Stankov írta: ↑2024.05.14. 12:22
Eldőlt hogy Varane szerződését nem hosszabbítja meg a Mu pedig volt rá +1 év opció.
Már 31
a francia elég idős hogy leigazoljuk.
Bár 11m fizetését nem hiszem hogy állnánk
Valamiert KH-t nagyon nem akarunk, es ebben mint latjuk egyezik az edzo es a sportszakmai vezetes velemenye.
Ausilio is elmondta, KH nem erkezik, KH poszton kesz vagyunk.
Inzaghi is elmondta, nincs szuksege kozephatvedre, ugyanezzel a hatassal folytatjuk jovore.
Na most hogy van e szukseg KH-ra, azt mindenki dontse el maga.
Inzaghi, Ausilio, es ugy eleve az Inter szerint nincs, es nem is jon.
Szerintem lehet megis lenne szukseg KH-ra, dehat a dontes hala az egnek nem az enyem, hanem Inzaghie, igy nem kell KH.
Viszont, par dolgot jobb nem elfelejteni.
Jovore majdnem 70 meccsunk is lehet.
Teljesen agyament es beteg szam...
Nyilvan most jon a jatekosok es a klubok reszerol, hogy bojkotaljuk a FIFA Klub VB-t, es nem veszunk reszt, stb-stb.
Dehat majd a FIFA megszerzi valahogy azt a penzt amit igert a csapatoknak, es nem ezt a szerencsetlen Apple 1 milliardot, az igert 4 milliardhoz kepest, aztan majd a csapatok csendben maradnak.
Es ha a csapatok csendben lesznek, akkor a jatekosok is, es akkor lesz FIFA klubvb.
Onnantol meg igenis 60-70 meccsunk lehet jovore.
Nyilvan Inzaghi elmondja, hogy jovore is kezdokent, es mint alapember, a vedelem vezere szamol Acerbivel.
Nyilvan Acerbi is elmondja, az utolso ket honapot begyogyszerezve es injekciokkal, serulten jatszotta vegig, mert Inzaghinak ekkora szuksege volt ra.
Ez mind szep es jo, de...
Acerbi 37. eleteveben van, ha iden is jottek mar a serulesek, akkor jovore hogy fog birni 60-70 meccset?
Mint ahogy DeVrij sem lesz mar fiatalabb, es hat nala is meglehetosen hullamzo a teljesitmeny.
Nekimenni egy ketten egyutt 70 eves KH parossal egy 60-70 meccsen szezonnak, haat nem tudom.
Nyilvan Inzaghi tudja, es Ausilio, Marotta, dehat akkor is.
Arrol nem is beszelve, hogy Inzaghi elmondta, C.Augusto nala Bastoni csereje es KH.
Nem megbantva Augustot, de ha kiesne Bastoni, haat egy C.Augustoval hosszutavon KH poszton annyira mennenk amennyire.
Nyilvan Bisseck, de latjuk Inzaghi nem hasznalja ott, Inzaghinal Bisseck jobboldali KH.
Hamarabb jatszott Dimarco baloldali KH-t mint Bisseck.
Kozepen meg foleg nem fog jatszani, 0X jatszott ott, raadasul elmondtak az Intertol, Bisseck arra a posztra nem valo.
Egy szo, mint szaz, szerintem egyedul a KH jobboldala van kesz, a Pavard-Bisseck parossal.
Nyilvan a bajnoksagra eleg lehet a kozepso Acerbi-DeVrij paros, es a baloldali Bastoni-Augusto.
De Szerintem 60-70 meccsre ez a KH sor keves.
Ismetlem, szerencsere a dontes nem az enyem, hanem Inzaghie, es a vezetese, akik szerint kesz a KH sor, es nem kell ods senki.
Legyen igy, es jovore megint mondhassuk el, hogy a legkevesebb kapott gol rekordert harcolunk.