Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)

Minden ami a csapattal kapcsolatos

Moderátorok: Interiscoming, internaZIOnaLe

INTER-1908

Re: Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)

Hozzászólás Szerző: INTER-1908 »

Atosz írta: 2024.03.04. 21:42
Dan-i-nter írta: 2024.03.04. 21:30 A kérdés itt az, hogy befolyásolt-e bármit is a becsúszás, mivel Barellla már befejezte a lövést, a védőnek köze nem volt a labdához. Sajtó majd biztos csámcsog rajta egy sort.
Az szerintem nem kérdés, hogy befolyásolt-e bármit is a becsúszás, mert attól függetlenül, hogy nem befolyásolta Barella lövését, még szabálytalan. Mint ahogy az sem befolyásol semmit, ha valaki felpofoz valakit a pálya másik pontján, mégis szabálytalan.
Pontosan ha ez a felpalyanal van egy passznal nincs kérdés szerintem a srac egy egyértelmű kiállítást úszott meg mert ez minimum sarga volt.
Tombi1986

Hozzászólás Szerző: Tombi1986 »

INTER-1908 írta: 2024.03.04. 21:51
Atosz írta: 2024.03.04. 21:42
Dan-i-nter írta: 2024.03.04. 21:30 A kérdés itt az, hogy befolyásolt-e bármit is a becsúszás, mivel Barellla már befejezte a lövést, a védőnek köze nem volt a labdához. Sajtó majd biztos csámcsog rajta egy sort.
Az szerintem nem kérdés, hogy befolyásolt-e bármit is a becsúszás, mert attól függetlenül, hogy nem befolyásolta Barella lövését, még szabálytalan. Mint ahogy az sem befolyásol semmit, ha valaki felpofoz valakit a pálya másik pontján, mégis szabálytalan.
Pontosan ha ez a felpalyanal van egy passznal nincs kérdés szerintem a srac egy egyértelmű kiállítást úszott meg mert ez minimum sarga volt.
Várhidi mennyire nem szereti az Intert.
Kb. azt mondta Genova jobban játszott és megérdemelte volna a vezetést.
11-es pedig szerinte szöglet volt.
Úgy gondolom, ha nem 11-es akkor kirúgás…
PellerG

Hozzászólás Szerző: PellerG »

Azért idén a bírókra sem lehet panaszunk, de elmondhatjuk azt, hogy mégsem emiatt lőttünk ki a tabellán.
Sommer sok clean sheetje meg nagyrészt úgy jön össze, hogy nincs is védeni valója a meccseken, a védelem és a védelmi rendszerünk az, ami nagyon egyben van.
Atosz

Hozzászólás Szerző: Atosz »

Ez mi a faszért volt sárga Martineznek? Csak elesett, és felállt. Nem volt műesés, nem akarta eladni..
Cupi

Hozzászólás Szerző: Cupi »

Most mit csinalunk?Jo sok eladott labda es teljesen magunkra huzzuk oket.....
sly89

Hozzászólás Szerző: sly89 »

A gólját leszámítva Asllani nagyon súlytalan arra a pozícióra - védekezni nem tud, és nagyon könnyen elnyomják.
PellerG

sly89 írta: 2024.03.04. 22:20 A gólját leszámítva Asllani nagyon súlytalan arra a pozícióra - védekezni nem tud, és nagyon könnyen elnyomják.
Nekem ő továbbra is inkább 8-asnak tűnik, de Inzaghi nem győzi hangsúlyozni, hogy nála ott nem jöhet szóba.
Cupi

sly89 írta: 2024.03.04. 22:20 A gólját leszámítva Asllani nagyon súlytalan arra a pozícióra - védekezni nem tud, és nagyon könnyen elnyomják.
Igen.2.felidobe ket csunyan eladott labdaja volt amibol jottek is.....
Tombi1986

“B” mag hiányzik, most nem is értem őket…
Ilyen baromság miatt nem bejönni a stadionba.
Amúgy a Genova kellemetlen ellenfél, de az Inter is kell hozzá. Nagyon leengedtünk…
Tombi1986

Nem volt könnyű mérkőzés, de majd jön Várhidi mester és elmondja, hogy x lett volna igazságos végeredmény…
Cupi

Elszoktunk ezektől a szenvedős izgulós meccsektől de néha ez is kell. :D
Nagyon sok volt ma a hiba, pontatlanság, elszórt labda és a befejezéseknél is vagy tököltünk vagy rossz döntéseket hoztunk.
Na mind1. 3 pont jár ezért is. ;)
Nyilván a Bologna ellen ez kevés lesz de ezt a csapat is tudja.
Nálam Mikhy pad a következő körben. Nagyon látszik rajta, hogy szét van hajtva.
INTER-1908

Kellenek az ilyen meccsek mert a BL-re nem a 4-0 as meccsekbol tudunk hangolni igazán!
Kellenek az eles meccsek hogy ne felejtsünk el küzdeni
sorger=giallo

Hozzászólás Szerző: sorger=giallo »

15 pont. Hurrá! A ma esti egyebeket felejtsük el.

FORZA INTER!!!
mike

Hozzászólás Szerző: mike »

Szép volt fiúk!! :clap:

Bár takarékosabb meccs volt, de nem lehet mindig gálázni.
Alexis góljának nagyon örülök.

15 pont előny, 11 fordulóval a vége előtt.
27 bajnokiból 23 győzelem.
Hihetetlen mennyire összerakta Inzaghi a csapatot, pedig tavaly már sokan lemondtunk róla.
MLK

Hozzászólás Szerző: MLK »

Olyanok voltak a srácok mintha egy alapozó edzőtáborból estek volna be a meccsre. Van ilyen is. A három pont zsákban így is és a tabella nagyon jól fest :)
Cupi

mike írta: 2024.03.04. 22:50 Szép volt fiúk!! :clap:

Hihetetlen mennyire összerakta Inzaghi a csapatot, pedig tavaly már sokan lemondtunk róla.
Az a kemény, hogy ha azt feltételezzük a juve és a milan innentől az összes meccsét nyeri /nem fogja/ akkor nekünk 6 meccset kell nyernünk a 11-ből. Na azt a mostaninál egy gyengébb Inter is hozná. :)
Óvatos vagyok és nem szeretek elkiabálni semmit de innen szinte nem lehet elbukni. ;)
mike

Hozzászólás Szerző: mike »

Cupi írta: 2024.03.04. 22:58
mike írta: 2024.03.04. 22:50 Szép volt fiúk!! :clap:

Az a kemény, hogy ha azt feltételezzük a juve és a milan innentől az összes meccsét nyeri /nem fogja/ akkor nekünk 6 meccset kell nyernünk a 11-ből. Na azt a mostaninál egy gyengébb Inter is hozná. :)
Óvatos vagyok és nem szeretek elkiabálni semmit de innen szinte nem lehet elbukni. ;)
Elnézve a csapatokat, szerintem hamarabb lesz ebből 20 pont előny, mint 10:)
Eddig ódzkodtam tőle, de most én is azt mondom, így oda lehet mindent pakolni a madridi visszavágóra.
INTER-1908

Azert most meg egy kemeny kor var rank...
Bologna - Atletico- Napoli....
Fontos volt a mai gyozelem mert ha jon esetleg 2 x akkor is min 11 pont elonyunk megmaradna es onnantol gyakorlatilag Milan es Lazio kivul szinte csak a tabella masodik feleben lévő csapatok jonnek
interfan

Hozzászólás Szerző: interfan »

Ertekelesek:

- Eurosport.it:

Asllani 7,5
Barella 7
Mkhitaryan 7
Sanchez 7
Bisseck 6,5
C.Augusto 6,5
Acerbi 6,5
Dimarco 6,5
Martinez 6,5
Thuram 6,5
Sommer 6
Pavard 6
Darmian 6
DeVrij 5,5
Dumfries 5,5
Arnautovic 5,5

- Tuttomercatoweb:

Sanchez 7,5
Asllani 7
Barella 7
Thuram 7
Sommer 6,5
DeVrij 6,5
C.Augusto 6,5
Acerbi 6,5
Dimarco 6,5
Mkhitaryan 6,5
Bisseck 6
Pavard 6
Darmian 6
Martinez 6
Dumfries 5,5
R9.

Hozzászólás Szerző: R9. »

INTER-1908 írta: 2024.03.04. 23:47 Azert most meg egy kemeny kor var rank...
Fontos volt a mai gyozelem mert ha jon esetleg 2 x akkor is min 11 pont elonyunk megmaradna es onnantol gyakorlatilag Milan es Lazio kivul szinte csak a tabella masodik feleben lévő csapatok jonnek
Bologna ellen sztem egy X belferhet, sot Atletico ellen is bar sztem nyerunk
napolit meg kicsontozzuk itthon :)
Tombi1986

R9. írta: 2024.03.05. 07:00
INTER-1908 írta: 2024.03.04. 23:47 Azert most meg egy kemeny kor var rank...
Bologna ellen sztem egy X belferhet, sot Atletico ellen is bar sztem nyerunk
napolit meg kicsontozzuk itthon :)
Szerintem is a Bologna ellen egy csendes 0:0 tökéletes lesz, de ha úgy jön ki a lépés az sem baj, ha nyerünk.
Cupi

Tombi1986 írta: 2024.03.05. 07:06
Szerintem is a Bologna ellen egy csendes 0:0 tökéletes lesz, de ha úgy jön ki a lépés az sem baj, ha nyerünk.
Meglepne ha 0-0 lenne mert a Bologna is szeret támadni és jól is nyomják. :) Egyébként én is azt érzem ott nem nyerünk. Döntetlenre tippelnék de mondjuk egy 2-2-re. ;)
interfan

Eltiltjak a tegnapi merkozest vezeto birot a Biroi Szovetseg szerint teljesen jogtalan Inter szamara itelt tizenegyes utan.

En ertem hogy az Olaszok imadjak a szinhazat, de ezt a dramat es mubalhet megint minek kell csinalni?
Teljesen erthetetlen az egesz...
Mintha ezek miatt vezetnek 15 ponttal...
Jobb lenne a Juventus, Milan es tarsaiknak a sajat teljesitmenyukon gondolkozni a gyulolkodes helyett.
Interfan1000

Hozzászólás Szerző: Interfan1000 »

Ezen mi volt teljesen jogtalan? :D Kérdéses volt, mert 50-50%, hogy valaki megadja vagy sem (láttam már ilyet is és olyat is), de hogy teljesen jogtalan lett volna az egy vicc! :lol:
Tombi1986

interfan írta: 2024.03.05. 15:35 Eltiltjak a tegnapi merkozest vezeto birot a Biroi Szovetseg szerint teljesen jogtalan Inter szamara itelt tizenegyes utan.

En ertem hogy az Olaszok imadjak a szinhazat, de ezt a dramat es mubalhet megint minek kell csinalni?
Jobb lenne a Juventus, Milan es tarsaiknak a sajat teljesitmenyukon gondolkozni a gyulolkodes helyett.
Az nem működik. Magyar Milan chat oldalon egyesek már azt írják, hogy bunda az egész szezon. Azt ilyenkor elfelejtik, hogy mennyi pontot vesztettek.
Tegnap 11-es vagy-vagy. Továbbra is úgy gondolom, aki 16-oson belül becsúszik abban pillanatban meg van az esélye, hogy büntető lesz a vége.
interfan

Tombi1986 írta: 2024.03.05. 17:15
interfan írta: 2024.03.05. 15:35 Eltiltjak a tegnapi merkozest vezeto birot a Biroi Szovetseg szerint teljesen jogtalan Inter szamara itelt tizenegyes utan.

Az nem működik. Magyar Milan chat oldalon egyesek már azt írják, hogy bunda az egész szezon. Azt ilyenkor elfelejtik, hogy mennyi pontot vesztettek.
Tegnap 11-es vagy-vagy. Továbbra is úgy gondolom, aki 16-oson belül becsúszik abban pillanatban meg van az esélye, hogy büntető lesz a vége.
"
A jatekvezetoket megtevesztik olyan jatekosok akik szanalmasan mint egy bohoc dobaljak magukat, es eljatszanak olyan traumkat es seruleseket amik nem letezenk."

Mondta ezt a Genoa elnoke Barellarol, es a tizengyesrol...
Jaa es meg Inzaghit is gyonyoruen tamadta.

Megint all a bal az egesz Olasz futballban, egy teljesen hulyesegen.
Nem ertem mi szukseg van erre, mintha ezen mulna a bajnoksag.

https://m.calciomercato.com/news/genoa- ... acci-22689
Stankov

Hozzászólás Szerző: Stankov »

Tegnap még a félidő előtt írtam hogy szerintem se volt büntető, mert ha nehezen is de látható volt hogy beleért a labdába, azért állt neki pörögni a laszti meg kapura is ment volna.
De hogy ekkora hiszti legyen belőle.
Amúgy kíváncsi lennék hogy ha Genoa elnökére így ráugrana mondjuk épp Barella akkor ő mit művelne, gyanítom fel se tudna állni.

A másik meg érdekes amúgy pont egy Milanos haver világított rá nálam arra hogy ha ez mezőnybe történik tuti sárga sőt még az is lehet hogy piros amekkora lendülettel érkezett a genovai, nem is érdekelte mit kit talál el.
Interfan1000

Hozzászólás Szerző: Interfan1000 »

Egyébként meg verjék nyugodtan a nyálukat, jövő héten már a kutyát nem fogja érdekelni a Genoa elnöke…
vaskalap

Hozzászólás Szerző: vaskalap »

Ezek a sárdobálások olyan savanyú a szőlő érzést keltenek.Totál együtt a csapat,nagy az egység,kanyarban sincsenek az üldözők.Tömören ennyi.Nézzen már fel a tabellára mindenki,mert ott a lényeg.
Festa

Hozzászólás Szerző: Festa »

Hazatérve a meccsről még frissek az élmények ,de azt sajnálom hogy a Nord tüntetése teljesen elvette a figyelmet a csapat remek szerepléséről.Amig nem jött be a kemény mag addig gyakorlatilag a Genoa drukkerek leszurkolták a stadiont.Nyilván azért is jobban zavar ,mert alattuk ültünk.Nekem különösen is fontos volt a győzelem,mert az volt a gyerekeim első meccse a SAN siroban.Persze kifoghattunk volna egy 4-0-t is viszont ez egy ilyen szenvedős egy gòlos győzelem volt ahol kicsit izgulni is kellett a végén .A Genoa azért egy tipikusan kellemetlenül játszò közép csapat ami nem nyílt ki annyira,hogy legyen területünk kontrázni illetve a támadásépítésbe szokatlanul sok hiba csúszott.A 3 pont és így a 15 pontos előny viszont megvan és ezzel együtt azt gondolom,hogy a Scudetto is,
alwin91

Hozzászólás Szerző: alwin91 »

Festa írta: 2024.03.05. 22:16 Hazatérve a meccsről még frissek az élmények ,de azt sajnálom hogy a Nord tüntetése teljesen elvette a figyelmet a csapat remek szerepléséről.Amig nem jött be a kemény mag addig gyakorlatilag a Genoa drukkerek leszurkolták a stadiont.Nyilván azért is jobban zavar ,mert alattuk ültünk.Nekem különösen is fontos volt a győzelem,mert az volt a gyerekeim első meccse a SAN siroban.Persze kifoghattunk volna egy 4-0-t is viszont ez egy ilyen szenvedős egy gòlos győzelem volt ahol kicsit izgulni is kellett a végén .A Genoa azért egy tipikusan kellemetlenül játszò közép csapat ami nem nyílt ki annyira,hogy legyen területünk kontrázni illetve a támadásépítésbe szokatlanul sok hiba csúszott.A 3 pont és így a 15 pontos előny viszont megvan és ezzel együtt azt gondolom,hogy a Scudetto is,
Én is ugyanígy éltem meg a meccset a helyszínen. Őszintén megmondom, én nagyon nem értek egyet a Norddal, hogy így tiltakoznak, mert ez egyedül a pályán levő játékosokra fog bármilyen hatással lenni, a ligát rohadtul nem érdekli.
interfan

Kedvenc lapunk a Tuttosport folytatja a "Marotta League" baromsagat.

https://www.fcinter1908.it/ultimora/tut ... ma-pagina/

"Hosszu es targyilagos tevedesek sora az Inter javara"

Az...
alwin91

interfan írta: 2024.03.06. 09:42 Kedvenc lapunk a Tuttosport folytatja a "Marotta League" baromsagat.

Az...
Sokszor volt ez fordítva, nem kell velük foglalkozni.
Festa

interfan írta: 2024.03.06. 09:42 Kedvenc lapunk a Tuttosport folytatja a "Marotta League" baromsagat.

Az...
Benne van a Fionak itélt tizenegyes ahol előbb ért a labdához Sommer mint a támadóhoz?
Az Uefa is benne van és azért tudtunk tovább menni a BL-ben?
Vannak véleményes tizik, de vaknak kell lenni ha valaki azt gondolja, hogy ezért jutottunk tovább.
interfan

Festa írta: 2024.03.06. 10:06

Az...
Benne van a Fionak itélt tizenegyes ahol előbb ért a labdához Sommer mint a támadóhoz?
Az Uefa is benne van és azért tudtunk tovább menni a BL-ben?
Vannak véleményes tizik, de vaknak kell lenni ha valaki azt gondolja, hogy ezért jutottunk tovább.
Persze hogy benne van az UEFA, ez nem is kerdes Festa. :D
Amiota a PSG-Inter barati es partnersegi viszony van, azota Al-Khelaifi intezi a meccseinket.
Emlekezzuk a Barcelonara, akik tavaly vegig habzoszajjal csaloztak minket, meg szerencse, biroi segitsegeztek a BL miatt, sot meg az idei szezonban is halljuk ezt toluk, es nem a szurkoloktol hanem a vezetoktol.
Kit erdekel, hogy pont a Barcelonarol derult ki hivatalosan is, hogy evekig lefizettek a birokat. :D
Ez mit sem szamit, az Inter a csalo tudjuk.
Oriasi. :D

Tuttosportnak pedig mar dosszieja, es kulon mappaja van az Inter javara elkovetett tevedesekre.
https://m.fcinternews.it/in-primo-piano ... nze-949222

Erdemes elolvasni hany meg hany meccset, es milyen meccseket emlitenek. :D
cuchu11

Hozzászólás Szerző: cuchu11 »

Festa írta: 2024.03.05. 22:16 Hazatérve a meccsről még frissek az élmények ,de azt sajnálom hogy a Nord tüntetése teljesen elvette a figyelmet a csapat remek szerepléséről.Amig nem jött be a kemény mag addig gyakorlatilag a Genoa drukkerek leszurkolták a stadiont.Nyilván azért is jobban zavar ,mert alattuk ültünk.Nekem különösen is fontos volt a győzelem,mert az volt a gyerekeim első meccse a SAN siroban.Persze kifoghattunk volna egy 4-0-t is viszont ez egy ilyen szenvedős egy gòlos győzelem volt ahol kicsit izgulni is kellett a végén .A Genoa azért egy tipikusan kellemetlenül játszò közép csapat ami nem nyílt ki annyira,hogy legyen területünk kontrázni illetve a támadásépítésbe szokatlanul sok hiba csúszott.A 3 pont és így a 15 pontos előny viszont megvan és ezzel együtt azt gondolom,hogy a Scudetto is,
Szépen köntörfalazol Festa, de most már valld be őszintén
hogy csakis a Tini Nindzsa Teknőcök miatt mentetek ki a meccsre! :lol:
P-Inter

Hozzászólás Szerző: P-Inter »

Az...
Am Interfan, téged ezek a cikkek miért húznak fel ennyire? Ne értsd félre, tök jó, hogy bedobod, de a kommentet hozzá nem értem. Egy nem Interes lap nem fog minket felnyalni, ez nyilvánvaló. Egy Interes viszont sanszos, hogy igen.
Na mindegy. Ott legalább nem csak egy NSO van.
vivainter

Hozzászólás Szerző: vivainter »

A tuttosport nagyjából azért jött létre, hogy legyen mivel kitörölni a fenekünket. Ennek megfelelően is kell kezelni. Pont.
alwin91

alwin91 írta: 2024.03.06. 09:32
Én is ugyanígy éltem meg a meccset a helyszínen. Őszintén megmondom, én nagyon nem értek egyet a Norddal, hogy így tiltakoznak, mert ez egyedül a pályán levő játékosokra fog bármilyen hatással lenni, a ligát rohadtul nem érdekli.
Láttam Festa, hogy ezzel kapcsolatban írtál nekem, sajnos nem engedi a rendszer, hogy privát üzenetet küldjek neked :(
PetR
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: PetR »

alwin91 írta: 2024.03.07. 09:51
alwin91 írta: 2024.03.06. 09:32 Én is ugyanígy éltem meg a meccset a helyszínen. Őszintén megmondom, én nagyon nem értek egyet a Norddal, hogy így tiltakoznak, mert ez egyedül a pályán levő játékosokra fog bármilyen hatással lenni, a ligát rohadtul nem érdekli.
Láttam Festa, hogy ezzel kapcsolatban írtál nekem, sajnos nem engedi a rendszer, hogy privát üzenetet küldjek neked :(
:o van valami hibaüzeneted? Mert akkor ránézek, hogy mi lehet. Úgy tudtam nincs gond az üzenetküldéssel jelenleg...
Festa

alwin91 írta: 2024.03.06. 09:32
Most már látom,de csak egy vicces megjegyzés volt csak.
Érdekes,hogy mennyi magyar volt kint miközben ez nem rangadò volt.
alwin91

PetR írta: 2024.03.07. 10:50
alwin91 írta: 2024.03.06. 09:32 Én is ugyanígy éltem meg a meccset a helyszínen. Őszintén megmondom, én nagyon nem értek egyet a Norddal, hogy így tiltakoznak, mert ez egyedül a pályán levő játékosokra fog bármilyen hatással lenni, a ligát rohadtul nem érdekli.
:o van valami hibaüzeneted? Mert akkor ránézek, hogy mi lehet. Úgy tudtam nincs gond az üzenetküldéssel jelenleg...
"Nem mindegyik felhasználót sikerült hozzáadni, mivel nem mindenki engedélyezte privát üzenetek fogadását."
Festát nem tudom egyedül hozzáadni a címzettek hozzáadásánál. Téged egyébként sikerül PetR.
interfan

Gazzetta szerint tobb poszton is pihentetes lehet holnap a BL meccs miatt.
Pihenot kaphat Pavard, Darmian, Dimarco, es a most felepult Calhanoglu es Thuram is.

Varhato kezdo a Bologna ellen:

Sommer
Bisseck-Acerbi-Bastoni
Dumfries-Barella-Asllani-Mkhitaryan-C.Augusto
Arnautovic-Martinez

Varhato kezdo az Atletico ellen:

Sommer
Pavard-Acerbi-Bastoni
Darminan-Barella-Calhanoglu-Mkhitaryan-Dimarco
Thuram-Martinez
PellerG

interfan írta: 2024.03.08. 08:38 Gazzetta szerint tobb poszton is pihentetes lehet holnap a BL meccs miatt.
Pihenot kaphat Pavard, Darmian, Dimarco, es a most felepult Calhanoglu es Thuram is.

Varhato kezdo a Bologna ellen:

Sommer
Bisseck-Acerbi-Bastoni
Dumfries-Barella-Asllani-Mkhitaryan-C.Augusto
Arnautovic-Martinez

Varhato kezdo az Atletico ellen:

Sommer
Pavard-Acerbi-Bastoni
Darminan-Barella-Calhanoglu-Mkhitaryan-Dimarco
Thuram-Martinez
Bisseck megérdemelné hogy kezdjen, Pavardnak azért nem árt a pihi.
Viszont legalább ennyire nem érdemelné meg De Vrij, ha egyik meccsen sem kezdene majd.
Szerintem idén borzasztó stabilan és megbízhatóan játszik, az elmúlt 1-2 éve gyengébb volt, de idén legalább annyira megbízható, mint Acerbi.
PetR
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: PetR »

alwin91 írta: 2024.03.08. 08:15 "Nem mindegyik felhasználót sikerült hozzáadni, mivel nem mindenki engedélyezte privát üzenetek fogadását."
Festát nem tudom egyedül hozzáadni a címzettek hozzáadásánál. Téged egyébként sikerül PetR.
Áh értem, ez viszont személyre szabott beállítás, Festának kell engedélyeznie a beállításai között. :) Kép

off vége
sorger=giallo

Mi a tipp, mi lesz ma a Bologna ellen? Az nyilvánvaló, hogy a hazaiak ezerrel hajtanak, hogy BL-t érő pozícióban maradjanak, de nem tartom kizártnak, hogy a dobogóra fáj a foguk a végelszámolásnál. Persze ehhez továbbra is erőn felül kellene teljesíteniük, amire láttunk már példát, de nyilván nem lesz egyszerű feladat előrébb kapaszkodniuk úgy, hogy azért nem árt hátrafelé is figyelniük. Az biztos, hogy kemény menet lesz, de szerintem SI nem "áldozza be" ezt a meccset (sem) a BL-ért. Azért jó lenne minimum ponttal távozni ma este és nem szem elől téveszteni az ősszel megszerzett tapasztalatokat a hazaiak ellenében.

FORZA INTER!!!
Festa

sorger=giallo írta: 2024.03.09. 17:03 Mi a tipp, mi lesz ma a Bologna ellen? Az nyilvánvaló, hogy a hazaiak ezerrel hajtanak, hogy BL-t érő pozícióban maradjanak, de nem tartom kizártnak, hogy a dobogóra fáj a foguk a végelszámolásnál. Persze ehhez továbbra is erőn felül kellene teljesíteniük, amire láttunk már példát, de nyilván nem lesz egyszerű feladat előrébb kapaszkodniuk úgy, hogy azért nem árt hátrafelé is figyelniük. Az biztos, hogy kemény menet lesz, de szerintem SI nem "áldozza be" ezt a meccset (sem) a BL-ért. Azért jó lenne minimum ponttal távozni ma este és nem szem elől téveszteni az ősszel megszerzett tapasztalatokat a hazaiak ellenében.

FORZA INTER!!!
Szerintem megyünk annyira ,hogy egy szoros meccsen és tudunk 1 góllal nyerni,de a jelen helyzetben az X sem tragédia .
Nekünk idegenben szerintem azért megy jobban ,mert többet tudunk kontrázni és az nekünk nagyon jól megy.
sorger=giallo

Festa írta: 2024.03.09. 17:21 Szerintem megyünk annyira ,hogy egy szoros meccsen és tudunk 1 góllal nyerni,de a jelen helyzetben az X sem tragédia .
Nekünk idegenben szerintem azért megy jobban ,mert többet tudunk kontrázni és az nekünk nagyon jól megy.
Így legyen!

FORZA INTER!!!
CsaSzi9294

Hozzászólás Szerző: CsaSzi9294 »

Megérdemelt vezetés! 8-)
Bravo Bisseck! :thumbup: :clap:
sorger=giallo

Szép volt Bastoni és pazar Bisseck befejezés.

FORZA INTER!!!
Válasz küldése