SERIE-A és SERIE-B (Átigazolások, meccsek, játékosok)

Minden labdarúgás az Interen kívül

Moderátorok: Interiscoming, internaZIOnaLe

Tombi1986

Re: SERIE-A és SERIE-B (Átigazolások, meccsek, játékosok)

Hozzászólás Szerző: Tombi1986 »

Mazzola írta: 2024.09.09. 11:51
interfan írta: 2024.09.09. 10:28 Azert a Juventus szepen kiszorta a selejteit, meg Kosticot is sikerult nagy nehezen kiszorni.

Szep kis selejt listat sikerult kitenniuk.

Kostic
Chiesa
De Sciglio
Djalo
Szczesny
Rugani
Alex Sandro
K.Jorge

Azert kemeny munka lehetett ennyi selejtet kiszorni...
Ez annál is szomorúbb,hogy nekünk csak egyetlen embert kellett volna elzavarni ,de azt sem sikerült. Arnával még megbékültem,de ha Correa bamba képét meglátom valahogy mindig ökölbe szorul a kezem. :thumbdown: Tartok tőle,hogy az évi 3,5 milliós fizetéséért végigüli a szezont a kispadon... :twisted:
Sajnos a felállt játékosok mögött van még egy szinttel Correa. Amúgy mindenestül el kellett volna küldeni.
Ennyiből Marotta tökéletes helyen van, mert idén nyáron hasonló faszságokat már nem engedte meg Inzghinak…
interfan

Hozzászólás Szerző: interfan »

Tombi1986 írta: 2024.09.10. 06:10
interfan írta: 2024.09.09. 10:28 Azert a Juventus szepen kiszorta a selejteit, meg Kosticot is sikerult nagy nehezen kiszorni.

Szep kis selejt listat sikerult kitenniuk.

Kostic
Chiesa
De Sciglio
Djalo
Szczesny
Rugani
Alex Sandro
K.Jorge

Azert kemeny munka lehetett ennyi selejtet kiszorni...
Ez annál is szomorúbb,hogy nekünk csak egyetlen embert kellett volna elzavarni ,de azt sem sikerült. Arnával még megbékültem,de ha Correa bamba képét meglátom valahogy mindig ökölbe szorul a kezem. :thumbdown: Tartok tőle,hogy az évi 3,5 milliós fizetéséért végigüli a szezont a kispadon... :twisted:
Sajnos a felállt játékosok mögött van még egy szinttel Correa. Amúgy mindenestül el kellett volna küldeni.
Ennyiből Marotta tökéletes helyen van, mert idén nyáron hasonló faszságokat már nem engedte meg Inzghinak…
Viszont amilyen jol kiszorta a selejteket a Juventus, es amilyen jol is igazolt papiron, annyira tragikus lett a szponzor keresesuk.
Nyilvan mi megse szolaljunk, mert ami a Pirelli utan ment egeszen 2024-ig az Oaktree megerkezeseig, az valami tragikomedia volt, es a vilag rajtunk rohogott.
Viszont most profi szerzodeseket kotottunk, kulonosen kiemelkedo a Qatari Allammal levo szerzodeseink, ami verprofi.

Na a Juventus meg tovabbra sem talalja a Jeep utani uj foszponzort.
Majd elmennek Qatarba, Szaudiakhoz, meg az Emirsegekben, es ugyis talalnak, ez volt a logika.
Hat a Szuper Gazdag Arab Allamok beintettek.
Vegul megtalaltak az ITA legitarsasagot, azt is mar ugy, hogy a kezdeti 50m keres lement 30m-ra, aztan meg ez sem sikerult.
Legalabb ezzel kicsit szenvednek.
PellerG

Hozzászólás Szerző: PellerG »

interfan írta: 2024.09.10. 11:12

Viszont amilyen jol kiszorta a selejteket a Juventus, es amilyen jol is igazolt papiron, annyira tragikus lett a szponzor keresesuk.
Nyilvan mi megse szolaljunk, mert ami a Pirelli utan ment egeszen 2024-ig az Oaktree megerkezeseig, az valami tragikomedia volt, es a vilag rajtunk rohogott.
Viszont most profi szerzodeseket kotottunk, kulonosen kiemelkedo a Qatari Allammal levo szerzodeseink, ami verprofi.

Majd elmennek Qatarba, Szaudiakhoz, meg az Emirsegekben, es ugyis talalnak, ez volt a logika.
Vegul megtalaltak az ITA legitarsasagot, azt is mar ugy, hogy a kezdeti 50m keres lement 30m-ra, aztan meg ez sem sikerult.
A Jeep elment Agnellivel?
Interfan1000

Hozzászólás Szerző: Interfan1000 »

Az inkább a Stellantis-szal ment el, meg Tavares-sel!
interfan

PellerG írta: 2024.09.10. 17:20
interfan írta: 2024.09.10. 11:12

A Jeep elment Agnellivel?
Igen.
Lejart 24 nyaran a Jeep szerzodes, es nem tortent hosszabbitas.
interfan

Serie A csapatok atlageletkora:

1. Verona: 23.9
2. Lecce: 23.9
3. Parma: 24.1
4. Empoli: 24.6
5. Bologna: 24.8
6. Genoa: 24.8
7. Udinese: 25.0
8. Venezia: 25.1
9. Juventus: 25.2
10. Milan: 25.2
11. Fiorentina: 25.3
12. Roma: 25.7
13. Torino: 25.9
14. Lazio: 26.1
15. Como: 26.6
16. Atalanta: 26.8
17. Cagliari: 26.8
18. Monza: 27.2
19. Napoli: 27.4
20. Inter: 28.5
R9.

Hozzászólás Szerző: R9. »

neztem a juve meccset, aranyosak :)
kieso como elleni gyozelem utan mar cityt akartak verni meg scudettot nyerni a szurkoloi..most megusztak a vegen a vereseget
interfan

R9. írta: 2024.09.14. 19:51 neztem a juve meccset, aranyosak :)
kieso como elleni gyozelem utan mar cityt akartak verni meg scudettot nyerni a szurkoloi..most megusztak a vegen a vereseget
Nezd, ezt tovabbra is a szurkolok 1% aki ilyenekrol almodik.
Interesek kozott is megvan aki triplazasrol beszel az idei szezonban.

Juventus nagyon jol erositett, Mottaval nagyot huztak a padon is, viszont meg a Juventus kerete nem Scudetto szint.
(Igaz a Milan vagy a Napoli kerete sem volt az, megis bajnokok lettek)

Ettol fuggetlenul azert a realitas a Juventusnal is az ami mindenhol 2-3.hely.
Ezt a bajnoksagot is csak mi bukhatjuk el, ha ezt nem tesszuk meg, ez az idei Juventus meg nem lesz bajnok.
Jovore lehet, sot akar jovore ok lehetnek az eselyesek is, ahogy mi vagyunk mar 5.eve, de iden meg ez a Juventus onerobol nem Scudetto szint, es nem Scudetto eselyes.
interfan

Fonsecat a hirek szerint mar csak egy Inter veres mentheti meg.
Ha kikapnak tolunk is biztosan repul.

Egyes forrasok szerint mar kesz is az utod, aki Allegri lehet, mar targyaltak is a felek.

Egyebkent lehangolo volt nezni ezt a hullagyenge Milant, elkepeszto mennyire melyen vannak es mekkora kaosz van ott.
En nem is tudom mikor volt ennyire remgyenge ez a Milan, pedig a jatekoskeret nem rossz, dehat ettol a Fonsecatol nagyobb szerencsetlent keresve sem talaltak volna.
Ibrahimovic otlete terve volt Fonseca, haaat bejott...
R9.

vasarnap kirugjuk fonseca alol a szeket :)
nemmindegyazneked

Hozzászólás Szerző: nemmindegyazneked »

A Róma menesztette De Rossit.
interfan

nemmindegyazneked írta: 2024.09.18. 10:27 A Róma menesztette De Rossit.
Szerintem ez egy jo dontes, meglehetosen kilatastalan helyzetben volt a Roma es az egesz jatek ami ott ment.

Kivancsi vagyok ki lesz az utod, hirek szerint ugyanugy mint a Milan Allegrit akarjak meggyozni.
nemmindegyazneked

Róma > Juric Kb már biztos. Romano lehozta.
interfan

nemmindegyazneked írta: 2024.09.18. 14:05 Róma > Juric Kb már biztos. Romano lehozta.
Hat nem tudom, erdekes dontes.
Lehet nem tudtak jobbat talalni, de ez a Juric nalam meglehetosen nagy langyos viz.
nemmindegyazneked

Eléggé :D Viszont annyi, hogy csak szezon végéig. Ha BL helyen végeznek automoatikus +1 év. Ez még vállalható is.
Cupi

Hozzászólás Szerző: Cupi »

interfan írta: 2024.09.18. 15:05
nemmindegyazneked írta: 2024.09.18. 14:05 Róma > Juric Kb már biztos. Romano lehozta.
Hat nem tudom, erdekes dontes.
Lehet nem tudtak jobbat talalni, de ez a Juric nalam meglehetosen nagy langyos viz.
Ez a Juric tipik olyan arc, hogy egy adott csapatból egy erős középcsapatot tud csinálni. Na ugye csak itt az a gond a Roma-nál nem ez a cél. :D
Tombi1986

interfan írta: 2024.09.18. 10:44
Szerintem ez egy jo dontes, meglehetosen kilatastalan helyzetben volt a Roma es az egesz jatek ami ott ment.

Kivancsi vagyok ki lesz az utod, hirek szerint ugyanugy mint a Milan Allegrit akarjak meggyozni.
Nyáron miért kellett három éves szerződést aláírni?
brecsinho

Hozzászólás Szerző: brecsinho »

Szerintem vasárnap a fél Olimpico lángolni fog,ma már a játékosokat kergették az ultrák az edzőközpontban,durva káosz van ott..nem tudni mi lehet a háttérben,de szerintem DDR valakit nagyon megsérthetett :roll:
PellerG

interfan írta: 2024.09.18. 10:44

Szerintem nem jó döntés.
A statjai rendben voltak év eleje óta (30m=14 gy-9d-7v).
Ráadásul egy Juricra lecserélni, aki szerintem taktikailag nagyon merev.
Ez a Roma szerintem összeállt volna októberben.
Korainak érzem a váltást, de a hírek szerint a tulajdonos valamelyik emberével nem jöttek ki.
R9.

csomo penzt elkoltottek, nem kockaztathatjak a bl helyet
es az inter/napoli/juve mogott sztem lesz tolongas a 4.helyre
interfan

R9. írta: 2024.09.19. 06:02 csomo penzt elkoltottek, nem kockaztathatjak a bl helyet
es az inter/napoli/juve mogott sztem lesz tolongas a 4.helyre
De Rossit ki kellett tenni, mert totalisan kilatastalan helyzetben voltak.

Viszont ez a Juric, haat nem tudom vele mennyire lehet BL hely.
Nyilvan akarhattak Allegrit, ha o nemet mondott, es es sok ertelmezheto szabad edzo nem igazan van.
Viszont nekem vannak eros ketelyeim, hogy Juriccal lesz e BL hely nekik.
R9.

kivancsi vagyok milan kit fog kinevezni miutan szetbombaztuk oket vasarnap :)

allegri, tuchel?
interfan

R9. írta: 2024.09.19. 07:28 kivancsi vagyok milan kit fog kinevezni miutan szetbombaztuk oket vasarnap :)

allegri, tuchel?
Tuchel nem hiszem hogy ellvallalna oket.

Allegri a fo celpont.
Alternativakent Sarri es Terzic nevet irjak.

Fonsecatol barmelyik fenyevekkel jobb.

Aztan persze lehet lesz belole egy NoName valaki, mint Juric a Romanal. :D
nemmindegyazneked

Olaszok közül Sarri a favorit, de Tuchel sem zárkózik el, szívesen tárgyal a klubbal. Di Marzio írta. Concenciao is képben van. Vagy öt név került elő, és komolyabb nevek írják ezeket, nem himi-humi oldalak (Moretto, Vitello, meg DM).

Meg azt is, hogy a derby kimenetelétől teljesen függetlenül lapátra kerülhet Fonseca.
Cupi

Valaki mondjá már meg nekem, hogy ha vannak munka nélkül a piacon Fonseca-nal minőségibb edzők akkor minek őt hozták? :D
Drukkerek 90%-a látta bukó lesz a pali....oké nem vagyunk szakemberek de azért na....
interfan

Cupi írta: 2024.09.19. 08:46 Valaki mondjá már meg nekem, hogy ha vannak munka nélkül a piacon Fonseca-nal minőségibb edzők akkor minek őt hozták? :D
Drukkerek 90%-a látta bukó lesz a pali....oké nem vagyunk szakemberek de azért na....
A valasz egy: Ibrahimovic.

O akarta, es ha o akarja akkor az lesz.

Most is BL meccs elott eloben kiall nagypofaval es beszol mindenkinek, o a fonok, o parancsol, mindenki mas csak neki dolgozik.

https://www.nemzetisport.hu/olasz-labda ... t-bobannak

Hat igen...
R9.

Két szinttel feljebb képzelte magát; nagy volt a szája, de a fontos meccseken játékosként is rendszeresen kudarcot vallott. Most "főnökként" is hibázott
interfan

R9. írta: 2024.09.19. 11:55 Két szinttel feljebb képzelte magát; nagy volt a szája, de a fontos meccseken játékosként is rendszeresen kudarcot vallott. Most "főnökként" is hibázott
Ibrahimovic jeloltje most Tudor.
Tulajdonosok viszont Allegri vagy Sarri akarjak a padra.

Megint kijon e az Ibrahimovic idezet, hogy "hadd magyarázzam el: én vagyok a főnök, mindenki más nekem dolgozik.”
Cupi

interfan írta: 2024.09.20. 12:02
R9. írta: 2024.09.19. 11:55 Két szinttel feljebb képzelte magát; nagy volt a szája, de a fontos meccseken játékosként is rendszeresen kudarcot vallott. Most "főnökként" is hibázott
Ibrahimovic jeloltje most Tudor.
Tulajdonosok viszont Allegri vagy Sarri akarjak a padra.

Megint kijon e az Ibrahimovic idezet, hogy "hadd magyarázzam el: én vagyok a főnök, mindenki más nekem dolgozik.”
Bevallom ebből a sorból én Sarritól tartanék mert ő képes lehet összekapni őket. Allegrit is bukónak érzem....Tudor meg főleg. ;)
Stankov

Hozzászólás Szerző: Stankov »

Egy Sarri pl tuti nem engedi hogy belepofázzon a svéd.
Még még Allegri akivel el tudom képzelni hogy megtalálják a közös hangot,de ez az " én vagyok a főnök" :lol: :lol: :lol: Annyira tipikusan Ibra.

Addig előre lépés nem lesz ott amíg ez egoista majom ott ugrabugrál, játsza az eszét
interfan

Stankov írta: 2024.09.20. 14:42 Egy Sarri pl tuti nem engedi hogy belepofázzon a svéd.
Még még Allegri akivel el tudom képzelni hogy megtalálják a közös hangot,de ez az " én vagyok a főnök" :lol: :lol: :lol: Annyira tipikusan Ibra.

Addig előre lépés nem lesz ott amíg ez egoista majom ott ugrabugrál, játsza az eszét
Giancarlo Padovan mondta azt, hogy Fonsecaval egyutt Ibrahimovicnak is repulnie kell, mivel az o valasztasa volt, es o akarta Fonsecat mindenkeppen a Milanba.

Abszolult igaza van, es ahogy Stankov te is irod, addig elorelepes nem lesz amig ez a bohoc ott van.

Amerikaiak legnagyobb baklovese volt Ibrahimovic, es az hogy ekkora hatalmat kapott ez a sportszakmailag finomam szolva sem hozzaerto ember.
cuchu11

Hozzászólás Szerző: cuchu11 »

interfan írta: 2024.09.20. 15:08
Stankov írta: 2024.09.20. 14:42 Egy Sarri pl tuti nem engedi hogy belepofázzon a svéd.

Giancarlo Padovan mondta azt, hogy Fonsecaval egyutt Ibrahimovicnak is repulnie kell, mivel az o valasztasa volt, es o akarta Fonsecat mindenkeppen a Milanba.

Abszolult igaza van, es ahogy Stankov te is irod, addig elorelepes nem lesz amig ez a bohoc ott van.

Amerikaiak legnagyobb baklovese volt Ibrahimovic, es az hogy ekkora hatalmat kapott ez a sportszakmailag finomam szolva sem hozzaerto ember.
Amíg Ibra ott van, addig szerintem sem kell aggódni a Milan miatt.
Nyugodtan hátradőlhetünk... 8-)
Stankov

Belefutottam egy roma oldalba....
Terzic,Tuchel, Xavi nevek írtak :D De a legjobb
Klopp :D :D :D és halál komolyan gondolják,az egyetlen dolog ami miatt nem ment oda a német mert pihenni akar :D Pedig ugyanazt a projektet fel tudják mutatni amit a Pool vagy a Dortmund.

Nyilván vannak szurkolók akik néha elrugaszkodnak a valóságtól... De ez. Hát kiégtem
interfan

Stankov írta: 2024.09.21. 05:47 Belefutottam egy roma oldalba....
Terzic,Tuchel, Xavi nevek írtak :D De a legjobb
Klopp :D :D :D és halál komolyan gondolják,az egyetlen dolog ami miatt nem ment oda a német mert pihenni akar :D Pedig ugyanazt a projektet fel tudják mutatni amit a Pool vagy a Dortmund.

Nyilván vannak szurkolók akik néha elrugaszkodnak a valóságtól... De ez. Hát kiégtem
Na igen, es lett belole egy Juric. :D

Leirja barki azt a Kloppot, aki nem is olyan reg elmondta, nem lesz Olaszorszagban edzo, szereti az Olasz eteleket, de ennyi amit tud, es ennyi amit erdekli ot Olaszorszagbol.
interfan

Azert a Juventus kapcsan nem veletlenul irnak "Vlahovic horror showrol".

Nem lehet ugy a bajnoki cimert kuzdeni, hogy nincs egy eppkezlab csatarod.

Motta nagyon szepen osszerakta a Juventust, most is a Napoli fole nottek, de ha nincs csatarod, akkor golod se lesz.
Vedekezes hibatlan, konkretan 0 golt kaptak eddig, es a BL-be is lehoztak kapott gol nelkul a rendesjatekidot, 94 percben kaptak egy golt.
Azert ez 6 meccsen nem rossz teljesitmeny, sot.

Tamadojatekot is szepen megcsinalta, ahogy eddig mindig.
De ha nincs csatarod aki kepes meccseket eldonteni, akkor ez lesz a vege.
Itt lesz a Juventus ugymond "veszte", amiert szerintem nem tudnak majd Scudettoert komolyan harcolni.
Nincs csatar...

Ami meg erdekes szamomra, hogy egyelore mennyire nem megy Douglas Luiznak, sot nem hogy nem megy, egyenesen gyenge, es meg a kezdobe sem fer be.
Stankov

Már írják is hogy Zirkzee Vlahovic cserét akarnak a Muval vagy akár Hojlund is képbe kerülhet náluk
interfan

Stankov írta: 2024.09.22. 10:16 Már írják is hogy Zirkzee Vlahovic cserét akarnak a Muval vagy akár Hojlund is képbe kerülhet náluk
Jonathan David a fo jelolt a Juventusnal, csucsfizetessel csabitjak, de Davidnek tovabbra is a kedvenc csapata a Barcelona, vagy a PL a vagya.

Nem tudom ezt a Vlahovicot is kire tudjak majd rasozni...
Ennyire a MU sem lesz hulye szerintem.
interfan

interfan írta: 2024.08.30. 09:29
PellerG írta: 2024.08.30. 08:06
interfan írta: 2024.08.30. 05:39

Azert az kemeny, hogy Danso megbukott az orvosin a Romanal...
Mar vissza is kuldtek a Lensbe.
Akik nem is értik a dolgok, merthogy tavaly lejátszott 38 meccset náluk.
Így most Djalot viszik a Juvétól.
Valamit biztosan talaltak, azert beszedes dolog, hogy egy orvosin megbuksz...
Nyilvan a Lens nem fogja azt mondani, hogy egy alkalmatlan jatekos, mivel akkor hogy tudnak barmikor is, barkinek is eladni.
Azota mar kiderult mit talalt a Roma, Dansonak szivmuteten kell atesnie.
Szivkaterezes lesz a muteten.

https://romapress.net/from-austria-kevi ... a-medical/

https://m.tuttomercatoweb.com/serie-a/r ... re-2014983
interfan

Juventus targyalt J.David kapcsan a jatekossal es az ugynokevel is.
Mar iden nyaron is 5m alairasit penzt, es 5m feletti fizetest kert a jatekos.
Most ez az osszeg a tobbszorosere emelkedett, 15m koruli alairasi, es 10m koruli fizetest kernek.
David a kedvenc csapataba a Barcelonaba igazolni, vagy a PL ahonnan varja a csapatok erdeklodeset es ajanlatat.
interfan

interfan írta: 2023.12.28. 12:58
Real Madrid, Barcelona, Atletico Madrid, Inter, Milan, Roma, Juventus, Tottenham, Chelsea, West Ham, MU, es meg hany csapat, ugynezki egymasnak adjak a kilincset az Europai nagycsapatok Qatarban, az Emirsegekben, es Szaud-Arabiaban. :D :D
Nem beszelve a Szovetsegekrol, lasd Spanyol bajnoksag, lasd Olasz bajnoksag, Francia bajnoksag, akar szponzoracio, akar kozvetitesi jogok.
Vajon kinek jon be? Nagy a verseny az biztos.
MU-nak mar nem az biztos, szegeny MU szurkolok letargiaba is vannak azota, remelem azert jobbra fordul a sorsuk, raferne a MU-ra.
Van akinek meg mar be is jott, akar egyuttmukodesek, akar szponzori szerzodesek, akar reklam szerzodesek, lasd Real, Atletico, Roma, sot akar mi is a Qatari Allammal es a Qatar Airwaysel valo egyuttmukodes, sot a kuszobon allo foszponzor szerzodessel, vagy a La Liga.
Szakit e valaki meg nagyobbat, es sikerul e tulajdonoskent, vagy resztulajdonoskent bevonzani oket, esetleg Olaszorszagnak is kotni egy oriasi osszegu kozvetitesi jogok szerzodest.
Hogy ott keresnek befektetot, vevot, szponzort, partnert ez kb az egesz vilagra igaz.
Elmult hetek/honapokban a teljessege igenye nelkul:
Inter, Milan, Roma, Juve, Real, Barca, Atletico, Tottenham, Chelsea, West Ham, MU mind-mind egymasnak adtak a kilincset, es ajanlottak befektetesre, partnersegre, szponzoraciora sajat csapatukat. Nem beszelve az Orszagok Labdarugo Szovetsegeirol, lasd Spanyol, Olasz, Francia.
Ahogy azt mar egyszer irtam, meglatjuk kinek jon ez be, ki tud bevonzani valamit, ki tud igazan nagyot szakitani.
Most eppen a Roma a soros a tersegben.
Szaudi befektetoknek probaljak eladni a Romat.
Szaudi Allam nemet mondott a Romara, most Szaudi maganbefeketonek ajanljak a csapatot.

Termeszetesen az Amerikaik es Friedkin elmondta, szo sincs eladasrol, es tovabbra is maximalisan tamogatjak a Romat az Everton mellett is.
Tombi1986

Como nyert az Atalanta ellen az sem gyenge.
Az idei bajnokság totál kérdőjeles. Többet az Atalanta-nak előre oda adták az ezüstérmet….
interfan

Tombi1986 írta: 2024.09.25. 06:24 Como nyert az Atalanta ellen az sem gyenge.
Az idei bajnokság totál kérdőjeles. Többet az Atalanta-nak előre oda adták az ezüstérmet….
Azert aki az Atalantanak oda adta az ezustermet, erdekes gondolkozas volt barkitol is...

Szerintem a BL hely is erosen kerdojeles, sot...

Bajnoki cimre valo oddsok ezek voltak a rajt elott:

Inter: 1,75X
Juventus: 4,50X
Napoli: 5,50X
Milan: 7,50X
Atalanta: 20X
Roma: 25X
Lazio: 45X

Szerintem ez volt a legkozelebb a realitashoz, es nem ilyen Atalanta es tarsaik.
PellerG

Már írtam korábban is, az Atalanta mindig ősszel ébred és tavasszal járnak a csúcson.
A BL-helyük szerintem nem kérdés.
Eleve vicc 5!! meccs után leírni egy csapatot ilyen kijelentésekkel.
interfan

PellerG írta: 2024.09.25. 07:20 Már írtam korábban is, az Atalanta mindig ősszel ébred és tavasszal járnak a csúcson.
A BL-helyük szerintem nem kérdés.
Eleve vicc 5!! meccs után leírni egy csapatot ilyen kijelentésekkel.
En azert nem mernem azt leirni, hogy az Atalanta "BL helyuk nem kerdes".
Idei bajnoksag nagyon kaotikus lehet, par hete meg Conte kirugasarol volt szo, most meg elso szamu kihivoi az Internek az Olaszok szerint.
Nyilvan ebben is vannak vegletek, na de akkor is.
Fonseca-Milan storyt inkabb ne is hozzuk fel...

Ha csak 4 csapat indulhat majd, akkor szerintem erosen kerdojeles meglesz e az Atalantanak a top 4.
Aztan persze a szezon vegen kiderul.
Ha 5 csapat lesz iden is BL helyen, akkor szerintem is meglesz nekik.
interfan

interfan írta: 2024.08.31. 18:26
interfan írta: 2024.08.13. 17:40 Eleg hamar valasz erkezett ra, hogy Varane miert csak a Comonak kellett, es miert nem kellett senki masnak meg ingyen sem...

https://m.fcinternews.it/il-resto-della ... ese-961421

Komolyabb terdserulest szenvedett, legalabb 1,5 honap kihagyas var ra.
A helyzet azota meg jobb, a Como hivatalosan sem nevezte Varanet a Serie A-ra bajnoki szezonjara.

Legfrisebb hirek szerint szerzodesbonthat a Como Varanel.

https://www.calciomercato.com/news/como ... ie-a-91969

Valami egeszen elkepeszto mekkora melysegbe jutott el par ev alatt Varane.
Hihetetlen hogy par eve a vilag egyik legjobb KH-ja, ma olyan szinten van, hogy a vilagon senkinek nem kell, es egy Como is kiakarja rugni.
Dobbenet.
Ha van emberi tragedia...
Azota mar hivatalos is, raadasul hivatalosan is visszavonult Varane.
Cupi

Sajna ezt szar milant jol felhoztuk mentalisan a szar derby teljesitmennyel....most latszik elhittek ujra harcolhatnak a bajnoki cimert. :(
Pedig egy rivalist a melybe lokhettunk volna. Erre most teli vannak onbizalommal.
R9.

en nem aggodok miattuk, tipik milan van 2-3 jo meccsuk aztan kesobb mar megint edzovaltasrol lesz szo :D
JustyINTER

Hozzászólás Szerző: JustyINTER »

R9. írta: 2024.09.28. 07:58 en nem aggodok miattuk, tipik milan van 2-3 jo meccsuk aztan kesobb mar megint edzovaltasrol lesz szo :D
Primitiv szurkolo ismerve, hogy mindig massal foglalkozik.
Ahelyett hogy a sajat hibainkat, golkeptelen csatarunkat
latnak, inkabb a masikat szidjuk. Mint amikor bajnokok lettek, majd ugyis kikapnak, ugysem nyernek.
Most is csak mi tudjuk elbukni a bajnosagot meg ugyis, hogy itt nullas mercato kell ott meg 100 milliok ropkodnek.
R9.

JustyINTER írta: 2024.09.28. 08:57
R9. írta: 2024.09.28. 07:58 en nem aggodok miattuk, tipik milan van 2-3 jo meccsuk aztan kesobb mar megint edzovaltasrol lesz szo :D
Primitiv szurkolo ismerve, hogy mindig massal foglalkozik.
Ahelyett hogy a sajat hibainkat, golkeptelen csatarunkat
latnak, inkabb a masikat szidjuk. Mint amikor bajnokok lettek, majd ugyis kikapnak, ugysem nyernek.
Most is csak mi tudjuk elbukni a bajnosagot meg ugyis, hogy itt nullas mercato kell ott meg 100 milliok ropkodnek.
eddig mindent meg is tesz a csapat h elbukja, 5 meccs alatt 7 pontot buktunk
ma vizvalaszto lesz
interfan

Ennyit szamit van e csatarod, ha Vlahovic csatarra emlekezteto jatekot nyujt, egybol jonnek a Juventus golok.
(Meg ha az egyik gol tizenegyesbol is volt)

Nekem meg mindig nagyon durva, hogy a Juventus meg mindig nem kapott egyetlen 1db golt sem.
Ott ahol mi kettot kaptunk Genoaba, ok nullat.
Nekunk van 6 fordulo alatt 7 kapott golunk, nekik 6 fordulo = 0 kapott gol.

Es ha mar itt jarunk, tavaly december vegeig, azaz a 17. fordulo utan volt 7db kapott golunk.
Iden szeptember vegeig, azaz 3 honappal korabban, es 11 forduloval korabban azaz 6. meccs utan elertuk a 7 kapott golt.
Olasz bajnoksagot pedig majdnem szinte mindig az nyer, aki a legkevesebb golt kapja.
Nagyon remelem Inzaghi surgosen rendbeteszi a vedelmet.
Válasz küldése