Atosz írta: ↑2024.06.10. 16:19
interfan írta: ↑2024.06.10. 13:29
alwin91 írta: ↑2024.06.10. 13:18
Nem hinném, hogy a Roma tudna ennyit fizetni Frattesiért, valamint hogy mi eladnánk ennyiért.
Mikhi sem lesz fiatalabb
45m-ert szerintem nagyon valoszinu, hogy eladnank, az mar valoban mas kerdes, hogy tud e, es akar e a Roma 35m-t fizetni erte.
Tortenelme soran 3X fizetett tobbet a Roma mint 35m, nem hinnem hogy majd most jon a 4. alkalom.
Mkhitaryan melle/moge/ele egyertelmuen Zielinski jon, o pont ugyanaz a poszt egy az egyben.
Nem tudom hogyan, mikent, melyik poszton, de oldja meg Inzaghi, hogy ne 3db bajnokin legyen kezdo Frattesi 34 forduloig.
Ez sajnos nem így működik…
Többször leírtam már erről a témáról részletesen, hogy miért nem kezd többször Frattesi Inzaghi rendszerében, úgyhogy nem fogom mégegyszer, nyugi. Nyilván nem hatott meg téged a 20 érvből egy sem, de nem baj. Mindenesetre szerintem ne várd túlságosan, hogy Frattesi sokkal többször lesz kezdő.
Mellékesen csípem a srácot, és a játékstílusát senki nem tudja játszani a keretben, de ő Inzaghi Interében egy fontos KIEGÉSZÍTŐ játékos, és ez jól is van így,
amíg ezt elfogadja.
Pont ez a "bajom", hogy amig ezt elfogadja, ezert irom mezei szurkolokent amit.
Amikor irtad az "elemzesed", akkor is leirtam, teljesen igazad van, es tupontosan leirtad Inzaghi rendszeret.
Egyertelmu, hogy szakmailag teljesen igazad van, es vilagos amit irsz, Inzaghinal o csak egy "kiegeszito", es hat jo esellyel abban is igazad van, hogy valoszinu nem lesz sokkal tobbet kezdo jovore sem.
Szoval ertem az erveid, es vilagosak is, szakmailag egyertelmu.
En inkabb mint mezei szurkolo, akinek egy szimpatikus jatekos Frattesi aggodok amiatt, amit irtal, hogy
amíg ezt elfogadja.
Nem tudom Frattesi meddig fogja ezt elfogadni, szezon kozben is sokszor beszelt arrol, mennyire nehez elfogadni, hogy nem jatszik es kezd.
Na meg arrol is, hogy egyelore nem banta meg a donteset es az Intert, hiaba nem kezdo, es remeli ez valtozik.
Ezert irtam azt amit, oldja meg Inzaghi, epitse be, jatszassa, es ne veszitsuk el, mert azert Szerintem o tobb attol amit irtal, hogy egy
KIEGÉSZÍTŐ jatekos, es nem orulnek, ha emiatt elveszitenenk ot.