Átigazolási pletykák (Calcio mercato)

Minden ami a csapattal kapcsolatos

Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming

interfan

Re: Átigazolási pletykák (Calcio mercato)

Hozzászólás Szerző: interfan »

Tombi1986 írta: 2023.08.25. 06:17
interfan írta: 2023.08.25. 06:06 Sky, Di Marzio, SportItalia, Pedulla, Schira, Gazzetta is megerositi, az Inter alternativ neveken kezdett dolgozni, mivel a Pavard uzlet all.
Sky es Di Marzio szerint ujra felmerult Tanganga neve.
Rajta kivul a tegnap emlitett Schuurs, valamint legujabb nev Baschirotto az alternativak ha Pavard megsem erkezik.

Felig off:
Arnautovic erkezese elott sokaig figyelt Balogun a Monacoba igazol, 45m fix + 10m bonuszert.
Tuchel ritka nagy f@sz. Szerencsére tavaly is leszerepelt, idén sem lesz másképp.
Azt olvastam Pavard mindenképp jönni fog: legkésőbb januárban vagy jövő nyáron ingyen.
Szóval 30 millát bukni fog a klub Tuchel hülyesége miatt. Szerintem sokat elárul a helyzetről több játékos nem érzi jól magát….
Hülyeség volt tavaly Nagelsmannt elküldeni, de ez legyen az Ő bajuk.
Ezt a "jovore majd jon ingyen" storyt ismerjuk, legtobb esetben semmi nem lesz belole...

Pavard vagy most jon, vagy egyaltalan nem fog.

Egyebkent Schuurs nem rossz alternativ nev.
Viszont Tangangat hagyjuk...
Ilyen Baschirotto meg viccnek is komolytalan.
mike

Hozzászólás Szerző: mike »

Francba, Pavard tökéletes lenne, lényegében ő egy jobb oldali Bastoni, nagyon illene a védelembe.
A bayernt mindig rühelltem, ez nem fog változni:D

Alexisnek extrán örülök, ő igazi focista. Sok pontot hozhat nekünk, akár az utolsó 15-20 percekre beállva is.
Nem aggódok túlzottan a két 34 feletti csatár miatt, mert Dzeko 37 volt, Lukaku meg a fél szezonban sérült.

Zárjuk le valahogy a Pavard dolgot, ne kezdjünk el ilyen Tangák felé menni, mert abból nem jövünk ki jól.
interfan

Ujabb nevet dobtak be arra az esetre ha Pavard nem sikerul, a Veronabol Isak Hien.
Schuurs, Tanganga, Hien, Baschirotto jelenleg a nevek arra az esetre ha Pavard nem erkezik.
MLK

Hozzászólás Szerző: MLK »

interfan írta: 2023.08.25. 07:36 Ujabb nevet dobtak be arra az esetre ha Pavard nem sikerul, a Veronabol Isak Hien.
Schuurs, Tanganga, Hien, Baschirotto jelenleg a nevek arra az esetre ha Pavard nem erkezik.
Egy kezdő szintű védő nélkül sz.r az egész amit eddig össze tudtak rakni. Kell!! Elől is nagy a kockázat, kapusra sem lett költve és lyukas a védelem is...
Ezek közül a nevek közül nálam egyedül Schuurs játszana, de ő min. annyiba benne lenne mint Pavard, és ha akarták volna, vagy el tudnánk hozni, eleve őrá mentek volna.
(Hient nem vágtam kicsoda és néztem egy kis yt videót, abban nagy király a srác. De ott Baschirotto is az :) )
mike

Nyugi, jönni fog Pavard.
A bayern Kenny Tete-t veszi meg a Fulhamtől.

Nem létezik hogy Lukaku és Samardzic után Pavarddal is beszopjuk.
Baggio85

Hozzászólás Szerző: Baggio85 »

Szerintem óráról órára kisebb az esély Pavard érkezésére. Őszintén szólva nem is értem a Bayerben hogyan merült fel, hogy elengedi, amikor kb. a legjobb védő a csapatban.
Csak azt nem értem, hogy mi miért vagyunk olyan madarak, hogy mindenkinek a válaszára napokat meg heteket várunk.
Egyáltalán nem éltem bele magamat Pavard érkezésébe, még akkor sem, amikor már minden 'tutto fatto' volt, de a Lukaku, Scamacca, Samardzic ügy után ez extra ciki lenne egy mercato alatt. Még akkor is, ha egyébként talán még sosem volt ennyire kiszámíthatatlan az átigazolási piac a szaúdiak színrelépése miatt.
PellerG

Hozzászólás Szerző: PellerG »

Tombi1986 írta: 2023.08.25. 06:17
interfan írta: 2023.08.25. 06:06 Sky, Di Marzio, SportItalia, Pedulla, Schira, Gazzetta is megerositi, az Inter alternativ neveken kezdett dolgozni, mivel a Pavard uzlet all.
Sky es Di Marzio szerint ujra felmerult Tanganga neve.
Rajta kivul a tegnap emlitett Schuurs, valamint legujabb nev Baschirotto az alternativak ha Pavard megsem erkezik.

Felig off:
Arnautovic erkezese elott sokaig figyelt Balogun a Monacoba igazol, 45m fix + 10m bonuszert.
Tuchel ritka nagy f@sz. Szerencsére tavaly is leszerepelt, idén sem lesz másképp.
Azt olvastam Pavard mindenképp jönni fog: legkésőbb januárban vagy jövő nyáron ingyen.
Szóval 30 millát bukni fog a klub Tuchel hülyesége miatt. Szerintem sokat elárul a helyzetről több játékos nem érzi jól magát….
Hülyeség volt tavaly Nagelsmannt elküldeni, de ez legyen az Ő bajuk.
Örülök, hogy más is így látja.
Borzalmasan túl van hypeolva.
Sokan szerették volna őt itt látni, hát akkor inkább maradjon Sinzaghi, én úgy vagyok vele.
Túltolja a dolgokat, túl akarja taktikázni mint Guardiola, csak ő azért jóval kisebb koponya tőle.
Szerintem ez a Bayern-projekt bukta lesz vele és legkésőbb nyáron ki lesz vágva Münchenből.
A nevei is minimum érdekesek, a Chelseanél is kevés volt, mint kerettervező, most sem virít nagyon...
PellerG

Hozzászólás Szerző: PellerG »

mike írta: 2023.08.25. 10:56 Nyugi, jönni fog Pavard.
A bayern Kenny Tete-t veszi meg a Fulhamtől.

Nem létezik hogy Lukaku és Samardzic után Pavarddal is beszopjuk.
Simán el tudom képzelni, hogy ki akarjuk inkább várni Pavardot ingyen, mintsem kifizetni most a 30 milliót érte.
Nem lennék meglepve, ha mi is a háttérben lennénk ezzel a hírek ellenére is (hogy csak a Bayern miatt áll a dolog).
Más kérdés, hogy az alternatívák siralmasak (Tangagatya borzasztó, Baschirotto kb Sassuolo szint, Schuurs nem ér 30 milliót...).
vaskalap

Hozzászólás Szerző: vaskalap »

Ez a mercato úgy látszik már ilyen,de a Bayern azért elmehet a búsba,ha nem akarják adni mi a faxért egyeztek meg?
interfan

Sky es Di Marzio szerint az Inter egyre duhosebb es idegesebb a kialakult helyzet miatt Pavard kapcsan.
hvmetal

Hozzászólás Szerző: hvmetal »

Nehogy huligánkodjanak a nagy idegesség közepette .
:D
alwin91

Hozzászólás Szerző: alwin91 »

vaskalap írta: 2023.08.25. 12:02 Ez a mercato úgy látszik már ilyen,de a Bayern azért elmehet a búsba,ha nem akarják adni mi a faxért egyeztek meg?
nem hülyék, hogy úgy adják oda, hogy közben nincs potlasuk.
Stankov

Hozzászólás Szerző: Stankov »

alwin91 írta: 2023.08.25. 13:45
vaskalap írta: 2023.08.25. 12:02 Ez a mercato úgy látszik már ilyen,de a Bayern azért elmehet a búsba,ha nem akarják adni mi a faxért egyeztek meg?
Most már talán meg lesz nekik a pótlás. Chalobah is felmerült de a Bundesligából is 2-3 játékos képbe van
interfan

Nemet Bild is megerositi, a Bayern nem adja Pavardot, Pavard tovabbra is tavozna, de a Bayern nem adott zold utat az uzletnek.

Sportmediaset szerint az Inter maximum vasarnapig var, ha addig nem adjak el Pavardot, mas KH-t igazol az Inter.
Sportmediaset szerint Schuurs lenne a celpont.

Tuchel:
Pavard kerte hogy tavozhasson, de ez a keres mar tul keson erkezett.
Meglepett hogy tavozni akart, de csakis akkor tavozhat ha megfelelo minosegi utodat talalunk.
A klub erdekei az elsok, egyelore folytatjuk a kozos munkat Pavardal.
interfan

Azert az tenyleg milyen erdekes, hogy kevesebb mint 10m-t koltottunk osszesen a csatarposztra, es a Dzeko-Lukaku-Correa sor potlasara.

https://m.fcinternews.it/copertina/i-gd ... nde-933843

Thuram-Sanchez ingyen, Arnautovic 8m.
Abel15

Hozzászólás Szerző: Abel15 »

Én úgyan már "bedobtam törűlközőt,de örűlnék Alexsinek,mert hiába a kora,de a labdáinak -szerintem- még mindig "szeme" van!!!!!!!!
interfan

Abel15 írta: 2023.08.25. 17:28 Én úgyan már "bedobtam törűlközőt,de örűlnék Alexsinek,mert hiába a kora,de a labdáinak -szerintem- még mindig "szeme" van!!!!!!!!
Neki szerintem mar orulhetsz is, ma sikeresen atesett az orvosin, majd alairta a szerzodeset, csak a hivatalos bejelentes hianyzik.
Festa

Hozzászólás Szerző: Festa »

Abel15 írta: 2023.08.25. 17:28 Én úgyan már "bedobtam törűlközőt,de örűlnék Alexsinek,mert hiába a kora,de a labdáinak -szerintem- még mindig "szeme" van!!!!!!!!
Még jò,hogy örülsz.Minden épeszű Interes örül egy olyan klasszisnak aki minden ligában 18-25 gòlokat ért már el.Egyébként a tavalyi Om-ben mutatott formája alapján lehet azzal járnánk a legjobban ha ő lenne Lautaro párja.Persze Thuramra és Arnautovicsra is szükség lesz mert hosszù az idény,de Alexis leigazolása òriási húzás volt és pláne Correa helyére.
mike

interfan írta: 2023.08.25. 16:34 Azert az tenyleg milyen erdekes, hogy kevesebb mint 10m-t koltottunk osszesen a csatarposztra, es a Dzeko-Lukaku-Correa sor potlasara.

Thuram-Sanchez ingyen, Arnautovic 8m.
Tök jó, meg minden, de ez egy szegénységi bizonyítvány is nekünk :cry:

Örülnék ha ez lenne az utolsó ilyen mercatonk, és végre érkezne egy olyan tulaj, aki tud, es hajlandó is költeni a csapatra.
interfan

mike írta: 2023.08.25. 18:21 Örülnék ha ez lenne az utolsó ilyen mercatonk, és végre érkezne egy olyan tulaj, aki tud, es hajlandó is költeni a csapatra.
Igen, ez valoban egy nagyon elgondolkoztato dolog, hogy mennyit vesznek ki a keretbol a folyamatos pluszos mercatokkal, es meg igy is tartja magat ez a csodalatos klub.
Ha Pavard jon 30m-ert, akkor is iden is kb +9m-val zarjuk a mercatot.
Ha hozzaveszuk a tavalyt, es az azelotti evet, akkor az utobbi 3 mercaton +133m euroval zartunk.
Magyarul 133m-t vettunk ki a mercatobol es a csapatbol 3 ev alatt.
Belegondolni is hatborzongato, ha csak 0 eurot tettek volna bele, es 0 eurot vettek volna ki, hol lennenk most.
CsaSzi9294

Hozzászólás Szerző: CsaSzi9294 »

Nem tudom volt e már, állítólag Chalobah egyre közelebb a bajorokhoz, így Pavard kapcsán ismét bizakodhatunk…
k.tomi880421

Hozzászólás Szerző: k.tomi880421 »

Tuchel nyilatkozatával semmi nem változott. Ugyanaz van mint eddig. Ha a Bayern le tud igazolni egy játékost Pavard helyetteseként akkor Pavard jön. Ezt mondta el Tuchel a nyilatkozatában. De Romano is ezt írta mikor le here we go-zta Pavardot az Interhez. A Bayernnél meg gőzerővel keresik a helyettesét. Ez most nem Tuchelen múlik hanem azon, hogy találnak-e egy helyettest. Amúgy ma megjelent Pavard a BM edzésén de nem tudta befejezni "tök véletlen". Ezzel is nyomást gyakorolva a BM-re. Ha ezekután nem adják el 32 millióért nekünk akkor iszonyat idóták és meg is érdemlik.

Itt van Pavard a mai BM edzésen:
Kép
interfan

CsaSzi9294 írta: 2023.08.25. 19:17 Nem tudom volt e már, állítólag Chalobah egyre közelebb a bajorokhoz, így Pavard kapcsán ismét bizakodhatunk…
Nemet Bild szerint nem indultak targyalasok a Bayern es a Chelsea kozott Chalobah kapcsan.
A lehetoseg lehult.
k.tomi880421

Pavard frusztrált és ideges, amiért a Bayern halasztja az átigazolását. A héten találkozott kért a vezetőkkel, hogy engedjék el, mivel távozni szeretne.
Azt szeretné, ha a vezetőség tartaná az ígéretét miszerint, ha egy klub megfelelő ajánlatot tesz, akkor eladják.
- GdS
vaskalap

Hozzászólás Szerző: vaskalap »

alwin91 írta: 2023.08.25. 13:45
Akkor minek ültek le tárgyalni?
interfan

Sky es Di Marzio szerint az Inter tovabbra is remeli, hetfon lezarjuk Pavard erkezeset.
Hetfoig var az Inter maximum.

SportItalia szerint tobb a bizalom mint a remeny Pavard ugyben.
Hetfo lehet a donto nap.

Gazzetta szerint komoly jel, hogy Pavard nem edzett tegnap, hetfon erkezhet es az Inter hetfoig var.

Hivatalos Correa tavozasa.
2m kolcson + 10m opcio.

Szinten hivatalos Salcedo tavozasa, ingyen kolcson + sima opcioval lett a Spanyol a 2. osztalyu Eldense jatekosa.
mike

interfan írta: 2023.08.26. 07:00 Sky es Di Marzio szerint az Inter tovabbra is remeli, hetfon lezarjuk Pavard erkezeset.
Jönni fog.
zanetti88

Hozzászólás Szerző: zanetti88 »

Transfermarkt szerint +98m-val, azaz +98val állunk most.
Arnautovic pedig sima kölcsönnel jött opcióval
Sehol nem olvastam 8m-t, nulla azaz nulla (0) euróba került
interfan írta: 2023.08.25. 19:03
mike írta: 2023.08.25. 18:21 Örülnék ha ez lenne az utolsó ilyen mercatonk, és végre érkezne egy olyan tulaj, aki tud, es hajlandó is költeni a csapatra.
Igen, ez valoban egy nagyon elgondolkoztato dolog, hogy mennyit vesznek ki a keretbol a folyamatos pluszos mercatokkal, es meg igy is tartja magat ez a csodalatos klub.
Ha Pavard jon 30m-ert, akkor is iden is kb +9m-val zarjuk a mercatot.
Ha hozzaveszuk a tavalyt, es az azelotti evet, akkor az utobbi 3 mercaton +133m euroval zartunk.
Magyarul 133m-t vettunk ki a mercatobol es a csapatbol 3 ev alatt.
Belegondolni is hatborzongato, ha csak 0 eurot tettek volna bele, es 0 eurot vettek volna ki, hol lennenk most.
CsaSzi9294

mike írta: 2023.08.26. 07:17
interfan írta: 2023.08.26. 07:00 Sky es Di Marzio szerint az Inter tovabbra is remeli, hetfon lezarjuk Pavard erkezeset.
Jönni fog.
Szerintem is. Nem rabszolgák, a Münchennek sem jó, ha a szezon végéig vagy padozik vagy kedvetlen. Szarakodik a BM, de engedni fog, ráadásul nem PSG, nekik mindig is számított a pénz.
Ha még is maradna, Tuchel akkor is előbb fog eljönni onnan, mint, hogy lejárna a francia szerződése… :lol:
k.tomi880421

Én olvasom Sky meg di Marzio nyilatkozatát is de sehol nem említik, hogy az Inter hétfőig vár. Azt említik, hogy optimisták az Internél és remélik hétfőn megérkezik Milánóba. Pavard pedig újra nem edzett az ügynökei meg biztosítják az Intert, hogy érkezni fog.
interfan

zanetti88 írta: 2023.08.26. 07:21 Transfermarkt szerint +98m-val, azaz +98val állunk most.
Arnautovic pedig sima kölcsönnel jött opcióval
Sehol nem olvastam 8m-t, nulla azaz nulla (0) euróba került
Arnautovic 8m euros kotelezo opcioval jott ez hivatalos.

https://onefootball.com/en/news/arnauto ... a-38048466

https://sport.sky.it/calciomercato/2023 ... o-news/amp

https://m.linterista.it/i-fatti-del-gio ... atto-96667

Carlos Augusto pedig 13m euros kotelezo opcioval erkezett, szinten hivatalos.

https://tribuna.com/amp/it/news/inter-2 ... s-augusto/

https://sport.sky.it/calciomercato/2023 ... o-news/amp

https://www.tag24.it/745136-inter-carlos-augusto-cifre/

Jelenleg +39,25m-val allunk a 23/24-es mercatos merlegben.

Transfermarkt egyebkent jo, de nem adott gazdasagi evben szamolnak, ha szezononkent, ezert vannak elteresek, osszesgeben a szamok kijonnek, de maskepp osztja el.
Kotelezo opciot mindig kesobb szamolja, peldaul Asllani kiadasa mar a tavalyi gazdasagi evben benne volt, mint ahogy Pinamonti bevetele is.
Pirola bevetele detto, Casadei nem is szerepel a felnott csapatnal mint bevetel a Transfermarkt szerint, mint ahogy a Zaniolo-Kovacic penz sem.
Ezert mindig az adott evre aprobb pontatlansagok vannak.
Osszesegeben kijonnek ott is a szamok, de ok nem gazdasagi ev szerint szamolnak ahogy az tenylegesen tortenik, es ahogy az UEFA fele is megy.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára interfan 2023.08.26. 08:01-kor.
Hassel1984

Hozzászólás Szerző: Hassel1984 »

Összefoglalva nálam az a tény, hogy elbúcsúztunk Lordtól, Correától, Lukakutól, pozitív érzéseket kelt. Sajnálom nagyon Onanát, de örülök Frattesinek, Augustonak, és Thuramnak, Alexisnek meg végképp, van még benne annyi szerintem hogy segíteni tud. Egyedül Kvádrádótól megy fel a savam de rendesen, (még akkor is ha erősítés), agyhúgykövet kapok, mikor meglátom abban a mezben, amiért rajongok mióta megláttam a fényt és a szülést segítő bába fejét az alagút végén. Pavard érkezése hátul stabilitást adhat, valljuk be amennyivel erősödött a kp, hátul a kiöregedő Acerbi és DeVrij mellé muszáj jönnie. Csak nekem van olyan érzésem , hogy Inzaghinak nem volt annyi beleszólása a mercatoba, mint tavaly???
interfan

Hassel1984 írta: 2023.08.26. 07:46 Pavard érkezése hátul stabilitást adhat, valljuk be amennyivel erősödött a kp, hátul a kiöregedő Acerbi és DeVrij mellé muszáj jönnie. Csak nekem van olyan érzésem , hogy Inzaghinak nem volt annyi beleszólása a mercatoba, mint tavaly???
Hatul valoban nagy lyuk van jelenleg, valoban kell legalabb egy Pavard szint, hogy valamennyi stabilitas valoban legyen.

Szerintem Inzaghi most is megkapta a maga vonalat a "rutint".
Lasd Sommer, Acerbi vegleg, Cuadrado, Arnautovic.
interfan

Gazzetta szerint tegnap Marotta es Dreesen targyalt.
A Bayern megnyugtatta az Intert, dolgoznak Pavard potlasan, es amint meglesz elengedik Pavardot.
Hetfo lehet a donto nap.
CsaSzi9294

Hassel1984 írta: 2023.08.26. 07:46
Csak nekem van olyan érzésem , hogy Inzaghinak nem volt annyi beleszólása a mercatoba, mint tavaly???
Ez szerintem is így van. A kedvencek elhúztak, fiatalok és Sanchez érkeztek, mint ha rugalmasabb lenne. Egyedül Cuadradot és Arnát érzem az övének, de eddig ez a legszimpatikusabb mercato mióta itt van.
Most végre pozitív megérzésem van a szezonnal kapcsolatban.
interfan

CsaSzi9294 írta: 2023.08.26. 08:15 Ez szerintem is így van. A kedvencek elhúztak, fiatalok és Sanchez érkeztek, mint ha rugalmasabb lenne. Egyedül Cuadradot és Arnát érzem az övének, de eddig ez a legszimpatikusabb mercato mióta itt van.
Most végre pozitív megérzésem van a szezonnal kapcsolatban.
En ezt forditva latom, tavaly szerintem sokkal kevesebb Inzaghi vonal nev erkezett.
Talan Acerbi, es Lukaku (Mkhitaryant mar Inzaghi elott is uldoztuk).
Onana, Asllani, Bellanova nagyon nem Inzaghi vonal volt.
Elso eveben amit kifejezetten Inzaghi vonal volt az Dzeko, Caicedo, na meg Correa.
Ez iden is boven-boven megvan a Sommer, Arnautovic, Cuadrado sorral.

Az mar egy kovetkezo kerdes, hogy ez az Inzaghi vonal mennyire vallt be, vagy mennyire nem.
Volt belole ilyen is, olyan is.

Szerintem osszesegeben sok minden nem valtozott.
Inzaghi megkapja a rutint, Marotta igazol par fiatalt, es a Zhang altal 10000X elmondott koltsegcsokkentes kereteben visszavagtuk a fizukat es ehhez kellett jopar nagy fizus jatekos tavozasa.

Azert fizetes merleg kapcsan is erdemes kiemelni, hogy jelenleg 17,5m-t sporoltunk tavalyhoz kepest.
Pavard erkezesevel meg mindig 12m sporolassal zarunk, mindezt ugy, hogy ebben mar benne van Calhanoglu, DeVrij, Bastoni, Martinez, Inzaghi hosszabbitasa is.

10% fizetes sporolas azert nem keves 1db ev alatt.
Sot ha pl a Scudetto gyoztes Interhez hasonlitunk, tobb mint 30%-os fizeteskiadas csokkentes tortent, ami rengeteg.
Hassel1984

Hozzászólás Szerző: Hassel1984 »

Igen, ebben is lehet igazság. Azért gondoltam ezt mert elengedtük a Lord, Dzeko, Correa vonalat, annak ellenére hogy Inzaghi mindig azt nyilatkozta micsoda fontos láncszemek, öltözöi vezérek stb.. Aztán visszajön (én bízom benne) Alexis, akit anno nem igen marasztalt, jött a kvázi fiatal Thuram, Frattesi... Persze megkapta végleg Acerbit, a rutin Sommert...
De kicsit az az érzésem ezzel az egész mercatoval, hogy adtak egy kicsit Inzaghinak, de húztak egy vonalat Marottáék neki. Én pozitívnak látom ezt az átigazolási nyarat, megnézve a klub anyagi és tulajdonosi háttér problémáit, véleményem szerint ebből ki lett hozva a max. Mondom úgy, ha jön Pavard, és nem kellett kiárulnunk Barella, Bastoni, Dimarco, Lautaro sorunkat.
brecsinho

Hozzászólás Szerző: brecsinho »

Komoly takarítás volt azért itt nyáron, nem gondoltam volna, hogy ennyire tökösek leszünk:

- Handa,Cordaz,Dambro,Dzeko rutinsorunk nem kapott újabb szerződést, Gag,Dalbert végre eltűntek
- Skrini ingyen távozása viszont kemény tanulópénz, végül behoztuk az árát Onanan,akit így nem tudtuk megtartani
- Brozovic és Gosens leléptek,bejött értük 30m és felszabadult a fizujuk, reméljük a helyükre hozott emberek beválnak
- Mulatteri,Pirola,Fabbian,Males,Colidio fiatalsorért kaptunk 20m felett, meglátjuk mire viszik és visszavásárolunk-e vkit
- Satriano,Vanheusden,Esposito,Salcedo,Brazao,Radu sor ismét kölcsön, ők már sose fognak nálunk tétmeccsen játszani
- Carboni,Stankovic,Zanotti,Fontanarosa,Oristanio sor is ment kölcsönbe, ők ígéretesebbnek tűnnek, reméljük fejlődnek
- Végül pedig eladtuk Lazzarot, aki igazából sose kapott esélyt és Correa is megmutathatja az OM-ben,hogy több van benne

Kb. 110m bevétel, plusz felszabadult rengeteg fizu, a távozók része nagyjából rendben is van, ezért adnék egy ötös alát :lol:

Az érkezők oldala már kissé árnyaltabb számomra, persze még van egy hét, de elvileg már csak egy védőt akarunk venni.

- Kapusoknál teljes sorcsere,elég kockázatos,ráadásul Sommer is későn jött, reméljük hozza magát,de nem vagyok nyugodt
- Védelembe Acerbi és Devrij maradt, jött egy fiatal végre és ugye reméljük Pavardot behúzzuk, ha így lesz, egész pofás
- Középen Brozot Frattesire és Gagot-Sensire cseréltük (remélem), összességében nem tűnik rossznak,és maradt Barella is
- Széleken Gosens helyett Augusto reméljük beválik, Bellanova helyett meg hoztuk a tudjukkit, nálam ez nagyon meredek
- Elől Thuramot ingyen behúzni szép volt, Arna és Sanchez együtt kicsit lutri, reméljük nem lesz sok sérülésük idén

Kb 70m kiadás, pár poszton fiatalítás, főleg a padot cseréltük le, reméljük motiváltabb és komplettebb lett így a keret. Nálam a szinten tartás a kapus és csatárposzton kérdőjel egyenlőre, ha jön Pavard adnék majd egy négyest, ha nem, akkor inkább erős hármas eddig :roll:
interfan

Sanchez erkezese is hivatalos.
1 eves szerzodest irt ala, es 2.8m eurot fog keresni.
Inter101

Hozzászólás Szerző: Inter101 »

Szerintem meg az egész mercato nem úgy néz ki ahogy mi elképzeljük!
Lehet hogy egyáltalán nincs olyan hogy Inzaghi név meg Marotta név, lehet hogy egyszerűen a lehetőségek vannak meg meg van szabva mennyit lehet költeni az meg eleve ad egy irányt és túl sok mozgásteret nem enged! Kellenek az ingyenesen igazolhatóak mert akkor van kicsivel több pénz minőséget igazolni! Szerintem ez közös munka!
Inzaghi meg dicséri a játékosokat annak ellenére hogy látja ő hogy nem jók, szerintem maga a játékos is tudja hogy nem megy neki, az jobb ha azt mondja hogy Correa vagy Gagliardini szart sem ér hiba volt idehozni miközben ott van a keretben és szükség esetén muszáj lesz játszania adott esetben a következő hétvégén!?!?
Azt szoktam mondani beszélni bármit lehet a tettek beszélnek! Milyen tettek? Correa, Gagliardini el hiába mondta Inzaghi milyen fontosak ők!!!!! Tehát nem voltak fontosak sőt szarok de ezt akkor abban a helyzetben nem mondhatja!!
Jó ez a mercato kihoztuk a maxot a lehetőségekből, jön még egy minőségi védő és eza keret sokkal jobban néz ki mint a tavalyi! A cserék is hozzá fognak tenni bőven azért nagyon nem mindegy hogy a fáradt védelemre ráküldünk egy Correat vagy Sanchez/Arnautovic/Thuram ot! Vagy Gagliardini helyett Frattesi jön! Vagy a fáradt Di Marco helyett a hasonló adottságú brazil jön aki bizonyítani akar abban a fél órában ami még hátravan!!! Óriási különbség ez! Őszintén szólva a ki nem állhatom a kolumbiait de Dumfries nek bőven kell segítség mert ő bizony pontosan annyit ér amennyiért vettük annak idején!
Jó szezonunk lesz a bajnokságban! Ha a védekezés rendben lesz nagyjából akkor idén bizakodó vagyok!! Forza INTER!!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Inter101 2023.08.26. 13:01-kor.
CsaSzi9294

interfan írta: 2023.08.26. 12:41 Sanchez erkezese is hivatalos.
Nem gondoltam volna… abszolút pozitív a Correa-Sanchez csere.
Viszont!!! Nekem kicsit az a megérzésem, hogy előbb állunk majd át 3511re, mint Sanchezt behozza. De ne legyen igazam.
mike

Szuper, örülünk :clap:
interfan

CsaSzi9294 írta: 2023.08.26. 12:59
Nem gondoltam volna… abszolút pozitív a Correa-Sanchez csere.
Viszont!!! Nekem kicsit az a megérzésem, hogy előbb állunk majd át 3511re, mint Sanchezt behozza. De ne legyen igazam.
En Sanchezt a kezdobe is eltudnam kepzelni, mas kerdes hogy 4.szamunak jott.
En kifejezetten nem vagyok a "rutin" vonal mellett, de Sancheznek orulok.

Mondjuk azert valahol megertem azokat akik annyira nem elegedettek, mert a "rutint" most is kemenyen nyomtunk.

Ebben a szezonban toltik be a kovetkezo kort ezen jatekosok az ujak kozul:

Sommer 35
Acerbi 36
Cuadrado 36
Sanchez 35
Arnautovic 35
interfan

brecsinho írta: 2023.08.26. 11:22 Nálam a szinten tartás a kapus és csatárposzton kérdőjel egyenlőre
En nagyon nehezen tudom megitelni, hogy sikerult e a "szinten tartas", vagy sem.
Most en ugy irom ezt, hogy Pavard jon.

Tavaly pl azt gondoltam, hogy siman meglett a "szinten tartas", sot meg elore is leptunk, de aztan valahogy annyira megsem.
Kellett persze ehhez az is, hogy Lukaku buko legyen, valamint Asllani se kapjon igazan lehetoseget, es azert mar tavaly sem lett fiatalabb par alapember.
Osszesegeben ha nezem, a tavalyi mercato nalam erosebb lett papiron, es ott sikerult a "szinten tartas", es nem tortent visszalepes.
Onana oriasi fogas volt (fantasztikus hogy mar itt sincs), de tavaly a Mkhitaryan-Acerbi paros is rendben volt.
Cserebe Lukaku buko, Bellanova kozepszer, es sajnos valahol Gosens is.
Gyakorlatban mar egy mas kerdes, mivel Skriniart mar tavaly nyaron elveszittuk.
Igy emiatt elorelepes nem igazan sikerult, de a "szinten tartas" tavaly sikerult.

En ha optimista vagyok azt mondom, iden osszesegeben sikerult a "szinten tartas" papiron.
Gyakorlatban mi lesz, az egy kovetkezo kerdes, mert tavaly sem gondoltam volna sok dolgot, ami vegul ugy alakult.

Egy biztos, 2 eve is, tavaly is, es iden is, mi vagyunk a Scudetto legnagyobb eselyei.
2 eve is, tavaly is elbuktunk, remeljuk ez iden megvaltozik.
A rivalisoknal sem erzem igazan az "elorelepest", talan a Milannal, de a Napolinal meg pl Szerintem a "szinten tartas" sem sikerult.
3. kiserletre mar igazan illene azt a Scudettot behuzni, amire meg igy is minden eselyunk megvan, barmilyen mercatokat is zarunk.
interfan

Kivancsi leszek Balogun mit nyujt majd a Monacoba.
Osszesen 40m-ert viszik, ami persze nem keves penz, de ha hoz meg egy olyan szezont mint tavaly, akkor jovore kb 80m-t fog erni a mai csatar arakat latva...
Baggio85

Hozzászólás Szerző: Baggio85 »

interfan írta: 2023.08.26. 14:43 Kivancsi leszek Balogun mit nyujt majd a Monacoba.
Osszesen 40m-ert viszik, ami persze nem keves penz, de ha hoz meg egy olyan szezont mint tavaly, akkor jovore kb 80m-t fog erni a mai csatar arakat latva...
Ezek szerint pont ennyiért mi is elvihettük volna és el is tudtuk volna, mert nem 50-60 millióba került, ahogyan sokszor írták.
Lukaku Romaba igazolása mellett ez is egy olyan történet, hogy ki tudja, hogy nekünk mi is volt a valós célunk.
interfan

Baggio85 írta: 2023.08.26. 15:00
interfan írta: 2023.08.26. 14:43 Kivancsi leszek Balogun mit nyujt majd a Monacoba.
Ezek szerint pont ennyiért mi is elvihettük volna és el is tudtuk volna, mert nem 50-60 millióba került, ahogyan sokszor írták.
Lukaku Romaba igazolása mellett ez is egy olyan történet, hogy ki tudja, hogy nekünk mi is volt a valós célunk.
Lukaku storyban az Inter oldalarol nincs kerdes.
Inzaghi, Marotta, Ausilio, Zanetti, Martinez mind-mind elmondtak, mennyire akartuk, mindent megtettunk, megallapodtunk a Chelseval, majd Lukaku mashogy dontott a vegen.
Ez tiszta a mi oldalunkrol.

Viszont Balogunt Szerintem mi nem is igazan akartuk.
Biztosan egy komoly jelolt volt, de Inzaghi rengetegszer elmondta, tapasztalt jatekos kell.
Innentol egy fiatal, 0 Seria A tapasztalattal, Inzaghinal nem lehetett komoly jelolt.
Zamorano1+8

Hozzászólás Szerző: Zamorano1+8 »

Lukaku Rómába szerződése még nem biztos, 1 éves kölcsön 8-10 milliót kér a Chelsea a Róma 5 öt adna... Remélem nem sikerül ez az üzlet, parkolópályán elgondolkodhat...
interfan

Ez a Plettenberg nevu Bayern kozeli Sky ujsagiro nagyon "szimpatikusan" elmondta, hogy nem is erti Pavardot, miert akar az Interbe igazolni, es mekkora visszalepes lenne neki az Inter.

Na igen...

Viszont Di Marzio valasza azert ott van:

"
Miert akar az Interhez jonni?
Azert mert Milano egy gyonyoru varos, nekunk van divatunk, van kulturank, es csodalatos eteleink vannak.
Talan azert is akar az Interbe jonni, mert az Inter bejutott tavaly a BL dontobe.
Az Inter egy top csapat, es mar tavaly is akarta Pavardot amikor Skriniar tavozasa felmerult.
"

Nekem a Juven es a Barcan kivul nem igazan van unszimpatikus, es olyan csapat amit ki nem allhatok.
Viszont ahogy a Bayern viselkedett velunk egesz nyaron, na meg ez a felsobrendu Nemet nyilatkozatok utan, haaat lassan a Bayern is csatlakozik a Barca-Juve paroshoz nalam.
Inter101

Hozzászólás Szerző: Inter101 »

Közben Gosens 2 gólt szerzett!
Válasz küldése