Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)

Minden ami a csapattal kapcsolatos

Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming

vaskalap

Re: Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)

Hozzászólás Szerző: vaskalap »

Biseck azért belőhette volna,ha Taremi van ott,most vezetnénk.Ettől függetlenül,ennél több kell.
Cupi

Hozzászólás Szerző: Cupi »

Az oké, hogy 4 nappal egy juve elleni meccs előtt nem fogjuk széthajtani magunkat egy kiscsapat ellen de azért ennél több kellene mert a 3 pontot nem adják ingyen. Ennél már csak nehezebb meccseink lesznek a BL-ben....nagyon kellene az a 3 pont.
Azok akik meg a padot szokták koptatni de most kezdenek igazán bizonyíthatnának. Eddig nem sokat láttunk tőlük....
Bízom benne elfáradnak és bedaráljuk őket a második félidőben. ;)
PellerG

Hozzászólás Szerző: PellerG »

interfan írta: 2024.10.21. 16:31
PellerG írta: 2024.10.20. 22:53 Correát még mindig muszáj erőltetnie.
Remélem új szerződést nem harcol ki neki, nyáron végre lejárna a grillmesteré.
Nekem azert az meg mindig durva, hogy lassan november van, es 2db csatarunk rugott golt eddig a bajnoksagban.
3 csatarunk meg 0 golos a bajnoksagban, mindezt ugy, hogy mindjart november.
És még 11-esből sem megy 🙈😵‍💫
Zamorano1+8

Hozzászólás Szerző: Zamorano1+8 »

Büntetőből nem megy, máshogy kell gólt szerezni.
HerfortBalazs

Hozzászólás Szerző: HerfortBalazs »

Nagyon gyorsan felejtsük el ezt a mai szarkupacot. A Young Boys nagyon megerdemelt volna 1 pontot.
Cupi

Ezt valahogy kiszenvedtük. :D Játékot meg a kapu előtti sok bénázást hagyjuk de a 3 pont megvan és most ez a lényeg.
Viszont a szurkolóink előtt le a kalappal. TV-n keresztül hallani ahogy idegenben szurkolnak. :)
vaskalap

Hozzászólás Szerző: vaskalap »

Na, csak kiszenvedtük...
Zamorano1+8

Hozzászólás Szerző: Zamorano1+8 »

Veszélyes menet volt, lényeg a 3 pont.
Nagyon gyenge volt a játékunk, a védelmet kiemelném, az az egy pozitívum. Bár ezen is lehetne csiszolni még.
Baggio85

Hozzászólás Szerző: Baggio85 »

Azért az aggasztó, hogy még azok is izomsérülést szenvednek, akik egyébként nem válogatottak és nem kell 3 naponta 60-90 percet játszaniuk (Acerbi, Carlos Augusto). Nyilván ahhoz, hogy ezt az előttünk álló sorozatot bírjuk, kellenek az ilyen takaréklángon elért győzelmek, de ezt azért nagyon kicentiztük. És hát az sem lett volna baj, ha ehhez nem kell a Dimarco, Lautaro, Thuram 3as.
Nehéz lesz ezt így bírni...
FORZA INTER!!!
Festa

Hozzászólás Szerző: Festa »

Hihetetlen és emellett igazi Interes győzelem volt,de amúgy a meccs nagy része bosszankodással telt.
A B csapatunk (A-B vegyes) önmagában még egy Young Boys ellen sem elég.
Azért az tanulságos,hogy a győztes gòlunkhoz a Dimarco-Lautaro-Thuram összjátéka kellett,.

Persze lehet,hogy teljesen másképp alakult volna a második félidő lett volna ha Arnautovic berúgja a tizenegyesét.Szerintem az nem fér bele,hogy sem Thuram sem Lautaro nem kezd ebben az Interben.
Ami további jò hír,hogy a sérûltek listája is bővûlt Carlos Augusto nevével.
interfan

Hozzászólás Szerző: interfan »

Ertekelesek:

Goal.com:

Dimarco 7
Thuram 7
Sommer 6,5
Bisseck 6,5
Dumfries 6,5
Martinez 6,5
Pavard 6
DeVrij 6
Bastoni 6
Mkhitaryan 6
Frattesi 5,5
Barella 5,5
C.Augusto 5,5
Taremi 5,5
Zielinski 5
Arnautovic 4

-Eurosport.it:

Dimarco 7
Thuram 7
Bisseck 6,5
DeVrij 6,5
Dumfries 6,5
Sommer 6
Pavard 6
Barella 6
Mkhitaryan 6
Martinez 6
Frattesi 5,5
C.Augusto 5,5
Taremi 5
Arnautovic 4,5
interfan

PellerG írta: 2024.10.23. 22:06
PellerG írta: 2024.10.20. 22:53 Correát még mindig muszáj erőltetnie.
Remélem új szerződést nem harcol ki neki, nyáron végre lejárna a grillmesteré.
Nekem azert az meg mindig durva, hogy lassan november van, es 2db csatarunk rugott golt eddig a bajnoksagban.
Nekem azert dobbenet volt ez a tegnapi.
Nem "takareglang" volt, meg "kicentizve" egyszeruen ennyi volt tegnap bennunk.
Csakis a vilagi szerencsenek koszonhetjuk a gyozelmet egy ilyen hullagyenge YB ellen, akik eddig 2 meccs 0 pont 0 gol cserebe 8 kapott gollal alltak.
Sajnos Frattesi is gyenge volt, Zielisnki foleg, C.Augusto mindig is az volt, es hat Barella sem volt az igazi ezen a regista poszton.
Bisseck viszont tanar volt a baloldalon, sajat elmondasa szerint ez az eredeti posztja, ez volt a tegnap egyetlen hasznalhato dolga.

Ami az igazan elkeserito es kiabrandito az a csatarkerdes.
Ket kezdo tamadonk megint valami egeszen hihetetlen gyengek voltak.
Azt hittem legalabb egy YB ellen mutatnak valamit, es egy kis onbizalomat kapnak, aztan valamelyik jomadar a bajnoksagban is megrugja az 1. goljat.
De nem...
Egyszeruen pocsek volt amit nyujtottak mar
megint.
Thuram-Martinez kiemelkedo, de 3 ilyen semmirevalo cserecsatarral en nem tudom hogy fogjuk tudni vegig vinni a szezont.
Abba belegondolni is remulet, hogy mi lenne ha Martinez vagy Thuram kidolne...
Itt egy 60-70 meccses szezon, ezt 2db csatarral vegig vinni, haaat vannak bajok.
Baggio85

interfan írta: 2024.10.24. 07:19
PellerG írta: 2024.10.23. 22:06

Nem "takareglang" volt, meg "kicentizve"
...
Sajnos Frattesi is gyenge volt, Zielisnki foleg, C.Augusto mindig is az volt,
De, nyugodj meg, ez takarékláng volt. :) És készülj fel rá, hogy még sok ilyen meccsünk lesz idén. Tudod, a futballnak van taktikai része is... Az általad említett évi 60-70 meccsel nem lehet minden párharcra 90 percig tartó intenzitással belemenni. Arról nem beszélve, hogy 1 órányi edzéssel nem lehet felkészülni a műfűre. Az tény, hogy ez máshogy is elsülhet (lásd Monza).
Augusto-val kapcsolatban meg ne haragudj, de nem értem miről beszélsz. :D Nem egy Dimarco, az tény, de nagy szerepe van abban, hogy őt tehermentesíteni tudjuk pl. az ilyen meccseken. Ezért pl. óriási érvágás az ő kiesése, ahogy Inzaghi is elmondta.
interfan

Nekem az az erdekes, hogy odakinn most indult el a "panik" csatarkerdesben, hogy ilyen semmi Young Boyst sem tudunk golokkal verni a cserecsatarokkal, es konkretan 0 golosak a bajnoksagban, ugy hogy jovoheten mar november van.
Szerintem senki nem jos, de hanyan leirtak itt nyaron, hogy keves lesz ez a csatarsor, keves lesz, baj lesz, nem lesz jo.
Erre eltelik lassan 3 honap, es belatjak ezt odakinn is, es felnyilnak a szemek.
Nem igazan ertem ezt a "felhaborodast", oszinten mit vartak ettol a 3 cserecsatartol.
Az hogy a par szurkolo teved, nem lat jol dolgokat, azzal nagy gond nincs.
Viszont ezt a vezetesnek latnia kellett volna a nyaron, es tennie ez ellen, megsem ez a poszt volt a prioritas.
Most meg csodalkozunk...
Remeljuk ez a sulyos hiba nem kerul a bajnoki cimbe.
Szerintem nincs min csodalkozni, azt kaptuk amit mi foztunk, most pedig ezt kell megenni.
Tobbiek is bukdacsolnak szepen a bajnoksagban, szoval en bizom es hiszek benne, hiaba 2db csatarunk van, hogy ez igyis eleg lesz a bajnoksagra.
A gond akkor lenne, ha Thuram vagy Martinez megserul, mert akkor vegunk elol...

En amin "meglepett" az a kozeppalya.
Csatarkerdesben sajnos ezt vartam, es sajnos ezt kaptuk, bar ne ez lenne...
Viszont a kozeppalyat nagyon egyben lattam, nagyon sokat vartam toluk, de valahogy nem az igazi.
- Barella kiemelkedo, de nem tudom alkalmas e o a regista posztra, vannak ketsegeim. Sajat posztjan klasszis.
- Calhanoglu szinten kiemelkedot hozott pl tavaly, lehet ezert a magas elvaras, es ezert irjak paran iden gyengebb.
- Mkhitaryan lassan 36 evesen ezt nem birja mar ilyen szinten, meg 3 naponta jatszva.
- Asllani kapcsan tobbszor beszeltuk mar rola.
- Frattesi hullamzo, en ot nagyon vartam, Thuram es Pavard utan tavalyi nagy igazolasnak tartottam.
De eddig nagyon hullamzo.
Most hogy ez a stabil lehetoseg hianya, vagy o maga miatt van, ez egy hosszu tema lenne, nem tudom.
- Zielinski meg egy meccset leszamitva sajnos gyenge. Most itt is, hogy a keves lehetoseggel van a baj, vagy o vele magaval, nagyon nehez megitelni.

Sokan irtuk a "bombakozeppalyat" de ez a bomba eddig valamiert nem akar felrobanni.
Remelem hamarosan ez valtozik, en meg bizok a kozeppalyasainkban, hogy tobb van bennuk, es nem ennyik a valosagban.
Stankov

Hozzászólás Szerző: Stankov »

A második fi. azért már vállalható volt.
De Arna... 11 ront utána meg blokkolja Taremi gólba tartó lövését, válogatottba persze megy neki.
Apropó válogatott Dumfries is ugyanolyan helyzetből méterekre fölé fejel , ellenünk a válogatottba persze befejelte.

Kemények voltak a Svájciak ,mondjuk azt nem értem a 11nél miért nem kapta meg a második sárgáját ,amúgy is volt a bal bekknek jó néhány durva belépője.Ugyanúgy mint a magas center srác sárgája volt utána taposta le Fratessit , ott is villanhatott volna nyugodtan a második sárga.

Szerintem Zielinski nem volt rossz leszámitva azt a két nagy helyzetét neki is. Jobb mint Frattesi aki nekem eddig nem bizonyította hogy neki kezdőnek kellene lennie
Cupi

interfan írta: 2024.10.24. 09:34 Nekem az az erdekes, hogy odakinn most indult el a "panik" csatarkerdesben, hogy ilyen semmi Young Boyst sem tudunk golokkal verni a cserecsatarokkal, es konkretan 0 golosak a bajnoksagban, ugy hogy jovoheten mar november van.
Szerintem senki nem jos, de hanyan leirtak itt nyaron, hogy keves lesz ez a csatarsor, keves lesz, baj lesz, nem lesz jo.
Erre eltelik lassan 3 honap, es belatjak ezt odakinn is, es felnyilnak a szemek.
Nem igazan ertem ezt a "felhaborodast", oszinten mit vartak ettol a 3 cserecsatartol.
Viszont ezt a vezetesnek latnia kellett volna a nyaron, es tennie ez ellen, megsem ez a poszt volt a prioritas.
Most meg csodalkozunk...
Fő hiba az volt, hogy a Correa - Arnautovic páros helyett nem jött egy normális támadó....őket tavaly is láthatta a vezetés, hogy hulladékok...tehát tudták mire számítsanak....ez a nagy hiba.
Taremi esete más mert ő új igazolás. Ingyen jött és bíztak benne. Azt hozzáteszem az összesen 1 gólja ellenére is hasznosabb mint a másik kettő....persze tőle si több kell de nála még látok reményt.
Viszont ez a két szerencsétlen....na ez volt nagy hiba a vezetőségtől....róluk tudták pontosan mire lehet számítani és mégsem léptek. Persze most lehet írni, hogy oké de nem kellettek senkinek meg nincs pénz de ez akkoris nagy hiba volt. 2 ilyen nulla arccal nekimenni 60-70 meccsnek.....
Ráadásul ott lesz a Ramadán...Thuram tavaly is gyenge volt nagyon alatta....most még Taremi is nyomja majd....
Az meg 100% nem fogja végig bírni a Martinez - Thuram kettős. Tavaly is volt nekik 1-1 izomsérülés miatti pár hét off.

Ja és tegnap Arnautovic esetén nem az a fő baj kihagyta a 11-est mert azt nála jobbak /pl. Lautaro/ is kihagyta már hanem az, hogy kb. semmi veszétyt nem tudott teremteni ilyen svájci bajnokságban edződött nulla védők mellett.... :cry:
Cupi

Stankov írta: 2024.10.24. 09:59
Szerintem Zielinski nem volt rossz leszámitva azt a két nagy helyzetét neki is. Jobb mint Frattesi aki nekem eddig nem bizonyította hogy neki kezdőnek kellene lennie
Az a méterekkel fölé lövés hatalmas helyzetben fájt de szerintem ez a meccshiánynak is betudható. Benne azért több van és a rúgótechnikája is jobb annál mint ahogy azt a helyzetet elcseszte.
Nálam kezdene a juve ellen a lengyel. Nagy meccs és bizonyítson. Kellenek neki a játékpercek. ;)
interfan

Cupi írta: 2024.10.24. 10:03
interfan írta: 2024.10.24. 09:34 Nekem az az erdekes, hogy odakinn most indult el a "panik" csatarkerdesben, hogy ilyen semmi Young Boyst sem tudunk golokkal verni a cserecsatarokkal, es konkretan 0 golosak a bajnoksagban, ugy hogy jovoheten mar november van.
Most meg csodalkozunk...
Fő hiba az volt, hogy a Correa - Arnautovic páros helyett nem jött egy normális támadó....őket tavaly is láthatta a vezetés, hogy hulladékok...tehát tudták mire számítsanak....ez a nagy hiba.
Taremi esete más mert ő új igazolás. Ingyen jött és bíztak benne. Azt hozzáteszem az összesen 1 gólja ellenére is hasznosabb mint a másik kettő....persze tőle si több kell de nála még látok reményt.
Viszont ez a két szerencsétlen....na ez volt nagy hiba a vezetőségtől....róluk tudták pontosan mire lehet számítani és mégsem léptek. Persze most lehet írni, hogy oké de nem kellettek senkinek meg nincs pénz de ez akkoris nagy hiba volt. 2 ilyen nulla arccal nekimenni 60-70 meccsnek.....
Ráadásul ott lesz a Ramadán...Thuram tavaly is gyenge volt nagyon alatta....most még Taremi is nyomja majd....
Az meg 100% nem fogja végig bírni a Martinez - Thuram kettős. Tavaly is volt nekik 1-1 izomsérülés miatti pár hét off.

Ja és tegnap Arnautovic esetén nem az a fő baj kihagyta a 11-est mert azt nála jobbak /pl. Lautaro/ is kihagyta már hanem az, hogy kb. semmi veszétyt nem tudott teremteni ilyen svájci bajnokságban edződött nulla védők mellett.... :cry:
Ugyanezt gondolom en is, sajnos Taremi is olyan amilyen, mindjart november es 0 golos a bajnoksagban, van 1db tizi golja a Zvezda ellen...
Masik ketto szerencsetlen (Correa + Arnautovic) pedig a legalja.
Voltak hulladek csataraink sajnos, dehat ok ketten ott vannak a szemetdomb legtetejen.
Nekem azert nincs eppeszu magyarazat erre az egeszre, mert volt 20m euro eladasunk, ennyibol igazolhattunk.
Tehat lehetoseg az boven lett volna, inkabb az akarat nem volt meg, es szuletett meg ez a dontes, hogy jo lesz ez a 3 cserecsatar.
Latjuk mire jok...
Tartom nem az Olasz szurkolok ebredese es felhaborodasa a gond, mert gondolhattak rosszul, most meg eszreveszik hullagyenge elol a pad, ez van.
A gond az van, hogy a vezetoseg komolyan gondolta ezt a 3 cserercsatart a szezonra, es a meglevo penzt nem csatarra forditottuk, hanem 2 olyan jatekosra akik ahogy irtak mar sokan odakinn "a San Siro gyepet se ereztek meg".
Hat igen...

En csak remenykedni tudok, hogy nem lesz serules a Thuram-Martinez parosnal.
Dehat ez egy 60-70 meccses, es 11 honapos szezonban (valogatottal akar 80 meccs is), haat nagy orosz rulett.
Baggio85

A csatárkérdéssel az a probléma, amit Cupi írt.
Ez nem az idei nyári mercaton lett eltrontva, hanem korábban, amikor Correat és Arna-t ilyen feltételekkel hoztuk el, hogy most még ingyen sem kellenek senkinek, mert olyan magas a fizetésük. Correat ráadásul szemmel láthatóan az sem érdekli, hogy nem játszik, a lényeg, hogy a zsét felveszi.
Arna esetét egy kicsit máshogy látom: ő egyszerűen ennyit tud, de én rajta az igyekezetet egyébként látom, sőt, ő túlságosan rágörcsöl arra, hogy megmutassa, hogy itt van a helye.
Most lehet mondani, hogy miért kapust hoztunk a nyáron, meg volt 20 milliónk, de abból milyen csatár jött volna ki?
Nem beszélve, hogy ő lett volna a 6.(!!!) csatár a keretben.
Szóval ez az egész jelenlegi helyzet a korábbi évek rossznak bizonyuló döntéseinek az eredménye, de bízzunk benne, hogy idén valahogy kihúzzuk így is, aztán szerintem jövő nyáron itt nagy változások lesznek a keretben.
interfan

Baggio85 írta: 2024.10.24. 10:33 Most lehet mondani, hogy miért kapust hoztunk a nyáron, meg volt 20 milliónk, de abból milyen csatár jött volna ki?
Ez egy nagyon fontos es jo kerdes, nagyon jo is hogy feltetted.
Nezzuk kb 20m-bol kit lehetett volna elhozni a nyaron csak egy par pelda:

Gudmundsson 25m
Wahi 25m
Retegui 22m
Guairassy 18m
Ekitike 16m
Omorodion 15m
Lucca 8m
El Bilal Toure 2m kolcson sima opcio
Vitor Roque ingyen kolcson sima opcio
Abraham ingyen kolcson sima opcio
Moukoko ingyen kolcson sima opcio
Baggio85

interfan írta: 2024.10.24. 10:46
Baggio85 írta: 2024.10.24. 10:33 Most lehet mondani, hogy miért kapust hoztunk a nyáron, meg volt 20 milliónk, de abból milyen csatár jött volna ki?

Gudmundsson 25m
Wahi 25m
Retegui 22m
Guairassy 18m
Ekitike 16m
Omorodion 15m
Lucca 8m
Ebből az ára miatt ugye az első három az kiesne, még ha közel is lenne a 20-hoz, mi nem vagyunk abban a helyzetben, hogy licitáljunk rájuk.
Guairassy valóban érdekes lehetett volna, kérdés, hogy ő a Dortmunddal mikor egyezett meg.
Lucca-val szerintem csak 1-el többen lennénk, a fiataloknak meg játszania kellene, hogy legyen értelme idehozni, mert egyébként Carbonit sem kellett volna elengedni. Abraham-ban meg szerintem nagy volt a kockázat, azért ő mégiscsak most épült fel egy térdszalag-szakadásból.
De valóban igaz, egyébként a Guairassy meg Omorodion féle fiatalokban lenne potenciál és ennek is kéne az irányvonalnak lenni.
Nekünk valamiért a kapuskérdés fontosabb volt most...
interfan

Baggio85 írta: 2024.10.24. 10:52
interfan írta: 2024.10.24. 10:46

Gudmundsson 25m
Wahi 25m
Retegui 22m
Guairassy 18m
Ekitike 16m
Omorodion 15m
Lucca 8m
Ebből az ára miatt ugye az első három az kiesne, még ha közel is lenne a 20-hoz, mi nem vagyunk abban a helyzetben, hogy licitáljunk rájuk.
Guairassy valóban érdekes lehetett volna, kérdés, hogy ő a Dortmunddal mikor egyezett meg.
Lucca-val szerintem csak 1-el többen lennénk, a fiataloknak meg játszania kellene, hogy legyen értelme idehozni, mert egyébként Carbonit sem kellett volna elengedni. Abraham-ban meg szerintem nagy volt a kockázat, azért ő mégiscsak most épült fel egy térdszalag-szakadásból.
De valóban igaz, egyébként a Guairassy meg Omorodion féle fiatalokban lenne potenciál és ennek is kéne az irányvonalnak lenni.
Nekünk valamiért a kapuskérdés fontosabb volt most...
Retegui nem esne ki, mivel 2m bonuszokkal siman megoldhato.
Nyilvan a felsoroltak kozul nem mindenki zseni, ez teny, igazad van.
Mint ahogy az is, hogy a fiatalokat jatszatni kell, Inzaghi pedig pont nem ilyen edzo, ebben is igazad van.
De lehetosegunk lett volna, es penzunk is mivel 20m-ert adtunk el a nyaron.
Viszont a vezetoseg nem igy dontott.

Valaki valamit latott ebben a Josep Martinezben ami sajnos nagyon nincs ott.
Tevedett mar annyit a vezetes, foleg 2019-ig, Marotta erkezese ota szerencsere joval tobb a jo igazolas mint a tevedes.

Egy dolgot tudunk remelni, hogy ez az idei nyari tevedesek nem kerulnek bele a Scudettoba.
Mivel a tobbieknel is vannak tevedesek, es a tobbiek sem extrak, ezert ha a Thuram-Martinez paros birja majd, akkor remelhetoleg meglesz a Scudetto.
Cupi

Egyébként a BL első 8-ba kerülés azért nem lesz egyszerű. Azt számolgattam, hogy szerintem a hátralévő meccseinken max 1 vereség férhet bele. Ha már 2x kikapunk biztos nem leszünk a 8-ba.
Szerintem a hátralévő 5 meccsen 3 győzelem 1 x és 1 vereség még talán beleférhet. Több biztos nem. Tehát 17 ponttal meglehet az első nyolc. Idegenben a Leverkusen lesz a legkeményebb. Arsenal ellen otthon azért van esélyünk nyerni de szerintem az X az minimum meglesz. Ja kemény meccs lesz természetesen de az ilyen rangadókon általában mi is jók vagyunk és felpörög mindenki. ;)
interfan

Cupi írta: 2024.10.24. 15:09 Egyébként a BL első 8-ba kerülés azért nem lesz egyszerű. Azt számolgattam, hogy szerintem a hátralévő meccseinken max 1 vereség férhet bele. Ha már 2x kikapunk biztos nem leszünk a 8-ba.
Szerintem a hátralévő 5 meccsen 3 győzelem 1 x és 1 vereség még talán beleférhet. Több biztos nem. Tehát 17 ponttal meglehet az első nyolc. Idegenben a Leverkusen lesz a legkeményebb. Arsenal ellen otthon azért van esélyünk nyerni de szerintem az X az minimum meglesz. Ja kemény meccs lesz természetesen de az ilyen rangadókon általában mi is jók vagyunk és felpörög mindenki. ;)
Nem olyan rossz a helyzet, sot...

7.helyen vagyunk jelenleg 7 ponttal.
Van meg persze 5 fordulo, de mogottuk van a Real, Barcelona, Dortmund, Juventus is, igaz persze 1 ponttal, de akkor is.
Es azert nekik sem lesznek egyszeru meccseik, nyilvan a Barcelona nagyon komolyan megy, de a tobbiek botladoznak szepen.

Ezen kivul a Bayern 3 pontos a 23.helyen, Atletico meg 27. helyen van.
PSG 4 pontos.
Es azert nekik sem lesznek konnyu meccseik...

Tehat a mogottunk levo ugymond nagyok kozul 7-8 csapat azert nem fog mindenki elozni minket, sot...

Akik meg elottunk vannak:
Leverkusen, Brest, Monaco, City, Liverpool, Aston Villa.
Azert itt egy Brest-Monaco parost meg siman elozhetjuk, sot valahol elozni is kell oket.
Arsenal ugyaannyi pontos, csak jelenleg meg jobb a golaranyunk.

Szoval en sokkal biztatobban latom a helyzetet.
Nyilvan a neheze most jon, de hozzuk a kotelezo S.Praga-Monaco parost, es mondjuk a Lipcset, akkor szerintem 2 vereseg is belefer az Arsenal-Leverkusen ellen.
Nyilvan nyerjunk ott is, mert minel elobb vegzel, annal konnyebb a kesobbi sorsolasod, es annal tobb penzt kapsz minel elokelobb a helyezesed.
De latva a nagy favoritok botladozasait is, en szerintem meglesz a top 8.
Nyilvan ehhez kell egy 9 pont meg.
interfan

Cupi írta: 2024.10.24. 10:07 Nálam kezdene a juve ellen a lengyel. Nagy meccs és bizonyítson. Kellenek neki a játékpercek. ;)
Gazzetta szerint mivel Barella nem volt meggyozo a regista poszton, ezert visszakerulhet az eredeti posztjara, ezaltal Frattesi kikerulhet a kezdobol.
Regista poszton pedig megprobalhatja Inzaghi Zielisnkit, mivel Asllani meg csak most epult fel, es kerdeses milyen allapotban van jelenleg.

Gazzetta szerinti varhato kezdo:

Sommer
Pavard-DeVrij-Bastoni
Darmian-Barella-Zielsinki-Mkhitaryan-Dimarco
Thuram-Martinez
HerfortBalazs

Asllani nagyon nagyon keves lesz egy derbin Calha helyett. A kissebb csapatok ellen sem tudja mozgatni a csapatot. Az a helyzet vele hogy ket teljes szezon alatt semmit sem fejlődött.
Sokan eladnak Calhanoglut de nelküle sulytalan a közeppalya es a jelenlegi keretből senki sem tudja potolni megfelelően.
Stankov

Hozzászólás Szerző: Stankov »

HerfortBalazs írta: 2024.10.25. 18:41 Asllani nagyon nagyon keves lesz egy derbin Calha helyett. A kissebb csapatok ellen sem tudja mozgatni a csapatot. Az a helyzet vele hogy ket teljes szezon alatt semmit sem fejlődött.
Sokan eladnak Calhanoglut de nelküle sulytalan a közeppalya es a jelenlegi keretből senki sem tudja potolni megfelelően.
Teljesen egyetértek.
Nem lesz rossz az albán ha most eligazol és lejátszik 2-3 évet egy olyan csapatba ahol kezdő.
Egy Bologna Firenze tökéletes lenne neki,de még lehet hogy Lazioba is tudna eleget játszani.

Ami meg Calhat illetti remélem csak pletyka a távozás,nagyon fontos játékos. Szerintem ha megy ugyanúgy bajba leszünk mint a Real ahol Kroost nem tudják pótolni.
interfan

Stankov írta: 2024.10.25. 20:48
HerfortBalazs írta: 2024.10.25. 18:41 Asllani nagyon nagyon keves lesz egy derbin Calha helyett. A kissebb csapatok ellen sem tudja mozgatni a csapatot. Az a helyzet vele hogy ket teljes szezon alatt semmit sem fejlődött.
Teljesen egyetértek.
Nem lesz rossz az albán ha most eligazol és lejátszik 2-3 évet egy olyan csapatba ahol kezdő.
Egy Bologna Firenze tökéletes lenne neki,de még lehet hogy Lazioba is tudna eleget játszani.

Ami meg Calhat illetti remélem csak pletyka a távozás,nagyon fontos játékos. Szerintem ha megy ugyanúgy bajba leszünk mint a Real ahol Kroost nem tudják pótolni.
Szerintem nem az a baj, hogy nem lehet Calhanoglut potolni.
Mert megfelelo penzzel, es szakertelemmel barkit lehet potolni.
De nalunk ha nem tud minket eladni az Oaktree tavaszig, akkor penz nem lesz.
Calhanoglut ha el is adnank a Szaudiaknak, 25-30m-nal tobbet nem kapnank erte, erdemes megnezni mennyit fizetnek a 31 es afeletti jatekosert, haat kb ennyit max, az 1db Neymart leszamitva.
De utana a 2. a sorban a 31 eves Mahrez 35m, 3. a szinten 31 eves Mane 30m, majd 4. a 32 eves Koulibaly 23m-val.
Calhanoglu pedig jovonyaron 31 eves boven elmulik majd.

Innentol meg 25-30m-bol potolni, haat az tenyleg nehez feladat lenne...
Nyilvan ha itt indul egy teljesen mas projekt Inzaghi nelkul, egy fiatal projekt, es a sajtoban mar felmerult Belahyane potolnank, vagy megis bevalna Barella mint regista es akkor Barella helyere igazolnak valami fiatalt, az egy masik helyzet.
De ha minosegben akarnank Calhanoglu helyere venni valakit, arra egy 25-30m edeskeves.
Lehetne sorolni a megfelelo neveket Calhanoglu helyett, boven olyanokat is akik jobb jatekosok is, de ott az osszeg nem 25-30m, hanem 80-100m.
De neha a penz sem eleg semmire, ha a szakertelem nincs meg, lasd a Chelsea kifizetett bonuszokkal egyutt 260m eurot a Caicedo-Fernandez parosra, akik nyilvan nem Gagliardinik meg Vecinok, de azert nem 140 meg 130m euros jatekosok.
Tombi1986

Hozzászólás Szerző: Tombi1986 »

Stankov írta: 2024.10.25. 20:48
Teljesen egyetértek.

Szerintem egyedül a mezőnyből MacAllister tudná pótolni a törököt..
interfan

Tombi1986 írta: 2024.10.26. 10:18 Szerintem egyedül a mezőnyből MacAllister tudná pótolni a törököt..
Holnapig lehetne sorolni a neveket.
Rodri, B.Guimaraes, Tonali, Tielemans, Joao Neves, Rice, Gravenberch, Z.Emery, es meg sorolhatnak a sort, csak hat ezek a jatekosok ara ott kezdodik hogy 100m.
Nagyon jo hogy Kimmich szerzodese lejar, de olyan csapatok mennek erte mint a Real, Barcelona, City, Chelsea, Liverpool, PSG, MU.
Ker majd laza 30-40m alairasit, meg vagy 20m fizetest, lehetetlen a mi helyzetunkben ezzel versenyezni.
Calhanoglu maximum 25-30m eladasabol, es uj tulajdonos nelkul a teljes lehetetlen kategoriaval er fel ilyen jatekosokat venni.

Tehat lehetne a totalis fiatal Marotta-Oaktree projekt mar Inzaghi nelkul, es ilyen sajtoban mar felmerult Belahyane nevek, Asllanival, meg Fabbian visszavasarlassal.
Vagy Calhanoglu maradasaval, es el nem adasaval, a jelenlegi vonal.
interfan

Inzaghi:

Mennyit szamit a holnapi meccs?

Tudjuk mit jelent ez a klubnak es a szurkoloknak is.
Gyakorlarilag ugyanugy allunk a Juventussal a tabellan, nagyon fontos meccs lesz.

Hogy all az Inter eronletileg?

Zsinorban 5 meccset nyertunk, de sajnos most jott par serules ami befolyasol minket a kovetkezo 5 meccsunkon.

Motta azt mondta az Inter es a Napoli a Scudetto eselyes kimagasloan, mit gondolsz?

Sok csapat sok penzt elkoltott a nyaron, nagyon megerosodott jopar csapat.
Szerintem egy tobb csapatos kiegyensulyozott versenyfutas lesz.

Ki lesz a melysegi iranyito Calhanoglu helyen?

Calhanoglu a vilag egyik legjobb jatekosa, ot potolni nagyon nehez.
Asllani a csereje, viszont o is most epul fel egy serulesbol, tegnap edzett eloszor, igy nehez a helyzet.
Ott van meg Barella es Zielinski, meglatom majd ki jatszik a regista poszton.

Hogy van Buchanan?

Tegnap volt az elso edzese hosszu ido utan.
C.Augusto serulese miatt a baloldalon veszhelyzet van, de Bisseck megmutatta, hogy kepes a baloldali KH poszton jatszani.
Bal WB posztra pedig amig Buchanan nem ter vissza Dimarco moge, addig akar Darmiant is tudom ott hasznalni.

Zielinski?

Jo jatekos, a klubal egyutt akartam ot az Interbe.
Nyaron volt sajnos par problemaja, emiatt nehezebben ment a beilleszkedes, de minden bizonnyal segitseg lesz szamunkra a szezonban.
Tombi1986

interfan írta: 2024.10.26. 10:27
Tombi1986 írta: 2024.10.26. 10:18 Szerintem egyedül a mezőnyből MacAllister tudná pótolni a törököt..
Rodri, B.Guimaraes, Tonali, Tielemans, Joao Neves, Rice, Gravenberch, Z.Emery, es meg sorolhatnak a sort, csak hat ezek a jatekosok ara ott kezdodik hogy 100m.
Nagyon jo hogy Kimmich szerzodese lejar, de olyan csapatok mennek erte mint a Real, Barcelona, City, Chelsea, Liverpool, PSG, MU.
Ker majd laza 30-40m alairasit, meg vagy 20m fizetest, lehetetlen a mi helyzetunkben ezzel versenyezni.
Calhanoglu maximum 25-30m eladasabol, es uj tulajdonos nelkul a teljes lehetetlen kategoriaval er fel ilyen jatekosokat venni.

Tehat lehetne a totalis fiatal Marotta-Oaktree projekt mar Inzaghi nelkul, es ilyen sajtoban mar felmerult Belahyane nevek, Asllanival, meg Fabbian visszavasarlassal.
Az általad felsorolt nevek közül max Rodri van egy szinten az argentinnal. Kimmich-nek pedig nem ez a posztja.

Többi játékosban nem vagyok biztos, hogy tudná hozni a török szintjét.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Tombi1986 2024.10.27. 09:04-kor.
Tombi1986

A tavalyi évhez képest meglepően csend van a fórumon, mintha uborkaszezon lenne :shock:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Tombi1986 2024.10.27. 09:14-kor.
interfan

Tombi1986 írta: 2024.10.27. 09:02
interfan írta: 2024.10.26. 10:27

Az általad felsorolt nevek közül max Rodri van egy szinten az argentinnal. Kimmich-nek pedig nem ez a posztja.

Többi játékosban nem vagyok biztos, hogy tudná hozni a török szintjét.
Mivel ezeknek a jatekosoknak az ara ott kezdodik, hogy 80-100m, ezert valahol lenyegtelen, hogy szerintem jobbak mint a Torok, szerinted meg nem, mivel konkretan 0% az esely barmelyikre is.
P-Inter

Hozzászólás Szerző: P-Inter »

Sanszos, hogy nem fogom látni a meccset, vagy csak részlegesen, de elnézve a két csapat állapotát (igyekezve mindent figyelembe venni), vagy vmi elképesztően ergya, biztonságra törekvő játek lesz feltéve a pályára vagy vmi istenes ütök-vágok, nyílt csata. Ez a derby győzelem nagyon kéne mind2 csapatnak. Eredményt tippelni se tudok, titkon abban bízok, hogy Inzaghi simán lemeccselni Mottát.
Cupi

P-Inter írta: 2024.10.27. 10:17 Sanszos, hogy nem fogom látni a meccset, vagy csak részlegesen, de elnézve a két csapat állapotát (igyekezve mindent figyelembe venni), vagy vmi elképesztően ergya, biztonságra törekvő játek lesz feltéve a pályára vagy vmi istenes ütök-vágok, nyílt csata. Ez a derby győzelem nagyon kéne mind2 csapatnak. Eredményt tippelni se tudok, titkon abban bízok, hogy Inzaghi simán lemeccselni Mottát.
Én bevallom tippelni sem mernék....persze remélem nyerünk de nehéz lesz.
Juve annyira fos játékot mutatott az utóbbi hetekbe, hogy ilyenkor szokott jönni ellenünk meg jól nyomják majd. :?
Nyerni kellene. Bárhogy is lesz Forza Inter! ;)
interfan

P-Inter írta: 2024.10.27. 10:17 Eredményt tippelni se tudok, titkon abban bízok, hogy Inzaghi simán lemeccselni Mottát.
Spezia korszakot hagyjuk, mert az mas szint, de sajnos Bologna edzokent nagyon sokszor meggyult a baja Mottaval Inzaghinak, sot sajnos sokszor Motta nott Inzaghi fele.

Idorendben visszafele:

Bologna-Inter 0-1
Inter-Bologna 1-2
Inter-Bologna 2-2
Bologna-Inter 1-0
Inter-Bologna 6-1

Az elso meccsuket leszamitva, nagyon nehezen ment nekunk Motta ellen.
Inzaghi: 2 gyozelem
Motta: 2 gyozelem
1 dontetlen

Remeljuk ma fordulo a kocka, es valoban sikerul Inzaghinak "lemeccselnie" Mottat.
HerfortBalazs

Calha nelkül nehez lesz az biztos.
Most azt irjak hogy Zielinski kezdhet a török helyen.
Ez a Juventus egy nezhetetlen szar focit jatszo csapat, szerintem a meccs is unalmas lesz, kivar majd mindket csapat, hatha valaki hibazik.
PellerG

Hozzászólás Szerző: PellerG »

HerfortBalazs írta: 2024.10.27. 12:42 Calha nelkül nehez lesz az biztos.
Most azt irjak hogy Zielinski kezdhet a török helyen.
Ez a Juventus egy nezhetetlen szar focit jatszo csapat, szerintem a meccs is unalmas lesz, kivar majd mindket csapat, hatha valaki hibazik.
Biztos vagyok benne, hogy Barella lesz Calhanoglu helyén, Nicolo helyén meg most Zielinskit érzem Frattesivel szemben Sinzaghi részéről.
cuchu11

Hozzászólás Szerző: cuchu11 »

Tombi1986 írta: 2024.10.27. 09:03 A tavalyi évhez képest meglepően csend van a fórumon, mintha uborkaszezon lenne :shock:
Mocskos Juventus!
Remélem így megfelel, Tombi! ;)
Atosz

Hozzászólás Szerző: Atosz »

Örülök, ha Frattesi valóban nem kezd. Egyrészt nagyon meglátszik az alapjátékunkon, ha kezd, hogy egy ember mínusz a labdás játékban, ezzel gyengíti sokszor a jobb oldali futónk játékát is, illetve csereként mégiscsak ő képes a legtöbbet dobni a fáradó védelmekkel szemben.
interfan

Beigazolodtak a mai hirek, Asllani nem tudja kezdokent vallalni a jatekot.
Hivatalos kezdo:

Sommer
Pavard-DeVrij-Bastoni
Dumfries-Barella-Zielinski-Mkhitaryan-Dimarco
Thuram-Martinez

En kifejezetten orulok Dumfries es Zielinski kezdetesenek is.
Vegre nem a megszokott szokasos langyoviz, vegre valami valtozas.
Gyerunk, nyerni kell, es megmutatni ki is a bajnok.
Festa

interfan írta: 2024.10.27. 17:21 Beigazolodtak a mai hirek, Asllani nem tudja kezdokent vallalni a jatekot.
Hivatalos kezdo:

Sommer
Pavard-DeVrij-Bastoni
Dumfries-Barella-Zielinski-Mkhitaryan-Dimarco
Thuram-Martinez

En kifejezetten orulok Dumfries es Zielinski kezdetesenek is.
Vegre nem a megszokott szokasos langyoviz, vegre valami valtozas.
Gyerunk, nyerni kell, es megmutatni ki is a bajnok.
Zielinski megmutathatja miért érkezett és megérdemli,hogy a kezdőben is helyet kapjon.
Szoros meccset és egy gólos hazai győzelmet várok.
vivainter

Hozzászólás Szerző: vivainter »

Tombi1986 írta: 2024.10.27. 09:03 A tavalyi évhez képest meglepően csend van a fórumon, mintha uborkaszezon lenne :shock:
Szerintem ennek fő oka, hogy sem a BL, sem a bajnoki meccseket nem lehet látni a tv ben, illetve utóbbit csak néha.

Ma valahogy muszáj lenne nyerni, egyrészt juve.. .másrészt objektíven nézve sokkal jobb csapat vagyunk. Ezt a juventust rossz nézni sokszor, gólra képtelenek a védelmük viszont nem rossz ez tény.

Én őszintén szólva a Napoli tól se esek hasra, igazából komoly ellenfelük még nem volt és így is csak kinkeserves 1:0 - kal hozták a meccseik nagy részét. De a heti 1 meccs az kétségkívül nagy előny.

A
CsaSzi9294

Hozzászólás Szerző: CsaSzi9294 »

Ez ma 3-0 lesz sracok! ;)
CsaSzi9294

Bravo Zseli! :clap: :thumbup:
Festa

CsaSzi9294 írta: 2024.10.27. 18:16 Bravo Zseli! :clap: :thumbup:
Lautaronak respekt,hogy átengedte.Zielinski pedig szépen bevágta.
interfan

CsaSzi9294 írta: 2024.10.27. 18:02 Ez ma 3-0 lesz sracok! ;)
Ez a beszed, igy kell hozzaallni.
En mar ezt a tizenegyesbol is elert 1-0 is alairnek, de persze legyen inkabb 3-0 a vege.
Atosz

Hozzászólás Szerző: Atosz »

Na erről van szó!
CsaSzi9294

Festa írta: 2024.10.27. 18:17
CsaSzi9294 írta: 2024.10.27. 18:16 Bravo Zseli! :clap: :thumbup:
Lautaronak respekt,hogy átengedte.Zielinski pedig szépen bevágta.
Nem is csodálom, imádom Laut, de büntetőt nem tud lőni. :)
Válasz küldése