A német Bild pedig cáfolja a német Skyt és szerintük továbbra is tárgyalásban állnak a felek.interfan írta: ↑2023.08.19. 07:29 Nemet Sky szerint a Bayern nem adja Pavardot, megtartjak es nem tavozik.
Di Marzio es a Sky szerint ha nem sikerul most Pavard, akkor jovore ingyen probalna meg az Inter.
Romano szerint 25m + bonuszok az Inter ajanlata, es a felek meg targyalnak.
Di Marzio szerint Tanganga mar blokkolva van, arra az esetre ha Pavard nem sikerul.
Gazzetta szerint tovabbra is opcio Tomiyasu, Chalobah, es Toloi is.
Átigazolási pletykák (Calcio mercato)
Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming
-
k.tomi880421
Re: Átigazolási pletykák (Calcio mercato)
- mike
Ha Pavard nem sikerül, Tanga helyett inkább Davinson Sanchezt kellene megpróbálni.
Jövőre neki is lejár a szerződése, 27 éves, tapasztalt, terminátor típusú bekk, talán 15 M körül hozható is lenne.
Ez a Tanga nem túl bíztató...
-
FEKA84
Szerintem végül el fogják engedni.
Ugye jövő nyáron ingyen mehet, illetve most jó pénzt kapnak érte, plusz nem tudom mennyire jó ötlet ott tartani egy olyan játékost akinek nincs kedve maradni. Egész szezonban motiválatlan lesz.
Ugye jövő nyáron ingyen mehet, illetve most jó pénzt kapnak érte, plusz nem tudom mennyire jó ötlet ott tartani egy olyan játékost akinek nincs kedve maradni. Egész szezonban motiválatlan lesz.
- interfan
- vaskalap
Fizetési igényéről lehet tudni valamit?
- Stankov
Sanchezt Pocchetino vitte a Spursbe éppen a 3 védős rendszeréhez és hát nem nagyon ment neki ha jól rémlik
- PellerG
Én is írtam őt nemrég.Stankov írta: ↑2023.08.19. 11:46Sanchezt Pocchetino vitte a Spursbe éppen a 3 védős rendszeréhez és hát nem nagyon ment neki ha jól rémlik
A Spursben csúnyán befürdött, viszont benne szerintem több van, a ligaváltás jót tehetne neki, az olasz inkább lenne az ő terepe.
- CsaSzi9294
Az fcinter1908 szerin amennyiben Pavard nem jön össze, úgy a torinói Schuurs lehet a B terv.
https://www.fcinter1908.it/copertina/fc ... d-schuurs/
https://www.fcinter1908.it/copertina/fc ... d-schuurs/
-
vratislavgresko
A Bayern nem ugyanezt a játékot játszotta Sommer-rel is? Hacsak nem akarnak õk is egy Skriniar-érdemrendet, akkor el fogják engedni. Kérdés, hogy Pavard pontosan mit akar...
- Stankov
Ott érthetőbb volt nem tudták Neuerel mi lesz és nem tudtak 2. számút hozni.vratislavgresko írta: ↑2023.08.19. 15:13 A Bayern nem ugyanezt a játékot játszotta Sommer-rel is? Hacsak nem akarnak õk is egy Skriniar-érdemrendet, akkor el fogják engedni. Kérdés, hogy Pavard pontosan mit akar...
Pavardnál más itt már többször felmerült hogy távozna gondolom Tuchelben bíztak hogy meggyőzi, alapemberként számolt vele.
Az biztos hogy a németekkel nehéz tárgyalni, komoly elvárásaik vannak a játékosokkal szemben de visszafelé már nem igazán lojálisak ezt több exbayernes is megjegyezte már.
-
k.tomi880421
Pavard közben bekövette az Intert instagramon.

- mike
Nocsak, a végén még sikerül, és nem megyünk le az ötödik opcióig.
- interfan
Romano szerint Sanchez tovabbra is abban bizik, hogy az Intertol tavozik Correa, es a helyere visszaterhet.
Viszont Correaert tovabbra sincs semmilyen erdeklodes, es az o tavozasa nelkul szo sem lehet Sanchezrol.
Viszont Correaert tovabbra sincs semmilyen erdeklodes, es az o tavozasa nelkul szo sem lehet Sanchezrol.
-
cuchu11
Marotta szerint Pavard az Intert akarja és a tárgyalások nyitottak. Hajrá! 
-
gianluca
Az nem opcio, hogy Correat valaki lapáttal agyonveri és akkor jöhet sánchez?
- Festa
- interfan
Inzaghi:
Marotta:
Francia forrasok szerint az Al Ahlinak ha nem sikerul Verratti, akkor Calhanoglu az alternativa.
Correa egyaltalan nem a mercato miatt nem lepett palyara, szo sincs rola.
Correa nagyon jol edz, nagyon eros jatekos, de valasztanom kellett, es most igy dontottem.
Piacon probalunk meg egy vedot hozni, ezek kivul kesz a csapatunk, de van egy Arab vonal ami miatt akarmelyik poszton tortenhet meg valtozas, nem akarok alapembert elvesziteni, de nem tudhatjuk mi lesz.
Egy jobboldali KH kell, es kesz a csapat.
Mercato elejen ugy dontottunk, sokat valtoztatunk a csapaton, sajnos sok top jatekost veszitettunk el, erkeztek fiatalok, de kell a rutin, hogy segitsek oket.
Az Arab piac nem csak rank, hanem minden klubnal okozhat valtoztast, nekem a legfontosabb, hogy minden poszton 2 jatekosom legyen.
Nem szeretnek Pavardrol, vagy barmilyen mas konkret KH nevrol beszelni, mert kozbejohet barmi.
20 mezonyjatekost + 3 kapust kertem, hogy meglegyen a megfelelo verseny, ehhez egyetlen egy KH hianyzik.
5 olyan jatekos tavozott, aki a posztjan a Seria A legjobbjai voltak.
Marotta:
Pavard kapcsan fontos dolog a jatekos akarata, aki szeretne az Interbe igazolni.
A Bayern viszont aligha akarja elvesziteni, ezert sok penzt kernek, akibol tudnanak a helyere igazolni.
Komoly gazdasagi nehezsegek vannak az ugyben, de a kapcsolatok meg nyitottak.
Francia forrasok szerint az Al Ahlinak ha nem sikerul Verratti, akkor Calhanoglu az alternativa.
-
FEKA84
Beppe Marotta, az Inter vezérigazgatója Pavardról: " A megállapodás létrejött. Továbbra is tárgyalunk a Bayernnel. A játékos akarata döntő, és ő az Interhez szeretne csatlakozni. A Bayernnek szüksége van egy helyettesre, hogy elengedje őt, ez a kérdés. De a tárgyalások folyamatban vannak"
Fabrizio Romano
- CsaSzi9294
A L'Équipe információi szerint a szaúdi Al-Ahli meg akarja szerezni Hakan Calhanoglut az Intertől, de egyelőre tárgyalásokig még nem jutottak el a felek egymással.
Fb/ Azzurri
Mondjuk én nem lennék ellene, egy 50m-t le tesznek nem hullajtanék könnyeket. Viszont kérdés, kit hoznánk a helyére???
Fb/ Azzurri
Mondjuk én nem lennék ellene, egy 50m-t le tesznek nem hullajtanék könnyeket. Viszont kérdés, kit hoznánk a helyére???
- interfan
Szerepelt is itt a hir tegnap, es pontosabban arrol szol a cikk, hogy ha nem sikerul Verratti, akkor alternativa lehet Calhanoglu.CsaSzi9294 írta: ↑2023.08.20. 10:11 A L'Équipe információi szerint a szaúdi Al-Ahli meg akarja szerezni Hakan Calhanoglut az Intertől, de egyelőre tárgyalásokig még nem jutottak el a felek egymással.
Fb/ Azzurri
Azért ez még egy érdekes fordulat lenne. Kit hoznánk a helyére???![]()
Egyebkent Inzaghi is beszelt errol tegnap (lasd feljebb), hogy az Arab piac tartogathat meglepetest, nem akar alapembert vesziteni, de nem tudja mi lesz.
Mai Gazzetta is ir errol, ok leirjak, egyelore nem tortent meg kapcsolatfelvetel sem a felek kozott.
- CsaSzi9294
(Sokszor előfordul mással is, hogy ugyan az a hír szerepel újra és újra…interfan írta: ↑2023.08.20. 10:17Szerepelt is itt a hir tegnap, es pontosabban arrol szol a cikk, hogy ha nem sikerul Verratti, akkor alternativa lehet Calhanoglu.
Egyebkent Inzaghi is beszelt errol tegnap (lasd feljebb), hogy az Arab piac tartogathat meglepetest, nem akar alapembert vesziteni, de nem tudja mi lesz.
Mai Gazzetta is ir errol, ok leirjak, egyelore nem tortent meg kapcsolatfelvetel sem a felek kozott.
Azért itt a mercato végén érdekes lenne egy ilyen csavar, ötletem se lenne hirtelen kit néznénk ki oda, akinek van SA rutinja és nem 20 éves. Asllani biztos nem lenne kezdő.
- interfan
Kar hogy Lucas Leiva mar visszavonult.CsaSzi9294 írta: ↑2023.08.20. 10:34(Sokszor előfordul mással is, hogy ugyan az a hír szerepel újra és újra…interfan írta: ↑2023.08.20. 10:17Szerepelt is itt a hir tegnap, es pontosabban arrol szol a cikk, hogy ha nem sikerul Verratti, akkor alternativa lehet Calhanoglu.
Mai Gazzetta is ir errol, ok leirjak, egyelore nem tortent meg kapcsolatfelvetel sem a felek kozott.mindegy engem nem zavar.)
Azért itt a mercato végén érdekes lenne egy ilyen csavar, ötletem se lenne hirtelen kit néznénk ki oda, akinek van SA rutinja és nem 20 éves. Asllani biztos nem lenne kezdő.
Viszont Biglia free agent, nincs csapata, hatha.
- interfan
Sky szerint a Torino erdeklodik Correaert, ingyen kolcsonvennek.
Viszont Correa fizetese miatt az uzlet nagyon bonyolult es valoszinutlen.
Ha Correa megis tavozna, a Sky szerint egyetlen jelolt van a helyere, Sanchez ingyen.
Viszont Correa fizetese miatt az uzlet nagyon bonyolult es valoszinutlen.
Ha Correa megis tavozna, a Sky szerint egyetlen jelolt van a helyere, Sanchez ingyen.
- CsaSzi9294
- interfan
3m-t keresett a Marseilleben.
- CsaSzi9294
Hát ha Correa fizujának a felét fizetné a Toro a másikat meg mi, szerintem úgy is jöhet Sanchez.interfan írta: ↑2023.08.20. 14:193m-t keresett a Marseilleben.
Mennyivel jobban nézne ki a támadósor ha ez összejönne.
- Inter101
Csak nekem lenne hihetetlen hogy Sanchez Inter játékos legyen?
Inzaghinal tök utolsó volt a sorban annak ellenére hogy amikor pályára lépett szerintem jól teljesített! Nehéz elképzelni hogy akár Inzaghi akár Sanchez akarja ezt az üzletet!
Én persze örülnék mert Correa olyan mintha nem is lenne, Sanchez hozzá képest jóval több!
Inzaghinal tök utolsó volt a sorban annak ellenére hogy amikor pályára lépett szerintem jól teljesített! Nehéz elképzelni hogy akár Inzaghi akár Sanchez akarja ezt az üzletet!
Én persze örülnék mert Correa olyan mintha nem is lenne, Sanchez hozzá képest jóval több!
-
vratislavgresko
Nekem inkább az a hihetetlen, hogy Correa ne Inter jàtékos legyen ilyen fizuval. Nem lenne õ rossz kis/középcsapatban és biztos szívesen vinnék is, csak ők nem tudnák fizetni a zsoldját, ő meg naná, hogy elvan a grillsütõvel 2025-ig.
- interfan
Hivatalos:
Fabbian a Bologna jatekosa.
5m euroert vegleg megvettek, de az Internek 13m euros visszavasarlasi opcioja lesz 2025-ig.
Frisstetett mercatos merleg:
-Erkezok:
Bisseck 7m
Frattesi 33m
Sommer 6,75m
C.Augusto 13m
Arnautovic 8m
Ossz: 67,75m
-Tavozok:
Brozovic 18m
Mulattieri 6m
Males 2m
Onana 52,5m
Colidio 4,5m
Gosens 13m
Fabbian 5m
Ossz: 101m
Mercatos merleg eddig: +33,25m
Fabbian a Bologna jatekosa.
5m euroert vegleg megvettek, de az Internek 13m euros visszavasarlasi opcioja lesz 2025-ig.
Frisstetett mercatos merleg:
-Erkezok:
Bisseck 7m
Frattesi 33m
Sommer 6,75m
C.Augusto 13m
Arnautovic 8m
Ossz: 67,75m
-Tavozok:
Brozovic 18m
Mulattieri 6m
Males 2m
Onana 52,5m
Colidio 4,5m
Gosens 13m
Fabbian 5m
Ossz: 101m
Mercatos merleg eddig: +33,25m
- Stankov
Egyre több hír van Pavardról , nagy az optimizmus, állítólag játékossal meg is van a megegyezés sőt van ahol már azt írják hogy Bayernnel is csak húzzák az időt hogy helyettest találjanak ( tényleg Sommer 2.0 lesz belőle)
Bayernhez közel állók szerint ha nem találnak más játékost akkor nem engedik és megkockáztatják hogy ingyen távozik jövőre
Bayernhez közel állók szerint ha nem találnak más játékost akkor nem engedik és megkockáztatják hogy ingyen távozik jövőre
- CsaSzi9294
Branchini (játékos ügynök), aki remek kapcsolatot ápol a Bayern München-nel: "Pavardhoz nagyon közel áll az Inter. Ezen a ponton a Bayern-nek már csak egy olyan pótlást kell találnia, aki ki tudja segíteni a jobbhátvéd pozíciót. Ebben az esetben az átigazolás, csak a végén fog megtörténni. Úgy gondolom, hogy a mai napon már nincs különbség, a kérés és az ajánlat között. Már csak a Bayern csapatának kell találnia egy megoldást."
Fb
Fb
- CsaSzi9294
Azért Belotti nem mozog rosszul a mai meccsükön. 
- interfan
Szerintem is jonni fog, jonnie kell egy normalis KH-nak.Stankov írta: ↑2023.08.20. 18:35 Egyre több hír van Pavardról , nagy az optimizmus, állítólag játékossal meg is van a megegyezés sőt van ahol már azt írják hogy Bayernnel is csak húzzák az időt hogy helyettest találjanak ( tényleg Sommer 2.0 lesz belőle)
+33,25m-val allunk, allitolag megy Lazaro is 4m-ert, azzal mar 37,25m.
Ebbol ha meg fix 30m is, azert bele kell fernie.
Zhang babanak is marad, pluszos is a mercato, Inzaghinak is lesz egy ertelmezheto KH, egyszoval minden stimmel.
- CsaSzi9294
Azért egy Toloi jobb lenne nem?interfan írta: ↑2023.08.20. 18:58Szerintem is jonni fog, jonnie kell egy normalis KH-nak.
Zhang babanak is marad, pluszos is a mercato, Inzaghinak is lesz egy ertelmezheto KH, egyszoval minden stimmel.
- interfan
En Demiralba biztam, igazi hulladek.CsaSzi9294 írta: ↑2023.08.20. 19:02Azért egy Toloi jobb lenne nem?interfan írta: ↑2023.08.20. 18:58 Szerintem is jonni fog, jonnie kell egy normalis KH-nak.
Zhang babanak is marad, pluszos is a mercato, Inzaghinak is lesz egy ertelmezheto KH, egyszoval minden stimmel.![]()
Komolyra forditva, en a Chalobah, Pavard, Tomiyasu sorbol barmelyiket alairnam.
Igy is olyan lesz a vedelem amilyen, de legalabb egy kezdoszint erkezik, es nem egy ujabb toltelek a padra.
- mike
Pavard lehet a legmagasabbra taksált idei szerzeményünk.
Minden szempontból ideális megoldás a védelembe.
Remélem hamarosan bejelentjük
- interfan
En azert reszesitenem elonyben Pavardot pl Chalobah vagy Tomiyasuval szemben is, amiert sokan pont nem ot szeretnek, mivel o nem egy igazi KH.
Sokak szerint pont ezert nem o kellene, de Szerintem meg pont ezert kellene o.
Mivel ha a kesobbiekben lenne egy edzovaltas, es lenne egy 4 vedos rendszer, akkor a jobbhatvedunk mar meg is lenne Pavard szemelyeben akinek ez az eredeti posztja is.
- CsaSzi9294
Kanrépát nem hozzuk vissza? Két bombát eresztett eddig a mai meccsen…
- interfan
FcInter1908 sajat forrasai is errol irnak.CsaSzi9294 írta: ↑2023.08.20. 14:25 Hát ha Correa fizujának a felét fizetné a Toro a másikat meg mi, szerintem úgy is jöhet Sanchez.
Correa 3,6m fizetesenek a felet, azaz 1,8m-t kellene atvallalni, vagy 1,6m-t.
Sanchez allitolag 2m fizut ker.
Tehat Sanchez 2m + Correa 1,6m fizetes atvallas jelentene a Correa teljes jelenlegi 3,6m fizut.
Torino ingyen kolcson + sima opcioval erdeklodik.
Kerdes Correa menne e a Torinoba...
-
k.tomi880421
Ezzel az a baj, hogy az egyik ok amiért el akar menni a BM-től hogy KH poszton akar játszani mivel ott érzi magát otthonosan ott viszont nem számoltak nagyon vele Münchenben. Nem nagyon szeret JHV-et játszani és ezt több éve adagolja a Bayernnek le is nyilatkozta nyíltan ezt.interfan írta: ↑2023.08.20. 19:44En azert reszesitenem elonyben Pavardot pl Chalobah vagy Tomiyasuval szemben is, amiert sokan pont nem ot szeretnek, mivel o nem egy igazi KH.
Sokak szerint pont ezert nem o kellene, de Szerintem meg pont ezert kellene o.
Mivel ha a kesobbiekben lenne egy edzovaltas, es lenne egy 4 vedos rendszer, akkor a jobbhatvedunk mar meg is lenne Pavard szemelyeben akinek ez az eredeti posztja is.
-
MLK
Egy levágott lófej az ágyikóba és már itt sincsinterfan írta: ↑2023.08.20. 20:08FcInter1908 sajat forrasai is errol irnak.CsaSzi9294 írta: ↑2023.08.20. 14:25 Hát ha Correa fizujának a felét fizetné a Toro a másikat meg mi, szerintem úgy is jöhet Sanchez.
Correa 3,6m fizetesenek a felet, azaz 1,8m-t kellene atvallalni, vagy 1,6m-t.
Sanchez allitolag 2m fizut ker.
Tehat Sanchez 2m + Correa 1,6m fizetes atvallas jelentene a Correa teljes jelenlegi 3,6m fizut.
Torino ingyen kolcson + sima opcioval erdeklodik.
Kerdes Correa menne e a Torinoba...
Ha egy ilyen mértékű takarítás után még ő is megy, nálam már jó lesz ez a mercato
Persze egy kezdő szintű hátvédet még be kell zsebelni + egy jó kis csatárt, pl. Alexist, és persze nem szabad eladni a kezdőből senkit!
- PellerG
A világból ki lehet kergetni azzal a bója csávóval...
- CsaSzi9294
- Stankov
Abból szempontból is jó lenne ez Correa kölcsön Torinoba, hogy jövőre tárgyalási alap lehetne Schuurs-ért
- interfan
Sky es Di Marzio szerint az Inter 27m fix + 3m bonuszt ajanl Pavardert.
Romano is megerositi, 30m fele mehet az Inter bonuszokkal (27m fix + 5m bonusz).
Francia forrasok szerint pedig 28m fix + 5m bonuszt ajanlhat az Inter.
Romano is megerositi, 30m fele mehet az Inter bonuszokkal (27m fix + 5m bonusz).
Francia forrasok szerint pedig 28m fix + 5m bonuszt ajanlhat az Inter.
- CsaSzi9294
Reppublica szerint a BM elfogadta a 30m-s ajánlatot Pavardért. A következő órákban lezárulhat az üzlet.
https://www.fcinter1908.it/ultimora/rep ... r-marotta/
-
Fan Gusto
Kimagasló igazolás lenne egy nálunk jelenleg magasabban jegyzett klubtól. Ráadásul elfogadható áron. Egy újabb Marotta remekmű lehet Pavard leigazolása.CsaSzi9294 írta: ↑2023.08.21. 11:30 Reppublica szerint a BM elfogadta a 30m-s ajánlatot Pavardért. A következő órákban lezárulhat az üzlet.
- mike
Úgy legyenCsaSzi9294 írta: ↑2023.08.21. 11:30 Reppublica szerint a BM elfogadta a 30m-s ajánlatot Pavardért. A következő órákban lezárulhat az üzlet.
- lucky0
Pavard komoly erősítés lenne a védelemben. Reméljük igazak a hírek. Az ár is nagyon rendben van, egy ilyen jó korban lévő tapasztalt világbajnokért. 
-
HerfortBalazs
Marotta is megerősítette hogy van esély Correa távozására mert játszani akar.
Azt is elismerte hogy Sanchez képben van helyette.
https://m.fcinternews.it/in-primo-piano ... ard-933548
Szép lenne a végére.
Azt is elismerte hogy Sanchez képben van helyette.
https://m.fcinternews.it/in-primo-piano ... ard-933548
Szép lenne a végére.