DM22 írta: ↑2023.12.04. 10:22
interfan írta: ↑2023.12.04. 10:11
brecsinho írta: ↑2023.12.04. 09:58
Nem értem ezt a Sommer fóbiádat,a csávó konkrètan Handa legszebb napjaira emlékeztet, szinte lehetetlen neki gólt lőni. Az 50millas Onanat meg véded,akin a fél világ röhög...
Semmifele Sommer fobian nincs.
Az hogy sosem volt egy "bravurkapus" az nem egy rossz jelzo, o hoz egy stabil jo teljesitmenyt, de extrat ritkan.
Sommer egy jo kapus, de nekem o sosem volt egy igazan "top" kapus nekem.
Nekem o azert nem egy Toldo, Julio, Handa, vagy Onana, aki liga szinten is kiemelkedtek es a csapatbol is.
Persze ki hogy latja, es persze sokak szerint a statok sem ernek semmit, de pl Sommer az Interbol kozepmezony statokat es atlagokat nezve.
Jo statokat es atlagokat hoz, de nem kiemelkedot.
Es az igaz arra is, hogy a teljes bajnoksag kapusatlagait nezzuk, ahol Sommer szinten jo, de azert nem a legjobb kozel sem.
Ettol fuggetlenul ismetlem jo kapus Sommer, de nalam o nem egy klasszis, ismetlem nalam.
Nem veletlenul nem volt soha "top" csapat 1.szamu kapusa sem.
Hát... Ha az neked a stabil átlag , hogy Európa top csapatai közül a legkevesebb gólt kapta eddig, akkor oké átlag..

Nézd meg hány kapott gól nélküli meccse volt. Tudom tudom, mert jó a védelem. De ki is akkor a bravúr kapus?
Onana? Nálunk hozott egy kiemelkedő teljesítményt, se előtte se utána nem hozza amit itt.
A klasszis jelzőt rá lehet használni? Vagy ott van Julio Cesar , akinek személyesen mondta meg Mou, hogy nem tartja jó kapusnak, de számára abban az Interben a lehető legjobb választás. Handa a liga legjobb kapusa volt egy időben ez tény. Sommernek meg volt eddig 3 hónapja bizonyítani. Ez idő alatt mindenki elájult tőle (jogosan) , hogy mekkora cserét csináltunk. És nem, az ő esetében nem szépíti meg a dolgokat az anyagi vonzata, hogy milyen olcsó volt.
A Bayern nem véletlen nem akarta eladni.. Ne nevezzük top kapusnak, rendben. Fura vagy.
Masok vagyunk, mashogy latjuk, es ez is igy van rendjen.
Valaki szerint XY top jatekos, mas szerint nem, ez igy teljesen rendben van.
Valaki szerint a statok sokat nem ernek, es jelentenek, valaki szerint pedig pont hogy igen.
Igy szep a vilag.
Sommer tegnap a legjobb volt Barella mellett, es hoz egy jo atlagot a statok szerint, de nem kiemelkedot.
En ot egy jo kapusnak tartom, viszont nalam nem fer oda az emlitett korabbi kapusok szintjere.
(Bayern persze hogy nem akarta eladni, mivel cserekapuskent szamitott volna meg ra, de ez egy masik tema)
Ettol fuggetlenul egy jo kapus volt mindig is, es most is az, de szamomra, ismetlem szamomra o nem egy "top" kapus.
Ettol fuggetlenul teljesen elfogadom, hogy valaki szerint sokkal jobb mint Onana.
Szerintem nem jobb, dehat a vilag igy szep mindig es igy is lesz szep, hogy ahany ember annyi velemeny.
Egy biztos, Sommer egy jo kapus, ezt szerintem soha senki nem vitatta.
Es barcsak ott jarnank, hogy Sommer a "legnagyobb problema" a teljes keretben.