Átigazolási pletykák (Calcio mercato)

Minden ami a csapattal kapcsolatos

Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming

interfan

Re: Átigazolási pletykák (Calcio mercato)

Hozzászólás Szerző: interfan »

Onana:
Soha nem gondoltam volna, hogy ilyen nehez lesz a bucsu.
1 evvel ezelott mikor az Interbe igazoltam, sokan mondtak, ennek a klubnak es varosnak van valami kulonlegesege.
Most ezt en is megerositem.
Az Internel eltoltott elso napjaim utan rajottem, hogy ez egy csalad, es egy erzes amit egy eleten at kiserni fog.
Beleszerettem a San Siroba, a Curvaba, es a varosba.
Most eljott az ido, hogy uj kalandot kezdjek Manchesterbe.
Nagy lelkesedessel teszem ezt, de tudom hianyozni fogsz.
Orok hala minden Interistanak.
Nagyszeruve teszitek ezt a klubot.
Lehet, hogy egyszer utjaink ujra keresztezik egymast, de most itt az ido, hogy uj kihivasokkal nezzek szembe, es tavolrol szurkoljak nektek.
A jatekosok jonnek-mennek, de a klub orok, az Inter mindig minden es mindenki felett all.

Andre Onana
k.tomi880421

Hozzászólás Szerző: k.tomi880421 »

Amúgy ma megjelent egy cikk a Gazzettán, hogy Lukaku csak Allerginek kell a Juve vezetőségnek nem és csak mint augusztusi célpont szerepelhet az átigazolási listájukon, ha fog egyáltalán.
A lap kiemeli, hogy Lukaku célja előzetesen az volt, hogy BL-ben szerepelhessen és jelenleg ott tart, hogy nincs érte igazán érdeklődő csapat.
Az ügyvédje most tagadja azokat a vádakat Lukaku ellen amit az Inter és a Roc Nation "felépített".
Elvileg megkeresték az Intert a napokban, hogy javítsanak a kapcsolaton de az Inter nem válaszolt nekik.
A lap kiemeli azt, hogy a visszatérése lehetetlen mert ha a vezetőség még meg is bocsátana lehetetlen lenne visszavinni abba az öltözőbe ahol a már volt csapattársak is megharagudtak rá.
interfan

k.tomi880421 írta: 2023.07.20. 19:30 Amúgy ma megjelent egy cikk a Gazzettán, hogy Lukaku csak Allerginek kell a Juve vezetőségnek nem és csak mint augusztusi célpont szerepelhet az átigazolási listájukon, ha fog egyáltalán.
A lap kiemeli, hogy Lukaku célja előzetesen az volt, hogy BL-ben szerepelhessen és jelenleg ott tart, hogy nincs érte igazán érdeklődő csapat.
Az ügyvédje most tagadja azokat a vádakat Lukaku ellen amit az Inter és a Roc Nation "felépített".
Elvileg megkeresték az Intert a napokban, hogy javítsanak a kapcsolaton de az Inter nem válaszolt nekik.
A lap kiemeli azt, hogy a visszatérése lehetetlen mert ha a vezetőség még meg is bocsátana lehetetlen lenne visszavinni abba az öltözőbe ahol a már volt csapattársak is megharagudtak rá.
Vlahovicot nagyon elakarja sozni a Juve, de a PSG-nel kb utolso opcio o.
Nem tudom vegul sikerul e eladni nekik.
Ha nem, akkor Lukaku megy az Al Hilalba.
Szerintem ez is lesz a vege a storynak.

Lenyeg, kapjunk egy jobb tamadot mint o volt.
Ez azert nem lesz annyira nehez latva az elmult 2 evet.

En meg mindig bizok benne, hogy Balogun jon.
De ha Morata lesz az, akkor sem fogok eret vagni, hisz lehetne rosszabb is.
En egyebkent a PellerG altal ajanlott Betot is alairnam.

Szoval nalam a felmerult nevekbol:
- Alom: Balogun, Wahi
- Jo lehetoseg: En-Nesyri, Taremi, Beto
- Elfogadom: Morata, N'Zola
- Ne: Zapata, Scamacca, Petagna, Immobile
R9.

Hozzászólás Szerző: R9. »

ebbe a balogunba mi olyan kulonleges? nem rosszbol kerdezem, bar csak videokat lattam de semmi extrat nem latni benne
k.tomi880421

Nekem van egy olyan ézésem, hogy az Inter érdeklődése miatt a Juve a napokban jobban rá fog menni Moratára, eddig is volt érdeklődés felőlük és végül nem fog hozzánk jönni. (És bárcsak így lenne).

Én egy jó kis FM-es keretben elhoznám az Ajax-tól Brian Brobbey-t. 21 éves mindent tekintetbe véve 192m 112g és 28gp. és ismétlem ezt 21 éves korára hozta össze. TM szerint 12m az ára, meg kellene kínálni az Ajaxot egy 25 millás ajánlattal.
k.tomi880421

R9. írta: 2023.07.20. 19:56 ebbe a balogunba mi olyan kulonleges? nem rosszbol kerdezem, bar csak videokat lattam de semmi extrat nem latni benne
Hogy az angol ligában szereplő Arsenal játékosa. Most beprobálkoznak egy nagy összeget leszakítani belőle mert volt egy jó szezonja a francia ligában, sejtem, hogy majd egy angol közép vagy alsó csapathoz odaadják kölcsönben és nem fogja már hozni azokat a statokat.
interfan

R9. írta: 2023.07.20. 19:56 ebbe a balogunba mi olyan kulonleges? nem rosszbol kerdezem, bar csak videokat lattam de semmi extrat nem latni benne
Igazabol a fejlodesi potencial nagy, es ilyenkor van meg esely nekunk (persze sajnos Onana aran), amikor 30-40m egy jatekos, nem amikor 80-90m mar, az jelenleg mar nem a mi szinvonalunk.

22 eves, es 21 golt lott iden Franciaorszagba 37 meccsen.
Ez azert ilyen idosen szep teljesitmeny.
Persze Francia bajnoksag, de a nagy Messinek 2 szezon es 58 bajnoki kellett ehhez, persze ezzel nem Messi tudasat akarom ertekelni, hanem inkabb Balogun teljesitmenyet, ami 22 evesen 37 meccs =
21 gol a bajnoksagban nem rossz.
Pl az Olasz Golkiraly Icardi is ugyanebbe a Francia bajnoksagban 64 meccsen ert el 23 golt.
Balogun 37 meccsen 21-et, es mindossze 22 eves.

Persze lehet total bukas lenne, benne van, de lehetoseg van benne, es eddig a teljesitmenye is bizakodasra ad okot.
Osszesen 173 meccs 102 gol, 25 GP,
persze jo resze ifi meccs, de nem rossz ez 22 evesen.
interfan

Hivatalos:

Onana a MU jatekosa.
52,5m eurot kapunk, + 5m bonuszt bizonyos feltetelek teljesulese eseten.
CsaSzi9294

Hozzászólás Szerző: CsaSzi9294 »

Egyébként volt itt szó a Barella-PL vonalról…
Pont így kerülhet képbe majd Samardzic. Ne legyen így, de ha bejön egy 100m-s ajánlat Barelláért, simán el tudom képzelni, hogy elhozzuk Samardzicot és esetleg Balogunt is.
Festa

Hozzászólás Szerző: Festa »

Amennyiben Barellat akit most választottak másod csak-nak is eladjuk, akkor tényleg semmilyen identitása nincs a csapatnak. Eddig az volt hír, hogy Bastoni, Barella, Lautaro nem mennek sehova. Persze a bármelyik kulcsjátékost eladhatjuk után már nem csodálkozom semmin. Csak igy tényleg nem tudom mi lehet a cél a BL hely elérésén kívül.
cuchu11

Hozzászólás Szerző: cuchu11 »

interfan írta: 2023.07.20. 19:41 Vlahovicot nagyon elakarja sozni a Juve, de a PSG-nel kb utolso opcio o.
Nem tudom vegul sikerul e eladni nekik.
Ha nem, akkor Lukaku megy az Al Hilalba.
Szerintem ez is lesz a vege a storynak.

Lenyeg, kapjunk egy jobb tamadot mint o volt.
Ez azert nem lesz annyira nehez latva az elmult 2 evet.
Akkor Vlahovicot elhozzuk 40 millárt, Lukaku mag mehet a csalókhoz. Allegri megkapja Lukakut, mi meg úgyis szeretünk onnan igazolni. Nekem így megfelel. :(
Pioli

Hozzászólás Szerző: Pioli »

Az szerintem nagyon erős, ha egy itteni fórumozó (azaz állítólagos Inter szurkoló) féregnek, hulladéknak vagy selejtnek nevez egy Inter futballistát.

Engem az is bánt, ha egykori edzőnk, aki nagy Inter szurkoló, rendszeresen "papa"-ként van alázva ezen az oldalon.

De a csúcs az volt, hogy aktuális edzőnket, aki kupákat nyer, bl-döntőt játszik, látványos focit játszat, mindezt gyakorlatilag nulla pénzből, dilettáns baromnak titulálta egy fórumtársunk, csak mert nem húszéveseket igazol.

Ha az idei váratlanul jó csapat sem tett titeket boldoggá, akkor ne az Interben keressétek az örömforrást, ti mindig csak fikázódni akartok.

Akinek nem inge, ne vegye magára.

Forza Inter, így tovább Marrotta, Inzaghi!
mike

Hozzászólás Szerző: mike »

Ez igen, még egy megmondóember :D :D :D
interfan

Gazzetta szerint a Valencia 30, 40m kerese miatt elakadni latszik a Bayern-Mamardashvili uzlet, emiatt Tuchel jelenleg blokkolja Sommer tavozasat.
Az Inter 3 alternativat dolgozott ki:
- Keylor Navas:
A PSG ingyen elengedne, o nyitott az Interre.
- Lloris:
Szinten ingyen elengedne a Spurs.
- De Gea:
Felmerult az o neve is, az Inter max 5m fizut tudna adni, de a Szaudikkal targyal 20m fizu ajanlattal, amivel az Inter nem tud versenyezni.
- Trubin:
Inkabb egy rutinos kapust szeretne Inzaghi, ezert Trubint 2.szamunak akarjuk egy rutinos kapus mogott, de Trubin nem biztos hogy szeretne 2.szamu lenni, igy ha Sommer uzlet elakad, az Internek ertekelni kell.

TMW szerint ha a City valoban ajanlatot tesz Barellaert (B.Silva eladasa eseten), akkor lehetetlen hogy az Inter nemet mondjon egy 100m koruli ajanlatra.

Vegere pedig egy inkabb megmosolyogtato, mint komoly hir.
Argentin forrasok szerint egy meg nem nevezett Szaudi klub, evenkenti 60m fizetes ajanlatot tett Martineznek.
Martinez erosen gondolkozik, jelenleg meg nem adott zold utat az uzletre, ezert az Interrel meg nem vette fel ez a meg nem nevezett Szaudi klub a kapcsolatot.
CsaSzi9294

mike írta: 2023.07.21. 04:26 Ez igen, még egy megmondóember :D :D :D
Ez most nyilván nekem szólt…😅
És igen, Inzaghi egy dilettáns barom, aki csak “öregeket” meg ZS kategóriás bohócokat tud igazolni. A véleményem EZ! :think: :think:
CsaSzi9294

interfan írta: 2023.07.21. 05:53 Gazzetta szerint a Valencia 30, 40m kerese miatt elakadni latszik a Bayern-Mamardashvili uzlet, emiatt Tuchel jelenleg blokkolja Sommer tavozasat.
Az Inter 3 alternativat dolgozott ki:
- Keylor Navas:
A PSG ingyen elengedne, o nyitott az Interre.
- Lloris:
Szinten ingyen elengedne a Spurs.
- De Gea:
Felmerult az o neve is, az Inter max 5m fizut tudna adni, de a Szaudikkal targyal 20m fizu ajanlattal, amivel az Inter nem tud versenyezni.
- Trubin:
Inkabb egy rutinos kapust szeretne Inzaghi, ezert Trubint 2.szamunak akarjuk egy rutinos kapus mogott, de Trubin nem biztos hogy szeretne 2.szamu lenni, igy ha Sommer uzlet elakad, az Internek ertekelni kell.

TMW szerint ha a City valoban ajanlatot tesz Barellaert (B.Silva eladasa eseten), akkor lehetetlen hogy az Inter nemet mondjon egy 100m koruli ajanlatra.
Azt nem értem, miért kell 30+os kapusokat igazolni (tudom már megint az öregeket szidom..), amikor akár ott lett volna Handanovic is. Tavaly se akarta berakni Onanát, mondván nincs elég rutinja, addig a szlovén meg végigbakizta a negyed szezont. Trubint kell leigazolni, nem Navast vagy a többi kiégett trottyost ( :think: ).

A Barella sztori ha elkezdődik, nincs az az Isten, hogy ne adjuk el 100m-ért. Vezetőink ezt ilyenkor úgy látják, ebből kijönne 2-3 játékos is. És az se baj ha Juvés vagy ha 33 éves, mert ugye kell a rutin.
Még a végén úgy alakul, hogy Frattesi Barella helyére jött és nem mellé. Akkor fog igazán képbe kerülni Samardzic, ahogy tegnap mondtam. Ez így nagy szívás lenne…
Pityuinter

Hozzászólás Szerző: Pityuinter »

Minden atigazolas hatalmas rizikoval jar. Ez alol egyedul a fenykorukban leigazolt vilagklasszisok jelentenek kivetelt, bar ha vegignezzuk a Real Madrird vagy a PSG elmult eveit, meg erre is lathatunk peldat. Mar arra, ahogyan besulnek.
Ea hat tetszik, nem tetszik, ezt a rizikot a rutin igenis csokkenti. Szoval szerintem ez a valodi oka annak, hogy rutinos jatekosokat hozunk.
Egyebkent nem is csak Inzaghi alatt volt ez igy, korabban is folyton a rutint valasztottuk. Es jelenleg, amikor annyi a cel, hogy maradjunk a viz tetejen, ez nem.is meglepo. Sajnos 1-1 nem bevallt igazolas is komoly kovetkezmenyekkel jar a jelen helyzetunkben, lasd: Correa, akivel kapcsolatban itt a forumon is evek ota szuletnek a feszultseggel teli hozzaszolasok.
Valojaban a kulcs valoszinuleg az, hogy vegyesen igazoljunk korosabb/rutinosabb es fiatal jatekosokat. Az ugyanis, hogy valaki fiatal, nem ertek onmagaban. Lehet persze fiatalokat is igazolni, de az Inter nem egy nevelo egyesulet hagyomanyosan. Ahogyan nem az a juve vagy a milan sem.
Utobbi csapat egyebkent tavaly igazolt vagy fel tucat fiatalt, talan egy beballt beloluk es vege is a mokanak. Es itt hiaba az Interfan altal ezerszer leirt szaktudas, azt nagyon nehez megjosolni, hogy egy fiatal az Interbe/milanba erkezve hogyan fogja kezelni az ezzel jaro plusz nyomast, media figyelmet. Ellenben egy rutinos Morata eseteben tudhato.
Szuksegunk van a BL penzekre, anelkul game over es ezt tetszik vagy sem, Morataval nagyobb esellyel erjuk el, mint egy 19 eves csatarral.
interfan

Ujabb frissites a mercatos merleg, es a fizetesek kapcsan:

-Erkezok:

Bisseck 7m
Frattesi 33m

Ossz: 40m

-Tavozok:

Brozovic 18m
Mulattieri 6m
Males 2m
Onana 52,5m

Ossz: 78,5m

Mercatos merleg eddig: +38,5m

Fizetesek:

-Tavozott:

Onana, Handanovic, Cordaz, Bellanova, D'Ambrosio, Dalbert, Skriniar, Gagliardini, Brozovic, Dzeko, Lukaku

Felszabadult fizeteskeret: 57,18m

-Erkezett:

Thuram, Bisseck, Frattesi, Di Gennaro, Cuadrado

Fizetes kiadasuk: 19,8m

+ Calhanoglu hosszabbitas, Acerbi hosszabbitas, Bastoni hosszabbitas
= 9,615m

Felszabadult fizeteskeret eddig: 57,18m

Teljes kiadas eddig hosszabbitasok + uj erkezok: 28,96m

Fizetes merleg eddig: +28,22m
interfan

Gazzetta szerint az Inter kerte a Bayernt, hetvegeig, vagy legkesobb jovohet elejeig, oldja fel Sommer blokkolasat.
Sommerel mar hetek ota kesz a megegyezes, es a Bayernel is nagyon kozel volt (4 es 6m kozott), de a Bayern most mivel Mamardashvilert irrealisan sokat ker a Valencia, blokkolta Sommert.
Az Inter mindenkeppen Sommert akarja uj 1.szamunak, de ha a Bayern jovohet elejeig nem adja el nekunk, akkor ujra kepbe kerulhet a Navas, Lloris, Ge Gea sor kozul valaki.
Mint arrol mar volt szo, DeGea a legnehezebb ezek kozul.
mike

Rendesen spóroltunk akkor, 68 M plusz eddig...

A Sommer vs Trubint én se értem, majd látjuk mi lesz.
Tombi1986

Hozzászólás Szerző: Tombi1986 »

Szerintem Barella nem fog elmenni.
City lehet, hogy fizetne is, de nem gondolnám, hogy Angliába akar költözni.
Persze fizetés, stb.
Milánó vs. Manchester (szerintem ebben az esetben, nincs összehasonlítási alap).
Barella távozása esetén jelentősen gyengülnénk is.
CsaSzi9294

Tombi1986 írta: 2023.07.21. 08:25 Szerintem Barella nem fog elmenni.
Persze fizetés, stb.
Milánó vs. Manchester (szerintem ebben az esetben, nincs összehasonlítási alap).
Tonaliról is ezt gondolták a kuzinok...
interfan

mike írta: 2023.07.21. 08:20 Rendesen spóroltunk akkor, 68 M plusz eddig...

A Sommer vs Trubint én se értem, majd látjuk mi lesz.
Osszesegeben valoban, de a mercatos merleg, es a fizeteskeret merleg mindig kulon kell valasztani.
Ha nullas mercatos merleggel zarhatunk, akkor jelenleg 38m-t kolhetunk, mivel +38m a mercatos merleg.
Na meg ott a SA is amit mi kertunk, ott viszont "csak" +26m-val allunk, tehat 26m-t kolhetunk meg a BL lista szempontjabol.

Egyszoval bonyolult egy helyzet.

Bizok benne, hogy jobb megoldasokat talalunk mint a sokat irt Sommer, Demiral, Morata sor.
chester0921

Hozzászólás Szerző: chester0921 »

CsaSzi9294 írta: 2023.07.21. 08:26
Persze fizetés, stb.
Tonali döntése meglepett (szerintem a milanos szurkolókat is), de én azért bízok abban, hogy a csapatok esetleges egyezsége ellenére Barella blokkolja az üzletet, elvégre a játékos rábólintása is szükséges a transzferhez. Az más kérdés, hogy borzasztó üzenetet hordoz(na) magában, ha a klub rábólintana bármelyik kulcsember eladására (lásd Skriniar), morálisan nehéz azt feldolgozni, hogy mindenki eladó.
brecsinho

Hozzászólás Szerző: brecsinho »

Nálam százszor inkább Sommer,mint Navas vagy Lloris. Ahányszor láttam védeni a gladbachban vagy a svájci válogatottban, nagyon jó kapusnak tűnt, bevallom bayern meccset nem nézek :roll: Trubin lehet egy hosszú távú megoldás, de ha igaz a 20m árcédula,akkor inkább hozzuk el jövőre ingyen, a sahtar meg rohadjon meg..
R9.

Hozzászólás Szerző: R9. »

Persze fizetés, stb.
ohh dehogynem menne ha ajanlatot tenne a city, ahogy (ha igaz) martinez se fog gondolkodni 1 percnel tobbet hogy elfogadjon egy 240 millios ajanlatot 4 evre az araboknal :D es ezert hibaztatni sem lehet, sztem mindenki elfogadna innen a forumrol is
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára R9. 2023.07.21. 08:40-kor.
CsaSzi9294

chester0921 írta: 2023.07.21. 08:38
Tombi1986 írta: 2023.07.21. 08:25
Tonali döntése meglepett (szerintem a milanos szurkolókat is), de én azért bízok abban, hogy a csapatok esetleges egyezsége ellenére Barella blokkolja az üzletet, elvégre a játékos rábólintása is szükséges a transzferhez. Az más kérdés, hogy borzasztó üzenetet hordoz(na) magában, ha a klub rábólintana bármelyik kulcsember eladására (lásd Skriniar), morálisan nehéz azt feldolgozni, hogy mindenki eladó.
Az a baj, hogy nem egyszer ki lett mondva, hogy bárki eladó. :?
Innentől kezdve nem lepődöm meg senki távozásán, amíg Zhang itt van.
Tombi1986

Hozzászólás Szerző: Tombi1986 »

CsaSzi9294 írta: 2023.07.21. 08:40
chester0921 írta: 2023.07.21. 08:38

Az a baj, hogy nem egyszer ki lett mondva, hogy bárki eladó. :?
Innentől kezdve nem lepődöm meg senki távozásán, amíg Zhang itt van.
Így van, de ahogy Bastoni blokkolta úgy Barella is fogja.
Innentől kuss van a kínainak.
Skriniar szerintem teljesen más eset volt. Nagyon érdekes a piac. 1 év volt hátra a szerződéséből és nem adtuk el 50 milláért (utólag hiba volt, főleg most itt lenne Bremer), közben az Arsenal 110 milliót ad egy olyan játékosért akinek jövőre jár le a szerződése, de Milan is sajnálja a 35 milliót.

Amíg ez lesz addig értékelhető áron nehéz lesz bárkit eladni. Ráadásul az olasz bajnokságban klubcsapatai szarban vannak.
Rice 110 milla akkor Barella 150-200 között. EB győztes, BL/ EL döntő, Bajnok, többszörös kupa győztes. Rice? Nulla!!!!
interfan

R9. írta: 2023.07.21. 08:40 ohh dehogynem menne ha ajanlatot tenne a city, ahogy (ha igaz) martinez se fog gondolkodni 1 percnel tobbet hogy elfogadjon egy 240 millios ajanlatot 4 evre az araboknal :D es ezert hibaztatni sem lehet, sztem mindenki elfogadna innen a forumrol is
Egyetertek.
Mas kerdes, hogy szerintem se a Szaudiak nem fognak ilyen ajanlatot tenni Martineznek, se a City nem fog 100m-t fizetni Barellaert.
Ezert szerintem mindketto marad.
Mas kerdes, hogy amit irsz az szerintem is igy van.
CsaSzi9294

Ha bármi valóságalapja is lenne a Martinez-arab vonalnak, vajon mennyit adnának érte, úgy, hogy a pénz abszolút nem számít nekik? 200m??
interfan

CsaSzi9294 írta: 2023.07.21. 09:13 Ha bármi valóságalapja is lenne a Martinez-arab vonalnak, vajon mennyit adnának érte, úgy, hogy a pénz abszolút nem számít nekik? 200m??
Nem hinnem hogy Martinezert barki is fizetne 120 millional tobbet.
CsaSzi9294

interfan írta: 2023.07.21. 09:14
CsaSzi9294 írta: 2023.07.21. 09:13 Ha bármi valóságalapja is lenne a Martinez-arab vonalnak, vajon mennyit adnának érte, úgy, hogy a pénz abszolút nem számít nekik? 200m??
Azért azért is el lehetne gondolkodni egyébként..
interfan

CsaSzi9294 írta: 2023.07.21. 09:15
Igy van.

De valoszinuleg 0 valosagalapja van a 60m evenkenti fizu ajanlatnak.
CsaSzi9294

interfan írta: 2023.07.21. 09:17
CsaSzi9294 írta: 2023.07.21. 09:15
Igy van.

De valoszinuleg 0 valosagalapja van a 60m evenkenti fizu ajanlatnak.
Persze, valószínűleg semmi alapja, de ha mégis, akkor meggondolandó lenne..
MLK

Hozzászólás Szerző: MLK »

A Liverpoolból is két fix kezdőt vittek az arabok. Ha nálunk is bepróbálkoznak giga fizetési ajánlatokkal a játékosainknak, nagy bajban leszünk. Bár Cuadrado is aláírt, de valószínűleg a bajnoki cím elérése sokat nyom neki a lattba, és remélem mindenki másnál is. Nyugodt viszont egyetlen csapat sem lehet, mert mindig van az a pénz. Sommernél nekem nem tiszta, hogy a 6 m az kivásárlási ár, vagy annyiban szabták meg az érte kért összeget. Erről lehet tudni valamit? Ha egy évre tudjuk hozni és jövőre Skriniarozunk egyet Trubinnal, akkor rendben leszünk azon a poszton a lehetőségeinkhez mérten, amíg Zhang itt van... A csatár posztra nagyon remélem találnak Marottáék egy olyan játékost aki gólt is tud szerezni és a terhelést is bírja. Szívem szerint Correának felbontanám a szerződését és még helyette is hoznék valakit. Ezen a poszton úsztak el a bajnoki címek.
interfan

MLK írta: 2023.07.21. 09:58 A Liverpoolból is két fix kezdőt vittek az arabok. Ha nálunk is bepróbálkoznak giga fizetési ajánlatokkal a játékosainknak, nagy bajban leszünk. Bár Cuadrado is aláírt, de valószínűleg a bajnoki cím elérése sokat nyom neki a lattba, és remélem mindenki másnál is. Nyugodt viszont egyetlen csapat sem lehet, mert mindig van az a pénz. Sommernél nekem nem tiszta, hogy a 6 m az kivásárlási ár, vagy annyiban szabták meg az érte kért összeget. Erről lehet tudni valamit? Ha egy évre tudjuk hozni és jövőre Skriniarozunk egyet Trubinnal, akkor rendben leszünk azon a poszton a lehetőségeinkhez mérten, amíg Zhang itt van... A csatár posztra nagyon remélem találnak Marottáék egy olyan játékost aki gólt is tud szerezni és a terhelést is bírja. Szívem szerint Correának felbontanám a szerződését és még helyette is hoznék valakit. Ezen a poszton úsztak el a bajnoki címek.
Valoban, Henderson es Fabinho is jo esellyel a Szaudiaknal folytatja.
Persze ment Szoboszlai, es MacAllister, es akarjak K.Thuramot es Laviat, de Thiagora nem szamitanak, es mar elment Milner, Keita, Carvalho, Chamberlain a KP-rol.

Szoval benne van, hogy a Poolnal is felmerul Barella....

Sommer kapcsan erdekes a dolog.
Egyes helyeken 8m kivasarlasi arrol irnak, mas helyen 6m-rol.

Valoban ezt kellene Correaval, de emberunknek meg 2 evig szerzodese van.
Tehat egy jo nagy vegkielegitest kellene neki fizetni.
CsaSzi9294

Gazzetta szerint újra előkerült a Trubin mappa, miután a BM blokkolta (legalábbis egy időre biztosan) Sommert. Az ukrán kapus mindenkit visszautasít, ő csak az Interbe szeretne igazolni. Még egy arab csapatnak is nemet mondott. Mint ismert a Sahtar 20m-t kér érte, mi csak 10-et adnánk.
https://www.fcinter1908.it/calciomercat ... b-fiducia/
interfan

Pityuinter írta: 2023.07.21. 07:27 Minden atigazolas hatalmas rizikoval jar. Ez alol egyedul a fenykorukban leigazolt vilagklasszisok jelentenek kivetelt, bar ha vegignezzuk a Real Madrird vagy a PSG elmult eveit, meg erre is lathatunk peldat. Mar arra, ahogyan besulnek.
Ea hat tetszik, nem tetszik, ezt a rizikot a rutin igenis csokkenti. Szoval szerintem ez a valodi oka annak, hogy rutinos jatekosokat hozunk.
Egyebkent nem is csak Inzaghi alatt volt ez igy, korabban is folyton a rutint valasztottuk. Es jelenleg, amikor annyi a cel, hogy maradjunk a viz tetejen, ez nem.is meglepo. Sajnos 1-1 nem bevallt igazolas is komoly kovetkezmenyekkel jar a jelen helyzetunkben, lasd: Correa, akivel kapcsolatban itt a forumon is evek ota szuletnek a feszultseggel teli hozzaszolasok.
Valojaban a kulcs valoszinuleg az, hogy vegyesen igazoljunk korosabb/rutinosabb es fiatal jatekosokat. Az ugyanis, hogy valaki fiatal, nem ertek onmagaban. Lehet persze fiatalokat is igazolni, de az Inter nem egy nevelo egyesulet hagyomanyosan. Ahogyan nem az a juve vagy a milan sem.
Utobbi csapat egyebkent tavaly igazolt vagy fel tucat fiatalt, talan egy beballt beloluk es vege is a mokanak. Es itt hiaba az Interfan altal ezerszer leirt szaktudas, azt nagyon nehez megjosolni, hogy egy fiatal az Interbe/milanba erkezve hogyan fogja kezelni az ezzel jaro plusz nyomast, media figyelmet. Ellenben egy rutinos Morata eseteben tudhato.
Szuksegunk van a BL penzekre, anelkul game over es ezt tetszik vagy sem, Morataval nagyobb esellyel erjuk el, mint egy 19 eves csatarral.
Az a helyzet, hogy valahol igaz amit irsz.
Nem csak Inzaghira, hanem gyakorlatilag az osszes Olasz edzonkre jellemzo a "rutin mindennek felett" felfogas.
Ez van, ez Olaszorszag, ott egesz egyszeruen ilyen a kozeg, nem lehet vele mit tenni.

Pl itt ez a Sommer vs Trubin kerdes is.
Persze tehetseg meg minden, de hany meg hany uj Buffon indult, akikbol aztan elnezest a csunya szoert, de szar sem lett...
Na meg latjuk az Ukran Haalandot, az Ukran vilagsztart, a 100m Mudryket a PL-be.
Es sajnos lehetne meg hozni a peldakat...

Sommer nagyon de nagyon messze van Onanatol, sot a vilagklasszis szotol is.
De tud egy atlagot, es innentol kezdve ha ezt hozza, akkor sokkal-sokkal kevesebb kockazat, mint egy Trubin.
En nem ezen a vonalok mennek az biztos, de ertheto szamomra, es megtudom erteni a logikat, hogy miert pl egy Sommert reszesit elonyben Inzaghi, mint egy Trubint.
cuchu11

Hozzászólás Szerző: cuchu11 »

CsaSzi9294 írta: 2023.07.21. 10:10 Gazzetta szerint újra előkerült a Trubin mappa, miután a BM blokkolta (legalábbis egy időre biztosan) Sommert. Az ukrán kapus mindenkit visszautasít, ő csak az Interbe szeretne igazolni. Még egy arab csapatnak is nemet mondott. Mint ismert a Sahtar 20m-t kér érte, mi csak 10-et adnánk.
https://www.fcinter1908.it/calciomercat ... b-fiducia/
Azért valjuk meg, érthető, hogy nem akarják 10 m-ért eladni,
ha Transfermarkton 22m-t ér. Ugye ez Skriniar ügy fordítva...
MLK

Hozzászólás Szerző: MLK »

Trubinért nyilván nem egy csapat megy, és amit kérnek érte egy PL klub röhögve ki is tudná fizetni. Szerintem Skrini esete van képben. Valakivel már megegyezett, de az a kérő egy évvel a szerződés lejárta előtt nem fog egy 20-ast kifizetni a klubjának. Ha az Inter az a valaki, akkor vagy ideadják apróért és a játékos kap valamivel többet, (mert kitart mellettünk,) vagy egy évet még ott marad és jóval többet fog keresni. Viszont a klubja koppan, mint ahogyan mi is koppantunk Skriniárral.
DM22

Hozzászólás Szerző: DM22 »

Ez a " megmondóember " gondolom nálad negatív jelző. Azért "megmondóember" mert zavarja a nonstop pocskondiázás? Beszéltek itt tiszteletről a szurkolók felé aztán olyan tiszteletlenül beszéltek a klub alkalmazottairól, hogy én szégyellem magam.
Nagyon szívesen találkoznék élőben veled , akár egy meccsnézés alkalmából amit a fórumon szerveznek, csak hogy saját szememmel lássam, hogy valóban Inter drukker vagy.
DM22

Pioli írta: 2023.07.21. 02:05 Az szerintem nagyon erős, ha egy itteni fórumozó (azaz állítólagos Inter szurkoló) féregnek, hulladéknak vagy selejtnek nevez egy Inter futballistát.

Engem az is bánt, ha egykori edzőnk, aki nagy Inter szurkoló, rendszeresen "papa"-ként van alázva ezen az oldalon.

De a csúcs az volt, hogy aktuális edzőnket, aki kupákat nyer, bl-döntőt játszik, látványos focit játszat, mindezt gyakorlatilag nulla pénzből, dilettáns baromnak titulálta egy fórumtársunk, csak mert nem húszéveseket igazol.

Ha az idei váratlanul jó csapat sem tett titeket boldoggá, akkor ne az Interben keressétek az örömforrást, ti mindig csak fikázódni akartok.

Akinek nem inge, ne vegye magára.

Forza Inter, így tovább Marrotta, Inzaghi!
Örülök, hogy vannak ilyen vélemények. Kár hogy ebből sokkal kevesebb van. Vagyis nem is biztos, hogy kevesebb, csak a leghangosabbak mindig a .... ;)
Cupi

Hozzászólás Szerző: Cupi »

Sommer dolgot nem igazán vágom. Kivásárlási árat írtok. Az nem azt jelenti annyiért bárki viheti? Akkor mi az, hogy a Bayern blokkolja az üzletet? :? Kivásárlási árnál nem az van annyiért el kell engednie az aktuális klubjának?
interfan

Cupi írta: 2023.07.21. 11:28 Sommer dolgot nem igazán vágom. Kivásárlási árat írtok. Az nem azt jelenti annyiért bárki viheti? Akkor mi az, hogy a Bayern blokkolja az üzletet? :? Kivásárlási árnál nem az van annyiért el kell engednie az aktuális klubjának?
Eleg zavaros a story nekem, valahol 8m, valahol 6m kivasarlasirol irnak.
Viszont azt tobb helyen is olvasni, hogy nem akarjuk kifizetni a kivasarlasit, es olcsobban hoznank, kb 4m-ert, ezert targyalunk a Bayernel.

Mondjuk olyat is olvastam mar, hogy lejart a kivasarlasi hatarideje, egyszoval van itt minden. :D

Par nap es remelhetoleg okosabbak leszunk.
vratislavgresko

Hozzászólás Szerző: vratislavgresko »

interfan írta: 2023.07.21. 11:32
Cupi írta: 2023.07.21. 11:28 Sommer dolgot nem igazán vágom. Kivásárlási árat írtok. Az nem azt jelenti annyiért bárki viheti? Akkor mi az, hogy a Bayern blokkolja az üzletet? :? Kivásárlási árnál nem az van annyiért el kell engednie az aktuális klubjának?
Eleg zavaros a story nekem, valahol 8m, valahol 6m kivasarlasirol irnak.
Viszont azt tobb helyen is olvasni, hogy nem akarjuk kifizetni a kivasarlasit, es olcsobban hoznank, kb 4m-ert, ezert targyalunk a Bayernel.

Mondjuk olyat is olvastam mar, hogy lejart a kivasarlasi hatarideje, egyszoval van itt minden. :D

Par nap es remelhetoleg okosabbak leszunk.
A Bild szerint Sommer kivásárlási záradéka csak akkor lép érvénybe, ha Neuer 3 egymást követő mérkőzésen (újra?) pályára lép. Az "újra" arra vonatkozik, hogy nem világos, hogy ez a feltétel egy utólagos módosítása Sommer szerződésének és a következő szezonra érvényes-e vagy már erre az átigazolási időszakra is.
Stankov

Hozzászólás Szerző: Stankov »

Nem értem a Bayernt, ott van Nübel.
Hát azért szerződtették hogy majd átveszi Neuer helyét.
mike

DM22 írta: 2023.07.21. 11:23
Nagyon szívesen találkoznék élőben veled , akár egy meccsnézés alkalmából amit a fórumon szerveznek, csak hogy saját szememmel lássam, hogy valóban Inter drukker vagy.
Csak vagy 30 éve, persze az nem elég.

Bergkamp miatt lettem Interes, Recoba első meccses varázslatáért vettem meg az aktuális Focivilág újságot.
Zanetti és Rambert vagy épp Caio leigazolását már Interistaként olvastam anno. Ha,nem vagy képben ezekkel, szívesen mesélek.
Azért köszönöm a bizalmat.
interfan

Stankov írta: 2023.07.21. 12:13 Nem értem a Bayernt, ott van Nübel.
Hát azért szerződtették hogy majd átveszi Neuer helyét.
Allitolag mar el is akarjak adni Nubelt. :D
Gondolom nem vallt be az "uj Neuer".

https://m.tuttomercatoweb.com/calcio-es ... da-1853477

https://m.tuttomercatoweb.com/calcio-es ... ra-1851875
DM22

mike írta: 2023.07.21. 12:14
DM22 írta: 2023.07.21. 11:23
Csak vagy 30 éve, persze az nem elég.

Bergkamp miatt lettem Interes, Recoba első meccses varázslatáért vettem meg az aktuális Focivilág újságot.
Zanetti és Rambert vagy épp Caio leigazolását már Interistaként olvastam anno. Ha,nem vagy képben ezekkel, szívesen mesélek.
Azért köszönöm a bizalmat.
Igyekszem de annyira nem érted :D Mindenki látja, nagyon nagy vagy, még Krisztus előtt 50-ben lettél Interes, de a szurkolás módjáról, a drukkolásról van szó :) Nem arról, hogy ki mikor hogyan , ki tud nagyobbat mondani. Csak idézni tudok. "A stílus maga az ember ".
Ja 30 éve, basszus most esik le , hogy akkor nem gyerek vagy. Megleptél.
mike

Bocs srácok, nem etetem tovább a trollt:)

Cuadrado meg egy patkány.

Részemről itt lezárva. :wave:
Válasz küldése