Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)

Minden ami a csapattal kapcsolatos

Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming

zsizsi14

Re: Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)

Hozzászólás Szerző: zsizsi14 »

Utolsó emberként oldalba rúgja és mehet tovább....
tabi.csaba

Hozzászólás Szerző: tabi.csaba »

Pandev helyett még az Orlandoni is többet érne!
csak is inter

Hozzászólás Szerző: csak is inter »

Rövid a padunk......de remélem Leó elöhúz valami okosat..egy X-et remélem kihoz belőle....de a győzelem nagyon kellene!!!
20recoba

Hozzászólás Szerző: 20recoba »

gyakorlatilag 0 variálási lehetőségünk van a támadó szekcióba nem igaz, hogy ez nem látja a vezetőség...
csak is inter

Pandev-Obi csere.... remélem...
Injoc

Hozzászólás Szerző: Injoc »

Pandev jelenléte olyan szinten irritál hogy el se hiszitek..az egy dolog h csatár létére nem tud átvenni 1 labdát, nem tud lőni, beadni, cselezni...de ha vmelyik védő megsimogatja látványosan repül 10 métert, ami még a legvérmesebb inter drukkereknél is kiveri a biztosítékot, annyira gyenge színészi teljesítmény...tényleg borzalmas h ilyen gyenge emberek vannak csak előre :? a legrosszabb h még lecserélni se lehet mert Bia még gyengébb :?
Eto'onak tényleg ébresztőt kell fújni mert elszállhat ez a meccs...
Festa

Hozzászólás Szerző: Festa »

csak is inter írta:
Festa írta:Már 2-1. Di natale hogy rohadna le a töke :twisted:
Tudtuk,hogy kemény lesz.A legnehezebb csapat amivel Leonardo vezetése alatt találkozhatunk.
Sajnos támadó Biabinyn kivül nincs is a padon...Coutinho kár,hogy kimaradt.

Pont ezért kellene valakit igazolni...

Jogos.Én most még egy veresben is benne lennék ha tudnám,hogy ez ráébreszti Brancaékat,hogy A.Sanchezt megvegyük!!!
Azt olvastam ma ,hogy még teszünk egy próbát a chieliért. Amúgy nagyon egyenlőtlen a keretünk van rengeteg középső hátvédünk meg belsöközéppályásunk.de igazi csatárunk jó indulattal max három.
Emlékszem olyan évre amikor volt Adriano,Ibra, C uz,Crespo és Recoba is a keretben volt.
Tavaly meg ugye Balotelli is itt volt.Nem is emlékszem olyan idényre amikor ilyen kevés támadóval neki vágtunk volna a bajnokságnak.Alibec is menetben került fel az A csapathoz ha jól emlékszem.
Cupi

Hozzászólás Szerző: Cupi »

Miért kell minden meccsen gólokat kapni?? Játszanánk egy 3. osztályú csapattal, tuti kapnánk minimum 1 gólt.... :evil:
Nem kéne beépíteni Ranocchia-t? Na mind1.
Csatárt meg ha nem veszünk januárba akkor gratulálhatunk a vezetőségnek....Pandev.....padon meg Biabiany.... :? :cry:
Na de azért bízok minimum az x-be.
csak is inter

cserepad
Orlandoni
Materazzi
Ranocchia
Mariga
Obi
Biabiany
Santon
ebből válogathat Leo
Audipower

Hozzászólás Szerző: Audipower »

csak is inter írta:Háááát ott volt a kapus lába.....nem véletlenül esett...csak nagyon látványosan esett

Sztem meg semmi se volt. Zanetti-nél Armero vagy ki a fene a labdát találta el, Maicon meg homorított egy nagyot, de azért jó lett volna, ha megadja.

Pandev meg akkora egy nyomorék, hogy az leírhatatlan. A szabadrúgásnál, ha felugrik pont fejbekúrja Di Natale lövése, így meg gól. Nem igaz, hogy ilyen nyomingereknek kell a kezdőben lenni.

Chivu-nak meg már 2 olyan durva szabálytalansága volt, amiért sárgát is kaphatott volna. :?
A két "kedvencem"(Chivu,Pandev) megint alakít.

Mindenképpen kellene egy igazolás előre, mert Pandev-vel meg Biabiany-val nem valószínű, hogy meglesz a scudetto.

Láttam játszani múlt héten a Castaignos gyereket, de valahogy én semmi különöset nem láttam tőle. Egy beadásnál fejelt egyet és kb. 7-8 m-rel mellé ment, szóval kevés lenne ő még ide.

Tipikus befejező csatár, nekünk meg egy Sanchez típusú szélső kell, aki gyors, jó az összjátékban és jó beadásai vannak.

Na bocs a kis off-ért.
Gabosska
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Gabosska »

Etoot szépen kivették a játékból... le van zárva, le van fogva...nem kell fikázni... épkézláb labdát sem kapott túl sokat...

A legnagyobb baj: a padon ami a támadószekciót illeti egy atlétista van, akinek sok köze a focihoz nincs...
Más lesz ez a csapat Sneijderrel, Coutinhoval...
Obi már a mult meccsen megmutatta: többet ér Pandevnél...
Audipower

Hozzászólás Szerző: Audipower »

Nyomi Pandev sajnos még mindig ott van a pályán. :shock:
csak is inter

Di Natale.....
na én őt már Balo távozása utána elhoztam volna...
kiscivis

Hozzászólás Szerző: kiscivis »

Cordoba képtelen úgy felszabadítani, h a labda 4 méterrel távolabb menjen a 16ost, és ne Udinese játékoshoz menjen. Vicc. Minta direkt nekik passzolna...
R9.

Hozzászólás Szerző: R9. »

jó hogy nem 5:1-re mennek már
csak is inter

Cambiasso szépet kapott......16 belül... :evil:
Festa

R9. írta:jó hogy nem 5:1-re mennek már

Én most aláírnám az ikszet,de attól is messze vagyunk.
Kit hoz be Leo?Biabianyt??Vagy Marigát és Cambiassot feltolja mint a Catania ellen?
Kíváncsi leszek.
Első meccs amikor nincs Milito és már Eto'o és halványabb.
Csalódott voltam a nyári igazolási időszak után,de ha most januárban sem jön senki akkor tényleg nagy szarban vagyunk
csak is inter

fasza 3:1
kiscivis

Mintavédekezés megint. Ennyi balfaszt egy rakáson...
Injoc

milan is állt így..csak ott vannak csatárok :?
kiscivis

Injoc írta:milan is állt így..csak ott vannak csatárok :?

Meg egy elég baráti bíró vezette...
Injoc

kiscivis írta:

Meg egy elég baráti bíró vezette...

Voltak itt is kétes dolgok..de ezt főleg a bravúros védekezésnek és a csatárok hiányának köszönhetjük :?
Festa

Hát ez az.Ha most nem ébredünk rá,hogy igazolnunk kell előre akkor legközelebb júniusban lesz lehetőségünk...
Injoc

jó lett volna ha Obit is beküldi..2 friss és gyorsabb ember Eto'oval kiegészülve tudott volna kezdeni talán vmit..illetve még Chivu helyett jöhetne Santon
Pandevvel továbbra is 1gyel kevesebben vagyunk a pályán...se védekezni se támadni nem tud..
jdanika

Hozzászólás Szerző: jdanika »

Az első 10 perc volt a miénk, utána már csak az udinese támadt, Sanchez gyereket is elfelejthetjük, 4 védőből még az 5ik is felrúgja, biztos megkedvelt minket....
Di Natale nevét már tavaly mondtam de lehurrogtak itt páran, hogy már 32 kiégett stb. látom mennyire.....
Most már ideje lenni előre venni valaki.
Cupi

Eddig olyan jó volt Benítezt hibáztatni, de most nem tudjuk.
Az a baj egy komoly ellenfél és végünk....pedig lesznek még nehezebb meccseink is.... :?
Ez a védekezés meg, komolyan nem emlékszem olyanra, hogy 6 meccsen 1 hónapon belül 10 gólt kapjunk. :shock:
Cordoba, Mátrix kettőst meg már nem szabadna játszatni, nagy interisták meg sokat köszönhetünk nekik, de már inkább ártanak a csapatnak sajna.
20recoba

nézhetetlen amit művel a csapat áááá kikúrt ideges vagyok
bodimiki7

Hozzászólás Szerző: bodimiki7 »

Két egymás utáni passz nincs, ami emberhez menne! Ilyen jó az Udinese vagy mi vagyunk fásultak és rosszak? Bia eszméletlen milyen labdákat ad az ellenfélnek, azóta meg mintha a pályán se lenne, de ez javarészt a többiekre is igaz! :oops: :(
Tommy

Hozzászólás Szerző: Tommy »

Na eddig tartott a Leonardo féle csoda.. Az első komoly ellenféltől simán kiszoptunk. Mondjuk azért 2-1-es Udinese vezetésnél ha megadja azt a tizenegyest a bíró, akkor kicsit másképp alakult volna a meccs.

Védelem megint szar volt, Samuel nagyon hiányzik középről. Lúcio mellé bekell építeni ranocchiát, mert nagyon nincs összhang középen.. Ennyit jelent, ha egy jól összeszokott kettős közül kiesik az egyik.. Egy minőségi csatár pedig mindenképp kell most télen, mert nincs cserénk előre, vagyis van, csak azok kalap szart sem érnek, ezen a meccsen elöl hátul szarok voltunk..

A következő 5-6 meccsen kb el is dől, hogy miért fogunk harcolni ebben a szezonban. A Palermo, roma otthon, juve, samp idegenben.. Közte meg egy Bari-Inter meg egy cagliari elleni hazai meccs.
Nia

Hozzászólás Szerző: Nia »

Nem komolyabb ellenfél,mint mondjuk a Napoli volt,sőt...Néha hihetetlen vélemények vannak.
Ez van sejtettem,fog még hibázni mindenki.Ezt elszartuk.Nem kicsit.Csatárt akarok,mert ha Milito ennyire porcelánból lesz idén,akkor ez a Bia gyerek nem oldja meg a problémákat.Sőt inkább hátramozdít.Tudok pár tippet adni...
Ja és már megint kaptunk gólt...9. forduló óta mindig...Cordoba már túl öreg oda,Materazzi sem odavaló(sajnos),Lúcio meg nem old meg egyedül semmit,még akkor se ha csak néha hibázik....
FORZA INTER...6 pont sem a világvége,sőt decemberben sokan aláírták volna.
Nia

Pandevnek tök örültem múlt januárban és akkor igazolt is,de csak ennyi.Azóta és bocs mindenkitől,de ha egy megmozdulása van 10 meccsenként...szerencsétlenség lett.
Baggio85

Hozzászólás Szerző: Baggio85 »

Idén csak abban reménykedhetünk, hogy minél tovább megmaradjon a matematikai esélyünk a bajnoki címre és legalább az utolsó pár fordulóban is legyen izgalom. A nehezebb meccsek csak most jönnek és ez a keret így szűk. Pihenten, rákészülve egy meccsre bárkit megverhetünk a kezdő 11-el, de hosszú távon ez kevés lesz. Bajnokin még megyünk a Juvéhoz, Nápolyba, a "Milanhoz"... Lesznek itt még ponthullajtások bőven részünkről. Az, hogy kikaptunk számomra a kisebb baj, ez benne van, viszont a csapat felén nem láttam, hogy érdekelné őket. Etoo meg Pandev végig állták a meccset. Motta is hozta a szokásos futómennyiséget, és ez egy ennyit futó Udinese ellen kevés. Abban meg, hogy kaptunk 3 gólt, semmi meglepetés nincs.

Nem lesz könnyű dolgunk szerdán, és akkor finoman fogalmaztam.

FORZA INTER!!!
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Baggio85 2011.01.23. 15:14-kor.
Nia

Nia írta:Nem komolyabb ellenfél,mint mondjuk a Napoli volt,sőt...Néha hihetetlen vélemények vannak.
Ez van sejtettem,fog még hibázni mindenki.Ezt elszartuk.Nem kicsit.Csatárt akarok,mert ha Milito ennyire porcelánból lesz idén,akkor ez a Bia gyerek nem oldja meg a problémákat.Sőt inkább hátramozdít.Tudok pár tippet adni...
Ja és már megint kaptunk gólt...9. forduló óta mindig...Cordoba már túl öreg oda,Materazzi sem odavaló(sajnos),Lúcio meg nem old meg egyedül semmit,még akkor se ha csak néha hibázik....
FORZA INTER...6 pont sem a világvége,sőt decemberben sokan aláírták volna.

Ja igen és Castellazzi:Vannak jó meccsei,de mindenképpen elgondolkodtató,hogy egyetlen egy meccsen nem kapott csak gólt...
PellerG

Hozzászólás Szerző: PellerG »

Ez a 2. féldiő....Sansztalanok voltunk.
Viszoint ami egyértelmű, kell egy valaki előre! Komoly céljaink vannak, meg akarjuk nyerni a Scudettot, és még a BL-ben is bízunk titkon!
Ehhez viszont édeskevés az, hogy Biabiany legyen az egyetlen bevethető támadójátékosunk a padról!
Nuku önbizalom, még abszolút nem kiforrott. Lehetne belőle valaki, de ahhoz hétről hétre játszania kéne, és nem 10 perceket. Viszont nálunk nem fér bele az ő "felhozatala".
Sanchezt én azt mondom meg kell vennünk. Tudna lendíteni elől. Pont ő kéne nekünk, a 7-es mez nagyon vár rá. És akkor játszhatnánk a tavaly már bevált 4-2-3-1-et!
Azért ebből a csapatból simán elfogadnám Sanchezt, Asamoaht és Inlert is!

Még annyi: szerintem ma Castellazzi mind a három gólban vastagon benne volt! Elsőnél úgy éreztem simán odaérhetett volna, nem ment szélre a labda. Másodiknál a sorfallal tökölt 2 percet, ehhez képest simán, közöttük eltekerte Di Natale, pedig át kellett volna érnie. harmadiknál meg késve jött és lyukra.

Épp azt gondoltam a meccs előtt, hogy lehet bent tarthatnánk a kezdőben! De azért ma igazolta, hogy azért azt mégsem. Igaz a szabadrúgások Julionak is a gyengéi, de ez ma nem tetszett tőle!
Tommy

Az a védelem hibája leginkább, mert minden meccsen csinálnak valami ökörséget mióta nincs Samuel..

Castelazzi hibázott ma, de nem rajta ment el a meccs, azért a bravúrjaival megmentette már párszor a csapatot idén..

Kell egy minőségi csatár előre, ranocchiát pedig bekell építeni Lúcio mellé, cordoba nem fogja tudni azt a szintet hozni mint Samuel, de Ranocchia képes lehet rá. Igazából várható volt, hogy ma nem nyerünk.. Udine ellen idegenben mindig kurva nehéz, és rohadt jó formában vannak.
Nia

Tommy írta:Az a védelem hibája leginkább, mert minden meccsen csinálnak valami ökörséget mióta nincs Samuel..

Castelazzi hibázott ma, de nem rajta ment el a meccs, azért a bravúrjaival megmentette már párszor a csapatot idén..

Kell egy minőségi csatár előre, ranocchiát pedig bekell építeni Lúcio mellé, cordoba nem fogja tudni azt a szintet hozni mint Samuel, de Ranocchia képes lehet rá. Igazából várható volt, hogy ma nem nyerünk.. Udine ellen idegenben mindig kurva nehéz, és rohadt jó formában vannak.

Hát teljesen erről beszélek.
Francesco

Hozzászólás Szerző: Francesco »

Tommy írta:Na eddig tartott a Leonardo féle csoda.. Az első komoly ellenféltől simán kiszoptunk. Mondjuk azért 2-1-es Udinese vezetésnél ha megadja azt a tizenegyest a bíró, akkor kicsit másképp alakult volna a meccs.

Zengával tuti nyertünk volna... :)
Nekem a következő dolgok nagy feltűnőek és nem csak ezen a meccsen:
- Gyengén passzolunk és sokszor pontatlanok az átadásaink, még a rövidek is.
- Gond van a labdakezeléssel.
- Lúcio az utóbbi időben megbízhatatlan, de ezt tudjuk be annak, hogy sérült a Samuel.
- Chivu nem rossz játékos, de a kezdőcsapatba egy energikusabb játékos kellene a szélre.
- Cambiasso és Motta lövöldözték a gólokat és ezáltal elfelejtették, hogy ők védekező középpályások. Ez nyilván azért van, mert nincs irányítónk így előrefelé többet kell vállalniuk.
- Előzőből kiindulva, nem tudjuk a középpályán megakasztani az ellenfelet, még egy Cesena is simán feláll a 16-osunk előterében.
- Biabiany és Pandev egy katasztrófa.
- Nincs kispadunk és főleg, nincs csatárunk.
- Castellazzi cserekapusnak tökéletes.

Ne várjuk, hogy egyik napról a másikra elmúlik Benitez varázsa és a tudat, hogy "mi már mindent megnyertünk". Ebben az évben nem reális cél a bajnokság megnyerése. A nyáron egy komolyabb vérátömlesztést kellene eszközölni a csapatnál, mert vannak páran, akik annyira nem hajtanak és biztonságban érzik a helyüket a kezdőben, amit ha a padra tekintek meg is értem. Nyáron el kellett volna hozni Mascherano-t és Kuyt-öt. Most télen Ranocchia, Criscito és Sánchez kellett volna. Nyáron pedig újabb játékosok...
Örüljünk, hogy nem úgy jöttünk ki az edzőváltásból, mint a Pool, hanem elég jól. Kaptunk ki Mourinhoval is, pedig akkor egy fokkal erősebb volt a csapat.
Egyébként Inler, Asamoah, Sánchez, Di Natale, Isla, mind nagyon meggyőző volt.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Francesco 2011.01.23. 14:49-kor.
mike

Hozzászólás Szerző: mike »

Nahát ez fasza :evil:
Meccsem volt, így nem tudtam nézni, a meccs után szólt egyik cimbim hogy kikaptunk az Udine ellen : (
Látatlanban mondom a hsz-ek alapján hogy 4-5 játékos nem méltó ennek a csapatnak a mezére.
Pl Cordoba is 10 éve Interes, sosem bírtam és nem is tartottam sohasem Inter szintűnek, de mostmár végképp eljárt az idő felette.
Ha nem igazolunk, semmire sincs esélyünk idén :!:
R9.

hát sajnos tényleg az első igazi ellenféltől kaptunk egy 3ast
de azért várjuk meg még sneijder coutinhi milito 3as felépülését
ha fio roma juve meccseket lehozzuk akkor meglehet még a scudetto

este egy milan x jó lenne
PellerG

Hozzászólás Szerző: PellerG »

Fáradtak voltunk! Nagyon! 65.-70. perctől sokakon láttam hogy végük van! A vége felé már nem is támadtuk meg az embert.
Valahol jogos, mert 3 naponta meccsünk van, és ez február végéig így lesz majd!
De....Épp ezért eszmélhetne a vezetőség, és legalább 1 szélsőt vennünk kéne, mert elől végünk van ha valaki kiesik, és Milito már 3.-szor sérült a szezonban....

Ja és a legjobb: jövő héten, Palermo ellen nem lesz Cordoba, Chivu és Stankovic, sárgák miatt! Faja!
A 93. percben igazán fontos volt még egyet odarúgnia Dekinek!
Nia

Pont Deki az akit nem kellene csesztetni.Szinte a legjobbunk egész évben.A sárga meg előbb-utóbb várható volt,nem egy anyámasszonykatonája :)

Most nézem csak:A 2. fordulóban szopott a Milán a Cesenatól...oh,de szép is lenne megint,de múlt héten már bejött egy kérés :)))
Tommy

Hát Chivu meg Cordoba nem fog hiányozni.. Legalább kezdhet Ranocchia és Santon.

Scudettoról én még nem mondtam le, következő 5-6 meccsen eldől, hogy van-e rá esélyünk, ha jól jövünk ki a palermo, samp, roma, fiorentina és juve elleni meccsekből akkor lehet esélyünk, mert utána már könnyebb meccseink lesznek, és a milannak utána jönnek nehezebb meccsei.. A keretünk pedig még mindig a legerősebb a serie a-ban, csak egy támadót igazoljanak morattiék.
Nia

Chivu-t mindenáron ki akarod baszni :) Pedig mostanában nem szörnyű :)))
Mondtam 6 pont nem hátrány(persze optimistán 6),tényleg aláírtátok volna decemberben,nem???Senki nem kimagaslóan erős az idén,és a milán hazain még úgysem,fog hibázni...Mi is,februárban is,biztos vagyok benne.Messze van még május:)
Baggio85

Hozzászólás Szerző: Baggio85 »

Tommy írta:Scudettoról én még nem mondtam le, következő 5-6 meccsen eldől, hogy van-e rá esélyünk, ha jól jövünk ki a palermo, samp, roma, fiorentina és juve elleni meccsekből akkor lehet esélyünk, mert utána már könnyebb meccseink lesznek, és a milannak utána jönnek nehezebb meccsei..

Én abból indulok ki, hogy az utóbbi 10 évben, 5 vereséggel nem lett bajnok egy csapat sem. Jó, tegyük fel, idén talán a listavezető Milan sem teljesít annyira kimagaslóan, és belefér az 5. De akkor innentől 18 meccsen nem kaphatunk ki!
20recoba

május messze van , viszont az átigazolási határidő egyre közelebb, és ha sürgősen nem lép valamit a vezetőség akkor kuka ennek az évnek, mert egy szem Etoval elöl semmire sem fogunk menni látva, hogy Milito milyen sérülékeny nem beszélve arról, hogy amikor egészséges volt Wesley akkor rá sem igazán lehetett számítani, mivel pocsékul játszott egész ősszeé. Pandevet meg Biat inkább nem is említem csak felesleges szócséplés lenne
Valakit igazolni kell a támadó sorba és sürgősen
KOmolyan mondom én is rühellem Mutut mert egy kokszos román , de ha más nincs akkor őt hozzuk el, mert focizni az fél lábbal is jobban tud mit a macedón zsenink
hvmetal

Hozzászólás Szerző: hvmetal »

na,ma nem jött ki a lépés.számítani lehetett,hogy 1 csatárral nem nyerünk.de legalább lehet meggyőzte a csapat Morattiékat,hogy kell egy csatár.
szóval ha nyerünk a fio ellen 6pont lesz a hátrány,nem? mi az
fura ha edzek nyer a csapat,Mancini ideje óta,de ma másnapos vagyok,ma csapat is az volt.
majd nem iszok meccs előtt! bárcsak így menne
2010-2011 olasz bajnok az Internazionale
Cupi

Nyerünk vajon rangadót ebben a szezonban? Idáig ez nem nagyon sikerült ha jól emlékszem. :cry: Jó papiron a mai nem volt az, de az Udinese formáját nézve nevezhettük annak is. Védelmet nagyon össze kell kapni és kell egy csatár. Lehet a napoli elleni kupa meccset fel kellene adni és pihentetni kéne több játékost is mert ez így nem lesz jó. Nápolyban bajnokin a legerősebb csapatunkkal is meg szoktunk izzadni, sőt nem is emlékszem mikor nyertünk ott utoljára.
Persze 5 győzelem után kikaptunk 1x, nem tragédia, főleg Udinese ellen idegenben, de pl az már igen, hogy mennyi gólt kapunk és milyen emberek ülnek a kispadon támadó poszton... :?
R9.

chivu támadásokat sorra elrontja, beadási oda mennek ahol nincs ember, passzai pontatlanok
hátul meg egy gyorsabb technikásabb játékos rommá szopatja

castelazzi, pandev, chivu, biabiany mehet a pcsába
Fan Gusto

Hozzászólás Szerző: Fan Gusto »

Ma az igazi probléma az volt, hogy 0-1-nél elhittük, hogy miénk a meccs és elfelejtettünk védekezni hátul. Szerintem a csapatnak még jól is jöhet ez a vereség, mert így most ráébredtünk,hogy Leoval sem jön minden magától.
Chivu elég ügyes volt hátul, aki kritikán aluli volt ma az Bia aki lehet, hogy a kispadon végig a nappal szemben ült, mert egy jó passza sem volt... Pandev igazából nem volt rossz, mivel labdába sem igazán ért. Ez összességében kevés.. kell még igazolás, ha normális szezont szeretnénk!
Nia

Fan Gusto írta:aki kritikán aluli volt ma az Bia aki lehet, hogy a kispadon végig a nappal szemben ült, mert egy jó passza sem volt... !

Kritikán aluli?Inkább úgy fogalmaznék :22 éves,ennél már több kellene tőle,hogy azt mondjam Inter játékos!
Válasz küldése