Átigazolási pletykák (Calcio mercato)

Minden ami a csapattal kapcsolatos

Moderátorok: Interiscoming, internaZIOnaLe

Festa

Re: Átigazolási pletykák (Calcio mercato)

Hozzászólás Szerző: Festa »

Cupi írta: 2024.05.10. 15:34
interfan írta: 2024.05.10. 09:40
Marseillbe meg iden tovabb folytatja a brillirozast.
19 meccs = 0 gol 0 golpassz, mindezt csatarkent.
Cserebe egy 2 honapos serules azert befigyel.
Termeszetesen a Marseille leggyengebje minden statisztika vagy atlag mutatokban is.
1 gólt sem lőtt abba a híg francia ligába??? Ezt nem is figyeltem. :shock: Kemény azért....
Aha,az gáz.
Viszont Arnautovic is az.Nézzük a gòljait.
Benfica kipattant a kapusròl 1m bekòtorta
Genova megpattant Barella lővés bekòtorta.
Atlético ellen Lautaro lővése kijött a kapusròl és ùgy rúgta be,hogy még a gòlvonalon beleért a védő.
Salernitana elleni rangadòn kegyetlen nagy bomba kb 5m-ről. :lol:

Mindegyik Puskás díjas bitttang nagy gòl volt.
Szerintem vissza is kéne vonultatni a 8-as mezt.
interfan

Hozzászólás Szerző: interfan »

1,5 het mulva lehet a mercatos csucs, ahol mar az erkezo uj hitelbefekteto emberei, Inzaghi, valamint a sportszakmai vezetes vehet reszt.
A koltsegvetes tovabbra is 0, csak abbol igazolhatunk amit eladunk, ezt Ausilio is megerositette par napja, ugyanaz a mercatos irany folytatodik, mint az elmult 3 evben.
Ahogy Ausilio, Marotta is elmondta, a leheto legkevesebb valtozast akarjuk, Inzaghi pedig tobbszor elmondta, ugyanezt a keretet akarja jovore, kiegeszulve egy 5.csatarral, valamint az erkezo Zielisnki es Taremi parossal.
Itt lesz a kerdes, hogy az uj hitelbfekteto jovahagyja e az 5. csatart, aki lehet Gudmundsson ha sikerul a Carboni, Zanotti, es egyeb fiatalokat eladni, vagy lehet Immobile, Morata, esetleg low-cost alternativakent Lukebakio, vagy ingyen Martial, vegul de nem utolso sorban a visszatero Correa.
Arnautovic eladasa szinte lehetetlen, ezert o maradhat, ha nem hagyja jova a hitelbefekteto az 5 csatart, akkor marad a 4 csataros lehetoseg jovore is.
A PSG es az Inter kozos edzotabort es nyari turnet szervez Kinaba, a felek folyamatos kapcsolatban vannak a barati viszony, es partnersegi egyuttmukodes kialakitasa ota, az Inter tajekoztatast kert a PSG-tol, hogy Martinez vagy Thuram jelolt e Mbappe utod posztra, de a PSG tajekoztatta az Intert, teljesen mas neveket szeretnenek elore, es nincs a szukitett listan sem Martinez, sem Thuram, igy az Inter vezetes jelenleg nyugodt mindket jatekos jovojet illetoen.
Meg akkor is, ha Martinez kapcsan tovabbra is penzugyi akadalyok vannak a hosszabbitas kapcsan, ahogy azt Ausilio is megerositette.

Ausilio is kiemelte, KH nem erkezik, Inzaghi is elmondta, nincs szuksege KH-ra.
Igy ezen a poszton nem varhato mozgas, kiveve egy varatlan nagy osszegu eladas eseten.
Kapus posztra egyre valoszinubb Audero megtartasa, igy valtozas ott sem varhato.
Kozeppalyank keszen van, ahogy Ausilio is elmondta, itt is csak akkor lesz erkezo, ha tavozna varatlanul valaki.
WB poszton pedig attol fugg Dumfries elfogadja e az Inter uj szerzodes ajanlatat, ha nem, akkor megprobalnak eladni 15m korul, es Wan Bissaka lenne a fo jelolt utodkent, alternativa Kayode.

Osszefoglalva a jelenlegi helyzet:

- Kapus:
Audero maradas.
Ha sikerul idoben eladni nagy penzert fiatalokat, es nem viszi el mas csapat, akkor kis esellyel Bento.

- KH:
Nem varhato erkezo.
(Kiveve ha lesz varatlan nagy osszegu eladas)

- KP:
Nem varhato erkezo.
(Kiveve ha lesz varatlan eladas)

- WB:
Dumfries vagy elfogadja az Inter ajanlat, vagy eladas, es Wan Bissaka, esetleg Kayode.
Baloldalra nem varhato erkezo.

- Csatar:
Kerdes a hitelbefekteto jovahagyja e Inzaghi 5.csatar kereset, es sikerul e eladni nagyobb osszegert fiatalokat, ha igen ebben az egyetlen esetben van esely Gudmundssonra.
Ha nem, akkor low-cost, esetleg ingyen, esetleg Correa marad lenne 5.csatar posztra.
Ha nem, akkor pedig a Martinez, Thuram, Taremi, Arnautovic sorral kezdjuk a kovetkezo szezont.
interfan

Romano szerint tovabbra sem fogadta el Dumfries az Inter ajanlatat.
Viszont a MU nem erdeklodik, igy nincs konkret dolog egy Dumfries-Wan Bissaka csereben.

Gazzetta szerint az Aston Villa akar lehetoseg lehet Dumfries szamara, igaz nem tortent kapcsolat felvetel az Angolok reszerol.

Nemet Sky szerint az Internel nagyon komoly lehetoseg Sugawara, ha tavozik Dumfries.
Sugawara ara 6m euro.

Gazzetta szerint Wan Bissaka, Sugawara, Kayode utan felmerult a Bosnyak Dedic neve is, ha Dumfries tavozna.
Erte 20m eurot ker a Salzburg.

FcInternews sajat forrasai szerint mivel Gudmundssonert kerdes lesz e eselyunk, felmerult ingyen Choupo Moting neve.
A Bayern nem hosszabbit vele, ingyen erkezhetne, 35 eves elmult ezert megfelelo rutinnal is rendelkezik.
Sommer es Pavard is tamogatna az erkezeset.
Viszont jelenleg nem prioritas a tamado poszt, ennek tobb oka is van, nem tudni jovahagy e a Pimco egy 5.csatart, nem tudni kit es mikor tudunk eladni, hogy legyen penzunk vasarolni.
Ezert addig lehet mas csapatok megelozik az Intert,
ha egyaltalan az Inter akarna csatart.

Correa kapcsan nincs erdeklodes sem Europabol, sem a Szaudikatok.
Hirek szerint neveloegyesulete, az Argentin Estudiantes erdeklodik.
Viszont fizetni nem tudnak erte, igy csak kolcson merulhet fel, valamint problema Correa magas fizetese is, aminek kozeleben sem tudnanak ajanlani.
HerfortBalazs

Hozzászólás Szerző: HerfortBalazs »

Sugawara statisztikái nem rosszak de 23 éves, biztos hogy nem sokat jatszana
interfan

HerfortBalazs írta: 2024.05.13. 08:24 Sugawara statisztikái nem rosszak de 23 éves, biztos hogy nem sokat jatszana
Nem hiszem, hogy ne jatszana, juniusban 24 eves lesz, azert az mar nem olyan fiatal.
Pl Dumfries is 25 evesen erkezett, es pont Hollandiabol.

Es szerintem ezen van a hangsuly, "Hollandiabol".
Irtad nem rosszak a statisztikai, de ezeket a gol + golpassz szamokat Dumfries is hozta, sot meg jobbakat is a Holland bajnoksagban.

Nyilvan Dumfries nem egy eleskes a fiokban, nyilvan nem egy csoda jatekos, sot, de azert csak hozott 97 meccsen 9 golt es 17 golpasszt.
Nem tudom ez az uj Nagatomo tobb lenne e, es tudna e egyaltalan ennyit mint Dumfries, felek hogy nem.

Szoval ha megy Dumfries, en mas iranyba nezelodnek, nyilvan az adott nagyon sulyos es komoly penzugyi korlatok kozott amit az uj hitelbefekteto a nyakunkba szakit.
interfan

Azert arra kivancsi lennek, hogy a sportszakmai vezetes es Inzaghi kozott valoban megvan ez az "ellentet".
(Ertem ezt kapus vs csatar kerdesben)

Az nem kerdes hogy a szakmai vezetok szerint eleg a 4 csatar, nem kell tobb, nincs szukseg ra, maga Ausilio mondta.
Mint ahogy az sem, hogy Inzaghi szerint meg kellene 5 tamado jovore, es semmilyen mas posztra nem kell neki senki, o maga mondta el.

Na most innentol vagy van ez az "ellentet", hogy a sportszakmai vezetes kapust akar, aki mar uj 1.szamu is lehet, lasd Bento akit irnak mindig.
Es csatart pedig nem akarnak.
(Persze Bento pont tegnap nyilatkozta, hogy semmi nem igaz, hogy megalapodott volna az Interrel, es semmi mas csak pletyka ez.)
Ellenben Inzaghi nem akar kapust, es ha lesz eladas, akkor a bejovo penzbol 5.csatart hozna.
Vagy nincs is "ellentet", es nem is akar a sportszakmai vezetes uj kapust, aki mar 1.szamu lehet, es csak a Pimco jovahagyasat varjak, hogy engedelyezzek az 5 csatart Inzaghi szamara.

Megmondom oszinten nekem ez totalisan ket oldalu.
1.
Igaza van Ausilionak, hogy eleg a 4 csatar, ha az a 4 csatar nem Correa, Arnautovic, es hasonlo balfaszokbol all ossze, hanem minosegi jatekosokbol, legalabb egy Martinez, Thuram, Gudmundsson, Taremi sorbol.
Viszont nincs igaza Ausilionak, hogy eleg a 4 csatar, ha ilyen semmilyen szinten levo Arnautovic vagy Correa a 4.csatar.
Hiaba jonne a kapuba pl Bento "cserebe".
2.
Igaza van Inzaghinak, hogy kell az 5 csatar, mert rekord hosszu a szezon, es szukseg lenne ra, es ha Arnautovical megyunk neki 4 csatarral a kovetkezo szezonnak, akkor a Serie A kivul sok jora nem szamithatunk...
Viszont valahol megertem (ha egyaltalan igaz) a sportszakmai vezetest is, hisz Bento tenyleg egy nagy tehetseg, es ha mi nem igazoljuk le, akkor megteszi mas, mint azt a 225 nevet akit mi is figyeltunk, akartuk, majd penzhiany miatt nem igazoltunk le, megtette mas ahol meg kiemelkedoek, ne adja eg klasszisok, ne adja az eg vilagklasszisok lettek.
Baggio85

Hozzászólás Szerző: Baggio85 »

Nekem a legnagyobb félelmem az idei mercatoval kapcsolatban ez az állítólagos nagy érdeklődés Buongiorno iránt.
Mert ha valahol megvagyunk létszámban (és minőségben is), akkor az a védelem. Ha ehhez jönne egy Buongiorno korú játékos, aki biztos, hogy nem a padra érkezne, akkor valakinek távoznia kellene. És ez a valaki sajnos én szerintem Bastoni lenne, akiért viszont nagyon nagy kár lenne. Inkább tényleg maradjon ez a keret úgy, ahogy van, jön a két új játékos ingyen, megvagyunk létszámra is velük, nem kell itt túl variálni. Dumfries megy, meg 1-2 fiatalabb, ahogy szokott, Bentot elhozzuk és számomra meg is vagyunk a mercatoval. Csak sajnos Basto az jelenleg, akiért úgy gondolják szerintem, hogy a legtöbb pénzt lehet kapni és aki a legkönnyebben pótolható/nélkülözhető (nyilván, ez nem így van).
interfan

Baggio85 írta: 2024.05.13. 11:37 Nekem a legnagyobb félelmem az idei mercatoval kapcsolatban ez az állítólagos nagy érdeklődés Buongiorno iránt.
Mert ha valahol megvagyunk létszámban (és minőségben is), akkor az a védelem. Ha ehhez jönne egy Buongiorno korú játékos, aki biztos, hogy nem a padra érkezne, akkor valakinek távoznia kellene. És ez a valaki sajnos én szerintem Bastoni lenne, akiért viszont nagyon nagy kár lenne. Inkább tényleg maradjon ez a keret úgy, ahogy van, jön a két új játékos ingyen, megvagyunk létszámra is velük, nem kell itt túl variálni.
Csak sajnos Basto az jelenleg, akiért úgy gondolják szerintem, hogy a legtöbb pénzt lehet kapni és aki a legkönnyebben pótolható/nélkülözhető (nyilván, ez nem így van).
En ettol nem felek.
Ausilio is elmondta, nem erkezik KH.
Buongiornorol is kerdeztek, es mondta nekunk o nem tema.
Inzaghi is elmondta, ezzel a KH sorral folytatjuk, sem tavozo, sem erkezo nem lesz, nem is kell neki oda senki.

Nyilvan amig hitelbefekteto + Zhang mukodes van, addig ahogy tobbszor elmondtak szakmai vezetoink, "barki tavozhat", es nalunk nincs olyan szo, hogy "erinthetetlen".
Ez ok, emiatt ertem az aggodasod, de szerintem nem fog Bastoni tavozni, meg akkor sem, ha mi ne adja eg eladnank.
Inzaghi is allitolag csak ugy marad, hogy meghatarozo jatekos eladas nem lesz, es minimalis valtozas lesz csak a keretben.

Egyszoval en nem tartok Bastoni eladasatol, a KH sorba nem erkezik senki, ahogy azt Piero is mondta.
Stankov

Hozzászólás Szerző: Stankov »

Gazzetta szerint Dedicet figyeljük a Salzburgból 20m írnak érte.
Dumfries meg Aston Villa játékosa lehet ha sikerül a BL hely (4pont előnyük van a Spurs előtt)
CsaSzi9294

Hozzászólás Szerző: CsaSzi9294 »

Baggio85 írta: 2024.05.13. 11:37 Nekem a legnagyobb félelmem az idei mercatoval kapcsolatban ez az állítólagos nagy érdeklődés Buongiorno iránt.
Mert ha valahol megvagyunk létszámban (és minőségben is), akkor az a védelem. Ha ehhez jönne egy Buongiorno korú játékos, aki biztos, hogy nem a padra érkezne, akkor valakinek távoznia kellene. És ez a valaki sajnos én szerintem Bastoni lenne, akiért viszont nagyon nagy kár lenne. Inkább tényleg maradjon ez a keret úgy, ahogy van, jön a két új játékos ingyen, megvagyunk létszámra is velük, nem kell itt túl variálni. Dumfries megy, meg 1-2 fiatalabb, ahogy szokott, Bentot elhozzuk és számomra meg is vagyunk a mercatoval. Csak sajnos Basto az jelenleg, akiért úgy gondolják szerintem, hogy a legtöbb pénzt lehet kapni és aki a legkönnyebben pótolható/nélkülözhető (nyilván, ez nem így van).
Én is úgy érzem, hogy a Bastoni, Barella, Martinez sorból egyet el fogunk adni. Martinez CsK és (talán) most hosszabbit, Barella most hosszabbit. Marad Bastoni, akiért elkerhetünk 70-100 milliót, Buongiorno ára ha jól emlékszem 40 körül van, de javítsatok ha nem. Vagyis maradna 30-60m, amit Gudmundssonra rá is lehet dobni és még talán maradna is belőle. Reálisnak tűnik.
interfan

Sky es Di Marzio szerint ha Gudmundsson Olaszorszagban marad, akkor a Napoliban kothet ki.
Tobb targyalas is volt a napokban, es egyre kozelebb a felek egymashoz, mint ahogy a Juventus is konkret ajanlatot tett, ellenben az Inter nem tud lepni ameddig nem adja el az emlitett fiatalokat.
Gudmundsson egyelore kivar, es var egy PL ajanlatot, viszont ha ez nem erkezik meg, akkor a Sky szerint elfogadhatja a Napoli ajanlatat.
Napoli szinten megallapodott Buongiorno ugyeben a Torinoval es a jatekossal is.

Gazzetta szerint mivel Bentora jelenleg nincs penz eladas nelkul, valamint Inzaghi sem szeretne ot, hanem az 5.csatar engedelyezest keri, ezert ujra nagyobb az esely Audero maradasara.
Az Inter ezt a korabban mar emlitett Esposito + Stankovic vegleges jatekojoga = Audero uzlettel akarja elerni.

Jovoheten lehet a piaci csucs, ahol mar a Pimco emberei, a sportszakmai vezetes, valamint Inzaghi vehet reszt.

Dumfries tavozasa eseten a nevek jelenleg:
Sugawara, Wan Bissaka, Kayode, Dedic

Gazzetta szerint felmerult a Barcaban megbukott Brazil Vitor Roque neve is.
Mivel bonuszokkal egyutt 60m-ert vettek, es meg fiatal, a Barcelona vegleg nem adna el, mivel sok penzt nem kapnanak erte.
Barcelona sima kolcsonnel szeretne adni, ami az Internek jo lehetoseg lenne, viszont Vitor Roque vegleg elhagyna a Barcelonat es a PL-be szeretne igazolni.

Ha engedelyezik az 5 csatart, Gudmundsson alternativa nevek az elmult idobol:

Choupo Moting, Immobile, Morata, Vitor Roque, Lukebakio, Martial, Correa maradasa

Gazzetta szerint az Inter akiket elakar adni a nyaron:
Stankovic, Zanotti, Fontanarosa, Vanheusdem, Agoume, Oristanio, (Fabbian ujra), V.Carboni, Esposito, Satriano.
Stankov

Eldőlt hogy Varane szerződését nem hosszabbítja meg a Mu pedig volt rá +1 év opció.
Már 31 :shock: a francia elég idős hogy leigazoljuk.
Bár 11m fizetését nem hiszem hogy állnánk
PellerG

Hozzászólás Szerző: PellerG »

A fenti hosszú összefoglalóra reakció:

- A Napolis hírek alapján lehet, hogy tényleg képben van ott Conte.
Buongiorno bal lábas belső védő, Gudmundsson kicsit visszavontabb csatár, amit szeret Conte.

- Bento szerintem biztosan nem kell Inzaghinak, tökéletesen elégedett ő a 35 éves rutinos Sommerrel.

- Dumfriest én azonnal eladnám.
Voltak jobb korszakai, de összességében egyáltalán nem olyan játékos ő, akiért majd könnyeket hullajtanánk.
Sugawaratól én is félek a még élénk Nagatomo-emlék miatt (bár a Transfermarkt szerint olyan szintre lépett idén, hogy nagyot fog vele, aki a nyáron megveszi majd).
Ha nem ilyen Lazzari, Marusic nevek az opciók, én mindenképp eladnám a hollandot, nem érdemel magasabb fizut, nem tartanám itt 30+ éves koráig...

- Vitor Roque nevét leírni is felesleges, Inzaghi az ilyenekkel nem tud mit kezdeni.
interfan

Stankov írta: 2024.05.14. 12:22 Eldőlt hogy Varane szerződését nem hosszabbítja meg a Mu pedig volt rá +1 év opció.
Már 31 :shock: a francia elég idős hogy leigazoljuk.
Bár 11m fizetését nem hiszem hogy állnánk
Valamiert KH-t nagyon nem akarunk, es ebben mint latjuk egyezik az edzo es a sportszakmai vezetes velemenye.
Ausilio is elmondta, KH nem erkezik, KH poszton kesz vagyunk.
Inzaghi is elmondta, nincs szuksege kozephatvedre, ugyanezzel a hatassal folytatjuk jovore.
Na most hogy van e szukseg KH-ra, azt mindenki dontse el maga.
Inzaghi, Ausilio, es ugy eleve az Inter szerint nincs, es nem is jon.
Szerintem lehet megis lenne szukseg KH-ra, dehat a dontes hala az egnek nem az enyem, hanem Inzaghie, igy nem kell KH.

Viszont, par dolgot jobb nem elfelejteni.
Jovore majdnem 70 meccsunk is lehet.
Teljesen agyament es beteg szam...
Nyilvan most jon a jatekosok es a klubok reszerol, hogy bojkotaljuk a FIFA Klub VB-t, es nem veszunk reszt, stb-stb.
Dehat majd a FIFA megszerzi valahogy azt a penzt amit igert a csapatoknak, es nem ezt a szerencsetlen Apple 1 milliardot, az igert 4 milliardhoz kepest, aztan majd a csapatok csendben maradnak.
Es ha a csapatok csendben lesznek, akkor a jatekosok is, es akkor lesz FIFA klubvb.
Onnantol meg igenis 60-70 meccsunk lehet jovore.

Nyilvan Inzaghi elmondja, hogy jovore is kezdokent, es mint alapember, a vedelem vezere szamol Acerbivel.
Nyilvan Acerbi is elmondja, az utolso ket honapot begyogyszerezve es injekciokkal, serulten jatszotta vegig, mert Inzaghinak ekkora szuksege volt ra.
Ez mind szep es jo, de...
Acerbi 37. eleteveben van, ha iden is jottek mar a serulesek, akkor jovore hogy fog birni 60-70 meccset?
Mint ahogy DeVrij sem lesz mar fiatalabb, es hat nala is meglehetosen hullamzo a teljesitmeny.
Nekimenni egy ketten egyutt 70 eves KH parossal egy 60-70 meccsen szezonnak, haat nem tudom.
Nyilvan Inzaghi tudja, es Ausilio, Marotta, dehat akkor is.
Arrol nem is beszelve, hogy Inzaghi elmondta, C.Augusto nala Bastoni csereje es KH.
Nem megbantva Augustot, de ha kiesne Bastoni, haat egy C.Augustoval hosszutavon KH poszton annyira mennenk amennyire.
Nyilvan Bisseck, de latjuk Inzaghi nem hasznalja ott, Inzaghinal Bisseck jobboldali KH.
Hamarabb jatszott Dimarco baloldali KH-t mint Bisseck.
Kozepen meg foleg nem fog jatszani, 0X jatszott ott, raadasul elmondtak az Intertol, Bisseck arra a posztra nem valo.

Egy szo, mint szaz, szerintem egyedul a KH jobboldala van kesz, a Pavard-Bisseck parossal.
Nyilvan a bajnoksagra eleg lehet a kozepso Acerbi-DeVrij paros, es a baloldali Bastoni-Augusto.
De Szerintem 60-70 meccsre ez a KH sor keves.
Ismetlem, szerencsere a dontes nem az enyem, hanem Inzaghie, es a vezetese, akik szerint kesz a KH sor, es nem kell ods senki.
Legyen igy, es jovore megint mondhassuk el, hogy a legkevesebb kapott gol rekordert harcolunk.
interfan

PellerG írta: 2024.05.14. 13:28 A fenti hosszú összefoglalóra reakció:

- A Napolis hírek alapján lehet, hogy tényleg képben van ott Conte.
Buongiorno bal lábas belső védő, Gudmundsson kicsit visszavontabb csatár, amit szeret Conte.

- Bento szerintem biztosan nem kell Inzaghinak, tökéletesen elégedett ő a 35 éves rutinos Sommerrel.

- Dumfriest én azonnal eladnám.
Voltak jobb korszakai, de összességében egyáltalán nem olyan játékos ő, akiért majd könnyeket hullajtanánk.
Sugawaratól én is félek a még élénk Nagatomo-emlék miatt (bár a Transfermarkt szerint olyan szintre lépett idén, hogy nagyot fog vele, aki a nyáron megveszi majd).
Ha nem ilyen Lazzari, Marusic nevek az opciók, én mindenképp eladnám a hollandot, nem érdemel magasabb fizut, nem tartanám itt 30+ éves koráig...

- Vitor Roque nevét leírni is felesleges, Inzaghi az ilyenekkel nem tud mit kezdeni.
Conte nyilvan mar lassan barhova menne, honapok ota nyalja a Juve hatsojat, hogy elete alma, stb.
Most segitoje Stellini kicsit a Milan hatsojat fenyezte.
Es akkor meg ott a Napoli, de szerintem a Napoliba Pioli, esetleg Gasperini fog menni.
Penz lesz Napolyban, mivel Kvara is mehet (Real vagy PSG), es Osimhen is (PSG vagy Chelsea), ez a ket jatekos eladasa legalabb 200m.
Kerdes hogyan koltenek ezt el, mert ha ugy mint a Kim, Lozano, Elmas fele vagy 90m-t, akkor nem kell toluk felni.
Mondjuk ez a Buongiorno-Gudmundsson vonal nem rossz a Napoliba, de azert ha Kvara es Osimhen megy, az valami elkepeszto gyengules.

Szinten vilagos amit irsz, Inzaghinak nem kell kapus, el is mondta.
Nyilvan valamilyen szempontbol igaza van, lasd csatarkerdes cserebe, viszont valamilyenbol meg nem, mert hat Sommer sem lesz mar fiatalabb.

Vitor Roque szerintem jo nev lenne, sokkal-sokkal inkabb o mint ilyen Choupo Moting, Immobile, Morata, es tarsaik, Correat ne is emlitsuk.
Dehat ahogy irod, Inzaghinal nem opcio ilyen nev.

Dumfries kapcsan is egyetertek, 15m ha jonne, en is eladnam.
Mondjuk kerdes ki jonne, mert amit ez a Sugawara hoz, azt Dumfries is hozta Hollandiaban, sot meg jobbat is.
Viszont Bissaka, Kayode szerintem nem lenne rossz, es hatha elorelepes is lehetne Dumfrieshoz kepest.
interfan

Sportmediaset szerint tovabbra is Gudmundsson lenne a fo celpont, ha a tulajdonosi kor jovahagyja Inzaghi 5.csataros kereset.
Viszont egyre tobb az akadaly Gudmundsson kapcsan, az Inter addig nem tud ajanlatot tenni, ameddig a fiatalokat (Carboni, Zanotti, Oristanio, Esposito, Stankovic, Satriano, stb) el nem adja.
Ezen kivul Gudmundsson tovabbra is a PL-be akarna igazolni, Olaszorszagbol pedig a Napoli es a Juventus is tud erte fizetni azonnal, az Inter ellenben jelenleg nem.

Sportmediaset is megerositi a Barcelona 60m euros igazolasanak, Vitor Roque nevet.
Viszont az o helyzete is bonyolult, mivel o vegleg tavozna, de a Barcelona jelenleg nem adna el, mivel nem kapnanak erte megfelelo osszeget.
Egy ingyen kolcsont szeretnenek, es egy remelhetoleg jo szezon utan ertekesiteni magas aron.
Az Internek ez lenne a lehetosege, az ingyen kolcson.

En tovabbra is azt mondom, tamogatnam Vitor Roque erkezeset ingyen kolcsonnel.
Nyilvan nem egy megvalto, de 19 eves, ha kapna lehetoseget (Inzaghi miatt ez eleve kerdes), hatha tudna valamit mutatni.
Arnautovic vagy Correa ugyis marad, es akkor lehetne ilyen otosunk szo szerint ingyen:
Martinez, Thuram, Roque, Taremi, Arnautovic/Correa

Fiatalokat sajnos ugyis kiszorjuk, nem ertek vele egyet, dehat ez van, ez lesz, ezt akarjuk.
Abbol a penzbol meg johetne Bento.
Elveszitettuk Onanat, lemaradtunk a Vicario, Trubin parosrol, nyilvan Sommer rendben van, dehat 36. eleteveben van, fiatalabb mar nem lesz.
Nyilvan Bento sem az a szupertehetseg, 25 eves lesz, 13m piaci ertekkel, dehat hatha, hatha fejlodne, hatha nalunk kiteljesedne, es azert alapbol nem olyan rossz kapus o, nyilvan 3.szamu dehat csak bekerult a valogatottba is.

Bento, Sommer

Pavard, Acerbi, Bastoni, Bisseck, DeVrij, C.Augusto

Bissaka/Kayode, Darmian, Dimarco, Buchanan

Barella, Calhanoglu, Zielinski, Frattesi, Asllani, Mkhitaryan

Martinez, Thuram, Roque, Taremi, Arnautovic/Correa

En egy ilyen keretet alairnek jovore.
Nyilvan lennenek benne lyukak, es nyilvan lehetne joval jobb is (a KH sor kapcsan nekem tovabbra is vannak ketelyeim), de a korulmenyekhez, es a katasztrofalis penzugyi helyzetunkhoz es hatterunkhoz kepest szerintem rendben lehetnenk igy.
Nyilvan nem egy BL gyoztes keret ez, de a Scudettora azert elegnek kellene lennie, es ahogy Marotta is elmondta, jovore is az elsoszamu cel a Scudetto.
Cupi

Hozzászólás Szerző: Cupi »

Az eredmények Inzaghit igazolták és nekem nincs is bajom a rutinos idősebb játékosokkal de olyan jó lenne picit hosszabb távra is gondolni és beépíteni pár fiatalt. ;)

Acerbi és DeVrij is nagyot ment, jól nyomták de azt minden kockázat nélkül ki merem jelenteni max 1 ilyen kiemelkedő szezonjuk lesz. Ha elkezd fáradni a testük egyre többet fognak hibázni ami pontokba kerülhet. Van néhány szerencsés génekkel megáldott játékos aki 40 évesen is jó de ez a ritkább. Szerintem mindeannyian tudnánk több olyan játékost is mondani akinek egyik szezőnról a másikra durván visszaesett a teljesítménye 35+osan.
Ott van Mikhy is. Brutál jó volt. De ezt a terhelést amit kapott nem sokáig fogja bírni.
Jó lenne kicsit már a távolabbi jövőre is gondolni és nem csak a következő szezonra, Tudom, hogy nincs zseton és nem is arra gondolok, hogy 40 milluöért valami szét hypolt csoda tinit vegyünk.

Halkan kérdezem a primavera minek van? Én edző lennék engem még motivalna is, hogy onnan beépítsek valakit. ;) Főleg ilyen csóri szituban.
sly89

Hozzászólás Szerző: sly89 »

Cupi írta: 2024.05.15. 08:56 Az eredmények Inzaghit igazolták és nekem nincs is bajom a rutinos idősebb játékosokkal de olyan jó lenne picit hosszabb távra is gondolni és beépíteni pár fiatalt. ;)
....
Egyetértek, ilyen gazdasági helyzetben az ingyen igazolható játékosok mellett az ifik beépítése kellene, hogy legyen a legfontosabb feladat, főleg, hogy a 35+ éves játékosok pénzt már biztosan nem hoznak, csak visznek és emellett még mindig lehetnek bukók.

Illetve ami miatt még zavarnak az idős játékosok, az a játékunk tempója - Serie A-ban elmegy, de BL-ben nagyon látványos, hogy mennyivel nagyobb sebességgel játszanak más nagy bajnokságok csapatai, ha felpörögnek.
PellerG

sly89 írta: 2024.05.15. 11:44
Cupi írta: 2024.05.15. 08:56 Az eredmények Inzaghit igazolták és nekem nincs is bajom a rutinos idősebb játékosokkal de olyan jó lenne picit hosszabb távra is gondolni és beépíteni pár fiatalt. ;)
....
Egyetértek, ilyen gazdasági helyzetben az ingyen igazolható játékosok mellett az ifik beépítése kellene, hogy legyen a legfontosabb feladat, főleg, hogy a 35+ éves játékosok pénzt már biztosan nem hoznak, csak visznek és emellett még mindig lehetnek bukók.
Kellene, hogy legyen, de mind Marotta, mind főleg Inzaghi fullosan ragaszkodnak a rutinhoz, nem egyszer nyilatkozták már, hogy az olaszországi nyomást a fiatalok top csapatban nem bírják.
Szóval az ifik színre lépésétől "nem kell félnünk"...
interfan

Baccin:

Milyen lesz az Inter mercato?

Ahogyan az elmult evekben, most is sok nehezsegunk lesz.
A leheto legkevesebb valtozast akarjuk a keretben.
Buszkek vagyunk Zielinski es Taremi erkezesere, ismetlem nagyon buszkek vagyunk.
Nyilvanvaloan lesznek tavozoink, sokak szerzodese lejar, de megprobalunk versenykepes csapatot fellalitani.

Inzaghi?

Van szerencsem tobb mint 10 eve ismerni, amikor o meg a Lazio ifi edzoje volt, en pedig Palermoban voltam.
Sose veszitette el az alazatot, oriasi a szenvedelye a munka es a futball irant, megszalotan ismeri a futball es az osszes jatekost szinte a vilagon.
Rengeteg meccset nez mas bajnoksagokbol is.

Hogyan lehet felfedzeni tehetsegeket 2024-ben?

Sok minden valtozott, en es Ausilio vezetjuk a sportszakmai reszt, mi is sok meccset nezunk, akar eloben, akar felvetelrol.
Megfigyeloink is sokszor ajanlanak neveket, van hogy sikerul uzletet kotni, es sokszor van hogy nem.

Hogyan valtozott a Del-Amerikai piac?

Nagyon sok tehetseg volt mindig ott.
Rengeteg ugynokseg, klub, sportigazgato jelen van, bonyolult mar versenykepes aron szerezni onnan jatekost.
Az Angol es a Nemet csapatok teljesen mas szinten dolgoznak, megfigyeloi halozat, es penzugyi teren is, olyan gazdasagi szinten ami szamunkra egyszeruen elkepzelhetetlen.
De figyeljuk mindig Del-Amerikat, remelve hogy egyszer mi is tudunk onnan igazolni.

Julian Alvarez, Enzo Fernandez, Retegui, mind figyelte az Inter es akarta is, penzugyi akadaly miatt viszont egyik sem sikerult?

Nyilvanvalo szamunkra olyan uzlet lehetseges, ami penzugyileg is lehetseges, es az edzo igenyeihez is passzol.
Akartuk oket, de nem volt penzugyi lehetosegunk, ellenben orulunk hogy masok Europaba hoztak oket, es sikeresek is.

Hogyan sikerult Bisseck?

Felkerult egy listara, figyeltuk ot, szemelyesen is megneztuk, majd ugy dontottuk lepunk az ugyben.
Fiatal es meg sokat fejlodhet, lenyugozo jatek intelingenciaval rendelkezik.

Thuram?

Ledobbentett minket amikor a Gladbachban ellenunk jatszott.
Mas szerepben szelsokent jatszott, de lattuk benne a lehetoseget, hogy az Inter taktikaban is alkalmas lesz.

Bento lehet Sommer utodja?

Maximalisan elegedett vagyunk a jelenlegi kapusainkal.
Viszont ha a jovot tervezzuk, akkor Bento az egyik nev mint Sommer utod.
Korai viszont meg errol, es Bentorol beszelni.
Azt nem tagadom, hogy rajta van a 2-3 fos listan, akiket mint Sommer utod figyelunk a jovore nezve.

Inzaghi, Martinez, Barella hosszabbitasanak nyara lesz ez?

Kemenyen dolgozunk, a kozos akarat a folytatasra megvan, ez a legfontosabb.
Vannak penzugyi kerdesek a szerzodesek kapcsan, de ha a kozos akartbol indulunk ki, akkor nem lesz problema.
PellerG

Inzaghi?
Van szerencsem tobb mint 10 eve ismerni, amikor o meg a Lazio ifi edzoje volt, en pedig Palermoban voltam.
megszalotan ismeri a futball es az osszes jatekost szinte a vilagon. Rengeteg meccset nez mas bajnoksagokbol is.
Ezt már Acerbi is lenyomta ősszel.
Ha ez valóban így lenne, még a pénztelenségünk ellenére sem egy Arnautovicot hozatna ide... Ráadásul 10 millióért.
De lehetne még neveket sorolni á lá Inzaghi, akár csak azok közül is, akiket egyelőre nem kapott meg (Lazzari, Immobile, stb-stb.)
sly89

PellerG írta: 2024.05.16. 10:45
Inzaghi?
megszalotan ismeri a futball es az osszes jatekost szinte a vilagon. Rengeteg meccset nez mas bajnoksagokbol is.
Ezt már Acerbi is lenyomta ősszel.
Ha ez valóban így lenne, még a pénztelenségünk ellenére sem egy Arnautovicot hozatna ide... Ráadásul 10 millióért.
De lehetne még neveket sorolni á lá Inzaghi, akár csak azok közül is, akiket egyelőre nem kapott meg (Lazzari, Immobile, stb-stb.)
Minden 35+-os játékost :D
CsaSzi9294

Most, hogy kiesett a Sass, Berardit talán olcsóbban is el lehetne hozni. Bár a 352 nem igazán az övé, de akár szélre vagy cserecsatárnak elhoznám. 29 éves, a legjobb korban van és ugye tudjuk, hogy mire képes.
interfan

Martinez:

Zhang elvesziti az Intert?

Nem tudom, ez az o dolga.
Mi csak a palyara koncentralunk, es a mai bulira.

Hosszabbitasod?

Nem tudom mi fog tortenni.
A jovoheten meg kell talalnunk a megallapodast.
mike

Hozzászólás Szerző: mike »

CsaSzi9294 írta: 2024.05.19. 18:31 Most, hogy kiesett a Sass, Berardit talán olcsóbban is el lehetne hozni. Bár a 352 nem igazán az övé, de akár szélre vagy cserecsatárnak elhoznám. 29 éves, a legjobb korban van és ugye tudjuk, hogy mire képes.
Régóta szeretném már itt tudni, remélem megpróbáljuk idehozni.
Csak ahhoz el kéne takarítani a ballasztokat előlről, Lautaro, Thuram, Taremi, és Berardi, szuper lenne.
CsaSzi9294

Nem bánnám amúgy ha Lookmant szóba hoznák velünk. Brutál gyors, gólerős, 26 éves, nálam abszolút beférne. :thumbup:
Mondjuk a TM 30 millióra értékeli, egy EL győzelem esetén a valóságban olyan 70nél kezdődne szerintem.. :)
interfan

Irjak mar par helyen, hogy valtozhat a strategiank a fiatalok teren, ha Marotta valoban megkapja a korlatlan es teljhatalmat, aminek ertelmeben csakis o dont minden sportszakmai kerdesben egyszemelyben.
Ezaltal akar Carboni eladasa is blokkolva lehet, sot akar vissza is terhet, mint ahogy Fabbian visszavasarlasa is mar tema lehet Marotta miatt.

Ez nyilvan nagyon szep es nagyon jo, de kivancsi leszek mi valosul meg belole.
Mar eleve abbol is, hogy Marotta tenyleg megkapja ezt a hatalmat, nyilvan igy lenne helyes, es jo, szoval hatha.
De ha meg is kapja, azt valahogy nem tudom elkepzelni, hogy majd Inzaghi innen elkezdi a fiatalokat jatszani, elkezdi a fiatalokat visszahozni, beepiteni, es totalis projekt valtas tortenik a fiatalok teren.
Nyilvan erre Marotta alkalmas lenne, de Inzaghi erre szerintem teljes egeszeben alkalmatlan.
interfan

Martinez ugynoke:

Martinez szereti az Intert, nem akar mas klubokkal targyalni, de a fizeteset a piachoz kell igazitani.
Martinez teljes szivevel az Internel akar maradni, de olyan megallapodast kell talalni ami megfelelo szamara.
Az Internel most lezarult a tulajdonosvaltas, a belso problemak ezzel megszuntek.
Martinez szerves resze az Internek, meg ket van a szerzodesebol, ezt azt jelenti van meg 2 evunk megallapodnunk.
Mire gondolok?
Arra hogy 2026-ig csak az Inter donthet az eladasarol.

Az egesz Inter vilag Martinez maradasat es hosszabbitasat akarja, mit gondolsz?

Az Inter szeretne hosszabbitani, mi erre igent is mondtunk.
A vita abbol indul ki, hogy Martinez amiota hosszabbitott sokkal fontosabb jatekosa az Internek.
Az Inter iranti husege eros.
Maradni szeretne es hosszabbitani, de beszelnunk kell arrol, milyen jatekos lett o mara.
Haalandhoz es Mbappehoz hasonlithato, szoval ebbol induljunk ki.
Azt is tudja, hogy Olaszorszagban vannak jatekosok akik sokkal tobbet keresnek mint o, es kozel sem tettek le annyi mindent mint o.
Ezeket a kerdeseket kell megoldani az Interel, eddig nem sikerult, most az uj tulajdonossal meglatjuk fog e.
Egyetlen egy masik csapattal sem targyaltunk, pont azert, mert maradni szeretne.

Martinez azt mondta a heten meg kell allapodni, mit jelent ez?

Martinez azt mondta, hogy barmelyik heten leulhetunk a szerzodese lejartaig.
Maradni akar es hosszabbitani, szereti az Intert, tiszteli a mezt, de itt penzugyi kerdesek vannak.
Alapveto hogy az emberek megertsek, Martinez maradni akar es hosszabbitani, de nem barmilyen aron.
Olyan modon ami boldogga teszi az Intert, es Martinezt is.

Igaz hogy Martinez 10m feletti fizetest ker?

Nem az osszegrol akarok beszelni.
Idovel a dolgozok valtoznak, es ma Martinez a vilag egyik legjobb tamadoja.
Olyan megallapodasra van szukseg ami ehhez melto, es Martinez igenyeit kielegiti.

Az Inter szurkolok felhetnek?

Nem kell felni, mert szereti az Intert.
Aztan persze egy labdarugo karrierje rovid.
Martinez helyzetenek alkalmazkodnia kell a piac helyzetehez.
Azt mondta nem targyalt semmilyen mas klubbal.
Becsuletes ember, mi keszen allunk, szeretnek akar ha egy eletre is az Internel maradhatna.

Mondjuk ha abbol indulunk ki, hogy Mbappe (amit az ugynoke mond), akkor "konnyu" lesz a megallapodas, mivel Mbappe laza 150m euros alairasi penzt kap "csupan a Reatol. :D :D
A teljes Inter keret 2 eves netto fizeteskerete "mindossze". :D

Komolyra forditva, ertem mit akar mondani Martinez ugynoke, de azert finoman szolva is vannak "koltoi tulzasok" abban amiket mond.
Nyilvan az o ugynoke, minel tobb penzt akar, igy ertem azt is miert mondja azt amit.
CsaSzi9294

Szerintem (jelenleg így gondolom) Martinez el fog menni. 10-12 milliót nem fogunk tudni megadni neki. Egy 100-120ért biztos el tudnánk adni, abból pedig Marotta és Inzaghi bőven tudna keretet mélyíteni.
cuchu11

Hozzászólás Szerző: cuchu11 »

CsaSzi9294 írta: 2024.05.23. 21:23 Szerintem (jelenleg így gondolom) Martinez el fog menni. 10-12 milliót nem fogunk tudni megadni neki. Egy 100-120ért biztos el tudnánk adni, abból pedig Marotta és Inzaghi bőven tudna keretet mélyíteni.
Elég logikus forgatókönyv, amit írsz. Vastagon benne van a pakliban. Ha lesz 100 milla feletti ajánlat, szerintem is menni fog.
CsaSzi9294

cuchu11 írta: 2024.05.23. 21:35
CsaSzi9294 írta: 2024.05.23. 21:23 Szerintem (jelenleg így gondolom) Martinez el fog menni. 10-12 milliót nem fogunk tudni megadni neki. Egy 100-120ért biztos el tudnánk adni, abból pedig Marotta és Inzaghi bőven tudna keretet mélyíteni.
Elég logikus forgatókönyv, amit írsz. Vastagon benne van a pakliban. Ha lesz 100 milla feletti ajánlat, szerintem is menni fog.
Nekem úgy jön le ez az ügynöki duma, hogy Martinez maradni akar, mert imádja a csapatot, DE sajnos nem tudja az Inter megtartani, így ne haragudjon rá senki amennyiben menne. Tehát kicsit olyan mentegetőzés szaga van. :roll:
PSG, MU, Chelsea akiket elsősorban el tudok képzelni, hogy bedob egy 100ast.
Tombi1986

Hozzászólás Szerző: Tombi1986 »

CsaSzi9294 írta: 2024.05.23. 21:51
Nekem úgy jön le ez az ügynöki duma, hogy Martinez maradni akar, mert imádja a csapatot, DE sajnos nem tudja az Inter megtartani, így ne haragudjon rá senki amennyiben menne. Tehát kicsit olyan mentegetőzés szaga van. :roll:
Szerintem nem fog elmenni. Az ügynöke túl mohó, addig azért ne akarjon 12 millás bért amíg kettő hónap full homály, illetve sajnos pszichésen a 11-ket sem tudja kezelni. Mpabbe, Haaland odaáll, akkor be is szokták rúgni.

Másik, hogy ahova mehetne MU, Chelsea, PSG - mind visszalépés lenne pályafutásában. Anglia necces, hogy mennyire feküdni.

Skriniar sem bánta meg a francia szerződést, remek teljesítményt nyújt a pályán…

Aztán lehet nem lesz igazam, de magát nem helyezheti a klub elé, de 10 millió körül + bónusz megszületik a hosszabbítás.
CsaSzi9294

Tombi1986 írta: 2024.05.24. 06:21

Szerintem nem fog elmenni. Az ügynöke túl mohó, addig azért ne akarjon 12 millás bért amíg kettő hónap full homály, illetve sajnos pszichésen a 11-ket sem tudja kezelni. Mpabbe, Haaland odaáll, akkor be is szokták rúgni.

Másik, hogy ahova mehetne MU, Chelsea, PSG - mind visszalépés lenne pályafutásában. Anglia necces, hogy mennyire feküdni.

Skriniar sem bánta meg a francia szerződést, remek teljesítményt nyújt a pályán…

Aztán lehet nem lesz igazam, de magát nem helyezheti a klub elé, de 10 millió körül + bónusz megszületik a hosszabbítás.
Angliába egy MU vagy Chelsea nem feltétlen visszalépés szerintem. Építkezik mind két csapat (még ha a Chelsea eszetlenül is), egyszer ki fog jönni a lépés. Más bajnokság, ezek is topklubok, még akkor is ha nem a régi fényükben ragyognak. Nem azt mondom, hogy el akarom adni, csak, hogy reálisan nézem és ezek a klubok röhögve megadhatják neki azt amit kér, és ők simán kifizetnék az árát is. Ráadásul mégiscsak világbajnok, aki 23 gólos idén.Sokkal gyengébb játékosokért is fizettek már ennél többet is. "Egy labdarúgó karrierje rövid"... Vagyis ha váltani akar, akkor azt most. Nekem ez így jön le.
Volt szó róla, hogy a keretet mélyíteni kell, Inzaghi és Marotta is mondta emlékeim szerint. 0-s mercatoval ez szinte lehetetlen, úgy, hogy a 21. bajnoki cím a cél jövőre. Valaki menni fog és nem gondolnám, hogy az új szerződése azért nincs még aláírva, mert a tulajdonosváltás beárnyékolta. Az OT már jó ideje tudta, hogy eljön Marották folyamatosan tudnak/tudtak mindenről, ha akartuk volna, rég lezárhattuk volna. Ergo szerintem Martinezből pénzt akarunk csinálni a nyáron.
Tombi1986

Hozzászólás Szerző: Tombi1986 »

CsaSzi9294 írta: 2024.05.24. 06:42

Angliába egy MU vagy Chelsea nem feltétlen visszalépés szerintem. Építkezik mind két csapat (még ha a Chelsea eszetlenül is), egyszer ki fog jönni a lépés. Más bajnokság, ezek is topklubok, még akkor is ha nem a régi fényükben ragyognak. Nem azt mondom, hogy el akarom adni, csak, hogy reálisan nézem és ezek a klubok röhögve megadhatják neki azt amit kér, és ők simán kifizetnék az árát is. Ráadásul mégiscsak világbajnok, aki 23 gólos idén.Sokkal gyengébb játékosokért is fizettek már ennél többet is. "Egy labdarúgó karrierje rövid"... Vagyis ha váltani akar, akkor azt most. Nekem ez így jön le.
Volt szó róla, hogy a keretet mélyíteni kell, Inzaghi és Marotta is mondta emlékeim szerint. 0-s mercatoval ez szinte lehetetlen, úgy, hogy a 21. bajnoki cím a cél jövőre. Valaki menni fog és nem gondolnám, hogy az új szerződése azért nincs még aláírva, mert a tulajdonosváltás beárnyékolta. Az OT már jó ideje tudta, hogy eljön Marották folyamatosan tudnak/tudtak mindenről, ha akartuk volna, rég lezárhattuk volna. Ergo szerintem Martinezből pénzt akarunk csinálni a nyáron.
MU, Chelsea visszalépés. Láttad idén őket játszani? Nulla koncepció, össze-vissza igazolnak. Martineznek 12 milliós bérre van szüksége, akkor el kell adni.
Attól, hogy jól működik egy rendszerben, máshol nem fix, hogy hasonlóan jó lesz. VB győztes, de kikerült a kezdőcsapatból, mert ott sem rúgott gólt.

Nem a képességeit vitatom, mert sokat fejlődött. Magát vagyis az ügynöke az Mpabbehoz hasonlítja aki a VB döntőben triplázott és kettő 11-est is berúgott. Arról nem beszélve, hogy nem tűnnek el hónapokig…
interfan

Tombi1986 írta: 2024.05.24. 06:48
CsaSzi9294 írta: 2024.05.24. 06:42

Másik, hogy ahova mehetne MU, Chelsea, PSG
Anglia necces, hogy mennyire feküdni.

MU, Chelsea visszalépés. Láttad idén őket játszani? Nulla koncepció, össze-vissza igazolnak. Martineznek 12 milliós bérre van szüksége, akkor el kell adni.
Attól, hogy jól működik egy rendszerben, máshol nem fix, hogy hasonlóan jó lesz. VB győztes, de kikerült a kezdőcsapatból, mert ott sem rúgott gólt.

Nem a képességeit vitatom, mert sokat fejlődött. Magát vagyis az ügynöke az Mpabbehoz hasonlítja aki a VB döntőben triplázott és kettő 11-est is berúgott. Arról nem beszélve, hogy nem tűnnek el hónapokig…
MU-nal sajnos sok minden van, csak "epitkezes" nincs.
Chelsea meg a vilag legnagyobb szanalmat csinalja a vilag valaha volt legnagyobb penzet elkoltve.
Leepules zajlik mindket csapatnal, mindenfele koncepcio es elkepzeles nelkul, MU eseteben nagy szivfajdalmamra.

Nyilvan mindenki vagyik Angliaba, mindenkit erdekel a PL, dehat hogy egy Chelsea vagy MU a jo megoldas? haat nem tudom...

PSG mas tema, de ott viszont Martinez egyaltalan nem jelolt.
Totalisan mas az irany mint Martinez, szoval roluk beszelni is felesleges.

En ertem Martinezt es ugynoket, penz kell neki minel tobb, ugyanezt akarja Inzaghi, ugyanezt akarja Barella, ugyanezt akarta es kapta meg Calhanoglu.
Szoval ertheto, penz penz penz, ennyi ami szamit, semmi mas.
Igaza van Marottanak, ma mar nincs olyan szo, hogy klubhuseg.
Abbol a szempontbol is ertheto, hogy Martinez jelenleg keres 6m eurot, mikozben egy Vlahovic 13m eurot.
Itt tokeletesen igaz amit Martinez ugynoke mondott:
"Olaszorszagban vannak jatekosok akik sokkal tobbet keresnek mint o, es kozel sem tettek le annyi mindent mint o."

Viszont azert a koltoi tulzasok is megvannak, azzal hogy Mbappe meg Haaland szinthez hasonltija magat Martinez.
Na meg hogy ehhez kell igazitani Martinez fizeteset, hogy a jo egbe, amikor Mbappe kap laza 150m euro alairasi penzt a Reatol.
A teljes Inter keret 2 eve netto fizeteskeretet ez.
Nyilvan ertem a tulzas lenyeget, dehat akkor is.

Ausilio is elmondta, jovore is 22 fos keretunk lesz, nincs szukseg melyebb keretre.
Inzaghi allitolag +1 csatart akar, magyarul 5 csatar es 23 fos keret, meglatjuk megkapja e.
Tobbi poszton amennyire lehet megvagyunk.
(Nyilvan vannak lyukak, de az Olasz bajnoksban igy is boven eleg lehet ez)
Inzaghi is elmondta, egy a lenyeg, alapember ne tavozzon.
Szerintem is ez a legfontosabb, a leheto legfontosabb.
Meg kell adni Martineznek amit ker, es Inzaghinak is.
Bastoni-Barella-Martinez gerinc kore kell epiteni az Intert meg hosszu-hosszu eveken at.
Ez a gerinc mar kiegeszult olyan kiemlelkedo jatekosokkal mint Dimarco, Pavard, Thuram.
Nem szabad ezt megbontani, eleget bontottuk meg a csapatot 2021 ota, es egy eletre eleg volt az aldozatokbol.
Nem veletlenul ez Inzaghi elso es legfontosabb kerese a maradashoz.
Interfan1000

Hozzászólás Szerző: Interfan1000 »

Részemről Martinez és az ügynöke mehetnek idén nyáron ahova csak akarnak, ezután a nyilatkozat után! Nekem nem fognak hiányozni…

Szeretik az Intert, de mint látszik a pénzt azért sokkal jobban! :thumbdown:
Baggio85

Hozzászólás Szerző: Baggio85 »

Ha a szívemre hallgatnék, nem adnám soha Lautarot. Ha az eszemre... Hát elgondolkodnék.
Nem is amiatt, hogy most mennyit kér, meg hogy vannak hónapok egy idényben, amikor nem talál be, inkább azért, mert ő tulajdonképpen itt már mindent megnyert. Elég fiatalon lett világbajnok is. Nem azt mondom, hogy nem lehet már motiválni (de pl. a sokat emlegetett BL győzelem eléggé lutri), de valahol természetes, hogy egy újabb idénynek nem ugyanúgy megy neki egy ilyen játékos motivációs szempontból (és ez mondjuk a csapat szempontjából is érdekes lesz jövőre). És gazdaságilag mi ezzel biztosan nagyon jól járnánk. VISZONT az egy dolog, hogy elmegy, meg sok pénzt kapunk, de kérdés, hogy ki jönne helyette! Mert azért az nem kérdés, hogy ebben az olasz bajnokság Ő a különbséget jelenti.

Jelenleg inkább a szívemre hallgatok, és remélem, hogy marad! :) Szerintem őt is felesleges ilyen hírek meg nyilatkozatok alapján megítélni, mert lehet, hogy 12-vel próbálkozik, de ha majd 9,5-et kap, azt is boldogan elfogadja. Azért, ahogyan tudni meg elmondta ő is, az egész család nagyon kötődik már Milánóhoz. De őszintén szólva, a 10-12 milliót én is soknak érzem az esetében, szóval erre nem tudom azt mondani, hogy persze, simán adjuk meg neki, amit kér.
sly89

Szerintem aki hónapokra eltűnik minden évben, és nem tud tizenegyest rúgni, az ne akarjon 10+ milliós fizut. Ha ennyire ragaszkodnak hozzá az ügynökével, akkor el kell adni, a csapat többi tagjával szemben sem lenne fair, főleg ilyen anyagi helyzetben mint amiben a csapat van.

Nagyon jó focista, és sokat fejlődött (aminek a legjobban örültem, hogy felhagyott azzal, hogy dobálja magát), viszont a posztján szerintem Barella és Bastoni is jobb játékosok nála.

Reméljük, hogy ez inkább csak az ügynök haszonszerzéséről szól, és sikerül megállapodni egy reálisabb fizetésben.
PellerG

Már szezon közben is felmerült többször, aktívan megyünk Di Lorenzoért a háttérben.
Most megint erősödnek a hírek, hogy menni akar Nápolyból.

https://www.tuttomercatoweb.com/rassegn ... na-1971675

Nem lepne meg ez alapján az a forgatókönyv, ha Dumfriest eladnánk a PL-be (Emery és a Villa vinné őt a hírek szerint), Di Lorenzo pedig jönne a helyére.
Passzolna az Inzaghi-profilhoz: olasz, nem fiatal (31).

https://www.transfermarkt.de/giovanni-d ... ler/169880
Stankov

Baggio85 írta: 2024.05.24. 11:11 Mert azért az nem kérdés, hogy ebben az olasz bajnokság Ő a különbséget jelenti.
Pedig nálam pl ez kérdés.
Pont ez a bajom vele ,hogy kevés meccset dönt ő el. Mármint a vélt vagy valós klasszisa.
Tavaly a Fio elleni kupa döntőre mondtam azt hogy nélküle nem biztos hogy behúzzuk, idén is max volt ilyen 3 meccs.
Ahogy a csapat játéka visszaesett kb Genoa elleni hazai, ő is visszaesett , helyzetbe is alig került,pedig pont ilyenkor kellene neki megráznia magát.
Megmondom őszintén ebbe a csapatba szerintem egy Retegui is rúgott volna 18-20 gólt.

Vannak jó csatárok Goncalo Ramos, J. David, Gyökeres vagy akár G. Jesus.
Én attól tartok hogy inkább a mezőny munkája és védekezése lenne amit nem tudnának pótolni
PellerG

Nandezt megúsztuk (az én szemszögemből), aláírt az arabokhoz.

https://www.tuttomercatoweb.com/serie-a ... fc-1971765
interfan

FcInternews sajat forrasai szerint tovabbra sincs megegyezes Dumfries kapcsan, Dumfries legalabb 5m euros fizetest akar.
FcInternews sajat forrasai szerint egyre erosebben felmerulo a Napolibol tavozni akaro Di Lorenzo neve.
alwin91

Hozzászólás Szerző: alwin91 »

sly89 írta: 2024.05.24. 11:22 Szerintem aki hónapokra eltűnik minden évben, és nem tud tizenegyest rúgni, az ne akarjon 10+ milliós fizut. Ha ennyire ragaszkodnak hozzá az ügynökével, akkor el kell adni, a csapat többi tagjával szemben sem lenne fair, főleg ilyen anyagi helyzetben mint amiben a csapat van.

Nagyon jó focista, és sokat fejlődött (aminek a legjobban örültem, hogy felhagyott azzal, hogy dobálja magát), viszont a posztján szerintem Barella és Bastoni is jobb játékosok nála.

Reméljük, hogy ez inkább csak az ügynök haszonszerzéséről szól, és sikerül megállapodni egy reálisabb fizetésben.
Én is így gondolom. Nem az a klasszis, aki bizonyos ciklusokban ontja a gólokat , hanem aki gólt tud rúgni akkor is, amikor igazán kell. Sajnos ez rá nem igaz. Nem tud egyenletes teljesítményt nyújtani, a 11-esek 35%-t pedig kihagyja, ami szerintem nagyon rossz mutató. 2 éve a Milan ellen kihagyott büntetője még mindig nagyon fáj...
Ezzel nem azt akarom mondani, hogy el kellene őt adni, de nem arra a polcra való szerintem, ahova az ügynöke tenni akarja.
interfan

alwin91 írta: 2024.05.24. 16:10 Ezzel nem azt akarom mondani, hogy el kellene őt adni, de nem arra a polcra való szerintem, ahova az ügynöke tenni akarja.
Nyilvan nem, de nem is kell neki 150m euros alairasi penzt fizetni, mint teszi azt a Real Mbappenak.

Ha egy Vlahovic 13m-t keres, mikozben Martinez 6m-t, aki Martinez cipojet se kothetne be, akkor o nem erdemelne 10-12m fizetest amit ker?
Szerintem boven megerdemli.

Barella is 9m fizut ker, Inzaghi is 7-8m fizut ker, senki nem fog egy szep mosolyert maradni, mert mi az Inter vagyunk.
Mai vilagba latjuk, ez konkretan senkit nem erdekel.
cuchu11

interfan írta: 2024.05.24. 16:19 Ha egy Vlahovic 13m-t keres, mikozben Martinez 6m-t, aki Martinez cipojet se kothetne be, akkor o nem erdemelne 10-12m fizetest amit ker?

Barella is 9m fizut ker, Inzaghi is 7-8m fizut ker, senki nem fog egy szep mosolyert maradni, mert mi az Inter vagyunk.
A nagy kérdés akkor már csak az, hogy a klub ki tudja-e gazdálkodni a fizuemeléseket. Ha a válasz nem, akkor megfelelő ajánlat esetén el kell adni a sztárokat. Erre mondta Marotta, hogy a Serie A jelenleg ugródeszka. Ezt a ne legyen "áldozat" hülyeséget meg el kellene már felejteni, mert szembe fog jönni a valóság. Marottáék tisztán megmondták, hogy az Interben senki sem érinthetetlen.
Festa

Hozzászólás Szerző: Festa »

cuchu11 írta: 2024.05.24. 20:50
interfan írta: 2024.05.24. 16:19 Ha egy Vlahovic 13m-t keres, mikozben Martinez 6m-t, aki Martinez cipojet se kothetne be, akkor o nem erdemelne 10-12m fizetest amit ker?

A nagy kérdés akkor már csak az, hogy a klub ki tudja-e gazdálkodni a fizuemeléseket. Ha a válasz nem, akkor megfelelő ajánlat esetén el kell adni a sztárokat. Erre mondta Marotta, hogy a Serie A jelenleg ugródeszka. Ezt a ne legyen "áldozat" hülyeséget meg el kellene már felejteni, mert szembe fog jönni a valóság. Marottáék tisztán megmondták, hogy az Interben senki sem érinthetetlen.
Aki nem tudja elfogadni az anyagi kereteket az menjen jobb helyre és aztán szerezzünk mi Lookameneket meg Koopmenierseket a semmiből vagy Bissecket aki még játszana is.
alwin91

Hozzászólás Szerző: alwin91 »

interfan írta: 2024.05.24. 16:19
alwin91 írta: 2024.05.24. 16:10 Ezzel nem azt akarom mondani, hogy el kellene őt adni, de nem arra a polcra való szerintem, ahova az ügynöke tenni akarja.
Nyilvan nem, de nem is kell neki 150m euros alairasi penzt fizetni, mint teszi azt a Real Mbappenak.

Ha egy Vlahovic 13m-t keres, mikozben Martinez 6m-t, aki Martinez cipojet se kothetne be, akkor o nem erdemelne 10-12m fizetest amit ker?

Vlahovic egyértelműen túl van fizetve. Bár véleményem szerint ebben az Interben Lautaro helyén meglőtte volna ugyanazt a mennyiségű gólt.
interfan

alwin91 írta: 2024.05.25. 04:54
interfan írta: 2024.05.24. 16:19

Vlahovic egyértelműen túl van fizetve. Bár véleményem szerint ebben az Interben Lautaro helyén meglőtte volna ugyanazt a mennyiségű gólt.
Hat nem tudom, azert valahol erdemes ranezni az elmult 31 evben, ismetlem 31 evben kik lottek legalabb 20 bajnoki golt Inter mezben:

Martinez 3X
Icardi 3X
Lukaku 2X
Milito 2X
Vieri 2X
Eto 1X
Ibrahimovic 1X
Ronaldo 1X

Azert nem semmi nevsor, nem semmi klasszisok.

Es azert azt is erdemes megnezni, milyen jatekosoknak nem sikerult soha az Interben 20 bajnoki gol egy szezonban:
Zamorano, Recoba, Robert Baggio, Adriano, Batistuta, Crespo, Martins, Cruz.
Finomam szolva sem semmi sor ez sem, es nekik soha az eletben nem sikerult 20 bajnoki golt loni egy szezonban, ami Martineznek 3X is sikerult.
Sot ha a kozelebbi idoszakat nezem, akkor ott van meg Palacio, de akar Dzeko, sot meg Thuram akiknek szinten nem sikerult a 20 bajnoki gol Inter mezben egy szezonban.

Egyszoval kicsit mar termeszetesnek vesszuk Martinez 20+ golos bajnoki szezonjait, mikozben nagyon, de nagyon nem az.
En egyaltalan nem vagyok benne biztos, hogy ennyi golt sok jatekos tudna loni az Interben mint Martinez.
mike

Hozzászólás Szerző: mike »

PellerG írta: 2024.05.24. 11:23 Már szezon közben is felmerült többször, aktívan megyünk Di Lorenzoért a háttérben.
Most megint erősödnek a hírek, hogy menni akar Nápolyból.
Di Lorenzot adnám, nagyon illene a csapatba.

Barella és Lautaro mindig hangoztatták mekkora Interesek, remélem nem lesz ezekből Skriniar effektus.
Hogy megy a nagy duma, aztán elhúznak csilliárdosnak máshova.
cuchu11

mike írta: 2024.05.25. 07:16
Barella és Lautaro mindig hangoztatták mekkora Interesek, remélem nem lesz ezekből Skriniar effektus.
Hogy megy a nagy duma, aztán elhúznak csilliárdosnak máshova.
Aki menni akar, az menjen. Csak fizessenek érte!
Válasz küldése