Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)

Minden ami a csapattal kapcsolatos

Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming

mike

Re: Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)

Hozzászólás Szerző: mike »

1. Milan 20 12 5 3 35–18 +17 41
2. Lazio 20 11 4 5 26–18 +8 37
3. Napoli 20 11 4 5 30–20 +10 37
4. Internazionale 19 10 5 4 32–19 +13 35

Azért kezd már jobban kinézni a tabella :)
sorger=giallo

Hozzászólás Szerző: sorger=giallo »

hvmetal írta: 5pont
6 pont

FORZA INTER!!!
hvmetal

Hozzászólás Szerző: hvmetal »

tényleg 6 pont
nem baj,lesz az még nekünk is előny ellenük
sorger=giallo

hvmetal írta:tényleg 6 pont
nem baj,lesz az még nekünk is előny ellenük
Úgy legyen!

FORZA INTER!!!
Tommy

Hozzászólás Szerző: Tommy »

Nia írta:
Tommy írta:
kiscivis írta:1 éve kell néznünk, h mennyire jó játékos Pandev. :S.

Játszott itt már nálunk sok olyan jó játékos, akinek nem ment, és más klubnál meg formába lendült.

Pandev jó játékos ezt bizonyította a lazioban, cserének elfér, kezdőként nem Inter szint, ez valóban így van. 4 számú csatárnak jó.

Ahogy Chivu is.De te Santont favorizálod(így van jól és értem is),én meg vallom,hogy most még Chivu a legjobb oda a szóba jöhető emberek közül.És a januárja eddig nem volt szörnyű.
Csak nem kapnánk már gólt... :)
Ki a 3. számú csatár?

Nem is kell a románt elküldeni, vagy pad, vagy középen játszon.

Balhátvédként idén 2 jó meccse volt talán most januárban. Santont favorizálom, mert negyedannyi meccsen játszott idén balhátvédet, és azalatt nem játszott rosszabul mint Chivu, most pedig a kupameccsen sztem nagyon jól játszott, nem hiába kapott a gazzetától is 7-est. És szerintem egy olasz csapatnál nem kellene kérdésnek lenni, hogy egy olasz saját nevelésű játékost játszatsanak egy poszton vagy egy külföldi játékost aki már a 30-hoz közeledik, és nem nyújt valami jó teljesítményt, aki ráadásul igazából nem is szélsőhátvéd, bár Santon se balhátvéd eredetileg, de ő szélsőhátvéd, és benne van a fejlődési lehetőség.
Cupi

Hozzászólás Szerző: Cupi »

3 pont megvan ami fontos, de miért kell ennyi gólt kapni? 4 hazai meccsünkön kaptunk 6 gólt, ez sok, főleg úgy, hogy a Napolin kívül egyik csapat sem túl acélos.... :?
A másik, meg, hogy Branca nézte vajon? nem kell ide senki már, csatár sem...aha persze, remélem nézte a fantasztikus Biabiany-t.....Pandev is csak cserének jó...
Van 2 jó csatárunk, ha valamelyik sérült vagy bármi akkor az atom gyenge Biabiany-ban bízhatunk. :evil: Benitez alatt kapott elég lehetőséget, akkor sem élt vele, mondjuk szerintem a Parma-ban sem volt nagy szám.
dandyka!

Hozzászólás Szerző: dandyka! »

Pandev és Bibiany bélelt száj katasztrófa...martins feeling az utóbbi ügyetlen buta néger :(
Moratti papa nem látja??? kérlek vedd meg a Sanchezt... nincs támadónk... emiatt elúszhat minden
Hosszú a szezon és kifújhat a szél a vitorlából a kezdeti sikeresség alább fog hagyni, meg támadó nélkül meg puhák leszünk...
Sneijder nagyon kell ,remélem Milito nem sérül meg megint....

FORZA INTER!!!
sorger=giallo

A mérkőzés összefoglalója: http://www.youtube.com/watch?v=8VrigjLstxo

FORZA INTER!!!
Nia

Hozzászólás Szerző: Nia »

Tommy írta:Balhátvédként idén 2 jó meccse volt talán most januárban. Santont favorizálom, mert negyedannyi meccsen játszott idén balhátvédet, és azalatt nem játszott rosszabul mint Chivu, most pedig a kupameccsen sztem nagyon jól játszott, nem hiába kapott a gazzetától is 7-est. És szerintem egy olasz csapatnál nem kellene kérdésnek lenni, hogy egy olasz saját nevelésű játékost játszatsanak egy poszton vagy egy külföldi játékost aki már a 30-hoz közeledik, és nem nyújt valami jó teljesítményt, aki ráadásul igazából nem is szélsőhátvéd, bár Santon se balhátvéd eredetileg, de ő szélsőhátvéd, és benne van a fejlődési lehetőség.

És ezt nem is vonom kétségbe,ahogy már írtam is,de vallom amit vallok.De persze változhat és remélem fog is.
hvmetal

ez az Obi gyerek amúgy rohadt ügyes,az egyik legjobb lehet a posztján!
szó volt itt Martins-ról összehasonlításban Biabiany-val. azért ne túlozzunk már.Sokan elfogadnák a régi Obát ebben az időszakban.Elkúrta,hogy Angliába ment,de azért ő mérföldekkel nagyobb játékos,mint ez a francia.már engem is irritál.tiszta Forest Gump,csak fut meg fut,de minek.Martins ebben a kórban már lőtt pár gólt ;)
Werder-es Pizzaro-ban látom az új Cruz-t.gondolom Branca nem :| 32éves,jó játékos,Werder kezdővel meg felér az Inter kispad.(ha már Klose szóba jöhetett :D )
mike

hvmetal írta:
mike írta:Engedjetek meg egy összehasonlítást:

Ott: Ibra,Pato,Robinho,Cassano,Inzaghi
Itt: Etoo,Milito,Coutinho,Biabiany,Pandev,

.........asszem ez no comment
Pedig ezen rengeteg múlhat :!:

tedd hozzá még Thiago Silvat és ennyi is a csapatuk.

OK, tudom hogy a többi poszton jobbak vagyunk, de a támadósorban óriási előnyük van jelenleg.
Adja az ég hogy Etoo és Milito egészséges legyen az egész szezonban, különben nagy baj lehet :(

Kis Off:
Simeone a Catania edzője lett, remélem hogy ez remek ugródeszka lesz az Inter padjához :)
Igazi Interista, imádnám a kispadunkon.
Leo is szimpatikus,jobb mint vártam, de úgy néz ki Simeone is elérhető lett volna...
Komax

Hozzászólás Szerző: Komax »

Ha komolyan gondoljuk a Scudettot és a blben is minél tovább szereténk jutni, akkor a támadó szekcióba mindenképpen kell valakit hozni. Sajnos a Milito, Sneijder, Motta trió nagyon sérülékeny amit hosszabb távon nem fogjuk elbírni. Tegnap nagyon jól látszott, mihelyst Milito kiszállt a játékból minőségi romlás következett be. Eto'o világklasszis sokszor öröm volt nézni ahogy szétszívatta a Cesena védőit, de volt amikor nem, és csak egy Serie A-s csapat védelmét kell feltörni. Mint tudjuk az olaszokba kódolva van a védekezés. :)
Minden tiszteletem Matrixé, de...
Castellazzi hozott már le meccset kapott gól nélkül?
Nia

Komax írta:Castellazzi hozott már le meccset kapott gól nélkül?

Nem emlékszem pontosan mióta véd Castellazzi,csak kb. betájolni.Úgy november közepe vége(kivéve klub VB).
A bajnokságban a 9. forduló óta mindig kaptunk gólt.Általában 1et,a Laziótól 3at,a Chievotól,Cesenatól ,Parmától 2.
Az Olasz kupában szintén kaptunk gólt.A BL-ben meg kétszer nem.A Werdertől szeptember végén és a Twentétől november végén(talán ekkor nem kapott ha ő védett).
zanetti88

Hozzászólás Szerző: zanetti88 »

mike írta:Milito remélem rendben lesz, elkezdett gólokat szerezni errefel megsérül :(

megsérült egyáltalán? nekem nem úgy tűnt
remélem már vasárnapra pihentette
zanetti88

Hozzászólás Szerző: zanetti88 »

Komax írta:Castellazzi hozott már le meccset kapott gól nélkül?

lehet hogy még nem,de az legkevésbé az ő hibája...
minden meccsen bravúrokat mutat be,pár meccset megköszönhetünk neki
Nia

zanetti88 írta:
mike írta:Milito remélem rendben lesz, elkezdett gólokat szerezni errefel megsérül :(

Ma lesz valami vizsgálat.Állítólag combizomhúzódás.De tartanak attól,hogy megint kidől hosszabb időre.
Festa

Hozzászólás Szerző: Festa »

Nia írta:
zanetti88 írta:

Ma lesz valami vizsgálat.Állítólag combizomhúzódás.De tartanak attól,hogy megint kidől hosszabb időre.

Remélem nem sérült meg.Mert hát támadók terén elég gyengén állunk.Ha nincs Milito egyedül marad Eto'o elöl és akkor ő sem tud maximumot nyújtani.Amit ebben az évadban nyújt az egészen fantasztikus.Viszont tegnap is volt több helyzet is amikor egyedül sprintelt felfelé és nem követte senki.Szerencsétlen Biabiany igazi eszetlen "csak futni tudok,de mást nem " típusú támadó.Pandev annyiban jobb,hogy bár csak 1 gólnál jár azért jó pár gólpaszt adott már.Sajnos sokszor nagyon körülményes ,lassan indul meg a kapott labdákkal.Szerintem hátvédből meg középpályással van elég viszont támadónk kis jóindulattal 4 van a keretben,de alibecet nem számoltam.Ha nem is alexis sanchez de legalább egy Sculli féle cserecsatár érkezhetne.Ganso nem tudom mennyire komoly,de ha tehetséges akkor lehet megéri invesztálni bele.

Chivu nekem sem a kedvencem ,de a tegnapi góljának nagyon örültem.Jót is tett a játékának bár inkább én is Santon pérti vagyok.A lényeg,hogy ha szenvedősen is ,de megnyertük a meccset és tovább folytatódik Leo hibátlan sorozata.
Simoni óta nem volt ilyen jó bemutatkozása Inter edzőnek.
Stankov

Hozzászólás Szerző: Stankov »

Militora azt írják h kétséges a játéka Udinese ellen-nso
Szóval nem lehet súlyos
Chivu ha ilyen teljesítményt nyújtott volna eddig mint tegnap senki nem kezdte volna ki
graziejosé

Hozzászólás Szerző: graziejosé »

A klubvb-n volt a két 3-0ás meccse, meg még nov végén a twente ellen 1-0.
Nia

graziejosé írta:A klubvb-n volt a két 3-0ás meccse, meg még nov végén a twente ellen 1-0.

Nem ő védett a klubvébén emlékeim szerint.Ezért írtam,hogy valószínű csak a Twente.
PellerG

Hozzászólás Szerző: PellerG »

Jövő héten Napoli-Inter a kupában. Nem tudjátok, ez oda visszavágós balhé vagy Nápolyban dől el?
kiscivis

Hozzászólás Szerző: kiscivis »

PellerG írta:Jövő héten Napoli-Inter a kupában. Nem tudjátok, ez oda visszavágós balhé vagy Nápolyban dől el?

Csak az elődöntő 2 meccses. Ez még csak 1.
R9.

Hozzászólás Szerző: R9. »

coutinho már játszhat hétvégén?
Stankov

Kíváncsi vagyok Leo-ra most lesz az első igazi erő próba.Eddig "kötelező" győzelmek voltak ezeket szépen megoldotta de most jön először hogy egy igazán jó formába levő csapattal játszunk sztem sok mindenre választ kaphatunk vasárnap........
hvmetal

kemény meccs lesz az biztos.Napoli azért nem a kötelezők között volt az őszi forma alapján.
Ranocchia-val mi lesz?? valaki írta,meg én is olvastam,hogy nem tudják játszhat e ebben a félévben.Azért jó lenne,ha minél hamarabb kiderítenék.
nem szabad kontrázni hagyni őket,mert baj lehet . Di Natale bármikor tud gólt rúgni,Sanchez,Dennis(gondolom csere lesz) Inler és lehet sorolni.nem rossz csapat,de meg kell enni őket.
kíváncsi leszek Leo kire bízza,vagy jobb esetben kikre bízza a Chileit.
Coutinho,Motta,Milito lesznek?
Stankov

Cou és Breki meg egy páran külön edzést végeztek képek alapján,talán nem olyan nagy a baj,ha edzhettek. kis brazilnak közel lehet a visszatérése sztem nem akarják elkapkodni
mintha Mottát is láttam volna a képeken
Cupi

hvmetal írta:Ranocchia-val mi lesz?? valaki írta,meg én is olvastam,hogy nem tudják játszhat e ebben a félévben.Azért jó lenne,ha minél hamarabb kiderítenék.

Ezt hogy érted? Úgy tudom, hogy a Cesena ellen azért nem merték jelölni mert nem kaptak a szövetségtől egyértelmű választ, hogy nem e gond az, hogy a meccs eredeti időpontjába Ő még a Genoa játékosa volt. Nem akartak egy esetleges büntetést megkockáztatni. De a többi meccsen miért ne játszhatna?
Csereként már lépett pályára bajnokin.
Vagy valami más dolog történt?
hvmetal

Cupi írta:
hvmetal írta:Ranocchia-val mi lesz?? valaki írta,meg én is olvastam,hogy nem tudják játszhat e ebben a félévben.Azért jó lenne,ha minél hamarabb kiderítenék.

Ezt hogy érted? Úgy tudom, hogy a Cesena ellen azért nem merték jelölni mert nem kaptak a szövetségtől egyértelmű választ, hogy nem e gond az, hogy a meccs eredeti időpontjába Ő még a Genoa játékosa volt. Nem akartak egy esetleges büntetést megkockáztatni. De a többi meccsen miért ne játszhatna?

akkor elolvastam,de örülök. google fordító egy szar
na,de így meg azt nem értem,hogy akkor,hogy játszhatott csereként bajnokin,meg kupában,ha még Genoa játékos volt
internaZIOnaLe

Hozzászólás Szerző: internaZIOnaLe »

hvmetal írta:
Cupi írta:

akkor elolvastam,de örülök. google fordító egy szar
na,de így meg azt nem értem,hogy akkor,hogy játszhatott csereként bajnokin,meg kupában,ha még Genoa játékos volt

Egyszerű! Azokon a meccseken amik nem PÓTLÓ MECCSEK.. ill elhalasztottak voltak mint a Cesena és A Fior elleni... azokon JÁTSZHAT... mert azok már januárban kerültek eredetileg is megrendezésre... amikor is már a játékosunk volt hivatalosan is!

A két elmaradt meccs meg hiába került most megrendezésre... ha az eredeti időpontban még tavaly játszuk le... akkor még béka nem volt a csapat tagja... így lehet nem is szerepelhetne ezeken a meccseken függetlenül attól, hogy ezeket most pótolják!

ÉRTED?

Szóval még a fior ellen nem léphet pályára... (biztonsági okokból.. de lehet hogy ha a szövetség megengedi.. akkor ott is játszhat), ezt leszámítva bármikor, bárki ellen pályára léphet!
sorger=giallo

Nagyon fontos lesz a hétvégi forduló! Persze a többi is az volt és lesz, de most lendületben van a csapat, szinte sprintelünk fel a tabellán, viszont idegenben az Udinese ellen nagyon nehéz meccs vár a srácokra, ellenben a Milan nagy valószínűséggel lenyomja a Cesenat a San Siroban. Jó lenne, ha nem nőne a különbség a két csapat között!

FORZA INTER!!!
hvmetal

jaja,így már érthető a dolog
hétvégén pedig
ac milan-Cesena 2-2
Udinese- Inter 1-17
sorger=giallo

hvmetal írta:ac milan-Cesena 2-2
Udinese- Inter 1-17
Az udinei meccs eredménye oké, de piros-fekete x Milánóban a Cesena ellen? Ne túlozz! :lol:

FORZA INTER!!!
kiscivis

Keret holnapra:
Portieri: 12 Luca Castellazzi, 21 Paolo Orlandoni, 92 Alberto Gallinetta;

Difensori: 2 Ivan Cordoba, 4 Javier Zanetti, 6 Lucio, 13 Maicon, 15 Andrea Ranocchia, 23 Marco Materazzi, 26 Cristian Chivu, 39 Davide Santon;

Centrocampisti: 5 Dejan Stankovic, 8 Thiago Motta, 17 MacDonald Mariga, 19 Esteban Cambiasso, 20 Joel Obi, 29 Coutinho, 40 Nwankwo;

Attaccanti: 9 Samuel Eto'o, 27 Goran Pandev, 88 Ludovic Biabiany.

Elől elég rövidek vagyunk, Alibec van Del'Agnello igazán odaférhetne ilyenkor, ahelyett, h 50 középpályást viszünk.
Baggio85

Hozzászólás Szerző: Baggio85 »

Igazából most jönnek azok a meccsek, amin Leonardonak bizonyítania kell. Remélem tud és fog is.

FORZA INTER!!!
g.e.r.a

Hozzászólás Szerző: g.e.r.a »

Nálam Alibec tudd annyit, mint Biabyani sőt még többet is...
Milito nélkül irtó nehéz lesz az Udinese elleni meccs...mondjuk Militoval és nehéz lenne, de egy labdát nem tudok átvenni anélkül, h 5 méterre pattanjon tőlem Bia elég rizikós...
De, ha rám cáfol az elsők közt leszek, aki elnézést fog kérni:D
Komax

Hozzászólás Szerző: Komax »

kiscivis írta:Elől elég rövidek vagyunk, Alibec van Del'Agnello igazán odaférhetne ilyenkor, ahelyett, h 50 középpályást viszünk.
Teljesen jogos. de legalább Coutinhoval megnőtt a variációk száma, ami a támadójátékot illeti.
Cupi

Nagyon nehéz meccs lesz, de kéne az a 3 pont. :) Fórumokat olvasgatva a rivális szurkolók szerint tuti nem nyerünk és max x lesz, de jó lenne az arcukra fagyasztani a mosolyt. ;) Ha Di Natale-t és Sanchezt sikerülne kiszedni a játékból és Eto'o tartja a formáját akkor meglesz a meccs.
Jó lenne már egy olyan meccs is amikor nem kapunk gólt....persze tudom ha mindig eggyel többet lövünk akkor nincs gáz, de nem biztos, hogy mindig tudunk 3-4 gólt szerezni. :?
Forza Inter
mike

kiscivis írta:Attaccanti: 9 Samuel Eto'o, 27 Goran Pandev, 88 Ludovic Biabiany.
Elől elég rövidek vagyunk

És szerintem még finoman fogalmaztál.
Ez már mazochizmus hogy nem hozunk támadót és két ilyen nullingerrel kell nekimennünk a meccseknek..... rohadtul idegesít.
Reméljük Eto'o megoldja, kell a győzelem.
Forza Inter !
intertomega

Hozzászólás Szerző: intertomega »

mike írta:
kiscivis írta:Attaccanti: 9 Samuel Eto'o, 27 Goran Pandev, 88 Ludovic Biabiany.
Elől elég rövidek vagyunk

És szerintem még finoman fogalmaztál.
Ez már mazochizmus hogy nem hozunk támadót és két ilyen nullingerrel kell nekimennünk a meccseknek..... rohadtul idegesít.
Reméljük Eto'o megoldja, kell a győzelem.
Forza Inter !

Iszúnyúan nehéz lesz ! De ezt már mindenki írta. Amolyan mumus az Udinese
pláne , hogy csatáraink ...hát nem világverő összeállításban. De ez van és ebből kell kihozni a 3 pontot. Leonardo legnehezebb ( Napoli is az volt és :D ) meccse és mindenki tudja. Sajna az X is kevés. Győzni kell , kúszva , mászva , ócskán játszva de győzni kell !!!!!!!!!!!!Egy apró gól egy olyan ami még a hálót sem érinti csak jusson át a gólvonalon. ;)
FORZA INTER !!!
Intertobi

Hozzászólás Szerző: Intertobi »

Inter: 12 Castellazzi; 13 Maicon, 6 Lucio, 2 Cordoba, 26 Chivu; 4 Zanetti, 19 Cambiasso, 8 Thiago Motta; 5 Stankovic; 27 Pandev, 9 Eto'o

A disposizione: 21 Orlandoni, 15 Ranocchia, 23 Materazzi, 39 Santon, 17 Mariga, 20 Obi, 88 Biabiany

Várható volt, nyerni kell!
Forza Inter!!!!!!!
20recoba

Hozzászólás Szerző: 20recoba »

Dekiii bombaformában van :lol:
tabi.csaba

Hozzászólás Szerző: tabi.csaba »

A nyápic Pandev erősen benne volt a gólban!!!!
csak is inter

Hozzászólás Szerző: csak is inter »

már 2:1 oda
R9.

Hozzászólás Szerző: R9. »

2:1... cserélje be leonardo az új igazolást a támadósorba
ja h nem volt?
Injoc

Hozzászólás Szerző: Injoc »

Pandevnek megköszönhetjük ezt a gólt...Eto'onak most nagyon nincs kedve játszani..jó lenne ha felébredne mert szükség lenne rá
Festa

Hozzászólás Szerző: Festa »

Már 2-1. Di natale hogy rohadna le a töke :twisted:
Tudtuk,hogy kemény lesz.A legnehezebb csapat amivel Leonardo vezetése alatt találkozhatunk.
Sajnos támadó Biabinyn kivül nincs is a padon...Coutinho kár,hogy kimaradt.
csak is inter

Festa írta:Már 2-1. Di natale hogy rohadna le a töke :twisted:
Tudtuk,hogy kemény lesz.A legnehezebb csapat amivel Leonardo vezetése alatt találkozhatunk.
Sajnos támadó Biabinyn kivül nincs is a padon...Coutinho kár,hogy kimaradt.

Pont ezért kellene valakit igazolni...
kiscivis

Hihetetlen, h egy kibaszott meccset sem vagyunk képekesek kapott gól nélkül lehozni. Évek óta nem volt ekkora kalap szar a védekezésünk.
csak is inter

Háááát ott volt a kapus lába.....nem véletlenül esett...csak nagyon látványosan esett
csak is inter

A büdös k.... a..... lerugta a veséjét!!!!
Válasz küldése