Milyen kár,hogy nem raktam meg tippmixen:)
Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)
Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming
- Festa
Re: Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)
- Stankov
Még a Sassulot kell megverni és akkor mindenkit legyőztünk legalább 1* a szezonban
- interfan
Voltak "csodaink" nem is keves, mennyi hulladekunk volt 2011 utan is, na ez az Arnautovic pont abba a sorba illik, elkepeszto romhalmaz az ember, all star hulladek valogattotunk alapkove lehetne.Festa írta: ↑2024.03.09. 21:07Egy sérülés ami kifejezetten jó hír.Lassan 30 éve szurkolok az Internek,de ilyen hulladék játékost mint ez az Arnautovics nem nagyon láttam.Nem arról van szó,hogy minden ziccert kihagy hanem még az sem látom rajta,hogy megszakadna a csapatért.Beáll az utolsó 25 percre és lézeng a pályán.
Ez volt az egyik olyan győzelmünk(nem volt sok) amikor az ellenfél ha csak egy félidőre is,de fölényben volt.
Remélem hamar meglesz a scudetto,mert akkor még akár Buchanant is láthatjuk a pályán.
Es mi ezert fizettunk CR-t leszamitva vilagrekord 8m eurot...
Nem tudom hogy es mikor fogunk megszabadulni tole, mert "hala az egnek" 2025-ig van szerzodese, es meg a fizuja sem keves...
Felek jovore ugyanitt lesz a nyakunkon.
De hatha Conte elvinne a Milanba.
Szegeny Buchanan meg...
Kapott eddig kemeny 27 percet.
Lehetoseget igazan erdemelne, latjuk Bisseck is nullat kapott amig meg nem serult szo szerint mindenki elotte, utana jatszott es december honap jatekosa lett, kiderult egy ujabb Marotta gyongyszemet talalhatunk vele.
Latjuk Bisseck is rendben van, en tovabbra is latok lehetoseget Asllaniban is, hatha Buchanan is hasonlot tudna.
En tamogatnam ezt a vonalat + vissza a Carboni, Zanotti paros, es nem lenne rossz jovokep.
"Alomkent" egy Di Gregorio + Fabbian vissza 25-ben, de szep is lenne.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára interfan 2024.03.10. 07:59-kor.
-
VIZI
Lehet, hogy száz meccsenként mindössze egy (AtM) az, amin elfogadható teljesítményt nyújt Arna, de ha minden második hozzászólásodban leírod, hogy "csodtomeg", "katasztrofa", "hulladekot vilagrekordert", sajnos akkor sem lesz jobb, ellenben a negatív szájízű kommentek csak szaporodnak. A tulajdonosi téma sajnos nem túl rózsás képet fest a jövőt illetően, de kár további "félig üres pohár" jellegű hozzászólásokat olvasni a -szerintem joggal- "félig teli pohár" helyett. Nem te és nem is én fizettünk Arna játékjogáért 8 milliót, tehát ez legyen a klub baja. A klub jelenleg elbírja őt is és Klaassent (aki Lord helyett jött egy szezonra...) is-1 emberként is, hiszen rég nem látott lendülettel megy a szekér, amikor az alapkezdő fel volt forgatva, akkor sem szaladtunk bele vereségbe a kupa nyolcaddöntőt leszámítva, tehát van minek örülni! Piece.interfan írta: ↑2024.03.10. 07:29 Voltak "csodaink" nem is keves, mennyi hulladekunk volt 2011 utan is, na ez az Arnautovic pont abba a sorba illik, elkepeszto romhalmaz az ember, all star hulladek valogattotunk alapkove lehetne.
Es mi ezert fizettunk CR-t leszamitva vilagrekord 8m eurot...
Nem tudom hogy es mikor fogunk megszabadulni tole, mert "hala az egnek" 2025-ig van szerzodese, es meg a fizuja sem keves...
Felek jovore ugyanitt lesz a nyakunkon.
Amúgy csatlakozom azokhoz, akik az időnként vagy mindig használhatatlan "rutin" helyett időről-időre az utánpótlásból tennének játékost a pályára: olcsóbb, ott a fejlődési potenciál és szívük-lelkük ott lenne a pályán.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára VIZI 2024.03.10. 08:09-kor.
- interfan
Pontosan ezt kellene szerintem is, latjuk Bisseck is megkapta a lehetoseget, es egy ujabb Marotta gyongyszemet fogtunk ki vele.
En Asllaniban is latok potencialt, mint ahogy Buchanan is erdemelne eselyt, hatha.
Na meg a fiatalok, lasd Carboni, Zanotti, de akar Fabbian visszavasarlasa is.
En sokkal inkabb ezt a vonalat tamogatnam, ahelyett hogy ilyen Arnautovic meg Klaassen feleket hozunk, akik meg a Gagliardini-Correa parost is kepesek alulmulni, pedig azert az mar nem kis "teljesitmeny".
- interfan
Mi is erre keszulunk hetek ota, latjuk most is tartalekoltunk, az Atletico meg semmit nem tartalekolt, es megis siman kikaptak egy Cadiztol.
Nyilvanvalo a BL-ben nincs konnyu meccs, es egy meccsen barmi, es annak az ellenkezoje is lehet.
De azert ez az Atletico nagyon melyen van, egyre melyebbre kerulnek Simeoneval, es egyre kilatastalanabb ott a helyzet.
Erthetetlen miert nem rugtak mar ki regen Simeonet...
Apritani fognak, a vilag legnagyobb favago csapata, de lattuk az elso meccsen lefociztuk oket, kb 4-0 lehetett volna ha berugjuk a ziccereket.
Persze sajnos nem annyi lett, mert kihagytuk a kihagyhatatlan is, ezert az 1-0 utan meg nem dolt el.
De latva mennyire egyben van a csapatunk, mennyire megyunk, mennyire jok vagyunk, es ez az Atletico mennyire (mar elnezest de) szar, szamomra nem lehet kerdes a tovabbjutas, nincs egy szinten a ket csapat.
Persze ismetlem egy meccsen barmi lehet, meg annak az ellenkezoje, de azert nem veletlenul vagyunk mi ott ahol, es az Atletico is ahol.
Bajnoki cim mar a zsebben, koncetralhatunk a BL-re.
Egy kerdes van, melyik hetvegen leszunk matematikailag is bajnokok.
Ha tippelni kell, szerintem 1 honap mulva mar azok leszunk es Cagliari vagy Milan meccs, ne adja a jo eg mar az Udinese ellen.
Egyebkent en Capelloval ertek egyet, aki ezt mondta par napja:
"
A City, Real, PSG utan az Inter a legeselyesebb a BL gyozelemre.
Ez a harom csapat jelenleg csak a BL-ben aki erosebb lehet mint az Inter, senki mas.
"
Sot en meg nagyobbat merek almodni, es azt mondanam, hogy ez ellen az idei Real ellen nem lennek beszarva, sot...
Lattuk a Lipcse lefocizta oket, es ha nincs a biro, es a vilagi szerencse, szepen kipotyantak volna most a 16 kozott.
Nem veletlenul futyulte ki oket a hazai kozonseg.
Szoval en azt mondom, ha a Cityt elkeruljuk, lehet eselyunk egy ujabb dontore.
Persze sokkal-sokkal inkabb egy Dortmund/PSV, Barcelona/Napoli, mint egy Real vagy PSG, de en azt mondom, hogy annyira egyben vagyunk csapatkent, hogy siman feltudnank venni ezzel a Realal a versenyt.
Persze elso az Atletico elleni tovabbjutas, de en ettol egy mp-re sem tartok, biztos vagyok benne, hogy az meglesz.
- Cupi
Én nem néztem de a meccsünkön a kommentátor azt mondta az ATM erősen tartalékosan ment ki a Cadiz ellen.
De szerintem nehéz lesz mert a BL-ben akarnak még valamit mutatni így tuti durvák lesznek és kemények. Én is azt gondolom ellenünk majd vért isznak.
- interfan
Akkor az a kommentator nem volt tisztaban a dolgokkal.Cupi írta: ↑2024.03.10. 10:48Én nem néztem de a meccsünkön a kommentátor azt mondta az ATM erősen tartalékosan ment ki a Cadiz ellen.Persze attól még idén elég szarok.
![]()
De szerintem nehéz lesz mert a BL-ben akarnak még valamit mutatni így tuti durvák lesznek és kemények. Én is azt gondolom ellenünk majd vért isznak.
Ez volt az Atletico kezdo:
Oblak
Paulista-Witsel-Hermoso
Llorente-DePaul-Saul-Koke-Lino
Morata-Depay
Kispad:
Gomis, Moldovan, Savic, Mandanda, Molina, Vermeeren, El Jebari, Riquelme, Correa
Egyetlen egy kezdo jatekos volt, aki a padon volt, Molina, es egyetlen egy aki a kezdobe de nem alapember Paulista.
Ezt azert kemeny "erosen tartalekosnak" nevezni.
- alwin91
Griezmann fog játszani szerdán?
- interfan
-
valentino
Nekem Spanyolországban az Atletico a kedvencem: tegnap nem voltak tartalékosak, Griezmann hiányzott (nagyon), és esetleg Gimenez a védelemből. Fos a forma, az utolsó három helyezettből kettővel mostanában játszottak, 1 pont a két meccsen… Otthon fut a szekér, 14 meccs, 13 győzelem 1 döntetlen, átlag 2,5 lőtt gól. Idegenben nem megy. Gólokat lőnek azért (Morata és Griezmann), de a betonvédelem sehol nincs már.
Pedig a bajnoki 4. hely sincs biztonságban: az ötödik Bilbao lehet ma feljön rájuk 2 pontra, plusz jövő vasárnap Atleti-Barcelona. Szóval nem tudom, mennyire hiányzik nekik a BL-ben még egy kör. Vagy az lehetne a gyógyír, fene tudja…
Atleti 28 bajnoki meccs 55 pont, Inter 28 bajnoki meccs 75 pont. Gólarány +23, Internél +57…
Idén pont nem annyira favágók, középmezőnyben vannak a sportszerűségi listákon a bajnokságban.
Pedig a bajnoki 4. hely sincs biztonságban: az ötödik Bilbao lehet ma feljön rájuk 2 pontra, plusz jövő vasárnap Atleti-Barcelona. Szóval nem tudom, mennyire hiányzik nekik a BL-ben még egy kör. Vagy az lehetne a gyógyír, fene tudja…
Atleti 28 bajnoki meccs 55 pont, Inter 28 bajnoki meccs 75 pont. Gólarány +23, Internél +57…
Idén pont nem annyira favágók, középmezőnyben vannak a sportszerűségi listákon a bajnokságban.
- Cupi
Köszi a részletes infót.valentino írta: ↑2024.03.10. 12:35 Nekem Spanyolországban az Atletico a kedvencem: tegnap nem voltak tartalékosak, Griezmann hiányzott (nagyon), és esetleg Gimenez a védelemből. Fos a forma, az utolsó három helyezettből kettővel mostanában játszottak, 1 pont a két meccsen… Otthon fut a szekér, 14 meccs, 13 győzelem 1 döntetlen, átlag 2,5 lőtt gól. Idegenben nem megy. Gólokat lőnek azért (Morata és Griezmann), de a betonvédelem sehol nincs már.
Ahogy írod otthon azért nem rosszak így továbbra is tartom nehéz és kemény meccs lesz.
- mike
A csalók döntetlent játszottak, így már a bilan a második.
16 pont előnyünk van 10 fordulóval a vége előtt:)))
Utolsó 15 bajnokin 14 győzelem, 1 döntetlen, 40-6-os gólarány.
Durva
Amúgy is rekord közeli szezont futunk.
A 75 pont minden idők második legtöbb pontja 28 forduló után.
A legjobb is nekünk volt Mancinivel, 76 pont.
Inzaghi
16 pont előnyünk van 10 fordulóval a vége előtt:)))
Utolsó 15 bajnokin 14 győzelem, 1 döntetlen, 40-6-os gólarány.
Durva
Amúgy is rekord közeli szezont futunk.
A 75 pont minden idők második legtöbb pontja 28 forduló után.
A legjobb is nekünk volt Mancinivel, 76 pont.
Inzaghi
- Cupi
Az a kemény a 10 meccsből 5-öt kell nyerni ha azt feltételezzük a milan és a juve is az összeset nyeri.
-
FEKA84
5-6 fordulóval a vége előtt bajnokok lennénk, gondolom betenné akár a kezdőbe is a Buchanan, Bisseck, Asllani, Frattesi sort.
- interfan
- alwin91
- Baggio85
Kiestünk... Marciniak vezeti a szerdai meccset.
Az a szem*t csaló.
Lautaro felkészülhet rá, hogy széjjel fogják rugdosni és semmit nem fog lefújni neki, ahogy a Porto és a City ellen csinálta.
Ettől féltem, komolyan mondom.
Az a szem*t csaló.
Lautaro felkészülhet rá, hogy széjjel fogják rugdosni és semmit nem fog lefújni neki, ahogy a Porto és a City ellen csinálta.
Ettől féltem, komolyan mondom.
-
R9.
- interfan
- interfan
Arnautovic kapcsan rossz hirek erkeztek a seruleset illetoen, ellenben C.Augusto kapcsan jok.
Augusto mar a Napoli ellen ott lehet a keretben.
Ellenben Arnautovic ujabb izomserulest szenvedett, kb 1 honap nem lesz elerheto, aprilis kozepen terhet csak vissza.
Augusto mar a Napoli ellen ott lehet a keretben.
Ellenben Arnautovic ujabb izomserulest szenvedett, kb 1 honap nem lesz elerheto, aprilis kozepen terhet csak vissza.
- Festa
Arnautovic sérülése inkább jó hír,amekkora fék. Taremi hozzá képest világklasszis lesz.
Carlos Augustot sajnálom,de nem rajta fog múlni a szerdai meccs.A csapat veretlen idegenben az idényben és ez szerda este és így fog maradni.
- alwin91
Nem akarok én sem rosszmájú lenni, de különösen nehéz megítélni, hogy Arnautovic kiesése valójában előny vagy hátrány
Én megnézném Mikhit fent csatárnak, ha már minden kötél szakad, a helyén meg Frattesit. Szerintem simán működne.
-
INTER-1908
Szerintem Inzaghi a Napoli ellen meg a stabil kezdot dobja majd be de utana a Milanig gyakorlatilag kiesés ellen kuzdo csapatokkal jatszunk ez szerintem jo lehetoseg par ifi jatekosnak hogy 15-20 perceket jatszanak
- PellerG
Inzaghi miért van ennyire De Vrij ellen (holnapra Acerbit írják megint a kezdőbe)?
Idén baromi jó szerintem.
Most megint inkább agyonhajtja Acerbit, ahelyett, hogy értelmesen rotálná őket.
Idén baromi jó szerintem.
Most megint inkább agyonhajtja Acerbit, ahelyett, hogy értelmesen rotálná őket.
- interfan
Inzaghinak mindig is volt egy alapkezdoje, es ebbe az alapkezdobe gyakorlatilag lehetetlen bekerulni, vagy kikerulni.
Ezt lathattuk tavaly is, es azelott is, de iden is.
Majd ha meglesz matematikailag is a Scudetto, akkor majd lathatjuk a komolyabb rotalast, addig a legfontosabb meccseken mindig is az Inzaghi "alapkezdo" lesz.
Eredmenyek ot igazoljak iden.
Viszont PellerG lehet meghallgatta Inzaghi a kivansagaidat, mert ma reggel mar tobb helyen DeVrijt irjak a kezdobe, es nem Acerbit.
- mike
Huh, de várom ezt a meccset.
Mindent beleadhatunk, nem kell a bajnoksággal törődni ma.
Szerintem behúzzuk, de Cholo nem fog piros szőnyeget teríteni elénk.
Szép dolog lenne továbbjutni.
Mindent beleadhatunk, nem kell a bajnoksággal törődni ma.
Szerintem behúzzuk, de Cholo nem fog piros szőnyeget teríteni elénk.
Szép dolog lenne továbbjutni.
- interfan
Tovabb kell jutni, nincs mese.
Hatalmas eselyunk van, eselyesek is vagyunk, ezzel elni kell es kihasznalni ezt az eselyt.
8 kozott pedig egyertelmuen csakis nehezebb dolgunk lehet, de en ott is latok eselyt magunknak boven.
- Cupi
Én is várom.
- Stankov
Ugyanígy gondolom, csalódnék Choloban ha nem tudná őket összekapni egy meccsre.
Szerintem közel sem lesz olyan könnyű meg egyértelmű mint az első meccs.
De persze nem bánnám ha tévednék
- interfan
Inzaghi elmondta, Thuram nem tartja teljes egeszeben a Ramadant, egyedul az ifista Sarr aki teljesen tartja.
Ez azert jo hir, megterhelo lenne Thuram szamara ugy palyara lepni ha 100%-ig tartana.
Ez azert jo hir, megterhelo lenne Thuram szamara ugy palyara lepni ha 100%-ig tartana.
- Cupi
Nem tartja teljesen? Most ezt vagy tartja valaki vagy nem.
- Festa
Most beszéltem egy ismerősömmel aki nem régvolt Pakisztánban és ott Ramadán idején még nyakazni akarják ha valaki vizet iszik.Szerintem nem is tudna játszani ha tartaná rendesen
- interfan
Olaszok azt irjak, hogy vizet iszik napkozben is, ellenben enni nem eszik ahogy azt a vallasa is eloirja.
- Cupi
Mondjuk azt soha nem is értettem a profi sportolók ezt hogy tudják tartani....lehetetlen teljesíteni is így.
Kaját is nehéz nélkülözni reggeltől késő estig de azt, hogy még inni se igyál....
Kaját is nehéz nélkülözni reggeltől késő estig de azt, hogy még inni se igyál....
- Cupi
Kicsit más. Nem tudjátok mikor lesznek hivatalos időpontjai az áprilisi meccseinknek? Inter - Empoli az utolsó aminél confirmed date-van. Köszi
- interfan
Igen ez igy van.
Egy atlagembernek is borzaszto lehet, hogy reggeltol estig nem ihat meg egy pohar vizet sem, nem hogy egy elsportolonak.
Ha lehet mondani, ez szerintem egy esszeru kompromisszum, hogy tartja a vallasat, tartja a szokast, de inni iszik napkozben is.
- interfan
Meg nincs pontos datum es ido, pont a Nemzetkozi Kupak, es azon eredmenyei miatt, hogy melyik es hany Olasz csapat jut tovabb.
BL 8 kozott is a meccsek:
Aprilis 9-10
Visszavago Aprilis 16-17
De az EL, es a Konferencia is ugyanigy lesz majdnem a 8 kozott:
1. meccs Aprilis 11
Visszavago Aprilis 18
- Cupi
- PellerG
Végül betette De Vrijt, ez ma nálam nagy piros pont.
- PetR
- Kapcsolat:
Kiegyeznék ma egy szenvedős 0-0-al is...
de rendre rosszul tippelek, szóval hátha megszórjuk őket. 
- sorger=giallo
Fel van tüzelve az Atletico, de ez várható volt.
FORZA INTER!!!
FORZA INTER!!!
- PetR
- Kapcsolat:
A Nord azért szépen túlénekli a spanyolokat 
- CsaSzi9294
Bravo Dimarcoooo!!!

- PetR
- Kapcsolat:
MIVAAAAAAAAAAAAAN DIMAAAAAAASH
- Inter101
Elég szerencsétlen mozdulat volt ott hátul......
-
P-Inter
Hát ecsém, Grízember ilyen góllal egalizál..
- PetR
- Kapcsolat:
Hát ez kár volt sajnos, ha a félidőig kihúztuk volna akkor sokkal nyugodtabb lennék
- sly89
Épp írni akartam, hogy a jobb oldalunk nagyon gyenge, erre Pavard hibázott is egy nagyot.
Dumfries meg túl sokszor ragad elöl, nem segít be védekezni - ez már nagyon sok meccsen feltűnt, plusz terhet rak a védőre az oldalán.
Ez a meccs még nagyon nincs lefutva, az agresszív letámadásban remélem idővel elfáradnak.
Dumfries meg túl sokszor ragad elöl, nem segít be védekezni - ez már nagyon sok meccsen feltűnt, plusz terhet rak a védőre az oldalán.
Ez a meccs még nagyon nincs lefutva, az agresszív letámadásban remélem idővel elfáradnak.
- CsaSzi9294
Ez nagyon nem hiányzott..
A golyófejű nagyon hazaira fúj. Mondjuk sosem volt mellettünk.
A golyófejű nagyon hazaira fúj. Mondjuk sosem volt mellettünk.