Átigazolási pletykák (Calcio mercato)

Minden ami a csapattal kapcsolatos

Moderátorok: Interiscoming, internaZIOnaLe

PellerG

Re: Átigazolási pletykák (Calcio mercato)

Hozzászólás Szerző: PellerG »

interfan írta: 2024.06.09. 10:53 Ujabb csatarnev merult fel, aki nem mas mint az Inter neveles, Bonazzoli.

Igy a lista jelenleg igy nez ki, ha Arnautovic tavozna, es erkezhet uj csatar:

Gudmundsson, Immobile, Morata, Choupo Moting, Pinamonti, Bonazzoli, Depay, Raspadori, Lukebakio, Carboni maradasa.

Biasin szerint KH akkor erkezhet, ha DeVrij a tavozas mellett dont.
Ket nev merult fel a napokban, egyik Vanheusden maradasa, masik pedig a 2 eve eladott Inter neveles Pirola.
Ez full a lapok kreálmánya már.
Bonazzoli egy lófütty Veronában sem tudott alapember lenni, nyilván nem ide fog ő hiányozni (előbb marad Correa).

De Vrij a héten elmondta, neki Milánó az otthona, soha nem mondta, hogy menni akar vagy tervezné a távozást, itt akar játszani.

https://m.fcinternews.it/in-primo-piano ... ile-956515

Vanheusden térde kuka, a Liege sem fizet érte, nyilván nem az Inter fog rá építeni mint stabil kerettag KH.
Előbb lesz ebből szerződésbontás.
interfan

Hozzászólás Szerző: interfan »

PellerG írta: 2024.06.09. 13:39
interfan írta: 2024.06.09. 10:53 Ujabb csatarnev merult fel, aki nem mas mint az Inter neveles, Bonazzoli.

Igy a lista jelenleg igy nez ki, ha Arnautovic tavozna, es erkezhet uj csatar:

Gudmundsson, Immobile, Morata, Choupo Moting, Pinamonti, Bonazzoli, Depay, Raspadori, Lukebakio, Carboni maradasa.

Biasin szerint KH akkor erkezhet, ha DeVrij a tavozas mellett dont.
Ket nev merult fel a napokban, egyik Vanheusden maradasa, masik pedig a 2 eve eladott Inter neveles Pirola.
Ez full a lapok kreálmánya már.
Bonazzoli egy lófütty Veronában sem tudott alapember lenni, nyilván nem ide fog ő hiányozni (előbb marad Correa).

De Vrij a héten elmondta, neki Milánó az otthona, soha nem mondta, hogy menni akar vagy tervezné a távozást, itt akar játszani.

Vanheusden térde kuka, a Liege sem fizet érte, nyilván nem az Inter fog rá építeni mint stabil kerettag KH.
Előbb lesz ebből szerződésbontás.
Felmerult csatar nevek kozul egyertelmuen Gudmundsson, dehat ez megint ugyanaz mint Bento a kapus poszton, nyilvan a felmerultek kozul a legjobb megoldas, dehat ha nem tudunk fizetni, akkor ez van.

Szoval csatarkerdesre visszaterve, ha Gudmundsson nem, akkor nalam is a masok altal irt Depay, sot nalam Carboni maradasa is jo opcio lenne (persze tudom nem igazi csatar).
Nekem ez a Choupo Moting, Immobile, 35+ os sor nagyon nem.

En bizok benne, hogy valtozik az irany, mivel mar Marotta dont egyszemelyben mindenrol, ezaltal az ilyen Silvestri, Lazzari, Immobile vonal nem lesz nalunk komolyan tema.

Nyilvan DeVrij tobbet akar jatszani, ez egyertelmu.
Dehat Inzaghi maga mondta el, neki Acerbi az alap, es az is lesz jovore is.
Igy az a lehetoseg, hogy DeVrij ne adja eg "hazaterne" a PSV Eindhovenbe elobb/utobb, szerintem realis lehet majd.
De szerintem nem iden, azert nagyon nem keves fizut kap, toredeket nem kapna meg Eindhovenbe.
Az meg, hogy Vanheusden marad helyette, vagy megvesszuk Pirolat, hiaba Marotta, szerintem is teljesen irrealis.
PellerG

A csatárkérdéshez:

Arnautovic a héten másodszorra nyilatkozza, hogy ő bizony szerződése végéig mindenképpen az Internél marad (2025).

https://m.fcinternews.it/in-primo-piano ... pei-956655
Festa

Hozzászólás Szerző: Festa »

PellerG írta: 2024.06.09. 15:00 A csatárkérdéshez:

Arnautovic a héten másodszorra nyilatkozza, hogy ő bizony szerződése végéig mindenképpen az Internél marad (2025).

Ez az ó dolga.Az életbe már ilyen jó csapatba nem fog játszani.Pedig őt kéne a leggyorsabban eltakarítani ,de félek rajtunk marad a Wishes Ibra,
vaskalap

Hozzászólás Szerző: vaskalap »

Valahogy az az érzésem,hogy nagy mozgás nem lesz a keretben.Eleve csak távozás esetén jönne valaki,vagy esetleg ingyen.Mivel Zielinski és Taremi is jön,sztem más már nem nagyon.Ki akarna távozni egy bajnok csapatból :D
interfan

Festa írta: 2024.06.09. 15:06
PellerG írta: 2024.06.09. 15:00 A csatárkérdéshez:

Ez az ó dolga.Az életbe már ilyen jó csapatba nem fog játszani.Pedig őt kéne a leggyorsabban eltakarítani ,de félek rajtunk marad a Wishes Ibra,
Az a baj, hogy mindenki latja mekkora egy elkepeszto selejt a tag.
Ajanlgattuk a Szaudiaknak, a kutyanak nem kellett ott.
Ajanlottuk a Torokoknek, nyilvan oda sem kellett senkinek.
Mi marad?
Kozep vagy kiscsapatok akar Olaszorszagban is, dehat oda meg az eletben nem fog elmenni, mivel negyedannyi fizut kapna ott mint tolunk.
Ahogy el is mondta, o 25-ig marad, aztan majd meglatja.
Innentol mi marad?
Vegkielegiteses szerzodesbontas, lasd Correa kapcsan mar fel is merult, aki szinten a loteri kutyanak sem kell.
Vagy a nyakunkon marad ez a selejt meg egy evet, es elvisz a 0 teljesitmenyevel egy evre 6,5m euro fizetes kiadast...

Amilyen hatalmas uzlet volt tavaly nyaron Thuram es Pavard, cserebe legalabb akkora buko es KO uzlet a Cuadrado, Klaassen, Arnautovic silany es hasznalhatatlan sor.
tomika431

Hozzászólás Szerző: tomika431 »

Arnautovico-t a Puskás vagy a Vidi nem akarja leigazolni??? NBI I-be még jók lennének..A Fradit azért nem irom mert ők állitólag Correa iránt érdeklődnek
Festa

tomika431 írta: 2024.06.09. 18:59 Arnautovico-t a Puskás vagy a Vidi nem akarja leigazolni??? NBI I-be még jók lennének..A Fradit azért nem irom mert ők állitólag Correa iránt érdeklődnek
Arna nem vagyok benne biztos,hogy az Puskába beférne.A padra esetleg talán. ;)
tomika431

Hozzászólás Szerző: tomika431 »

Festa írta: 2024.06.09. 20:50
tomika431 írta: 2024.06.09. 18:59 Arnautovico-t a Puskás vagy a Vidi nem akarja leigazolni??? NBI I-be még jók lennének..A Fradit azért nem irom mert ők állitólag Correa iránt érdeklődnek
Arna nem vagyok benne biztos,hogy az Puskába beférne.A padra esetleg talán. ;)
Esetleg még a Paks vagy a Honvéd ahova mehetne
interfan

Romai forrasok szerint Frattesi kedvenc csapata, a Roma erdeklodik Frattesi kapcsan.
Az Inter abban az esetben adna el, ha legalabb 35m eurot fizetne a Roma erte.
45m euro lenne ez papiron, de a Romat tovabbra is 30% megileti Frattesi eladasi aranak, igy kb 32-35m eurot kellene fizetniuk az Internek Frattesiert.
Francesco

Hozzászólás Szerző: Francesco »

interfan írta: 2024.06.10. 09:13 Romai forrasok szerint Frattesi kedvenc csapata, a Roma erdeklodik Frattesi kapcsan.
45m euro lenne ez papiron, de a Romat tovabbra is 30% megileti Frattesi eladasi aranak, igy kb 32-35m eurot kellene fizetniuk az Internek Frattesiert.
Egyrészt a Roma legnagyobb gondja, hogy nincs pénzük. Van vagy 6-8 kölcsön játékosuk, ráadásul kulcsoposztokra. Ennyi pénzt biztos nem tudnak kifizetni. Mindemellett most, hogy Marotta lett az elnök biztos nem fogunk fiatalokat elkótyavetyélni, pláne nem úgy, hogy a végén 0-ás legyen a szaldó. Emellett pedig Frattesiben nagy potenciál van és a kedvenc csapata már az Inter. :)
interfan

Francesco írta: 2024.06.10. 09:24
interfan írta: 2024.06.10. 09:13 Romai forrasok szerint Frattesi kedvenc csapata, a Roma erdeklodik Frattesi kapcsan.
Egyrészt a Roma legnagyobb gondja, hogy nincs pénzük. Van vagy 6-8 kölcsön játékosuk, ráadásul kulcsoposztokra. Ennyi pénzt biztos nem tudnak kifizetni. Mindemellett most, hogy Marotta lett az elnök biztos nem fogunk fiatalokat elkótyavetyélni, pláne nem úgy, hogy a végén 0-ás legyen a szaldó. Emellett pedig Frattesiben nagy potenciál van és a kedvenc csapata már az Inter. :)
Frattesi nemreg is elmondta, hogy orokre Roma szurkolo lesz, es a Roma a kedvenc csapata, de ez eddig sem, es ezutan sem befolyasolja a palyafutasat illeto dontesek kapcsan.

En ertem azokat is, akik szerint Frattesi tobbet is hozhatott volna, mert 33m volt, stb-stb-stb.
Ez ok.
De az emberunk kapott 1500 percet, mikozben Mkhitaryan, Calhanoglu, Barella 3500 percet, laza 2000 percel, ami baratok kozott is szolva 22 meccs, tobbet jatszottak.
Nyilvan Frattesi nem volt kiemelkedo, de 1500 percet jatszva, es ugy hogy 6X volt kezdo a bajnoksagban, ebbol 3X azutan miutan mar bajnokok lettunk, haat nem egyszeru.

En nagyon orultem az erkezesenek, Thuram es Pavard mellett a legjobban, nyilvan nem hozta azt amit Thuram es Pavard, de ismetlem, mennyit jatszott.
Vegre kitudtunk fogni egy fiatal Marotta Olasz KP-t Barella utan, epiteni kell ra, es tobbet jatszatni, joval-joval tobbet.
Nem tudom hogy, nem tudom mikent, mivel erkezik Zielinski is aki Mkhitaryan poszt egy az egyben, de oldja meg Inzaghi, hogy Frattesi 3X legyen kezdo egy bajnoki szezonban amig tet van, mert ettol sokkal-sokkal tobb lehetoseg van benne.
Stankov

Hozzászólás Szerző: Stankov »

Nem értem miért kellene 30% kapnia a Romának. Mi a Sassuolotol vettük,nekik kellett volna 30% leadni a vételárból a Roma felé.
Amúgy az 30% nagyon magas 5-10 szokott lenni , nagyon max 20 .
Jó nagy balfaszok voltunk ha ezt átvállaltuk a Sassuolotol
interfan

Stankov írta: 2024.06.10. 10:50
Nem értem miért kellene 30% kapnia a Romának. Mi a Sassuolotol vettük,nekik kellett volna 30% leadni a vételárból a Roma felé.
Amúgy az 30% nagyon magas 5-10 szokott lenni , nagyon max 20 .
Jó nagy balfaszok voltunk ha ezt átvállaltuk a Sassuolotol
https://www.fcinter1908.it/primo-piano/ ... -proposte/

Valamiert az a 30% ott van meg a Roma fele.

https://m.sassuolonews.net/calciomercat ... uolo-49921

Sassuolo hivatalos kozlemenye szerint, 10% megy majd nekik, ha az Inter eladja Frattesit.
33m euro volt Frattesi eladasi ara a hivatalos kozlemeny szerint.

Szerk:

https://www.calciomercato.com/news/la-r ... ta-e-33813

Ez alapjan mar erthetobb, a kotelezo opcio miatt a Roma csak most illeti meg a 30%, ami az eladasi arbol 10m euro.
Tehat ez alapjan 23m ment a Sassuolhoz, es 10m menne most Romahoz.
A Roma ezt a 10m-t hasznalhatna fel mint targyalasi alap, hogy ezt beszamitjak az Internel.
Egyebkent 10% amit mi vallaltunk a Sassuolo fele mint eladasi reszesedes.
alwin91

Hozzászólás Szerző: alwin91 »

Nem hinném, hogy a Roma tudna ennyit fizetni Frattesiért, valamint hogy mi eladnánk ennyiért. Rohadt jó a srác, a kevés játékperc a keret erősségét mutatja. Viszont mégtöbb meccs lesz következő szezonban, Mikhi sem lesz fiatalabb, nem tartom valószínűnek, hogy ez a transzfer megvalósul.
interfan

alwin91 írta: 2024.06.10. 13:18 Nem hinném, hogy a Roma tudna ennyit fizetni Frattesiért, valamint hogy mi eladnánk ennyiért.
Mikhi sem lesz fiatalabb
45m-ert szerintem nagyon valoszinu, hogy eladnank, az mar valoban mas kerdes, hogy tud e, es akar e a Roma 35m-t fizetni erte.
Tortenelme soran 3X fizetett tobbet a Roma mint 35m, nem hinnem hogy majd most jon a 4. alkalom.

Mkhitaryan melle/moge/ele egyertelmuen Zielinski jon, o pont ugyanaz a poszt egy az egyben.

Nem tudom hogyan, mikent, melyik poszton, de oldja meg Inzaghi, hogy ne 3db bajnokin legyen kezdo Frattesi 34 forduloig.
Atosz

Hozzászólás Szerző: Atosz »

interfan írta: 2024.06.10. 13:29
alwin91 írta: 2024.06.10. 13:18 Nem hinném, hogy a Roma tudna ennyit fizetni Frattesiért, valamint hogy mi eladnánk ennyiért.
Mikhi sem lesz fiatalabb
45m-ert szerintem nagyon valoszinu, hogy eladnank, az mar valoban mas kerdes, hogy tud e, es akar e a Roma 35m-t fizetni erte.
Tortenelme soran 3X fizetett tobbet a Roma mint 35m, nem hinnem hogy majd most jon a 4. alkalom.

Mkhitaryan melle/moge/ele egyertelmuen Zielinski jon, o pont ugyanaz a poszt egy az egyben.

Nem tudom hogyan, mikent, melyik poszton, de oldja meg Inzaghi, hogy ne 3db bajnokin legyen kezdo Frattesi 34 forduloig.
Ez sajnos nem így működik…
Többször leírtam már erről a témáról részletesen, hogy miért nem kezd többször Frattesi Inzaghi rendszerében, úgyhogy nem fogom mégegyszer, nyugi. Nyilván nem hatott meg téged a 20 érvből egy sem, de nem baj. Mindenesetre szerintem ne várd túlságosan, hogy Frattesi sokkal többször lesz kezdő.
Mellékesen csípem a srácot, és a játékstílusát senki nem tudja játszani a keretben, de ő Inzaghi Interében egy fontos KIEGÉSZÍTŐ játékos, és ez jól is van így, amíg ezt elfogadja.
PellerG

Atosz írta: 2024.06.10. 16:19
Mikhi sem lesz fiatalabb

Többször leírtam már erről a témáról részletesen, hogy miért nem kezd többször Frattesi Inzaghi rendszerében, úgyhogy nem fogom mégegyszer, nyugi. Nyilván nem hatott meg téged a 20 érvből egy sem, de nem baj. Mindenesetre szerintem ne várd túlságosan, hogy Frattesi sokkal többször lesz kezdő.
Mellékesen csípem a srácot, és a játékstílusát senki nem tudja játszani a keretben, de ő Inzaghi Interében egy fontos KIEGÉSZÍTŐ játékos, és ez jól is van így, amíg ezt elfogadja.
Korrekt elemzés volt, egyet is értek mint indok Inzaghi részéről a dolog mögött.
Viszont ugyanezt hozza véleményem szerint Zielinski is, így nem biztos, hogy ellenünkre lenne Frattesi eladása a nyáron.
interfan

Atosz írta: 2024.06.10. 16:19
Mikhi sem lesz fiatalabb

Pont ez a "bajom", hogy amig ezt elfogadja, ezert irom mezei szurkolokent amit.

Amikor irtad az "elemzesed", akkor is leirtam, teljesen igazad van, es tupontosan leirtad Inzaghi rendszeret.

Egyertelmu, hogy szakmailag teljesen igazad van, es vilagos amit irsz, Inzaghinal o csak egy "kiegeszito", es hat jo esellyel abban is igazad van, hogy valoszinu nem lesz sokkal tobbet kezdo jovore sem.
Szoval ertem az erveid, es vilagosak is, szakmailag egyertelmu.

En inkabb mint mezei szurkolo, akinek egy szimpatikus jatekos Frattesi aggodok amiatt, amit irtal, hogy amíg ezt elfogadja.
Nem tudom Frattesi meddig fogja ezt elfogadni, szezon kozben is sokszor beszelt arrol, mennyire nehez elfogadni, hogy nem jatszik es kezd.
Na meg arrol is, hogy egyelore nem banta meg a donteset es az Intert, hiaba nem kezdo, es remeli ez valtozik.

Ezert irtam azt amit, oldja meg Inzaghi, epitse be, jatszassa, es ne veszitsuk el, mert azert Szerintem o tobb attol amit irtal, hogy egy KIEGÉSZÍTŐ jatekos, es nem orulnek, ha emiatt elveszitenenk ot.
Atosz

Én sem örülnék, ha elveszítenénk, viszont a kardomba sem dőlnék. Az biztos, hogy minden nagy csapatnak szüksége van olyan kiegészítő játékosokra, mint Frattesi, mert van benne valami tűz, plusz a labda nélküli mozgása, ami együtt - főleg egy fáradó védelemmel szemben! - sokat lendíthet a csapat aktuálisan fásulni készülő, vagy monoton játékán. Ilyen volt Crúz is pl többé-kevésbé, miért ne érezhette volna magáról, hogy máshol kezdőként több sót ehetne meg? Nagyon is megérdemelte volna, hogy sok évig ne Vierik, Adrianok, Recobák, Ibrák, Crespok árnyékában “sínyődjön”. És abban os biztos vagyok, hogy ha menni szeretett volna, Moratti nem gördített volna akadályt az útjába. De ő maradt.
Ezt előbb-utóbb Frattesinek is el kell döntenie, hogy egyrészt megpróbál-e változtatni a játékán úgy, hogy egy labdadomináns csapatban kezdő is lehessen, hogy tűrje a nyomást, stb.. vagy elfogadja ezt a szerepet, vagy továbbáll.
INTER-1908

Hozzászólás Szerző: INTER-1908 »

En értem hogy be kell epiteni frattesit de kinek a kárára? Baralla es calha esélytelen es szerintem ha nem azt neznenk hogy Mikhi 34 eves hanem csupan a játékát akkor szerintem egyértelműen Mikhy volt a jobb es akkor most meg jon Zielinski es hat Marotta egyik szemével figyeli Rabiot is...
Ha Correa es Frattesi lelep es kapunk értük 40milliot akkor en azonnal alairom.
Ebbol johet egy kh (pavard 35m volt ha jol tudom tavaly) + ha Aduero megy (szerintem csere kapusnak tökéletes) lehet hozni vice Sommert is
PellerG

INTER-1908 írta: 2024.06.10. 22:19 Ha Correa es Frattesi lelep es kapunk értük 40milliot akkor en azonnal alairom.
Ebbol johet egy kh (pavard 35m volt ha jol tudom tavaly) + ha Aduero megy (szerintem csere kapusnak tökéletes) lehet hozni vice Sommert is
Égetően kéne egy kezdő szintű minőségi jobb wingback.
Ha lenne pénz, ide nem szabadna sajnálni.
CsaSzi9294

Hozzászólás Szerző: CsaSzi9294 »

Én biztos nem adnám el Frattesit. Fiatal, olasz, tele lendülettel és tűzzel. Szépen be kell építeni a 34-35 éves Miki helyére, neki 1-2 év és lefőtt a kávé, miatta ne bukjuk el Davidét.
Zielynski Calha cseréjének tökéletes, ketten lehozzák az amúgy is baromi hosszú lesz a szezont. Kell a mély keret, végre vannak minőségi emberek is a padon, nem csak töltelékek (mondjuk azok is vannak). Egyben kell tartani ezt a kp-t, kiegészülve a lengyellel.
Atosz

Zielinskinek semmi köze Calha posztjához, a registához, azon kívül, hogy középpályásnak hívjuk mindkettőt.
interfan

Sky, Gazzetta, Relevo szerint is elorehaladottak a targyalasok Josep Martinez kapcsan, es kozel a megegyezes a Genoaval.
A Genoa kezdetben 20m eurot kert a Spanyol kapusert, de csokkentettek igenyuket.
Az Inter tobb fiatal jatekost is ajanlott, koztuk Zanotti, Esposito, Satriano sort ezzel csokkentve Josep Martinez arat.

Gazzetta kiter arra, amilyen jol haladnak a targyalasok Martinez kapcsan a Genoaval, olyan nehezen es bonyolultan Gudmundsson kapcsan, ezert az Internek alternativ neveket kell neznie.
Tovabbra is ahhoz, hogy uj csatar erkezzen, tavoznia kell Arnautovicnak is.

Miutan sem a Szaudiaknak, sem a Fenerbachnek nem kellett Correa, az Inter most a Galatanak ajanlotta fel Correat es Arnautovicot is.
Jelenleg kerdeses erdekli e barmelyik is a Galatat.
Correaert 5-6m-t ker az Inter, de tovabbra is opcio a vegkielegites szerzodesbontas.

Tuttosport szerint Marotta "orok alma" Dybala is felmerulhet, ha az Internek sikerul megvallnia Arnautovictol, es eladnia Carbonit.
20m kivasarlasi ara van az Olasz csapatokra nezve.
Jelenleg nem valoszinu ez a forgatokony, de a Tuttosport szerint kesobb akar lehet belole valami.

Holland forrasok szerint Dumfries es akar DeVrij is tavozhat az Interbol.
Dumfries tovabbra is tobb penzt akar, valamint a PL-be akar igazolni, am egyelore nem erkezett erte ajanlat, es nincs komoly erdeklodes sem.
DeVrij kapcsan pedig a Hollandiai hazateres, ezatal a PSV Eindhoven opcio.
1 ev mulva lejar a szerzodese, ezert az mindossze par millio, viszont a magas fizeteset nem tudna vallalni a PSV, ezert DeVrijtol kellene lemondas meglehetosen nagy osszegrol.

Nem csak Marotta es az Inter, hanem a Milan is figyeli Rabiot helyzetet.
Amennyiben nem hosszabbit a Juveval, az Inter, es a Milan is kesz ajanlatot tenni.
Marotta nagy csodaloja Rabiotnak, a nehezsegeket a meglehetosen magas, legalabb 8m euros fizetese okozna az Internek.
Ez esetben az Oaktreenak ujabb fizeteskeret emeleset kellene jovahagynia, ahogy az tortent Martinez eseteben is.
Amennyiben meglepetesre Rabiot erkezne, biztosan lenne tavozo az Inter kozeppalyarol, leginkabb a magas fizetesu es kezdo vagy akozeli jatekosok eseteben.
Sky szerint Motta megkonnyihteti Rabiot maradasat, mivel 5 evig egyutt jatszottak a PSG-be.
interfan

Atosz írta: 2024.06.10. 23:14 Zielinskinek semmi köze Calha posztjához, a registához, azon kívül, hogy középpályásnak hívjuk mindkettőt.
Ez igaz, kb soha eleteben nem jatszott "regista" poszton Zielinski.
O egyertelmuen egy balkozepeso KP, pont ugyanaz a poszt egy az egyben mint Mkhitaryan.

Egyszoval a KP jelenleg igy nez ki:

Barella-Frattesi

Calhanoglu-Asllani

Mkhitaryan-Zielinski
cuchu11

Hozzászólás Szerző: cuchu11 »

INTER-1908 írta: 2024.06.10. 22:19 Ha Correa es Frattesi lelep es kapunk értük 40milliot akkor en azonnal alairom.
Gondolom úgy érted, hogy adnak Frattesiért 45 milliót és Correának
fizetünk 5-öt, hogy húzzon el... ;)
interfan

Hivatalos:

Barella 2029-ig hosszabbitott.

Korabbi hirek beszamoltak rola, jelenlegi evi 4,5m fizetese, evenkenti fix 6,5m eurora emelkedik, ehhez johet tovabbi 2,5m euro bonusz (1,5m BL hely, 1m Scudetto).
interfan

Di Marzio, Sky, es a Gazzetta is megerositi, Josep Martinez erkezhet majd az Interbe a kapus posztra.
Mar hetvegen hivatalos targyalas, es ajanlat mehet a Genoanak.
A kezdeti 20m euros keresuket 3 jatekos felajanlasaval akarjuk csokkenteni, Zanotti, Satriano, Esposito.
HerfortBalazs

Hozzászólás Szerző: HerfortBalazs »

Milyen ez a Martinez amugy?
Nem igazan ismerem
interfan

HerfortBalazs írta: 2024.06.12. 09:37 Milyen ez a Martinez amugy?
Nem igazan ismerem
Ha a teljes Serie A nezzuk, akkor egyszoval kozepes.
Teljes kozepmezony az atlagok, es statok alapjan az osszes Serie A kapust nezve, sot kozepmezony hatulja.

Viszont ha a Genoat nezzem, ott egyertelmuen a Genoa legjobbjai kozott van.
Az mar mas kerdes, hogy a teljes Olasz mezonyben ez kozepmezonyre hatuljara eleg csak.

De azt se felejtsuk el, hogy egy Auderohoz viszonyitunk, szoval visszalepes nem igazan lehet, sot.
26 eves, nyilvan fejlodhet meg, hatha.
2.szamunak szerintem rendben van.
HerfortBalazs

Hozzászólás Szerző: HerfortBalazs »

Stankovic is maradhatna akkor masodik szamu kapusak nem? Tavaly a felkeszüles elejen ő vedett es eleg jo volt
interfan

HerfortBalazs írta: 2024.06.12. 12:59 Stankovic is maradhatna akkor masodik szamu kapusak nem? Tavaly a felkeszüles elejen ő vedett es eleg jo volt
Elakarjuk adni, de a Sampnak nem kellett, most probaljuk mashova.
Empoli erdeklodik, de csak sima opcios kolcsonnel.
PellerG

Morata

https://x.com/FabrizioRomano/status/1801007567318966529

Inzaghi már biztos tűkön ül...
PellerG

Nem igazan ismerem
Nem értem, miért szánnánk egy cserekapusra 13-18 milliót...?!
Miért nem marad akkor Audero 7-ért?
Vagy miért nem adunk 20-t Bentoért, és akkor meg van a kezdő kapusunk jó pár évre (Sommer 36 lesz)...?!
interfan

PellerG írta: 2024.06.13. 22:19
Nem igazan ismerem
Vagy miért nem adunk 20-t Bentoért, és akkor meg van a kezdő kapusunk jó pár évre (Sommer 36 lesz)...?!
Valoszinu Audero sem akart fix 2.szamu kapus lenni, es ulni a padon, inkabb elmegy a Comoba ahol 1.szamu lehet.
Plusz hat valoszinu mi sem lattunk benne sokat, ha 7m-t nem akartunk erte fizetni.

Pont legfrisebb Di Marzio es Sky hir, miszerint 13m euros osszerteku uzlet lehet Josep Martinez erkezese, viszont az uzlet resze lehet Satriano is, igy az Internek alig kellene valamit fizetni.

Szinten Sky es Di Marzio hir, miszerint 1,5m euros hivatalos ajanlatot kaptunk Zanotti kapcsan a Luganotol.
Az Inter kb 2m eurot ker, igy egy kis emelesre van szuksege a Luganotol, hogy Zanotti eladasat letudjuk zarni.
Festa

Nem igazan ismerem
Lehet,hogy a sok meccs miatt többet fog védeni mint Audero,de azért Sommer lesz a stabil .
Amennyit mutatott az ex Sampdoriás portás annyit a kis Sztankovics is mutatott volna.
mike

Hozzászólás Szerző: mike »

Nem igazan ismerem
Ha ilyen kérdések léteznek, azt sokan nem értjük.
Cserekapusnak olcsó megoldás is teljesen megfelel.

Mindegy, csak maradjon minden alapjátékos, Zielinskivel és Taremivel meg már erősödtünk is.
interfan

Sky es Di Marzio szerint csereuzlet ajanlatunk a Venezianak.
F.Stankovic + Oristanio = Tessmann.

Tessmann egyebkent 22 eves, es regista poszton jatszott vilag eleteben.
Serie B-ben 42 meccsen 7 gol + 2 GP a merlege.
Statok es atlagok alapjan iden a Venezia legjobbja volt.

Szinten a Sky es Di Marzio szerint a Cagliarival targyalunk Pio Esposito eladasa kapcsan, az Empolival Sebastiano Esposito eladasa kapcsan, es a Luganoval Zanotti eladasa kapcsan.

Atalanta hivatalosan sem el az opcioval Holm ugyeben, a gyenge teljesitmenye miatt visszakuldik a Speziaba. 8m eurot kellett volna fizetniuk erte.
Spezia mivel 2.osztalyu, ezert minel elobb szabadulna tole.
Gazzetta szerint ujra felmerult az Internel Holm neve, ha Dumfries tavozik.
Holm ara nagyon alacsony, erdeklodes sincs igazan erte, fizetese minimalis, ezert az Internek jo "low-cost" lehetoseg lenne Dumfries tavozasa eseten.
Inter101

Hozzászólás Szerző: Inter101 »

Én ezeket a híreket már csak azért sem értem hogy ha az Atalanta nem akarja mert annyira gyenge akkor nálunk hogy merülhet fel?
interfan

Inter101 írta: 2024.06.15. 18:55 Én ezeket a híreket már csak azért sem értem hogy ha az Atalanta nem akarja mert annyira gyenge akkor nálunk hogy merülhet fel?
En sem ertem, hogy ez a Holm egyaltalan hogyan merulhetett fel, es ki mit lat benne.

A tavalyi kieso hullagyenge Spezia egyik leggyengebje volt.
Raadasul roppant serulekeny is, kihagyott majdnem 4 honapot...

Elment kolcson + sima opcioval az Atalantaba.
Termeszetesen megbukott, az Atalanta leggyengebbjei kozott volt.
Raadasul megint jott egy honap serules is.
Szepen vissza is kuldtek a majdnem Serie C-be kieso Speziaba, mivel nem kell az Atalantanak sem.

Ezek utan a 2 szezon utan meg egy Internel tema egy ilyen jatekos?
Nonszensz...
Nyilvan 24 eves, fejlodhet meg, de azert 24 eves korara eddig jutott, es jelenleg meg egy Inter padra sem ferne oda, nem hogy a kezdobe...
Dumfries hozza kepest egy vilagklasszis mindenfele tulzas nelkul.
alwin91

Hozzászólás Szerző: alwin91 »

Várjuk meg, hogy egyáltalán itt köt e ki... Hogy merülhet fel? Úgy hogy az újságok leírnak mindent.
interfan

Marotta:
Martinez hosszabbitasa mar kesz, csak az alairas hianyzik.

Barella olyan jatekos akinek minden kepessege megvan ahhoz, hogy Calhanoglu posztjan, registakent jatsszon.
Stankov

Most így a Dán meccs kapcsán jutott eszembe Maehle, Dumfries helyett.Jó ma nem kezd ,a fiatal Benficás Bah kiszorította,aki amúgy szintén nem rossz.
Atalantába nem volt rossz,nem is értettem miért mondanak le ilyen könnyen róla.
Azt hiszem kölcsön+ opcióval adták Wolfsburgba 13 millióért .
interfan

Sky es Di Marzio szerint az Inter nagyon kozel a dupla igazolashoz, a kapuba Josep Martinez, a KP-ra pedig a regista Tessmann.

J.Martinez kapcsan 13m + egy jatekos a Satriano, Zanotti, S.Esposito, P.Esposito sorbol.

Venezianak pedig egy az egyben csereajanlat ment Di Marzio es a Sky szerint:
F.Stankovic + Oristanio = Tessmann.

Spanyol lapok szerint Ancelotti es a Real Barellat akarja, benne latjak a KP-ra a megoldast.
Viszont korabbi hirek szerint Barella hallani sem akar a Realrol, es egyaltalan nem erdekli a Spanyol bajnoksag.

Az is egeszen elkepeszto, hogy a Spanyol lapok micsoda "aradozasba es nyaladzasba" kezdtek Barella kapcsan.
Kerdem en, eddig hol eltek?
Nyilvan mi Interesek mindenkinel jobban ismerjuk, es pontosan tudjuk, hogy egy klasszis, de konyorgom ugy tenni, mintha eddig egy senki lett volna, es most "fedezte fel a vilag" ahogy az Olasz lapok gunyosan fogalmaznak a Spanyol es Real kapcsan, az azert vicces.

Romano pedig elmondta, tavaly a Milan es Thuram mindenben megallapodtak, am vegul a Milan nem fizette ki az ugynoki jutalekot es alairasi penzt Thuramnak, ezert hiusult meg az uzlet.
Az Inter ezt megtette, es igy tudtak a Milan elol elhozni Thuramot.

Marotta:
A mercatonk mar most majdnem kesz es lezarult.
Taremi es Zielinski leigazolasaval az erosites megtortent, gyakorlatilag kesz a csapatunk.
PellerG

Lehet tudni, hogy Branchini ki miatt járt ma a székházban Marottaéknál?
Gondolom egy-két nap és jönnek a szivárogtatások róla.

https://m.fcinternews.it/web-tv/video-i ... ini-957301
PellerG

Stankov írta: 2024.06.17. 22:55 https://www.transfermarkt.com/branchini ... berater/31

Hát nem tudom...
Fernandinho még épphogy 40 alatt, Inzaghinál jó lapokkal indul... 🤣
Amúgy külföldi neveknél közvetítőként szokott részt venni tárgyalásoknál, általában acélosabb nevekkel.
Kíváncsi vagyok most kiről van szó.
interfan

Tovabbra is figyeljuk Rabiot helyzetet, aki tovabbra sem mondott igent a Juve 7,5m + bonuszok eves fizetes, es 2 + 1 eves szerzodes ajanlatara.
Ha ingyen tavozik, Marotta mindenkeppen szeretne leigazolni az Interbe.

Genoa sportigazgatoja elmondta, valoban targyalnak az Interrel Josep Martinez ugyeben, es kozel a megegyezes.
Di Marzio es a Sky szerint ez a megegyezes csutortokig megerkezhet.
13m + Satriano vegleg = Josep Martinez az Inter ajanlata.

Di Marzio es a Sky kiemeli, jobb WB akkor erkezhet, ha Dumfries tavozik, csatar pedig csak akkor erkezhet, ha Arnautovic tavozik.

Tessmann ugyeben tovabbra is varjuk a Venezia valaszat, a Stankovic + Oristanio = Tessmann ajanlatra.
Viszont a Venezia gondolkozik rajta, hogy inkabb penzt ker a jatekosert, mivel felmerult a Fiorentina es az Atalanta is mint erdeklodo.
6-7m eurot ker a Venezia.
Stankov

PellerG írta: 2024.06.17. 23:32
Stankov írta: 2024.06.17. 22:55 https://www.transfermarkt.com/branchini ... berater/31

Hát nem tudom...
Fernandinho még épphogy 40 alatt, Inzaghinál jó lapokkal indul... 🤣
Amúgy külföldi neveknél közvetítőként szokott részt venni tárgyalásoknál, általában acélosabb nevekkel.
Kíváncsi vagyok most kiről van szó.
Biabiany is az ügyfele :D

Így már tényleg izgalmasabb, ha külföldi komolyabb név
Válasz küldése