Nagyon jo lenne, mert jovoheten mindket csapatnak kb fix gyozelem jon, es nagyom nem mindegy, hogy 2 pont vagy 4 pont elonyunk lesz a Juventus-Inter november vegi szuperderbyn.
Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)
Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming
- interfan
Re: Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)
- CsaSzi9294
Akkor biztos úgy van!
Én akkor sem láttam szabálytalannak, akkorát azért nem rántott rajta, Dimarco el akart esni, könnyelmű volt. De amúgy teljesen mindegy, nyertünk és kész…
- Festa
0-2 után ha nincs ez a szerencsétlen gòl akkor nagyon simán nyertünk volna így azért izgulòs lett a vége.
Haragszom Dimarcora mert elvitte a hendis szelvényemet viszont így is elismerem,hogy ez egy x-és meccs volt amit megnyertünk.A végén mivel sem Dumfries sem Sánchez(aki szerintem nagyon jòl szállt be) nem tudta kihasználni a ziccerét ezért végig bennem volt az érzés,hogy valahogy Gasperiniék egyenlítenek .
Persze az esős talaj nem segítette a pontos passzokat és a kontrábòl indulò támadòjátekot.
Sommer ma is hozta magát és talán csak egy szitu volt a végén amikor kicsit bizonytalan volt.
Nyilván most a 3 pont után a legfontosabb ,hogy Pavard sérülése minél enyhébb legyen.
Az már csak egy érdekes fordulat volt,hogy a tizenegyest a helyére beállò Darmian harcolta ki.
Haragszom Dimarcora mert elvitte a hendis szelvényemet viszont így is elismerem,hogy ez egy x-és meccs volt amit megnyertünk.A végén mivel sem Dumfries sem Sánchez(aki szerintem nagyon jòl szállt be) nem tudta kihasználni a ziccerét ezért végig bennem volt az érzés,hogy valahogy Gasperiniék egyenlítenek .
Persze az esős talaj nem segítette a pontos passzokat és a kontrábòl indulò támadòjátekot.
Sommer ma is hozta magát és talán csak egy szitu volt a végén amikor kicsit bizonytalan volt.
Nyilván most a 3 pont után a legfontosabb ,hogy Pavard sérülése minél enyhébb legyen.
Az már csak egy érdekes fordulat volt,hogy a tizenegyest a helyére beállò Darmian harcolta ki.
- interfan
Ertekelesek:
- Tuttomercatoweb:
Sommer 7
Darmian 7
Calhanoglu 7
Mkhitaryan 7
Martinez 7
Acerbi 6,5
DeVrij 6,5
Barella 6,5
Dumfries 6
Frattesi 6
C.Augusto 6
Pavard 5,5
Thuram 5,5
Dimarco 5
- Eurosport.it:
Calhanoglu 7,5
Mkhitaryan 7
Martinez 7
Sommer 6,5
Darmian 6,5
Acerbi 6,5
DeVrij 6,5
Pavard 6
Dumfries 6
Barella 6
Frattesi 6
C.Augusto 6
Dimarco 5,5
Thuram 5,5
- Tuttomercatoweb:
Sommer 7
Darmian 7
Calhanoglu 7
Mkhitaryan 7
Martinez 7
Acerbi 6,5
DeVrij 6,5
Barella 6,5
Dumfries 6
Frattesi 6
C.Augusto 6
Pavard 5,5
Thuram 5,5
Dimarco 5
- Eurosport.it:
Calhanoglu 7,5
Mkhitaryan 7
Martinez 7
Sommer 6,5
Darmian 6,5
Acerbi 6,5
DeVrij 6,5
Pavard 6
Dumfries 6
Barella 6
Frattesi 6
C.Augusto 6
Dimarco 5,5
Thuram 5,5
- Festa
Ő egy nagyon ,hogy az ősi magyar szòval éljek “underrated” kapus.
Onana azért szerettûk,de egy időzített bomba volt valahol.
Most nincsenek veszekedések meg edzésen balhék Brozovic meg mások között.
Thuram pedig nem rúgott gòlt,de én mindig azt éreztem,hogy nála jò helyen van a labda.
Nagyon fotós,hogy a két fő csatárunk komolyabb sérülés nélkül hozza le az idényt.
Szerdán pedig ha jòl alakulnak a dolgok már biztos továbbjutòk lehetünk a BL-ben.
- CsaSzi9294
Mindenben egyet értek Veled Festa!Festa írta: ↑2023.11.04. 20:31Ő egy nagyon ,hogy az ősi magyar szòval éljek “underrated” kapus.
Thuram pedig nem rúgott gòlt,de én mindig azt éreztem,hogy nála jò helyen van a labda.
Nagyon fotós,hogy a két fő csatárunk komolyabb sérülés nélkül hozza le az idényt.
Szerdán pedig ha jòl alakulnak a dolgok már biztos továbbjutòk lehetünk a BL-ben.
Eljött ez is!
- interfan
Inzaghi:
Martinez:Sajnos egy jo idore elveszitettuk Pavardot.
Elmozdult a terdkalacsa a helyerol, de az orvosok tudtak kezelni a problemat a palya mellett.
A gyozelmet Pavardnak ajanljuk.
Remeljuk minel elobb ujra a palyan lehet, es minel elobb felepul, sok erot neki.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára interfan 2023.11.04. 20:40-kor.
-
cuchu11
-
k.tomi880421
Elmozdult a térdkalácsa a helyéről de szerintem itt nagyobb volt az aggodalom mint a probléma. A második gólnál és ha jól láttam a meccs végén is ott volt a többiekkel ünnepelni. Nyilván nem kellemes dolog de sokunkkal megesett már egy ilyen dolog. Kiugró ujj, térdkalács elmozdulás stb, vissza lehet helyezni 2mp alatt ami egy ideig nyilván nem lesz kellemes érzés de mégse egy szalagszakadás. Inzaghi nyilatkozatából ki is derül, hogy " az orvosok tudták kezelni a problémát a pálya mellett" szóval gondolom vissza "rántották".interfan írta: ↑2023.11.04. 20:36 Inzaghi:
Elmozdult a terdkalacsa a helyerol, de az orvosok tudtak kezelni a problemat a palya mellett.
Remeljuk minel elobb ujra a palyan lehet, es minel elobb felepul, sok erot neki.
- interfan
Ma ejszaka a korhazban lesznek a muszeres vizsgalatok, itt derul majd ki minden.k.tomi880421 írta: ↑2023.11.04. 20:52Elmozdult a térdkalácsa a helyéről de szerintem itt nagyobb volt az aggodalom mint a probléma. A második gólnál és ha jól láttam a meccs végén is ott volt a többiekkel ünnepelni. Nyilván nem kellemes dolog de sokunkkal megesett már egy ilyen dolog. Kiugró ujj, térdkalács elmozdulás stb, vissza lehet helyezni 2mp alatt ami egy ideig nyilván nem lesz kellemes érzés de mégse egy szalagszakadás. Inzaghi nyilatkozatából ki is derül, hogy " az orvosok tudták kezelni a problémát a pálya mellett" szóval gondolom vissza "rántották".interfan írta: ↑2023.11.04. 20:36 Inzaghi:
Inzaghi nyilatkozata, hogy egy jo idore elveszitjuk...
Hat semmikeppen nem biztato...
Viszont az biztato, hogy szakadas, tores, ilyen durva dolog nem tortent, igy legalabb hosszu honapokra nem veszitjuk el talan.
- Stankov
Még Thuramhoz hozzátenném hogy volt 3 olyan labdaszerzése ami egy vkpnak becsületére vállna.Festa írta: ↑2023.11.04. 20:31Ő egy nagyon ,hogy az ősi magyar szòval éljek “underrated” kapus.
Nagyon sokat tett bele ebbe a meccsbe.
- interfan
Termeszetesen szidjak is szegenyt...
Dehat megszokhattuk, Francia ennyit szamit....
Pavard detto ugyanez mindig.
Pedig szerintem ok a nyar ket legjobb igazolasa.
- vaskalap
Féltem ettől a meccstől,de ez egy nagyon fontos 3 pont volt.Gratula mindenkinek,most egyben van a csapat,és ez fontos.
- Festa
Eljött ez a pillanat is.Ez többet ér mint a csapat győzelme.CsaSzi9294 írta: ↑2023.11.04. 20:32Mindenben egyet értek Veled Festa!Festa írta: ↑2023.11.04. 20:31Ő egy nagyon ,hogy az ősi magyar szòval éljek “underrated” kapus.
Szerdán pedig ha jòl alakulnak a dolgok már biztos továbbjutòk lehetünk a BL-ben.![]()
Eljött ez is!![]()
![]()
- CsaSzi9294
- interfan
Ha a meccsen sok szimpatikus dolgot nem tett az Atalanta, legalabb a meccs utan uzentek Pavard kapcsan:
-
Kajla
Hagyjuk már ezt, senki nem szidja őket, legalábbis olyan nem akit komolyan lehet venni, nem értem ezt miért kell 3 naponta ismételni…erőltetettnek érzem
- interfan
Gazzetta szerint 2 forgatokonyv van Pavard eseteben.
Egyik egy rovidebb 1,5-2 honapos kihagyas.
Ha szubluxaxcio azaz reszleges ficam allt elo, es az izuleti kapcsolat reszleges elveszteserol, akkor kevesbe sulyos a serules, ez 6-8 hetet jelenthet, es 2024 elejen visszaterhet.
Ha viszont diszlokaciorol van szo, az izuleti kapcsolat elveszteserol, a szalagok is serultek, akkor egy bonyolult es hosszu visszateresi ido var Pavardra.
Ez esetben akar mutetre is sor kerulhet, ami miatt hosszu honapokat hagyhat ki.
Egyik egy rovidebb 1,5-2 honapos kihagyas.
Ha szubluxaxcio azaz reszleges ficam allt elo, es az izuleti kapcsolat reszleges elveszteserol, akkor kevesbe sulyos a serules, ez 6-8 hetet jelenthet, es 2024 elejen visszaterhet.
Ha viszont diszlokaciorol van szo, az izuleti kapcsolat elveszteserol, a szalagok is serultek, akkor egy bonyolult es hosszu visszateresi ido var Pavardra.
Ez esetben akar mutetre is sor kerulhet, ami miatt hosszu honapokat hagyhat ki.
-
Tombi1986
Igen, győzelem volt a fontos. Abban igazad van, hogy ennyire könnyen nem szabad megadnunk magukat, mert lutri, hogy fújnak-e…CsaSzi9294 írta: ↑2023.11.04. 20:16Akkor biztos úgy van!Tombi1986 írta: ↑2023.11.04. 20:04Hegyi Iván szerint is az volt…CsaSzi9294 írta: ↑2023.11.04. 19:31
Szerintem semmi nem volt. Megadta magát könnyen, el akart esni. Vagy ki kellett volna vágni vagy haza adni. Ezt elszúrta.
Én akkor sem láttam szabálytalannak, akkorát azért nem rántott rajta, Dimarco el akart esni, könnyelmű volt. De amúgy teljesen mindegy, nyertünk és kész…
- Stankov
Hát Pavard sérülése elsőre nagyon csúnyán nézett ki, talán nem szakadt el semmi és ez 6-8 hetes történet lesz. Azért ez jobb hír, fél évre tippeltem volna elsőre
- interfan
Gazzetta szerint ma dol el kell e muteti Pavardot, de az elso vizsgalatok szerint nem kell, viszont a a szublukacio, vagy diszlokacio merteket a mai vizsgalatok fogjak megmutatni.
Izuleti kapcsolat allapota fogja ezt megmutatni, es remelhetoleg a mutet elkerulheto, ha a szalagok levalasa csak reszleges, es nem teljes.
Ha a mutet elkerulheto, es csak reszleges a levalasa, akkor minimum 40 nap, maximum 70-80 napot hagyhat ki, azaz 6-8 het.
Ha a szalagok levalasa teljes, akkor viszont mutetre, es hosszu honapok kihagyasa var Pavardra.
Izuleti kapcsolat allapota fogja ezt megmutatni, es remelhetoleg a mutet elkerulheto, ha a szalagok levalasa csak reszleges, es nem teljes.
Ha a mutet elkerulheto, es csak reszleges a levalasa, akkor minimum 40 nap, maximum 70-80 napot hagyhat ki, azaz 6-8 het.
Ha a szalagok levalasa teljes, akkor viszont mutetre, es hosszu honapok kihagyasa var Pavardra.
- interfan
Inter hivatalos kozlemenye:
Viszont jo hir, hogy nem kell mutetni, igy a teljes szezonra nem veszitjuk el.
Igy Pavardra mar hivatalos, hogy legkevesebb 2 honap kihagyas var.Pavard terdkalacs diszlokacio miatt 3-4 hetig funkcionalis terdortezist kell viselni, es nem terhelheti a labat.
A rehabilitacio a terdortezis lekerulese utan kezdodhet csak meg.
- Cupi
Januártól is kemény menet jön így bőven kell még a segítsége. Annyi jó van ebben, hogy legalább kapunk egy kipihentebb védőt a második kanyarra.interfan írta: ↑2023.11.06. 12:29 Inter hivatalos kozlemenye:
Igy Pavardra mar hivatalos, hogy legkevesebb 2 honap kihagyas var.Pavard terdkalacs diszlokacio miatt 3-4 hetig funkcionalis terdortezist kell viselni, es nem terhelheti a labat.
- Festa
A szombati eset után sokkal rosszabb is lehetett volna,addig kell valahogy Darmiannal kibírni .interfan írta: ↑2023.11.06. 12:29 Inter hivatalos kozlemenye:
A Juve meg a Napoli kemény lesz,de a csapategység most megvan és tudjuk egy rövidebb időre pòtolni.
Az biztos,hogy mi jobban megbescsûljük mint a Bayern ahol szinte csak egy volt a sok közül.
- interfan
Minimum 2 honap azert sajnos nem "rovid ido".Festa írta: ↑2023.11.06. 14:19A szombati eset után sokkal rosszabb is lehetett volna,addig kell valahogy Darmiannal kibírni .interfan írta: ↑2023.11.06. 12:29 Inter hivatalos kozlemenye:
A Juve meg a Napoli kemény lesz,de a csapategység most megvan és tudjuk egy rövidebb időre pòtolni.
Az biztos,hogy mi jobban megbescsûljük mint a Bayern ahol szinte csak egy volt a sok közül.
Brutalis sorozatunk lesz a szunet utan:
November 26: Juventus-Inter
November 29: Benfica-Inter
December 3: Napoli-Inter
December 9: Inter-Udinese
December 12: Inter-Sociedad
December 17: Lazio-Inter
December 20: Inter-Bologna
December 23: Inter-Lecce
December 29: Genoa-Inter
Utolso ket meccset leszamitva, ez nagyon kemeny lesz, es sajnos Pavard nem lesz.
Ettol fuggetlenul az mindenkeppen pozitiv, hogy muteni nem kell, es nem dolt ki a teljes szezonunkra.
- Stankov
Szerdai meccsünket most még az Amc mikro sem adja.
Lehet gyűjteni a linkeket
Lehet gyűjteni a linkeket
- Festa
- vaskalap
-
Zamorano1+8
Hesgoal. Net vagy hesgoal. Io oldalakon szoktam nézni a meccseinket ha nem adják.
- PellerG
Inzaghi úgyis dicsérte múlt héten Bisseck edzésmunkáját, kíváncsi leszek, be meri-e tenni a rotációba.Cupi írta: ↑2023.11.06. 13:23Januártól is kemény menet jön így bőven kell még a segítsége. Annyi jó van ebben, hogy legalább kapunk egy kipihentebb védőt a második kanyarra.interfan írta: ↑2023.11.06. 12:29 Inter hivatalos kozlemenye:
Viszont jo hir, hogy nem kell mutetni, igy a teljes szezonra nem veszitjuk el.![]()
-
Tombi1986
Én is meglepődtem. Vasárnapi meccset az AMC MIKRO adja majd szerintem.
- interfan
Gazzetta szerint 3 alapember kaphat pihenot holnapra:
Dimarco, Mkhitaryan, Thuram.
Helyettuk C.Augusto, Frattesi, Sanchez kezdhet.
Varhato kezdo:
Sommer
Darmian-Acerbi-Bastoni
Dumfries-Barella-Calhanoglu-Frattesi-Augusto
Sanchez-Martinez
Dimarco, Mkhitaryan, Thuram.
Helyettuk C.Augusto, Frattesi, Sanchez kezdhet.
Varhato kezdo:
Sommer
Darmian-Acerbi-Bastoni
Dumfries-Barella-Calhanoglu-Frattesi-Augusto
Sanchez-Martinez
-
möszi
Amúgy rohadtul nem értem ezt az egészet. Vagy a közpénzből (M4) vagy magánból (sporttv) ki van fizetve a "nagy csomag". Ez a világon mindenhol azt jelenti, hogy a tv társaság gyakorlatilag az összes meccset (amit a másik nem ad le élőben) közvetítheti (amúgy szerintem ez az M4, mert ők fizették a nagy summát, miként az F1-re is az egész hétvége ki van fizetve- minek persze, de ez másik topic). Miért nem biztosítanak, akkor feláras online opciót? Olaszban a mediaset csomagra fizettem elő (kb. 10 euro volt egy hónap, ami mondjuk két sör a pubban) és online az összes Serie A valamint BL meccset meg tudtam nézni. Az USA-bam meg a Paramount+ része (itt a Walmart+ csomaghoz adták, ami összesen 12 dollár volt és még a rendelt csomagjainkat is aznapra szállították
-
Tombi1986
Szerintem is az abszurdum, hogy nincsen sport csomag. Muszáj a legnagyobb TV-s csomagot előfizetni közben a csatornák 95% nem érdekel.
Az is jó lenne, ha Netflix mintára lenne sport streaming szolgáltató. Legtöbb TV előfizetés le is húzhatná magát.
Az is jó lenne, ha Netflix mintára lenne sport streaming szolgáltató. Legtöbb TV előfizetés le is húzhatná magát.
- Cupi
Pontosan. Van kb. 100 csatornánk amiből a sportokon kívül a gyerekek pár mese csatornát és néhány ismeretterjesztőt néznek az összes többi kuka....hulladék műsorokat, 100x ismételt sorozatokat és 5 egyenként 8 perces reklámmal megszakított filmeket meg főleg nem néznék a tv-ben.
Bosszantó, hogy van vagy 6 sport csatornám és stream-eket kell majd keresgélnem.
-
HerfortBalazs
Írtam e-mailt a meccsekkel kapcsolatban a Sport TV-nek, annyi volt a válasz hogy a vasárnapi meccset az AMC Mikron lehet nézni majd
Mert a darts ismétlés nem lehetne ott?
Vagy az NBA magazin?
Mert a darts ismétlés nem lehetne ott?
Vagy az NBA magazin?
-
HerfortBalazs
Ha jól tudom az RTL megvette a BL közvetítés jogait jövő évtől.
Ha minden igaz akkor csak az RTL Pluszon lehet majd nézni. Ezt azzal indokolta a csatorna hogy sokat fizettek a jogokért és igy akarjak visszanyerni a lóvét.
Ha minden igaz akkor csak az RTL Pluszon lehet majd nézni. Ezt azzal indokolta a csatorna hogy sokat fizettek a jogokért és igy akarjak visszanyerni a lóvét.
- interfan
Allitolag Dumfries faradt, ezert ma nem is edzett teljes intezitassal, es tobb reszere az edzesnek pihenot kapott, kerdeses a holnapi jateka.
Itt a lehetoseg, mikor ha nem most.
Mivel sem Pavard, sem Cuadrado nincs, Acerbi meg DeVrij jobb KH-t nem jatszanak, igy ha Dumfries sem lesz, akkor Bisseck marad csak, es jobb WB-be pedig Darmian.
En orulnek ha legalann lehetoseget is kapna nalunk Bisseck.
Telen a hirek szerint kolcsonadjuk....
-
möszi
Tudom ezzel nem leszek népszerű, de ha havi fixért megkapom az egész csomagot és minden BL meccset lehet nézni, akkor inkább ez, mint, hogy fizetem a nyűves havi díjat - ahogy a többiek is mondták - olyan csatornákért ahol fekete pákó schobert norbival old timer Harleykat újat fel…HerfortBalazs írta: ↑2023.11.07. 13:02 Ha jól tudom az RTL megvette a BL közvetítés jogait jövő évtől.
- interfan
Opta adatai a BL gyozelemre szazalekban:
City: 32,4%
Real: 13,1%
Bayern: 12,9%
Arsenal: 7,5%
Inter: 6,9%
Barcelona: 6,4%
Atletico: 3,5%
Napoli: 3,1%
PSG: 2,7%
Newcastle: 2,5%
Lipcse: 2,4%
Sociedad: 1,8%
Porto: 1,3%
Dortmund: 1,2%
MU: 0,7%
Feyenord: 0,5%
https://redazione.fcinter1908.it/wp-con ... adde5b.png
- PellerG
Én megnézném Bissecket, viszont De Vrijt előbb fogja kitenni jobbra, ahogy volt ez már a Roma ellen is az utolsó percekben.interfan írta: ↑2023.11.07. 14:11Allitolag Dumfries faradt, ezert ma nem is edzett teljes intezitassal, es tobb reszere az edzesnek pihenot kapott, kerdeses a holnapi jateka.
Itt a lehetoseg, mikor ha nem most.
Mivel sem Pavard, sem Cuadrado nincs, Acerbi meg DeVrij jobb KH-t nem jatszanak, igy ha Dumfries sem lesz, akkor Bisseck marad csak, es jobb WB-be pedig Darmian.
En orulnek ha legalann lehetoseget is kapna nalunk Bisseck.
Telen a hirek szerint kolcsonadjuk....
- alwin91
nagyjából reális ez a lista, mondjuk én egy Barca-Arsenalt cserélnék. Ha valakire pénzt kellene tennem egyébként az a Real lenne.interfan írta: ↑2023.11.07. 17:47 Opta adatai a BL gyozelemre szazalekban:
-
möszi
A meccsünket az osztrák Servus TV adja. Nekem évekkel ezelőtt bejött a csatorna parabolán, de sajna már nem. Viszont a servustv honlapján nézhető az élő adás. Nekem tegnap este osztrák VPN-el működött. Kérdés, hogy a BL-re van-e korlátozás… egy próbát megér.
- interfan
En a Realt iden valahogy nem erzem.alwin91 írta: ↑2023.11.08. 07:18nagyjából reális ez a lista, mondjuk én egy Barca-Arsenalt cserélnék. Ha valakire pénzt kellene tennem egyébként az a Real lenne.interfan írta: ↑2023.11.07. 17:47 Opta adatai a BL gyozelemre szazalekban:
Persze vannak ott extra jatekosok, lasd Tchouameni, Camavinga, Vinicius, Rodrygo, Bellingham.
De egy top csatar aki Benzema volt nagyon hianyzik (majd jovore Mbappe).
Persze Bellingham rugdossa a golokat, de o nem egy csatar, ez pedig hosszutavon szerintem kifog utkozni, ezaltal a top csatar hianya.
A Cityn kivul akit nagyon erosnek erzek, es kezd ott osszeallni a dolog, a sokat szidott Tuchel a Bayernel.
Tavaly agyrem volt a valtas, meg is erdemeltek akiket ez miatt kirugtak, kitenni Nagelsmannt akkor teljes nonszensz volt.
Most viszont volt egy nyar, volt egy felkeszules, Tuchel kezdi sajat kepere formalni a Bayernt, es kezd a dolog osszeallni.
- interfan
Pavard eloben nezte vegig a Milan-PSG meccset, egybol el is indultak a szurkolok koreben a kisebb-nagyobb tamadasok, hogy megis miert volt ott, milyen szurkolo o, mennyire szereti igy az Intert.
Pavard pedig vilagos uzenetet kuldott a szurkoloknak a mai napon:
https://www.fcinter1908.it/primo-piano/ ... nto-milan/
Pavard pedig vilagos uzenetet kuldott a szurkoloknak a mai napon:
https://www.fcinter1908.it/primo-piano/ ... nto-milan/
- Stankov
Valamelyik interjúban elmondta hogy Giroud jó barátja és sok szépet mesélt Milanóról meg az olasz fociról.
Miért ne mehetne ki?
Ha nincs Giroud a Milanba lehet hogy Pavard sem jön ide
Miért ne mehetne ki?
Ha nincs Giroud a Milanba lehet hogy Pavard sem jön ide
- interfan
Igen ez igy van, es Theo Hernandez a legjobb baratja.
Nyaron Milanos Theo mezben edzett amit feltoltott a netre.
Gondolom ez is szurja a szemeket odakinn, ami szamomra erthetetlen.
De legalabb Pavard is eszrevette ezt, es tesz is valamit, es csendben turi.
- Nyers133
Ha esetleg valaki találna egy használható streamet a mai meccshez, kérem ossza meg
- PetR
- Kapcsolat:
Ezen a két linken van pár:
https://soccerlive.app/soccer-stream/sa ... er/1251326
http://livetv.sx/enx/eventinfo/16611229 ... urg_inter/
jelenleg az első linkről a 7. stream-et kapcsoltam be, eddig gond nélkül megy.
-
möszi
https://www.servustv.com/sport/v/aafkefpg91k65lr9w413/
Kell hozzá osztrák VPN, de ha azt bekapcsolod hiba nélkül fut minden, német kommentárral.