P-Inter írta: ↑2023.12.30. 13:37
Remélem, Acerbit jól megbünteti a klub. Az agya elszállhat, de viselje a következményeit
De mire fel buntessek meg?
Meg miert?
Azert mert azt mondta, "hogy mi 0 eurot koltottunk, a Juve meg 200m-t, es igy mond mindenki minket Scudetto legnagyobb eselyesnek?"
Ez egy tenymegallapitas.
Vagy azert mert elmondta hany nagy nev tavozott a nyaron, es akik jottek azokat nem gondolta annyira jo jatekosnak, am a csapategyesnek hala jok?
Miert ne gondolhatott volna barmit a nyari erkezokrol?
Az meg hogy hany alapemberunk tavozott a nyaron, szinten egy tenymegallapitas.
Nem igazan ertem miert kellene ezert buntetni egy jatekost...
Senki nem csinal ebbol ugyet, csak az Interrel nem szimpatizalo Olasz media, meg a rivalisok szurkoloi, hogy Acerbi mar alibit keres, meg elore magyarazkodik.
Mikozben szerintem szo nincs errol, es "ugy" sincs az Internel emiatt.
Jott egy dontetlen na bumm, mi tortent, semmi, igy is:
- Min 2, de lehet 4-5 ponttal az 1.helyen vagyunk az Olasz bajnoksagban.
- Ott vagyunk a BL 16 kozott, es minden eselyunk megvan a 8 koze jutasra.
- Olasz Szuperkupat nyerhetunk, ami az uj rendszernek koszonhetoen +15m eurot jelent az eddigi Szuperkupa gyozelmekhez kepest.
- A tobbszorosen a Vilag Legjobb Legitarsasaganak valasztott Qatar Airwaysel most kotottunk hosszutavu megallapodast, mindemelle a Qatari Allammal is.
- Valamint gyakorlatilag kesz az uj hosszutavu foszponzori szerzodes is a Qatar Airwaysel 30m+ osszeggel, az eddig nevetseges 11m Paramount utan.
- Par hetes hir, hogy gazdasagi vezetoink Szaud-Arabiaba targyalnak egyuttmukodesi, es egyeb szponzori szerzodesek kapcsan, ami miatt az Inter bevetelei drasztikusan nohetnek.
- A 3.legertekesebb Olasz jatekos, aki nem mellesleg Inter jatekos, es igazi Interista most hosszabbitott 2027-ig.
Szinten nem mellesleg az 1. es a 2. legertekesebb Olasz jatekos is Inter jatekos.
- Olaszorszag egyertelmuen legjobb, legelismertebb, es a nalunk elkepeszto es eredmenyes munkat vegzo Marotta allitolag 2027-ig hosszabbit.
- Tobb erdeklodo is van az Inter megvetelere.
Mennyivel jobb lenne ha ezzel foglalkoznank az "Inter barat" ujsagok, dehat az biztos nem annyira meno.
Ahogy PetR irtam elottem, most van egy apropo ami miatt megtalalnak minket.