Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)
Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming
- graziejosé
Re: Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)
Hagyjuk már ezt az ennyi volt Leonardo. Benítezzel a könnyű meccseket se nyertük meg és ha jelenlegi formákat nézzük nem sok nehezebbet lehetne találni, mint az Udinese idegenben. 6 pontra van a milan és még hátravan szinte a bajnokság fele, bőven nyerhetjük. Fogadóirodáknál is mi vagyunk a scudetto legnagyobb esélyesei (és José szerint is). 3 naponta játszik a csapat, nyilvánvaló volt, hogy nem nyerjük Leoval a szezon végéig összes hátralévő meccset.
- hvmetal
amúgy,ha figyeltetek akkor tudhatja mindenki,hogy Samuel kiválása óta ennyire gyenge a védelem.azóta sorra kapjuk a gólokat,Lúció elfáradt nem csoda. Cesar jó lenne ha visszatérne,tudom,hogy tavaly már bakizgatott,de nem véletlenül tartják sokan Casillas mellett a legjobb kapusnak.egy kis önbizalmat hátha ad a csapatnak.Castelazzi amúgy nem rossz,de sokszor látszódnak,hogy vannak hiányosságai.
bajnokság meglehet,csak a rangadókat nyerni kell,ami nem lesz könnyű egy zöldfülő,de tehetséges edzővel.Milán is ebben szar Allegrivel.Juve,Róma,Lazio,Ajax,Real ellen nekik sem ment. kell egy csatár,nem igaz,hogy ennyire spórolni kelljen a fair play miatt,amire mások szarnak.kicsit már fura,hogy még így sem lehet kiadni 20milliót egy csatárra.
idegörlő
amúgy nem csoda,hogy fáradt a csapat.
spanyol elzavarásával visszahozta a vezetőség a reményt,na de ha nem áldozunk pénzt játékosokra el is mehet.
vagy Moratti ennyire jóllakot a tavalyi évvel,hogy most belefér egy dobogó is az 1.hely helyett?
bajnokság meglehet,csak a rangadókat nyerni kell,ami nem lesz könnyű egy zöldfülő,de tehetséges edzővel.Milán is ebben szar Allegrivel.Juve,Róma,Lazio,Ajax,Real ellen nekik sem ment. kell egy csatár,nem igaz,hogy ennyire spórolni kelljen a fair play miatt,amire mások szarnak.kicsit már fura,hogy még így sem lehet kiadni 20milliót egy csatárra.
idegörlő
amúgy nem csoda,hogy fáradt a csapat.
spanyol elzavarásával visszahozta a vezetőség a reményt,na de ha nem áldozunk pénzt játékosokra el is mehet.
vagy Moratti ennyire jóllakot a tavalyi évvel,hogy most belefér egy dobogó is az 1.hely helyett?
- Komax
Sneijder hiánya most kijött.
Ameddig Eto'o a szélen tekereg, addig hogy lőjön gólt!? - számomra ez az ami teljesen érthetetlen, amikor töketlen csatárok vannak a pályán.
Igazolni kell!
Lentebb már írták roma, juve meccsek után letisztul a kép mi az amit célként lehet kitűzni erre a szezonra.
Ameddig Eto'o a szélen tekereg, addig hogy lőjön gólt!? - számomra ez az ami teljesen érthetetlen, amikor töketlen csatárok vannak a pályán.
Igazolni kell!
Lentebb már írták roma, juve meccsek után letisztul a kép mi az amit célként lehet kitűzni erre a szezonra.
- Süti
hvmetal írta:Samuel kiválása óta ennyire gyenge a védelem
Nekem és a csapatnak is nagyon hiányzik, ez ma nem jött össze, van ilyen.
Remélem Sanchez-t elhozzuk, mert meglehet a Scudetto, könnyebben is mint tavaly, de akkor erősítés kell.
- zsizsi14
R9. írta:chivu támadásokat sorra elrontja, beadási oda mennek ahol nincs ember, passzai pontatlanok
hátul meg egy gyorsabb technikásabb játékos rommá szopatja
castelazzi, pandev, chivu, biabiany mehet a pcsába
Bocsi, de Castelazzi-t miért is zavarnád el???
-
R9.
mert egy balfasz
- 20recoba
R9. írta:mert egy balfasz
Nem rajta múlt, ahhoz képest, hogy ingyen jött nem vallott szégyent eddig a szezonban. Tény, ma nem volt jó, de nem ő legyen a bűnbak, én kifejezetten megkedveltem.
- intertomega
Süti írta:hvmetal írta:Samuel kiválása óta ennyire gyenge a védelem
Nekem és a csapatnak is nagyon hiányzik, ez ma nem jött össze, van ilyen.
Remélem Sanchez-t elhozzuk, mert meglehet a Scudetto, könnyebben is mint tavaly, de akkor erősítés kell.
Irigylem az optimizmusodat de hát így kell neki állni a következő meccseknek.
Leo nem rossz és nem kell kritizálni.
Udinese nagyon elemében van.
Néztétek a februári kiírást. Rengeteg meccs . Most is kissé fáradtak hú mi lesz itt néhány hét múlva. Cordoba körülményes , lassú , Matrix pedig már szintén túl van a csúcson. santon még nem az igazi . Ma Capitano is elkövetett egy két hibát de hát Ő előttem, meg mindenki előtt sérthetetlen.
Szóval 1 veteránt na még kettőt tán elbír a gárda de többet ?
Fiatalítani amíg nem késő ....de hát ezt mindenki így Moratti is nagyon jól tudja. (Az a pocsék , hogy remegve várjuk , hogy bukjon, bukjanak a fölöttünk állók, a riválisok mert csak akkor van remény
FORZA INTER !!!
- vaskalap
Ne a védelem nyakába varjuk már ezt a zakót.Az Udinese most jó formát mutat,és lehetett számitani arra,hogy ebbe a meccsbe benne van akár a vereség is.Ha gyenge pontot keresünk,ezen a meccsen mindenki az volt.Sajnos a szezon még qrva hosszú,sok minden megtörténhet más csapatnál is,de ez a keret kevés sztem,ha másképp nem legalább kölcsönbe jó lett volna 1-2 játékos.
- Süti
intertomega írta:Irigylem az optimizmusodat
Leo nem rossz és nem kell kritizálni.
Ezt Leo nyilatkozta:
"I think that when we have our squad at full strength, we can have our say against anyone.”
Tommy már többször írta, hogy az Inter kerete a legerősebb még mindig a Serie A-ban, és Leo érkezése óta ez látszik újra szvsz is.
- Cupi
Kemény meccs lesz a holnapi. Stankovic, Chivu és Cordoba tuti kezdő lesz mert Ők eltiltás miatt a Palermo ellen úgyis pihenhetnek. Többiek közül viszont több embert is pihentetnék, nagyon durva sorozat jön, inkább az olasz kupából essünk ki ha úgy alakul. Cambiasso heyén kezdhetne Mariga is, Lucio is pihenhetne, legalább Ranocchia bizonyíthatna. 
- hvmetal
Cesar,Coutinho már ott lesznek?
amúgy engem sem izgat a Coppa.inkább essünk ki onnan,2-3meccsel az is kevesebb.kell az erő a bajnoksághoz
amúgy engem sem izgat a Coppa.inkább essünk ki onnan,2-3meccsel az is kevesebb.kell az erő a bajnoksághoz
- graziejosé
hvmetal írta:Cesar,Coutinho már ott lesznek?
Vagy játsszunk b kerettel és nyerjük meg azzal.
- Nia
Coutinho ott lesz,Cesar nem.
Nekem fontos a kupa,nem gyenge út vezet el odáig.Pihentetés?Volt eleget sérült mindenki,pihentek eleget.Mellesleg 3 alapkezdő el lesz tiltva hétvégén.Tegyünk már meg mindent,nem feladni.Nekem kell ez is meg a Scudetto is.
Aztán ha nem jön össze ez van,de legalább ne adjuk meg magunkat.
Még Nápolyba sem,ahol aztán tényleg nem sok mindenkinek terem babér.De itt az ideje ennek véget vetni.
Nekem fontos a kupa,nem gyenge út vezet el odáig.Pihentetés?Volt eleget sérült mindenki,pihentek eleget.Mellesleg 3 alapkezdő el lesz tiltva hétvégén.Tegyünk már meg mindent,nem feladni.Nekem kell ez is meg a Scudetto is.
Még Nápolyba sem,ahol aztán tényleg nem sok mindenkinek terem babér.De itt az ideje ennek véget vetni.
- Cupi
Nia írta:Nekem fontos a kupa,nem gyenge út vezet el odáig.Pihentetés?Volt eleget sérült mindenki,pihentek eleget.Mellesleg 3 alapkezdő el lesz tiltva hétvégén.Tegyünk már meg mindent,nem feladni.Nekem kell ez is meg a Scudetto is.Aztán ha nem jön össze ez van,de legalább ne adjuk meg magunkat.
Nekem is fontos lenne ha az elmúlt 6 évben nem nyertük volna meg többször is
- Nia
Ízlések és pofonok.Én nagyon utálnám ha nem tennénk meg mindent valamiért,amíg egy hajszálnyi esély is van rá.
- hvmetal
na,de mondjuk ha a spanyol angol kupát(kupákat) vesszük alapul , az olasznak nincs olyan nagy presztízse.
Mancini idejött,neki fontos volt,a csapat is nyert vele kupát,azóta meg valamilyen szinten elvárás.Nyilván jobb a semminél egy arany a kupából,meg nem is 1 brémai meccs másolatot várok,legjobb,ha megnyerjük azt is,de mondjuk a Scudetto fontosabb.Nápolyban meg 1meccsen nem szégyen kikapni most. nálam a bajnokság fontosabb ennél,vagy a BL-nél. akik pályára lépnek szakadjanak meg a csapatért,de ha ez nem elég,ellenben a scudettot behúzzuk nem fogok keseregni.
Tudni amúgy,hogy a Natalino sráccal mi van? Kaphatna itt lehetőséget,nekem tetszett amit mutatott a spanyol alatt.Ő és Obi jó benyomást tettek
Mancini idejött,neki fontos volt,a csapat is nyert vele kupát,azóta meg valamilyen szinten elvárás.Nyilván jobb a semminél egy arany a kupából,meg nem is 1 brémai meccs másolatot várok,legjobb,ha megnyerjük azt is,de mondjuk a Scudetto fontosabb.Nápolyban meg 1meccsen nem szégyen kikapni most. nálam a bajnokság fontosabb ennél,vagy a BL-nél. akik pályára lépnek szakadjanak meg a csapatért,de ha ez nem elég,ellenben a scudettot behúzzuk nem fogok keseregni.
Tudni amúgy,hogy a Natalino sráccal mi van? Kaphatna itt lehetőséget,nekem tetszett amit mutatott a spanyol alatt.Ő és Obi jó benyomást tettek
- Komax
Erősen benne van a hosszabbítás a mai meccsben.
-
R9.
nem azzal van a baj h kikapunk
hanem most 1 udinese ellen 3:1 után egy vereség meg kupából való kiesés mentálisan elég visszavenné a csapatot megint
de ahogy ilyenkor a mourinho féle inter csinálta, sztem 0:2-vel simán tovább megyünk
hanem most 1 udinese ellen 3:1 után egy vereség meg kupából való kiesés mentálisan elég visszavenné a csapatot megint
de ahogy ilyenkor a mourinho féle inter csinálta, sztem 0:2-vel simán tovább megyünk
- kiscivis
INTER: 12 Castellazzi; 13 Maicon, 2 Cordoba, 15 Ranocchia, 26 Chivu; 4 Zanetti, 19 Cambiasso, 8 Thiago Motta; 5 Stankovic; 9 Eto'o, 27 Pandev.
A disposizione: 21 Orlandoni, 6 Lucio, 17 Mariga, 20 Obi, 23 Materazzi, 29 Coutinho, 39 Santon.
A disposizione: 21 Orlandoni, 6 Lucio, 17 Mariga, 20 Obi, 23 Materazzi, 29 Coutinho, 39 Santon.
- PetR
- Kapcsolat:
kiscivis írta:INTER: 12 Castellazzi; 13 Maicon, 2 Cordoba, 15 Ranocchia, 26 Chivu; 4 Zanetti, 19 Cambiasso, 8 Thiago Motta; 5 Stankovic; 9 Eto'o, 27 Pandev.
Santon legalább a kupában kezdhetne...
- kiscivis
Hogy megelőzzünk mindenféle hőzöngést vele kapcsolatban, annyi ennek a háttere, h Chivu kisárgázta magát, így hétvégén ő úgysem játszik, valszeg Santon fog.
- PetR
- Kapcsolat:
kiscivis írta:Hogy megelőzzünk mindenféle hőzöngést vele kapcsolatban, annyi ennek a háttere, h Chivu kisárgázta magát, így hétvégén ő úgysem játszik, valszeg Santon fog.
Értem. Akkor nem szóltam. Amúgy nem akartam hőzöngeni.
- Nia
kiscivis írta:Hogy megelőzzünk mindenféle hőzöngést vele kapcsolatban, annyi ennek a háttere, h Chivu kisárgázta magát, így hétvégén ő úgysem játszik, valszeg Santon fog.
Vagy...De majd eldől.Chivu tuti nem,de középen se Materazzi Cordoba helyett ha lehet.De a legnagyobb érvágás Stankovic hiánya lesz.
- kiscivis
PetR írta:kiscivis írta:Hogy megelőzzünk mindenféle hőzöngést vele kapcsolatban, annyi ennek a háttere, h Chivu kisárgázta magát, így hétvégén ő úgysem játszik, valszeg Santon fog.
Nem is személyszerint rád gondoltam, sőt senkire se, csak ilyenkor azért szokás a "Hémán, há na nehogymán, h izé meg Santon, h mér..." tartalmú hozzászólások megjelenése.
- PetR
- Kapcsolat:
kiscivis írta:PetR írta:kiscivis írta:Hogy megelőzzünk mindenféle hőzöngést vele kapcsolatban, annyi ennek a háttere, h Chivu kisárgázta magát, így hétvégén ő úgysem játszik, valszeg Santon fog.
"Hémán, há na nehogymán, h izé meg Santon, h mér..."
- Cupi
Mondjuk Mariga kezdhetett volna Motta helyén, Ő elég sérülékeny és a Palermo ellen nagyobb szükség lesz rá.
Bár ha a szünetben megyünk 3 góllal akkor pár embert le lehetne majd hozni pihentetés céljából.
Bár ha a szünetben megyünk 3 góllal akkor pár embert le lehetne majd hozni pihentetés céljából.
- Festa
Cupi írta:Mondjuk Mariga kezdhetett volna Motta helyén, Ő elég sérülékeny és a Palermo ellen nagyobb szükség lesz rá.![]()
Cupi! Az,hogy Nápolyban 3 gólal vezessünk több mint valószinű...
- Komax
- internaZIOnaLe
működő linket légyszi!
- sorger=giallo
Remélem kitesz magáért a csapat és ha nehezen is, de meglesz a győzelem Nápolyban!
FORZA INTER!!!
FORZA INTER!!!
- Stankov
Komax írta:http://www.atdhe.net/33208/watch-napoli-vs-inter-milan
Nektek is a Sevilla-Real jön be?
igen
- internaZIOnaLe
- Komax
- kiscivis
Ez van, ha Maicon a fél pályán akar kötényt kiosztani... Még szerencse, h sikerült lesreállítani Cavanit (vagy csak túl lassúak voltak a védőink).
-
Francesco
Ranocchia egyelőre nem az igazi, Sneijder pedig nagyon hiányzik, mert vele együtt elmarad a kreativitás is sokszor.
- Gabosska
- Kapcsolat:
Szerintem meg Béka ügyes... 
- Gabosska
- Kapcsolat:
Mellesleg: Chivu ma egész jól védekezik 
- Audipower
Francesco írta:Ranocchia egyelőre nem az igazi, Sneijder pedig nagyon hiányzik, mert vele együtt elmarad a kreativitás is sokszor.
Azért legalább a futóbolond Biabiany nincs a padon sem. Ez már egy pozitívum.
- Komax
Miket hagyunk ki!! 
- kiscivis
Audipower írta:Francesco írta:Ranocchia egyelőre nem az igazi, Sneijder pedig nagyon hiányzik, mert vele együtt elmarad a kreativitás is sokszor.
Valszeg már pakolja össze amire Genovaban szüksége lehet.
- Tommy
Audipower írta:Francesco írta:Ranocchia egyelőre nem az igazi, Sneijder pedig nagyon hiányzik, mert vele együtt elmarad a kreativitás is sokszor.
Lehet már genovában van.
-
Francesco
Nekem főleg az nem tetszik, hogy nincs ki irányítson. Coutinho még súlytalan és sérült is. A többi csapatban legalább vannak irányító jellegű játékosok, még ha nem is megy nekik annyira esetleg.
Inter: Sneijder, Coutinho . . .
Milan: Cassano, Pirlo, Seedorf, ha kell Ibra
Barcelona: Iniesta, Xavi, Messi
Real: Kaká, Özil, ha kell Ronaldo
Arsenal: Fabregas, Nasri, Rosicky ha kell Arshavin
MU: Scholes, Anderson, Carrick
Bayern: Kroos, Schweini, Ribery
Tottenham: Rafael VdV, Krjancar, Modric
Chelsea: Lampard, Benayoun, Ramires
Liverpool: Gerrard, Meireles, Cole
Még egy Pastore elviselhető lenne szerintem.
Inter: Sneijder, Coutinho . . .
Milan: Cassano, Pirlo, Seedorf, ha kell Ibra
Barcelona: Iniesta, Xavi, Messi
Real: Kaká, Özil, ha kell Ronaldo
Arsenal: Fabregas, Nasri, Rosicky ha kell Arshavin
MU: Scholes, Anderson, Carrick
Bayern: Kroos, Schweini, Ribery
Tottenham: Rafael VdV, Krjancar, Modric
Chelsea: Lampard, Benayoun, Ramires
Liverpool: Gerrard, Meireles, Cole
Még egy Pastore elviselhető lenne szerintem.
- Tommy
Stankovicot ide írhatod, elmult meccseken ő irányított, és azt hiszem elég jól játszott.. Eddig szerintem jól helyettesítette Sneijdert. Seedorf szintet bőven túlszárnyalja a szerb. 
-
Francesco
Pazzini sem játszott és a kispadon sem volt ott...
- Nia
kiscivis írta:Audipower írta:Francesco írta:Ranocchia egyelőre nem az igazi, Sneijder pedig nagyon hiányzik, mert vele együtt elmarad a kreativitás is sokszor.
Valszeg már pakolja össze amire Genovaban szüksége lehet.
Kegyetlenek vagytok azzal a szegény gyerekkel.
Pazziniről szinte minden percben cikkeznek.Nálunk lesz az
-
Francesco
Tommy írta:Stankovicot ide írhatod, elmult meccseken ő irányított, és azt hiszem elég jól játszott.. Eddig szerintem jól helyettesítette Sneijdert. Seedorf szintet bőven túlszárnyalja a szerb.
Stanko nagy kedvenc, de alap esetben nem a pengés meglátások és a precíz passzok jutnak róla eszembe.
Mindenesetre valóban jó, hogy ő most remek formában van, különben Cambiassonak, vagy Mottanak kéne irányítania. Mondjuk mind2 tudna is szerintem.
Pazziniért pedig még adjuk ajándékba Suazo-t Rivast, meg esetleg Obiorát. Ők a Grátisz, sőt valahogy még egy képet is csomagolhatnánk Manciniről, amelyen sajnálatát fejezi ki, hogy ilyen hamar döntött a brazil csapat mellett.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Francesco 2011.01.26. 21:48-kor.
- kiscivis
Nia írta:Pazziniről szinte minden percben cikkeznek.Nálunk lesz azVagy nem.
Köszi ezt a bölcsességet.
- Tommy
Pazzini isten lenne 12millio+biabianyért..
Reméljük ez az üzlet nem áll meg ugy mint a Cassano féle biznisz, és nem viszi el a Juve pazzinit.
Reméljük ez az üzlet nem áll meg ugy mint a Cassano féle biznisz, és nem viszi el a Juve pazzinit.
- intertomega
Eddig oké minden. Már úgy értem , hogy labdabirtoklásban rendben vagyunk.
Csucsu amit kihagyott...
Maicon nem rossz de amikor elveszíti egy-egy rossz csele miatt a labdát, hát a hajam égnek áll !!
Szóval szerintem jó meccs. Capitano nagyon él és Stanko szintén .
Pandev ?
Na győzzük le a Napolit ! Mert legyőzhető !
FORZA INTER !!!
Csucsu amit kihagyott...
Maicon nem rossz de amikor elveszíti egy-egy rossz csele miatt a labdát, hát a hajam égnek áll !!
Szóval szerintem jó meccs. Capitano nagyon él és Stanko szintén .
Pandev ?
Na győzzük le a Napolit ! Mert legyőzhető !
FORZA INTER !!!