadta az Inter ajanlatat.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára interfan 2023.07.15. 10:11-kor.
Tombi1986

interfan írta: 2023.07.15. 10:06
R9. írta: 2023.07.15. 09:59 sztem ez a lukaku ugy oriasi fake news nem is tudom elhinni
Tobb penzt akar, es a Juvet hasznalja fel erre, hogy az Inter nagyobb fizut adjon.

Erre írtam, hogy ennek akár pofára esés is lehet a vége, de Ő tudja.
interfan

Tombi1986 írta: 2023.07.15. 10:07

Ha az Inter nem emeli a fizu ajanlatot, akkor is ott lehet neki a Szaudi ajanlat, szoval nagyon pofara esni nem tud.
Nagyobb pofareses es botrany lenne, ha a Juveba menne.
Ahova szerintem nem fog, es csak oket hasznalja fel arra, hogy magasabb fizut kapjon az Intertol.

Az hogy ez mennyire fair, az egy mas kerdes.
Dehat a mai foci, es ugy eleve a vilag, nem a fair dolgokrol szol.
Tombi1986

interfan írta: 2023.07.15. 10:10
Tombi1986 írta: 2023.07.15. 10:07

Ha az Inter nem emeli a fizu ajanlatot, akkor is ott lehet neki a Szaudi ajanlat, szoval nagyon pofara esni nem tud.
Nagyobb pofareses es botrany lenne, ha a Juveba menne.
Ahova szerintem nem fog, es csak oket hasznalja fel arra, hogy magasabb fizut kapjon az Intertol.

Az hogy ez mennyire fair, az egy mas kerdes.
Dehat a mai foci, es ugy eleve a vilag, nem a fair dolgokrol szol.
Max bónusz keretein belül adnám meg:
- pályán töltött percek
- gólok
- gólpassz

Nehogy az legyen lesérül és kiesik félévre.
PetR
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: PetR »

Ha Fake lenne mar reg alairt volna az Interhez, es mar itt lenne orvosin, mivel a Chelsea elfogadta az Inter ajanlatat.
Amúgy szerintem nem is feltétlenül ő, hanem az ügynöke lehet az, aki értesülve a juve magasabb fizetési ajánlatáról, nagyobb jutalék reményében most húzza az időt. Persze ezt úgysem fogjuk megtudni, hogy pontosan mi lehet a háttérben... De annyi ilyet hallottunk már, hogy az utóbbi években mennyire brutál összegeket húztak le játékosokról ügynökök. Nyilván valamiből nekik is meg kell gazdagodniuk, mivel Lukaku így is, úgy is több milliót fog zsebre tenni. Na mindegy, frusztráló ilyeneket olvasni, de szerintem úgy sem fog odamenni. :)
interfan

cuchu11 írta: 2023.07.15. 09:46 Szerintem - a juve száltól függetlenül - nagyon nagy riziko Lukakut 40 milláért elhozni és évekig magas fizut adni neki.
Én biztos nem hoznám!
Szerintem ez a lenyeg, es hagyni kellene az egeszet ahogy van.
Ertem en hogy Inzaghi tavaly is mindent megtett erte, es iden is barmilyenaron is akarja, de jo lenne egy ertelmes dontest hozni ez ugyben...
vaskalap

Szerintem az ügynöke keresett eleget amikor a Chelseabe ment.
Inter101

Hozzászólás Szerző: Inter101 »

Lukakunak elő szerződése van a Chelseavel ahol többet keres mint amit nálunk keresne! Ő nem fogja megszivni ez egyértelmű!
Csak halkan jegyzem meg hogy Inzaghi Dzekot rakta be folyamatosan akkor is amikor már formába lendült, valamilyen szinten érthető is lenne ha beintene( az edzői oldalról meg nem volt rossz elképzelés a fáradt védőkre ráküldeni egy Lukakut!), az viszont érdekes hogy biztos volt tárgyalás az Inter és az ügynöke között elvileg meglepetés már nem igazán lehetne már ebben a fázisban, úgyhogy ez így ebben a formában érthetetlen!
Ha több pénzt szeretne akkor nem azt kell mondani hogy van ajánlatom ettől meg attól hanem hogy ha ennyi fizut adtok akkor megyek és kész!!
Egy biztos ha jönne az Internek lenne a legnagyobb értékű csere csatár párosa Olaszországban, de lehet hogy a világon is!
Tombi1986

Szerintem Kolo Muani sem lenne rossz opció a belga helyett 🥳
interfan

Tombi1986 írta: 2023.07.15. 11:07 Szerintem Kolo Muani sem lenne rossz opció a belga helyett 🥳
Igen, 100m az ara...

Amint megvesz minket a Qatari vagy a Szaudi Allam onnantol teljesen realis.
interfan

FcInter1908 sajat forrasai szerint csakis penz kerdese az egesz Lukaku tortenet, es nem pedig bosszu a BL donto miatt.
Lukaku Europaban akar maradni, de tobb penzt akar mint amit az Inter adna, ezert targyal a Juventussal, akik egyes forrasok szerint 11m-t, mas forrasok szerint 12,5m-t adna neki evente az Inter 7m-hoz kepest.
Lukaku kepviseletet ellato Rock Nation kilatasba helyzezte, felbontja az ugynoki szerzodest Lukakuval, es uj ugynok/kepviselet utan kell neznie, amennyiben a Juveba szerzodik.
Mint kiderult nem a jatekos kepviselete, hanem Lukaku es az ugyvedje kezdemenyzete a Juve targyalasokat.

Romano bejelentette, Sommer igent mondott az Internek, o lenne az uj 1.szamu kapus.

SportItalia szerint az Inter megprobalja kolcsovenni a Bayerntol Gravenberchet.
Gravenberch szivesen valtana, akar sima kolcsonnel is, mivel nagyon keves lehetoseget kapott a Bayerntol.
Az egesz tavalyi szezonban mindossze 6x volt kezdo, es alig tobb mint 900 percet jatszott a teljes szezon soran.
Tuchel nem igazan epit ra.
PellerG

Hozzászólás Szerző: PellerG »

Valaki látta már többször is a pályán Beto-t az Udineseből?
Milyen csatár ő?
Korábban felmerült már a neve, igaz nemrég volt hír, hogy 30 alatt nem adják el.
De lassan el kell kezdeni alternatívákat keresni Lukaku helyett.
Martialt korábban többször is akarta már Marotta, korban is jó lenne, csak sajnos brutál sérülékeny.
PellerG

Az sem tiszta nekem, hogy ha a 35 éves, 183 cm magas Sommer lesz a kezdő kapusunk, miért nem inkább Handanovic maradt még egy évre?
Ez megint nem a jövőt építő business és megint milliókat fizetünk egy 35 éves játékosért (Acerbi után szabadon).
És ahogy már írtam, Trubin nem fog eljönni cserének, főleg nem az általunk gondolt 10 millióért.
PellerG

Itt meg drukkoljon mindenki:

Tombi1986

PellerG írta: 2023.07.15. 11:57 Valaki látta már többször is a pályán Beto-t az Udineseből?
Milyen csatár ő?
Korábban felmerült már a neve, igaz nemrég volt hír, hogy 30 alatt nem adják el.
De lassan el kell kezdeni alternatívákat keresni Lukaku helyett.
Martialt korábban többször is akarta már Marotta, korban is jó lenne, csak sajnos brutál sérülékeny.
Szerintem Martial felejtős, ingyen sem kellene.
Amennyiben a Bayern leigazolja Kane-t akkor lehet érdemes lenne futni egy kört Choupo-Motinggal.

Úgy gondolom Lukaku jönni fog, de így már nem az igazi a transzfer. Juventus nem fog érte 40 millát adni, főleg nem 11,5 milliós fizetést.
interfan

PellerG írta: 2023.07.15. 12:07 Itt meg drukkoljon mindenki:

Hat ezek a Szaudiak tenyleg az Inter megmentoi lesznek.
Az altaluk fizetett penzbol tudtuk elhozni Frattesit, fizettek azert a Brozovicert senki masnak nem kellett.
Most ha elviszik Correat is, hat akkor az osszes Inter szurkolo elofizethet egy Szaudi bajnoksagra, vagy egy Jeddahi utra cserebe. :D :D

Forza Szaudiak, mentsetek meg minket es vigyetek Correat.
interfan

Azert arra kivancsi leszek, Barellat mikor dobjak be ujra a Pool kapcsan.
Fabinho nem utazik a Poolal a felkeszulesre, allitolag 45m-ert megveszi az Al Ittihad.
25m fizut kaphat.

Ezen kivul ott van Henderson, akit Gerrard vinne az Al Ettifaq csapataba.
Henderson mar elfogadta az ajanlatot, de az Al Ettifaq nem fizetne 10m-t amit a Pool ker, de az uzletre igy is komoly esely van.

Persze leigazolta a Pool 120m-ert a Szoboszlai, McAllister parost, es akarjak K.Thuramot vagy Laviat.
De ha most megy Fabinho es Henderson is, akkor azert kell majd oda meg KP min 2-3.
mike

Hozzászólás Szerző: mike »

Szerintem is, elolvasni is fájdalmas volt hogy ki mennyire dühös a másikra, bulvár szar.
Ha tényleg megegyeztünk a Chelsea-vel, akkor jönni fog.

Más kérdés hogy Retegui eléggé ajándéknak tűnik 17 millióért, csak nem nekünk.
Francesco

Hozzászólás Szerző: Francesco »

Közben Marotta megtalálta Lukaku-t, legalábbis erről árulkodik az autójába szerelt kamera felvétele:

interfan

Gazzetta szerint az Inter az elmult orakban azon tanakodott, hogy megszakitson e minden kapcsolat Lukakuval, miutan a Juvet reszesiti elonyben a magasabb ajanlat miatt.
Az Inter vegul arra a dontesre jutott, hogy megprobaljuk Lukakut meggyozni, es folytatjak a jatekos leigazolasanak szandekat, ezert ma reggel telefonon beszeltek Lukakuval.
Gazzetta szerint ez egy nagyon rossz hangulatu, es kifejezetten elmeregesedett viszony telefonbeszelgetese volt.
A Gazzetta is megerositi, a Rock Nation a Lukaku kepviselo ugynokseg jelezte Lukakunak, amennyiben a Juvet valasztja az Inter helyett, nem kepviselik tovabb Lukakut.
A Chelsea tegnap este elfogadta az Inter ajanlatat, ellenben Lukaku a Juventus miatt visszadobta.
Gazzetta szerint az Internek emelnie kell a fizetes ajanlatan, ha Lukakut szeretne, mivel Lukaku magasabb fizetest ker.
R9.

Hozzászólás Szerző: R9. »

megis igaz ezekszerint
brecsinho

Hozzászólás Szerző: brecsinho »

12m eves fizut adna neki a juve...ki hiszi ezt el?
Jó nagy madár az ügynöke,ha nem látja mekkora blöff ez..mondjuk arra is kíváncsi vagyok ezeknek az "infoknak" mekkora része a firkászok fantáziája,midenesetre ha nem áll ki Lukaku és cáfol mindent,akkor mehet a sivatagba,mert a csalók csúnyán behúzták a csőbe.. :roll:
interfan

Sky szerint Lukaku miatt megbukott az uzlet, hiaba a Chelsea-Inter megegyezes.
Innentol a helyzet a Sky szerint szinte javithatatlannak tunik, a felek kozott a kapcsolat vegleg megromlott.

FcInter1908 sajat forrasai szerint Lukaku nem adott magyarazatott az Internek a tegnap este hozott megmagyarazhatatlan, varatlan, es arulast hozo dontesere, miszerint a Juventusba igazolna az Inter helyett.
Megerositik Lukakut nem erdekli a Rock Nation sem, sajat maga dont, es nem az ugynokei tanacsara.
vaskalap

Legalább marad 40 millünk :D
Baggio85

Hozzászólás Szerző: Baggio85 »

Függetlenül attól, hogy mi lesz ennek az ügynek a vége, Lukakunál azért komoly mentális, érzelmi gondok lehetnek.
Azért az sem normális állapotra vall, amit a Chelsea-nél csinált.
Ebben az egészben a legrosszabb, hogy ha magunktól felismerjük és elküldjük rögtön Conte után, akkor most lenne még egy Hakimink is. Arról nem is beszélve, hogy most így Onanat is teljesen felesleges eladni.
Tombi1986

vaskalap írta: 2023.07.15. 13:49 Legalább marad 40 millünk :D
Ebben az esetben nem adnám el Onana-t.
Válasz küldése