CsaSzi9294 írta: ↑2024.08.02. 22:14
Mindenképpen venni kell egy csatárt, ettől a két szerencsétlentől meg meg kell szabadulni.
Nekem egyik poszt sem tetszik, hiába felkeszulesi meccsek.
A védelem kevés lesz, főleg ha Acerbi teljesítménye ne adj Isten elkezd hanyatlani.
A kezdő kp rendben van, de a cserék, nem hoznak lázba.
A tamado sort Martinez, Thuram és talán Taremi alkotja, és az is kérdés Taremi mennyire lesz sérült. Hiaba a 0-s mercaro, kevésnek érzem a keretet.
Szerintem itt minden azon fog mulni, hogy leginkabb a Juventus mit csinal meg a mercaton.
Mert ha behuzzak a Tobido, Koopmeiners parost, valamint elore egy Sancho/Adeyemi akkor azert nagyon eros csapatuk lesz.
Egy olyan csapat, ami akar nekunk is komoly vetelytars lehet.
Egyebkent ertem amit irsz, nyilvan minden poszton vannak hianyossagok es gondok.
Ez a Josep Martinez egyelore valami ijesztoen gyenge, Audero szintjet sem uti meg, szerencse hogy csak padra jott (remeljuk Sommer nem esik vissza, dehat fiatalabb o sem lesz, a 36 tolti mindjart).
Elol latok gondokat en is, ahogyan sokan masok.
Ezt a senkihazi Correat elkellene minel elobb takaritani, es minel messzebbre, az Intert mezt kopi le azzal amit csinal, es minket Inter szurkolokat kop szemen.
Ez a csodtomeg Arnautovic szinten mindenre alkalmatlan, teljes KO az ember, es mi ezert a romhalmazert fizettunk 8m-t...
Nyilvan Martinez es Thuram extra, de egy 70 meccses, 11 honapos szezonnak 2db kezdoszintu csatarral, es 1db 32 eves Taremivel nekimenni (akinel kitudja mennyire jonnek majd a serulesek), hat meglehetosen bator dolog.
Csak hat jon a kerdes, mibol tudnank barkit hozni?
Leginkabb semmibol...
De akkor meg ott a kerdes, mi szukseg van Carboni eluldozesere 1m-ert.
Nekem ez a csatarkerdes ugy ahogy van egy kaosz.
Itt nagyon kellene valamit csinalni, igaz ugysem fogunk...
Vedelem kapcsan is egyetertek, gyonyoru hogy Inzaghi elmondja, iden is Acerbi lesz az Inter vedelem vezere, az alapkove, ra epit mindent.
Ez gyonyoru, de konyorgom 37 eves lesz Acerbi, meddig akarjuk ra epiteni az Inter vedelmet? 40 eves koraig?
Es ott van az amit irsz, mivan ha elkezd visszaesni, amire azert valjuk be lassan 37 evesen minden esely megvan.
Megint gyonyoru, hogy ott van Bisseck es Bastoni.
De mindkettore elmondta Inzaghi, nala egyik sem fog jatszani kozepen.
Innentol fantasztikus, hogy van egy Pavard, Bastoni, Bisseck sor, de ha ugysem jatszanak egyutt, akkor edesmindegy.
Inenntol meg mi marad Acerbi melle/moge?
Aki eddig, DeVrij.
Tisztelem, nagyon szimpatikus volt mindig, szerintem o Nemzetkozileg egy nagyon alul ertekelt KH, dehat o sem lesz mar fiatalabb, es iden 33 eves lesz.
WB poszt is erdekes.
Darmian 35 eves lesz mindjart, ennyi idosen nem varhato tole egy brutal futomennyisegu WB poszt lehozasa.
Dimarco extra, ott rendben vagyunk, Dumfries meg ismerjuk.
Buchanan nem tudom mire lesz kepes, C.Augusot meg szinten ismerjuk.
KP szerintem rendben van, fuggetlenul attol, hogy pl Zielisnki eddig azert nem az igazi, es attol, hogy Mkhitaryan 36 eves lesz iden.
Frattesi remelem tobb lehetoseget kap, en benne nagyok sok potencialt latok, tegnap is ahogy bejott teljesen mas lett a tamadojatekunk.
Barella meg a vilag legjobb KP kozott van.
Egyszoval amit en surgosen csinalnek.
- Egy ertelmezheto tamado leigazolasa, vagy ha nincs penz Carboni megtartasa.
- KH poszton beepiteni Bissecket a kezdobe.
Sajnos ugysem fogjuk egyiket sem, szoval innentol kb annyit er, mintha leirnam, igazoljuk le Yamalt 250m-ert.
Szoval szerintem a 24-25 szezonunk attol fog fuggni, hogy a Juventus mennyire erosodik meg.
BL nem a mi szintunk sajnos, ilyen anyagi szinten ez nem is elvarhato.
Bajnoksagba viszont jelenleg mindenkeppen a legnagyobb eselyesek vagyunk, ezzel a kerettel is.
Ez akkor valtozhat szerintem, ha a Juventus behuzza a Tobido, Koopmeiners, + Sancho/Adeyemi sort.
Es akkor meg ott van, hogy a keretunk oreg.
Sommer a 36 tolti, DeVrij 33, Acerbi 37, Darmian 35, Mkhitaryan 36, es meg ott van ez hulladek Arnautovic is aki a 36 tolti a szezonban.
Ez azert 6 jatekos, akiknek atlageletkoruk 35.5, brutalisan magas.
Jovore ezzel surgosen kezdeni kell valamit.
Es sajnos kitudja egy 11 honapos, 70 meccses szezonban ez mennyire fog mar iden is kiutkozni.
Raadasul ebbol a 6 jatekosbol 4 alapember, sot pl a most lezarult szezonban a legtobbet jatszo jatekosok voltak.
Kitudja meddig lehet ezt birni.