Ritka gyenge produkciók eddig. Az a baj, hogy az Inter egyénileg nem top top. Csapatban, mozgásokban és egymás tökéletes ismerésében van a legnagyobb ereje. Itt most majdnem mindenki tarcsi a védelmét a B kapus irányítja és középpályán átrohannak. Sehol semmi összhang. És óriási egyéni hibák.
Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)
Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming
-
Francesco
Re: Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)
- alwin91
Az a helyzet l, hogy jelenleg nem egy csapat van a palyant. 11 olyan ember, akik sosem játszottak együtt, de még csak fele sem. Ezen a szinten azért ezt nehéz kezelni.
-
k.tomi880421
Azt azért tegyük hozzá, hogy kb 2 db kezdő van a csapatban, a nagyja alig játszott pár meccsnyi játékpercet csereként. Pl Audero első meccse első perce van Inter színekben. Nem biztos, hogy jó ötlet volt Inzaghitól ez. Legalább állította volna be a csapatot full védekezésbe, hogy a döncinek legyen esélye de nem.Francesco írta: ↑2023.11.29. 21:21Ritka gyenge produkciók eddig. Az a baj, hogy az Inter egyénileg nem top top. Csapatban, mozgásokban és egymás tökéletes ismerésében van a legnagyobb ereje. Itt most majdnem mindenki tarcsi a védelmét a B kapus irányítja és középpályán átrohannak. Sehol semmi összhang. És óriási egyéni hibák.
- PetR
- Kapcsolat:
Lehet, hogy úgy volt vele, hogy otthon mindenképp nyerni kell majd, ha élen akarunk zárni...k.tomi880421 írta: ↑2023.11.29. 21:24Nem biztos, hogy jó ötlet volt Inzaghitól ez. Legalább állította volna be a csapatot full védekezésbe, hogy a döncinek legyen esélye de nem.
De így van, ahogy írjátok, és ebből látszik hogy miben erős Inzaghi focija. Egy jól működő, olajozottan működő gépezet - ahol mindenki pontosan tudja, hol van a másik - sokkal könnyebben felhoz olyan játékosokat egy akár átlag fölötti szintre, akik egyébként nem kiemelkedők egyénenként. Azonban ha ezt kivesszük, sajnos ők kevesek ahhoz, hogy meccseket döntsenek el a javunkra.
Nyilván nem túl fontos a mai meccs, de jó lenne nem nagyon kikapni.
-
k.tomi880421
Most nézem a padon van egy Issiaka Kamate nevű francia fiatal KK-s. Az idei évi statja KK-ként:
Primavera: 9m 6g 2gp
UEFA Youth League: 3m 1g 1gp
Összesen: 12m 7g 3gp
Na Őt megnézném csereként ha már úgyis minden mindegy.
Primavera: 9m 6g 2gp
UEFA Youth League: 3m 1g 1gp
Összesen: 12m 7g 3gp
Na Őt megnézném csereként ha már úgyis minden mindegy.
- PetR
- Kapcsolat:
Na hát ez a Joao Mario mészárlás azért kínos... 
- Festa
Eleve feladtuk a meccset,de sajnos ez amúgy nem játszò Bisseck önbizalmának nem fog jòl jönni…
Egy nagy pofont azért jò lenne elkerülni.
Szegény Audero is mennyit várt,hogy bemutatkozó aztán gyorsan kapott 2 dugòt.
Inzaghi még mindig nem tud okosan rotálni.
Közben már ez kezd fájdalmas lenni..3-0
-
Tombi1986
3:0 - igazából nem oszt-szoroz, de nem örömteli.PetR írta: ↑2023.11.29. 21:32Lehet, hogy úgy volt vele, hogy otthon mindenképp nyerni kell majd, ha élen akarunk zárni...k.tomi880421 írta: ↑2023.11.29. 21:24Nem biztos, hogy jó ötlet volt Inzaghitól ez. Legalább állította volna be a csapatot full védekezésbe, hogy a döncinek legyen esélye de nem.
De így van, ahogy írjátok, és ebből látszik hogy miben erős Inzaghi focija. Egy jól működő, olajozottan működő gépezet - ahol mindenki pontosan tudja, hol van a másik - sokkal könnyebben felhoz olyan játékosokat egy akár átlag fölötti szintre, akik egyébként nem kiemelkedők egyénenként. Azonban ha ezt kivesszük, sajnos ők kevesek ahhoz, hogy meccseket döntsenek el a javunkra.
Nem nézem a meccset kb. úgy tűnik, Benficanak minden összejön. Hétvégi meccs fontos, megértem teljes csere volt.
- CsaSzi9294
Ezt jobb is, hogy nem nézem…

-
k.tomi880421
Azért a kezdőcsapat szerintem igenis jó focistákból áll. Lautaro, Thuram, Barella, Calha, Dimarco, Bastoni, Sommer, Pavard mind megállná a helyét egy EU-s top csapatban is ahogy megállják a helyüket a legjobb válogatottakban is. Miki annó top szint volt ma már rutinból lehozza a stabil szintet, Dumfriesnek is vannak jó meccsei meg kevésbé de akkor is hoz egy átlagot. Amiről te beszélsz az szerintem a Darmian, Acerbi szint.PetR írta: ↑2023.11.29. 21:32Lehet, hogy úgy volt vele, hogy otthon mindenképp nyerni kell majd, ha élen akarunk zárni...k.tomi880421 írta: ↑2023.11.29. 21:24Nem biztos, hogy jó ötlet volt Inzaghitól ez. Legalább állította volna be a csapatot full védekezésbe, hogy a döncinek legyen esélye de nem.
Közben 3-0. 4 kaput eltaláló lövésből 3 gól nekik. Lehet inkább leállok a meccs nézésével.
- Dan-i-nter
Legalább a mai meccsnézés nem tart későig. Arra azért jó volt ez a meccs, hogy lássuk miért nem játszik Bisseck meg Aslani. Utóbbi-t eddig sajnáltam, mai után úgy vagyok vele, hogy mehet amerre lát. Flegmázás 2. gól előtt, alibi hátrapasszok. Kuzmanovic feeling rendesen.
Na jó éjt mindenkinek
Na jó éjt mindenkinek
-
Francesco
Szerencsére a stream a harmadik gól után elszállt, így azt tudom mondani, hogy én néztem volna tovább, de így... Alapvetően nem szoktam meccset otthagyni, de sajnálom a csapatot, Inzaghi marha nagy hülyeséget csinált. Persze ha megverjük a Napolit, de ugye az sem lesz séta galopp.
További jó szurkolást, azért eredmenyek.com-on követem majd, de ez a 2010-es évek közepe flash, amit inkább nem néznék újra Inter tekintetben.
További jó szurkolást, azért eredmenyek.com-on követem majd, de ez a 2010-es évek közepe flash, amit inkább nem néznék újra Inter tekintetben.
- sly89
Aduerot sajnálom, illetve Frattesit, hogy ilyen játékosok mellett kellene beverekednie magát a kezdőbe.
A Stream megadta magát, de lehet, hogy jobb is.
A Stream megadta magát, de lehet, hogy jobb is.
- PetR
- Kapcsolat:
Így van, épp rájuk gondoltam, vagy épp Dumfriesra. De ha csupán egy-egy játékost cserélsz ki, és a csapat magjának a nagy részét fent hagyod, akkor ugyan ez a helyzet, egy darabig megvan a balansz. Csak most Pippo átment full tartalékosba, meg is ittuk a levét.k.tomi880421 írta: ↑2023.11.29. 21:38Azért a kezdőcsapat szerintem igenis jó focistákból áll. Lautaro, Thuram, Barella, Calha, Dimarco, Bastoni, Sommer, Pavard mind megállná a helyét egy EU-s top csapatban is ahogy megállják a helyüket a legjobb válogatottakban is. Miki annó top szint volt ma már rutinból lehozza a stabil szintet, Dumfriesnek is vannak jó meccsei meg kevésbé de akkor is hoz egy átlagot. Amiről te beszélsz az szerintem a Darmian, Acerbi szint.PetR írta: ↑2023.11.29. 21:32Lehet, hogy úgy volt vele, hogy otthon mindenképp nyerni kell majd, ha élen akarunk zárni...k.tomi880421 írta: ↑2023.11.29. 21:24Nem biztos, hogy jó ötlet volt Inzaghitól ez. Legalább állította volna be a csapatot full védekezésbe, hogy a döncinek legyen esélye de nem.
Közben 3-0. 4 kaput eltaláló lövésből 3 gól nekik. Lehet inkább leállok a meccs nézésével.
-
k.tomi880421
Kb sejtem, hogy 5-ből 4 cserét felhasznál a szünetbenPetR írta: ↑2023.11.29. 21:41Így van, épp rájuk gondoltam, vagy épp Dumfriesra. De ha csupán egy-egy játékost cserélsz ki, és a csapat magjának a nagy részét fent hagyod, akkor ugyan ez a helyzet, egy darabig megvan a balansz. Csak most Pippo átment full tartalékosba, meg is ittuk a levét.k.tomi880421 írta: ↑2023.11.29. 21:38Azért a kezdőcsapat szerintem igenis jó focistákból áll. Lautaro, Thuram, Barella, Calha, Dimarco, Bastoni, Sommer, Pavard mind megállná a helyét egy EU-s top csapatban is ahogy megállják a helyüket a legjobb válogatottakban is. Miki annó top szint volt ma már rutinból lehozza a stabil szintet, Dumfriesnek is vannak jó meccsei meg kevésbé de akkor is hoz egy átlagot. Amiről te beszélsz az szerintem a Darmian, Acerbi szint.PetR írta: ↑2023.11.29. 21:32
Lehet, hogy úgy volt vele, hogy otthon mindenképp nyerni kell majd, ha élen akarunk zárni...
Közben 3-0. 4 kaput eltaláló lövésből 3 gól nekik. Lehet inkább leállok a meccs nézésével.![]()
- Festa
Megint áltattuk magunkat,hogy milyen jò a keret,de igazábòl csak egy összeszokott stabíl A csapatunk van.
Mi nem a Bayern vagy a City vagyunk,hogy minden legyen ki játszik mert szinte nincs különbség.
Bisseck sajnos nagyon elintézte magát ezzel a meccsel,Várjuk vissza Bastonit meg Pavardot.
Egy szépítő gòl azért jò lenne +,hogy ne sérüljön meg senki.
Mi nem a Bayern vagy a City vagyunk,hogy minden legyen ki játszik mert szinte nincs különbség.
Bisseck sajnos nagyon elintézte magát ezzel a meccsel,Várjuk vissza Bastonit meg Pavardot.
- alwin91
Nem kell ezt túl idegeskedni. Minden egyes játékos használható lehet, ha beteszik az A csapatba.
Egyszerűen a kutyát sem érdekli ez a meccs, mert a hétvégén a Napolival játszunk, akik most gyotrodnek a Madrid ellen.
Egyszerűen a kutyát sem érdekli ez a meccs, mert a hétvégén a Napolival játszunk, akik most gyotrodnek a Madrid ellen.
- PetR
- Kapcsolat:
Arna azért csak meglőtte első hivatalos Interes gólját.
3-4 lesz! 
- sly89
Inzaghi sajnos se a rotáláshoz, se a cserékhez nem ért. Vagy ugyanaz a kezdő 11, vagy teljes sorcsere. Valaki vagy kezdő játékos, vagy kiegészítő 20 perceket kap.k.tomi880421 írta: ↑2023.11.29. 21:46 ...
Kb sejtem, hogy 5-ből 4 cserét felhasznál a szünetbenEzt nagyon eltaktikázta. Ennyire fullba nem kellett volna tolni. 4-5 játékost kellett volna rotálni majd csereként újabb 4-5öt. Nem tudom mire gondolt a Mister.
-
k.tomi880421
Azért csak odatett egy gp-t. Frattesi is gólt lőtt. 3-2. Felesleges ezen aggódni tényleg alig játszott pár percet a mai kezdő 80%-a. Rohadtul nem elvárható, hogy meccshiányosan teljesítsenek egy olyan csapat ellen akik össze vannak szokva.Festa írta: ↑2023.11.29. 21:51 Megint áltattuk magunkat,hogy milyen jò a keret,de igazábòl csak egy összeszokott stabíl A csapatunk van.
-
P-Inter
Azért nagy csattanó lenne ezt a meccset visszahozni. 
- PetR
- Kapcsolat:
-
k.tomi880421
3-3 srákok a full a majd full cserével 
- Nerazzurri
- Cupi
Srácok nem tudom mi itt a felháborodás meg elégedetlenség tárgya. Elaludtam a gyerek altatása közbe és az 50. percre nyomtam be a stream-et. Még meg sem szoktam az eredményt aztán 3-3.

- Festa
Sánchez kegyetlenül bevágta a tizit,de ez a Frattesi gòl benne van az idény 3legszebb Interes találatában.
Egész szépen felálltunk a padlóròl,de hát ez a Pazza Inter amala.
- PetR
- Kapcsolat:
Amúgy tényleg az a poén, hogy az első kettőnél még változatlan volt a csapat.
Benfica valószínűleg jóízűen úgy gondolta, hogy nem kell tovább focizni. Azzal nem számoltak, hogy nekünk a vérünkben van az őrület.
- Festa
Azért az első félidő nagyon gáz volt,de ez a sírbòl visszajövetel mindent már morálisan jobban tesz majd a csapatnak.k.tomi880421 írta: ↑2023.11.29. 22:28Azért csak odatett egy gp-t. Frattesi is gólt lőtt. 3-2. Felesleges ezen aggódni tényleg alig játszott pár percet a mai kezdő 80%-a. Rohadtul nem elvárható, hogy meccshiányosan teljesítsenek egy olyan csapat ellen akik össze vannak szokva.Festa írta: ↑2023.11.29. 21:51 Megint áltattuk magunkat,hogy milyen jò a keret,de igazábòl csak egy összeszokott stabíl A csapatunk van.
-
k.tomi880421
Fogd fel úgy, hogy az első félidő kellett ahhoz, hogy megszokják egymást a srácok. Amúgy csak nekem tűnt fel az, hogy mintha már nem lenne akkora tokája Inzaghinak mint ami volt mikor idejött? :DDDFesta írta: ↑2023.11.29. 22:41Azért az első félidő nagyon gáz volt,de ez a sírbòl visszajövetel mindent már morálisan jobban tesz majd a csapatnak.k.tomi880421 írta: ↑2023.11.29. 22:28Azért csak odatett egy gp-t. Frattesi is gólt lőtt. 3-2. Felesleges ezen aggódni tényleg alig játszott pár percet a mai kezdő 80%-a. Rohadtul nem elvárható, hogy meccshiányosan teljesítsenek egy olyan csapat ellen akik össze vannak szokva.Festa írta: ↑2023.11.29. 21:51 Megint áltattuk magunkat,hogy milyen jò a keret,de igazábòl csak egy összeszokott stabíl A csapatunk van.
Na lement közben Di Maria. Eskü úgy néz ki az az ember mintha Magyarországról az Ormánságról jött volna
- PetR
- Kapcsolat:
Szép kis comeback volt amúgy, kár az első félidőért. Hatalmas lett volna, ha megnyerjük, igazából Barella centikre volt tőle. Ha az picit beljebb megy itt a végén, nincs az a kapus aki fogja.
Sociedad nem bírt a Salzburggal, szerintem otthon elkaphatjuk őket. Napoli meg kikapott, morál szempontjából szerintem jól alakult ez a játéknap.
Sociedad nem bírt a Salzburggal, szerintem otthon elkaphatjuk őket. Napoli meg kikapott, morál szempontjából szerintem jól alakult ez a játéknap.
- alwin91
Egy Sociedad elleni 1-1 az mivel járna? Jobb gólkülönbséggel ők mennének tovább?
Persze remélem a Meazzaban megverjük őket.
Persze remélem a Meazzaban megverjük őket.
-
HerfortBalazs
De nagy meccs lett a vegére basszameg. Inzaghi nyerni akart, behozta mèg Lautarot is és ott is lehetett volna a 4. gól Barella kapufajánál.
Bisseck azért a második felidőben megmutatta hogy miért figyeltek fel rá.
Ez megint egy Pazza Inter meccs volt.
Joao Mario remélem most bőg.
-
MLK
Örülök, hogy Auderonak az első meccsén nem 3-0 lett..
Bissecket meg remélem kölcsönadjuk, mert kellenének neki nagyon a meccsek. Második félidőben összekapta magát. Lehet, hogy lenne belőle egy korrekt kis játékos.
Egyébként ez a Benfica hihetetlen mennyire gyenge...
Bissecket meg remélem kölcsönadjuk, mert kellenének neki nagyon a meccsek. Második félidőben összekapta magát. Lehet, hogy lenne belőle egy korrekt kis játékos.
Egyébként ez a Benfica hihetetlen mennyire gyenge...
-
HerfortBalazs
Azert nagyon nem mindegy hogy első vagy második helyen megyünk tovabb.
Második hely eseten lehetseges ellefelek : Bayern,Arsenal,Madrid,Dortmund,City, Barcelona,Atletico?
Ha nyerjük a csoportot:
United,Galata,Kobenhav közül 1
PSV Eindhoven,
Atletico?,
PSG,Newcastle közül 1
Lipcse
Porto, Shaktar közül 1
Második hely eseten lehetseges ellefelek : Bayern,Arsenal,Madrid,Dortmund,City, Barcelona,Atletico?
Ha nyerjük a csoportot:
PSV Eindhoven,
Atletico?,
PSG,Newcastle közül 1
Lipcse
Porto, Shaktar közül 1
- interfan
Ertekelesek:
-Eurosport.it:
DeVrij 6,5
Frattesi 6,5
Barella 6,5
Thuram 6,5
Audero 6
Acerbi 6
Dimarco 6
C.Augusto 6
Sanchez 6
Arnautovic 6
Darmian 5,5
Cuadrado 5,5
Bisseck 5
Asllani 5
Klaassen 5
-Corriere Della Sera:
Frattesi 7
Sanchez 6,5
Barella 6,5
Thuram 6,5
Acerbi 6
Darmian 6
C.Augusto 6
Arnautovic 6
Audero 5,5
DeVrij 5,5
Bisseck 5
Asllani 5
Klaassen 4,5
-Eurosport.it:
DeVrij 6,5
Frattesi 6,5
Barella 6,5
Thuram 6,5
Audero 6
Acerbi 6
Dimarco 6
C.Augusto 6
Sanchez 6
Arnautovic 6
Darmian 5,5
Cuadrado 5,5
Bisseck 5
Asllani 5
Klaassen 5
-Corriere Della Sera:
Frattesi 7
Sanchez 6,5
Barella 6,5
Thuram 6,5
Acerbi 6
Darmian 6
C.Augusto 6
Arnautovic 6
Audero 5,5
DeVrij 5,5
Bisseck 5
Asllani 5
Klaassen 4,5
-
Tombi1986
Így van. Fontos lenne az első helyet elcsípni. Tegnap nagy lehetett a mentés. Kár, hogy a győzelem végül nem jött össze. Hazai pályán le kell győznünk a spanyolokat.HerfortBalazs írta: ↑2023.11.29. 23:32 Azert nagyon nem mindegy hogy első vagy második helyen megyünk tovabb.
Ha nyerjük a csoportot:
PSV Eindhoven,
Atletico?,
PSG,Newcastle közül 1
Lipcse
Porto, Shaktar közül 1
Hétvégén is jó lenne beárazni a Napoli-t.
- interfan
Dortmund meg nem csoportelso, de azt hiszem ez reszletkerdes.HerfortBalazs írta: ↑2023.11.29. 23:32 Azert nagyon nem mindegy hogy első vagy második helyen megyünk tovabb.
Ha nyerjük a csoportot:
PSV Eindhoven,
Atletico?,
PSG,Newcastle közül 1
Lipcse
Porto, Shaktar közül 1
Azt mar az elejen leszogneznem, hogy nyilvanvalo tobb eselyuk lenne a 8 koze jutasra, ha csoportelsokent jutnank tovabb.
(Nem beszelve a jovoevi uj BL szempontjabol es teljesen uj rendszer es sorsolas szempontjabol sem mindegy)
Viszont ha a csoportelsoket nezem, par csapatot leszamitva, azert annyira nem remulok meg.
Persze City, Bayern, Real mas univerzum, hagyjuk.
De pl szerintem a Dortmund verheto (ha csoportelso lesz), Atletico meg foleg (ha csoportelso lesz).
Barca tavaly sokkal jobb volt, es akkor is tudtuk oket verni.
Arsenal meg nem rossz, de nem ereznem magunkat eselytelennek.
Na meg pl nem tudom mivel jobb egy Lipcse mint egy Dortmund szerintem semmivel, vagy pl egy Newcastle mint egy Arsenal.
Persze ilyen Porto, meg PSV Eindhoven kotelezo, meg ha a Koppenhaga jut tovabb az is.
De ha pl a Galata, akkor azert lehet egy csipos ellenfel.
MU tovabbjutasara mar egyre kevesebb az esely, de ha sikerulne nekik, akarmilyen hullamzoak is, az sem lenne egy egyszeru kirandulas.
- alwin91
Nem szabad leírni egy játékost egy félidőből, de pár meccsből sem. Emlékszem anno Cancelot az első 3 meccse után elzavartuk volna mindannyian a fenébe, de igaz ez pl.: Dimarcora is.HerfortBalazs írta: ↑2023.11.29. 23:05 De nagy meccs lett a vegére basszameg. Inzaghi nyerni akart, behozta mèg Lautarot is és ott is lehetett volna a 4. gól Barella kapufajánál.
- interfan
Nekem mindig Inzaghi szavai jutnak eszembe, hogy majd a palyan derul ki, hogy a nyaron erosodott, vagy inkabb gyengult az Inter.PetR írta: ↑2023.11.29. 21:32 De így van, ahogy írjátok, és ebből látszik hogy miben erős Inzaghi focija. Egy jól működő, olajozottan működő gépezet - ahol mindenki pontosan tudja, hol van a másik - sokkal könnyebben felhoz olyan játékosokat egy akár átlag fölötti szintre, akik egyébként nem kiemelkedők egyénenként. Azonban ha ezt kivesszük, sajnos ők kevesek ahhoz, hogy meccseket döntsenek el a javunkra.
Ez nagyon igaz, es valahol ezt lathattuk tegnap is, es ez az amirol irsz.
2 eve is, tavaly is, es iden volt van egy ugymond "eros" alapkezdonk, es ugy ezzel el is kezdett kifujni 2 eve is, tavaly is, es iden is.
En Inzaghit sem hibaztatom a szinte teljes sorcsere miatt, abszolult tetnelkuli volt ez a meccs.
Ha 6-0 nyerunk, akkor is verni kell a Socit az utolso meccsen a csoportelsosegert, ha 6-0-ra kikapunk akkor is, egyszoval edesmindegy volt.
Es azert a bajnoksagba meg ugy eleve brutal nehez sorozatban vagyunk.
Mikor pihenjen par ember, ha nem egy tetnelkuli meccsen.
Most jon a Napoli, Udine, Soci, Lazio, 3-4 naponta jatszunk nagyon nehez meccseket, igenis kellett a piheno most sokaknak.
Latjuk a keret alkalmatlan hosszutavon a sorozaterhelesre.
En nem hibaztatom a jatekosokat sem, hisz aki ennyi attol tobbet varni valahol felesleges.
Ez a Klaassen is teljes KO, de mit varunk egy olyan jatekostol akit ingyen kitesz a sajat csapata mikozben eloszerzodese van, ez mindent elmond.
Irta valaki, hogy C.Augustot hogy szidjak a Braziloknal mert mennyire szar. Dehat oszinten tole is mit varunk, egy Monzaban jatszott es onnan sem volt extra kiemelkedo.
Sanchez nagy kedvencem volt mindig is, klasszis is volt, dehat mar o is 35 eves lesz, ilyen korban mar nehez mit varni.
Arnautovic fenykoraban is olyan volt amilyen, azota csak sulyosan megy lefele, raadasul roppant serulekeny es meg 35 eves is, nehez tole is mit varni, nem is kapunk semmit csak serulest meg gyenge jatekot.
Cuadrado kapcsan a Juvesok pezsgot bontottak, hogy vegre megszabadultak tole, mint mi Gag eseteben, 36 eves lesz, serulekeny, lefele megy folyamat, ingyen sem kellett a kutyanak sem, sok mindent elmond ez.
Asllani es Bisseck fiatalok, lehetoseg van bennuk, hatha fejlodnek. Dehat ugy nehez, hogy 80 perc eddigi jatek utan legyel kezdo es most bizonyits, foleg az Internel, ahol van 1 rossz meccsed es mar te vagy a vilag legnagyobb balfasza, es ez sajnos eljut a fiatal jatekosokhoz is, igy meg nehez fejlodni.
Persze lehet ok ennyik lesznek, es nem lesz fejlodes nalunk, dehat sajnos a korulmenyek sem a legidealisabbak.
Marotta mindig elmondja, hogy o mennyi fiatalt igazolna, epiteni kellene a fiatalokra, ez a jo ut, stb-stb.
Ez mind szep es szep jo, gyonyoru minden, de ehhez kell egy projekt is, az pedig nalunk minden csak nem a fiatalokra epito.
Most hogy ez baj vagy sem, azt mindenki dontse el, de ameddig igy haladunk addig nehez varni, hogy majd mennyi fiatalt kinevelunk.
Egyszoval szerintem semmi baj nincs a tegnappal, ebben ennyi volt es ezekben a jatekosokban ennyi van.
Legalabb jopar alapkezdo pihent, es elmondhatatlanul fontosabb az, hogy a Napolit verjuk, mint hogy ezen a 0 tettel biro meccsen milyen eredmeny szuletett.
-
cuchu11
Nem a kötekedés, csak a pontosítás kedvéért írom:interfan írta: ↑2023.11.30. 08:24
En Inzaghit sem hibaztatom a szinte teljes sorcsere miatt, abszolult tetnelkuli volt ez a meccs.
Ha 6-0 nyerunk, akkor is verni kell a Socit az utolso meccsen a csoportelsosegert, ha 6-0-ra kikapunk akkor is, egyszoval edesmindegy volt.
Es azert a bajnoksagba meg ugy eleve brutal nehez sorozatban vagyunk.
Mikor pihenjen par ember, ha nem egy tetnelkuli meccsen.
Most jon a Napoli, Udine, Soci, Lazio, 3-4 naponta jatszunk nagyon nehez meccseket, igenis kellett a piheno most sokaknak.
Latjuk a keret alkalmatlan hosszutavon a sorozaterhelesre.
Mivel a Sociedad is csak ikszelt, ezért egy tegnapi győzelem esetén elég
lett volna egy X a San Siroban ellenük a csoportgyőzelemhez.
Szóval azért abszolút tét nélküli nem volt.
Ettől függetlenül teljesen egyetértek veled, a sorcsere szerintem is teljesen indokolt volt.
Sőt én még Darmiant sem kezdettem volna, ott van Cuadrado.
Sűrű a menetrend, nagyon kell a rotálás.
-
INTER-1908
Szerintem tegnap Inzaghi nagyon jol meccselt!
A kezdocsapat 90% cserejatekosokbol allt
Nekik is volt lehetőséguk egy bl meccsen jatszani.
A meccs tet nelkuli volt! Es nagyon tetszett az hogy a felidoben nem cserelt inzaghi hiaba volt 3-0 oda
Sanchez es Arna golt lott Cuadrado jatszott 1 orat es a kulcsjatekosok pedig pihentek.
Ebben az erőltetett menetben ez szerintem sokat érhet.
Otthon nyerni kell es akkor megvan a csoportgyozelem
Aztán johet egy kedvező sorsolás
A meccs tet nelkuli volt! Es nagyon tetszett az hogy a felidoben nem cserelt inzaghi hiaba volt 3-0 oda
Sanchez es Arna golt lott Cuadrado jatszott 1 orat es a kulcsjatekosok pedig pihentek.
- Inter101
Nem a tegnapival van szerintem a gond. Inkább azzal ahogy Inzaghi ezt az egészet csinálja!
Ő egy egész keretet kezel, de szerintem nem jól! Van egy A csapata ha onnan kiesik valaki akkor a B csapatból jön a helyére a megfelelő játékos. Igen ám de a B csapatból nem lehet bekerülni az A csapatba gyakorlatilag sehogy csak sérülés esetleg eltiltás miatt.
Magyarán a B csapat játékosai egyáltalán nincsenek játékban!
Néha néha kellene neki berakni a B ből olyanokat 1-1 játékost akkor is ha az A bol azon a pozíción elérhető játékos van.
Így
1.: az A csapat játékosa pihenhetne
2.: a B csapat játékosai is játékban lehetnének
3.: a csapat eredményei sem éreznék meg hiszen nagyon max 1-1 játékosról lenne szó!
Úgyhogy én azért nem mondanám hogy teljes mértékben megértem Inzaghit!
Ő egy egész keretet kezel, de szerintem nem jól! Van egy A csapata ha onnan kiesik valaki akkor a B csapatból jön a helyére a megfelelő játékos. Igen ám de a B csapatból nem lehet bekerülni az A csapatba gyakorlatilag sehogy csak sérülés esetleg eltiltás miatt.
Magyarán a B csapat játékosai egyáltalán nincsenek játékban!
Néha néha kellene neki berakni a B ből olyanokat 1-1 játékost akkor is ha az A bol azon a pozíción elérhető játékos van.
Így
1.: az A csapat játékosa pihenhetne
2.: a B csapat játékosai is játékban lehetnének
3.: a csapat eredményei sem éreznék meg hiszen nagyon max 1-1 játékosról lenne szó!
Úgyhogy én azért nem mondanám hogy teljes mértékben megértem Inzaghit!
- interfan
Dumfries ott lehet a Napoli ellen a kezdoben.
Ellenben sajnos Bastoni nem epult fel, o leghamarabb az Udinese elleni meccsen lehet kerettag.
Varhato kezdo a Napoli ellen:
Sommer
Darmian-DeVrij-Acerbi
Dumfries-Barella-Calhanoglu-Mkhitaryan-Dimarco
Thuram-Martinez
Ellenben sajnos Bastoni nem epult fel, o leghamarabb az Udinese elleni meccsen lehet kerettag.
Varhato kezdo a Napoli ellen:
Sommer
Darmian-DeVrij-Acerbi
Thuram-Martinez
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára interfan 2023.12.01. 05:52-kor.
- alwin91
Egyetértek, szerintem is jól tette, hogy a félidőben felspanolta a srácokat, ahelyett, hogy lecserélte volna őket. Így jó szájízzel jöttek le a pályáról és a kezdőcsapat tagjai is pihenhettek, ami nagyon fontos most. Lisszabonban X-elni nem szégyen, így meg pláne nem.INTER-1908 írta: ↑2023.11.30. 13:17 Szerintem tegnap Inzaghi nagyon jol meccselt!
- Nerazzurri
Akkor most felépült Bastoni vagy nem?
- interfan
Sajnos nem epult fel Bastoni, nem lesz a Napoli ellen.
- Stankov
Mondjuk Carlos Augustot pl meg kell hogy védjem.
Az nem igaz hogy nem emelkedett ki a Monzából egyértelműen az egyik hanem a legjobbjuk volt tavaly.
6 gól 5 assziszt. Egy Monzába.
Több helyen is bekerült az év csapatában, főleg ott ahol a valós teljesítmény inkább számít mintsem a név. pl az Optánál.
Az nem igaz hogy nem emelkedett ki a Monzából egyértelműen az egyik hanem a legjobbjuk volt tavaly.
6 gól 5 assziszt. Egy Monzába.
Több helyen is bekerült az év csapatában, főleg ott ahol a valós teljesítmény inkább számít mintsem a név. pl az Optánál.
- interfan
Varhato kezdok:
Sommer
Darmian-DeVrij-Acerbi
Thuram-Martinez
Dumfries felepult, ellenben Bastoni nem aki legkorabban jovoheten az Udinese ellen jatszhat.
Meret
DiLorenzo-Rrahmani-Natan-Juan
Anguissa-Lobotka-Zielinski
Politano-Osimhen-Kvaratskhelia
Nekem meg mindig elkepeszto, hogy Mazzari es a 4 vedo, 3/3 meccsen 4 vedovel kezd, hihetetlen.
Na mindegy, barhogyan is, de ma muszaj nyerni, egesz egyszeruen be kell huzni valahogyan.
Gyozelemre fel.
Sommer
Darmian-DeVrij-Acerbi
Thuram-Martinez
Dumfries felepult, ellenben Bastoni nem aki legkorabban jovoheten az Udinese ellen jatszhat.
Meret
DiLorenzo-Rrahmani-Natan-Juan
Anguissa-Lobotka-Zielinski
Politano-Osimhen-Kvaratskhelia
Nekem meg mindig elkepeszto, hogy Mazzari es a 4 vedo, 3/3 meccsen 4 vedovel kezd, hihetetlen.
Na mindegy, barhogyan is, de ma muszaj nyerni, egesz egyszeruen be kell huzni valahogyan.
Gyozelemre fel.
-
Zamorano1+8
Ma este ismét egy fontos mérföldkőhöz érkezik a csapat. Csak a győzelem elfogadható, hogy az élre álljon a csapat, ez lélektani előnyt is jelent a végső győzelmet illetően, itt elsősorban a scudettora gondolok 
Kemény, hajtós mérkőzésre számítok!
Forza Inter!
Kemény, hajtós mérkőzésre számítok!
Forza Inter!
- Stankov