A közeljövő Intere (Adás/vétel, stb)
Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming
- vaskalap
Re: A közeljövő Intere (Adás/vétel, stb)
Azért ezt a Gudmundsson gyereket jó lenne megszerezni,élmény nézni.
- PellerG
Ez az elemzés abszolút azon alapszik, hogy Inzaghi marad az edzőnk és mit tudok ez alapján elképzelni a keret nyári alakítását illetően.
Jelen állás szerint szerintem Pellegrini és Luis Henrique csatlakoznak a nyáron.
Én nagyon bízom benne, mindhárom szerencsecsatárunk menni fog, mert egyik rosszabb mint a másik.
Arnautovic meg-megvillan az elmúlt hetekben, de maradjunk annyiban, van is mit törlesztenie az elmúlt 1.5 év botladozásaiért...
Viszont 36 ő is, sokat sérült, kezdeni kondicionálisan nem tud (tegnap nem először volt ez a helyzet).
Zalewskinek valóban egy jó beállása volt eddig, viszont elég súlytalannak tűnik, én nem költenék rá, inkább fizessünk egy a kezdőben is szóba jöhető WB-ért (L.Henrique).
Acerbi és De Vrij Inzaghival maradnának a keretben szerintem...
Pedig úgy látom, lassan fontos lenne már közép-KH poszton is a jövőre gondolni.
Szerintem Mkhitaryan maradni fog, viszont most már talán csak csereként.
A Torinóból Ricci képben lehet, ha tudjuk játékossal csökkenteni az árát.
Ezzel lenne egy védekezőbb és egy támadóbb (Calhanoglu) registánk is.
Marotta olasz vonala is tovább nyúlna vele.
De Cristante újbóli előkerülése sem lepne meg.
Sucic posztját nem ismerem 3 védős rendszerben, nem tudom Calha-posztra szánjuk-e vagy Barelláék mellé.
Ha Calha mögé, akkor nyilván nem Ricci lesz képben, hanem egy most még nem látott valaki.
Én úgy érzem, David képben lesz ingyen előre (hiába a másirányú vágyai).
A sajtó nagyon írja, hogy valaki jönni fog a Castro, Lucca, Krstovic sorból.
Én itt Castrot Lautaro-klónnak érzem, csak épp még koránt sincs beérve, neki az Intert én még nagyon erősnek érzem.
Sajnos Immobile is képben lehet, vele Inzaghi is megnyugodna a rutin miatt...
Szerintem távoznak:
Zalewski, Frattesi, Asllani, Arnautovic, Correa, Taremi, Zielinski (?)
Szerintem érkezhetnek:
L.Henrique, Sucic(fix), Pellegrini, Ricci, David/Castro/Lucca/Krstovic, Immobile
Sommer, J.Martinez, Di Gennaro
Pavard, Bisseck, Acerbi, De Vrij, Bastoni
Dumfries, L.Henrique, Darmian, Dimarco, C.Augusto
Barella, Calhanoglu, Pellegrini, Ricci / 8-as, Sucic, Mkhitaryan, Zielinski (?)
Lautaro, Thuram, Immobile, David/Lucca/Castro/Krstovic
Sommer
Pavard-Acerbi-Bastoni
Dumfries-Barella-Calhanoglu-Pellegrini-Dimarco
Lautaro-Thuram
Jelen állás szerint szerintem Pellegrini és Luis Henrique csatlakoznak a nyáron.
Én nagyon bízom benne, mindhárom szerencsecsatárunk menni fog, mert egyik rosszabb mint a másik.
Arnautovic meg-megvillan az elmúlt hetekben, de maradjunk annyiban, van is mit törlesztenie az elmúlt 1.5 év botladozásaiért...
Viszont 36 ő is, sokat sérült, kezdeni kondicionálisan nem tud (tegnap nem először volt ez a helyzet).
Zalewskinek valóban egy jó beállása volt eddig, viszont elég súlytalannak tűnik, én nem költenék rá, inkább fizessünk egy a kezdőben is szóba jöhető WB-ért (L.Henrique).
Acerbi és De Vrij Inzaghival maradnának a keretben szerintem...
Pedig úgy látom, lassan fontos lenne már közép-KH poszton is a jövőre gondolni.
Szerintem Mkhitaryan maradni fog, viszont most már talán csak csereként.
A Torinóból Ricci képben lehet, ha tudjuk játékossal csökkenteni az árát.
Ezzel lenne egy védekezőbb és egy támadóbb (Calhanoglu) registánk is.
Marotta olasz vonala is tovább nyúlna vele.
De Cristante újbóli előkerülése sem lepne meg.
Sucic posztját nem ismerem 3 védős rendszerben, nem tudom Calha-posztra szánjuk-e vagy Barelláék mellé.
Ha Calha mögé, akkor nyilván nem Ricci lesz képben, hanem egy most még nem látott valaki.
Én úgy érzem, David képben lesz ingyen előre (hiába a másirányú vágyai).
A sajtó nagyon írja, hogy valaki jönni fog a Castro, Lucca, Krstovic sorból.
Én itt Castrot Lautaro-klónnak érzem, csak épp még koránt sincs beérve, neki az Intert én még nagyon erősnek érzem.
Sajnos Immobile is képben lehet, vele Inzaghi is megnyugodna a rutin miatt...
Szerintem távoznak:
Zalewski, Frattesi, Asllani, Arnautovic, Correa, Taremi, Zielinski (?)
Szerintem érkezhetnek:
L.Henrique, Sucic(fix), Pellegrini, Ricci, David/Castro/Lucca/Krstovic, Immobile
Sommer, J.Martinez, Di Gennaro
Pavard, Bisseck, Acerbi, De Vrij, Bastoni
Dumfries, L.Henrique, Darmian, Dimarco, C.Augusto
Barella, Calhanoglu, Pellegrini, Ricci / 8-as, Sucic, Mkhitaryan, Zielinski (?)
Lautaro, Thuram, Immobile, David/Lucca/Castro/Krstovic
Sommer
Pavard-Acerbi-Bastoni
Dumfries-Barella-Calhanoglu-Pellegrini-Dimarco
Lautaro-Thuram
-
Zamorano1+8
Sok változást nem igen tudok elképzelni a keretben, a korábban említett gazdasági okokból. Amíg 30-50 millióért nem tudunk igazolni addig marad a low budget, bizonytalan képességű játékosok érkezése, vagy bejön vagy nem, de inkább az utóbbi.
Ami számomra elfogadható lenne, az az, hogy a kölcsönben lévő játékosainkat visszarendelni, és nem pedig elherdálni kellene.
Már korábban nem tetszésemet fejeztem ki, hogy a fiatalokat miért nem alkalmazzák? Teljesen kivagyok emiatt. Miért nem lehet egy Del Pierit játszantni egy Correa vagy Taremi helyett, jóval többet nyújtanának mint ők.
Lehet itt a pletykákon gondolkodni, ki megy ki jön, amíg az edző filozófiája nem változik, sok változást nem is igen kell várni. Itt ez a srác az OM-ből már tényként kezelik hogy jön ennyi meg ennyi euróért. Minek ha ebben a játékrendszerben nagy valószínűséggel nem tud majd játszani, ugyanúgy mint Frattesi és Zielinski sem. Totál pénzkidobás az egész. Nagyon megvagyunk kötve az átigazolásoknál nem csupán anyagi hanem játékrendszerügyileg is. A beépülés lassú, a türelem kevés.
A felsővezetésben is át kell ezeket a dolgokat gondolni, hozzáteszem semmi bajom Inzaghi al, csupán a kötöttségeivel, lehetne itt a padon egy Ricci, Valverde. Vitinha, a helyzet hasonló lenne.
Ami számomra elfogadható lenne, az az, hogy a kölcsönben lévő játékosainkat visszarendelni, és nem pedig elherdálni kellene.
Már korábban nem tetszésemet fejeztem ki, hogy a fiatalokat miért nem alkalmazzák? Teljesen kivagyok emiatt. Miért nem lehet egy Del Pierit játszantni egy Correa vagy Taremi helyett, jóval többet nyújtanának mint ők.
Lehet itt a pletykákon gondolkodni, ki megy ki jön, amíg az edző filozófiája nem változik, sok változást nem is igen kell várni. Itt ez a srác az OM-ből már tényként kezelik hogy jön ennyi meg ennyi euróért. Minek ha ebben a játékrendszerben nagy valószínűséggel nem tud majd játszani, ugyanúgy mint Frattesi és Zielinski sem. Totál pénzkidobás az egész. Nagyon megvagyunk kötve az átigazolásoknál nem csupán anyagi hanem játékrendszerügyileg is. A beépülés lassú, a türelem kevés.
A felsővezetésben is át kell ezeket a dolgokat gondolni, hozzáteszem semmi bajom Inzaghi al, csupán a kötöttségeivel, lehetne itt a padon egy Ricci, Valverde. Vitinha, a helyzet hasonló lenne.
- CsaSzi9294
A másik posztban szóba kerültek az esetleges igazolások. Egy kis unalom űző elmélet a jövő évre:
Sommer—-Pavard-Acerbi-Bastoni—-Dumfries-Barella-Calha-Pellegrini-Dimarco—-Thuram-Martinez
Martinez—-Darmian-DeVrij-Carlos—-Henrique-Sucic-Zielinski-Miki-Zalewski—-J.David-Immobile
Távozók:
Bisseck, Frattesi 30-30m, Arna, Correa, Taremi, Palacios, Asllani (20m), Buchanan (x m)
Érkezők:
Pellegrini (ingyen), Henrique (30m), Sucic (12m), Zale (7?m), JD (ingyen), Immobile (ingyen)
Az ingyen játékosok ugye csak elméletben vannak ingyen, az aláírási összegek pluszba jönnek.
Nekem valami ilyesmi elképzelésem van a nyári mercatot illetően. Immobilét szerintem nem ússzuk meg, kell egy rutinos ex lazios a csapatba. Castronak jobban örülnék, de szerintem vagy ő vagy David lesz a párja. Acerbi helyére én bízom egy jó korban lévő Mr X-ben, de nem sok esélyt adok arra, hogy ne kezdő legyen.
Sommer—-Pavard-Acerbi-Bastoni—-Dumfries-Barella-Calha-Pellegrini-Dimarco—-Thuram-Martinez
Martinez—-Darmian-DeVrij-Carlos—-Henrique-Sucic-Zielinski-Miki-Zalewski—-J.David-Immobile
Távozók:
Bisseck, Frattesi 30-30m, Arna, Correa, Taremi, Palacios, Asllani (20m), Buchanan (x m)
Érkezők:
Pellegrini (ingyen), Henrique (30m), Sucic (12m), Zale (7?m), JD (ingyen), Immobile (ingyen)
Az ingyen játékosok ugye csak elméletben vannak ingyen, az aláírási összegek pluszba jönnek.
Nekem valami ilyesmi elképzelésem van a nyári mercatot illetően. Immobilét szerintem nem ússzuk meg, kell egy rutinos ex lazios a csapatba. Castronak jobban örülnék, de szerintem vagy ő vagy David lesz a párja. Acerbi helyére én bízom egy jó korban lévő Mr X-ben, de nem sok esélyt adok arra, hogy ne kezdő legyen.
- interfan
Na hogy belole sem lesz penz az is valoszinu.CsaSzi9294 írta: ↑2025.05.04. 20:42 A másik posztban szóba kerültek az esetleges igazolások. Egy kis unalom űző elmélet a jövő évre:
Távozók:
Érkezők:
Amit a Villarealba csinal, haat az finoman szolva sem meggyozo, sot egyenesen szar.
Palacios baratunk is jon vissza, probalhatjuk majd valakire rasozni, a Monza is egyertelmu volt, nem kell nekik, semmilyen osszeggel.
Pedig szerencsetlent mar 1m-ert is adtuk volna csak vigyek...
Irod a kezdot, na most ez a kezdo mar az idei evet sem birja, majd jovore ha mindenki egy evvel idosebb lesz birni fogja?
Top 5 bajnoksag 96 csapatat nezve mienk a legidosebb keret, es hetrol hetre a legidosebb kezdo is.
Na most innen eladni Bissecket, aki az egyetlen KH a teljes keretben Bastonin kivul akiben lehet meg 5-6-7-8 ev?
Hat meglehetosen nagy meggondolatlansag lenne.
Irod potoljuk Acerbit, na ezaz, ott van Bisseck, nem eladni kellene, ha kezdobe tenni, es Acerbinek megkoszonni.
Mondom ezt ugyis, ha innentol triplazunk (jaa azt mar nem tudunk), es Acerbi lesz az Inter legjobbja minden egyes meccsen.
Vegezetul pedig az anyagi kerdes.
Nezzuk a jo oldalat a dolgoknak, nem az lesz amit Marotta mond, hogy nullas mercato, hanem lesz valamennyi penz mert nyereseges lesz az eletben eloszor az Inter mukodese.
Ez szep es jo, de mennyi az annyi?
5m? 10m? 15m? 20m?
Legyunk itt is pozitivak, 20m...
De latjuk, majdnem 20m 1db finoman szolva is kerdojeles Sucic.
Ennyi volt a 20m, ami valosagos csoda lenne, ha valoban lenne es valosag lenne belole, nem csak interfan kepzelgese.
Irod ezt a Henrique gyereket meg Zalewskit.
Ilyenkor bennem az merul fel, hogy tenyleg a WB poszt a jelenlegi Inter legnagyobb problemaja?
Tenyleg a WB posztra kellene elkolteni 40m-t?
Hat en nem hiszem...
Masik meg az, hogy "fiatalitas".
Nyilvan amit leirtal az csak egy fantazia, nagyon jol tetted, hogy leirtad, mert legalabb kilehet ezeket beszelni.
De nezd meg a "fiatalitast".
Irtal a jelenlegi keretbol 6 tavozot, es irtal 4 erkezot.
Na most...
6 tavozo atlageletkora: 28,3
5 erkezod atlageletkora: 26,5
Ez fiatalitas?
Hat nem igazan.
2024 szeptembereben a keretunk atlageletkora:
28,5
Amit leirtal, es ha egy ilyen kerettel kezdenenk meg a 2025 oszet:
29,2
Tehat egyszovak nem fiatalodna igy a keret, hanem meg idosebb lenne, az amugy top 5 bajnoksagot nezve a 96 csapatbol a legidosebb Inter keret.
- Stankov
Én sem értem miért Bissecket adnánk el,sokat fejlődött és mind3 kh poszton bevethető.
Mondjuk ezt egyre erősebb L. Henrique pletykát sem tudom hova tenni, nem a csere wb posztra kellene elkölteni 25-30m.
Nálam Frattesi mehetne de 40 alatt senkinek, Asllani sajnálom de ez így senkinek nem jó őt is 20 szerintem eladhato és Taremi is 10 valamelyik török csapat vihetné, plusz pár fiatalból még 10m bejönne
Lenne 80m amiből két kpt,egy csere jobb wb és egy komolyabb csatárt kellene kihozni
Nem megoldhatatlan
Mondjuk ezt egyre erősebb L. Henrique pletykát sem tudom hova tenni, nem a csere wb posztra kellene elkölteni 25-30m.
Nálam Frattesi mehetne de 40 alatt senkinek, Asllani sajnálom de ez így senkinek nem jó őt is 20 szerintem eladhato és Taremi is 10 valamelyik török csapat vihetné, plusz pár fiatalból még 10m bejönne
Lenne 80m amiből két kpt,egy csere jobb wb és egy komolyabb csatárt kellene kihozni
Nem megoldhatatlan
- CsaSzi9294
Amit írtam, az nem a “vágyam”, csak a jelenlegi hírekből próbáltam valamit kisakkozni.interfan írta: ↑2025.05.05. 13:53Na hogy belole sem lesz penz az is valoszinu.
Amit a Villarealba csinal, haat az finoman szolva sem meggyozo, sot egyenesen szar.
Palacios baratunk is jon vissza, probalhatjuk majd valakire rasozni, a Monza is egyertelmu volt, nem kell nekik, semmilyen osszeggel.
Pedig szerencsetlent mar 1m-ert is adtuk volna csak vigyek...
Irod a kezdot, na most ez a kezdo mar az idei evet sem birja, majd jovore ha mindenki egy evvel idosebb lesz birni fogja?
Top 5 bajnoksag 96 csapatat nezve mienk a legidosebb keret, es hetrol hetre a legidosebb kezdo is.
Na most innen eladni Bissecket, aki az egyetlen KH a teljes keretben Bastonin kivul akiben lehet meg 5-6-7-8 ev?
Hat meglehetosen nagy meggondolatlansag lenne.
Irod potoljuk Acerbit, na ezaz, ott van Bisseck, nem eladni kellene, ha kezdobe tenni, es Acerbinek megkoszonni.
Mondom ezt ugyis, ha innentol triplazunk (jaa azt mar nem tudunk), es Acerbi lesz az Inter legjobbja minden egyes meccsen.
Vegezetul pedig az anyagi kerdes.
Nezzuk a jo oldalat a dolgoknak, nem az lesz amit Marotta mond, hogy nullas mercato, hanem lesz valamennyi penz mert nyereseges lesz az eletben eloszor az Inter mukodese.
Ez szep es jo, de mennyi az annyi?
5m? 10m? 15m? 20m?
Legyunk itt is pozitivak, 20m...
De latjuk, majdnem 20m 1db finoman szolva is kerdojeles Sucic.
Ennyi volt a 20m, ami valosagos csoda lenne, ha valoban lenne es valosag lenne belole, nem csak interfan kepzelgese.
Irod ezt a Henrique gyereket meg Zalewskit.
Ilyenkor bennem az merul fel, hogy tenyleg a WB poszt a jelenlegi Inter legnagyobb problemaja?
Tenyleg a WB posztra kellene elkolteni 40m-t?
Hat en nem hiszem...
Masik meg az, hogy "fiatalitas".
Nyilvan amit leirtal az csak egy fantazia, nagyon jol tetted, hogy leirtad, mert legalabb kilehet ezeket beszelni.
De nezd meg a "fiatalitast".
Irtal a jelenlegi keretbol 6 tavozot, es irtal 4 erkezot.
Na most...
6 tavozo atlageletkora: 28,3
5 erkezod atlageletkora: 26,5
Ez fiatalitas?
Hat nem igazan.
2024 szeptembereben a keretunk atlageletkora:
28,5
Amit leirtal, es ha egy ilyen kerettel kezdenenk meg a 2025 oszet:
29,2
Tehat egyszovak nem fiatalodna igy a keret, hanem meg idosebb lenne, az amugy top 5 bajnoksagot nezve a 96 csapatbol a legidosebb Inter keret.
Szerintem egyértelmű nálam, hogy fiatalítanék, de ez Inzaghival esélytelen, mindenki tudja. Így akiből pénzt lehet csinálni, az a német, illetve Frattesi, Zielinski és Asllani. Henriquevel meg úgy vagyok sose láttam játszani, mégis jó esély van rá. Buchanan, Palacios meg valakinek kölcsön lesz adva két karton San Benedettoért, ez van…
- interfan
Taremi meg a 10m....Stankov írta: ↑2025.05.05. 17:05 Én sem értem miért Bissecket adnánk el,sokat fejlődött és mind3 kh poszton bevethető.
Nem megoldhatatlan
Csoda ha vegkielegites nelkul kitudjuk tenni es meg nem nekunk kell fizetni neki...
Frattesi kapcsan is kb "csoda" lenne a 40m.
Lattuk telen is, a Roma szepen kolcson + sima opciozott volna.
En mar egy 25m-t is jo penznek tartanek erte...
- hvmetal
" két karton San Benedettoért "
Ha azok is visszavaltósak, lehet túlzottan optimista vagy töki !
Ha azok is visszavaltósak, lehet túlzottan optimista vagy töki !
- CsaSzi9294
-
k.tomi880421
Amilyen szarban vagyunk azzal, hogy Dumfries, Pavard, Calha és Sommer is menne egy ilyen kerettel már elégedett lennék.
Nyilván ez csak egy sima FM-ezés tőlem és ez a keret nem elég minden frontra. Éderson nekem nagy vágyálmam akinek az átigazolási összege még össze is jöhetne Dumfries, Pavard, Calha árából.
Dumfries 25m
Pavard max 15m
Calha 20m
Az pont Éderson 50-60m-s ára.
Áruljuk Stankovicsot 10m körüli összegért még ill. Carbonit ugyanilyen összegért, Sebastiano Espositot 6-7m-ért Sommerért meg 1-2m-t adna a Galata a hírek szerint. Ami pedig már hivatalos az Satriano 5m, F. Stankovic 1,5m. Ez úgy kb 35m Eur még pluszban.
Persze árulnánk még Bissecket és Asllanit is de úgy, hogy nem tudjuk Őket pótolni tök felesleges lenne eladni.
Nyilván még így is hiányzik jópár milla De Winter és Leoni leigazolásához de muszáj lesz az eddigieken felül beletenni a tulaj ha nem akarja, hogy ifikkel töltsük fel a keretet.
Végül a keret:

Nyilván ez csak egy sima FM-ezés tőlem és ez a keret nem elég minden frontra. Éderson nekem nagy vágyálmam akinek az átigazolási összege még össze is jöhetne Dumfries, Pavard, Calha árából.
Dumfries 25m
Pavard max 15m
Calha 20m
Az pont Éderson 50-60m-s ára.
Áruljuk Stankovicsot 10m körüli összegért még ill. Carbonit ugyanilyen összegért, Sebastiano Espositot 6-7m-ért Sommerért meg 1-2m-t adna a Galata a hírek szerint. Ami pedig már hivatalos az Satriano 5m, F. Stankovic 1,5m. Ez úgy kb 35m Eur még pluszban.
Persze árulnánk még Bissecket és Asllanit is de úgy, hogy nem tudjuk Őket pótolni tök felesleges lenne eladni.
Nyilván még így is hiányzik jópár milla De Winter és Leoni leigazolásához de muszáj lesz az eddigieken felül beletenni a tulaj ha nem akarja, hogy ifikkel töltsük fel a keretet.
Végül a keret:

- CsaSzi9294
Én is FM-ezek egy kicsit, a jelenlegi hírekből kiindulva:
Akik szerintem mennek:
Sommer,(2m), Bisseck (35m), Acerbi (i.), (2m), Dumfries (25m), Asllani(20m), Frattesi (30m), Calha (20n), Carboni (12m), A. Stankovic (10m), S. Esposito (7m), Thuram (60m) - ~221m
És akik érkeznek:
Ter Stegen (i), Leoni (35m), De Winter (25m), Henrique (23m), Sucic (14m), Frendrup (25m), Zalewski (6m), Ndoye (40m), Bonny (25m), Vlahovic (20m) - ~213m
Ter Stegen— Pavard-Leoni-Bastoni—Ndoye-Barella-Frendrup-Sucic-Dimarco—Lautaro-Vlahovic
Martinez—DeVrij-De Winter-Darmian—Henrique-Zalewski-Zielinski-Mkhitarian-Carlos—Bonny-Pio
Akik szerintem mennek:
Sommer,(2m), Bisseck (35m), Acerbi (i.), (2m), Dumfries (25m), Asllani(20m), Frattesi (30m), Calha (20n), Carboni (12m), A. Stankovic (10m), S. Esposito (7m), Thuram (60m) - ~221m
És akik érkeznek:
Ter Stegen (i), Leoni (35m), De Winter (25m), Henrique (23m), Sucic (14m), Frendrup (25m), Zalewski (6m), Ndoye (40m), Bonny (25m), Vlahovic (20m) - ~213m
Ter Stegen— Pavard-Leoni-Bastoni—Ndoye-Barella-Frendrup-Sucic-Dimarco—Lautaro-Vlahovic
Martinez—DeVrij-De Winter-Darmian—Henrique-Zalewski-Zielinski-Mkhitarian-Carlos—Bonny-Pio
- Atosz
Jajj basszameg, már attól rosszul vagyok, hogy leírva látom a keretben a nevét annak a köpedelem Vlahovicnak…
Mostmár téged foglak felelőssé tenni, ha tényleg elhozzuk!
Az ember egy kurva labdát nem tudott még átvenni, és akkor a személyiségére még ki sem tértünk… inkább AKÁRKI más!
Az ember egy kurva labdát nem tudott még átvenni, és akkor a személyiségére még ki sem tértünk… inkább AKÁRKI más!
- Festa
Labdát nem tud átvenni???Akkor ez Arnautovics fiatal korábanAtosz írta: ↑2025.07.07. 13:04 Jajj basszameg, már attól rosszul vagyok, hogy leírva látom a keretben a nevét annak a köpedelem![]()
Vlahovicnak…
- CsaSzi9294
Atosz írta: ↑2025.07.07. 13:04 Jajj basszameg, már attól rosszul vagyok, hogy leírva látom a keretben a nevét annak a köpedelem Vlahovicnak…
Jó hát Castrot nem tudtam helyette írni, ugyanis nem hozzák velünk szóba..
Talán Moise Keant lehetne még írni, de ő 50m-nál kezdődik…
- brecsinho
Kis FM akkor részemről is az aktuális Transfermarkt keret alapján
https://www.transfermarkt.com/inter-de- ... /verein/46
OUT:
- Calha: 20m plusz bonusz
- Dumfries: 25m kivásárlási ár
- Pavard 25m v Bisseck 35m
- Asslani:15m plusz bónusz
- Seba Esposito,Buchanan 15m
- Satriano 5m, F. Stankovic 2m
- A. Stankovic 10m - visszavásárlási opcioval
- F. és V. Carboni, Akinsanmiro,Palacios- kölcsön
- Taremi,Acerbi - 3m
- Arna,Correa -goodbye
total 120m v 130m (Pavard v Bisseck eladása)
IN:
- Sucic 14m
- Bonny - 23m
- Henrique- 23m
- Zalewski 6m
- Pio -kölcsön vissza
- Ederson 54m
- De Winter 25m
- Dumfries helyettes MR.X 15m-25m
total 160m v 170m
Sommer- Bisseck/Pavard-deVrij-Bastoni-Mr. X-Barella-Ederson-Frattesi-Dimarco-Thuram-Lautaro
Martinez- Darmian-deWinter-C.Augusto-Henrique- Sucic-Zielenski-Miki-Zalewski-Bony- Pio
Dumfries heylére vkit hozni kell,egyelőre lövésem sincs ki lenne,de annak függvényében kit adunk el (Pavard v Bisseck) lehetne 15-25m körül költeni és megmarad a 40m mercato egyenleg,amit elvileg engedélyez az Oaktree.
Ha Frattesit is eladnánk (25-30m),akkor kell a helyére is valaki,mondjuk Frendrup.
https://www.transfermarkt.com/inter-de- ... /verein/46
OUT:
- Calha: 20m plusz bonusz
- Dumfries: 25m kivásárlási ár
- Pavard 25m v Bisseck 35m
- Asslani:15m plusz bónusz
- Seba Esposito,Buchanan 15m
- Satriano 5m, F. Stankovic 2m
- A. Stankovic 10m - visszavásárlási opcioval
- F. és V. Carboni, Akinsanmiro,Palacios- kölcsön
- Taremi,Acerbi - 3m
- Arna,Correa -goodbye
total 120m v 130m (Pavard v Bisseck eladása)
IN:
- Sucic 14m
- Bonny - 23m
- Henrique- 23m
- Zalewski 6m
- Pio -kölcsön vissza
- Ederson 54m
- De Winter 25m
- Dumfries helyettes MR.X 15m-25m
total 160m v 170m
Sommer- Bisseck/Pavard-deVrij-Bastoni-Mr. X-Barella-Ederson-Frattesi-Dimarco-Thuram-Lautaro
Martinez- Darmian-deWinter-C.Augusto-Henrique- Sucic-Zielenski-Miki-Zalewski-Bony- Pio
Dumfries heylére vkit hozni kell,egyelőre lövésem sincs ki lenne,de annak függvényében kit adunk el (Pavard v Bisseck) lehetne 15-25m körül költeni és megmarad a 40m mercato egyenleg,amit elvileg engedélyez az Oaktree.
Ha Frattesit is eladnánk (25-30m),akkor kell a helyére is valaki,mondjuk Frendrup.
-
MLK
Egyelőre, a jelenlegi gárdával várható kezdő 352-ben:
Sommer
Bastoni - de Vrij - Pavard
Dumfries - Barella - Çalhanoğlu - Mkhitaryan - Dimarco
Lautaro - Thuram
cserék:
Josep Martínez
Bisseck - Acerbi - Darmian
Luis Henrique - Zieliński - Sučić - Mkhitaryan - Carlos
Pio - Bonny
------------------------------
Ha építünk arra, hogy Asensioért is megyünk, és formáció váltás is lesz + Frattesi marad:
Kezdő:
Sommer
Dumfries - Barella - Çalhanoğlu - Dimarco
Lautaro - Thuram
Pio
Cserék:
Sommer
Luis Henrique - Mkhitaryan - Sučić - Carlos
Asensio - Frattesi
Bonny
Ebben a rendszerben nálam Lautaro alap kezdő lenne, a másik két támadó pozícióért lehetne a többieknek küzdeni. Kisebb szuflával még, de centerként Pio nagyot alkothatna. Frattesit ebben a felállásban új igazolásnak lehetne tekinteni, és a gólérzékenysége miatt versenyhelyzetet is generálna.
Várhatóan megy: Taremi + fiatalok
Partvonalon: Zalevski
Aki nekem most kérdés: Asllani. Szerintem próbálnak belőle pénzt csinálni. Előre nem tud lépni, Sučić ki lett elvileg mondva, hogy a helyére jött. Zielinski és Mikhy nem értékesíthető, a lengyelre viszont nem lehet alapozni...
Amit remélek, hogy az új játékosok kellő mennyiségű játékidőt kapnak, és tudnak fejlődni/kezdőbe épülni.
Sommer
Dumfries - Barella - Çalhanoğlu - Mkhitaryan - Dimarco
Lautaro - Thuram
cserék:
Josep Martínez
Luis Henrique - Zieliński - Sučić - Mkhitaryan - Carlos
Pio - Bonny
Ha építünk arra, hogy Asensioért is megyünk, és formáció váltás is lesz + Frattesi marad:
Kezdő:
Sommer
Dumfries - Barella - Çalhanoğlu - Dimarco
Lautaro - Thuram
Pio
Cserék:
Sommer
Luis Henrique - Mkhitaryan - Sučić - Carlos
Asensio - Frattesi
Bonny
Ebben a rendszerben nálam Lautaro alap kezdő lenne, a másik két támadó pozícióért lehetne a többieknek küzdeni. Kisebb szuflával még, de centerként Pio nagyot alkothatna. Frattesit ebben a felállásban új igazolásnak lehetne tekinteni, és a gólérzékenysége miatt versenyhelyzetet is generálna.
Várhatóan megy: Taremi + fiatalok
Partvonalon: Zalevski
Aki nekem most kérdés: Asllani. Szerintem próbálnak belőle pénzt csinálni. Előre nem tud lépni, Sučić ki lett elvileg mondva, hogy a helyére jött. Zielinski és Mikhy nem értékesíthető, a lengyelre viszont nem lehet alapozni...
Amit remélek, hogy az új játékosok kellő mennyiségű játékidőt kapnak, és tudnak fejlődni/kezdőbe épülni.
- vaskalap
B.Silva ma is nagyot ment,nálam ő a fő célpont nyárra.
- PellerG
- PellerG
Nem láttam még Filip Stankovicot játszani, a statjait sem ismerem, de nem mutatna rosszul, ha két saját nevelés is (Espositoval 3) a kezdőben lenne jövőre a két Stankovic személyében.
F.Stankovic
Bisseck-Akanji-Bastoni
Ryerson-A.Stankovic-Barella-B.Silva-Dimarco
Lautaro-Esposito
F.Stankovic
Bisseck-Akanji-Bastoni
Ryerson-A.Stankovic-Barella-B.Silva-Dimarco
Lautaro-Esposito
-
Francesco
Dimarco-t is odaveheted szerintem. Sőt nálam még Bastoni is az, pedig nem, de na. 
- interfan
- PellerG
2026-2027:
4-1-4-1
Vicario
Palestra-Akanji-Bastoni-Dimarco
Stankovic
Diaby-Barella-B.Silva-Paz
Lautaro
4-1-4-1
Vicario
Palestra-Akanji-Bastoni-Dimarco
Stankovic
Diaby-Barella-B.Silva-Paz
Lautaro
-
matyinter
Na egy ilyesmi tetszene, kár, hogy nem lesz, de amúgy nagyon megnézem.
Thuram, Frattesi, Calha, Dumi meg az öregek, plusz a töltelék mennének akkor nálad gondolom, de így viszont Pionak nem lenne elég lehetősége, ez az egyetlen problémám ezzel.
Bár mondjuk én alapvetően azt is erőltetném, hogy nem csak egyféle felállás/taktika legyen, és mondjuk lehessen variálni a vázolt 4-1-4-1 vagy 2 csatáros játék közt. De a 4 védőt már ideje lenne kipróbálni jövőre, nyilván ebben a szezonban átállni már nem lehet rá.
- vaskalap