Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)

Minden ami a csapattal kapcsolatos

Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming

Cupi

Re: Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)

Hozzászólás Szerző: Cupi »

PellerG írta: 2024.10.01. 23:15
Cupi írta: 2024.10.01. 23:00 Mondjuk azt valaki megmagyarázhatná, hogy egy már megnyert meccsen Acerbinek miért kellett fél órára bejönni? Nem pihenhetett volna egy egész meccset? :shock: Kicsit olyan mintha a mester szarul érezte volna magát, hogy nem látja a pályán ezért amikor már nagyon nem bírta behozta gyorsan. ;)
Egyrészt.
Másrészt mert De Vrij sárgás volt, és Acerbin kívül mindenkit lecserél aki besárgul meccs közben.
Ez jogos. Kiment a fejemből a sárga amikor ezt a kérdést feltettem. :)
Festa

Hozzászólás Szerző: Festa »

interfan írta: 2024.10.02. 07:09
Tombi1986 írta: 2024.10.02. 06:36 Nagyon rossz, hogy nem lehet normálisan meccseket nézni.
Tudom elő kellene fizetni…
RTL +-n milyen a közvetítés?
Milyen a kozvetites?
Ilyen:

"
A változások láthatóan minőségbeli visszaeséssel is járnak. Amikor az RTL-csoport 2023-ban bejelentette, hogy övék lesz a jog, teljesen új stúdiót ígértek és a legmodernebb stúdiótechnikát, ezzel szemben az RTL-híradó régi stúdiójában készül a műsor. Ez is arra utaló jel, hogy immár ott spórolnak, ahol lehet.
"

Bocsi, ezt nem hagyhattam ki. :)
Emlékszem amikor sok éve az RTL klubnál volt az Nb1 közvetítés és,hogy ne ütközzön a Barátok Közt aktuális epizòdjával ezért az UTE-Fradit is 11 30-ra rakták…Léderer a szakma csùcsa.Kabát Fc az kell ennek az országnak nem top foc :D
interfan

Hozzászólás Szerző: interfan »

Festa írta: 2024.10.02. 09:03
Tombi1986 írta: 2024.10.02. 06:36 Nagyon rossz, hogy nem lehet normálisan meccseket nézni.
Milyen a kozvetites?
Ilyen:

"
A változások láthatóan minőségbeli visszaeséssel is járnak. Amikor az RTL-csoport 2023-ban bejelentette, hogy övék lesz a jog, teljesen új stúdiót ígértek és a legmodernebb stúdiótechnikát, ezzel szemben az RTL-híradó régi stúdiójában készül a műsor. Ez is arra utaló jel, hogy immár ott spórolnak, ahol lehet.
"

Emlékszem amikor sok éve az RTL klubnál volt az Nb1 közvetítés és,hogy ne ütközzön a Barátok Közt aktuális epizòdjával ezért az UTE-Fradit is 11 30-ra rakták…Léderer a szakma csùcsa.Kabát Fc az kell ennek az országnak nem top foc :D
Na igen, milyen igazad is van.
Mindenhol mas a szinvonal es a minoseg, ott ilyen. :D :D :D
möszi

Hozzászólás Szerző: möszi »

Milyen a kozvetites?
Ilyen:

"
"

Interfan szokásos hangulatkeltésével szemben az igazság az, hogy teljesen jó a minőség. Vele ellentétben, én nem az NSO-s/Origos/Mandineres/Indexes stb. pártpolitikailag korrekt hisztijére hagyatkozom, hanem saját tapasztalatra. Ez pedig abszolút pozitív. Éles a kép, egyáltalán nem akad, visszatekerhető, visszanézhető és eddig volt magyar kommentár is, amit persze én örömmel kihagynék, de ez az én hülyeségem. Nem értem a hisztit még mindig, pláne Inter szurkolóktól... Évek óta arra várok, hogy legyen olyan opció, amelyért bár fizetek, de az összes meccset kedvem szerint nézhetem. Most ez realitás, 2-3 korsó sör áráért egy hónapra. Nekem megéri, mert nem sörözök/dohányzok, így jut előfizetésre is. :)
Festa

interfan írta: 2024.10.02. 07:29 En par dolgot tovabbra sem ertek, es tovabbra is teljes homaly ez szamomra, es ez visszakapcsolodik a nyari mercatohoz.
Elore elnezest mindenkitol, mert ennek sok koze nincs a tegnapi meccshez, a bajnoksaghoz meg annyi sem.

Annyibol igazolhattunk amennyiert eladtunk, magyarul 20m-ert adtunk el, es 20m-ert igazoltunk.
Volt 20m euronk, es ebbol vettunk egy Josep Martinez-Palacios parost.
Mikozben csatart nem....

Gyonyoru hogy Taremi golt rugott egy 25. rangu Zvezda ellen, lehet egy Ujpest ellen az akciogol is osszejott volna.
Nyilvan tegnap jol jatszott a vak is latta, dehat milyen szinvonalu volt az ellenfel.
Szinten gyonyoru Arnautovic golja, lehet egy Paks ellen a duplazas is meglett volna.
Viszont azert ezen kivul nem sok ertekelheto goljuk, vagy megmozdulasuk volt komolyabb szinten eddig.
Tehat barmelyik meccset nezem 2db csatarunk volt, es Martinez is ebbol most lotte elso ket goljat az Udinese ellen.

Kifizettuk az osszes penzuket a Josep Martinez, Palacios parosra.
Ezt a Josepet is elhoztuk biodiszletnek 13,5m-ert.
Nyilvan a nyari felkeszulesen pokolian szar volt, Radu szintet hozott.
De ettol fuggetlenul ha egy ilyen 130. rangu Zvezda ellen sem jatszik, akkor mikor fog?
Ettol a Zvezdatol keves gyengebb ellenfelunk lesz iden.
Ha meg ennyire hulladek, hogy meg itt sem tesszuk be, akkor mi a ....ert fizettunk erte 13,5m eurot, ami az osszpenzunk nagyresze volt, es hoztunk egy biodiszletet, mikozben elol ilyen Arnautovic-Correa szintek ulnek a padon.

Ott ez a Palacios gyerek, nagyon jo fiatal, senki nem ismerte, senki nem tudott rola semmit, az egesz futball vilag sem, de hatha valakit csodat latott es megjelent neki a megvalto, aki megsugta ot kell leigazolni.
Eddig ez ok.
Ha lett volna penz, lett volna felesleges 6,5m, es mas poszton megvagyunk, szerintem senkit nem zavart volna, hogy ul egy 2. biodiszlet is a padon, akit meg raadasul a BL-re sem nevezunk.
Buchanan megserul, C.Augusto vissza a WB posztra, kell egy hatved, mert Bastoni csere.
Erre a Bastoni csere vagy C.Augusto (ahogy tavaly is), vagy atteszi oda Bissecket aki mint elmondta o regen baloldali KH volt a 3 vedoben.
Tehat a Bastoni helyettes posztra van 2 jatekosunk, es hoztunk egy embert 6,5m-ert, akit meg csak nevezni sem nevezunk a BL-re, es a leheto legnagyobb 0 percet jatszotta.

Ismetlem, ha elol kesz lettunk volna, es nem Arnautovic-Correa paros ulne a padon, senkit nem erdekelne, hogy elszortunk 20m-t ket padmelegitore, egy Chelsea is megteszi ezt csak ok 100m-t szornak el a padra.
Dehat nekunk ez volt osszpenzunk, elol nezhetjuk Correat es Arnautovicot, aki ismetlem gyonyoru hogy ilyen jelentektlen 0 Zvezdak ellen betalal, es lehet a Zalaegerszeg ellen mesterharmas is meglett volna, dehat na.

Nekem ez a nyar, es ezek a dontesek teljesen homaly kategoria, es nem latok semmifele ertelmes magyarazatot.
Szerintem ezen kár ennyit puffogni .Az Oaktree szabta meg a kereteket,de mivel Arnat nem tudtuk kirakni ezért maradt a 4 csatár ahova már tavasszal megszereztük Taremit így oda nem is néztünk embert csak az Izlandot akit nem is akartunk igazán.Szerintem Taremit pont egy olyan meccs után amikor a meccs legjobbjai kár elő venni mégha csak a Zvezda volt az ellenfél. Cserekapusra akit lehet legközelebb majd talán az olaszkupában fogunk látni valòban furcsa,hogy ennyit költöttünk,dehát nem mindig látunk bele a háttérba.

Inzaghi mùlik,hogy pl Zielinskit ,Bissecket vagy épp majd ha már többet tud Olaszul ,hogy fogja tudn használni.
interfan

En hetvegen a Torino ellen igy kezdenek:

Sommer
Pavard-DeVrij/Bisseck-Bastoni
Dumfries-Frattesi-Calhanoglu-Zielinski-Dimarco
Martinez-Thuram

Olaszoknal megint sok kritikat kap DeVrij es Zielinski is, de en szerintem mindketto megerdemelne a lehetoseget.

Ha nyerunk a Torino ellen, akkor szepen mindenki megnyugszik, es megmutatjuk Olaszorszagnak, hogy ki is a bajnok, kit is kell legyozni.
Ha ez valamiert nem sikerul (ne adja az eg), akkor meg jon majd megint az Olasz panik.

De szerintem nem lesz problema, nem rossz a Torino, ahogy iden az Udinese sem, de ahogy az Udineset, szerintem a Torinot is hozni fogjuk, mert most egyszeruen nyernunk kell.
interfan

Festa írta: 2024.10.02. 09:29
interfan írta: 2024.10.02. 07:29 En par dolgot tovabbra sem ertek, es tovabbra is teljes homaly ez szamomra, es ez visszakapcsolodik a nyari mercatohoz.
Elore elnezest mindenkitol, mert ennek sok koze nincs a tegnapi meccshez, a bajnoksaghoz meg annyi sem.

Annyibol igazolhattunk amennyiert eladtunk, magyarul 20m-ert adtunk el, es 20m-ert igazoltunk.
Volt 20m euronk, es ebbol vettunk egy Josep Martinez-Palacios parost.
Mikozben csatart nem....

Gyonyoru hogy Taremi golt rugott egy 25. rangu Zvezda ellen, lehet egy Ujpest ellen az akciogol is osszejott volna.
Nyilvan tegnap jol jatszott a vak is latta, dehat milyen szinvonalu volt az ellenfel.
Szinten gyonyoru Arnautovic golja, lehet egy Paks ellen a duplazas is meglett volna.
Viszont azert ezen kivul nem sok ertekelheto goljuk, vagy megmozdulasuk volt komolyabb szinten eddig.
Tehat barmelyik meccset nezem 2db csatarunk volt, es Martinez is ebbol most lotte elso ket goljat az Udinese ellen.

Kifizettuk az osszes penzuket a Josep Martinez, Palacios parosra.
Ezt a Josepet is elhoztuk biodiszletnek 13,5m-ert.
Nyilvan a nyari felkeszulesen pokolian szar volt, Radu szintet hozott.
De ettol fuggetlenul ha egy ilyen 130. rangu Zvezda ellen sem jatszik, akkor mikor fog?
Ettol a Zvezdatol keves gyengebb ellenfelunk lesz iden.
Ha meg ennyire hulladek, hogy meg itt sem tesszuk be, akkor mi a ....ert fizettunk erte 13,5m eurot, ami az osszpenzunk nagyresze volt, es hoztunk egy biodiszletet, mikozben elol ilyen Arnautovic-Correa szintek ulnek a padon.

Ott ez a Palacios gyerek, nagyon jo fiatal, senki nem ismerte, senki nem tudott rola semmit, az egesz futball vilag sem, de hatha valakit csodat latott es megjelent neki a megvalto, aki megsugta ot kell leigazolni.
Eddig ez ok.
Ha lett volna penz, lett volna felesleges 6,5m, es mas poszton megvagyunk, szerintem senkit nem zavart volna, hogy ul egy 2. biodiszlet is a padon, akit meg raadasul a BL-re sem nevezunk.
Buchanan megserul, C.Augusto vissza a WB posztra, kell egy hatved, mert Bastoni csere.
Erre a Bastoni csere vagy C.Augusto (ahogy tavaly is), vagy atteszi oda Bissecket aki mint elmondta o regen baloldali KH volt a 3 vedoben.
Tehat a Bastoni helyettes posztra van 2 jatekosunk, es hoztunk egy embert 6,5m-ert, akit meg csak nevezni sem nevezunk a BL-re, es a leheto legnagyobb 0 percet jatszotta.

Ismetlem, ha elol kesz lettunk volna, es nem Arnautovic-Correa paros ulne a padon, senkit nem erdekelne, hogy elszortunk 20m-t ket padmelegitore, egy Chelsea is megteszi ezt csak ok 100m-t szornak el a padra.
Dehat nekunk ez volt osszpenzunk, elol nezhetjuk Correat es Arnautovicot, aki ismetlem gyonyoru hogy ilyen jelentektlen 0 Zvezdak ellen betalal, es lehet a Zalaegerszeg ellen mesterharmas is meglett volna, dehat na.

Nekem ez a nyar, es ezek a dontesek teljesen homaly kategoria, es nem latok semmifele ertelmes magyarazatot.
Szerintem ezen kár ennyit puffogni .Az Oaktree szabta meg a kereteket,de mivel Arnat nem tudtuk kirakni ezért maradt a 4 csatár ahova már tavasszal megszereztük Taremit így oda nem is néztünk embert csak az Izlandot akit nem is akartunk igazán.Szerintem Taremit pont egy olyan meccs után amikor a meccs legjobbjai kár elő venni mégha csak a Zvezda volt az ellenfél. Cserekapusra akit lehet legközelebb majd talán az olaszkupában fogunk látni valòban furcsa,hogy ennyit költöttünk,dehát nem mindig látunk bele a háttérba.

Inzaghi mùlik,hogy pl Zielinskit ,Bissecket vagy épp majd ha már többet tud Olaszul ,hogy fogja tudn használni.
Most az hogy van egy kereted ami 0, amit "megszabott az Oaktree", az eddig ok.
Viszont, az mar ugymond rank volt bizva, hogy az eladasokbol beszedett 20m-t kit veszunk.
En ertem hogy Inzaghi szerint Arnautovic mennyire jo, Correa meg foleg, de sajnos a valosag nem biztos hogy ez.

Innentol kezdve pedig a lenyeg, hogy volt 20m euronk, amibol 0 csatart vettunk.
Eddig pedig csataraink finomam szolva sem meggyozoek.
Nyilvan van ket kezdoszint, de Martinez is pl most kezdte el loni a golokat.
Viszont a pad...
Nyilvan tevedjek, de ha megserul elol a kezdo, akkor komoly gondok lehetnek.

Nyilvan Inzaghin mulik, mennyire hasznalja a Bisseck, Zielinski, Frattesi sort, ez egy masik tema, es ez igy van.
De ettol fuggetlenul elol nincs is igazan kit hasznalni, mert nem igazoltunk senkit oda, pedig lett volna 20m euro, amit ugy koltottunk el ahogy fentebb lett reszletezve.
Nyilvan lehet tevedek, de semmifele racionalis es magyarazhato okokat nem latok a nyari dontesekre ez a 20m euro tekintetben.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára interfan 2024.10.02. 09:38-kor.
PetR
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: PetR »

RTL +-n milyen a közvetítés? Milyen érdekes, hogy a Sport 1 sem választ sosem Inter meccset…

Bajnokit meg hagyjuk is, a hétvégén úgy néztem lesz TV-s meccsünk
Teljesen korrekt, ugyan stúdióbeszélgetés most nem volt az Inter meccsén, de maga a stream jó minőségű volt, nem szaggatott - a második félidőben a tizi előtt volt ugyan képszakadás de az ilyenkor nem az RTL sara, egyszerűen szarul jön a forrástól a kép.

A webes felület meg szerintem kiforrottabb mint a Net4+, átlátható helyen vannak a meccsek a weblapon, van magán a videoplayeren csatornaváltó funkció, az adás visszatekerhető az elejéig (Net4+ esetén csak pár percet lehet visszapörgetni) és a streamhez nem a kezdőrúgás után 1 perccel lehet hozzáférni... :). Ja, nem mellesleg a TV-s app is sokkal jobban össze van rakva mint a konkurenciáé, igaz, az RTL-nél már ez létezik pár éve és csak az UEFA részt kellett beépíteni.

Plusz pont volt a végén nálam hogy leadták Taremi komplett nyilatkozatát élőben, eredeti nyelven, illetve mutatták azokat a statokat amiket amúgy a stúdiózás miatt általában nem látunk a meccsek végén.

Egy dolgot tudok amit jelenleg a Net4+ jobban csinál, hogy a Serie A meccsek alatt legtöbbször elérhető az angol kommentár - és olyankor a stadion atmoszféra hangok is sokkal jobban kijönnek.

De ez csak az én véleményem. :)
interfan

möszi írta: 2024.10.02. 09:24
Milyen a kozvetites?
Ilyen:

"
"

Interfan szokásos hangulatkeltésével szemben az igazság az, hogy teljesen jó a minőség. Vele ellentétben, én nem az NSO-s/Origos/Mandineres/Indexes stb. pártpolitikailag korrekt hisztijére hagyatkozom, hanem saját tapasztalatra. Ez pedig abszolút pozitív. Éles a kép, egyáltalán nem akad, visszatekerhető, visszanézhető és eddig volt magyar kommentár is, amit persze én örömmel kihagynék, de ez az én hülyeségem. Nem értem a hisztit még mindig, pláne Inter szurkolóktól... Évek óta arra várok, hogy legyen olyan opció, amelyért bár fizetek, de az összes meccset kedvem szerint nézhetem. Most ez realitás, 2-3 korsó sör áráért egy hónapra. Nekem megéri, mert nem sörözök/dohányzok, így jut előfizetésre is. :)
Nezd szerintem ebbe kar belemenni, foleg kar barmilyen politikat ebbe belekeverni.
(Foleg ugy hogy ezt a forum szabalyzata szigoruan is tiltja)
Kinek mi fer bele, kinek a penztarcaja lehetosege, csaladja, hattere mit enged meg, ez mindenki a szemelyes dolga, hattere es dontese, En ezt biztosan nem hoznam fel.

Ez az egesz sportol szol es az emberekrol.
En megertem a te allaspontodat is, aki ennek orul, akinek ez hianyzott, akinek belefer plusz ennyi es ennyi havonta.

Viszont En megertem azon sok-sok sportszereto honfitarsunk szamomra kozel sem "hisztijet", hanem valos problemajat, akiknek igenis nem hianyzik az, hogy havonta 7-8 ezer forint pluszt fizessenek ki azert, hogy kedvenc csapatuk meccset nezzek.
Mindezt az amugy is akar 10-15 ezres TV Internet csomag melle.
Raadasul biztosan vannak olyanok, akik nincs olyan markaju, vagy kepessegu TV-je, ahol az Internetes kozvetites bejon, amiert meg fizetni is kell.
Szoval valos es valoban nagy a felhaborodas, es En ezt is megertem.

Szemelyes velemenyen az, hogy jo dolog hogy van egy ilyen opcio, es aki teheti, barhol barmikor nezheti kedvenc csapatai meccset, meg ha fizet is erte + X ezer ft-ot.
Viszont az egy rossz dolog, hogy nagyon sok ember, es sajnos nagyon sok gyerek nem lathatja pl Szoboszlait a BL-ben, vagy a kedvenc csapatat, vagy a gyerek kedvenc csapatat, mert azert pluszban kellene fizetni, es ne adja a jo eg, egyszeruen ez mar nem fer bele, mikozben lehet nem sorozik, lehet nem dohanyzik, hanem egyszeruen ennyi ami belefer, es nem tud tovabb nyujtozni.

Egyszoval teljesen rendben van amit irsz, en pl orulok, hogy sokaknak segit, sokaknak belefer ez az uj lehetoseg, es van lehetoseg barmikor Inter meccset nezni barhol.
De szomoru, hogy sokakat ezzel megfosztanak az elmenytol, a lehetosegtol, es attol a futball legmagasabb szintjet nezzek.
cuchu11

Hozzászólás Szerző: cuchu11 »

Interfannal értek egyet. 3000 Ft, hogy megnézzek 1 vagy 2 meccset. Tényleg baromi korrekt... Amúgy meg, ha magamra, az asszonyra és a gyerekekre is gondolok, akkor kábel tv 10000 + netflix + Disney + max + sky + RTL + net4. Az akkor hány sör 🍺 is? Akkor most tapsikoljak möszi? Közben meg a béka segge alatt az ország, az emberek az élelmiszerboltban kevesebbet vásárolnak...
P-Inter

Hozzászólás Szerző: P-Inter »

A meccset nem látva, látatlanban is örülök a 3 pontnak, itt a BL-ben nem fér bele egy ilyen típusú ellenfél ellen a döntetlen, vereség. Lement bő egy hónap, beigazolódni látszik, hogy a BL a prioritás (értsd: elkerülni a többlet meccseket). A bajnokság hosszabb, és látjuk, beleférnek a botlások, legalábbis eddig.

A stream/tv dologhoz annyit, hogy mindentől függetlenül látni kell, ez a jövő, vagyis a jelen. Tetszik, nem tetszik. Persze, engem is bosszant, mert nem ebben szocializálodtam, de nézzünk körül, egy mai 14 éves minket, idősebbeket röhög ki, hogy tv-t nézünk. :D jó kis generációs különségek, na.
PetR
Kapcsolat:

cuchu11 írta: 2024.10.02. 18:41 Interfannal értek egyet. 3000 Ft, hogy megnézzek 1 vagy 2 meccset. Tényleg baromi korrekt... Amúgy meg, ha magamra, az asszonyra és a gyerekekre is gondolok, akkor kábel tv 10000 + netflix + Disney + max + sky + RTL + net4. Az akkor hány sör 🍺 is? Akkor most tapsikoljak möszi? Közben meg a béka segge alatt az ország, az emberek az élelmiszerboltban kevesebbet vásárolnak...
Szerintem azért azt is figyelembe kell venni, hogy ez a mi generációnk. Mi még a TV-s korszakban szocializálódtunk, ezt szoktuk meg, viszont a mai gyerekek zöme a TikTok, Youtube, Twitch és társain "nevelkedik" (fú de csúnya ez a szó itt, de sajnos így van), és ez mind mind az online tér... sokan közülük nem fogják már megkötni a 10.000-es kábeltévé előfizut, hanem váltogatják majd, hogy épp melyik streaminget fizetik. Sajnos ez egy átmeneti időszak, itthon pedig minden is drága, de attól tartok, akár tetszik, akár nem, ez nem fog kiszorulni az életünkből. Aztán majd 10-15 év múlva megvitathatjuk ismét. :)

szerk.: P-Inter, látom szinte ugyanarra gondoltunk. :)
interfan

Egyebkent en annak orulok, hogy van azert bukdacsolas a BL-ben.
A fo-fo favorit Real szepen beegett a Lille ellen.
Bayernel is elojott, hogy azert nem egybol a Guardiola 2.0 van a padon.
Atletico veresege nagyon csufos lett.
Es hat azert az elso forduloban is voltak botlasok.
Lasd Arsenal az Atalanta ellen, Barcelona vereseg (persze emberhatrany) Monacoban.
Szoval azert vannak bukdacsolasok amik azert szamunkra nagyon jok.
Dortmund megy, de azert nekik a nehezebb meccseik most jonnek majd.
Mint ahogy a Realnak se egyszeru meccsek jonnek, lasd Dortmund, Milan, Liverpool, Atalanta, es mar most is vannak ott gondok.
Liverpool nagyon egyben van, de nekik is lesz most Lipcse, Leverkusen, Real harmas.
Leverkusen sorsolasa nem veszes, de azert nekik is jon majd egy Liverpool elottunk.
Juventus kovetkezo meccsei is papiron konnyuek, dehat latjuk a fo favorit Real is megtud egni pl a Lille ellen idegenben.
Arsenalnak minket leszamitva nehez dolga mostanaban nem lesz.
Mint ahogy a Citynek is az egyszerubb meccsek jonnek a BL-ben.

Egyszoval ha hozzuk a kotelezoket, es pl az Arsenal-Leverkusen paros ellen nem 6/0 pontot hozunk, akkor siman megelozhetunk olyan csapatokat is, akiket pl nem biztos, hogy gondoltunk volna az eroviszonyok alapjan.
Es hat nagyon nem mindegy az sem, hogy 1. vagy 8. helyen mesz egyenesen tovabb a 16 koze.
Nem mindegy a 16 kozotti ellenfel miatt sem, mert minel elobb vegzel, annal a tabellan hatrabbi csapatot kapsz.
Es hat nem mindegy a penz szempontjabol sem, minel elobb vegzel a tabellan, termeszetesen annal tobb penzt kapsz.
interfan

Torino ellen visszaterhet az Inzaghi alapcsapat, csak a serult Barella nincs az Inzaghi alapbol, helyette Frattesi kezdhet.

Varhato kezdo:

Sommer
Pavard-Acerbi-Bastoni
Darmian-Frattesi-Calhanoglu-Mkhitaryan-Dimarco
Thuram-Martinez
R9.

Hozzászólás Szerző: R9. »

kotelezo ma nyerni, napoli mar 5 ponttal megy elottunk
remelem par fordulo es kirugjak Contet
interfan

R9. írta: 2024.10.05. 07:38 kotelezo ma nyerni, napoli mar 5 ponttal megy elottunk
Nyilvan kotelezo nyerni, ez nem kerdes.
Viszont ennyi erovel ha nem nyerunk, akkor a Juventus is 3-4 ponttal elenk kerulhet.
Mint ahogy a Milan is 2-3 ponttal, ahogy az altalad irt Napoli is 4-5 ponttal.
Sot meg a Lazio is megelozhet akar 2 ponttal, de a Roma is 1-el.

Conte kapcsan nyaron arrol volt szo altala is, hogy a lemondas szelen van a 120.balhe miatt kozte es DeLau kozott, na meg 275. telesirta a sajtot hogy neki milyen nehez, nem ilyen mercatot vart, es meg folytathatnank.
Most meg hirtelen Grande Antonio a Scudetto favorit.
Kicsit azert tulzas ez nekem...
Varnek meg azert ezzel.
Baggio85

Hozzászólás Szerző: Baggio85 »

Biztosan nehéz meccs lesz és, hogy mennyire lesz az, az attól függ, hogy a Monza/Milan elleni bajnoki mentalitásunkat, vagy a BL-ben mutatott motivációt, koncentrációt hozzuk-e?!
Bízzunk benne, hogy az utóbbit!
De ez mondjuk kb minden bajnoki meccsünkre igaz lesz.
P-Inter

A torino erős középcsapat képét mutatja, egy xet el tudnék fogadni. A mezőny nagxon egyben van még, nem lenne akkora tragédia. Előnyünre szóljon, hogy a hétközi bl nem volt durva terhelés no meg végre nézhetek meccset tévében :D
interfan

PellerG írta: 2024.09.23. 08:38 nekem Pavard közel sem jön be annyira, amennyire interfan isteníti mindig
Teny, es sosem tagadtam, Pavard szamomra nagyon szimpatikus jatekos, es akar "elfogultnak" is lehet nevezni engem vele kapcsolatban.
Egyebkent tavaly szerintem Bastoni mellett egy kimagaslo teljesitmenyt is hozott Pavard, persze lehet mas nem igy latja.

Viszont hiaba vagyok elfogult Pavard fele, kar tagadni, es nem meglatni, iden azert annyira nem eros.
Emiatt pl Bisseck (akinek szinten vannak hibai), szerintem is boven erdemelne lehetoseget.
Szerintem tavaly decemberben (amikor jatszott), es a nyari felkeszulesen is boven bizonyitott.
Nyilvan en a Pavard, Bastoni, Bisseck harmast jatszatnam alapbol, dehat Inzaghinal ez ott megbukik, hogy Acerbi.
Szoval ha Pavard vs Bisseck, akkor most en is Bissecket mondanam, hiaba nagy kedvencem Pavard.

Akar Bisseck, akar Pavard, este nyerni kell.
R9.

Hozzászólás Szerző: R9. »

interfan írta: 2024.10.05. 07:49
R9. írta: 2024.10.05. 07:38 kotelezo ma nyerni, napoli mar 5 ponttal megy elottunk
Nyilvan kotelezo nyerni, ez nem kerdes.
Viszont ennyi erovel ha nem nyerunk, akkor a Juventus is 3-4 ponttal elenk kerulhet.
Mint ahogy a Milan is 2-3 ponttal, ahogy az altalad irt Napoli is 4-5 ponttal.
Sot meg a Lazio is megelozhet akar 2 ponttal, de a Roma is 1-el.

Conte kapcsan nyaron arrol volt szo altala is, hogy a lemondas szelen van a 120.balhe miatt kozte es DeLau kozott, na meg 275. telesirta a sajtot hogy neki milyen nehez, nem ilyen mercatot vart, es meg folytathatnank.
Most meg hirtelen Grande Antonio a Scudetto favorit.
Kicsit azert tulzas ez nekem...
Varnek meg azert ezzel.
persze mert Contenal kevesebben tudnak jobban es gyorsabban csapatot epiteni, kibaszott celtudatos, serie a legjobb edzoje, heti egy meccs + tobbi csapat szerencsetlenkedik
ev elejen azt mondtam napoli fix top4 lesz, 10 fordulo utan meglatjuk
Interfan1000

Hozzászólás Szerző: Interfan1000 »

Eddig ugyanazt az akarat gyenge sétálgatós focit látom mint a Milan ellen, remélem a végkifejlet nem ugyanaz lesz!
Interfan1000

Thuram nagyon jó ebben a szezonban! 8-)
sorger=giallo

Hozzászólás Szerző: sorger=giallo »

Bazzzz, hogy nem lehet lehozni egy bajnoki meccset kapott gól nélkül... Feltétlenül nyerni kell!

FORZA INTER!!!
P-Inter

sorger=giallo írta: 2024.10.05. 21:23 Bazzzz, hogy nem lehet lehozni egy bajnoki meccset kapott gól nélkül... Feltétlenül nyerni kell!

FORZA INTER!!!
Emberelőnyben! Ez ilyen fejletépős rövidzárlat. Conte eldobta volna a hajacskáját! Is... :twisted:
Interfan1000

Nagyon amatőr gólokat kapunk mostanában!
Cupi

Nekünk minden bajnokin kell kapnunk egy totál amatőr gólt? :shock: Lehet ez benne van az idei tervek közt?
Dan-i-nter

Hozzászólás Szerző: Dan-i-nter »

Védelmet nagyon hamar össze kell szedni, mert tavaly az is komoly fegyvertény volt nekünk, hogy nem nagyon kaptunk gólokat. Idén meg kb. minden csapat tudja, hogy lesz legalább 1 gólja.

Ahogy előttem lett említve, Thuram egyszerűen klasszis. Ibra-Eto'o+pénz csere után a legnagyobb üzletünk volt őt ingyen megszerezni, hihetetlenül sokoldalú csatár és a legjobb korban van.

Győzelem nem lehet kérdés, de jó lenne ha nem kellene izgulni érte a 80. percig.
chester0921

Hozzászólás Szerző: chester0921 »

Bisseck szerencsétlen egy meccsen bejàtsza magát a kezdőbe,aztán a következő meccsen egy két sutasággal lerombolja azt,amit felépített. Persze a cseréjének köze van Inzaghi sárgalapos fóbiájának,de így elég nehéz felépítenie a nèmetnek az önbizalmát,pedig fontos lenne a védelem összeszokottsága..
Stankov

Hozzászólás Szerző: Stankov »

Cink a kapott gól de azért azt tegyük hozzá hogy két kézzel lökte el Acerbit Zapata a fejpárbajnál.
Sima fault volt
Inter101

Hozzászólás Szerző: Inter101 »

Valahogy nem vagyunk koncentráltak, legalábbis ilyen érzése van az embernek. Lehet hogy a csapat jól van rakva.....
Az viszont tetszik hogy amikor gólt lövünk látszik hogy egyben van csapat!
Zamorano1+8

Hozzászólás Szerző: Zamorano1+8 »

Megint izzadós lesz a vége...
Hihetetlen
Régesrégen le kellett volna zárni már
Interfan1000

A játékosok többsége borzasztó dekoncentráltan játszik…én nem is tudom mi lenne velünk Thuram nélkül, szerintem valahol a tabella végén lenne a csapat!
Interfan1000

Ez a sok kihagyott helyzet is vicc, fejben nem vagyunk a meccsen!
Zamorano1+8

Hozzászólás Szerző: Zamorano1+8 »

Interfan1000 írta: 2024.10.05. 22:37 A játékosok többsége borzasztó dekoncentráltan játszik…én nem is tudom mi lenne velünk Thuram nélkül, szerintem valahol a tabella végén lenne a csapat!
Könnyelműek, sok esetben lassúak vagyunk, nem annyira látom a küzdeni akarást..
Cupi

Nevettséges ez a védekezés.....majdnem az egész meccset emberhátrányban játszó csapattól kapunk 2 gólt és izgulni kell a végén? :shock:
Másik gyász meg a szögleteink....komolyan lőttünk vagy 20-at és mind szar volt....szinte az összeset simán kifejelték a védők...
Thuram jó volt és a 3 pont megvan aminek örülök de hogy kettesével cumizzuk be a szarabbnál szarabb gólokat az egy vicc.
sorger=giallo

Hozzászólás Szerző: sorger=giallo »

Ez megint micsoda szenvedés és idegeskedés volt, de persze a lényeg a 3 pont. Ha Thuram így folytatja, a gigászok közül valaki hamarosan be fog jelentkezni érte. Lautaro ellenben teljesen megzuhant.

FORZA INTER!!!
matyinter

Hozzászólás Szerző: matyinter »

Hozzátéve, hogy a csapat nem az igazi, a lelátó évek óta zseniális, amilyen hangulat van, azt mindenkinek ki kell próbálni.
sly89

Hozzászólás Szerző: sly89 »

Ez a szezon eddig nagyon nyögvenyelős, Thuram és Sommer nélkül lényegesen nagyobb bajban lennénk. A saját kapu előtti produkciónk katasztrófa, rengeteg hiba van, mind egyénileg, mind csapat szinten.

Nem tudom, hogy ha a City ellen tudtunk úgy játszani, a bajnokságban mi az oka ezeknek a produkcióknak - motiváció, kiismerték Inzaghi taktikáját (ami azért nem lenne nagy meglepetés), vagy esetleg kimondták felsőbb szintről a csapatnál, hogy a BL-ben próbáljunk meg minél tovább jutni a pénz miatt, bajnokságban meg lesz ami lesz.
Festa

Alapvetően ez egy sima meccs lehetett volna ha nincs Vlasic gòlja.
Ezzel nagyjábòl egy tutit szelvényt buktam el.
Most mindenki inkább Thuram mesterhármasáròl beszélne és nem arròl,hogy már megint 2 gòlt kaptunk.

Genova,Monza,Udinese,Torino,Milán ellen is az utolsò 10 percben kaptunk gòlt.Ez szerintem a koncentráciò hiánya.Az egy másik kérdés ha elől jobban fejezzük be a támadásokat akkor már 5-1 lett volna és nem csak 3-1.

Mondjuk az jò kérdés,hogy ennyi idő után érti-e valaki,hogy miért Miki kezd és miért nem Zilenski?

Zapata pedig,ahogy kb minden harmadik meccsen hosszùtávra kidőlt.
Tombi1986

Hozzászólás Szerző: Tombi1986 »

sly89 írta: 2024.10.05. 22:49 Ez a szezon eddig nagyon nyögvenyelős, Thuram és Sommer nélkül lényegesen nagyobb bajban lennénk. A saját kapu előtti produkciónk katasztrófa, rengeteg hiba van, mind egyénileg, mind csapat szinten.

Nem tudom, hogy ha a City ellen tudtunk úgy játszani, a bajnokságban mi az oka ezeknek a produkcióknak - motiváció, kiismerték Inzaghi taktikáját (ami azért nem lenne nagy meglepetés), vagy esetleg kimondták felsőbb szintről a csapatnál, hogy a BL-ben próbáljunk meg minél tovább jutni a pénz miatt, bajnokságban meg lesz ami lesz.
Az biztos, hogy idén a BL-ben addig kell menni, amíg lehet a pénzbevétel miatt. Győzelem is sokkal többet fizet, mint tavaly.
A baj inkább ott van, hogy Inzaghi nehezen kezd el bízni játékosokban és Miki dupla terhelést nem nagyon bírja, ahogy Acerbi sem.
Simán játszhatnának felvállalva Zielenski és De Vrij is. Pici időnek el kell telnie, hogy belássa.
Tavaly Pavard-nak sem volt egyszerű elérnie, hogy Ő legyen a kezdő.
Az újabb válogatott összetartás pedig csodálatos, mindenkinek egyformán hiányzik.
interfan

Ertekelesek:

-Calciomercato.it:

Thuram 8,5
Bastoni 7
Dimarco 6,5
Mkhitaryan 6,5
Sommer 6
Darmian 6
Frattesi 6
Zielinski 6
Martinez 6
Pavard 5,5
Acerbi 5,5
Dumfries 5,5
Calhanoglu 5,5
Taremi 5,5
Bisseck 5

Nyertunk, ez volt a lenyeg, ez volt a kotelezo, ez meglett hala az egnek.
Szamomra tovabbra is a vedelem az aggaszto, Bastoni tanar volt, na de a tobbiek...
Iden 7 meccs = 9 gol kapott gol, oktober 5.
Tavaly 19 meccs = 9 kapott gol januar 6.
Laza 12 fordulo es laza 3 honap kulonbseg.
Ez valami elkepeszto...
Ezzel surgossen kezdeni kellene valamit, mert tegnap is ha nincs a 70 perc emberelony, es Thuram zsenialitasa, akkor megint nagyon csunya lehetett volna.

Talan jokor is jon a szunet, eleg nagy osszevisszsag van most.
Szunet utanra viszont komolyan osszekell szednie a csapatot Inzaghinak, foleg a vedelmet.
(Nyilvan nem a Young Boysra gondolok, mert az Zvezda szintu 0 ellenfel lesz)
Jon a Roma, Juventus 1 heten belul...

Es ha ez sem lenne eleg, szo szerint 3 heten keresztul 3 naponta fogunk jatszani.

Oktober 20: Roma-Inter (bajnoki)
Oktober 23: Young Boys-Inter (BL)
Oktober 27: Inter-Juventus (bajnoki)
Oktober 30: Empoli-Inter (bajnoki)
November 3: Inter-Venezia (bajnoki)
November 6: Inter-Arsenal (BL)
November 10: Inter-Napoli (bajnoki)

22 nap = 7 meccs.
Koztuk Roma, Juventus, Arsenal, Napoli.

Ezen a 22 napon nagyon sok minden eldolhet.
Inzaghinak osszekell szednie a darabokban levo vedelmet, mert ezen a 7 meccsen (foleg az 5 bajnokin), akkor a szezonuk sorsa is mulhat.
5 bajnoki ebbol 3 rangado (Roma, Juventus, Napoli)
Inter101

Hozzászólás Szerző: Inter101 »

A középpályáról nem jön annyi támogatás amennyi kellene. Calha nem teper már annyira mint tavaly, Miki igen de szerintem ő meg kezd fáradni, Frattesi meg alapból nem tud védekezni.
Lehetne kezdetni azokat akik motiváltabbak! Illetve kellene, bár tény hogy papíron Asllani gyengébb játékos mint pl Calha csak hát a motiváció megfordíthatja a dolgokat.
Nem tudom mi kell hozzá hogy felpörögjön egy csapat, reméljük Inzaghi tudja! Anélkül az idei szezon nagyon nyögvenyelős lesz!
Bombastico

Hozzászólás Szerző: Bombastico »

Dimarco nem sérült le a végére? Az utolsó megindulásnál olyan volt mintha én futottam volna. Legfeljebb nem megy a nemzetibe. Utána viszont kellene a Roma ellen.
A másik , hogy Thuram bokája megúszta-e vagy ő is kihagyja a válogatott fellépéseket.

Ezzel a védekezéssel a dobogó sem lesz meg. Én mondjuk pont leszarom a BL-t. Olaszba várnám el a végső sikert.
Acerbi már májusban sem volt megbízható. Elmentek mellette, lassú a 20 évesekhez képest. Néha rutinból megoldja. Le kell váltani. És nem ártana egy védekező középpályás .
internaZIOnaLe

Hozzászólás Szerző: internaZIOnaLe »

Nem láttam a meccset csak az összefoglalót.
Most mindenki el van ájulva thuramtol. Persze szép dolog a triplázás, de előtte vagy 5 meccsen kb semmi értékelhető húzása nem volt.
Mondom mindezt úgy hogy nagyon csípem a franciát.
Félő hogy most majd megint meccsekre bele szürkul és nem lő gólokat.
Megfigyeltem nála (a tegnapi meccsig) hogy rendre rossz megoldást választ. Lő mikor passzolni kellene, vagy passzol lövés helyett.. ráadásul azt se mindig annak a társnak aki nagyobb helyzetbe lenne.

Szóval az ő játéka is bőven hagy kivetnivalót maga után. Most megrázta magát, remélem tartós lesz a formája..mint ahogy Lauti is remélhetőleg észhez tér végre mert eddig idén nagyon középszer amit hoz. Oké a kevés nyaralás sok meccs stb...de azért mostmár ideje lenne alakítania is.

Ace és Miki pedig mostmár végérvényesen legyen csak kiegészítő mert nem bírják ezt a tempót és terhelést.
Ahogy Calha is kikerülhetne végre a kezdőből.
Festa

A 30 éves Zilenski még rutintalan ezért nem lehet beépíteni.
Acerbi helyezkedésből nagyjábòl megoldja a feladatot ,persze hibázik.
Viszont Bisseck eddig hány kapott gòlban volt benne ? Sajnos hiába lendületes elől ha rendre gòlokat kapunk a hibáibòl. Ettől fûggetlenül a meccs nagyrészében vezettünk,de az sokatmondò,hogy rögtön Thuram második gòlja után jött Zapata találata.

Szerintem most sokkal fontosabb a BL ez van a fejekben, nyilatkozhatnak bármit mennyire fontos a bajnokság talán túlságosan is beszeretnék osztani az erőnket.
vaskalap

Hozzászólás Szerző: vaskalap »

Az utolsó negyed órát láttam a meccsből,tehát véleményt sem tudok mondani az egészről.Azért ez a végén kapunk gólt story egyre bosszantóbb.Egyértelmű nálam is a koncentráció hiánya,fejben nem vagyunk ott 90 percig,és ez a legnagyobb bibi.A tavalyi scudetto ebben "ludas",mert mindenki kicsit lazábban veszi az idei bajnokságot.
P-Inter

Szépíteni nem akarom a tegnapit, de lehet pozitívvá is tenni néhány momentumot a meccsből:
- ha nincs Lau, van Thuram
- képesek vagyunk többet lőni, mint kapni
- bántóan egysíkú támadójátékunk ellenére eredményes a csapat
- a semmiből jövő csapásokat többnyire jól reagáljuk le

Persze, ami védhetetlen a két emberelőnyben kapott gól (igazából, mindegy hogy esett), két rövidzárlat és egy Torino is simán élt ezzel. Bántóan tudatosak voltak és jól felkészültek.

Hiába a 3 pont... ez most tényleg gányára sikerült.
Bombastico

Hozzászólás Szerző: Bombastico »

Most néztem, hogy a 2 döntetlenünk (Genoa, Monza) a kieső poziban vannak.
Erre is csak mi vagyunk képesek. Tavaly a Sassuolo... És a Novara a 10-es évek elején mikor Forlan itt vezetett le.

Legalább a csótik is x-eltek ma.
PetR
Kapcsolat:

Bombastico írta: 2024.10.06. 16:18 Legalább a csótik is x-eltek ma.
Milan pedig kikapott, szóval ez a forduló abszolút nekünk kedvezett. :)
Festa

PetR írta: 2024.10.06. 22:50
Bombastico írta: 2024.10.06. 16:18
Legalább a csótik is x-eltek ma.
Milan pedig kikapott, szóval ez a forduló abszolút nekünk kedvezett. :)
Ennyi előnye volt a derbinek,hogy a nyakunkon maradt Fonseca ;)
Válasz küldése