Átigazolási pletykák (Calcio mercato)

Minden ami a csapattal kapcsolatos

Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming

Interfan1000

Re: Átigazolási pletykák (Calcio mercato)

Hozzászólás Szerző: Interfan1000 »

Gondolom mennyire akarja Inzaghi…0 Euro-ból mégis kit lehetne igazolni? Ja, senki mást! :lol:
interfan

Hozzászólás Szerző: interfan »

Interfan1000 írta: 2024.07.22. 09:16 Gondolom mennyire akarja Inzaghi…0 Euro-ból mégis kit lehetne igazolni? Ja, senki mást! :lol:
Hirek alapjan ez annyiban nem igaz, hogy allitolag 8-10m garantalna az Oaktree egy KH-ra, viszont csak a fiatal Bisseck vonal kapcsan.

Na ezt nem akarja Inzaghi, es a Gazzetta szerint ragaszkodik a rutinhoz, es ezert akarja Rodriguezt.
R9.

Hozzászólás Szerző: R9. »

nem o volt a milanban is? :D
HerfortBalazs

Hozzászólás Szerző: HerfortBalazs »

De ő játszott a kissebbik milanói csapatban is, de ott balhátvéd volt szerintem
interfan

R9. írta: 2024.07.22. 09:55 nem o volt a milanban is? :D
2,5 szezont volt a Milanba, bukott is ott szepen, pedig ott 26-29 eves kora kozott volt.
15m-ert vettek, eladtak 1,9m-ert...
PellerG

Hozzászólás Szerző: PellerG »

Interfan1000 írta: 2024.07.22. 09:16 Gondolom mennyire akarja Inzaghi…0 Euro-ból mégis kit lehetne igazolni? Ja, senki mást! :lol:
A baj az, hogy Inzaghi ezta korosztályt valóban minőségi erősítésnek tekinti.
Ez már nem 1, nem 2 esetben kiderült.
Legutóbb és jelenleg Arnautovic.
CsaSzi9294

Hozzászólás Szerző: CsaSzi9294 »

Corsera szerint Marotta jövő nyáron ingyen hozná el Chiesat a merdából.
https://www.fcinternews.it/in-primo-pia ... nno-959876
Interfan1000

De Cabal kapcsán is ment a szerencsétlenkedés és alkudozás, illetve árcsökkentéses próbálkozás Primavera játékossal, aztán meg elvitte a Juventus! Hol volt akkor a 10 millió Euro?
Festa

Hozzászólás Szerző: Festa »

Interfan1000 írta: 2024.07.22. 11:55 De Cabal kapcsán is ment a szerencsétlenkedés és alkudozás, illetve árcsökkentéses próbálkozás Primavera játékossal, aztán meg elvitte a Juventus! Hol volt akkor a 10 millió Euro?
kamu volt az egész,sosem akartuk igazán ezt a Cabalt.A Juve meg benyelte aztán majd ott bukik,mert szerintem a Veronában sem volt nagy szám és Torinoban nagyobb a nyomás.
CsaSzi9294

Festa írta: 2024.07.22. 11:58
Interfan1000 írta: 2024.07.22. 11:55 De Cabal kapcsán is ment a szerencsétlenkedés és alkudozás, illetve árcsökkentéses próbálkozás Primavera játékossal, aztán meg elvitte a Juventus! Hol volt akkor a 10 millió Euro?
kamu volt az egész,sosem akartuk igazán ezt a Cabalt.A Juve meg benyelte aztán majd ott bukik,mert szerintem a Veronában sem volt nagy szám és Torinoban nagyobb a nyomás.
Az öreg ott szivatja ezeket a majmokat, ahol akarja. :thumbup:
Mekkora kincs Marotta, te jó ég. :)
interfan

Marotta mondta mondta el, hogy akartuk Cabalt.
Szoval az, hogy "sosem akartuk" az egyszeruen nem igaz.
Viszont Marotta azt is elmondta, hogy bizonyos dolgok miatt kiszalltunk a Cabal ugybol.

10m ott volt, csak alkudoztunk.
7m + Kamate = Cabal uzletet akartunk.
Festa

interfan írta: 2024.07.22. 12:09
Viszont Marotta azt is elmondta, hogy bizonyos dolgok miatt kiszalltunk a Cabal ugybol.

Interfan hagyjuk már ki mit nyilatkozik.
Az,hogy mennyire akartuk az kétséges ha ennyire könnyen átengedtük.
Én nem bánom,hogy nem jött.Az már érdekes lehet,hogy az Oaktree mennyire beleszól,hogy kijöhet és ki nem.
Kérdés,hogy Marotta ez,hogy viseli hosszútávon.
interfan

Festa írta: 2024.07.22. 12:12
interfan írta: 2024.07.22. 12:09

Interfan hagyjuk már ki mit nyilatkozik.
Az,hogy mennyire akartuk az kétséges ha ennyire könnyen átengedtük.
Én nem bánom,hogy nem jött.Az már érdekes lehet,hogy az Oaktree mennyire beleszól,hogy kijöhet és ki nem.
Kérdés,hogy Marotta ez,hogy viseli hosszútávon.
Nyilvan, de minek mondana azt, hogy valoban akartuk, ha a valosagban nem?
Cabal ugynoke, es a Verona sportigazgatoja is elmondta, az Inter akarta Cabalt.

Miert hagytuk veszni?
Mert a Juve bonuszokkal egyutt 15m-t fizetett, mi ezzel hogy versenyezzunk ha 10m euronk sincs?
Leginkabb sehogy...

En sem banom, hogy nem jott, joparszor leirtam, egy Veronaba is atlag, sot atlag alatti volt, egy Verona szinten.
Ettol fuggetlenul fejlodhet meg, hisz 24 eves, es nem 33.

Oaktree nem hinnem, hogy beleszol a dolgokba, en sokkal inkabb Marottat latom "beleszolni", vagyis inkabb donteni.
Marotta 200X elmondta, o mindig fiatalokat igazolna, stb.
Szoval itt inkabb Marotta az, aki ugymond beleszol, es valoszinu ezert megyunk mindenfele koroket a fiatalabb nevek kapcsan, es ezert nincs meg itt a rutin Rodriguez.
interfan

Francia forrasok szerint Marotta Nathan Zeze nezte ki az Interbe.
A Nantes 12-13m-t ker erte.
19 eves, szezon 2. felet gyakorlatilag vegig jatszotta a Nantesba es alapember lett.
2024-ben 19 meccs = 14x kezdo = 1030 lejatszott perc.

En megmondom oszinten ilyen igazolast tamogatnek.
Nyilvan a statok es atlagok alapjan a Nantes egyik leggyengebb jatekosa volt, ez abszolult ellene szol.
De most lett 19 eves, fejlodesi potencial azert boven van benne.
Lattuk a Milan is a semmibol igazolt egy Kalulu, Thiaw parost, de akar ott van Bisseck is sajat peldank.
CsaSzi9294

interfan írta: 2024.07.22. 14:52 Francia forrasok szerint Marotta Nathan Zeze nezte ki az Interbe.
19 eves, szezon 2. felet gyakorlatilag vegig jatszotta a Nantesba es alapember lett.

Nyilvan a statok es atlagok alapjan a Nantes egyik leggyengebb jatekosa volt, ez abszolult ellene szol.
Lattuk a Milan is a semmibol igazolt egy Kalulu, Thiaw parost, de akar ott van Bisseck is sajat peldank.
Az a kerdes csak, hogy minek?
Úgy is annyit játszana, mint én.
interfan

CsaSzi9294 írta: 2024.07.22. 16:56
interfan írta: 2024.07.22. 14:52 Francia forrasok szerint Marotta Nathan Zeze nezte ki az Interbe.

Teljesen jogos felvetes, latjuk Bisseck is csak akkor kapott lehetoseget, amikor mar szo szerint mindenki kidolt elole a sorban.

Viszont En ezt a vonalat tamogatnam, Inzaghi ide, vagy Inzaghi oda.
Nyilvan mivel o nem akarja ezt a fiatal vonalat, Marotta meg nem akarja a 30+ vonalat, ezert megy most a kotelhuzas.

Nalam az elsoszamu nev Kiwior lenne.
Nyilvan Speziaban sem volt egy csoda, Arsenalba meg nagyott bukott, dehat 10m budgetbol mit es kit varunk...
Szerintem ez a Robert Renan vonal is megerne egy probat, de akar ez a 19 eves Zeze is.
Ez a Vazquez sem egy csoda a Genoaba, de legalabb 26 eves lesz, es nem 33, hatha fejlodne.
Bastoni moge nalam Hermoso is ok, DeVrij helyett viszont nem.
Mas kerdes, hogy 4m fizuval fix padra igazolni valakit, haat nem hiszem hogy fogunk.

Egyszoval nekem valahol mindegyik nev a maga modjan elfogadhato, 10m budgetbol mit varunk...

Viszont a 32 eves R.Rodriguez nalam nagyon nem, benne meg fejlodesi lehetoseg sincsen mar, es eddig is olyan volt amilyen.
interfan

R.Rodriguez ugynoke:
Valo igaz, par hete targyaltunk Ausilioval.
Inzaghi kedveli Rodriguezt, es szeretne, de eddig nem kaptunk hivatalos ajanlatot.
Azt hiszem az Inter tulajdonosa, es elnoke mas profilu jatekost keres mint Rodriguez.
CsaSzi9294

interfan írta: 2024.07.22. 17:24
interfan írta: 2024.07.22. 14:52
Teljesen jogos felvetes, latjuk Bisseck is csak akkor kapott lehetoseget, amikor mar szo szerint mindenki kidolt elole a sorban.

Nyilvan mivel o nem akarja ezt a fiatal vonalat, Marotta meg nem akarja a 30+ vonalat, ezert megy most a kotelhuzas.

Nyilvan Speziaban sem volt egy csoda, Arsenalba meg nagyott bukott, dehat 10m budgetbol mit es kit varunk...
Szerintem ez a Robert Renan vonal is megerne egy probat, de akar ez a 19 eves Zeze is.
Ez a Vazquez sem egy csoda a Genoaba, de legalabb 26 eves lesz, es nem 33, hatha fejlodne.
Mas kerdes, hogy 4m fizuval fix padra igazolni valakit, haat nem hiszem hogy fogunk.

Egyszoval nekem valahol mindegyik nev a maga modjan elfogadhato, 10m budgetbol mit varunk...

Viszont a 32 eves R.Rodriguez nalam nagyon nem, benne meg fejlodesi lehetoseg sincsen mar, es eddig is olyan volt amilyen.
Én sokkal inkabb adnám akkor már Varant. 32 evesen Inzaghi embere lenne és még lehetne is benne 2-3 év. Nemzetközi rutinja is van, ingyen is lenne.
interfan

CsaSzi9294 írta: 2024.07.22. 21:11
interfan írta: 2024.07.22. 17:24

Én sokkal inkabb adnám akkor már Varant. 32 evesen Inzaghi embere lenne és még lehetne is benne 2-3 év. Nemzetközi rutinja is van, ingyen is lenne.
Varane kapcsan valoszinu senkinek nem felel meg, ezert nem lett o tema nalunk sem.
Erdekes, hogy sehol sem, es csak egy Comonak kellett.
Ez is jelent valamit...
Mondjuk amilyen remesen gyenge volt a MU-ban, talan nem akkora meglepetes.
Es akkor az elkepeszto sok seruleserol nem is beszeltunk. 3 szezon = 220 nap = tobb mint 7 honap.
Szezononkent atlagba tobb mint 2 honapot volt serult.

Na de visszaterve, a sokoldalu problema:

- Ausilio elmondta, ballabas KH kell, es ballabas KH erkezhet.
Mar itt kiesik.
- Marotta fiatal projektbe nagyon nem valo lassan 32 evesen.
- Kap vagy 5m fizetest Comoban, Oaktree szamara ez kizaro.
- Vegul pedig Inzaghi szempontja, ami lehet a legfontosabb, kb soha eleteben nem jatszott 3 vedoben.
Volt egy bizonyos ilyen igazolasunk aki nem jatszott 3 vedoben, szinten ingyen, szinten 32 evesen, egy bizonyos Vidic.
Majd itt megtanulja a 3 vedot, stb, lattuk mi lett belole.
Szoval emiatt Inzaghinal sem lesz opcio.

Tehat Varane kapcsan elmondhato, hogy sem a sportszakmai vezetes (Ausilio), sem az elnok es fo sportszakmai vezeto (Marotta), sem a tulajdonos (Oaktree), sem az edzonek (Inzaghi) nem felel meg semmilyen szempontbol sem.
segogabor

Hozzászólás Szerző: segogabor »

Szerintem ez lesz Inzaghi utolsó éve az Internél. Mert hiába jó edző és sokat fejlődött ,de a jövő Interének olyan edzőre van szüksége ,aki be tud építeni fiatalokat és nem kell milliókat kidobni 32-35 éves játékosokra fizetésébe . Mert ahogy Marotta is látja ez a jövő , itt sose lesz Premier League és sosem lesznek olyan bevételek . Tehát az önfentartáshoz a saját nevelésű játékosok illetve a fiatal tehetségek kellenek , másképpen nem fog menni.
Inter101

Hozzászólás Szerző: Inter101 »

Itt azért komoly ellentétek vannak a szakmai vezetés vs Inzaghi között.
Inzaghi kapott egy nagy szerződést de azért bónuszokkal is lehet(ne) neki csipegetni, közben meg amivel szerinte tudna csipegetni(idősebb, rutinosabb játékosok) azokat nem kapja meg! Hmmmmm ez nem a legjobb szituáció!
Az egész olyan mintha nem értené Inzaghi hogy a másik félnek mi az érdeke! Vagy értené de nem érdekli!
tomika431

Hozzászólás Szerző: tomika431 »

Ahogy előttem is irták a srácok én szerintem is szakmai eltérés van Inzaghi és a vezetés Marotta között.Mig Inzgahi a rutin,tapasztalt vonalat preferálja ami neki ha eddig bejött akkor most is befog alapon veszi, minek kockáztassak fiatalokkal (bajnoki cim,kupa) Marotta viszont a fiatal vonalat helyezi előtérbe ami a jövőre nézve szép és jó irány de Inzaghinak ez nem a prioritás. Szerintem is ez lesz Inzaghi utolsó szezonja a csapatnál, nem lepne meg ha Marotta jövőre olyan edzőt hozna aki megfelel az ő elképzeléseinek a szakami stábnak is vagyis nem fél a fiatalokat a mélyvizbe dobni.
CsaSzi9294

tomika431 írta: 2024.07.23. 10:38 Ahogy előttem is irták a srácok én szerintem is szakmai eltérés van Inzaghi és a vezetés Marotta között.Mig Inzgahi a rutin,tapasztalt vonalat preferálja ami neki ha eddig bejött akkor most is befog alapon veszi, minek kockáztassak fiatalokkal (bajnoki cim,kupa) Marotta viszont a fiatal vonalat helyezi előtérbe ami a jövőre nézve szép és jó irány de Inzaghinak ez nem a prioritás. Szerintem is ez lesz Inzaghi utolsó szezonja a csapatnál, nem lepne meg ha Marotta jövőre olyan edzőt hozna aki megfelel az ő elképzeléseinek a szakami stábnak is vagyis nem fél a fiatalokat a mélyvizbe dobni.
Khmmm, Allegri? :crazy:
interfan

CsaSzi9294 írta: 2024.07.23. 11:33
tomika431 írta: 2024.07.23. 10:38 Ahogy előttem is irták a srácok én szerintem is szakmai eltérés van Inzaghi és a vezetés Marotta között.Mig Inzgahi a rutin,tapasztalt vonalat preferálja ami neki ha eddig bejött akkor most is befog alapon veszi, minek kockáztassak fiatalokkal (bajnoki cim,kupa) Marotta viszont a fiatal vonalat helyezi előtérbe ami a jövőre nézve szép és jó irány de Inzaghinak ez nem a prioritás. Szerintem is ez lesz Inzaghi utolsó szezonja a csapatnál, nem lepne meg ha Marotta jövőre olyan edzőt hozna aki megfelel az ő elképzeléseinek a szakami stábnak is vagyis nem fél a fiatalokat a mélyvizbe dobni.
Khmmm, Allegri? :crazy:
Az az antifutball amit Allegri jatszat a Simeone, Mourinho, Conte, Southgate es tarsaival a mai futballban halalra van itelve.
Allegri epit a fiatalokra, Marotta a legjobbb edzonek nevezte akivel valaha dolgozott, ez mind gyonyoru.
Viszont en ezt az Allegri-Simeone parost soha nem akarom az Inter padjan latni, mint ahogy Conte-Mourinho parost sem, pont a totalisan alkalmatlan antifutball miatt.

Toltse ki Inzaghi a szerzodeset 2026-ig, ha mar hosszabbitottunk vele 10m fizuval, amivel a vilag 4.legjobban kereso edzoje lett.
Nyerjen meg 2 Scudettot, aztan ha lesz egy uj tulajdonosunk az Oaktree utan, akik minel elobb, es minel nagyobb haszonnal tulakarnak adni az Interen, akkor majd jojjon 26-ban egy olyan edzo aki megfelelo a tulajdonos es az uj Inter projekt szamara.
Addig meg varjuk Inzaghitol a + 2 Scudettot.
mike

Hozzászólás Szerző: mike »

interfan írta: 2024.07.23. 12:10 Viszont en ezt az Allegri-Simeone parost soha nem akarom az Inter padjan latni.
Allegrit én sem, pföjjjjjj....
Simeone viszont más tészta, simán johetne Simone után.
interfan

segogabor írta: 2024.07.23. 08:57 Szerintem ez lesz Inzaghi utolsó éve az Internél. Mert hiába jó edző és sokat fejlődött ,de a jövő Interének olyan edzőre van szüksége ,aki be tud építeni fiatalokat és nem kell milliókat kidobni 32-35 éves játékosokra fizetésébe . Mert ahogy Marotta is látja ez a jövő , itt sose lesz Premier League és sosem lesznek olyan bevételek . Tehát az önfentartáshoz a saját nevelésű játékosok illetve a fiatal tehetségek kellenek , másképpen nem fog menni.
En nem gondolom azt, hogy ez Inzaghi utolso eve.
Ha ez igy lenne, akkor minek hosszabbitottunk volna vele 10m fizetessel, ami abszolult "top" edzo fizetes.

Szerintem 2026-ig biztosan maradni fog, meg akkor is ha nem sikerul a cimvedes (szerintem egyebkent sikerulni is fog).
Akkor sem fogunk egy 10m fizetesu edzot, akire majdnem 20m az eves kiadas csak ugy kitenni.

Nyilvan, ha sikerul az Oaktreenak eladni a klubot, akkor eloallhat egy uj helyzet akar jovore is, viszont ezt a lehetoseget leszamitva, szerintem Inzaghi 2026-ig maradni fog, aztan majd elmegy, mert ahogy o maga elmondta, mai vilagban mar nem lehet 4-5 evnel tovabb egy edzo ugyanazon csapatnal.
Akart egy utolso nagyot szakitani az Internel, ezt megtette most, vilag 4. legjobban kereso edzoje lett abszolult "top" fizetessel, innen Inzaghinak semmifele veszitenivaloja nincsen, meg kell hagyni, jol csinalta.
HerfortBalazs

Tegnap olvastam hogy Buchanan visszatérésére már október végén lehet számitani. Lehet hogy nem is kellene sekit igazolni a helyére?

De ha már ennyire fiatalt akar a vezetőség akkor itt van Fontanarosa, tegnap is játszott Bastoni helyén. Maradjon ő. Januarba is ellehet küldeni kölcsönbe bárhová. Ha hoznak máshonnan valakit az se fog játszani többet főleg ha nem a Serie A-ból jön. “Még sokat kell tanulnia, hamarosan eljön az ő ideje”. Már most hallom Inzaghi nyilatkozatait. :D

Őt is meglehet érteni valahol, nyilván ha hoznának egy 27-28 éves jó nevű hátvedet, mint Pavard volt tavaly akkor ő se Ricardo Rodrigezt választaná. De igy inkább a rutinra szavasz mert ezeket az idősebb játékosat jobban ismeri és tudja mit várhat tőlük, míg egy fiataltól akiről lehet nem is hallott amíg Marrotta vagy Ausilio be ne dobta a nevét nem.
sorger=giallo

Hozzászólás Szerző: sorger=giallo »

HerfortBalazs írta: 2024.07.23. 15:50 akiről lehet nem is hallott amíg Marrotta vagy Ausilio be ne dobta a nevét nem.
Gondolom azért csak van kommunikáció Marrotta, Ausilio és Inzaghi között, szóval talán nem az van, hogy "Csá, itt van ez a kölyök, leigazoltuk, akkor is a kerethez csapjuk, ha még életedben nem hallottál róla." Gondolom, amikor elkezdenek valakit komolyabban figyelni, akkor erről konzultálnak, infókat osztanak meg, stb.
Buchanan kapcsán pedig én azt gondolom, hogy az előző szezonban, amikor lehetőséget kapott, akkor nem tűnt reménytelennek, sőt, akadtak biztató megoldásai, de egyértelműen rutintalan még az olasz ligában. Amennyiben felépül, én nem bánnám, ha megkapná a lehetőséget, legalább fix csereként, vagy akár egy rövidebb kölcsön formájában az olasz ligában, de ahogy írod, Fontanarosa sem tűnik rossz lehetőségnek. Inzaghit tarkón kell dobni egy téglával, hátha attól bekattan, hogy el kell kezdeni fiatalítani.

FORZA INTER!!!
brecsinho

Hozzászólás Szerző: brecsinho »

Nem értem miért kell mantrázni ezt a 10m fizut, meg a világ 4.legjobban fizetett edzője bullshitet,már bocsánat.. :roll:

https://x.com/FabrizioRomano/status/1811780491005108684

Az alapbér 6,5m EUR amihez jönnek bónuszok,ha nyer trófeákat. Ki ne adna neki 2m bónuszt, ha megint behúzzuk a scudettot vagy ha megnyeri a BL-t? Ahhoz,hogy 10m keressen,kb. minden trófeát be kell húzni,ha meg így lesz,akkor nem érdemelné meg? :roll:

Egy nagyon elvont példa,de ha mondjuk magántanár vagyok, van 5diákom és keresek havi 500ezret, viszont kapok minden diákom után 1m bónuszt a tanév végén,ha felveszik az orvosira,akkor évi 6m a keresetem vagy 11m? :crazy:
interfan

brecsinho írta: 2024.07.23. 16:53 Nem értem miért kell mantrázni ezt a 10m fizut, meg a világ 4.legjobban fizetett edzője bullshitet,már bocsánat.. :roll:

https://x.com/FabrizioRomano/status/1811780491005108684

Az alapbér 6,5m EUR amihez jönnek bónuszok,ha nyer trófeákat. Ki ne adna neki 2m bónuszt, ha megint behúzzuk a scudettot vagy ha megnyeri a BL-t? Ahhoz,hogy 10m keressen,kb. minden trófeát be kell húzni,ha meg így lesz,akkor nem érdemelné meg? :roll:

Egy nagyon elvont példa,de ha mondjuk magántanár vagyok, van 5diákom és keresek havi 500ezret, viszont kapok minden diákom után 1m bónuszt a tanév végén,ha felveszik az orvosira,akkor évi 6m a keresetem vagy 11m? :crazy:
https://sempreinter.com/2024/07/13/how- ... tract/amp/

3m euros bonuszt kap Inzaghi a fix 6,5m fizetese melle.

Nyilvan ehhez nyerni is kell, azert bonusz.
Ettol fuggetlenul a fizetese akarhonnan is nezzuk, elerheti a 9.5m eurot, amivel a vilag 4. legjobban fizetett edzoje lesz ha megnyeri a Scudettot pl.
Mas edzonek pl van egy 11m fizetese, de nem jonnek hozza bonuszok, magyarul ha nyer, ha nem nyer, 11m-t keres.
Ebbol a szempontbol a vegosszeg ugyaannyi.
Ki erdemeli meg?
En ugy gondolom az, aki nyer, viszont lehet mas ember maskeppen latja.

Az hogy megerdemli e az akar majdnem 10m fizetest Inzaghi ha ujra Scudettot nyer, erdemel e "top" fizetest, ez egy mas tema.
(Szerintem meg, ha nyer)
Itt az osszegekrol van szo.

Martinez kapcsan is kiemeltuk hanyszor, hogy kap egy 9m alapot + 2m bonuszt, tehat elerheti a 11m a fizetese, ott is tema volt tolunk, hogy "megerdemli e", valoban olyan jo e, nem tud tizit rugni, eltunik 2 honapra, ne kerjen 10m feletti fizut, stb-stb-stb.
Ha egy Martinez kapcsan ez tema, akkor Inzaghi kapcsan is a vegosszeg es a bonusz ugyanugy ott van, mint Martinez eseteben.

Mindenki a sajat erdeket nezi, mindenki tobb penzt, meg tobb penzt, es meg tobb penzt akar.
Ezt csinalta Calhanoglu, ezt csinalta Barella, ezt csinalta Inzaghi (es meg Martinez meg Dumfries is, igaz nekik meg nem hivatalos a hosszabbitasuk)
Jol csinaltak?
Sajat oldalukrol tokeletesen, megtehettek kertek ennyit, megkaptak.
Az Inter jol csinalta?
Abbol a szempontbol biztos, hogy eredmenyekhez koti a fizetes egy reszet.
Nyilvan ez volt egy kompromisszum a klub es edzo/jatekosok kozott.
Kerek ennyit, en nem tudok annyit adni, jo en akkor is kerek ennyit kulonben..., ok, akkor kapsz annyit, ha nyersz.
Erheto logika.
Mert ha volt nekunk nem is olyan reg hany jatekosunk, akik 5-8m fizeteseket kaptak, a szo szerint semmire.
Sot nem kell olyan sokat visszamenni az idobe, amikor az edzonk 12m eurot keresett fixen, akar nyert, akar nem.
En ezert azt gondolom, hogy a klub (azaz az Inter), vegre, hosszu ido utan, egy okos dontest hozott, es vegre van egy profi vezetes (Oaktree), akik nem engednek amator donteseket.
Nyilvan nekik az lenne az erdekuk, hogy minel kevesebbet keljen fizetni, de pontosan latjak, hogy akkor az a versenykepesseg karara mehet.
Szerintem egy elfogadhato, es jo kompromisszum szuletett.
interfan

Ha mar Inzaghi fizetese, legjobban kereso edzok:

https://www.givemesport.com/worlds-high ... -managers/

Fontba van irva a cikkbe, ide euroba irom:
(font euro 1,19 atvaltassal):

1. Simeone: 35,7m
2. Mancini: 25m
3. Guardiola: 23,8m
4. Gerard: 18m
5. Ancelotti: 11,4m
6. Ten Hag: 10,71m
7. Inzaghi: 10,472m
8. Arteta: 9,8m
9. Jorge Jesus: 9,5m

Ez junius vegi adat sor.
Ten Hag azota hosszabitott, 25%-os fizetes csokkenetessel, magyarul mar csak 8m-t keres, amivel nincs benne a top 10-ben sem.
Ha levesszuk a Szaudi ligat (Mancini, Gerard), akkor ez alapjan is Inzaghi a 4. legjobban kereso edzo.

Ettol fuggetlenul mint irtam, vegre eredmenyekhez kotjuk a fizetest.
Ami egy vegre egy profi mukodest mutat, a rengeteg-rengeteg korabbi amator dontes utan.
interfan

CsaSzi9294 írta: 2024.07.22. 11:54 Corsera szerint Marotta jövő nyáron ingyen hozná el Chiesat a merdából.
https://www.fcinternews.it/in-primo-pia ... nno-959876
Mai Telelombardia nal meg jobban "elmentek otthonrol", vagy tudnak valamit. :D

Chiesa-Frattesi csereuzlet.

Ezzel Inzaghi megkapna a tamadojat, ugy hogy nem kell koltsegcsokkentes miatt tavozni valakinek elorol cserebe, es "csak" Frattesitol kell megvaljon akire amugy sem szamit.

Hat igen, vagy tudnak valamit, vagy oda is elert a nyari hohullam.

Erdekes ez a Chiesa story is.
Juventus szabadulna tole mint a tuztol, Motta egyaltalan nem szamit ra, nyilvan megvannak az okai is a teljesitmenye miatt, szoval eddig erheto.
Romaval megallapodtak, 20m, minden kesz.
De Chiesa egyelore nemet mond, mert o a PL-be akar igazolni.
Most a PL re akarjak rasozni, Tottenham, Newcastle, Villa, stb.
Kerdes sikerul e...
HerfortBalazs

Chiesa egyaltalan nem is illene a 3-5-2be. Ő nem befejező csatar hanem szelső. Talan a Fiorentinaban jatszhatott wingbacket de nem vagyok biztos benne.

1 evre cserenek amugy Ricardo Rodriguez se tragedia ha jön legalabbis nekem. Persze jobban örülnek en is ha beepitenenk egy fiatalt de ez van.
interfan

HerfortBalazs írta: 2024.07.23. 18:21 Chiesa egyaltalan nem is illene a 3-5-2be. Ő nem befejező csatar hanem szelső. Talan a Fiorentinaban jatszhatott wingbacket de nem vagyok biztos benne.

1 evre cserenek amugy Ricardo Rodriguez se tragedia ha jön legalabbis nekem. Persze jobban örülnek en is ha beepitenenk egy fiatalt de ez van.
3-5-2-be csatart jatszik elol, arra a posztra merult is fel.
Valoban nem csatar, latszik is a gyenge teljesitmenyen.
Ahogy irod, o 3-5-2-be taktikaba egyaltalan nem illik.
Dehat valoszinu annyi a valosagtartalma a Frattesi-Chiesa "cserenek" amennyi.
Festa

interfan írta: 2024.07.23. 18:27
HerfortBalazs írta: 2024.07.23. 18:21 Chiesa egyaltalan nem is illene a 3-5-2be. Ő nem befejező csatar hanem szelső. Talan a Fiorentinaban jatszhatott wingbacket de nem vagyok biztos benne.

3-5-2-be csatart jatszik elol, arra a posztra merult is fel.
Valoban nem csatar, latszik is a gyenge teljesitmenyen.
Ahogy irod, o 3-5-2-be taktikaba egyaltalan nem illik.
Dehat valoszinu annyi a valosagtartalma a Frattesi-Chiesa "cserenek" amennyi.
Ő inkább egy szélső támadó.Viszont tavaly sokszor játszott Vlahovics mellett,de azért tartósan nem volt jó persze.
Interfan1000

Jobb lesz inkább jövőre ingyen, addig pihenjen Torinóban és húzza le őket pénzzel, hátha úgy jövőre kevesebbért is aláír!
Tombi1986

Hozzászólás Szerző: Tombi1986 »

Chiesa ne jöjjön, neki a legutóbbi sérülése nagyon betett.
Szerintem abban nincs semmi probléma, hogy Inzaghi - Marotta nem ért egyet mindenben, de a főbb kérdésekben igen és ez a lényeg: csapat magját tilos eladni.

RR 1+1 évre amennyiben nincs más opció nyugodtan jöhet. Kisebb csapatok ellen bőven elegendő lenne. Igaz, hogy az elmúlt években nem volt az igazi, de nálunk mindenki sokkal jobban játszik, mint az egyéb helyeken.

Nyáron egyedül Martinez volt a kivétel, úgy néz ki nagyot húztunk Zielinski és Taremi leigazolásával.
interfan

Gazzetta szerint Kiwior igent mondana az Internek, es visszaterne Olaszorszagba.
A problema az Arsenal, akik vegleg szabadulni akarnak tole, es egyelore nem nyitottak a kolcson + sima opcios lehetosegre.
Gazzetta szerint Kiwior egy kompromisszumos megoldas lenne, mivel fiatal, akit Marotta akar, viszont van Serie A tapasztalata, amit viszont Inzaghi ker, igaz a rutin nincs meg, de a Gazzetta szerint Inzaghi akar el is fogadhatja Kiwiort mint kompromisszum.
Gazzetta szerint a masik opcio meg mindig az Inzaghi altal kert R.Rodriguez.

Gazzetta megerositi, Dumfries elfogadta az Inter hosszabbitasi ajanlatat.
4m + 1m bonusz, es 2028-ig ir ala a Gazzetta szerint.

Ellenben Correa elutasitotta a hirek szerint az Inter vegkielegiteses szerzodesbontas ajanlatat.
2m eurot fizetnek neki, viszont Correa ragaszkodik a teljes 3,5m euros fizetesehez.
sly89

Hozzászólás Szerző: sly89 »

interfan írta: 2024.07.24. 08:06 ...
Ellenben Correa elutasitotta a hirek szerint az Inter vegkielegiteses szerzodesbontas ajanlatat.
2m eurot fizetnek neki, viszont Correa ragaszkodik a teljes 3,5m euros fizetesehez.
Javaslom, Inzaghi állja a különbözetet :D Van is miből, illetve rajta kívül szerintem senki nem látott ebben a Correában semmit (nem is volt mit látni), nem értem hogy fizethettünk érte 30+ milliót.
Stankov

Hozzászólás Szerző: Stankov »

Végre Kiwiora nem mint bukott van utalva, azért a Gabriel&Saliba duó nagyon komolyat mutatott a francia pl az összes (!) bajnokit végig nyomta és a brazil is alig- alig hiányzott, nem csodálom hogy nem sikerült oda beverekednie magát.

Akárhogyan is számolom szerintem akkor is hiányzik 1 de inkább két játékos a 22+3 kapushoz.

5 kh van Darmiant nem ide veszem bár szerintem már "csak" itt kellene rá számítani.
Acerbi,De Vrij,Bastoni,Bisseck,Pavard.
6 középső kp Mikhy, Zielinski,Calha, Asllani,Barella, Frattesi
5 wb Dima, Carlos.A. ,Buchanan, Dumfries, Darmian
4 csatár Lau Thuram Taremi,Arna

Akkor a kanadai sérülését nem is néztük.
Cupi

Hozzászólás Szerző: Cupi »

sly89 írta: 2024.07.24. 08:58
Javaslom, Inzaghi állja a különbözetet :D Van is miből, illetve rajta kívül szerintem senki nem látott ebben a Correában semmit (nem is volt mit látni), nem értem hogy fizethettünk érte 30+ milliót.
Az az igaszág ezt a klub cseszte el....Correa csak igényt tart arra ami jár neki. Ezért nem hibáztatható. Engem kirúgnának én is ezt tenném. Fizessenek csak ki. Itt az a legnagyobb gáz vettünk egy ilyen arcot 30 millióért majd kapott egy 4 éves szerződést....
CsaSzi9294

interfan írta: 2024.07.24. 08:06
Szerintem hosszabbítsunk vele most!
Stankov

Hozzászólás Szerző: Stankov »

Lazio vinné vissza. 6-7 körül kérünk.
Csak hát a fizetése gondot okozhat ismét.
Állítólag a Sevilla is érdeklődik
interfan

Cupi írta: 2024.07.24. 10:17
sly89 írta: 2024.07.24. 08:58
Az az igaszág ezt a klub cseszte el....Correa csak igényt tart arra ami jár neki. Ezért nem hibáztatható. Engem kirúgnának én is ezt tenném. Fizessenek csak ki. Itt az a legnagyobb gáz vettünk egy ilyen arcot 30 millióért majd kapott egy 4 éves szerződést....
Az a baj vele, hogy jogosan ragaszkodik a penzehez, es nem ir ala kevesebb vegkielegitest, csak a teljes fizeteset.

Ha megadtuk neki ezt, hat fizessunk igy van vele.
Es hat megteheti, miert ne...

Az a durva, hogy a mai napig 47m euroba kerult Correa az Internek.
47m-t adtunk ki erre a csodtomegre.
k.tomi880421

Hozzászólás Szerző: k.tomi880421 »

Stankov írta: 2024.07.24. 17:56 Lazio vinné vissza. 6-7 körül kérünk.
Csak hát a fizetése gondot okozhat ismét.
Állítólag a Sevilla is érdeklődik
Újságírás... :D Azért van itt egy kis ellentmondás, első hír, hogy adnánk neki 2m-t csak legyen felbontva a szerződése majd jön egy kövi hír, hogy 6-7 millát kérnénk érte. :D
interfan

k.tomi880421 írta: 2024.07.24. 18:18 Újságírás... :D Azért van itt egy kis ellentmondás, első hír, hogy adnánk neki 2m-t csak legyen felbontva a szerződése majd jön egy kövi hír, hogy 6-7 millát kérnénk érte. :D
Latva az elmult idoszakot, es a sajat peldainkat, sajnos gondolhatjuk melyik van kozelebb a valosaghoz...
mike

Hozzászólás Szerző: mike »

interfan írta: 2024.07.24. 08:06 Gazzetta szerint Kiwior igent mondana az Internek, es visszaterne Olaszorszagba.
Kiwior egy jó célpont lenne, viszont második számú bal belső védőre nem fogunk milliókat költeni.
Ricardo Rodriguez lesz ebből:D
k.tomi880421

Hozzászólás Szerző: k.tomi880421 »

Én a Valenciából Mosquerát leigazolnám. Nem nagyon van még köztudatban a neve de hatalmas tehetség. Most lett 20 éves végigjárta a spanyol utánpótlás válogatottat. Az előző szezonban lett a Valencia kezdőembere. Gyors (Viniciust is lefutotta), jól fejel, nagyon jól szerel, jól olvassa a labda irányát, a játékot és agresszív. Annyi a negatív, hogy tipik KH nem nagyon tud támadásba fellépni és támadást építeni.

Acerbi helyettesnek el tudnám képzelni. Bár kb fél év alatt fel is ment az ára TM-on 2m-ról 30-ra. Számomra kicsit Rüdigerre hajaz a játéka.
Festa

k.tomi880421 írta: 2024.07.24. 20:00 Én a Valenciából Mosquerát leigazolnám. Nem nagyon van még köztudatban a neve de hatalmas tehetség. Most lett 20 éves végigjárta a spanyol utánpótlás válogatottat. Az előző szezonban lett a Valencia kezdőembere. Gyors (Viniciust is lefutotta), jól fejel, nagyon jól szerel, jól olvassa a labda irányát, a játékot és agresszív. Annyi a negatív, hogy tipik KH nem nagyon tud támadásba fellépni és támadást építeni.

Acerbi helyettesnek el tudnám képzelni. Bár kb fél év alatt fel is ment az ára TM-on 2m-ról 30-ra. Számomra kicsit Rüdigerre hajaz a játéka.
Írd meg Marottának hátha olvassa a fòrumot.
A 2 komoly erősítés Taremi meg Zielinski után nagyon leálltunk.
A legnagyobb dolog,hogy nem kell majd komoly áldozat és a csapat magja együtt marad.
A juventusba ha még érkezik Koopmeiners akkor ők veszélyesek lehetnek,de még mindig nem érzem elég élesnek a keretüket.Motta meg nagy csapat padján ahol nyomás is van még nem ült.
interfan

Biasin szerint az Intert nem erdekli Kiwior, nem szerepel a listan.
Viszont Inzaghi Rodriguez leigazolasat szeretne, de ezt Marotta egyelore nem tamogatja, ezert a vezetoseg meg keres mas profilu, fiatalabb kozephatvedet.

Gazzetta szerint egyre nehezedik a helyzet Gudmundsson kapcsan, elorehaladott targyalasokat folyat o is, es a csapata is a Stuttgartal.
Gazzetta kiemeli, ha Correa es Arnautovic is tavozna, felmerulhet elore ingyen Depay neve.
Válasz küldése