Egyéni sportok (Atlétika, Tenisz, Kerékpár, stb)
Moderátorok: Interiscoming, internaZIOnaLe
- Youme
- Adminisztrátor
- Laci78
- Nia
Re: Egyéni sportok (Atlétika, Tenisz, Kerékpár, stb)
Ma láttam a tv-ben(és nálam ez nagy szó,mert ritkán tv-zek:)) ez már teniszmeccs:
Mahut -Isner 4:6, 6:3, 7:6, 6:7, 59:59-nél sötétedés miatt félbeszakadt .
Lassan tíz órája tart a párbaj(2szer sötétedés miatt félbeszakadt,kedden kezdték). A döntő játszmában 59:59 az állás.
Minden idők leghosszabb meccse lesz, az sem akármi, hogy a két játékos együtt közel kétszáz (!) ászt ütött, Isner 98-at, Mahut 94-et.
Lassan tíz órája tart a párbaj(2szer sötétedés miatt félbeszakadt,kedden kezdték). A döntő játszmában 59:59 az állás.
Minden idők leghosszabb meccse lesz, az sem akármi, hogy a két játékos együtt közel kétszáz (!) ászt ütött, Isner 98-at, Mahut 94-et.
- Bombastico
vaaNia írta:Ma láttam a tv-ben(és nálam ez nagy szó,mert ritkán tv-zek:)) ez már teniszmeccs:
Sztem 61-59 lesz a vége valamelyiküknek. De aki itt nyer az a következő körben biztos búcsúzik majd.
- Laci78
Végignéztem, én imádom a teniszt, de ma hamar véget fog érni szerintem.
Egyikük szerválni sem fog tudni, annyit emelgették a kezüket tegnap.
7 óra játék alatt volt 2 és 2 breaklabda, hihetetlen. Mindketten hárították amúgy.
Egyikük szerválni sem fog tudni, annyit emelgették a kezüket tegnap.
7 óra játék alatt volt 2 és 2 breaklabda, hihetetlen. Mindketten hárították amúgy.
- DSanton39
Isner nyerte 70-68-ra az utolsó szettet, durva
- Laci78
Mahutnek szurkoltam, rendkivül sajnálom.
- Bombastico
Ahogy az várható is volt:
DeBakker-Isner 6-0 6-3 6-2
DeBakker-Isner 6-0 6-3 6-2
- Komax
Federer out...
- 20recoba
Na hétvégén kezdődik a Tour
Go Evans!!
Go Evans!!
- Laci78
Kiváncsi vagyok Evans a kereket rakja-e szokás szerint vagy vállalni is fog valamit az auszi? Schlecket sajnáltam, hogy kulccsonttörést szenvedett, szimpatikus mind a két testvér.
- Tommy
Eddig jól áll Evans, de sztem idén is elszáll a hegyen.
Sprintek faszák, felhozatal nem gyenge. Cavendish, Hushovd, Freire, Farrar, Petacchi, McEwen, Ciolek.
Remélem Petacchi megnyeri zöld trikót, nagy kedvencem, régóta vártam már hogy újra elinduljon a touron, egyből 2 szakaszgyőzelem, szép visszatérés.
Sprintek faszák, felhozatal nem gyenge. Cavendish, Hushovd, Freire, Farrar, Petacchi, McEwen, Ciolek.
Remélem Petacchi megnyeri zöld trikót, nagy kedvencem, régóta vártam már hogy újra elinduljon a touron, egyből 2 szakaszgyőzelem, szép visszatérés.
- 20recoba
Hát a mai nap drámai volt Evans szempontjából, nagyon sajnáltam amikor elbőgte magát...
GO CADEL
GO CADEL
- Laci78
Még Schleck vezet. Holnap gyilkos nap lesz basszús. Andynek összekell szednie magát vagy tenni a kereket Contadoréhoz.
- Intertobi
Látszik Contador mozgásán , hogy nagyon erős!!! És nem fog elfáradni! Andy nagyon szimpatikus, de még nem hiszem , hogy meg tudja verni Contadort!!! Sajnos...
- Tommy
Hát igen.. Contador sajna nagyon erős ez látszik, ha végig megy vele Andy akkor sem fogja tudni megverni, mert időfutamon Contador 1-2 percet simán ráver. De szerintem már valamelyik hegyen elfog menni a spanyol, bár eddig a luxemburgi is erősnek nézett ki a hegyen, de neki még mindenképp kéne 1-2 percet szerezni ahoz hogy esélye legyen az időfutamon.. Nekem mindegy ki nyeri csak ne Contador, nem akarok ujra egyeduralmat.
Petacchi és Flecha a kedvencem, remélem az olasznak meglesz a zöld trikó, ugy tűnik mostmár végigmegy a touron, és nem csak 1-2 szakaszt jött megnyerni, hogy aztán féltávnál megelégedve feladja. De neki is nehéz lesz, mert Hushovd jobban bírja a keményebb szakaszokat, és a részhajrákat megnyerni, hiába jobb sprinter Petacchi.. Tavaly Cavendish is nyert vagy 6 szakaszt, Hushovd meg tán akkor is 1-et, de részhajrákat elvitte, és övé lett a zöld trikó, valószínű most is így lesz..
Petacchi és Flecha a kedvencem, remélem az olasznak meglesz a zöld trikó, ugy tűnik mostmár végigmegy a touron, és nem csak 1-2 szakaszt jött megnyerni, hogy aztán féltávnál megelégedve feladja. De neki is nehéz lesz, mert Hushovd jobban bírja a keményebb szakaszokat, és a részhajrákat megnyerni, hiába jobb sprinter Petacchi.. Tavaly Cavendish is nyert vagy 6 szakaszt, Hushovd meg tán akkor is 1-et, de részhajrákat elvitte, és övé lett a zöld trikó, valószínű most is így lesz..
- 20recoba
Érdekes ami tegnap történt nagyon sokrétű. és igazából egyiküket sem tudom elítélni.
Contador sztem kamuzik , biztos, hogy tudta mi a helyzet Schleck láncával, ha nem látta egyből bemondták neki a fülére. A másik meg az, hogy ami az első héten történt igenis befolyásolhatta COntador tegnapi akcióját... Amit a Saxo Cancellárával az élen művelt Spában az több mint érdekes volt.. Bár ha jól tudom , akkor azt az Astana sem ellenezte... És akkor még ott volt Mencsov és S.Sanchez rájuk is figyelnie kellet COntadornak. Eyg szó mint száz nagyon bonyolult szituáció. persze nekem is egyből a 2003-as Armstrong féle eset jött elő
Contador sztem kamuzik , biztos, hogy tudta mi a helyzet Schleck láncával, ha nem látta egyből bemondták neki a fülére. A másik meg az, hogy ami az első héten történt igenis befolyásolhatta COntador tegnapi akcióját... Amit a Saxo Cancellárával az élen művelt Spában az több mint érdekes volt.. Bár ha jól tudom , akkor azt az Astana sem ellenezte... És akkor még ott volt Mencsov és S.Sanchez rájuk is figyelnie kellet COntadornak. Eyg szó mint száz nagyon bonyolult szituáció. persze nekem is egyből a 2003-as Armstrong féle eset jött elő
-
kunkli tivadar 2-3 perc alatt megcsinálta a szörnyet
ennyit bob sappről
ennyit bob sappről
- hvmetal
az fasza,én meg azt hittem ma lesz,élőbe
sport2 úgy reklámozta tán
jó lesz így végig izgulni azt a 3percet amúgy várható volt,hogy ő nyer,igaz nem ilyen rövid idő alatt
sport2 úgy reklámozta tán
jó lesz így végig izgulni azt a 3percet amúgy várható volt,hogy ő nyer,igaz nem ilyen rövid idő alatt
- Cupi
Azt írják több helyen kamu volt....színjáték volt az egész, legalábbis az amerikai részéről...
Szombaton este is kikapott Ausztriába, ment oda is haknizni, keresett egy kis pénzt....
http://www.nemzetisport.hu/egyeb_egyeni ... t-2075593/
Persze Én nem értek hozzá ha van aki jobban tudja szívesen olvasom a véleményét.
Szombaton este is kikapott Ausztriába, ment oda is haknizni, keresett egy kis pénzt....
http://www.nemzetisport.hu/egyeb_egyeni ... t-2075593/
Persze Én nem értek hozzá ha van aki jobban tudja szívesen olvasom a véleményét.
- Tommy
Ennyit tud inkább..
Egy bohóc ez az ember, köze nincs semmilyen küzdősporthoz, csak nagydarab és erős, de nulla a technikája.
Pár éve talán ért valamit, de ma már csak a nevéből él, várható volt, hogy kiüti Kunkli.
Egy bohóc ez az ember, köze nincs semmilyen küzdősporthoz, csak nagydarab és erős, de nulla a technikája.
Pár éve talán ért valamit, de ma már csak a nevéből él, várható volt, hogy kiüti Kunkli.
- vaskalap
Nem tudom nézte-e valaki a Pac-Mosley meccset,számomra nagy csalódás volt.
- Tommy
vaskalap írta:Nem tudom nézte-e valaki a Pac-Mosley meccset,számomra nagy csalódás volt.
Én nézni akartam de elfelejtettem.
Boxot mondjuk ritkán nézek, de nagy meccseket megnézem általában. Inkább MMA párti vagyok.
- Süti
Stanko szerint most következik a Djokovic-éra.
http://www.inter.it/aas/news/reader?N=36701&L=en
Sajnáltam Murray-t, mert az első szettben elkapta Nadal-t, (megmarad a "brittek reménységének") a döntőben én is a szerbnek szorítok.
http://www.inter.it/aas/news/reader?N=36701&L=en
Sajnáltam Murray-t, mert az első szettben elkapta Nadal-t, (megmarad a "brittek reménységének") a döntőben én is a szerbnek szorítok.
- Cupi
Süti írta:Stanko szerint most következik a Djokovic-éra.
Csak kár, hogy akkora milan drukker mint a ház. Volt, hogy a sajtótájékoztatón milan mezben jelent meg. Egyébként természetesen nagyon jó teniszező.
Tsong gyerek volt nagyon nagy. Hihetetlen mit küzdött, Federert csak megverte.
- Süti
Cupi írta:Tsong gyerek Federert csak megverte.
Ennek nem örülük, egy Nadal-Federer döntőt néztem volna szívesen.
Bár az elmúlt döntőikben Nadal mindig lenyomta a svájcit.
- Cupi
Süti írta:Ennek nem örülük, egy Nadal-Federer döntőt néztem volna szívesen.
Bár az elmúlt döntőikben Nadal mindig lenyomta a svájcit.
Djokovic - Nadal döntő már nem is jó? Nem lesz az rossz.
- Komax
Nem kérdés, NADAL. Na meg egy napom van a születésnapunk.
- Cupi
Komax írta:Nem kérdés, NADAL. Na meg egy napom van a születésnapunk.
Nekem meg Arnold Schwarzeneggerrel van egy napon.
Djokovic megnyerte. Nadal tőle szokatlanul rendkívül sokat hibázott.
- Süti
Cupi írta:Djokovic megnyerte. Nadal tőle szokatlanul rendkívül sokat hibázott.
Neki is megvan a mumusa úgy tűnik.
Novak Djokovic Rafa Nadal
1st serve percentage 73 78
Aces 7 5
Double faults 1 1
Unforced errors 12 15
Winning % on 1st serve 72 67
Winning % on 2nd serve 54 44
Winners (including service) 27 21
Break point conversions 5 of 6 = 83% 3 of 6 = 50%
Net approaches 19 of 26 = 73% 6 of 9 = 67%
Total points won 95 82
Match duration two hours and 28 minutes
A statisztikából is az jön le, hogy Nadal saját magához képest "könnyen" adta ezt a győzelmet.
- Süti
Ma este Chisora megpróbálja leverni Vitalij Klicskot.
1:0-ra vezet a pontok alapján. (A kis szemét.)
http://www.origo.hu/sport/boksz/20120217-dereck-chisora-megutotte-vitalij-klicskot-a-merlegelesen.html
Nem számítok szoros meccsre, Vitalij simán kiüti majd.
Mindig megy a hype a Klicskok ellen, de senki sem tudja még megszorítani sem őket.
1:0-ra vezet a pontok alapján. (A kis szemét.)
http://www.origo.hu/sport/boksz/20120217-dereck-chisora-megutotte-vitalij-klicskot-a-merlegelesen.html
Nem számítok szoros meccsre, Vitalij simán kiüti majd.
Mindig megy a hype a Klicskok ellen, de senki sem tudja még megszorítani sem őket.
- Nia
Berki Krisztián is aranyérmet szerzett nekünk(lólengés),hosszú idő után,az esélyes ANGOLt legyőzve,a pontszámuk ugyanannyi volt,de Krisztián volt a szebb kivitelezés.
-
http://jobbegyenes.blog.hu/2012/08/02/g ... n=blhshare
azért hihetetlen hogy ez a cionista zsindex mit meg nem enged magának..
azért hihetetlen hogy ez a cionista zsindex mit meg nem enged magának..
- Komax
- DSanton39
Pars Krisztián is olimpiai bajnok, ezzel teljessé tette a Krisztiánok napját.
és egy bronzunk is van, Módos Péter, birkózás.
és egy bronzunk is van, Módos Péter, birkózás.
- Süti
Az eddigi olimpiai bajnokaink, érmeseink, pontszerzőink közül senki sem tartozik a kiemelten támogatott sportágak sportolói közé.
Éljen soká a magyar labdarúgás!!!!
Éljen soká a magyar labdarúgás!!!!
- Nia
Fél órán belül két arany,a vizes sportok királyai vagyunk!
A női kajak négyes 500 méteren és a férfi páros 1000 méteren hozott aranyat.
Tegnap egy birkózónk ezüstöt szerzett,a női vízilabda válogatott pedig a bronzéremért játszhat.
A férfi kézisek most játszanak Izland ellen,cél a legjobb négy közé jutás.A férfi vízilabdások is játszanak majd Olaszországgal(19:40),ott is a 4 közé jutás a cél!
Emellett rengeteg pontszerzőnk is van.
6 arany 2 ezüst 3 bronzérem eddig a termés,az éremtáblán a 9 helyen állunk(Kína,USA,N.Britannia az első 3)Helsinki még messze,de szép szereplés!
A női kajak négyes 500 méteren és a férfi páros 1000 méteren hozott aranyat.
Tegnap egy birkózónk ezüstöt szerzett,a női vízilabda válogatott pedig a bronzéremért játszhat.
A férfi kézisek most játszanak Izland ellen,cél a legjobb négy közé jutás.A férfi vízilabdások is játszanak majd Olaszországgal(19:40),ott is a 4 közé jutás a cél!
Emellett rengeteg pontszerzőnk is van.
6 arany 2 ezüst 3 bronzérem eddig a termés,az éremtáblán a 9 helyen állunk(Kína,USA,N.Britannia az első 3)Helsinki még messze,de szép szereplés!
- DSanton39
nagy grat nekik!
egyedül Vajda Attila hozzáállása nem volt szimpatikus a 6. helyéhez. miután címvédője a számnak, és szarba alázzák, 6. lesz, képes azt nyilatkozni hogy ő ezzel elégedett mert kihajtotta magát és hogy ő a legjobb magyar kenus...
szerencsére a többi magyar sportoló hozzáállása nem ilyen, mert akkor egy érmünk sem lenne.
egyedül Vajda Attila hozzáállása nem volt szimpatikus a 6. helyéhez. miután címvédője a számnak, és szarba alázzák, 6. lesz, képes azt nyilatkozni hogy ő ezzel elégedett mert kihajtotta magát és hogy ő a legjobb magyar kenus...
szerencsére a többi magyar sportoló hozzáállása nem ilyen, mert akkor egy érmünk sem lenne.
- Nia
Milyet játszanak a kéziseink(félidőben 16-12 volt nekünk),te jó ég!2szer vezettek össze-vissza az izlandiak,ebből egyszer a végén(persze ez is elég lett volna)!27-26 volt neki 7 méterest kaptak és az iszonyat jól védő fazekas 14 mp.-el a vége előtt kivédte.27-27 hosszabbítás!
- Süti
Risztov Éva olimpiai bajnok lett.
- DSanton39
http://www.nemzetisport.hu/kerekpar/kerekpar-armstrongot-megfosztjak-het-tour-gyozelmetol-2167251
ez a sport már annyira szánalmas lett, gyakorlatilag nem tudok olyan Tour győztest mondani akiről ne derült volna ki később hogy doppingolt. bár igazából ez az egész dopping üldözés ebben a sportban felesleges, az öltönyös majmoknak is el kellene fogadni hogy az emberi teljesítőképességnek is vannak határai és nem lehet bírni 3 hétig ilyen terhelést némi segítség nélkül.
ez a sport már annyira szánalmas lett, gyakorlatilag nem tudok olyan Tour győztest mondani akiről ne derült volna ki később hogy doppingolt. bár igazából ez az egész dopping üldözés ebben a sportban felesleges, az öltönyös majmoknak is el kellene fogadni hogy az emberi teljesítőképességnek is vannak határai és nem lehet bírni 3 hétig ilyen terhelést némi segítség nélkül.
- Komax
Majd 10év múlva az is kiderül, hogy Cseh Laci 3X-os olimpiai bajnok Pekingben.
-