Átigazolási pletykák (Calcio mercato)

Minden ami a csapattal kapcsolatos

Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming

HerfortBalazs

Re: Átigazolási pletykák (Calcio mercato)

Hozzászólás Szerző: HerfortBalazs »

Depay ingyen nagy fogas lenne.
Cupi

Hozzászólás Szerző: Cupi »

interfan írta: 2024.07.25. 05:30

Gazzetta kiemeli, ha Correa es Arnautovic is tavozna, felmerulhet elore ingyen Depay neve.
2 zseni helyett jönne egy Depay akkor azt kell mondanom azzal jól járnánk. ;) Sajna én nem is hiszek benne.
mike

Hozzászólás Szerző: mike »

HerfortBalazs írta: 2024.07.25. 09:32 Depay ingyen nagy fogas lenne.
Az biztos, csak ezt a két ballasztot kéne eltakarítani.
Lehet drágább lenne mint Depay fizuja....
CsaSzi9294

Hozzászólás Szerző: CsaSzi9294 »

Correa valószínűleg vagy így vagy úgy de menni fog, akkor már el kellene kezdeni Depay ügyét, mert nem sokáig lesz szabad.
Arnautoviccal ráérünk foglalkozni, de igazából szerintem ki lesz téve valahogy.
Lautaro, Thuram, Taremi, Depay sor alapból sem szar, de merek nagyon álmodni és szerintem Gudmundsson is jönni fog, méghozzá Frattesi eladásából. Bírom az olaszt, de játszani akar, így egy esetleges római vagy juve ajánlat esetén szerintem eladjuk. A helyére nem tudom ki jönne..

Nem gondolom, hogy nekünk ennyi volt a mercato, lesz még mozgás ki is be is.
Festa

Hozzászólás Szerző: Festa »

Cupi írta: 2024.07.25. 09:38
interfan írta: 2024.07.25. 05:30

Gazzetta kiemeli, ha Correa es Arnautovic is tavozna, felmerulhet elore ingyen Depay neve.
2 zseni helyett jönne egy Depay akkor azt kell mondanom azzal jól járnánk. ;) Sajna én nem is hiszek benne.
Depay ingyen nagyot szòlna.Kicsit sokat sérült,de egy megmozudálasával eltud dönteni egy rangadót.
Nem is értem miért nem foglalkoztunk vele eddig hiszen free agent.

Ráadásul még elég jò rapet is nyom Memphis
Stankov

Hozzászólás Szerző: Stankov »

Festa írta: 2024.07.25. 13:32
Depay ingyen nagyot szòlna.Kicsit sokat sérült,de egy megmozudálasával eltud dönteni egy rangadót.
Nem is értem miért nem foglalkoztunk vele eddig hiszen free agent.
Szerintem mert maxon van a fizetési keret, Inzaghi és Lautaro szerződéséhez külön engedély kellett az új tulajoktól ha jól emlékszem
interfan

Hozzászólás Szerző: interfan »

Hivatalos:

Vanheusden ingyen kolcson + sima opcioval a KV Mechelen jatekosa.
k.tomi880421

Hozzászólás Szerző: k.tomi880421 »

Angol újságok újra elkezdtek cikkezni egy esetleges Dumfries-Wan Bissaka cseréről. Nyilván ez nem sokat jelent de én benne lennék. Persze Dumfries hoz egy átlagot de nem igazán szimpatikus nekem főleg, hogy csak azért akar maradni mert nem talált magára vevőt. Wan-Bissaka játéka nekem amúgy a C. Palaceban nagyon tetszett. Más kérdés, hogy ez a játék visszaesett a MU-ban.
interfan

k.tomi880421 írta: 2024.07.25. 18:26 Angol újságok újra elkezdtek cikkezni egy esetleges Dumfries-Wan Bissaka cseréről. Nyilván ez nem sokat jelent de én benne lennék. Persze Dumfries hoz egy átlagot de nem igazán szimpatikus nekem főleg, hogy csak azért akar maradni mert nem talált magára vevőt. Wan-Bissaka játéka nekem amúgy a C. Palaceban nagyon tetszett. Más kérdés, hogy ez a játék visszaesett a MU-ban.
Pont a napokban jelentette be a Gazzetta, hogy 2028-ig hosszabbit Dumfries, es elfogadta az Inter 4m + 1m bonusz fizetesi ajanlatat.
Marotta is megerositette a hosszabbitast.

En sem feltetlen orulok ennek a hirnek, de ugynezki Dumfries hosszabbit dupla fizuval, es marad.
k.tomi880421

interfan írta: 2024.07.25. 18:28
k.tomi880421 írta: 2024.07.25. 18:26 Angol újságok újra elkezdtek cikkezni egy esetleges Dumfries-Wan Bissaka cseréről. Nyilván ez nem sokat jelent de én benne lennék. Persze Dumfries hoz egy átlagot de nem igazán szimpatikus nekem főleg, hogy csak azért akar maradni mert nem talált magára vevőt. Wan-Bissaka játéka nekem amúgy a C. Palaceban nagyon tetszett. Más kérdés, hogy ez a játék visszaesett a MU-ban.
Pont a napokban jelentette be a Gazzetta, hogy 2028-ig hosszabbit Dumfries, es elfogadta az Inter 4m + 1m bonusz fizetesi ajanlatat.
Marotta is megerositette a hosszabbitast.

En sem feltetlen orulok ennek a hirnek, de ugynezki Dumfries hosszabbit dupla fizuval, es marad.
Bízzunk Ten-Haagban :D
interfan

Stankov írta: 2024.07.25. 14:09 Szerintem mert maxon van a fizetési keret, Inzaghi és Lautaro szerződéséhez külön engedély kellett az új tulajoktól ha jól emlékszem
Pont ahogy irod.

Azt ne felejtsuk el, hogy a tavalyi 120m euros berkeret, eddig felment 136m eurora.
De ha nem szamoljuk a kolcsonbol visszaerkezoket, akkor is 128m korul vagyunk.
Mindezt ugy, hogy ebben nincs benne meg Martinez hosszabbitasa, ami tovabbi 5,5m emelkedest hoz magaval.
Dumfries hosszabbitasa tovabbi 3m plusz kiadas.
(Bonuszok nelkul, bonuszokkal egyutt ez tovabbi majdnem 10m euro)

Egyszoval ha az ilyen Radu, Correa es tarsaikat nem is szamolunk, akkor is ha hivatalos lesz Martinez es Dumfries hosszabbitasa, akkor a tavalyi 120m hirtelen mar 136m euro lesz.
(Es akkor meg ki kell tenni a selejtet Correaval es Raduval)
136m pedig a tavalyi 120m eurohoz kepest azert 14%-os emelkedes, ami azert megint nem keves.
(Mindez bonuszok nelkul)

Egyszoval ez ahogy Stankov irja, megmagyarazza, hogy miert nem tema egy majdnem osszesen 10m fizu kiadasu Depay, es valoszinu miert nem fog erkezni.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára interfan 2024.07.25. 19:12-kor.
sorger=giallo

Hozzászólás Szerző: sorger=giallo »

Dumfries nálam az 5 valaha volt legellenszenvesebb Inter játékos stabil tagja. Pedig erős a konkurencia...

FORZA INTER!!!
k.tomi880421

sorger=giallo írta: 2024.07.25. 19:11 Dumfries nálam az 5 valaha volt legellenszenvesebb Inter játékos stabil tagja. Pedig erős a konkurencia...

FORZA INTER!!!
Azt hiszi a morcos tekintete miatt nagyon kemény. Tiszta szánalmas volt (Dumi) annó ahogy Tonali helyretette.

sorger=giallo

Hozzászólás Szerző: sorger=giallo »

k.tomi880421 írta: 2024.07.25. 19:27Tiszta szánalmas
Kínos.

FORZA INTER!!!
HerfortBalazs

Fabrizio Romano szerint a Carboni a Marseille-hez kerül sima kölcsönbe, 36 millios veteli opcioval, plusz visszavasarlasi opcioval az Internek.
A targyalasok előrehaladottak.
interfan

Romai forrasok megerositik, Correa akkor lehetoseg a Lazionak, ha az Inter vegkielegitessel felbontja Correa szerzodeset, es ingyen elerheto jatekossa valik.

Erdekes ez a Carboni ugy is, honapok ota targyalunk a Marseillel, vegleges eladast akarunk, vagy kotelezo opciot, mindezt 30-40m ertekben, hogy legyen bevetelunk, ugymond Carboni eladasa fedezze a mercatot.
Na most ugynezki, tobb forras szerint is, hogy sima opcioval tavozik, igy nem hogy 30-40m bevetelunk nem lesz belole, meg 10m sem.
Valahogy 4-5m-t akarunk kihuzni a Marseillbol, hogy legalabb a kolcsonert fizessenek.

Jelenlegi mercatos merlegunk -4,5m.
Mas jatekosbol aki vagy fiatal, vagy nem szamitunk ra, bevetel nem igazan igerkezik.

Bastoni es Inzaghi ugynoke:
Nagy kulfoldi csapatok erdeklodtek Bastoni irant, de az Inter nem engedett el egy olyan bajnokot mint Bastoni.
Melyik klubok?
Evekkel ezelott a City, most pedig a Real.
Real nem ad annyit egy vedoert mint egy tamadoert, ami szerintem rossz megkozelites, vedok nelkul a tamadok semmit nem ernek.

Inzaghi az Olasz bajnoksag legjobban fizetett edzoje?

Igen, de meg is erdemli.
Inzaghi csapata jatsza a legszebb focit, szorakoztato nezni az Inter jatekat, mindenki jol erzi magat aki Inter meccset nez.
mike

interfan írta: 2024.07.26. 05:17 Romai forrasok megerositik, Correa akkor lehetoseg a Lazionak, ha az Inter vegkielegitessel felbontja Correa szerzodeset, es ingyen elerheto jatekossa valik.
Mire számítottunk, 31 milliót fizettünk érte :lol: :lol: :lol:
interfan

mike írta: 2024.07.26. 06:59
interfan írta: 2024.07.26. 05:17 Romai forrasok megerositik, Correa akkor lehetoseg a Lazionak, ha az Inter vegkielegitessel felbontja Correa szerzodeset, es ingyen elerheto jatekossa valik.
Plane ugy, hogy 33,3m fizettunk erte nem 31m-t. :D
interfan

CsaSzi9294 írta: 2024.07.25. 11:37 Frattesi eladásából. Bírom az olaszt, de játszani akar, így egy esetleges római vagy juve ajánlat esetén szerintem eladjuk. A helyére nem tudom ki jönne..

Nem gondolom, hogy nekünk ennyi volt a mercato, lesz még mozgás ki is be is.
En nem hiszem, hogy Frattesit eladjuk, nagyon meglepodnek ha igy lenne.
Marotta nev egyertelmuen, o akarta, o hozta, es allitolag sokat lat benne meg mindig.
Mint ahogy az Oaktree vonalba is beleillik 25 evesen.
Vegezetul, de nagyon nem utolsosorban, az Inter szurkolok is nagyon szeretik Frattesit.
En ezert szinte biztos vagyok benne, Frattesi maradni fog.
Sem a vezetoink nyilatkozata alapjan, sem a hirek alapjan En nem latom, hogy barmifele komoly mozgas lesz a mercato utolso honapjaban nalunk.
mike

interfan írta: 2024.07.26. 07:07
Tökmindegy:D
De tudod mit, a kettő különbözetéért visszavihetik :mrgreen:
interfan

mike írta: 2024.07.26. 08:12
interfan írta: 2024.07.26. 07:07

Tökmindegy:D
De tudod mit, a kettő különbözetéért visszavihetik :mrgreen:
Es meg nekunk kellene 3m euros vegkielegitest fizetni Correanak...
Egesz story egy oriasi blama.
PellerG

Hozzászólás Szerző: PellerG »

Carboni:
Arról papolnak Marottaék, mennyire fontos lenne számunkra a fiatalok használata.
Erre a lassan nemzetközi hype-al bíró (jövőnek szól inkább, mintsem jelenleg a pályán mutatott teljesítményének még) Carbonit az első szembejövőre rá is sóznánk.
Nem értek egyet, hogy Marotta mindig is a fiatalokat hajtotta, Juvénál is bőven igazolta az öregeket, úgyhogy ez NEM CSAK Inzaghi vonala.

Correa:
Érdekes, hogy Inzaghi nagy kedvence, most mégis ennyire nyiltan löknénk kifele.
Persze rászolgált, nem ez a kérdés.
De nekem már az fura volt, hogy tavaly elment, mivel Inzaghinál világklasszis státuszban van, ő hozatta ide is.
Úgyhogy kicsit rejtélyes nekem, hogy-hogy nem megy érte foggal-körömmel, vagy hogy igazából mi lehet itt a háttérben.
Baggio85

Hozzászólás Szerző: Baggio85 »

PellerG írta: 2024.07.26. 08:33 Carboni:
Arról papolnak Marottaék, mennyire fontos lenne számunkra a fiatalok használata.
Erre a lassan nemzetközi hype-al bíró (jövőnek szól inkább, mintsem jelenleg a pályán mutatott teljesítményének még) Carbonit az első szembejövőre rá is sóznánk.
Nem értek egyet, hogy Marotta mindig is a fiatalokat hajtotta, Juvénál is bőven igazolta az öregeket, úgyhogy ez NEM CSAK Inzaghi vonala.

Correa:
Érdekes, hogy Inzaghi nagy kedvence, most mégis ennyire nyiltan löknénk kifele.
Persze rászolgált, nem ez a kérdés.
De nekem már az fura volt, hogy tavaly elment, mivel Inzaghinál világklasszis státuszban van, ő hozatta ide is.
Úgyhogy kicsit rejtélyes nekem, hogy-hogy nem megy érte foggal-körömmel, vagy hogy igazából mi lehet itt a háttérben.
Carboni esete azért nehéz: neki játszania kell, hogy folyamatosan fejlődjön! Nem 2 meccsenként, 30-40 percet, hanem 120-150-et minimum. Ezt csak Thuram (vagy most már Taremi) kárára tudná megtenni, de náluk meg jelenleg MÉG nem jobb játékos, tehát nem is tud annyit hozzátenni a csapat teljesítményéhez. Én is örülnék neki, ha minél több tehetséges fiatal JÁTSZANA a csapatban, de ameddig eredményesek vagyunk a "rutinnal", addig nehéz ebbe a koncepcióba belekötni.
Az szerintem egy teljen vállalható megoldás, hogy elengedjük valahova, ahol játszik folyamatosan, de a lehetőséget fenntartjuk, hogy visszaigazoljuk.

Correaval kapcsolatban meg az a gond, hogy rajta az sem nagyon látszik, hogy összetörné magát. És ez inkább abból a szempontból gáz részéról, hogy legalább Inzaghiért, aki idehozatta, hogy a "tejben-vajban" fürödhessen, összeszedhetné magát! Csak ő az a mentalitású futballista sajnos, aki teljesen jól el van a magas fizetésével, a többi nem nagyon érdekli. Pedig egyébként nem lenne egy ügyetlen futballista...
interfan

Tobb forras is megerositi, Mazraoui kozel a
MU-hoz.
Megerositi ezt a Sky, Goal, Manchesteri forrasok, Romano, valamint a Bayern ugyekben jartas Florian Plettenberg.
Romano szerint volt egy Wan Bissaka-Dumfries csere otlet, de a MU vegul Mazraouit akarja.
Kiemeli tobb forras, a Dumfries-PL szal ezzel elhalhat, es a Holland marad az Interben, ahol 2028-ig hosszabbit, duplajara emelt fizetessel.

Gazzetta megerositi, semmifele ajanlat, es meg erdeklodes sincs Arnautovic kapcsan.
Internel igy tamado erkezese egyre valoszinutlenebb.
Stankov

Hozzászólás Szerző: Stankov »

De legalább pletyka szinten felvetődött Vanderson neve a Monaco jobb wb-je
interfan

Stankov írta: 2024.07.28. 13:57 De legalább pletyka szinten felvetődött Vanderson neve a Monaco jobb wb-je
Nekem a legnagyobb bajom meg mindig az, hogy a legerosebb pletyka az, hogy Dumfries marad, es hosszabbit dupla fizetessel.
(Romano, Sky, Di Marzio, Schira, Pedulla, SportItalia, Sportmediaset, Gazzetta).

Gyonyoru, hogy ilyen Corriere bedobja Vanderson nevet, ha estleg Dumfries megsem hosszabbit.
interfan

Gazzetta szerint kolcson + 36-40m koruli sima opcioval lesz Carboni a Marseille jatekosa.
Az Inter 45m koruli visszavasarlasi opciot akar beletenni, valamint a kolcsonert 3-4m eurot kerni, hogy legalabb par millios bevetelt adjon Carboni tavozasa.

Agoume 4m-ert lehetne a Sevilla jatekosa, amennyiben kifizetik ezt az osszeget, ennyit ker erte az Inter.

Francia forrasok szerint pedig 6m fizet a Brest az Internek Satriano vegleges megvasarlasaert.
PellerG

Azért Agouméért bátran lehetne többet kérni (8+bónusz), ha a Juventus ilyen Iling-Jr., Barranechea féléken bőven két számjegyű összegeket kaszál.
Az eddigi felkészülési meccseken középső KH-t játszott, látta valaki, milyen volt?
interfan

PellerG írta: 2024.07.28. 19:14 Azért Agouméért bátran lehetne többet kérni (8+bónusz), ha a Juventus ilyen Iling-Jr., Barranechea féléken bőven két számjegyű összegeket kaszál.
Az eddigi felkészülési meccseken középső KH-t játszott, látta valaki, milyen volt?
8m euros sima opcioja volt ra a Sevillanak, nem eltek vele, visszakuldtek az Interbe.
Most 4m kerunk...

Teljesen rendben volt Agoume vegig KH poszton is.
PellerG

interfan írta: 2024.07.28. 19:36
PellerG írta: 2024.07.28. 19:14 Azért Agouméért bátran lehetne többet kérni (8+bónusz), ha a Juventus ilyen Iling-Jr., Barranechea féléken bőven két számjegyű összegeket kaszál.
8m euros sima opcioja volt ra a Sevillanak, nem eltek vele, visszakuldtek az Interbe.
Most 4m kerunk...

Teljesen rendben volt Agoume vegig KH poszton is.
Ismerem a részleteket.
De nem létezik, hogy ilyen 4 milliókkal bohóckodjunk.
Egy niemand Oristanio ment el 4-ért.
Agoume francia U21 volt, francia és spanyol első osztályban játszott, még ha nem is sok meccset.

Én így örülnék, ha egy fiatalt végre mi akarnánk felépíteni, és nem inkább 3-4 millióért lepasszolni valakinek hogy az oldja meg, ha összejön, akkor mi meg visszavesszük jó drágán.
Legalább 1-1 lenne akivel ez összejönne.
Kb Balotelli és Santon voltak az utolsók, nem ma volt...
mike

Stankov írta: 2024.07.28. 13:57 De legalább pletyka szinten felvetődött Vanderson neve a Monaco jobb wb-je
Felsejlik egy bizonyos Maicon neve:)

Carbonit sajnálom, de nálunk úgysem játszana, és elég magas kivásárlási ára lesz.
Mindenesetre gáz hogy egy Copa America kupa győztes 19 éves tehetségségnek nem tudunk esély sem adni.
interfan

PellerG írta: 2024.07.28. 22:27 De nem létezik, hogy ilyen 4 milliókkal bohóckodjunk.
Egy niemand Oristanio ment el 4-ért.
Agoume francia U21 volt, francia és spanyol első osztályban játszott, még ha nem is sok meccset.

Én így örülnék, ha egy fiatalt végre mi akarnánk felépíteni, és nem inkább 3-4 millióért lepasszolni valakinek hogy az oldja meg, ha összejön, akkor mi meg visszavesszük jó drágán.
Legalább 1-1 lenne akivel ez összejönne.
Kb Balotelli és Santon voltak az utolsók, nem ma volt...
Nem is kell kulfoldre menni, es a vilag legjobbb utanpotlasait, akademiait felhozni, eleg ha Olaszorszagon belul maradunk, es ott van arra ellenpeldanak amit irsz, a Juventus Next Gen, azaz a Juventus B amit Marotta alapitott.

Iden nyaron eladasok a Juventus B-ben nevelt jatekosok:

Soule 30m (26 + 4)
Huijsen 18m (15 + 3)
Iling 17m (14 + 3)
Barrenechea 11m (8 + 3)
De Winter 8m

Ossz: 84m

2020 ota tovabbi eladasok Juventus B nevelesek:

Petrelli 8m, Tongya 8m, Pereira 7.6m, Mavididi 6.3m, Mota 5m, Monzialo 2.5m, Loria 2m, Parodi 1.5m, Gerbi 1.3m, Portanova 12m, Ahamada 4.1m, Frederiksen 1.8m, Toure 1.2m, Vrioni 4m, F.Ranocchia 4m, Zanimacchia 3m, Beruatto 2.1m, Brunori 2m, Hajdari 2m, Dragusin 10m, Di Pardo 2m, Chibozo 1m, Coreira 2m.

Ez a fenti sorral kiegeszulve ossz: 180m euro.

Elkepeszto penz, mindezt 4 ev alatt, es azert rengeteg jatekos nevet a tobbseg meg eleteben nem hallotta.
Ezt a penz a Juventus pedig visszaforgatta a csapatba.

Vegezetul pedig arrol nem is beszelve, hogy a Juventus felnott csapatba is kerultek a Next Genbol jatekosok, akik azert komoly teljesitmenyt nyujtanak.
Yildiz, Fagioli, Miretti

Nalunk meg leirni is rossz, a Juventus fele 180m eurohoz kepest, 78m ez a szam.
Sajat nevelesekbol pedig van 1db Dimarco az elmult lassan 15 evbol...

Igaza van Marottanak amikor ezeket mondta:
"Sokkal tobbet kellene tenni az ifjusagi szektorert, az akademiaert.
Strukturalis problemak vannak az Internel az utanpotlastnezve, nincs megfelelo edzokozpontunk sem, igy megfeleloen edzeni sem tudjuk az ifjusagi jatekosokat.
Remelem ezek a problemak most megoldodnak az uj tulajdonossal."
interfan

Gazzetta szerint Agoume 2m-ert lehet vegleg a Sevilla jatekosa.
Satriano pedig 6m-ert a Brest jatekosa.

https://m.fcinternews.it/focus/i-gds-i- ... ore-960346

Szinten a Gazzetta szerint, vegkielegiteses szerzodesbontas johet Correa eseteben.
Kiemelik Correa rendkivul gyengen jatszott a Las Palmas ellen, es az Appianoi edzeseken is motivalatlan.
A tavozasa biztos.

https://m.fcinternews.it/focus/i-gds-i- ... tto-960345
Nyers133

Hozzászólás Szerző: Nyers133 »

Megint nekünk fog jobban fájni eme nagyszerű igazolással a szerződésbontás. Viszont nem fog annyira fájni, mint újra a pályán látni Inter mezben. El sem tudom képzelni, hogy ha eddig ilyen volt a motivált Correa, akkor mit nyújthat egy motiválatlan
Vizet hoz a fiúknak a nagy melegben, vagy lenyírja a füvet? Mert kb ennyi köze van a focihoz a felnótásnak. S
PellerG

Annyira hiányzik már egy kis mercatos izgalom.
Utoljára kb Hakiminél robbant nekem a bomba.
Jó volt látni, ahogy a kinti drukkerek egyes új igazolásokat hogy fogadtak a reptéren.
Most kicsit irigykedve nézem, ahogy a Romanál egy Soule-t fogadtak tegnap...
Jó lenne kicsit újra izgulni, remélem hamarosan eljön az az idő is.
k.tomi880421

Nyers133 írta: 2024.07.29. 18:31 Megint nekünk fog jobban fájni eme nagyszerű igazolással a szerződésbontás. Viszont nem fog annyira fájni, mint újra a pályán látni Inter mezben. El sem tudom képzelni, hogy ha eddig ilyen volt a motivált Correa, akkor mit nyújthat egy motiválatlan
Vizet hoz a fiúknak a nagy melegben, vagy lenyírja a füvet? Mert kb ennyi köze van a focihoz a felnótásnak. S
Én azért megértem Őt. Nem lehet könnyű úgy edzeni és gyenge csapatok ellen edzőmeccseket játszani, hogy tudod előző szezonban is szabadulni akart tőled a csapatod akkor még kölcsönben opcióval most meg szerződésbontással. Nyilván Ő tehet erről. De tudja azt is, hogy a további komolyabb edzőmeccseken a Lau-Thuram-Taremi 3-ast fogja próbálgatni Inzaghi. Ez már kb eldöntött dolog, mitől legyen motivált. Nyilván amennyit még tud le fog húzni rólunk majd elmegy a Lazioba ingyen már ha kelll nekik.
k.tomi880421

PellerG írta: 2024.07.29. 19:11 Annyira hiányzik már egy kis mercatos izgalom.
Utoljára kb Hakiminél robbant nekem a bomba.
Jó volt látni, ahogy a kinti drukkerek egyes új igazolásokat hogy fogadtak a reptéren.
Most kicsit irigykedve nézem, ahogy a Romanál egy Soule-t fogadtak tegnap...
Jó lenne kicsit újra izgulni, remélem hamarosan eljön az az idő is.
Szerintem egyelőre örüljünk, hogy nem az elmúlt 2-3 év mercatója van, hogy szükséges eladni a legjobbjaink közül 1-2-3 nagyobb nevet. Sőt azért jött J. Martinez, Taremi és Zielinski is + a szerződéshosszabbítások Barellával, Lauval, Inzaghival, előző évekhez képest ez is előrelépés.
HerfortBalazs

Agoume atigazolasaval kapcsolatban most 5 millios atigazolasi dijat irnak, plusz a tovabbi eladasi ar 50%a.
Azert megse 2.
interfan

HerfortBalazs írta: 2024.07.29. 19:38 Agoume atigazolasaval kapcsolatban most 5 millios atigazolasi dijat irnak, plusz a tovabbi eladasi ar 50%a.
Azert megse 2.
Akar 2m, akar 5m, az osszeg nevetseges annak tukreben, hogy a Juve mindenfele noname jatekosert is 8-10 milliokat szed be, es olyanokert is pl akik az eletben nem jatszottak meg 1.osztalyu meccsen sem...
interfan

k.tomi880421 írta: 2024.07.29. 19:32 Szerintem egyelőre örüljünk, hogy nem az elmúlt 2-3 év mercatója van, hogy szükséges eladni a legjobbjaink közül 1-2-3 nagyobb nevet. Sőt azért jött J. Martinez, Taremi és Zielinski is + a szerződéshosszabbítások Barellával, Lauval, Inzaghival, előző évekhez képest ez is előrelépés.
Ezt en is igy gondolom.
Elmult evek szenvedesetol meg ez az ugymond "nem tortenik semmi" is mar csodaszamban megy.
Vegre legalabb nem az van, hogy melyik alapemberunket kell eladni, eleg lesz egyet, vagy ketto is kell, es ki lesz az "aldozat".
Vegre ez a korszak Zhangek tavozasaval megszunt.

Nyilvan az Oaktree 1 eurot nem tesz bele, de mennyivel maskepp nez ki egy nullas mercato, mint egy +100m mercato.
Laza 100m kulonbseg...
Ez maris azt jelenti, maradhat az osszes "top" jatekosunk, es nem arrol van szo, hogy eppen Bastonit, Barellat, vagy eppen Martinezt kell mint aldozat eladni.
k.tomi880421

interfan írta: 2024.07.29. 19:48
k.tomi880421 írta: 2024.07.29. 19:32 Szerintem egyelőre örüljünk, hogy nem az elmúlt 2-3 év mercatója van, hogy szükséges eladni a legjobbjaink közül 1-2-3 nagyobb nevet. Sőt azért jött J. Martinez, Taremi és Zielinski is + a szerződéshosszabbítások Barellával, Lauval, Inzaghival, előző évekhez képest ez is előrelépés.
Ezt en is igy gondolom.
Elmult evek szenvedesetol meg ez az ugymond "nem tortenik semmi" is mar csodaszamban megy.
Vegre legalabb nem az van, hogy melyik alapemberunket kell eladni, eleg lesz egyet, vagy ketto is kell, es ki lesz az "aldozat".

Nyilvan az Oaktree 1 eurot nem tesz bele, de mennyivel maskepp nez ki egy nullas mercato, mint egy +100m mercato.
Laza 100m kulonbseg...
Ez maris azt jelenti, maradhat az osszes "top" jatekosunk, es nem arrol van szo, hogy eppen Bastonit, Barellat, vagy eppen Martinezt kell mint aldozat eladni.
Ha marad Zhang most jött volna a legfájóbb mercato nekünk szerintem. Barella, Dimarco, Bastoni vagy Lau ment volna esetleg kettő közülük. Zhang nem biztos, hogy tudott volna hosszabbítani Barellával és Lauval akkor meg inkább eladta volna őket. Inzaghi meg fix nem maradt volna úgy, hogy Zhang elad 1-2 meghatározó játékost a keretéből. Ha nem megy senki csak fiatalok akik nincsenek tervben de marad mindenki és jött J. Martinez, Taremi és Zielinski már elégedett leszek.
J. Martinez elég jól teljesített amúgy eddig az edzőmeccseken, szerintem ügyes kapus.
Kapuban vele és Sommerrel megvagyunk.
KH: Pavard, Bisseck, Acerbi, De Vrij, Bastoni -ide jöhetne még egy védő de Darmian és C. Augusto is tud itt játszani
Szélsők: Dumfries, C. Augusto, Dimarco és Darmian -nem bánnám ha ide jönne valaki és Darmian mehetne vissza KH egyik oldalára. Ill. Dumfries helyett is jöhetne valaki a patkánykodásai miatt a klubbal szemben.
KP: Barella, Calha, Mikhi, Frattesi, Zielinski, Asllani -Ez a poszt ahol a legjobban állunk a kapusposzton kívül, csak rotálni is kellene.
CS: Lau, Thuram, Taremi, Arna -Mehetne Arna és Correa és jöhetne helyettük ingyen Depay

Marottáék nyilván nézelődnek de nem mindenképp meg minden áron akarnak a piacra lépni. Azért azt remélem, ahogy Djaloval beszivatta Marotta a Juvét úgy Caballal is úgy fognak járni. :D Mikor érdeklődtünk iránta utánanéztem és Cabal egy nagyon erőszakos és durva játékos sok lappal a háta mögött. Teljes szezonban 22m csupán egy Hellasban és ezeken 6 sárga.
interfan

k.tomi880421 írta: 2024.07.29. 20:43
interfan írta: 2024.07.29. 19:48
Ezt en is igy gondolom.

Laza 100m kulonbseg...
Ha marad Zhang most jött volna a legfájóbb mercato nekünk szerintem. Barella, Dimarco, Bastoni vagy Lau ment volna esetleg kettő közülük. Zhang nem biztos, hogy tudott volna hosszabbítani Barellával és Lauval akkor meg inkább eladta volna őket. Inzaghi meg fix nem maradt volna úgy, hogy Zhang elad 1-2 meghatározó játékost a keretéből. Ha nem megy senki csak fiatalok akik nincsenek tervben de marad mindenki és jött J. Martinez, Taremi és Zielinski már elégedett leszek.
J. Martinez elég jól teljesített amúgy eddig az edzőmeccseken, szerintem ügyes kapus.
Kapuban vele és Sommerrel megvagyunk.
KH: Pavard, Bisseck, Acerbi, De Vrij, Bastoni -ide jöhetne még egy védő de Darmian és C. Augusto is tud itt játszani
Szélsők: Dumfries, C. Augusto, Dimarco és Darmian -nem bánnám ha ide jönne valaki és Darmian mehetne vissza KH egyik oldalára. Ill. Dumfries helyett is jöhetne valaki a patkánykodásai miatt a klubbal szemben.
KP: Barella, Calha, Mikhi, Frattesi, Zielinski, Asllani -Ez a poszt ahol a legjobban állunk a kapusposzton kívül, csak rotálni is kellene.
CS: Lau, Thuram, Taremi, Arna

Szerintem is ez a legfontosabb most, hogy eljott az a korszak, amikor mar nem kell "aldozat", es nem kell a "pluszos mercato".
Nyilvan az Oaktreeval nullas mercato kell, es egy centet nem tesznek bele, de legalabb ki sem vesznek belole.
Ez pedig jelenleg oriasi elorelepes.
2021 ota, azaz az elmult 3 szezonban +140m-val voltunk a mercaton, magyarul 140m eurot vettunk ki a csapatbol 3 ev alatt...
Ezzel a top 5 bajnoksag 96 csapata kozul a 96. helyen voltunk, ami elkepeszto...

Nyilvan eljon majd az a korszak is az Oaktree utan, hogy penzt is teszunk a csapatba, de jelenleg az mar egy oriasi elorelepes, hogy lezarult a Zhang korszak, nem kell kivenni penzt a jatekoskeretbol.

Ha jonne hatra egy Zeze, Kiwior, vagy Robert Renan hatra, kivagnak az ilyen selejt Correa feleket, en mar elegedett lennek a mi szintunkon a mercatoval.
Nyilvan lehetne jobb is, sokkal jobb is, dehat rosszabb is, ezt lattuk az elmult evekben.
Es vegre nem arrol kell beszelni, hogy eleg lesz 1 jatekos eladasa a Bastoni, Barella, Martinez sorbol, vagy akar 3/2 is el kell adni.
Nyers133

Hozzászólás Szerző: Nyers133 »

k.tomi880421 írta: 2024.07.29. 19:27
Nyers133 írta: 2024.07.29. 18:31 Megint nekünk fog jobban fájni eme nagyszerű igazolással a szerződésbontás. Viszont nem fog annyira fájni, mint újra a pályán látni Inter mezben. El sem tudom képzelni, hogy ha eddig ilyen volt a motivált Correa, akkor mit nyújthat egy motiválatlan
Én azért megértem Őt. Nem lehet könnyű úgy edzeni és gyenge csapatok ellen edzőmeccseket játszani, hogy tudod előző szezonban is szabadulni akart tőled a csapatod akkor még kölcsönben opcióval most meg szerződésbontással. Nyilván Ő tehet erről. De tudja azt is, hogy a további komolyabb edzőmeccseken a Lau-Thuram-Taremi 3-ast fogja próbálgatni Inzaghi. Ez már kb eldöntött dolog, mitől legyen motivált. Nyilván amennyit még tud le fog húzni rólunk majd elmegy a Lazioba ingyen már ha kelll nekik.
Persze igazad van, de akkor sem bírom már nézni. Első szezon óta rosszul vagyok, ha a pályán látom ...
k.tomi880421

Valentin Carboni szombaton repül Marseillbe, hogy részt vegyen az átiagazolása előtti orvosin a francia csapatnál, viszont előtte Milanoba megy, hogy meghosszabbítsa a szerződését az Interrel. Utóbbire valaki tudja mi szükség van? A TM szerint 2028-ig szerződésünk van vele.

További hír, hogy Mikhi pótlására is gondolunk már, egyik jelölt a bolognai Fabbian akire 12m eurós visszavásárlási opciónk van a másik a salzburgi Luka Sucic akinek jövőre jár le a szerződése.

Satrianoról megállapodás van a Bresttel 6m+bónuszokról de a játékos még nem adta áldását az üzletre.

Agoumét pedig a Sevillának adjuk el a hírek szerint 5m euróért + ha a Sevilla a jövőben eladná akkor 50%-a az átigazolási díjnak minket illetne.

Zezét szeretnénk még a Nantes-ból akiért a Stankovic-Radu kettősből adnánk az egyiket + pénzt.
interfan

Legfrisebb hirek szerint mindossze 1m eurot kapunk a Marseilltol Carboni kolcson kapcsan.
1m kolcson + 36m euros sima opcio, az Internek pedig 40m visszavasarlasi opcioja lesz.

https://www.fcinter1908.it/calciomercat ... gli-inter/
möszi

Hozzászólás Szerző: möszi »

k.tomi880421 írta: 2024.07.30. 18:57 Valentin Carboni szombaton repül Marseillbe, hogy részt vegyen az átiagazolása előtti orvosin a francia csapatnál, viszont előtte Milanoba megy, hogy meghosszabbítsa a szerződését az Interrel. Utóbbire valaki tudja mi szükség van? A TM szerint 2028-ig szerződésünk van vele.

További hír, hogy Mikhi pótlására is gondolunk már, egyik jelölt a bolognai Fabbian akire 12m eurós visszavásárlási opciónk van a másik a salzburgi Luka Sucic akinek jövőre jár le a szerződése.

Satrianoról megállapodás van a Bresttel 6m+bónuszokról de a játékos még nem adta áldását az üzletre.

Agoumét pedig a Sevillának adjuk el a hírek szerint 5m euróért + ha a Sevilla a jövőben eladná akkor 50%-a az átigazolási díjnak minket illetne.

Zezét szeretnénk még a Nantes-ból akiért a Stankovic-Radu kettősből adnánk az egyiket + pénzt.
Gondolom belekerül 1-2 záradék Carboni szerződésébe mielőtt franciába utazik. Amúgy az a deal nagyon jónak tűnik. Itt úgysem játszana, ha befut a francia bajnokságban, kapunk egy nagyobb összeget és minimális ráköltéssel visszavásárolhatjuk. Ez win-win szitu. Aguome és Satriano szintén partvonalon lenne, szerintem ezek sem támadható üzletek.
interfan

möszi írta: 2024.07.30. 23:07 Carboni
Amúgy az a deal nagyon jónak tűnik. Itt úgysem játszana, ha befut a francia bajnokságban, kapunk egy nagyobb összeget és minimális ráköltéssel visszavásárolhatjuk. Ez win-win szitu.
szerintem ezek sem támadható üzletek.
Nem tudom nekem ilyen felig teli, vagy felig ures pohar ez, attol fugg honnan nezem.
Most azt hagyjuk is, nalunk miert nem kap meg csak lehetoseget sem, ez egy teljesen masik tema lenne.

Ott a felig teli pohar amit te irsz.
Ez nyilvan ebbol a szempontbol szep es jo, es rendben van, ahogy irod "nem tamadhato uzlet, es win-win szitu".

Viszont ott a felig ures pohar is.
Mirol volt szo egesz mercato alatt, 30-35m-ert akarjuk vegleg eladni, visszavasarlasival, hogy legyen penzunk, legyen bevetelunk, majd Carboni eladasa fedezi ezt, fedezi azt.
Aztan kiderul a 30-35m-bol semmi nem lesz, mivel sem vegleges vasarlast, sem kotelezo opciot nem akarnak.
Majd konyorgunk a Marseillnek, hogy ok a sima opcio is, de legalabb a kolcsonert fizessenek mar egy 8-10m-t.
A valasz nem...
Majd konyorgunk tovabb, hogy legalabb egy 4-5m-t fizessenek a kolcsonert, ha mar mi belemegyunk a sima opcio.
A valasz allitolag ujra nem...
Most a legfrisebb hirek egy, azaz 1m eurot kapunk a kolcsonert, es termeszetesen sima az opcio.
Elindultunk 30-35m-rol, majd lett 8-10m, majd lett 4-5m, most meg allitolag eljutottunk oda, hogy 1m.
Ez azert nem semmi...
Es akkor ott van meg a "sima opcio" kerdese is.
Mi a garancia, hogy a Marseille megveszi?
Leginkabb semmi, siman mondhatjak, meg is be is valik, hogy ok megveszem, de nem 40m-ert, hanem 20m-ert.
Mivel semmi sima opcio, nyugodtan meg is tehetik.
Nyilvan a dontes a mi kezunkben lesz akkor is, de nekem semmilyen oldalrol nem erheto 100%-ig ez az uzlet.
Sem penzugyileg, mivel konkretan 1m eurot kapunk most.
Sem kesobbi penzugyi szempontbol, mivel nem kotelezo az opcio.
Es ha meg minden ugyis megy ahogy kell, akkor meg a vegen mi fizethetunk azert, meg ha nem is sokat, hogy visszavegyuk.

Egyszoval ha mar penzugyileg nezem, akkor legalabb a kotelezo opciot elertuk volna, ugy ertettem volna az ugyet, mert pl 30m-bol vehetunk volna most egy csatart, ehelyett jo esellyel lesz belole 1db millio, amibol aztan senkit nem fogunk venni.
Masik oldalrol meg nem ha penzugyi resz, hanem sajat ugymond jovonk, es azt az elvet, hogy "nalunk ugysem jatszana", akkor kolcsonadom egy sima kolcsonnel egy Bologna, Fiorentina, Lazio, stb csapatba, ahol meg szokja is az Olasz kozeget, fejlodik, feljebb lep egy Monzabol, es kesobb ez a javunkra valna.

En megtartottam volna, es lehetoseget adtam volna neki.
Nyilvan persze nem csatar, dehat hany jatekos jott bizonyos poszton ide, es lett nalunk teljesen mas poszt.
Szoval ennyi erovel boven megert volna egy probat.
Szerintem kellene az 5 csatar, es nem ilyen csodtomeg Arnautovic es Correaval.

Vagy ha mar ennyire nem szamitunk ra, akkor egy sima kolcson egy Fiorentina, Lazio, stb csapatba.

En ezt nem csinaltam volna, de valahol magyarazhato uzlet lett volna, ha pl egy Gudmundsson erkezese csak ezzel megoldhato, akkor eladni 30m-ert, ugyanugy egy visszavasarlasival.
Viszont nekem a fentiekkel tovabbra is felig teli, de felig ures is ez a pohar, es nem teljesen tiszta az egesz.
interfan

Gazzetta beszamol a Carboni uzlet reszleteirol.

1m eurot kapunk a kolcsonert, es a jovoev juni 30-ig 40m euros sima opciot kap a Marseille Carboni vegleges megvetelere.
Viszont junius 20-30 kozott az Internek 10 napja lesz a Marseille sima opcio megszuntetesere, ezert 4m eurot kellene fizetnunk a Marseillnek.
Ha ezt nem fizetjuk ki, es a Marseille el a 40m euros opciojaval junius 30-ig, Carbonit vegleg elvesziti az Inter.

https://m.fcinternews.it/in-primo-piano ... elo-960482
Cupi

Hozzászólás Szerző: Cupi »

interfan írta: 2024.07.31. 08:49 Gazzetta beszamol a Carboni uzlet reszleteirol.

1m eurot kapunk a kolcsonert, es a jovoev juni 30-ig 40m euros sima opciot kap a Marseille Carboni vegleges megvetelere.
Viszont junius 20-30 kozott az Internek 10 napja lesz a Marseille sima opcio megszuntetesere, ezert 4m eurot kellene fizetnunk a Marseillnek.
Ha ezt nem fizetjuk ki, es a Marseille el a 40m euros opciojaval junius 30-ig, Carbonit vegleg elvesziti az Inter.

Most mi? Én már összezavarodtam. :D Mi lesz vele június 30. után ha mi nem fizetünk és a franciák sem élnek az opcióval?
interfan

Cupi írta: 2024.07.31. 11:03
interfan írta: 2024.07.31. 08:49 Gazzetta beszamol a Carboni uzlet reszleteirol.

Most mi? Én már összezavarodtam. :D Mi lesz vele június 30. után ha mi nem fizetünk és a franciák sem élnek az opcióval?
Ha a Franciak nem elnek a sima opcioval, akkor automatikusan visszater az Interbe.
A fenti resz arra vonatkozik, ha a Marseille el a opcioval.

Ha a Marseille jelzi, hogy a el a sima opcioval, es vegleg megvenni Carbonit 40m-ert (jovo nyaron juni 30-ig), akkor a Marseille jelzese utan 10 napja van az Internek, hogy 4m-t fizessen a Marseillnek, es eltorolje ezzel a Marseille vasarlasi lehetoseget.
Válasz küldése