Erre gondoltam.
Annyi mindenkit kitettünk már így, jelen esetben még indokolt is lenne a teljesítménye miatt.
Sosem tartottam sokra, de nála még a 33 éves Muriel is több lenne ingyen a nyártól.
Moderátorok: Interiscoming, internaZIOnaLe
Erre gondoltam.
Teljesseg igenye nelkul, es csak az elmult 3 evet nezve:PellerG írta: ↑2024.02.05. 12:57Erre gondoltam.
Annyi mindenkit kitettünk már így, jelen esetben még indokolt is lenne a teljesítménye miatt.
Sosem tartottam sokra, de nála még a 33 éves Muriel is több lenne ingyen a nyártól.
Vagy Rocchi vagy Carew vagy Lavezzi. Nála mind jobb lenne.
Lehet tényleg abban kellene gondolkodni, hogy középpályást kell becserélni Lau vagy Thuram helyett és Mikit feltolni csatárnak.Cupi írta: ↑2024.02.05. 15:45Vagy Rocchi vagy Carew vagy Lavezzi. Nála mind jobb lenne.Komolyan ez a csávó....
Amikor beáll mindig próbálok pozitív lenni, hogy na majd most ad valahogy egy gólpasszt vagy bevág üres kapura egy elécsorgó labdát és legalább ennyit hozzátesz. Na majd most. Aztán a valóság az, hogy ismét megnyeri a meccs b*lf*sz* díjat.![]()
Ha Lautaro vagy Thuram kiesne, én 3-5-1-1-re váltanék.alwin91 írta: ↑2024.02.06. 07:51Lehet tényleg abban kellene gondolkodni, hogy középpályást kell becserélni Lau vagy Thuram helyett és Mikit feltolni csatárnak.Cupi írta: ↑2024.02.05. 15:45Vagy Rocchi vagy Carew vagy Lavezzi. Nála mind jobb lenne.Komolyan ez a csávó....
Amikor beáll mindig próbálok pozitív lenni, hogy na majd most ad valahogy egy gólpasszt vagy bevág üres kapura egy elécsorgó labdát és legalább ennyit hozzátesz. Na majd most. Aztán a valóság az, hogy ismét megnyeri a meccs b*lf*sz* díjat.![]()
Én Arnát kitenném nyáron, vagy így, vagy úgy.PellerG írta: ↑2024.02.05. 12:57Erre gondoltam.
Jatszhatna barmikor, nincs serulese, es nem is volt.CsaSzi9294 írta: ↑2024.02.09. 22:51 Buchanan egyébként már játszatna ha már ide hoztuk. Vagy ennyire hurka, hogy 5 percet se kap?
Egyetlen 1db pontot kell szerezni innentol barmikor a bajnoksag vegeig, es Arnautovicot meg kell vegyuk veglegesen.Zamorano1+8 írta: ↑2024.02.10. 05:29 Jó reggelt mindenkinek!
Újra meccsnap, újra nagyon fontos meccs. Bevallom kicsit tartok ettől a mai meccstől, jó lenne gyorsan túl lenni rajta. Nem szabad félvállról venni, szenvedő meccs lesz.
Miért is tartok tőle? Ezen a meccsen, illetve a következőn ha valamelyikén győzünk akkor Arnautovic kivásárlása aktivizálódik.... Ez azt jelenti, hogy kB 8 millió eurót kell fizetni a Bolognanak. A jelen körülményeket ismerve nekünk ez nagyon sok pénz. Nagyon remélem hogy csupán gazdasági érdekből nem adjuk le ezeket a meccseket, mert annak komoly kihatása lesz a bajnoki címre...
Nálam ez a meccs, így az első félidőt látva, nagyon X gyanús. Az se lesz könnyű. Hibák hátul, középen és elől is. Kapkodást és fáradtságot érzek a csapaton. A Róma meg extrát hoz, a szurkolók is nyomják őket.
Az bosszant ez a Roma nem jó csapat....annyi vért itatott velük De Rossi....nálunk meg több hiba is volt.CsaSzi9294 írta: ↑2024.02.10. 18:56Nálam ez a meccs, így az első félidőt látva, nagyon X gyanús. Az se lesz könnyű. Hibák hátul, középen és elől is. Kapkodást és fáradtságot érzek a csapaton. A Róma meg extrát hoz, a szurkolók is nyomják őket.
Le kéne nyugodni és okosabban játszani.
Nem nyerhetünk meg minden meccset. Rómában amúgy sem szégyen kikapni. De még nem kaptunk ki, van egy félidő!!!
Thuram ne pihenjen, megyek ki arra a meccsre!Cupi írta: ↑2024.02.10. 20:08 Acerbi ha lesérült akkor remélem a mester belátja nem kellene csapágyasra hajtania az idősebb játékosokat. Mondom ezt úgy Acerbi idén is mega hero.![]()
Nálam Mikhy is pihenne Thuram-al együtt a Salernitana ellen.Ne várjuk meg amíg ők is meghúzódnak és hetekre dőlnek ki.
Ja plusz Darmian is pad. Ő is állandóan kezd.
Élőben láthatnád a nagy Arnautovicot.CsaSzi9294 írta: ↑2024.02.10. 20:13Thuram ne pihenjen, megyek ki arra a meccsre!Cupi írta: ↑2024.02.10. 20:08 Acerbi ha lesérült akkor remélem a mester belátja nem kellene csapágyasra hajtania az idősebb játékosokat. Mondom ezt úgy Acerbi idén is mega hero.![]()
Nálam Mikhy is pihenne Thuram-al együtt a Salernitana ellen.Ne várjuk meg amíg ők is meghúzódnak és hetekre dőlnek ki.
Ja plusz Darmian is pad. Ő is állandóan kezd.
![]()
Szerintem egy félidőt az alap kezdő fog játszani. Legyen sok gól, győzzünk, ez a lényeg!
Szerintem már a kezdő is felforgatott lesz. De természetesen egyetértünk nyerjünk és simán.CsaSzi9294 írta: ↑2024.02.10. 20:17
Szerintem egy félidőt az alap kezdő fog játszani. Legyen sok gól, győzzünk, ez a lényeg!![]()
Ugyanígy gondolom én is.