Nia írta:
PÜ-d le van tiltva így nem tudtam visszaírni, de köszönöm
Moderátorok: Interiscoming, internaZIOnaLe
Nia írta:
Wesley10 írta:milyen cuccok vannak?Hoztak új dolgokat?Tavaly-előtti mezt találtam még mindig,meg sapkát,tornazsákot.De én kb 2 hónapja voltam.
Amúgy néha érdekes ez a outlet,én karácsonykor vettem meg a hazai mezt 4000 Ft-ért,most még mindig van pár darab de már kb 7-8000 Ft
Stankov írta:Telefonszakértőknek lenne egy kérdésem.Sajnos Múlt héten elposszant hőn szeretett N97 minim és telefon vásárlás előtt vagyok főleg a mobilaréna tesztjeire alapozva három telefonra szűkült a kör:
Huawei Ascend Y300-Nokia Lumia 520-Xperia U na melyiket
Ezek a nagyobb kijelzősök nem igazán jönnek be.Esetleg ha valakinek van jobb ötlete 30 max 40e körül (akár használt is lehet)szívesen fogadnám a véleményeket
A Tesconál félek kamera, esetleg sorompó is van, az áruházaknál szoktak már figyelni rá, hogy ne hagyd a parkolóban a kocsit egész nap.Marco írta: ↑2020.03.03. 17:08 Lehet mindkét ötletem hülyeség, de egyik a Tesco parkoló a BP Parknál? Szerintem az ingyenes. A másik meg mintha az rémlene, hogy kolégám azt mondta, hogy ő a Bárd utcában parkol, egy kis zsák utca a Vaskapu és a Tóth Kálmán kereszteződésénél majdnem. Mondjuk ott is mennek építkezések rákérdezek holnap kolégámnál.
Bárd utca tényleg kilőve. Azt mondta, hogy a Vágóhíd utca elején szokott, ott is építkezés van de ott még lehet csak ott is néha vadászni kell a helyet.PellerG írta: ↑2020.03.03. 17:38A Tesconál félek kamera, esetleg sorompó is van, az áruházaknál szoktak már figyelni rá, hogy ne hagyd a parkolóban a kocsit egész nap.Marco írta: ↑2020.03.03. 17:08 Lehet mindkét ötletem hülyeség, de egyik a Tesco parkoló a BP Parknál? Szerintem az ingyenes. A másik meg mintha az rémlene, hogy kolégám azt mondta, hogy ő a Bárd utcában parkol, egy kis zsák utca a Vaskapu és a Tóth Kálmán kereszteződésénél majdnem. Mondjuk ott is mennek építkezések rákérdezek holnap kolégámnál.
A Bárd utcánál ha jól láttam most ezerrel túrnak, hátha tud valami bennfentes infót
Köszönöm előre is!
https://furgenyuszi.hu/kategoria/internazionale-fc/68 itt nézz körül,régebbiek 20 körül vannak már.internaZIOnaLe írta: ↑2020.12.05. 11:16 Sziasztok.
Nem tudtok esetleg férfi UJ melegítő szettet (alsó felsővel) 20.000 körül? Természetesen interes kellene. Jó minőségű replika is szóba jöhetne...
Köszi előre is.
Köszi szépen. Ezeket néztem. Csak gondoltam tudtok valami kevésbé ismert oldalt ahol még lehet...vaskalap írta: ↑2020.12.05. 13:07https://furgenyuszi.hu/kategoria/internazionale-fc/68 itt nézz körül,régebbiek 20 körül vannak már.internaZIOnaLe írta: ↑2020.12.05. 11:16 Sziasztok.
Nem tudtok esetleg férfi UJ melegítő szettet (alsó felsővel) 20.000 körül? Természetesen interes kellene. Jó minőségű replika is szóba jöhetne...
Köszi előre is.
ahh tuti nem, szonyi oriasi arc nem kenyszerit bele h beismerd a hibaidatinternaZIOnaLe írta: ↑2021.01.05. 22:53 Egyszer en már kezdeményeztem egy olyat hogy mindenki cserélje le az avatarjat a saját képére es páran meg is tettük... Jó lehetne most is csinálni egy ilyet...
Kiderulne ki interfan (lehet Szőnyi mester?)