Pontosan ha ez a felpalyanal van egy passznal nincs kérdés szerintem a srac egy egyértelmű kiállítást úszott meg mert ez minimum sarga volt.Atosz írta: ↑2024.03.04. 21:42Az szerintem nem kérdés, hogy befolyásolt-e bármit is a becsúszás, mert attól függetlenül, hogy nem befolyásolta Barella lövését, még szabálytalan. Mint ahogy az sem befolyásol semmit, ha valaki felpofoz valakit a pálya másik pontján, mégis szabálytalan.Dan-i-nter írta: ↑2024.03.04. 21:30 A kérdés itt az, hogy befolyásolt-e bármit is a becsúszás, mivel Barellla már befejezte a lövést, a védőnek köze nem volt a labdához. Sajtó majd biztos csámcsog rajta egy sort.
Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)
Moderátorok: Interiscoming, internaZIOnaLe
-
Re: Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)
-
Várhidi mennyire nem szereti az Intert.INTER-1908 írta: ↑2024.03.04. 21:51Pontosan ha ez a felpalyanal van egy passznal nincs kérdés szerintem a srac egy egyértelmű kiállítást úszott meg mert ez minimum sarga volt.Atosz írta: ↑2024.03.04. 21:42Az szerintem nem kérdés, hogy befolyásolt-e bármit is a becsúszás, mert attól függetlenül, hogy nem befolyásolta Barella lövését, még szabálytalan. Mint ahogy az sem befolyásol semmit, ha valaki felpofoz valakit a pálya másik pontján, mégis szabálytalan.Dan-i-nter írta: ↑2024.03.04. 21:30 A kérdés itt az, hogy befolyásolt-e bármit is a becsúszás, mivel Barellla már befejezte a lövést, a védőnek köze nem volt a labdához. Sajtó majd biztos csámcsog rajta egy sort.
Kb. azt mondta Genova jobban játszott és megérdemelte volna a vezetést.
11-es pedig szerinte szöglet volt.
Úgy gondolom, ha nem 11-es akkor kirúgás…
- PellerG
Azért idén a bírókra sem lehet panaszunk, de elmondhatjuk azt, hogy mégsem emiatt lőttünk ki a tabellán.
Sommer sok clean sheetje meg nagyrészt úgy jön össze, hogy nincs is védeni valója a meccseken, a védelem és a védelmi rendszerünk az, ami nagyon egyben van.
Sommer sok clean sheetje meg nagyrészt úgy jön össze, hogy nincs is védeni valója a meccseken, a védelem és a védelmi rendszerünk az, ami nagyon egyben van.
- Atosz
Ez mi a faszért volt sárga Martineznek? Csak elesett, és felállt. Nem volt műesés, nem akarta eladni..
- Cupi
Most mit csinalunk?Jo sok eladott labda es teljesen magunkra huzzuk oket.....
- sly89
A gólját leszámítva Asllani nagyon súlytalan arra a pozícióra - védekezni nem tud, és nagyon könnyen elnyomják.
- PellerG
- Cupi
-
“B” mag hiányzik, most nem is értem őket…
Ilyen baromság miatt nem bejönni a stadionba.
Amúgy a Genova kellemetlen ellenfél, de az Inter is kell hozzá. Nagyon leengedtünk…
Ilyen baromság miatt nem bejönni a stadionba.
Amúgy a Genova kellemetlen ellenfél, de az Inter is kell hozzá. Nagyon leengedtünk…
-
Nem volt könnyű mérkőzés, de majd jön Várhidi mester és elmondja, hogy x lett volna igazságos végeredmény…
- Cupi
Elszoktunk ezektől a szenvedős izgulós meccsektől de néha ez is kell.
Nagyon sok volt ma a hiba, pontatlanság, elszórt labda és a befejezéseknél is vagy tököltünk vagy rossz döntéseket hoztunk.
Na mind1. 3 pont jár ezért is.
Nyilván a Bologna ellen ez kevés lesz de ezt a csapat is tudja.
Nálam Mikhy pad a következő körben. Nagyon látszik rajta, hogy szét van hajtva.

Nagyon sok volt ma a hiba, pontatlanság, elszórt labda és a befejezéseknél is vagy tököltünk vagy rossz döntéseket hoztunk.
Na mind1. 3 pont jár ezért is.

Nyilván a Bologna ellen ez kevés lesz de ezt a csapat is tudja.
Nálam Mikhy pad a következő körben. Nagyon látszik rajta, hogy szét van hajtva.
-
Kellenek az ilyen meccsek mert a BL-re nem a 4-0 as meccsekbol tudunk hangolni igazán!
Kellenek az eles meccsek hogy ne felejtsünk el küzdeni
Kellenek az eles meccsek hogy ne felejtsünk el küzdeni
-
15 pont. Hurrá! A ma esti egyebeket felejtsük el.
FORZA INTER!!!
FORZA INTER!!!
- mike
Szép volt fiúk!!
Bár takarékosabb meccs volt, de nem lehet mindig gálázni.
Alexis góljának nagyon örülök.
15 pont előny, 11 fordulóval a vége előtt.
27 bajnokiból 23 győzelem.
Hihetetlen mennyire összerakta Inzaghi a csapatot, pedig tavaly már sokan lemondtunk róla.

Bár takarékosabb meccs volt, de nem lehet mindig gálázni.
Alexis góljának nagyon örülök.
15 pont előny, 11 fordulóval a vége előtt.
27 bajnokiból 23 győzelem.
Hihetetlen mennyire összerakta Inzaghi a csapatot, pedig tavaly már sokan lemondtunk róla.
-
Olyanok voltak a srácok mintha egy alapozó edzőtáborból estek volna be a meccsre. Van ilyen is. A három pont zsákban így is és a tabella nagyon jól fest 

- Cupi
Az a kemény, hogy ha azt feltételezzük a juve és a milan innentől az összes meccsét nyeri /nem fogja/ akkor nekünk 6 meccset kell nyernünk a 11-ből. Na azt a mostaninál egy gyengébb Inter is hozná.

Óvatos vagyok és nem szeretek elkiabálni semmit de innen szinte nem lehet elbukni.

- mike
Elnézve a csapatokat, szerintem hamarabb lesz ebből 20 pont előny, mint 10:)Cupi írta: ↑2024.03.04. 22:58Az a kemény, hogy ha azt feltételezzük a juve és a milan innentől az összes meccsét nyeri /nem fogja/ akkor nekünk 6 meccset kell nyernünk a 11-ből. Na azt a mostaninál egy gyengébb Inter is hozná.![]()
Óvatos vagyok és nem szeretek elkiabálni semmit de innen szinte nem lehet elbukni.![]()
Eddig ódzkodtam tőle, de most én is azt mondom, így oda lehet mindent pakolni a madridi visszavágóra.
-
Azert most meg egy kemeny kor var rank...
Bologna - Atletico- Napoli....
Fontos volt a mai gyozelem mert ha jon esetleg 2 x akkor is min 11 pont elonyunk megmaradna es onnantol gyakorlatilag Milan es Lazio kivul szinte csak a tabella masodik feleben lévő csapatok jonnek
Fontos volt a mai gyozelem mert ha jon esetleg 2 x akkor is min 11 pont elonyunk megmaradna es onnantol gyakorlatilag Milan es Lazio kivul szinte csak a tabella masodik feleben lévő csapatok jonnek
- interfan
Ertekelesek:
- Eurosport.it:
Asllani 7,5
Barella 7
Mkhitaryan 7
Sanchez 7
Bisseck 6,5
C.Augusto 6,5
Acerbi 6,5
Dimarco 6,5
Martinez 6,5
Thuram 6,5
Sommer 6
Pavard 6
Darmian 6
DeVrij 5,5
Dumfries 5,5
Arnautovic 5,5
- Tuttomercatoweb:
Sanchez 7,5
Asllani 7
Barella 7
Thuram 7
Sommer 6,5
DeVrij 6,5
C.Augusto 6,5
Acerbi 6,5
Dimarco 6,5
Mkhitaryan 6,5
Bisseck 6
Pavard 6
Darmian 6
Martinez 6
Dumfries 5,5
- Eurosport.it:
Asllani 7,5
Barella 7
Mkhitaryan 7
Sanchez 7
Bisseck 6,5
C.Augusto 6,5
Acerbi 6,5
Dimarco 6,5
Martinez 6,5
Thuram 6,5
Sommer 6
Pavard 6
Darmian 6
DeVrij 5,5
Dumfries 5,5
Arnautovic 5,5
- Tuttomercatoweb:
Sanchez 7,5
Asllani 7
Barella 7
Thuram 7
Sommer 6,5
DeVrij 6,5
C.Augusto 6,5
Acerbi 6,5
Dimarco 6,5
Mkhitaryan 6,5
Bisseck 6
Pavard 6
Darmian 6
Martinez 6
Dumfries 5,5
-
Bologna ellen sztem egy X belferhet, sot Atletico ellen is bar sztem nyerunkINTER-1908 írta: ↑2024.03.04. 23:47 Azert most meg egy kemeny kor var rank...
napolit meg kicsontozzuk itthon

-
Szerintem is a Bologna ellen egy csendes 0:0 tökéletes lesz, de ha úgy jön ki a lépés az sem baj, ha nyerünk.R9. írta: ↑2024.03.05. 07:00Bologna ellen sztem egy X belferhet, sot Atletico ellen is bar sztem nyerunkINTER-1908 írta: ↑2024.03.04. 23:47 Azert most meg egy kemeny kor var rank...
napolit meg kicsontozzuk itthon![]()
- Cupi
Meglepne ha 0-0 lenne mert a Bologna is szeret támadni és jól is nyomják.

- interfan
Eltiltjak a tegnapi merkozest vezeto birot a Biroi Szovetseg szerint teljesen jogtalan Inter szamara itelt tizenegyes utan.
En ertem hogy az Olaszok imadjak a szinhazat, de ezt a dramat es mubalhet megint minek kell csinalni?
Teljesen erthetetlen az egesz...
Mintha ezek miatt vezetnek 15 ponttal...
Jobb lenne a Juventus, Milan es tarsaiknak a sajat teljesitmenyukon gondolkozni a gyulolkodes helyett.
En ertem hogy az Olaszok imadjak a szinhazat, de ezt a dramat es mubalhet megint minek kell csinalni?
Jobb lenne a Juventus, Milan es tarsaiknak a sajat teljesitmenyukon gondolkozni a gyulolkodes helyett.
-
Ezen mi volt teljesen jogtalan?
Kérdéses volt, mert 50-50%, hogy valaki megadja vagy sem (láttam már ilyet is és olyat is), de hogy teljesen jogtalan lett volna az egy vicc! 

-
Az nem működik. Magyar Milan chat oldalon egyesek már azt írják, hogy bunda az egész szezon. Azt ilyenkor elfelejtik, hogy mennyi pontot vesztettek.interfan írta: ↑2024.03.05. 15:35 Eltiltjak a tegnapi merkozest vezeto birot a Biroi Szovetseg szerint teljesen jogtalan Inter szamara itelt tizenegyes utan.
Tegnap 11-es vagy-vagy. Továbbra is úgy gondolom, aki 16-oson belül becsúszik abban pillanatban meg van az esélye, hogy büntető lesz a vége.
- interfan
"Tombi1986 írta: ↑2024.03.05. 17:15Az nem működik. Magyar Milan chat oldalon egyesek már azt írják, hogy bunda az egész szezon. Azt ilyenkor elfelejtik, hogy mennyi pontot vesztettek.interfan írta: ↑2024.03.05. 15:35 Eltiltjak a tegnapi merkozest vezeto birot a Biroi Szovetseg szerint teljesen jogtalan Inter szamara itelt tizenegyes utan.
Tegnap 11-es vagy-vagy. Továbbra is úgy gondolom, aki 16-oson belül becsúszik abban pillanatban meg van az esélye, hogy büntető lesz a vége.
A jatekvezetoket megtevesztik olyan jatekosok akik szanalmasan mint egy bohoc dobaljak magukat, es eljatszanak olyan traumkat es seruleseket amik nem letezenk."
Mondta ezt a Genoa elnoke Barellarol, es a tizengyesrol...
Jaa es meg Inzaghit is gyonyoruen tamadta.
Megint all a bal az egesz Olasz futballban, egy teljesen hulyesegen.
Nem ertem mi szukseg van erre, mintha ezen mulna a bajnoksag.
https://m.calciomercato.com/news/genoa- ... acci-22689
- Stankov
Tegnap még a félidő előtt írtam hogy szerintem se volt büntető, mert ha nehezen is de látható volt hogy beleért a labdába, azért állt neki pörögni a laszti meg kapura is ment volna.
De hogy ekkora hiszti legyen belőle.
Amúgy kíváncsi lennék hogy ha Genoa elnökére így ráugrana mondjuk épp Barella akkor ő mit művelne, gyanítom fel se tudna állni.
A másik meg érdekes amúgy pont egy Milanos haver világított rá nálam arra hogy ha ez mezőnybe történik tuti sárga sőt még az is lehet hogy piros amekkora lendülettel érkezett a genovai, nem is érdekelte mit kit talál el.
De hogy ekkora hiszti legyen belőle.
Amúgy kíváncsi lennék hogy ha Genoa elnökére így ráugrana mondjuk épp Barella akkor ő mit művelne, gyanítom fel se tudna állni.
A másik meg érdekes amúgy pont egy Milanos haver világított rá nálam arra hogy ha ez mezőnybe történik tuti sárga sőt még az is lehet hogy piros amekkora lendülettel érkezett a genovai, nem is érdekelte mit kit talál el.
-
Egyébként meg verjék nyugodtan a nyálukat, jövő héten már a kutyát nem fogja érdekelni a Genoa elnöke…
- vaskalap
Ezek a sárdobálások olyan savanyú a szőlő érzést keltenek.Totál együtt a csapat,nagy az egység,kanyarban sincsenek az üldözők.Tömören ennyi.Nézzen már fel a tabellára mindenki,mert ott a lényeg.
- Festa
Hazatérve a meccsről még frissek az élmények ,de azt sajnálom hogy a Nord tüntetése teljesen elvette a figyelmet a csapat remek szerepléséről.Amig nem jött be a kemény mag addig gyakorlatilag a Genoa drukkerek leszurkolták a stadiont.Nyilván azért is jobban zavar ,mert alattuk ültünk.Nekem különösen is fontos volt a győzelem,mert az volt a gyerekeim első meccse a SAN siroban.Persze kifoghattunk volna egy 4-0-t is viszont ez egy ilyen szenvedős egy gòlos győzelem volt ahol kicsit izgulni is kellett a végén .A Genoa azért egy tipikusan kellemetlenül játszò közép csapat ami nem nyílt ki annyira,hogy legyen területünk kontrázni illetve a támadásépítésbe szokatlanul sok hiba csúszott.A 3 pont és így a 15 pontos előny viszont megvan és ezzel együtt azt gondolom,hogy a Scudetto is,
- alwin91
Én is ugyanígy éltem meg a meccset a helyszínen. Őszintén megmondom, én nagyon nem értek egyet a Norddal, hogy így tiltakoznak, mert ez egyedül a pályán levő játékosokra fog bármilyen hatással lenni, a ligát rohadtul nem érdekli.Festa írta: ↑2024.03.05. 22:16 Hazatérve a meccsről még frissek az élmények ,de azt sajnálom hogy a Nord tüntetése teljesen elvette a figyelmet a csapat remek szerepléséről.Amig nem jött be a kemény mag addig gyakorlatilag a Genoa drukkerek leszurkolták a stadiont.Nyilván azért is jobban zavar ,mert alattuk ültünk.Nekem különösen is fontos volt a győzelem,mert az volt a gyerekeim első meccse a SAN siroban.Persze kifoghattunk volna egy 4-0-t is viszont ez egy ilyen szenvedős egy gòlos győzelem volt ahol kicsit izgulni is kellett a végén .A Genoa azért egy tipikusan kellemetlenül játszò közép csapat ami nem nyílt ki annyira,hogy legyen területünk kontrázni illetve a támadásépítésbe szokatlanul sok hiba csúszott.A 3 pont és így a 15 pontos előny viszont megvan és ezzel együtt azt gondolom,hogy a Scudetto is,
- interfan
Kedvenc lapunk a Tuttosport folytatja a "Marotta League" baromsagat.
https://www.fcinter1908.it/ultimora/tut ... ma-pagina/
"Hosszu es targyilagos tevedesek sora az Inter javara"
Az...
Az...
- alwin91
Sokszor volt ez fordítva, nem kell velük foglalkozni.interfan írta: ↑2024.03.06. 09:42 Kedvenc lapunk a Tuttosport folytatja a "Marotta League" baromsagat.
Az...
- Festa
Benne van a Fionak itélt tizenegyes ahol előbb ért a labdához Sommer mint a támadóhoz?interfan írta: ↑2024.03.06. 09:42 Kedvenc lapunk a Tuttosport folytatja a "Marotta League" baromsagat.
Az...
Az Uefa is benne van és azért tudtunk tovább menni a BL-ben?
Vannak véleményes tizik, de vaknak kell lenni ha valaki azt gondolja, hogy ezért jutottunk tovább.
- interfan
Persze hogy benne van az UEFA, ez nem is kerdes Festa.Festa írta: ↑2024.03.06. 10:06Benne van a Fionak itélt tizenegyes ahol előbb ért a labdához Sommer mint a támadóhoz?interfan írta: ↑2024.03.06. 09:42 Kedvenc lapunk a Tuttosport folytatja a "Marotta League" baromsagat.
Az...
Az Uefa is benne van és azért tudtunk tovább menni a BL-ben?
Vannak véleményes tizik, de vaknak kell lenni ha valaki azt gondolja, hogy ezért jutottunk tovább.

Amiota a PSG-Inter barati es partnersegi viszony van, azota Al-Khelaifi intezi a meccseinket.
Emlekezzuk a Barcelonara, akik tavaly vegig habzoszajjal csaloztak minket, meg szerencse, biroi segitsegeztek a BL miatt, sot meg az idei szezonban is halljuk ezt toluk, es nem a szurkoloktol hanem a vezetoktol.
Kit erdekel, hogy pont a Barcelonarol derult ki hivatalosan is, hogy evekig lefizettek a birokat.

Ez mit sem szamit, az Inter a csalo tudjuk.
Oriasi.

Tuttosportnak pedig mar dosszieja, es kulon mappaja van az Inter javara elkovetett tevedesekre.
https://m.fcinternews.it/in-primo-piano ... nze-949222
Erdemes elolvasni hany meg hany meccset, es milyen meccseket emlitenek.

-
Szépen köntörfalazol Festa, de most már valld be őszinténFesta írta: ↑2024.03.05. 22:16 Hazatérve a meccsről még frissek az élmények ,de azt sajnálom hogy a Nord tüntetése teljesen elvette a figyelmet a csapat remek szerepléséről.Amig nem jött be a kemény mag addig gyakorlatilag a Genoa drukkerek leszurkolták a stadiont.Nyilván azért is jobban zavar ,mert alattuk ültünk.Nekem különösen is fontos volt a győzelem,mert az volt a gyerekeim első meccse a SAN siroban.Persze kifoghattunk volna egy 4-0-t is viszont ez egy ilyen szenvedős egy gòlos győzelem volt ahol kicsit izgulni is kellett a végén .A Genoa azért egy tipikusan kellemetlenül játszò közép csapat ami nem nyílt ki annyira,hogy legyen területünk kontrázni illetve a támadásépítésbe szokatlanul sok hiba csúszott.A 3 pont és így a 15 pontos előny viszont megvan és ezzel együtt azt gondolom,hogy a Scudetto is,
hogy csakis a Tini Nindzsa Teknőcök miatt mentetek ki a meccsre!

-
Am Interfan, téged ezek a cikkek miért húznak fel ennyire? Ne értsd félre, tök jó, hogy bedobod, de a kommentet hozzá nem értem. Egy nem Interes lap nem fog minket felnyalni, ez nyilvánvaló. Egy Interes viszont sanszos, hogy igen.interfan írta: ↑2024.03.06. 09:42 Kedvenc lapunk a Tuttosport folytatja a "Marotta League" baromsagat.
Az...
Na mindegy. Ott legalább nem csak egy NSO van.
-
A tuttosport nagyjából azért jött létre, hogy legyen mivel kitörölni a fenekünket. Ennek megfelelően is kell kezelni. Pont.
- alwin91
Láttam Festa, hogy ezzel kapcsolatban írtál nekem, sajnos nem engedi a rendszer, hogy privát üzenetet küldjek nekedalwin91 írta: ↑2024.03.06. 09:32Én is ugyanígy éltem meg a meccset a helyszínen. Őszintén megmondom, én nagyon nem értek egyet a Norddal, hogy így tiltakoznak, mert ez egyedül a pályán levő játékosokra fog bármilyen hatással lenni, a ligát rohadtul nem érdekli.Festa írta: ↑2024.03.05. 22:16 Hazatérve a meccsről még frissek az élmények ,de azt sajnálom hogy a Nord tüntetése teljesen elvette a figyelmet a csapat remek szerepléséről.Amig nem jött be a kemény mag addig gyakorlatilag a Genoa drukkerek leszurkolták a stadiont.Nyilván azért is jobban zavar ,mert alattuk ültünk.Nekem különösen is fontos volt a győzelem,mert az volt a gyerekeim első meccse a SAN siroban.Persze kifoghattunk volna egy 4-0-t is viszont ez egy ilyen szenvedős egy gòlos győzelem volt ahol kicsit izgulni is kellett a végén .A Genoa azért egy tipikusan kellemetlenül játszò közép csapat ami nem nyílt ki annyira,hogy legyen területünk kontrázni illetve a támadásépítésbe szokatlanul sok hiba csúszott.A 3 pont és így a 15 pontos előny viszont megvan és ezzel együtt azt gondolom,hogy a Scudetto is,

- PetR
- Kapcsolat:
- Festa
Most már látom,de csak egy vicces megjegyzés volt csak.alwin91 írta: ↑2024.03.07. 09:51Láttam Festa, hogy ezzel kapcsolatban írtál nekem, sajnos nem engedi a rendszer, hogy privát üzenetet küldjek nekedalwin91 írta: ↑2024.03.06. 09:32Én is ugyanígy éltem meg a meccset a helyszínen. Őszintén megmondom, én nagyon nem értek egyet a Norddal, hogy így tiltakoznak, mert ez egyedül a pályán levő játékosokra fog bármilyen hatással lenni, a ligát rohadtul nem érdekli.Festa írta: ↑2024.03.05. 22:16 Hazatérve a meccsről még frissek az élmények ,de azt sajnálom hogy a Nord tüntetése teljesen elvette a figyelmet a csapat remek szerepléséről.Amig nem jött be a kemény mag addig gyakorlatilag a Genoa drukkerek leszurkolták a stadiont.Nyilván azért is jobban zavar ,mert alattuk ültünk.Nekem különösen is fontos volt a győzelem,mert az volt a gyerekeim első meccse a SAN siroban.Persze kifoghattunk volna egy 4-0-t is viszont ez egy ilyen szenvedős egy gòlos győzelem volt ahol kicsit izgulni is kellett a végén .A Genoa azért egy tipikusan kellemetlenül játszò közép csapat ami nem nyílt ki annyira,hogy legyen területünk kontrázni illetve a támadásépítésbe szokatlanul sok hiba csúszott.A 3 pont és így a 15 pontos előny viszont megvan és ezzel együtt azt gondolom,hogy a Scudetto is,![]()
Érdekes,hogy mennyi magyar volt kint miközben ez nem rangadò volt.
- alwin91
"Nem mindegyik felhasználót sikerült hozzáadni, mivel nem mindenki engedélyezte privát üzenetek fogadását."
Festát nem tudom egyedül hozzáadni a címzettek hozzáadásánál. Téged egyébként sikerül PetR.
- interfan
Gazzetta szerint tobb poszton is pihentetes lehet holnap a BL meccs miatt.
Pihenot kaphat Pavard, Darmian, Dimarco, es a most felepult Calhanoglu es Thuram is.
Varhato kezdo a Bologna ellen:
Sommer
Bisseck-Acerbi-Bastoni
Dumfries-Barella-Asllani-Mkhitaryan-C.Augusto
Arnautovic-Martinez
Varhato kezdo az Atletico ellen:
Sommer
Pavard-Acerbi-Bastoni
Darminan-Barella-Calhanoglu-Mkhitaryan-Dimarco
Thuram-Martinez
Pihenot kaphat Pavard, Darmian, Dimarco, es a most felepult Calhanoglu es Thuram is.
Sommer
Bisseck-Acerbi-Bastoni
Arnautovic-Martinez
Sommer
Pavard-Acerbi-Bastoni
Thuram-Martinez
- PellerG
Bisseck megérdemelné hogy kezdjen, Pavardnak azért nem árt a pihi.interfan írta: ↑2024.03.08. 08:38 Gazzetta szerint tobb poszton is pihentetes lehet holnap a BL meccs miatt.
Sommer
Bisseck-Acerbi-Bastoni
Arnautovic-Martinez
Sommer
Pavard-Acerbi-Bastoni
Thuram-Martinez
Viszont legalább ennyire nem érdemelné meg De Vrij, ha egyik meccsen sem kezdene majd.
Szerintem idén borzasztó stabilan és megbízhatóan játszik, az elmúlt 1-2 éve gyengébb volt, de idén legalább annyira megbízható, mint Acerbi.
- PetR
- Kapcsolat:
Áh értem, ez viszont személyre szabott beállítás, Festának kell engedélyeznie a beállításai között.

off vége
-
Mi a tipp, mi lesz ma a Bologna ellen? Az nyilvánvaló, hogy a hazaiak ezerrel hajtanak, hogy BL-t érő pozícióban maradjanak, de nem tartom kizártnak, hogy a dobogóra fáj a foguk a végelszámolásnál. Persze ehhez továbbra is erőn felül kellene teljesíteniük, amire láttunk már példát, de nyilván nem lesz egyszerű feladat előrébb kapaszkodniuk úgy, hogy azért nem árt hátrafelé is figyelniük. Az biztos, hogy kemény menet lesz, de szerintem SI nem "áldozza be" ezt a meccset (sem) a BL-ért. Azért jó lenne minimum ponttal távozni ma este és nem szem elől téveszteni az ősszel megszerzett tapasztalatokat a hazaiak ellenében.
FORZA INTER!!!
FORZA INTER!!!
- Festa
Szerintem megyünk annyira ,hogy egy szoros meccsen és tudunk 1 góllal nyerni,de a jelen helyzetben az X sem tragédia .sorger=giallo írta: ↑2024.03.09. 17:03 Mi a tipp, mi lesz ma a Bologna ellen? Az nyilvánvaló, hogy a hazaiak ezerrel hajtanak, hogy BL-t érő pozícióban maradjanak, de nem tartom kizártnak, hogy a dobogóra fáj a foguk a végelszámolásnál. Persze ehhez továbbra is erőn felül kellene teljesíteniük, amire láttunk már példát, de nyilván nem lesz egyszerű feladat előrébb kapaszkodniuk úgy, hogy azért nem árt hátrafelé is figyelniük. Az biztos, hogy kemény menet lesz, de szerintem SI nem "áldozza be" ezt a meccset (sem) a BL-ért. Azért jó lenne minimum ponttal távozni ma este és nem szem elől téveszteni az ősszel megszerzett tapasztalatokat a hazaiak ellenében.
FORZA INTER!!!
Nekünk idegenben szerintem azért megy jobban ,mert többet tudunk kontrázni és az nekünk nagyon jól megy.
-
- CsaSzi9294
Megérdemelt vezetés!
Bravo Bisseck!

Bravo Bisseck!

-
Szép volt Bastoni és pazar Bisseck befejezés.
FORZA INTER!!!
FORZA INTER!!!