Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)

Minden ami a csapattal kapcsolatos

Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming

Cupi

Re: Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)

Hozzászólás Szerző: Cupi »

Többször írtam engem a második csillag érdekel idén és így a BL kiesés sem fog érdekelni. Ezt tartom de ennek ellenére fáj így kiesni....az első meccset agyon nyertük de 1-0 lett....azt sem tudta ott az Atletico milyen rendezvényen van....
Szóval ez így fájdalmas akkoris ha tényleg a 2. csillag a fő cél és csak az lebeg most előttem. ;)

Helyzetkihasználásunk a 2 meccsen gyalázat volt....pont jól mutatta és lezárta Martinez béna 11-ese a 2 meccsen mutatott kapu előtti hatékonyságunkat. :?
Tombi1986

Hozzászólás Szerző: Tombi1986 »

CsaSzi9294 írta: 2024.03.13. 23:47
PellerG írta: 2024.03.13. 23:43
PellerG írta: 2024.03.13. 23:33 Lautaro nem jó rugó, Sanchez is sokat kihagyott már, van egy szem Calha, mást nem is tudom ki lőhetne...
Kb ez lett...
Klaassent sem értem. Mit keresett a rúgók között? Lautaroval meg az utolsót… áh. A csatáraink nem tudnak büntetőt lőni. Ez azért nagy szégyen.
Nem csak ma basztuk el, hanem leginkább az első meccsen. Ez van, zárjuk le a bajnokságot és örüljünk a második csillagnak.
Úgy gondoltam, ha Martinez rúg akkor második lesz. Gondoltam Calha berúgja. Klassent kár volt behozni Miki helyett. Örmény berúgta volna. Frattesi is rúghatott volna.
Azt is látni kell ezen a szinten a cserepad nem erős. Atl. Madrid jobb játékosokat hozott be.
Legyen meg a második csillag minél hamarabb. Inzaghi is maradhat a seggén, meg fejlődnie kell: BL + bajnokság egyszerre nem megy.
Martinez kihagyta? Roberto Baggio VB döntőben lőtte ki a stadionból. Persze ezenkívül is sokat hibázott. Fizetést pedig gondolja át mégegyszer…
mike

Hozzászólás Szerző: mike »

Mondhatnám hogy csalódott vagyok, de annyira nem.
Már az első meccsen lezárhattuk volna a párharcot, és ahogy az kenni szokott, ez meg is bosszulta magát.

Az elsőszámú célunk a második csillag, a Scudetto, ha az meglesz, én teljesen elégedett leszek. Ez még nem a mi játszóterünk.

Scudettora fel !!!
lucky0

Hozzászólás Szerző: lucky0 »

Sajnos megérdemeltük. Lautarot nem szabad oda engedni nem is értem. Ilyen rossz tizenegyes rúgó csatárt az életemben nem láttam még mint amilyen ő. A holland nincs játékban egyáltalán, erre ő is ki lett jelölve. Sanchez is rengeteget kihagyott korábban főleg a MU-ban. Előre lehetett tudni ha el is megyünk a büntetőkig abban jobbak lesznek. Hát marad a bajnokság, reméljük azt már nem tudjuk elrontani. A bosszantó az hogy ezen az Atleticon simán tovább kellett volna lépni.
CsaSzi9294

Hozzászólás Szerző: CsaSzi9294 »

Nálam a mai top 3:

Dimarco
Calha
Sommer

Top flop:

Dumfries
Pavard
Thuram
Audipower

Hozzászólás Szerző: Audipower »

Inzaghi már azzal elrontotta az egészet, hogy Acerbi helyett De Vrij kezdett. Acerbit mindenki lesajnálta, amikor idejött, de hihetetlenül nagy stabilitást és nyugalmat tud adni hátul.
Cupi

mike írta: 2024.03.13. 23:52 Mondhatnám hogy csalódott vagyok, de annyira nem.
Már az első meccsen lezárhattuk volna a párharcot, és ahogy az kenni szokott, ez meg is bosszulta magát.

Az elsőszámú célunk a második csillag, a Scudetto, ha az meglesz, én teljesen elégedett leszek. Ez még nem a mi játszóterünk.

Scudettora fel !!!
Hasonlóan érzek én is. Fáj mert hülyén estünk ki de ha meglesz a bajnoki cím akkor erre már nem is fogok emlékezni. ;)
BL-t úgyse nyertük volna meg. Szerintem ezt mindenki tudja. Ennél az Atleticonál szinte csak erősebb csapatok jöttek volna.
HerfortBalazs

Hozzászólás Szerző: HerfortBalazs »

Hat nem is tudom mit irjak, nem vartam iden semmit a BL-ben, a bajnoksag fontosabb volt nekem de olyan jok voltunk a csoport körben hogy meg is lepődtem. Az első meccsen el lehetett volna dönteni, aztan ma is vezettünk majd 1-1nel de előnyben bealltunk kontrazni csak ahhoz pontosabb jatek kellett volna passzoknal meg befejezeseknel is. Ezek utan nem is csodalkozom hogy kiestünk. Jo volt azert az Atletico is ma, de mar mikor oda allt Sanchez meg Lauti tudtam hogy kihagyjak.
Kicsit szar igy kiesni de amikor majd ünnepeljük a bajnoki cimet mar nem fog erdekelni.
vratislavgresko

Hozzászólás Szerző: vratislavgresko »

Azon kívül, hogy gyenge volt a játék, szerintem ez egyértelműen Inzaghi lelkén szárad. Thuram kezdetése, 6 perccel a vége előtti számomra értelmetlen cserék, aztán a hosszabbításban (ahogy közelegnek a büntetők), úgy cseréli be az egyre gyengébben rúgó játékosokat. Nem is a hosszabbítás cseréi fájtak a legjobban, az valahol a kispad minőségéből is fakadt, hanem a 6 perccel a vége előtti cseréknél gurult el a gyógyszerem. Dimarco, Barella szerintem nagyobb eséllyel hozta volna le a végét, mint a Bisseck-Frattesi kettős. (Mindkettőt jó játékosnak tartom, de ezzel nagyon magunkra húztuk az Atletico-t).
Ha ez kell a bajnoki címhez, üsse kavics...
INTER-1908

Hozzászólás Szerző: INTER-1908 »

Azért azt nagyon latni kell hogy a tavalyi szezon az a szerencsés sorsolasnak volt köszönhető!!!
Az hogy van egy ilyen keretunk az pedig annak hogy osszeraktak a vezetok! De ez a keret a BLben keves nem most tavaly is az lett volna! És hatalmas mese hogy ez a csapat a 2010 es csapat kozeleben van! Szerintem nuanszokon mult a tovabbjutas egy nagyon jo csapat ellen! A problema ott van hogy ha osszekerulunk egy City Real sorral sajnos sima zako lett volna! Azt kell latni hogy ha nincs 4-5 vilagklasszis jatekosod akkor nincs mirol beszelni a Bl ben! Ebben a csapatban van 4-5 klasszis de vilagklasszis sajnos egy sincs! Ami a legrosszabb hogy ezzel az olasz foci is be lett arazva...
Valószínűleg a bajnokság meg lesz de azt latni kell hogy europaban messze vagyunk a legjobbaktol mert ez az Atletico sincs ott!
Ahhoz hogy ott legyünk pedig nem 0as mercato kell hanem -150 / -200 legalább amig nincs penz nincs foci! Bizhatunk a kedvezo sorsolasban tavaly bejott iden nem
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára INTER-1908 2024.03.14. 00:02-kor.
Francesco

Hozzászólás Szerző: Francesco »

Klaasen Interes pályafutásáról is emlékezzünk meg. Nagyjából olyan sikeres volt a játéka, mint Kerloné, pedig az egy fóka.
CsaSzi9294

Szerintem hacsak nem valami arab tulaj jön, be lesz áldozva egy név, akiből igazolni fogunk. Mert, hogy csatár Taremin kívül még vagy 2 fog kelleni. Arna, Sanchezt felejtsük el.
Simán benne van, hogy Barellát vagy Laut eladjuk. Nagyon kevesek leszünk ha csak Taremivel egészülünk ki. Jövőre még nagyobb terhelés lesz így igazolni kell. Na de előbb pénzt kell szerezni.
MLK

Hozzászólás Szerző: MLK »

Szomorú így kiesni.. Lautaronak ha kapitány ha nem, nem szabad tizit lőni. De persze rá se lehet fogni, mert előtte ketten már kihagyták. Továbbjutásra minden esély megvolt, de a helyzetkihasználásunk pocsék volt, mind a két meccsen... remélem most felszívja magát az Atleti és innentől így, és ilyen hozzáállással fog játszani, ha már ők mentek tovább.
Nerazzurri

Hozzászólás Szerző: Nerazzurri »

Móka mester Thuram a mai után kicsit dumcsizhat apuval és elkezdhet jobban koncentrálni a stabilan jó teljesítményre. BL nem óvoda
Baggio85

Hozzászólás Szerző: Baggio85 »

FORZA INTER!!!💙🖤
Cupi

Martinez szerintem azért ilyen szar a 11-eskkel mert nem bírja el azt a nyomást ami ilyenkor egy játékoson van. Ilyen szinten ezek a játékosok pontosan tudják hogy kell meglőni azt a labdát, hogy bemenjen és állítom edzésen 10/9x belövi.
Nála fejben vannak komoly gondok. Szétnyomja a stressz ilyenkor. :?

Thuram meg lehet a Rhamadan miatt volt ilyen de ma baromi gyenge volt....sokszor dícsértem de most le kell írni szar volt na. :)

Bajnoki címre fel.

Forza Inter! :)
PetR
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: PetR »

Semmi gond, van ilyen... szar érzés de túl leszünk rajta. Csak a srácok ne essenek össze fejben, a Napoli ellen ezek után nem várok sok jót. De talán van akkora előnyünk, hogy ez is belefér.
Lesz jobb is! :)
Forza Inter!!! 🖤💙
Rolinter

Hozzászólás Szerző: Rolinter »

Sajnálom, hogy kiestünk ! Szerintem lett volna keresnivalónk a Bl-ben is . A Barcelona , vagy egy PSG jelenleg nem jobb csapat! Amit jobban sajnálok egy -két fórumtárs , ha megy a csapatnak ,mi vagyunk a királyok. Ilyenkor meg szidjuk a csapatot , és miért ez játszott, miért nem ő . Az edző is egy balfasz :eh: nem értem . Mindegy nem is kell értenem ! Forza Inter. Mindenkinek szép napot holnapra!
möszi

Hozzászólás Szerző: möszi »

Ma a gól után fókuszt veszítettünk és nem tudtunk felpörögni. Ha Arna helyett akár Depay a cserénk, akkor ma kb nincs kérdés, mert 4-0-ra hozzuk az első meccset. Ez van már évek óta… Veszítjük el a jó lehetőségeket, szakmailag top 5-ben vagyunk, de a tulajunk lassan a Völner-Schadl szinten van odahaza. Így képtelenség… Kár, h nem Massimo M alatt volt ilyen profi stáb…Akkor tutira uraltuk volna a BL-t is évekig. :(
interfan

Hozzászólás Szerző: interfan »

Ertekelesek:

-Sky:

Sommer 6,5
Dimarco 6,5
Bisseck 6
Calhanoglu 6
Mkhitaryan 6
Bastoni 5,5
DeVrij 5,5
Acerbi 5,5
Barella 5,5
Frattesi 5,5
Pavard 5
Dumfries 5
Martinez 5
Thuram 5
Sanchez 5
Klaassen 4,5

-SI:

Sommer 6,5
Dimarco 6,5
Bastoni 6
Bisseck 6
Barella 6
Acerbi 5,5
Darmian 5,5
Calhanoglu 5,5
Mkhitaryan 5,5
Frattesi 5,5
Pavard 5
DeVrij 5
Dumfries 5
Martinez 5
Thuram 5
Sanchez 5
Klaassen 4,5

-Linterista:

Dimarco 7,5
Barella 7
Bastoni 6
Sommer 6,5
Pavard 5,5
Acerbi 5,5
Bisseck 5,5
Calhanoglu 5,5
Mkhitaryan 5,5
Frattesi 5,5
Dumfries 5,5
Klaassen 5,5
Sanchez 5,5
Martinez 5
Thuram 5
DeVrij 4,5
JustyINTER

Hozzászólás Szerző: JustyINTER »

Remelem jo penzert eladjak vegre ezt a kokler argentint a nyaron. Belehet bujni par gol moge, ahol kb mindegy ki lenne. De ha nem salernitana vagy az empoli sz ellenfel es meg tet is van lathatoan kudarcot vall mindig. Botrany!!! A sunyi alattomos termeszeterol nem is beszelve. Itt is utalna mindenki, ha nem a csapat jatekosa lenne. Ekes peldaja a fejben gyenge jatekosnak. Persze nem egy agysebesz azt eddig is gondoltuk. Valoszinu osszefugg a frusztracioja a kulsejevel es hogy maga is tudja hogy a goljai nagyreszehez neki nincs kb koze
alwin91

Hozzászólás Szerző: alwin91 »

PellerG írta: 2024.03.13. 23:33 Lautaro nem jó rugó, Sanchez is sokat kihagyott már, van egy szem Calha, mást nem is tudom ki lőhetne...
Kb ez lett...
Klaassent sem értem. Mit keresett a rúgók között? Lautaroval meg az utolsót… áh. A csatáraink nem tudnak büntetőt lőni. Ez azért nagy szégyen.
Nem csak ma basztuk el, hanem leginkább az első meccsen. Ez van, zárjuk le a bajnokságot és örüljünk a második csillagnak.
Szerintem is leginkább az első meccsen ment el, mert 3-0-val lehetett volna fordulni és senki sem szól egy szót sem. Itt is megvoltak az ajtó ablak helyzetek, mégis elhülyéskedték a srácok. Én Inzaghit nem hibáztatom, ha csak a kötelezőt berúgják a srácok, már továbbjutunk.
2010-ben Milito, Eto'o, Balotelli, Pandev... más minőség volt a támadószekció.
Lautaro nekem ismét csak azt bizonyította, hogy nem klasszis, hanem inkább a mi Higuainunk.
Ettől függetlenül nem szabad nagyon csalódottnak lenni, 2 meccsen szerintem ez az Atleti is bárkit meg tud verni, nem szégyen tőlük kikapni, rohadt kellemetlen ellenfél.
interfan

JustyINTER írta: 2024.03.14. 06:40 Remelem jo penzert eladjak vegre ezt a kokler argentint a nyaron. Belehet bujni par gol moge, ahol kb mindegy ki lenne. De ha nem salernitana vagy az empoli sz ellenfel es meg tet is van lathatoan kudarcot vall mindig. Botrany!!! A sunyi alattomos termeszeterol nem is beszelve. Itt is utalna mindenki, ha nem a csapat jatekosa lenne
Ekes peldaja a fejben gyenge jatekosnak. Persze nem egy agysebesz azt eddig is gondoltuk. Valoszinu osszefugg a frusztracioja a kulsejevel es hogy maga is tudja hogy a goljai nagyreszehez neki nincs kb koze
Azert ne Martinez legyen mar egyszemelyben a hibas a tegnapiert.
Ha be is rugja a tizit, akkor sem a sajat sorsunkban a kezunk, mert elotte hibaztunk 2x is, Atletico meg csak 1X.
Kicsit olyan Icardi fobia 2.0 erzek, csak mas nev es szemely kapcsan.

Az Inter tortenelmenek egyik legeredmenyesebb jatekosarol beszelunk, aki azert Szerintem eros "koklernek" nevezni, meg olyannak akinek a "goljai nagyreszehez semmi koze".
Azert ezt kemeny leirni...
Iden laza 26 gol es 5 golpassz, mindezt 36 meccsen.
Az sem igaz, hogy csak Salernitana meg Empoli szintek ellen lovi a golokat.
Lasd iden golt lott a Juventusnak, Lazionak, Fiorentinanak 3-at, Atalantanak 2 golt.
Milan ellen 2 golpassz, Napoli ellen szinten golpassz.
Szuperkupa donto o goljaval vertuk a Napolit.
Tavaly BL elodontoben gol a Milan ellen amivel nyertunk 1-0-ra, de a bajnoksagban is az o goljaval vertuk oket 1-0-ra, Szuperkupa dontobe is.

Szoval azert maradjunk annyiban, hogy Szerintem messze van a "koklertol", es attol hogy "goljai nagyreszehez neki nincs koze kb".
Tombi1986

alwin91 írta: 2024.03.14. 06:47

Kb ez lett...
Szerintem is leginkább az első meccsen ment el, mert 3-0-val lehetett volna fordulni és senki sem szól egy szót sem. Itt is megvoltak az ajtó ablak helyzetek, mégis elhülyéskedték a srácok. Én Inzaghit nem hibáztatom, ha csak a kötelezőt berúgják a srácok, már továbbjutunk.
2010-ben Milito, Eto'o, Balotelli, Pandev... más minőség volt a támadószekció.
Lautaro nekem ismét csak azt bizonyította, hogy nem klasszis, hanem inkább a mi Higuainunk.
Ettől függetlenül nem szabad nagyon csalódottnak lenni, 2 meccsen szerintem ez az Atleti is bárkit meg tud verni, nem szégyen tőlük kikapni, rohadt kellemetlen ellenfél.
Szerintem a bajnoki szereplés is közrejátszott. Idén a Seria A-ban brutális amit tőlünk. A keret sajnos nem eléggé mély, hogy több fronton is egyforma teljesítményt tudjanak a játékosok nyújtani.
Mind a kettő fronton harcolni szeretnénk mélyebb keret kell. Atl. Madrid a bajnokságban bukdácsol, de a döntő szitu az első félidőben bekapott szerencsétlen gól, amennyiben az nincs szerintem sikerül továbbjutni. Úgy gondolom Morata lesen volt. Nem tudom miért nem nézték vissza. Beadás miatt automatikusan szabadrúgás járt volna kifele. Ok, hogy utána már rólunk pattant oda a labda, de ez a helyzet sem alakul ki, ha lest befújják.
Ami gusztustalan, Milan chat fórumán egyes emberek. Örülnek, hogy kiestünk, de a barmok azt nem fogjak fel, hogy ez az Olasz bajnokságnak sem jó, mert így már kevesebb az esély arra, hogy 5 csapat szerepeljen jövőre a BL-ben. Azt meg ők sem hihetik el komolyan, hogy van esélyük a bajnoki címre. Szép lenne a Milan elleni rangadón begyűjteni a második csillagot.
Baggio85

"Aludva" egyet a tegnapi meccsre, azt gondolom, hogy nem ildomos azt a csapatot és annak tagjait most bármiért elővenni, amelyik 16 ponttal vezeti az olasz bajnokságot és tegnap, március közepén(!!!) elszenvedte első idei vereségét, egy olyan pályán, ahol idén még idegenbeli csapat nem nyert, pedig járt már itt a Real Madrid is!
Sokan tudtuk, hogy ez más kávéház mint a korábbi meccseink és, hogy ezt az Atletit sosem lehet írni.
Fel kell emelni a fejet, tanulni ebből a vereségből, kipihenni magunkat és menni tovább előre, mert van még hátra egy nagy feladat és akkor nagyon szép nyár várhat ránk!

FORZA INTER PER SEMPRE!!!
interfan

Audipower írta: 2024.03.13. 23:46 Megérdemelt Atletico továbbjutás. Ma kritikán aluliak voltunk sajnos. Csak a mezt vittük ki a pályára.
sly89 írta: 2024.03.13. 23:47 Ez van, a mai meccs alapján sajnos megérdemelt vereség. Minden téren jobb volt az Atletico, lefociztak minket.
összességében gyengék voltunk - Inzaghi is - eltaktikázta magát, rosszul cserélt, eleve rossz játékosok voltak a kezdőben.
Szerintem ezzel leirtatok mindent.

Meg mindig nem terek magamhoz ebbol a dobbenetbol, teljes sokk az egesz.
Hihetetlen ami tegnap tortent...
Igy jatszani egy BL 8 koze jutasert, nem tudom felfogni.
Agyon nyertuk az elso meccset, megy a szeker, minden jo, erre onbizalommal teli magabiztos jatek helyett, jott ez.
Elkepzelni nem tudtam, ez az Inter kieshet, ez ellen az Atletico ellen, erre tessek.
Ha egy City, PSG, Arsenal, Realtol esunk ki 5-0 osszesitessel, egy szot nem szolna az ember.
De igy Nekem ez eddig a legnagyobb csalodas az Inzaghi-Inter-BL story kapcsan.
Pool elleni kieses nem volt csalodas, tavaly egy alom volt (persze ahogy irta valaki feljebb, extra szerencses sorsolas), de ez a mostani legalabb ekkora csalodas.
Most a penzugyi dolgokat hagyjuk is, mert nekunk a BL az egyetlen aranybanya, arrol nem is beszelve, hogy mekkora presztiz, reklam, es minden veszteseg ez a kieses.
Merhetetlenul csalodott vagyok, es faj ez a kieses ebben a formajaban.
Valahol az egesz Olasz foci szamara az, megint 0 Olasz csapat van a BL 8 kozott...

Szamomra olyan Conte 2020-21-es ev story ez.
Bajnoksag megvan, es persze az a legfontosabb az elmult ket ev Scudetto elbukasai utan, de ebben a BL-ben tobb volt, tobb lehetett volna, igy az egesz utan szamomra marad egy keseru szajiz.
Ettol fuggetlenul a bajnoksagba oriasi amit csinalunk, utcahosszal nyerjuk a bajnoksagot, es vegre meglesz a 20. Scudetto.
De pont emiatt erzem azt, hogy ebben a csapatban tobb volt Nemzetkozileg is, es tobb lehetett volna.
Aztan lehet hogy tevedek, es ez a csapat ennyi, es csak a bajnoki erosseg gondoltatja tul a dolgokat az emberrel.
De valahogy megis nekem ez a Contes Scudetto szezont hozza vissza.
möszi

Hozzászólás Szerző: möszi »

Baggio85 írta: 2024.03.14. 07:04 "Aludva" egyet a tegnapi meccsre, azt gondolom, hogy nem ildomos azt a csapatot és annak tagjait most bármiért elővenni, amelyik 16 ponttal vezeti az olasz bajnokságot és tegnap, március közepén(!!!) elszenvedte első idei vereségét, egy olyan pályán, ahol idén még idegenbeli csapat nem nyert, pedig járt már itt a Real Madrid is!
Sokan tudtuk, hogy ez más kávéház mint a korábbi meccseink és, hogy ezt az Atletit sosem lehet írni.
Fel kell emelni a fejet, tanulni ebből a vereségből, kipihenni magunkat és menni tovább előre, mert van még hátra egy nagy feladat és akkor nagyon szép nyár várhat ránk!

Díjazom az optimizmust… Mit értesz a szép nyár alatt? Csak Barellat adjuk majd el és Martinez marad? :)
interfan

möszi írta: 2024.03.14. 07:16
Baggio85 írta: 2024.03.14. 07:04 nagyon szép nyár várhat ránk!
Díjazom az optimizmust… Mit értesz a szép nyár alatt? Csak Barellat adjuk majd el és Martinez marad? :)
Ezt de gonosz volt Moszi. :D
De jot nevettem rajta, szoval koszi, kicsit feldobtad a reggelem. :)
Baggio85

möszi írta: 2024.03.14. 07:16
Baggio85 írta: 2024.03.14. 07:04 "Aludva" egyet a tegnapi meccsre, azt gondolom, hogy nem ildomos azt a csapatot és annak tagjait most bármiért elővenni, amelyik 16 ponttal vezeti az olasz bajnokságot és tegnap, március közepén(!!!) elszenvedte első idei vereségét, egy olyan pályán, ahol idén még idegenbeli csapat nem nyert, pedig járt már itt a Real Madrid is!

Két csillagocskára gondolok! 😄 Reméljük interfan még nem kiabálta el azt is!😂 (csak viccelek)
Szerintem hagyjuk ezt az állandó sírást, hogy decemberben már azon lamentálunk, hogy majd kit kell, kit fogunk eladni és akkor jajj, mi lesz, beszántják a pályát (mondjuk azt lehet, hogy ténlyeg😂), felszámolják a klubot és még a kék-fekete színt is eltűntetik a föld színéről.
Próbáljuk meg élvezni az idény hátralévő részét, reméljük lesz mit, bár az sem lesz könnyű. De erre vártunk évek óta.
interfan

INTER-1908 írta: 2024.03.13. 23:59 Azért azt nagyon latni kell hogy a tavalyi szezon az a szerencsés sorsolasnak volt köszönhető!!!
Az hogy van egy ilyen keretunk az pedig annak hogy osszeraktak a vezetok! De ez a keret a BLben keves nem most tavaly is az lett volna! És hatalmas mese hogy ez a csapat a 2010 es csapat kozeleben van! Szerintem nuanszokon mult a tovabbjutas egy nagyon jo csapat ellen! A problema ott van hogy ha osszekerulunk egy City Real sorral sajnos sima zako lett volna! Azt kell latni hogy ha nincs 4-5 vilagklasszis jatekosod akkor nincs mirol beszelni a Bl ben! Ebben a csapatban van 4-5 klasszis de vilagklasszis sajnos egy sincs! Ami a legrosszabb hogy ezzel az olasz foci is be lett arazva...
Valószínűleg a bajnokság meg lesz de azt latni kell hogy europaban messze vagyunk a legjobbaktol mert ez az Atletico sincs ott!
Ahhoz hogy ott legyünk pedig nem 0as mercato kell hanem -150 / -200 legalább amig nincs penz nincs foci! Bizhatunk a kedvezo sorsolasban tavaly bejott iden nem
Igazad van, abban szerintem mindenkeppen, hogy ha ott akarunk lenni az elitek eliteben, akkor itt mas tulajdonos, es olyan penzek kellenek amit irtal.
A szurkolo (koztuk en is), a bajnoki eredmenyeket latva, tobbet vart. Aztan persze lehet az van amit irsz, hogy az Olasz bajnoksag szinvonala van ott ahol a tobbiekehez kepest.
Persze a BL mas szint, es tavaly egyertelmuen elkepeszto szerencses sorsolasunk volt.
Csak pont amit irtal, azert vart tobbet az ember, "messze vagyunk a legjobbaktol mert ez az Atletico sincs ott".
Pont ezert gondoltam, hogy kepesek vagyunk tobbre.
Sajnos nem, ez van, el kell ezt fogadni.
alwin91

Hozzászólás Szerző: alwin91 »

interfan írta: 2024.03.14. 07:32
INTER-1908 írta: 2024.03.13. 23:59 Azért azt nagyon latni kell hogy a tavalyi szezon az a szerencsés sorsolasnak volt köszönhető!!!
Igazad van, abban szerintem mindenkeppen, hogy ha ott akarunk lenni az elitek eliteben, akkor itt mas tulajdonos, es olyan penzek kellenek amit irtal.
A szurkolo (koztuk en is), a bajnoki eredmenyeket latva, tobbet vart. Aztan persze lehet az van amit irsz, hogy az Olasz bajnoksag szinvonala van ott ahol a tobbiekehez kepest.
Persze a BL mas szint, es tavaly egyertelmuen elkepeszto szerencses sorsolasunk volt.
Csak pont amit irtal, azert vart tobbet az ember, "messze vagyunk a legjobbaktol mert ez az Atletico sincs ott".
Ebben a stadionban a Real Madrid 4-t kapott! Tavaly a City elleni döntőben is teljesen partiba volt a csapat.
Ez most így sikerült, egy szoros meccsen kaptunk ki az Atleti otthonában (úgy, hogy egyébként megvoltak a helyzetek), ahol bárki más megéghetett volna, szerintem nem kell túldramatizálni.
interfan

möszi írta: 2024.03.14. 00:21 Ma a gól után fókuszt veszítettünk és nem tudtunk felpörögni. Ha Arna helyett akár Depay a cserénk, akkor ma kb nincs kérdés, mert 4-0-ra hozzuk az első meccset. Ez van már évek óta… Veszítjük el a jó lehetőségeket, szakmailag top 5-ben vagyunk, de a tulajunk lassan a Völner-Schadl szinten van odahaza. Így képtelenség… Kár, h nem Massimo M alatt volt ilyen profi stáb…Akkor tutira uraltuk volna a BL-t is évekig. :(
En is mindig a sportszakmai vezetes, az edzo, es a jatekosok elkepeszto munkajat emelem ki.
Ahogy Inzaghi mondta, 150m eurot vettunk ki a keretbol amiota itt van, ilyen helyzetben barki mas mar darabokra esett volna, mi viszont nem a csodalatos sportszakmai vezetoknek hala nem, es meg eredmenyeket is erunk el ilyen helyzetben.
Ez szerintem nagyon igaz.

Tenyleg felelmetes belegondolni, hogy ilyen sportszakmai vezetessel, meg ha csak 1db eurot sem kaptak volna, de legalabb nem kellett volna kivenni 150m-t a keretbol 3 ev alatt, akkor boven-boven BL gyozelmeket is unnepelhetnek.
mike

Hozzászólás Szerző: mike »

Baggio85 írta: 2024.03.14. 07:04 "Aludva" egyet a tegnapi meccsre, azt gondolom, hogy nem ildomos azt a csapatot és annak tagjait most bármiért elővenni, amelyik 16 ponttal vezeti az olasz bajnokságot és tegnap, március közepén(!!!) elszenvedte első idei vereségét
Egyértelmű, eddig is felülteljesítettünk.
Aki elhitte hogy harmadik legesélyesebbek vagyunk a BL-re az nem ebben a világban él:)
Látszik a legjobb 8 mezőnyén, hogy lehet sikeres egy csapat, nullás meg mínuszos mercatokkal nem igazán.

Az utolsó pillanatokig versenyben voltunk egy nálunk jóval gazdagabb csapat ellen.
A Scudetto a fontos, én az idény eleje óta ota ezt vallom.
Jó lenne valami rekordot felállítani:)

Forza Inter!!
INTER-1908

Hozzászólás Szerző: INTER-1908 »

alwin91 írta: 2024.03.14. 07:47
Ebben a stadionban a Real Madrid 4-t kapott! Tavaly a City elleni döntőben is teljesen partiba volt a csapat.
Ez most így sikerült, egy szoros meccsen kaptunk ki az Atleti otthonában (úgy, hogy egyébként megvoltak a helyzetek), ahol bárki más megéghetett volna, szerintem nem kell túldramatizálni.
Nem szégyen kiesni az Atleticoval szemben szo sincs errol plane igy tizikkel. Ez egy kiegyenlitett párharc volt most oda dőlt el...
Ettol függetlenül tartom hogy az olasz bajnoksag messze le van maradva az elittol! És ez igy is lesz amíg ugy igazolunk 3 jatekost hogy a legjobbakat minden evben eladjuk. Meg hogy 10M fizu nekunk sok 1 jatekosert ami oke de angliaban spanyolban ilyen nincs! Psgnel plane nincs! Ide semmi mas nem kell mint penz es 4-5 jatekos akik komoly szintet kepviselnek! Pl egy kh is nagyon kell mert Acerbi es De vrij ketten egyutt kozel 70 évesek!
Ettol függetlenül mondom reszemrol nem drama a kiesés nem szar az edzo a jatekos meg stb....
Sot azert szerintem az egyik legszebb focit jatszuk! Remélem hogy a jatekosok bar biztos csalódottak tul lesznek rajta es tudjak folytatni ugy a szezont mint eddig mert az nagyon rendben van szerintem!
Forza Inter!
PellerG

Hozzászólás Szerző: PellerG »

interfan írta: 2024.03.14. 06:51
JustyINTER írta: 2024.03.14. 06:40 Remelem jo penzert eladjak vegre ezt a kokler argentint a nyaron. Belehet bujni par gol moge, ahol kb mindegy ki lenne. De ha nem salernitana vagy az empoli sz ellenfel es meg tet is van lathatoan kudarcot vall mindig. Botrany!!! A sunyi alattomos termeszeterol nem is beszelve. Itt is utalna mindenki, ha nem a csapat jatekosa lenne
Ekes peldaja a fejben gyenge jatekosnak. Persze nem egy agysebesz azt eddig is gondoltuk. Valoszinu osszefugg a frusztracioja a kulsejevel es hogy maga is tudja hogy a goljai nagyreszehez neki nincs kb koze
Az Inter tortenelmenek egyik legeredmenyesebb jatekosarol beszelunk, aki azert Szerintem eros "koklernek" nevezni, meg olyannak akinek a "goljai nagyreszehez semmi koze".
Azert ezt kemeny leirni...
Szoval azert maradjunk annyiban, hogy Szerintem messze van a "koklertol", es attol hogy "goljai nagyreszehez neki nincs koze kb".
OFF:
Pont ugyanígy hatott, ahogy az Atleticot a téli sorsolás óta folyamatosan ekézted itt.
Sokkal nagyobb respekt kéne ellenfelek felé, mint ahogy ez itt elő volt adva...
Még az általad sokszor 4-0, 5-0-al vízionált Lecce, Genoa szintű ellenfelek ellen is...
OFF vége.
interfan

INTER-1908 írta: 2024.03.14. 08:27
alwin91 írta: 2024.03.14. 07:47

Nem szégyen kiesni az Atleticoval szemben szo sincs errol plane igy tizikkel. Ez egy kiegyenlitett párharc volt most oda dőlt el...
Ettol függetlenül tartom hogy az olasz bajnoksag messze le van maradva az elittol! És ez igy is lesz amíg ugy igazolunk 3 jatekost hogy a legjobbakat minden evben eladjuk. Meg hogy 10M fizu nekunk sok 1 jatekosert ami oke de angliaban spanyolban ilyen nincs! Psgnel plane nincs! Ide semmi mas nem kell mint penz es 4-5 jatekos akik komoly szintet kepviselnek! Pl egy kh is nagyon kell mert Acerbi es De vrij ketten egyutt kozel 70 évesek!
Ettol függetlenül mondom reszemrol nem drama a kiesés nem szar az edzo a jatekos meg stb....
Sot azert szerintem az egyik legszebb focit jatszuk! Remélem hogy a jatekosok bar biztos csalódottak tul lesznek rajta es tudjak folytatni ugy a szezont mint eddig mert az nagyon rendben van szerintem!
Forza Inter!
Ez egy jo kerdes, hogy az Olasz bajnoksag van e ennyire lemaradva.
De tenyleg inkabb a penzugyi akadalyok, es a penzugyi problemak azok amik miatt nem tudunk a szuk elit szintjere lepni.
CsaSzi9294

Nem kell ezt túl gondolni. Kiestünk, mert a helyzeteket se tegnap se az odavágón nem lőttük be. Ezen kívül az ATM-nak minőségibb a padja, akik a visszavágón a különbséget jelentették. Ennyi.
Csapatként jobbak vagyunk, de ez kevés volt, elfáradtak a fiúk, a cserék közül meg egyedül Bisseck tudott pluszt hozzá tenni. A tizenegyes meg alaból oroszrulett...
interfan

mike írta: 2024.03.14. 08:17 Aki elhitte hogy harmadik legesélyesebbek vagyunk a BL-re az nem ebben a világban él:)
Látszik a legjobb 8 mezőnyén, hogy lehet sikeres egy csapat, nullás meg mínuszos mercatokkal nem igazán.
Ez valoban egy erdekes tema, es pont szerepelt itt nemreg, erdekes dolog ezt latni:

Elmult 3 ev mercatos merlege a top 8 BL csapat kapcsan:

1. Arsenal: -471m
2. PSG: -347m
3. Real: -133m
4. Bayern: -126m
5. City: -78m
6. Barcelona: -56m
7. Atletico: -14m
8. Dortmund: +94m

Ellenben az Inter merlege: +140m

Dortmundot leszamitva, ahol "csak" 50m a lemaradas, mar pl az Atleticoval szemben laza 154m a lemaradasunk, egy Realhoz 270m, egy Arsenalhoz 610m.
Mindez 3db ev alatt...

Ezzel a top 5 bajnoksag 96 csapata kozul a 96/94.helyen vagyunk...

Es azert a fizetes merlegre is erdemes ranezni:

1. Real: 295m
2. PSG: 290m
3. Bayern: 275m
4. Barcelona: 225m
5. City: 220m
6. Arsenal: 196m
7. Atletico: 152m
8. Dortmund: 121m

Inter: 120m

Itt persze kozelebb vagyunk, de azert itt is vannak eros szakadekok.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára interfan 2024.03.14. 08:48-kor.
Festa

Hozzászólás Szerző: Festa »

A scudetto meg a Szuperkupa nagy siker és a csapat jelenlegi helyzetében meg kell becsülni.
Tegnap megvoltak a lehetőségek, hogy gyengén játszva is tovább jussunk de a ami több bajnokin bejött az most nem működött.Két fronton ez most nem működött ami a egyre még elég.
Amennyiben ide vesszûk,hogy rendes játékidőben a a Sassulo ellen kaptunk ki akkor szerintem a keserű szájíz ellenére is lehetünk büszkék.

Emelt fejjel bekell húzni a Scudettot illetve találni kell még egy két okos (free agent)igazolást.
interfan

Francesco írta: 2024.03.14. 00:00 Klaassen Interes pályafutásáról is emlékezzünk meg. Nagyjából olyan sikeres volt a játéka, mint Kerloné, pedig az egy fóka.
Szamomra ez a tegnapi nap legjobb hozzaszolasa, oriasi volt toled ez Francesco. :)
Ezt elolvasva az embernek maris jo kedve lesz. :D
Szerintem egy Fokaval is tobbre mennek a csapatba mint ezzel a Klaassennel. :D
interfan

PellerG írta: 2024.03.13. 23:45 Lautaro szintet lépett idén, de csatárként ilyen büntetőkkel mire fel kér 10+ millió fizut?!?!
Nezd, persze kilehet emelni a gyenge tizenegyes mutatot, de cserebe kilehet emelni mennyi pozitiv dolgot, amit holnapig lehetne sorolni, lassan az Inter egyik legerdemenyesebb kulfoldi jatekosarol beszelunk, mikozben meg csak 26 eves.
Keves olyan csatart lehetne mondani, aki ennyi golt szerez a top 5 bajnoksagban, minden evben fixen, es ilyen teljesitmeny mutat.
Olaszorszagban konkretan szerintem 0 ilyen jatekos van Martinezen kivul...

Nezd a masik veget, Osimhen 10m + bonuszokat kap a Napoliban.
Vlahovic jovore 12m-t keres majd a Juveban.
Lukaku 8m-t keres a Romaban.
Es akkor ne is nezzuk ki "kulfodre".

Ezektol a jatekosoktol mivel rosszabb Martinez?
Foleg egy Vlahovictol vagy Lukakutol?

En ertem azt is, hogy sokat ker Martinez, dehat a mai vilag a penzrol szol semmi masrol.
Inzaghi is latjuk mar 8-9m fizut ker.
Megerdemlik?
Ezt mindenki dontse el maga, de azert azt latni kell, hogy ilyen kaliberek mennyit keresnek es most csak Olaszorszagai csatarokrol beszelunk, mennyit kernek, stb.

Inzaghi kapcsan persze nem keves 8-9m, foleg ugy hogy 3 eve kb 1,5m eurot keresett...
De itt is nezzuk azt, ki az aki elvallana az Intert ilyen penzugyi helyzetben?
Latjuk egy Motta is menne "kulfoldre".

Egy De Zerbi keres kb 2m-t, lehet o eljonne egy 5m fizuert.
De ot, 1 ki kell vasarolni 15m-ert, 2 meg biztosan jobb lenne mint egy Inzaghi?
Mert szerintem kozel sem biztos, sot.
Arrol meg ne is beszeljunk, hogy egy Allegri is keres 7m-t a Juveban.

Persze miert nem eleg Inzaghinak vagy Martineznek kevesebb, stb.
Dehat ez nem ilyen a mai vilagba, megtehetik hogy ennyit kernek, realis osszegek ezek latva a teljesitmenyuket, es azt masok mennyit kapnak.
PetR
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: PetR »

Én is megvédeném Martínezt, mert lehet, hogy gyenge tizirúgó, de tegnap sem ezen kellett volna hogy múljon. Nem véletlen hogy már a bajnokikon sem ő áll oda, gondolom pontosan tudja ezt magáról.
A rendes játékidőben abszolút hozta azt amit elvárhatunk tőle, csak kár hogy saját magát nem tudta kiugratni, és a többiek elrontották a helyzeteit.
MLK

Hozzászólás Szerző: MLK »

mike írta: 2024.03.14. 08:17
Baggio85 írta: 2024.03.14. 07:04 "Aludva" egyet a tegnapi meccsre, azt gondolom, hogy nem ildomos azt a csapatot és annak tagjait most bármiért elővenni, amelyik 16 ponttal vezeti az olasz bajnokságot és tegnap, március közepén(!!!) elszenvedte első idei vereségét
Egyértelmű, eddig is felülteljesítettünk.
Aki elhitte hogy harmadik legesélyesebbek vagyunk a BL-re az nem ebben a világban él:)

Az utolsó pillanatokig versenyben voltunk egy nálunk jóval gazdagabb csapat ellen.
A Scudetto a fontos, én az idény eleje óta ota ezt vallom.
Jó lenne valami rekordot felállítani:)

Forza Inter!!
Szerintem nem teljesítettünk felül. Pontosan a tavalyi BL döntő mutatta meg, hogy valóban jók vagyunk, és nem csak a szerencse juttatott el odáig minket (szerencséről csak annyit, hogy ha lett volna, akkor lukaku több góljával még be is húztuk volna a serleget).
Idén is megy a szekér, mert jó a csapat. Van focink, van egy jó csapat gerinc, de sajnos rövid a pad. Az első meccset hülyére nyerhettük volna itt is ha egy Julio Cruz jönne be csereként és nem egy Arna. Ez van. Az idei évnek így indultunk neki, hogy a csatársoron fog múlni minden.
Lautaro egy klasszis! Mezőnyben is dolgozik és termeli a gólokat, forintos labdákat ad, és adott tegnap is. DE tizit nem szabad lőnie. Ennyi. Nyomás ide, vagy oda, ha tudom, hogy nem megy neki, akkor leszabályozom, nem engedem. Sanchez detto. Klaasenre nem tudok mit írni, mert ennyi játékperccel értékelni sem lehet. Inzaghinak ennyi hibát tudok felróni, mást nem. Azzal főz ő is ami van. De az ajtó ablak helyzeteket nem ő lőtte mellé, fölé, kapus kezébe stb...
Sajnálom, hogy kiestünk mert igenis volt itt keresnivalónk. Meg is voltak a helyzeteink, pedig ide nem nyerni jön senki sem.
Amit nagyon remélek, hogy gyorsan tudnak a srácok regenerálódni, testben és fejben is. Nem szeretnék visszazuhanást a bajnokságban. Egy kimagasló szereplést még a jövő évre is tovább lehet vinni lelkületben.
Cupi

CsaSzi9294 írta: 2024.03.14. 08:44 Nem kell ezt túl gondolni. Kiestünk, mert a helyzeteket se tegnap se az odavágón nem lőttük be. Ezen kívül az ATM-nak minőségibb a padja, akik a visszavágón a különbséget jelentették. Ennyi.
Csapatként jobbak vagyunk, de ez kevés volt, elfáradtak a fiúk, a cserék közül meg egyedül Bisseck tudott pluszt hozzá tenni. A tizenegyes meg alaból oroszrulett...
Aludva egyet a tegnapira /jó sok forgolódás után kb. 5 órát :D/ én is pont ezen gondolkodtam reggel. Nem történt itt semmi extra, nem voltak taktikai vagy ilyen olyan nagy hibák. Egyszerűen csak a 2 meccs alapján meg lehet állapítani, hogy a helyzeteket be kell rúgni. Közhely de ez így van. Ha csak a fele bemegy a nagy helyzeteinknek akkor nincs miről beszélni és sima továbbjutásról írogatnánk itt. De....sportba nincs ha így kiestünk. Ez van. :?
11-esekre meg azért lehet kicsit jobban fel kell készülni mert bár tény oroszrulett de ahol 3-an is hibáznak ott azért vannak gondok ilyen téren. ;)

Acerbi hatalmas volt tegnap. 35 évesen védőként odasétél és berúgja. :) Ki voltam bukva amikor leigazoltuk de lenyűgöz az a nagy küzdőszellem meg alázat ahogy a focihoz áll még mindig. Példa lehet sok fiatalnak.
interfan

Cupi írta: 2024.03.14. 09:52 Acerbi hatalmas volt tegnap. 35 évesen védőként odasétél és berúgja.
36 eves, igy planebb a plane.
Ne haragudj Cupi, de ezt nem lehetett kihagyni. :D :)

Komolyra forditva, az eletben nem gondoltam hogy ezt leirom, de jobban jartunk volna ha o kezd tegnap.
Cupi

Ja és mint megtudtam az ellen drukkerektől, hogy még annyi történt Marotta keze sajna a BL-be nem ér el így mi csak a Marotta ligába tudunk jók lenni. :D BL-ben már más összegek mennek bíró lefizetéseknél és ez nekünk nem fért bele. :D
Na. Szóval örülök, hogy a saját csapatuk sikertelenségében lelkileg megroppant drukkerektől ezt is megtudtam. ;)
Természetesen logikus és érthető, hogy a 2 meccsen azért hagytunk ki vagy 5 meccs megnyerésére elegendő ziccert mert a bírók itt nem nekünk fújnak. :D ;) Mindig tanulok valami újat.
cuchu11

Hozzászólás Szerző: cuchu11 »

Ez most nüanszokon múlt egy spanyol topcsapat ellen.
Gyakorlatilag csődben van a klub, és mégis van csapatunk, jó focit játszunk.
Szerintem ebben a helyzetben bűnbakokat keresni felesleges.
Tegnap is volt tartása a csapatnak.
Én nagyon büszke vagyok a srácokra!
Jöhet a 2.csillag és az új tulaj!
interfan

Cupi írta: 2024.03.14. 10:06 Ja és mint megtudtam az ellen drukkerektől, hogy még annyi történt Marotta keze sajna a BL-be nem ér el így mi csak a Marotta ligába tudunk jók lenni. :D BL-ben már más összegek mennek bíró lefizetéseknél és ez nekünk nem fért bele. :D
Na. Szóval örülök, hogy a saját csapatuk sikertelenségében lelkileg megroppant drukkerektől ezt is megtudtam. ;)
Természetesen logikus és érthető, hogy a 2 meccsen azért hagytunk ki vagy 5 meccs megnyerésére elegendő ziccert mert a bírók itt nem nekünk fújnak. :D ;) Mindig tanulok valami újat.
Cupi ugy latom nem vagy eleg tajekozott, es nem jo helyen keresed az ellendrukkerek velemenyet. :D

Marotta keze az UEFA-ig er, amiota van az Inter-PSG barati es partnersegi viszony.
Azota jobb ha tudod, hogy az Inter meccseit maga Al-Khelaifi intezni. :D
Es hogyne ferne bele a birok lefizetese ilyen hatterrel mint Al-Khelaifi.

Szoval igen, mindennap tanul az ember. :D

Azert estunk ki, mert jon a PSG-Atletico meccs, es az Atletico ellen konnyebb lesz, meg akkor nem tudna Al-Khelaifi hogy melyik ujabba harapjon, ha az Inter-PSG lett volna. :D :D
Tombi1986

interfan írta: 2024.03.14. 09:55
Cupi írta: 2024.03.14. 09:52 Acerbi hatalmas volt tegnap. 35 évesen védőként odasétél és berúgja.
36 eves, igy planebb a plane.
Ne haragudj Cupi, de ezt nem lehetett kihagyni. :D :)

Komolyra forditva, az eletben nem gondoltam hogy ezt leirom, de jobban jartunk volna ha o kezd tegnap.
Amikor odasétált azt hittem itt a vége…erre tessék.
Tegnap az alábbi játékosoknak kellett volna rúgniuk:
Calha, De Vrij, Darmian, Acerbi, Frattesi
vaskalap

Hozzászólás Szerző: vaskalap »

Aludva egyet a tegnapira,úgy gondolom nem voltunk jók,és egyszer minden sorozat megszakad.Ilyen a kupameccsek sajátossága,nincs lehetőség javítani.Fájó a kiesés,de az elmúlt hónapok teljesítményét ne húzzuk át egy vonallal.Menni kell tovább a 2. csillagig.Forza Inter per sempre!
Válasz küldése