Átigazolási pletykák (Calcio mercato)

Minden ami a csapattal kapcsolatos

Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming

Cupi

Re: Átigazolási pletykák (Calcio mercato)

Hozzászólás Szerző: Cupi »

interfan írta: 2024.07.31. 11:07
Ha a Franciak nem elnek a sima opcioval, akkor automatikusan visszater az Interbe.
A fenti resz arra vonatkozik, ha a Marseille el a opcioval.

Ha a Marseille jelzi, hogy a el a sima opcioval, es vegleg megvenni Carbonit 40m-ert (jovo nyaron juni 30-ig), akkor a Marseille jelzese utan 10 napja van az Internek, hogy 4m-t fizessen a Marseillnek, es eltorolje ezzel a Marseille vasarlasi lehetoseget.
Oké így tiszta. De 40 millióért veszítjük el. Ha olyan jó, hogy ennél többet is ér akkor meg úgyis kifizetjük a 4 milliót. ;)
Ha annyira berobban, hogy 40-et simán letenne érte a Marsielle akkor nekünk is megér 4-et.
Stankov

Hozzászólás Szerző: Stankov »

Így ebben a formában ez a Carboni transzfer eléggé hülyeségnek tűnik.
Nem értem most ezzel mit is nyerünk igazából
Francesco

Hozzászólás Szerző: Francesco »

Stankov írta: 2024.07.31. 16:35 Így ebben a formában ez a Carboni transzfer eléggé hülyeségnek tűnik.
Nincs kötelező opció, csak kvázi egy magas egy csapatot érintő kivásárlási ár, amit semmissé tehetünk úgy hogy a saját játékosunkért fizetünk a kölcsönző klubbnak 4 misit. Nem áll össze. 😁
interfan

Hozzászólás Szerző: interfan »

Francesco írta: 2024.07.31. 18:26
Stankov írta: 2024.07.31. 16:35 Így ebben a formában ez a Carboni transzfer eléggé hülyeségnek tűnik.
Nincs kötelező opció, csak kvázi egy magas egy csapatot érintő kivásárlási ár, amit semmissé tehetünk úgy hogy a saját játékosunkért fizetünk a kölcsönző klubbnak 4 misit. Nem áll össze. 😁
Pont errol irtam korabban, semmilyen szempontbol nem latom ertelmet az uzletnek, dehat ez van, nekunk egy dolog jut, elfogadni.
k.tomi880421

Hozzászólás Szerző: k.tomi880421 »

interfan írta: 2024.07.31. 18:38
Francesco írta: 2024.07.31. 18:26
Pont errol irtam korabban, semmilyen szempontbol nem latom ertelmet az uzletnek, dehat ez van, nekunk egy dolog jut, elfogadni.
Szerintem azért valahol érthető. Nálunk nem lenne helye így kölcsön lett adva a Marseillenek ott megmutathatja mit tud aztán ha bevállna dönthetünk arról, hogy megéri-e cirka 40 milláért értékesíteni ha végelegesítené a Marseille az opcióját vagy hazahívnánk mert annyira bevállt az meg azt jelentené hogy valóban durván bevállt és 4 milláért vissza tudjuk hívni, az az összeg meg kb semmi, annyiért adunk el egy-egy ifit. Viszont véleményem szerint ennyit nem fognak érte adni. Tehetséges srác amúgy Carboni de számomra picit lomhának tűnik. Argentín válogatottban néztem inkább a játékát de ott abból állt az egész, hogy megpróbálta meghúzni jobbon viszont nem tudta elvinni a védő mellett a labdát konkrét soha (pont a lomhasága miatt) ezért mindig visszahúzta és adta hátra v középre vissza. KTK poszton jobban mutatna. Viszont a mi és Inzaghi rendszerében nincs posztja. Nyilván csak akkor aktíválnánk a 4 millás opciónkat ha 40 m EUR-nál többért el tudnánk adni a Marseillbe mutatott formája miatt.

Amúgy a fő posztja RW és AM. RW nincs nálunk AM se nagyon de utóbbiba tudnánk csak beleszorongatni viszont ott azért eléggé telítve van a pozi.
interfan

k.tomi880421 írta: 2024.07.31. 21:24
Szerintem azért valahol érthető. Nálunk nem lenne helye így kölcsön lett adva a Marseillenek ott megmutathatja mit tud aztán ha bevállna dönthetünk arról, hogy megéri-e cirka 40 milláért értékesíteni ha végelegesítené a Marseille az opcióját vagy hazahívnánk mert annyira bevállt az meg azt jelentené hogy valóban durván bevállt és 4 milláért vissza tudjuk hívni, az az összeg meg kb semmi, annyiért adunk el egy-egy ifit. Viszont véleményem szerint ennyit nem fognak érte adni. Tehetséges srác amúgy Carboni de számomra picit lomhának tűnik. Argentín válogatottban néztem inkább a játékát de ott abból állt az egész, hogy megpróbálta meghúzni jobbon viszont nem tudta elvinni a védő mellett a labdát konkrét soha (pont a lomhasága miatt) ezért mindig visszahúzta és adta hátra v középre vissza. KTK poszton jobban mutatna. Viszont a mi és Inzaghi rendszerében nincs posztja. Nyilván csak akkor aktíválnánk a 4 millás opciónkat ha 40 m EUR-nál többért el tudnánk adni a Marseillbe mutatott formája miatt.
Igen, csak ha ezt az elvet kovetem, akkor sokkal inkabb Olaszorszagban kellett volna kolcsonadni.
Egy totalis ingyen kolcson, Fiorentina, Lazio, Bologna, ugyanugy fejlodhetett volna, sot meg jobban is, es meg 4m-t sem kellene fizetnunk erte ha ne adja eg bevalik.

Penzugyileg is homaly az uzlet szamomra, es szakmai szempontbol is.
k.tomi880421

interfan írta: 2024.07.31. 21:28
Igen, csak ha ezt az elvet kovetem, akkor sokkal inkabb Olaszorszagban kellett volna kolcsonadni.
Egy totalis ingyen kolcson, Fiorentina, Lazio, Bologna, ugyanugy fejlodhetett volna, sot meg jobban is, es meg 4m-t sem kellene fizetnunk erte ha ne adja eg bevalik.

Valószínű azon a gondolkodásmeneten mentek végig Marottáék mint én, hogy nem ér 40 m EUR-t de hátha adnak annyit érte egy jó szezon után mivel nálunk nincs posztja aztán alkudozhatnak mi meg kaphatunk egy ifiért kb 30m-os lealkudott összeget érte. Az olasz csapatok nem adnának ennyit érte így minek adnánk olasz csapatnak kölcsön ingyen?! Egyételmű, hogy nem számolunk vele. Dimarcot pl visszahoztuk mert volt helye a posztján, Carboninak egyáltalán nincs. Számomra teljesen egyértelmű ez a gondolkodásmenet a vezetőség részéről, egy olyan játékosból szereznénk be nagyobb összeget akinek nincs posztja a csapatban és abból az összegből lehetne erősíteni.
interfan

k.tomi880421 írta: 2024.07.31. 21:39
interfan írta: 2024.07.31. 21:28

Valószínű azon a gondolkodásmeneten mentek végig Marottáék mint én, hogy nem ér 40 m EUR-t de hátha adnak annyit érte egy jó szezon után mivel nálunk nincs posztja aztán alkudozhatnak mi meg kaphatunk egy ifiért kb 30m-os lealkudott összeget érte. Az olasz csapatok nem adnának ennyit érte így minek adnánk olasz csapatnak kölcsön ingyen?! Egyételmű, hogy nem számolunk vele. Dimarcot pl visszahoztuk mert volt helye a posztján, Carboninak egyáltalán nincs. Számomra teljesen egyértelmű ez a gondolkodásmenet a vezetőség részéről, egy olyan játékosból szereznénk be nagyobb összeget akinek nincs posztja a csapatban és abból az összegből lehetne erősíteni.
Marseille soha az eletben nem fizetett 30m felett senkiert.
Emiatt sem ertheto nekem ez a gondolkozas.
Ha pl egy Fiorentinaban menne egy extra szezont, ugyanugy elvihetne mas 25-30m-ert.
Marseille ugysem fogja.
Lattuk konyorogtunk 10m-ert, nem...
Utana konyorogtunk 4-5m-ert, nem...
Kapunk egy, azaz 1db millio eurot, na ez a Marseille.

Szamomra erthetetlen az egesz story, dehat ez van.
paplanoszozo

Hozzászólás Szerző: paplanoszozo »

Carboni pont hogy jó helyeteselenne Lautaronak!!!! Nem szélen...stb...Marinez posztja lenne az...
interfan

Spanyol forrasok szerint a Real 30-40m kozotti osszeget ajanlott az Internek Bastoniert.
Viszont ez az osszeg az Inter szempontjabol komolytalan, valamint Bastonit sem erdekli a Real.

Gazzetta szerint tobb Nemet klub is 10-12m euros ajanlatott tett Bisseck kapcsan.
De az Inter meg csak targyalni sem volt hajlando veluk.
Festa

Hozzászólás Szerző: Festa »

interfan írta: 2024.08.01. 06:55 Spanyol forrasok szerint a Real 30-40m kozotti osszeget ajanlott az Internek Bastoniert.
Viszont ez az osszeg az Inter szempontjabol komolytalan, valamint Bastonit sem erdekli a Real.

Gazzetta szerint tobb Nemet klub is 10-12m euros ajanlatott tett Bisseck kapcsan.
30-40 milliòt egy tehetséges játékosért adnak ma nem egy már bizonyított Bastoniért.
Olyan 80 körûl már lehetne értelmes ajanlatròl beszélni.
Mondjuk én nem szeretném ,hogy elmenjen mert ő a 4 éves fiam kedvence.
interfan

Festa írta: 2024.08.01. 07:46
interfan írta: 2024.08.01. 06:55 Spanyol forrasok szerint a Real 30-40m kozotti osszeget ajanlott az Internek Bastoniert.

30-40 milliòt egy tehetséges játékosért adnak ma nem egy már bizonyított Bastoniért.
Olyan 80 körûl már lehetne értelmes ajanlatròl beszélni.
Mondjuk én nem szeretném ,hogy elmenjen mert ő a 4 éves fiam kedvence.
Szanalmas a Real ajanlat...
Magukat minositik vele...
Bastoni hallani sem akar roluk, szo sincs arrol hogy elmenne.

Nyilvan nem biztos, hogy a vilag legjobb KH-ja Bastoni, mivel azert vannak extra kozephatvedek.
Lasd Ruben Dias, Saliba, Gvardiol, Marquinhos mar 10 eve.
De azert nyugodtan lehet nevezni Szerintem Bastonit a vilag egyik legjobb kozephatvedjenek.
Erte 30-40m meg viccnek is rossz...
interfan

k.tomi880421 írta: 2024.07.30. 18:57 salzburgi Luka Sucic akinek jövőre jár le a szerződése.
O megy a Sociedadban, a valoszinu tavozo Merino helyere.
Romano mar bejelentette Sucic a Sociedad jatekosa, ma orvosi es hivatalos bejelentes.

R.Rodriguez alairt a Betisbe, ma orvosi majd hivatalos bejelentes.
(Hala az egnek megusztuk)

Romano szerint elorehaladottak a targyalasok a Genoa es a Fiorentina kozott Gudmundsson ugyben, Gudmundsson mar igent mondott a Fiorentinanak.
interfan

Azert mennyire igaza van Biasinak, hogy Taremi izomserulese utan, erdemes lenne az Internek atgondolni egy 5.csatar erkezeset, vagy egy olyan 4. tamadot aki minosegi jatekos.

Abszolult igaza van.
Taremi azert 32 eves, latjuk szinte egybol meg is serult, kitudja lehet 1 honapig nem lesz, es hat megint a jo eg tudja csak, hogy hany ilyen serulese lesz Tareminek.
70 meccsunk is lehet...
Arnautovic egy csodtomeg, szamolni is felesleges.
Muszaj lenne egy minosegi tamado erkezese (ott van Depay ingyen), mert egy 32 eves Taremivel akinel latjuk meglehetosen hamar jott az izomserules, es ilyen Arnautovic fele hulladekkal komoly gondok lehetnek, az augusztus kozepetol julius kozepeig tarto, 11 honapos, akar 70 meccses szezonban...
paplanoszozo

És ugye itt van/volt egy Copa Amerika győztes támadó........vicc...megérdemeljük, ha még ilyen helyzetben sem cselekedjük meg azt amit kéne!
interfan

paplanoszozo írta: 2024.08.01. 16:19 És ugye itt van/volt egy Copa Amerika győztes támadó........vicc...megérdemeljük, ha még ilyen helyzetben sem cselekedjük meg azt amit kéne!
Kapunk erte 1milliot, megeri kolcsonadni sima opcioval...
Egy kerdes van, kinek eri meg, a Marseillnek biztosan.

Kozben Romano bejelentette, Agoume a Sevilla jatekosa.
4m eurot fizetnek a vegleges megvasarlasaert, tovabbi 50%-os reszesedest kapna az Inter ha a Sevilla kesobb eladja a jatekost.

https://x.com/FabrizioRomano/status/181 ... ttimana%2F
CsaSzi9294

Hozzászólás Szerző: CsaSzi9294 »

interfan írta: 2024.08.01. 16:07 Azert mennyire igaza van Biasinak, hogy Taremi izomserulese utan, erdemes lenne az Internek atgondolni egy 5.csatar erkezeset, vagy egy olyan 4. tamadot aki minosegi jatekos.

Abszolult igaza van.
Taremi azert 32 eves, latjuk szinte egybol meg is serult, kitudja lehet 1 honapig nem lesz, es hat megint a jo eg tudja csak, hogy hany ilyen serulese lesz Tareminek.
70 meccsunk is lehet...
Muszaj lenne egy minosegi tamado erkezese (ott van Depay ingyen), mert egy 32 eves Taremivel akinel latjuk meglehetosen hamar jott az izomserules, es ilyen Arnautovic fele hulladekkal komoly gondok lehetnek, az augusztus kozepetol julius kozepeig tarto, 11 honapos, akar 70 meccses szezonban...
Szerintem Gudmundssont be fogjuk húzni valahogy.
interfan

CsaSzi9294 írta: 2024.08.01. 17:09
interfan írta: 2024.08.01. 16:07 Azert mennyire igaza van Biasinak, hogy Taremi izomserulese utan, erdemes lenne az Internek atgondolni egy 5.csatar erkezeset, vagy egy olyan 4. tamadot aki minosegi jatekos.

Abszolult igaza van.
70 meccsunk is lehet...
Szerintem Gudmundssont be fogjuk húzni valahogy.
Csak egy kerdes van, mibol?

Egyebkent Gudmundsson megegyezett a Fiorentinaval, es Romano szerint kozel a megegyezes a Genoa es a Fiorentina kozott is.
PellerG

Hozzászólás Szerző: PellerG »

interfan írta: 2024.08.01. 16:49
paplanoszozo írta: 2024.08.01. 16:19 És ugye itt van/volt egy Copa Amerika győztes támadó........vicc...megérdemeljük, ha még ilyen helyzetben sem cselekedjük meg azt amit kéne!

4m eurot fizetnek a vegleges megvasarlasaert, tovabbi 50%-os reszesedest kapna az Inter ha a Sevilla kesobb eladja a jatekost.

Bízzunk benne, hogy berobban Sevillában, aztán egy PL csapat elviszi 40-ért.
k.tomi880421

Abszolult igaza van.
70 meccsunk is lehet...
Azért Taremit ne temessük. Megnéztem az injury history-ját 2019-ig nyúlik vissza ez a stat nála azóta összesen 5 meccset hagyott ki sérülés miatt, ebből 4 volt a válogatott (ismeretlen sérülés) és 1 bajnoki koronavírus miatt.
k.tomi880421

PellerG írta: 2024.08.01. 19:12
interfan írta: 2024.08.01. 16:49

Bízzunk benne, hogy berobban Sevillában, aztán egy PL csapat elviszi 40-ért.
Tavaly se robbant be. Olyan elvárásaink vannak felé mint annó Karamohtól, szerintem kb úgy is fogja végezni.
interfan

k.tomi880421 írta: 2024.08.01. 20:28

Abszolult igaza van.
70 meccsunk is lehet...
Azért Taremit ne temessük. Megnéztem az injury history-ját 2019-ig nyúlik vissza ez a stat nála azóta összesen 5 meccset hagyott ki sérülés miatt, ebből 4 volt a válogatott (ismeretlen sérülés) és 1 bajnoki koronavírus miatt.
Nyilvan, de fiatalabb o mar nem lesz, 32 felett nagyon sok jatekosnal jonnek az izomserulesek, ez pedig latjuk sok esetben min 1 honap...
Nem indul ez jol...

Muszaj lenne egy tamado, mert egy csodtomeg Arnautovical, es egy 32 eves Taremivel nekimenni az alap tamadokon kivul egy 70 meccses, 11 honapos szezonnak, szamomra erthetetlen..,
k.tomi880421

interfan írta: 2024.08.01. 20:33
k.tomi880421 írta: 2024.08.01. 20:28

Abszolult igaza van.
70 meccsunk is lehet...
Nyilvan, de fiatalabb o mar nem lesz, 32 felett nagyon sok jatekosnal jonnek az izomserulesek, ez pedig latjuk sok esetben min 1 honap...
Nem indul ez jol...

Muszaj lenne egy tamado, mert egy csodtomeg Arnautovical, es egy 32 eves Taremivel nekimenni az alap tamadokon kivul egy 70 meccses, 11 honapos szezonnak, szamomra erthetetlen..,
Én értem de nincs pénz. Lau és Thuram fix kezdő Taremi meg így is upgrade az előző évhez képest csatár poszton. Nyilván én is szeretném ha Arnautovic menne és jönne Depay helyette de itt a fizu kérdés meg hogy Arna nem akar menni. Mióta Marrotta van nálnuk azóta nem idegeskedek ezen mert tudom, hogy Ő mindent megtesz, hogy a legjobbat hozza ki a keretből és ha ez a keret marad akkor tudom, hogy a kobrának nem volt több mozgástere.
paplanoszozo

Értem én , hogy nincs pénz! De nem volt itt egy felnőtt válogatottnál számon tartott Copa Amerika győztes támadó? Aki pl az Argentin válogatottban is leült a padra és ott volt Martinez mögött a padon? És lehet ő pénz nélkül is itt volt! Tapasztalata meg már egy minimális volt a ligában! Mert egy felnőtt ligás szezont lenyomott már a Seria A-ban! Tehát kvázi ismerte a közeget és azért már teljes rutintalannak se mondanám már így! És azért egy Copa Amerikát csak megnyert! Így azért már nyomás alatt is volt már valamelyest, így ezen téren se volt tapasztalatlan.... És a másik kérdés, miért nem kapott volna itt lehetőséget mikor kvázi 3 támadónk van? (Thuram, Martinez, Trameni) Jelenleg is! Ezek a tények! Így tuti kapott volna nem is annyira kevés lehetőséget! Mondom ezt, hogy nincs megfelelő számú csatár és nincs pénz se, sőt kvázi haszon sincs belőle így!
interfan

Jatekosok helyzete akiktol meg szabadulni akarunk:

- Fontanarosa ingyen kolcson + sima opcioval a Serie B Bresciaba kerulhet.
- Aruljuk Filip Stankovicot is, de vegleges vasarlasi ajanlat, sem kotelezo opcios ajanlat nincs erte, valoszinu igy o csak ingyen kolcson + sima opcioval tavozik.
- Nincs erdeklodes Radu kapcsan sem, itt is felmerulhet egy vegkielegiteses szerzodesbontas, de neheziti a helyzetet, hogy Radu nem akar lemondani a penzerol.
- Kamate irant az Anderlecht es a Verona erdeklodik.
- Satriano kapcsan az Inter es a Brest megegyeztek 6m vegleges vasarlas kapcsan, de Satriano egyelore nem mondott igent.
- Salcedo kapcsan sincsen ajanlat, igy o is ingyen kolcson + sima opcioval tavozhat.
- Correa ugyben pedig tovabbra is a szerzodesbontas a tema, de a vegkielegites osszegeben nincs megegyezes.
Correa a teljes 3,5m euros fizeteset keri, az Inter viszont csak 2m-t ajanlott.

Agoume es Carboni tavozasa ugyeben pedig mar csak a hivatalos bejelentes hianyzik, a mar ismert adatokkal.
paplanoszozo

És ami még meglepő! Carboni kapcsán! Ugye még vissza se tért! Nem edzett idén! Nem volt az edzőtáborba, ki se lett próbálva mit tudna elől, valamelyik csatárunkkal kiegészülve! Nem játszott egyetlen egy felkészülési meccset sem, ebben a szerkezetben velünk...De már tudjuk, nem játszana! Jah és jelenleg nincs meg a keret csatárilag....
interfan

paplanoszozo írta: 2024.08.01. 21:02 Értem én , hogy nincs pénz! De nem volt itt egy felnőtt válogatottnál számon tartott Copa Amerika győztes támadó? Aki pl az Argentin válogatottban is leült a padra és ott volt Martinez mögött a padon? És lehet ő pénz nélkül is itt volt! Tapasztalata meg már egy minimális volt a ligában! Mert egy felnőtt ligás szezont lenyomott már a Seria A-ban! Tehát kvázi ismerte a közeget és azért már teljes rutintalannak se mondanám már így! És azért egy Copa Amerikát csak megnyert! Így azért már nyomás alatt is volt már valamelyest, így ezen téren se volt tapasztalatlan.... És a másik kérdés, miért nem kapott volna itt lehetőséget mikor kvázi 3 támadónk van? (Thuram, Martinez, Trameni) Jelenleg is! Ezek a tények! Így tuti kapott volna nem is annyira kevés lehetőséget! Mondom ezt, hogy nincs megfelelő számú csatár és nincs pénz se, sőt kvázi haszon sincs belőle így!

És ami még meglepő! Carboni kapcsán! Ugye még vissza se tért! Nem edzett idén! Nem volt az edzőtáborba, ki se lett próbálva mit tudna elől, valamelyik csatárunkkal kiegészülve! Nem játszott egyetlen egy felkészülési meccset sem, ebben a szerkezetben velünk...De már tudjuk, nem játszana! Jah és jelenleg nincs meg a keret csatárilag....
Ertheto amit irsz, es vilagos is.
Viszont az a helyzet, hogy Inzaghi nem az az edzo, aki majd a fiatalokat felepiti, beepiti, szamit rajuk, es meghatarozo jatekosok lesznek nala.
Latjuk meg egy 25 eves Frattesi is gyakorlatilag alig kap lehetoseget.
(Bisseck-Asllani parost hagyjuk is)
Igy meg nehez azt varni, hogy Carboni lehetoseget kapjon, akar van posztja nalunk, akar nincs, mivel itt nem a poszt a kerdes, hanem maga az hogy fiatal a jatekos.

Ki milyen szempontbol kozelit, tehat vagy sajnos, vagy pont az hogy nem sajnos, de Inzaghival ez sosem fog megtortenni.
O ilyen, ez van, nyilvan az o indoka is megvannak erre.
interfan

Gazzetta megerositi, az Inter nem lep a mercatora, nem nez uj csatart, hiaba Taremi serulese.
Kiemelik, ott van Arnautovic, valamint ha Taremi visszaterese nagyon sokat csuszna, akkor ott van az Ausilio altal tobbszor emlitett Mkhitaryan.

Arnautovic kapcsan kiemeli a Gazzetta, az Internel csak akkor erkezhetne uj csatar, ha Arnautovic tavozna.
Viszont o sem szeretne tavozni, mivel mashol nem kapna ekkora fizetest.
Valamint semmifele komoly erdeklodes sincs erte, ajanlat meg foleg nem.
Kisebb Torok csapatok, valamint a Como kert informaciot, de Arnautovic fizetese igenye miatt azonnal visszaleptek.
interfan

CsaSzi9294 írta: 2024.08.02. 22:14 Mindenképpen venni kell egy csatárt, ettől a két szerencsétlentől meg meg kell szabadulni.
Nekem egyik poszt sem tetszik, hiába felkeszulesi meccsek.

A védelem kevés lesz, főleg ha Acerbi teljesítménye ne adj Isten elkezd hanyatlani.
A kezdő kp rendben van, de a cserék, nem hoznak lázba.
A tamado sort Martinez, Thuram és talán Taremi alkotja, és az is kérdés Taremi mennyire lesz sérült. Hiaba a 0-s mercaro, kevésnek érzem a keretet.
Szerintem itt minden azon fog mulni, hogy leginkabb a Juventus mit csinal meg a mercaton.
Mert ha behuzzak a Tobido, Koopmeiners parost, valamint elore egy Sancho/Adeyemi akkor azert nagyon eros csapatuk lesz.
Egy olyan csapat, ami akar nekunk is komoly vetelytars lehet.

Egyebkent ertem amit irsz, nyilvan minden poszton vannak hianyossagok es gondok.

Ez a Josep Martinez egyelore valami ijesztoen gyenge, Audero szintjet sem uti meg, szerencse hogy csak padra jott (remeljuk Sommer nem esik vissza, dehat fiatalabb o sem lesz, a 36 tolti mindjart).

Elol latok gondokat en is, ahogyan sokan masok.
Ezt a senkihazi Correat elkellene minel elobb takaritani, es minel messzebbre, az Intert mezt kopi le azzal amit csinal, es minket Inter szurkolokat kop szemen.
Ez a csodtomeg Arnautovic szinten mindenre alkalmatlan, teljes KO az ember, es mi ezert a romhalmazert fizettunk 8m-t...
Nyilvan Martinez es Thuram extra, de egy 70 meccses, 11 honapos szezonnak 2db kezdoszintu csatarral, es 1db 32 eves Taremivel nekimenni (akinel kitudja mennyire jonnek majd a serulesek), hat meglehetosen bator dolog.
Csak hat jon a kerdes, mibol tudnank barkit hozni?
Leginkabb semmibol...
De akkor meg ott a kerdes, mi szukseg van Carboni eluldozesere 1m-ert.
Nekem ez a csatarkerdes ugy ahogy van egy kaosz.
Itt nagyon kellene valamit csinalni, igaz ugysem fogunk...

Vedelem kapcsan is egyetertek, gyonyoru hogy Inzaghi elmondja, iden is Acerbi lesz az Inter vedelem vezere, az alapkove, ra epit mindent.
Ez gyonyoru, de konyorgom 37 eves lesz Acerbi, meddig akarjuk ra epiteni az Inter vedelmet? 40 eves koraig?
Es ott van az amit irsz, mivan ha elkezd visszaesni, amire azert valjuk be lassan 37 evesen minden esely megvan.
Megint gyonyoru, hogy ott van Bisseck es Bastoni.
De mindkettore elmondta Inzaghi, nala egyik sem fog jatszani kozepen.
Innentol fantasztikus, hogy van egy Pavard, Bastoni, Bisseck sor, de ha ugysem jatszanak egyutt, akkor edesmindegy.
Inenntol meg mi marad Acerbi melle/moge?
Aki eddig, DeVrij.
Tisztelem, nagyon szimpatikus volt mindig, szerintem o Nemzetkozileg egy nagyon alul ertekelt KH, dehat o sem lesz mar fiatalabb, es iden 33 eves lesz.

WB poszt is erdekes.
Darmian 35 eves lesz mindjart, ennyi idosen nem varhato tole egy brutal futomennyisegu WB poszt lehozasa.
Dimarco extra, ott rendben vagyunk, Dumfries meg ismerjuk.
Buchanan nem tudom mire lesz kepes, C.Augusot meg szinten ismerjuk.

KP szerintem rendben van, fuggetlenul attol, hogy pl Zielisnki eddig azert nem az igazi, es attol, hogy Mkhitaryan 36 eves lesz iden.
Frattesi remelem tobb lehetoseget kap, en benne nagyok sok potencialt latok, tegnap is ahogy bejott teljesen mas lett a tamadojatekunk.
Barella meg a vilag legjobb KP kozott van.

Egyszoval amit en surgosen csinalnek.
- Egy ertelmezheto tamado leigazolasa, vagy ha nincs penz Carboni megtartasa.
- KH poszton beepiteni Bissecket a kezdobe.

Sajnos ugysem fogjuk egyiket sem, szoval innentol kb annyit er, mintha leirnam, igazoljuk le Yamalt 250m-ert.

Szoval szerintem a 24-25 szezonunk attol fog fuggni, hogy a Juventus mennyire erosodik meg.
BL nem a mi szintunk sajnos, ilyen anyagi szinten ez nem is elvarhato.
Bajnoksagba viszont jelenleg mindenkeppen a legnagyobb eselyesek vagyunk, ezzel a kerettel is.
Ez akkor valtozhat szerintem, ha a Juventus behuzza a Tobido, Koopmeiners, + Sancho/Adeyemi sort.

Es akkor meg ott van, hogy a keretunk oreg.
Sommer a 36 tolti, DeVrij 33, Acerbi 37, Darmian 35, Mkhitaryan 36, es meg ott van ez hulladek Arnautovic is aki a 36 tolti a szezonban.
Ez azert 6 jatekos, akiknek atlageletkoruk 35.5, brutalisan magas.
Jovore ezzel surgosen kezdeni kell valamit.
Es sajnos kitudja egy 11 honapos, 70 meccses szezonban ez mennyire fog mar iden is kiutkozni.
Raadasul ebbol a 6 jatekosbol 4 alapember, sot pl a most lezarult szezonban a legtobbet jatszo jatekosok voltak.
Kitudja meddig lehet ezt birni.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára interfan 2024.08.03. 07:50-kor.
PellerG

interfan írta: 2024.08.03. 07:40
CsaSzi9294 írta: 2024.08.02. 22:14 Mindenképpen venni kell egy csatárt, ettől a két szerencsétlentől meg meg kell szabadulni.
Nekem egyik poszt sem tetszik, hiába felkeszulesi meccsek.

A védelem kevés lesz, főleg ha Acerbi teljesítménye ne adj Isten elkezd hanyatlani.
A kezdő kp rendben van, de a cserék, nem hoznak lázba.
A tamado sort Martinez, Thuram és talán Taremi alkotja, és az is kérdés Taremi mennyire lesz sérült. Hiaba a 0-s mercaro, kevésnek érzem a keretet.
Szerintem itt minden azon fog mulni, hogy leginkabb a Juventus mit csinal meg a mercaton.
Mert ha behuzzak a Tobido, Koopmeiners parost, valamint elore egy Sancho/Adeyemi akkor azert nagyon eros csapatuk lesz.
Egy olyan csapat, ami akar nekunk is komoly vetelytars lehet.

Egyebkent ertem amit irsz, nyilvan minden poszton vannak hianyossagok es gondok.

Ez a Josep Martinez egyelore valami ijesztoen gyenge, Audero szintjet sem uti meg, szerencse hogy csak padra jott (remeljuk Sommer nem esik vissza, dehat fiatalabb o sem lesz, a 36 tolti mindjart).

Elol latok gondokat en is, ahogyan sokan masok.
Ezt a senkihazi Correat elkellene minel elobb takaritani, es minel messzebbre, az Intert mezt kopi le azzal amit csinal, es minket Inter szurkolokat kop szemen.
Ez a csodtomeg Arnautovic szinten mindenre alkalmatlan, teljes KO az ember, es mi ezert a romhalmazert fizettunk 8m-t...
Nyilvan Martinez es Thuram extra, de egy 70 meccses, 11 honapos szezonnak 2db kezdoszintu csatarral, es 1db 32 eves Taremivel nekimenni (akinel kitudja mennyire jonnek majd a serulesek), hat meglehetosen bator dolog.
Csak hat jon a kerdes, mibol tudnank barkit hozni?
Leginkabb semmibol...
De akkor meg ott a kerdes, mi szukseg van Carboni eluldozesere 1m-ert.
Nekem ez a csatarkerdes ugy ahogy van egy kaosz.
Itt nagyon kellene valamit csinalni, igaz ugysem fogunk...

Vedelem kapcsan is egyetertek, gyonyoru hogy Inzaghi elmondja, iden is Acerbi lesz az Inter vedelem vezere, az alapkove, ra epit mindent.
Ez gyonyoru, de konyorgom 37 eves lesz Acerbi, meddig akarjuk ra epiteni az Inter vedelmet? 40 eves koraig?
Es ott van az amit irsz, mivan ha elkezd visszaesni, amire azert valjuk be lassan 37 evesen minden esely megvan.
Megint gyonyoru, hogy ott van Bisseck es Bastoni.
De mindkettore elmondta Inzaghi, nala egyik sem fog jatszani kozepen.
Innentol fantasztikus, hogy van egy Pavard, Bastoni, Bisseck sor, de ha ugysem jatszanak egyutt, akkor edesmindegy.
Inenntol meg mi marad Acerbi melle/moge?
Aki eddig, DeVrij.
Tisztelem, nagyon szimpatikus volt mindig, szerintem o Nemzetkozileg egy nagyon alul ertekelt KH, dehat o sem lesz mar fiatalabb, es iden 33 eves lesz.

WB poszt is erdekes.
Darmian 35 eves lesz mindjart, ennyi idosen nem varhato tole egy brutal futomennyisegu WB poszt lehozasa.
Dimarco extra, ott rendben vagyunk, Dumfries meg ismerjuk.
Buchanan nem tudom mire lesz kepes, C.Augusot meg szinten ismerjuk.

KP szerintem rendben van, fuggetlenul attol, hogy pl Zielisnki eddig azert nem az igazi, es attol, hogy Mkhitaryan 36 eves lesz iden.
Frattesi remelem tobb lehetoseget kap, en benne nagyok sok potencialt latok, tegnap is ahogy bejott teljesen mas lett a tamadojatekunk.
Barella meg a vilag legjobb KP kozott van.

Egyszoval amit en surgosen csinalnek.
- Egy ertelmezheto tamado leigazolasa, vagy ha nincs penz Carboni megtartasa.
- KH poszton beepiteni Bissecket a kezdobe.

Sajnos ugysem fogjuk egyiket sem, szoval innentol kb annyit er, mintha leirnam, igazoljuk le Yamalt 250m-ert.

Szoval szerintem a 24-25 szezonunk attol fog fuggni, hogy a Juventus mennyire erosodik meg.
BL nem a mi szintunk sajnos, ilyen anyagi szinten ez nem is elvarhato.
Bajnoksagba viszont jelenleg mindenkeppen a legnagyobb eselyesek vagyunk, ezzel a kerettel is.
Ez akkor valtozhat szerintem, ha a Juventus behuzza a Tobido, Koopmeiners, + Sancho/Adeyemi sort.
Adeyemit végül nem adja a Dortmund, Sancho pedig kibékült Ten Haaggal és marad.
Most egy Chiesa-Raspadori csere van terítéken a Napolival.
De tény, ha Koopmeinerst és Todibot is behúzzák, az úgy már igen komoly lesz.
interfan

PellerG írta: 2024.08.03. 07:49 Adeyemit végül nem adja a Dortmund, Sancho pedig kibékült Ten Haaggal és marad.
Igazad van, utanna olvastam, viszont azt irjak Nicolas Gonzalez a jelolt most, es erte mennek ezerrel.
Raspadori mint Vice-Vlahovic cserenek jelolt csak.
Kezdobe most Nicolas Gonzalezt akarjak, aki azert nagyon nem rossz jatekos.
PellerG

interfan írta: 2024.08.03. 07:56
PellerG írta: 2024.08.03. 07:49 Adeyemit végül nem adja a Dortmund, Sancho pedig kibékült Ten Haaggal és marad.
Igazad van, utanna olvastam, viszont azt irjak Nicolas Gonzalez a jelolt most, es erte mennek ezerrel.
Nyugodt lennék, ha legalább egy poszton (jobb WB Dumfries helyett) minőségben erősödnénk, de ugye a hírek szerint hosszabbít a holland.
Pedig minden évben kiszorul egy időre a kezdőből, mikor rájövünk hogy hát nem nagy eresztés ő.
Sajnálom, hogy igazán körül sem nézünk a posztján.
interfan

PellerG írta: 2024.08.03. 08:00
Nyugodt lennék, ha legalább egy poszton (jobb WB Dumfries helyett) minőségben erősödnénk, de ugye a hírek szerint hosszabbít a holland.
Pedig minden évben kiszorul egy időre a kezdőből, mikor rájövünk hogy hát nem nagy eresztés ő.
Nekem a csatarkerdes egetobb, es a KH poszt sem nyugtat meg, na meg a 35 feletti jatekosunk, akikbol 4 alapember is...
Remeljuk Sommernel sem lesz visszaeses, mert ez a Josep Martinez aggaszto.

De nyilvan Dumfriestol is lehetne jobbat talalni, viszont nalam o hatrebb van a sorban.
Ha valoban hosszabbit dupla fizuval, akkor valojaban sosem gondolkoztunk oda mas jatekoson.
Festa

Hozzászólás Szerző: Festa »

interfan írta: 2024.08.03. 08:09
PellerG írta: 2024.08.03. 08:00

Nekem a csatarkerdes egetobb, es a KH poszt sem nyugtat meg, na meg a 35 feletti jatekosunk, akikbol 4 alapember is...
Remeljuk Sommernel sem lesz visszaeses, mert ez a Josep Martinez aggaszto.

De nyilvan Dumfriestol is lehetne jobbat talalni, viszont nalam o hatrebb van a sorban.
Ha valoban hosszabbit dupla fizuval, akkor valojaban sosem gondolkoztunk oda mas jatekoson.
Inzaghi kérése volt,hogy maradjon egybe a keret.
Zielinski erősítés ha Frattesi marad és Taremi is Sanchezhez képest viszont a keret mélysége a támadò poszton ugyanolyan maradt.Tavaly ha Lautaro vagy Thuram kiesett volna hosszabb időre az nagy gond lett volna és ez a kockázat ebben az idényben is megmarad.Talán még valami leppattanò játékos összejöhet,de mellettünk így az összeszokottság szòl majd.
interfan

Cupi írta: 2024.08.03. 08:58 Ami viszont tény ha ezzel az 5 támadóval megyünk neki a szezonnak akkor ott lehetnek bajok. Correa meg Arna kb. értékelhetetlenek....nyílván nem lehet 5 top csatárod de ennél a 2 arcnál szerintem sokan jóval többet tudnának hozzátenni. :?
Akarod mondani 4 tamado, mivel Correat kitesszuk, csak az a kerdes megtudunk e allapodni a vegkielegitessel.
Mondjuk ennek senkihazi seggnek 1 eurot nem fizetnek, undorito amit csinal, es undorito ahogy lekopi a mezt, es a szurkolokat szemen.

Martinez-Thuram kezdo.
Taremi-Arnautovic pad.

70 meccses, 11 honapos szezon, haat finoman szolva sem atgondolt dolog ez.
Cupi

interfan írta: 2024.08.03. 09:18

Martinez-Thuram kezdo.
Taremi-Arnautovic pad.

Én azt nem értem, hogy januárban vagy februárban nyilatkozta Marotta, hogy a következő szezon extra durva lesz meccsszám terén így kell majd a mély keret....4 támadó akiból az egyik Arna....nem is tudom. :? Persze tény ő a szakértő és nem én. Én csak okoskodom. :)
interfan

Cupi írta: 2024.08.03. 09:30
interfan írta: 2024.08.03. 09:18

Martinez-Thuram kezdo.
Taremi-Arnautovic pad.

Éb azt nem értem, hogy januárban vagy februárban nyilatkozta Marotta, hogy a következő szezon extra durva lesz meccsszám terén így kell majd a mély keret....4 támadó akiból az egyik Arna....nem is tudom. :? Persze tény ő a szakértő és nem én. Én csak okoskodom. :)
Marotta minosegileg gondolt a mely keretre, nem letszamilag.
(Mondjuk Arnautovic mint minoseg meg viccnek is rossz)
Azota o is tobbszor, es Ausilio is tobbszor elmondta, minden posztra 2 jatekosunk lesz, + 3 kapus.
Egyebkent eleg lenne akar a 4 csatar, ha abbol az egyik nem a csodtomeg Arnautovic, es lenne egy hasznalhato 3.szamu csatarunk, Taremi meg 4.szamu.

Ez a csatarkerdes tragikus ugy ahogy van, Arnautovic te jo atyaeg...
Es akkor meg imadkozzunk, hogy Tareminel ne jojjenek ezek az izomserulesek mint most, ami miatt kiesett majdnem 1 honapra...
Cupi

interfan írta: 2024.08.03. 09:34

Azota o is tobbszor, es Ausilio is tobbszor elmondta, minden posztra 2 jatekosunk lesz, + 3 kapus.
Egyebkent eleg lenne akar a 4 csatar, ha abbol az egyik nem a csodtomeg Arnautovic, es lenne egy hasznalhato 3.szamu csatarunk, Taremi meg 4.szamu.

Es akkor meg imadkozzunk, hogy Tareminel ne jojjenek ezek az izomserulesek mint most, ami miatt kiesett majdnem 1 honapra...
Ha Arna helyett lenne egy Depay pl. akkor minőségben sokkal jobbak lennénk de mennyiségben is necces lehet ez a 4 támadó egy olyan szezonban ami jön. Tavalyi szezonban is volt sérült Martinez és Thuram is. Sajna egy 3-4 hetes izomhúzódás benne van ha terhelve vannak a játékosok. Taremi már most a felkészülés alatt meg is kapta ezt. :?
Szóval ha figyelembe vesszük a meccsszámot akkor az 5 lenne az ideális. Természetesen én is jobban elfogadnám a 4-et ha cserébe Arna helyett jönne egy értékelhető arc. ;)
interfan

Cupi írta: 2024.08.03. 09:43
interfan írta: 2024.08.03. 09:34

Ha Arna helyett lenne egy Depay pl. akkor minőségben sokkal jobbak lennénk de mennyiségben is necces lehet ez a 4 támadó egy olyan szezonban ami jön. Tavalyi szezonban is volt sérült Martinez és Thuram is. Sajna egy 3-4 hetes izomhúzódás benne van ha terhelve vannak a játékosok. Taremi már most a felkészülés alatt meg is kapta ezt. :?
Szóval ha figyelembe vesszük a meccsszámot akkor az 5 lenne az ideális. Természetesen én is jobban elfogadnám a 4-et ha cserébe Arna helyett jönne egy értékelhető arc. ;)
Abszolult igazad van, dehat sajnos mar annak is orulni kell, hogy iden nincs "aldozat" es "pluszos mercato", az elmult 3 ev mercato szenvedeseihez kepest.

Megertenem hogy "eleg a 4 csatar", ha lenne egy minosegi 3. szamu tamadonk.
Dehat nincs, ez az Arnautovic borzalom.

Nyilvan meg igy is a mi keretunk a legerosebb, (BL-t hagyjuk a mi anyagi helyzetunkben) de ha a Juventus azert leigazol ilyen Tobido, Koopmeiners, Gonzalez neveket, nalunk meg marad a 4 csatar Arnautovical es Taremivel a padon, akkor azert nem leszek nyugodt a bajnoksagot illetoen.
vaskalap

Hozzászólás Szerző: vaskalap »

Rodriguez a Betisbe megy.
PellerG

Ez morbid lesz, de Chiesa mint jobb WB nálunk?
A sérülése óta már nem a régi, de mégis érzek benne még kakaót.
Jövőre lejáró szerződéssel.
Aki ismeri jobban, opció lehetne ő ezen a poszton, lehetne ebben ráció?
mike

Hozzászólás Szerző: mike »

Festa írta: 2024.08.03. 08:29 Inzaghi kérése volt,hogy maradjon egybe a keret.
Zielinski erősítés ha Frattesi marad és Taremi is Sanchezhez képest viszont a keret mélysége a támadò poszton ugyanolyan maradt.
A mi kérésünk is ez volt, hogy ne menjen el alapember, és inkább ne igazoljunk.
A csatárkérdést én nem látom annyira vészesnek, Taremi ideális harmadik ember, eddig ilyenünk nem volt.
A negyedik csatár eddig sem volt érdekes, hiába is reménykedünk egy Depay féle névben (sajnos).

Amit én hibának látok: Martinez a kapuba, tizenmillióért.... teljesen feleslegesnek tűnik.
Kb bagóért is megoldhattuk volna a cserekapus dolgot, és lett volna pénz egy RW-re vagy támadóra.

Mikor lesz már vége ennek a garasoskodásnak, jöjjön már egy pénzes, ambíciózus tulaj :!: :arrow:
interfan

mike írta: 2024.08.04. 05:43 A mi kérésünk is ez volt, hogy ne menjen el alapember, és inkább ne igazoljunk.
A csatárkérdést én nem látom annyira vészesnek, Taremi ideális harmadik ember, eddig ilyenünk nem volt.
A negyedik csatár eddig sem volt érdekes, hiába is reménykedünk egy Depay féle névben (sajnos).

Amit én hibának látok: Martinez a kapuba, tizenmillióért.... teljesen feleslegesnek tűnik.
Kb bagóért is megoldhattuk volna a cserekapus dolgot, és lett volna pénz egy RW-re vagy támadóra.

Mikor lesz már vége ennek a garasoskodásnak, jöjjön már egy pénzes, ambíciózus tulaj :!: :arrow:
Nyilvan az egy valosagos csoda a mi szintunkon, hogy vegre nem tavozott alapember (koszonjuk Oaktree).
2021 ota eleget szenvedtunk egy eletre ezen a teren.
Inzaghi is hanyszor elmondta, mennyire szornyu volt neki minden nyaron kb uj csapatot epiteni, es legnehezebb nyarai voltak ezek az eleteben.

Taremi egy hasznalhato jatekos, nyilvan jo hogy erkezett, de 32 eves, es ilyen korban a serulesek mar johetnek, latjuk alig hogy megjott, meg is serult szegeny.
Valamint azt azert ne felejtsuk, hogy a tavalyi szezon 9 honapos volt, es 49 meccsunk volt.
Az idei szezon 11 honapos lesz, es akar 70 meccsunk is lehet.
Ez laza + 2 honappal hosszabb szezon, es laza +20 meccs.
Elkepeszto szam...
Ennek nekimenni 2db kezdoszintu csatarral, egy 32 eves Taremivel, es egy 36 eleteveben levo csodtomeg Arnautovical, haaat nekem minden, csak nem egy atgondolt valami.

Ebben a J.Martinezben valaki nagyon latot valamit amit senki mas az egesz vilagon.
Sajnos az eddigi 2 baratsagos meccsunkon valami aggasztoan gyenge volt, hiba hiba hatan, raadasul abbol is a legnagyobbak, totalis bizonytalansag, fajdalmas eddig nezni is.
Nyilvan 2 baratsagos meccs, belejohet meg, es remeljuk bele is fog, es nem egy Radu szintu cserekapusunk lesz ujra.
Es amit meg szinten ne felejtsuk, Sommer is 36 eves lesz mindjart.
Adja a jo eg, hogy ne kezdjen el visszaesni, es hozza amit tavaly, mert ha o visszaesik, akkor nagyon nagy bajban leszunk.
En bizok benne, hogy ez az idei szezon meg benne van Sommerbe magas szinten.
interfan

Gazzetta, SportItalia, Pedulla, Sportmediaset is megerositi, Dumfries 2028-ig alair, mar csak a hivatalos bejelentes hianyzik, ami a napokban meg is erkezhet.
Jelenlegi 2m fix fizetese 4m euro fix osszegre emelkedik, valamint az Inter 1m euros bonuszt is beletesz a szerzodesbe, ezzel Dumfries 5m euros kerese is teljesul.
Dumfries ezzel a legjobban fizetett Inter WB lesz.

Szinten csak a hivatalos bejelentes hianyzik Martinez ugyben is.
O 9m fix fizetes + 2m bonuszert ir ala.
Francesco

Hozzászólás Szerző: Francesco »

Tényleg nem kötekedésből, de Inzaghi regnálása óta, Lukaku és Hakimi távozását nem ide véve, kik voltak az alapemberek, akik távoztak? Illetve kik jöttek a helyükre és azok megugrották a szintjüket?
interfan

Francesco írta: 2024.08.04. 07:41 Tényleg nem kötekedésből, de Inzaghi regnálása óta, Lukaku és Hakimi távozását nem ide véve, kik voltak az alapemberek, akik távoztak? Illetve kik jöttek a helyükre és azok megugrották a szintjüket?
Nem arrol beszel Inzaghi, hogy ki erkezett a helyukre, hanem arrol, kik tavoztak, es ezt megnezve 20 felett van boven tavozoink szama, sot lehet a 25 is eleri.

Nezd, amikor Inzaghi erkezett, a mostani csapatbol a Bastoni-Barella-Martinez sor volt az alap 11 tagja.
Magyarul a kezdo 11bol 8 jatekos is lecserelodott.
De a teljes 25 fos keretet nezve sem jobb a helyzet.
Amikor Inzaghi jott, a jelenlegi keretbol 5db jatekos volt az Inter tagja 2021 nyara.

Egyszoval teljesen ulnek Inzaghi szavai, hogy gyakorlatilag minden nyaron uj csapatot kellett epitenie.
Ezt akarta iden mindenaron elkerulni, ezt is el is mondta, ezert maradt egyben gyakorlatilag a teljes keret, ezert nem adtunk el senkit, es ezert nem erkezik gyakorlatilag senki.
Most hogy ez jo, vagy rossz, mindenki dontse el maga.
Az nyilvan egy csodalatos dolog, hos vegre eleg a nullas mercato, es nem kell +50m meg +100m ahogy az elmult evekben 2021 ota vegig.
Kezls

Hozzászólás Szerző: Kezls »

interfan írta: 2024.08.04. 08:05
Francesco írta: 2024.08.04. 07:41 Tényleg nem kötekedésből, de Inzaghi regnálása óta, Lukaku és Hakimi távozását nem ide véve, kik voltak az alapemberek, akik távoztak? Illetve kik jöttek a helyükre és azok megugrották a szintjüket?
Nem arrol beszel Inzaghi, hogy ki erkezett a helyukre, hanem arrol, kik tavoztak, es ezt megnezve 20 felett van boven tavozoink szama, sot lehet a 25 is eleri.

Nezd, amikor Inzaghi erkezett, a mostani csapatbol a Bastoni-Barella-Martinez sor volt az alap 11 tagja.
Magyarul a kezdo 11bol 8 jatekos is lecserelodott.
De a teljes 25 fos keretet nezve sem jobb a helyzet.
Amikor Inzaghi jott, a jelenlegi keretbol 5db jatekos volt az Inter tagja 2021 nyara.

Egyszoval teljesen ulnek Inzaghi szavai, hogy gyakorlatilag minden nyaron uj csapatot kellett epitenie.
Ezt akarta iden mindenaron elkerulni, ezt is el is mondta, ezert maradt egyben gyakorlatilag a teljes keret, ezert nem adtunk el senkit, es ezert nem erkezik gyakorlatilag senki.
Most hogy ez jo, vagy rossz, mindenki dontse el maga.
Az nyilvan egy csodalatos dolog, hos vegre eleg a nullas mercato, es nem kell +50m meg +100m ahogy az elmult evekben 2021 ota vegig.
2021-ben már ott volt a kezdőben, Dumfries, De Vrij, Lautaro, Barella, Calhanoglu, Bastoni. Ez 6 ember és már 3 éve volt. Handanovic (jött pótlás) és Dzeko (jött pótlás) az öregség miatt már járható veszteség volt. Brozovic-ot kiszoritotta Calhanoglu a helyéről, így ő is már felaldozhato volt, nem mellesleg Mkhitaryan is jött aki a másodvirágzását éli azóta.

2021-től 6 (vagy 7 mivel Dimarco is ekkor lendült formába) ember maradt a kezdőben, ami ritka a fociban, de ha el is ment valaki minőségi utódot kapott. Úgyhogy nem értem ezt a nyafogást.

1 nyár volt, ahol meg lett mondva, hogy el kell adni egy sztárt, aki Hakimi volt, de Lukaku bekavart, így ketten mentek el. A többi esetben a játékosok akartak távozni (Onana, Skriniar stb) és ifikkel/kevésbé használt játékosok eladásával lett finanszírozva a 60 millió euró.
interfan

Tobb forras szerint is lehetoseg, hogy Mkhitaryan lesz a kezdo csatar a Genoa elleni elso bajnokin.
Martinez kedden ter vissza, es kezdi meg az alapozast, ezert 1 het felkeszules utan nem valoszinu, hogy kezdene.
Thuram mar visszatert, o mar edz, es igy o jo esellyel kezd.
Arnautovic formaja tovabbra is aggaszto, ezert egyes forrasok szerint Inzaghi csatart kert, es nem KH-t (mint Bastoni helyettes).

Gazzetta is megerositi, Gudmundsson egy lepesre a Fiorentinatol, az Inter teljesen eltunt.
Ennek oka az, hogy az Inter nem tud fizetni sem, mivel Carbonibol nem lesz penz, valamint Arnautovic is itt van meg.
Inzaghi extra fizeteskeretet emelest kert, hogy egy csatar (ingyen, vagy ingyen kolcson + sima opcioval) beferjen a fizeteskeretbe.
Felmerult egy vegkielegiteses szerzodesbontas Arnautovical is Correa utan, viszont ugyanugy mint Correa, Arnautovic sem hajlando lemondani 1db eurorol sem, es csak akkor hajlando szerzodesbontani, ha az Inter a teljes fizeteset kifizeti neki mint vegkielegites.
Csatarral ellentetben, hirek szerint Inzaghi nem ker KH-t, mivel Buchanan felepuleseig nem lat problemat hatul, utana pedig C.Augustot veglegesen hatratudja vezenyelni.
paplanoszozo

De jó, hogy egy Carboninak aki ugye Copa Amerika győztes továbbá már van minimális Seria A tapasztalata is, sőt már gólt is szerzett a Seria A-ban, sőt a Juventus ellen is eredményes volt már még egy barátságos/felkészülési meccsen sem kap még esélyt se........Pedig úgy megyünk neki az első bajnokinknak, hogy 1 csatárunk csinálta végig a felkészülést... :clap: Ezek a tények! :thumbdown:
Tombi1986

Hozzászólás Szerző: Tombi1986 »

interfan írta: 2024.08.04. 10:31 Tobb forras szerint is lehetoseg, hogy Mkhitaryan lesz a kezdo csatar a Genoa elleni elso bajnokin.
Martinez kedden ter vissza, es kezdi meg az alapozast, ezert 1 het felkeszules utan nem valoszinu, hogy kezdene.
Thuram mar visszatert, o mar edz, es igy o jo esellyel kezd.
Arnautovic formaja tovabbra is aggaszto, ezert egyes forrasok szerint Inzaghi csatart kert, es nem KH-t (mint Bastoni helyettes).

Gazzetta is megerositi, Gudmundsson egy lepesre a Fiorentinatol, az Inter teljesen eltunt.
Ennek oka az, hogy az Inter nem tud fizetni sem, mivel Carbonibol nem lesz penz, valamint Arnautovic is itt van meg.
Inzaghi extra fizeteskeretet emelest kert, hogy egy csatar (ingyen, vagy ingyen kolcson + sima opcioval) beferjen a fizeteskeretbe.
Felmerult egy vegkielegiteses szerzodesbontas Arnautovical is Correa utan, viszont ugyanugy mint Correa, Arnautovic sem hajlando lemondani 1db eurorol sem, es csak akkor hajlando szerzodesbontani, ha az Inter a teljes fizeteset kifizeti neki mint vegkielegites.
Csatarral ellentetben, hirek szerint Inzaghi nem ker KH-t, mivel Buchanan felepuleseig nem lat problemat hatul, utana pedig C.Augustot veglegesen hatratudja vezenyelni.
Fiorentina sem fizet, kölcsönveszik kötelező opcióval
Válasz küldése