Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)

Minden ami a csapattal kapcsolatos

Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming

realevil

Re: Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)

Hozzászólás Szerző: realevil »

hát azért ez nem semmi bemutatkozás Pazzinitől. 2 gól, meg egy 11est harcolt ki. szerintem Milito kezdhet idegeskedni.
realevil

há' mivolt eeeeeez??? nem hiszem eeeeeeel :D :D :D

hatalmas védés
mike

Hozzászólás Szerző: mike »

realevil írta:há' mivolt eeeeeez??? nem hiszem eeeeeeel :D :D :D

hatalmas védés

mázli :D
Marco

Hozzászólás Szerző: Marco »

g.e.r.a írta: Vezetünk mi kell még?

Hogy nyerjünk! :D :D Cesar hiányzott már :D Mégha Castelazzi remekelt is!
realevil

JC nyúlt vagy 5 centit, mire elérte :D

Pazzini meg zseniális, nekem hamar a kedvencem lesz/tett... ;)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára realevil 2011.01.30. 16:50-kor.
mike

realevil írta:hát azért ez nem semmi bemutatkozás Pazzinitől. 2 gól, meg egy 11est harcolt ki. szerintem Milito kezdhet idegeskedni.

Nem kell hogy idegeskedjen, kell 3 ilyen csatár egy nagycsapathoz.
Lesz lehetősége formába lendülni.
Végre már nem ilyen Bia,Pandev féle balfékek rohangálnak elöl.
Cupi

Hozzászólás Szerző: Cupi »

hatalmas védés

hiba a mátrixban :D hatalmas volt
hvmetal

Hozzászólás Szerző: hvmetal »

hvmetal írta:faszomat..elvagyunk átkozva komolyan.egyáltalán nem játszunk rosszul,sőt jók vagyunk.
Coutinho sokkal jobb,mint Pandev,na de látom a brazil helyet Pazzini,Santon helyet a marokkói.figyelni kellesz hátul
na egy Samp elleni produkciót
Forza Inter!

3 sor 8-)
én egy vieris bemutatkozást kértem,de azért a 2gól sem rossz Pazzinitől.kár,hogy így veszélyes játszanunk,nagyon kemény lehetne a Milito-Eto'o-Pazzini 3mas
Cesar jó,hogy visszatért.világklasszis,1.félidőben hibázott utána vagy 4góltól mentett meg.Ranocchia,Lució is jó volt meg mindenki.Capitano meg egy Isten
reszkess b,zi Milán 8-)
Festa

Hozzászólás Szerző: Festa »

Azért ha J.Cesar nem védi ki Pastore tizenegyesét akkor aligha nyerünk...
Pazzini bemutatokázása nagyon jó elsőre.
Emlékszem 2004-ben Adriano és 2 Siena ellen rúgott góllal mutatkozott be ,de az nem ért ennyit.

Ez volt nekem az idény meccse!!!! Bár bármit mond a Leonardo féle Interben sokkal több mint volt Benitez csapatában.
Komax

Hozzászólás Szerző: Komax »

Rég láttam ilyet, 90 percig támadtunk, ez Leonardo műve. 8-)
Pazzini, hát így kell ezt. :D
Mindenkinek ötös jár. Mentálisan topon vagyunk, ez kell a kemény február előtt.
Nia

Hozzászólás Szerző: Nia »

mike írta:

hatalmas védés

mázli :D

Tudás :)

Pazzini,Kharja :)Csapat 5ös
Nerazzurri

Hozzászólás Szerző: Nerazzurri »

Ilyen támadójátékot már nagyon-nagyon rég nem láttunk. Meg akarták nyerni a fiúk a meccset két gólos hátrányból!! Ez igen!! Pandev hozzászokhat a kispadhoz. A két új játékos: 10 pont.
Baggio85

Hozzászólás Szerző: Baggio85 »

Igazi Inter-es meccs volt. Valahogy a játék képe alapján 0-2 után sem izgultam, éreztem, hogy van bennünk néhány gól, csak attól féltem, hogy a védelem összehoz még egyet (majdnem sikerült is, de JC visszatért :D ) és úgy már sok lett volna! Ha hátul nem kezdünk valamit, aki nehezen nyerünk idén bármit is. Azt viszont, h "NULLA E' IMPOSSIBILE PER QUESTA INTER!!!" azt régóta tudjuk és a szerdai 120 perc után hihetetlen futóteljesítmények voltak ma a csapatban (Etoo, Cambiasso, Maicon, Capitano).

GRAZIE RAGAZZI!!!

FORZA INTER!!!
mike

Hatalmas meccs volt, kaki első félidő után ahogy azt kell Leo meglépte a 3 csatárt, és bejött neki - piros pont érte. Pazzini hatalmas fogás, és Kharja is nagyon jól játszott.
Remélem sokat fogunk 3 csatárral játszani, legalább addig míg nincs Sneijder, simán megfér elöl ez a hármas.
Csak lett egy jó délután belőle ;)
dandyka!

Hozzászólás Szerző: dandyka! »

Hát ez.... :o Santont remélem nem nyavajogják vissza a csapatba ,akik eddig tették... sajnos néha kevés ,ha vki olasz,de hangsúlyozom,h szeretem a játékát!
Pandev biztos drukkolt a padról,végre... :lol: :lol:
Mindenki ,kijátszotta a belét,jók voltunk bravó Pazzi imádni fogják ezek után ,sajna Militonál most jobb...
Ez a Rizzoli nem annyira volt szimpi a meccsen ;)
Az év meccse volt :!:

FORZA INTER!!!!
Inter101

Hozzászólás Szerző: Inter101 »

Hát ez hatalmas volt! Pazzini elképesztő. Az első golja tipikus volt, és a fejese is. Ilyet a jelenlegi Milito nem tud. Ha a védekezést rendbe rakja Leonardo akkor ez a csapat ismét a csucson lehet, persze kell hozzá egy Sneijder is, jo formában. A 2 szélsö védekezés viszont kritikán aluli! Ezen mindenképp javitani kell, mert nem kell egy lángésznek lenni hogy kitaláld ez a leggyéngébb pontja a csapatnak. Egyetértek azzal, amit valaki irt hogy Maicon védekezése is egy nagy nulla, és nem lenne rossz ötlet a középpályára vezényelni(ha megoldhato). Nekem Ranocchia kifejezetten tetszett, és Coutinho is. Kharja sem volt rossz, az látszik rajta hogy eléggé belecsöppent ebbe az egészbe, lesz ö még sokkal pontosabb is.Ja és le a kalappal ez elött a Palermo elött, nagyon jo kis csapat! Forza INTER!!
Nia

Nem térek észhez.Valahol éreztem,hogy ez lesz az eredmény.A listavezető rém unalmas meccseket játszik.És úgy nyer,hogy meg sem érdemli.Ez járt nekünk.Erőt kell,hogy adjon.A többit már menet közben leírtam.Ezt megnézem még egyszer :)
Attól tartok mondom,hogy Pazziniért még kérnek majd ezek után :)
RenciDavid

Hozzászólás Szerző: RenciDavid »

Hihetetlen meccs volt, az első félidő alapján éreztem, hogy meglehet akár az X, mert sokkal többet támadtunk már akkor is. Ezzel szemben pedig nyertünk!

Pazzini zseniális, kár hogy nem ő rúgta a 11-est, szép lett volna egy mesterhármassal bemutatkozni.
Cupi

Hozzászólás Szerző: Cupi »

Reméljük Cambiasso sérülése nem súlyos. Nagyon tetszett, hogy Leonardo nem szarozott és nem a biztonságra ment hanem támadtunk. Meg is lett az eredménye. Beníteznél pont ez is hiányzott, Ő max az utolsó 3-4 percben kockáztatott volna. ;)
Santon-t meg nem értem, lehet az edzésen is gyengélkedik és azért kezd a legtöbb edzőnél Chivu. Ne bántsuk, de tényleg gyenge volt ma. :?
Pazzini meg....nagy volt. :)
Injoc

Hozzászólás Szerző: Injoc »

Fantasztikus meccs volt...minden volt ami kellett..1000 éve nem volt ilyen izgalmas meccsünk :D
Amiben szerintem mindenki egyetért..ha mindenki egészséges lesz se Santonnak se Chivunak nincs helye a bal hátvéd szerepkörében...Sokkal stabilabb lesz a védelem Zanettivel. Úgy érzem Militot ki fogja szorítani Pazzo, mivel 3an nem hiszem h sűrűn lesznek fent a pályán.
realevil

Nia írta:Attól tartok mondom,hogy Pazziniért még kérnek majd ezek után :)

Ugye most csak viccelsz? :D Nem térek magamhoz így a meccs után. Ez minden kétséget kizáróan a forduló meccse volt.
Nia

realevil írta:
Nia írta:Attól tartok mondom,hogy Pazziniért még kérnek majd ezek után :)

Ugye most csak viccelsz? :D Nem térek magamhoz így a meccs után. Ez minden kétséget kizáróan a forduló meccse volt.

Persze :)
realevil

Kicsit olyan érzésem van így meccs után, mint pár éve mikor az utolsó 8 percben fordítottunk a Samp ellen 3-2re. :lol:
hazafi

Hozzászólás Szerző: hazafi »

Iszonyúan nehéz volt, mert beállt szinte mindenki a 16-os köré náluk. Nagyon látványos volt a játékunk a második félidőben, és kiderült, hogy Leo tényleg lehet nagy edző :)
Pazzini meg nagy kedvenc lesz nekem is
Egy valami kicsit aggaszt pozitív értelemben. Sneijdernek helye van a csapatban, de akkor Militp padozzon, vagy kit tegyünk ki? Nagy versenyhelyzet lesz a csapatba kerülésért az tuti. Kharja is meglepett elég harcosnak tűnik, meg gyorsnak.
Santonnak sajnos nem csak a gólnál volt hibája, hanem a teljes védekezéseben 0 szinte ami a szerelést, meg helyezkedést illeti.
Kölcsön kell adni még most gyorsan.
Wesley10

Hozzászólás Szerző: Wesley10 »

Ezt a Rizzolit basznám ki a segítőivel 1ütt a ligából...Mocsok 1 seggfej volt ma is,mint minden nekünk v. inkább ellenünk vezetett meccseken...
1 gól előtti szitut 10-ből 9 behúzza lessnek...
"rajzfilmfigura" kapufájánál dettó les volt...
A tizi az oké volt.
Grat a csapatnak!Vhogy éreztem Pazzo robbanását(pedig nagyon nem bírom/tam :) )Jó lesz ez.Ha Kharja összeszokik a többiekkel akkor ő is tud segíteni csereként.Coutinho játéka is tetszett,néha ugyan pontatlan volt de hát sokat is hagyott ki,jó lesz Ő is,na meg ha Wes visszatér végre...FORZA INTER!!!
sorger=giallo

Hozzászólás Szerző: sorger=giallo »

Injoc írta:1000 éve nem volt ilyen izgalmas meccsünk :D
Hm, azért volt egy pár a közelmúltban ;) (Inter-Barca és Barca-Inter a kieséses szakaszban, hogy két "klasszikust" említsek, igaz, ezek nem a bajnokságban voltak). Ettől függetlenül tényleg pazar volt látni a küzdeni akarást, a hajtást a fiúkon. Pazzini nagyon bekezdett, jó lenne, ha ez hosszabb távon is kamatozna és lenne egy kiváló csatárunk több évre, de egy mérkőzés alapján korai bármilyen komolyabb következtetést levonni. Maicon és Santon nagyon indiszponáltan játszott, de remélem, hogy összeszedik magukat és hamarosan formába lendülnek újra. Zanetti és Cambiasso fantasztikusak voltak, Julio néhány megingást leszámítva jól védett és bemutatott néhány bravúrt is.
Szép volt fiúk!

FORZA INTER!!!
R9.

Hozzászólás Szerző: R9. »

Nia írta:Ja és gonoszkodás nélkül lehet Kharjaról visszaszívni a dolgokat.Mondtam,hogy nem olyan szar,mint azt sokan gondolják.És ha így folytatja :).
micsoda? remélem nagyon kiegészítő ember marad
Nia

R9. írta:
Nia írta:Ja és gonoszkodás nélkül lehet Kharjaról visszaszívni a dolgokat.Mondtam,hogy nem olyan szar,mint azt sokan gondolják.És ha így folytatja :).
micsoda? remélem nagyon kiegészítő ember marad

Én meg remélem,hogy ugyanilyen formában fog játszani.És ha kell a kezdőbe is lehet rá számítani.De persze szapulni mindig kell valakit.Ahogy nem árt elismerni is.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Nia 2011.01.30. 17:42-kor.
zsizsi14

Hozzászólás Szerző: zsizsi14 »

Sokan írjátok, hogy jó lenne 3 csatárral játszani. Szerintem az a baj vele, hogy akkor megint nincs kit becserélni, hogy hozzon egy kis lendületet.
Nálam a csapat:
Julio-Maicon, Lucio, Ranocchia, Zanetti-Stanko, Cambiasso, Motta- Sneijder- Eto'o Pazzini
De ez csak a mostani formákat tekintve (kivéve Wesley:))
Nia

sorger=giallo írta: Barca-Inter a kieséses szakaszban,
FORZA INTER!!!

Ne is mond.1-0 után nem tudtam nézni.A haveroktól kérdeztem.Utána meg azon gondolkoztam,hogy meg se merték volna mondani ha 2-0.Hagyták volna.Holnap úgy is rájön alapon.Akkor már nem ők bánták volna :)
R9.

maicon viszont már 100%osan csúcsformában nyomja, sőt...
leo óta 6 gólpassz 7 meccsen? vagy vmi ilyesmi :D
embertelen amit csinál

milito meg sajnos megint gyenge volt, etoo pazzini elől maradhatna mögöttük sneijder
Inter101

Nia írta:
sorger=giallo írta: Barca-Inter a kieséses szakaszban,
FORZA INTER!!!

Ne is mond.1-0 után nem tudtam nézni.A haveroktól kérdeztem.Utána meg azon gondolkoztam,hogy meg se merték volna mondani ha 2-0.Hagyták volna.Holnap úgy is rájön alapon.Akkor már nem ők bánták volna :)

Akkor nem csak én kapcsoltam ki a tv-t?? Nem birtam nézni, majdnem infarktust kaptam. És ott volt a lesgol a végén. Jo hogy nem láttam élöben, szerintem még most is a korházban lennék.
Inter101

R9. írta:maicon viszont már 100%osan csúcsformában nyomja, sőt...
leo óta 6 gólpassz 7 meccsen? vagy vmi ilyesmi :D
embertelen amit csinál

milito meg sajnos megint gyenge volt, etoo pazzini elől maradhatna mögöttük sneijder

Ezzel azért nem teljesen értek egyet. Ha csak az előre játékát nézzük akkor igazad van, de a védekezése 1 nagy nulla. Ilyen szélsö hátvédekkel játszani(a védekezésre gondolok) ugy hogy igazábol nincs szélsö középpályás elég nagy riziko! Ebböl még baj lesz!
Papus

Hozzászólás Szerző: Papus »

Pazzini a kedvenc játékosom volt már jó ideje,azok közül,akik nem az interben játszanak,de ha így folytatja az interben is a kedvencem lesz,és pótolja az Ibra utáni űrt 8-) Hatalmas igazolás,nagyon örűlök,hogy nálunk játszik!!!!A meccs pedig óriási volt!
Forza Inter!
Francesco

Hozzászólás Szerző: Francesco »

Kezdem egy kis leszúrással remélem nem haragudtok meg de...
Benitezi első félidő? Nem játszunk jól?
Arra tudok gondolni, hogy szaggatott a net és ezért írod ezt mike. Meg még páran. Bárcsak Benitez idejében játszottunk volna úgy, mint az első félidőben. A védelmünk valóban nem volt akkor acélos, de simán vezethettünk volna és elképesztő fölényben játszottunk. A másodikban pedig mindenki gladiátorként küzdött és a védelem is egy fokkal jobb lett. Azért gondolom, hogy a net lehetett rossz, mert én a digi-n néztem és egy pillanatig nem éreztem úgy, még 2-0-nál sem, hogy elment a meccs. A tizenegyesüknél is érezni lehetett, hogy kihagyja Pastore. Hihetetlen nagy meccs volt. A mezőnyben Rizzoli a Palermonak fújt, de összességében tévedett itt és ott is. Persze nem ezt mondanám, ha Pastore nem kapufára lövi azt a les-helyzetet.
Ellenben ez a digi... Nem tudom hányan néztétek ott, de komolyan mondom kabaré volt már pár meccse a Juhár Tamás is, de ma...
Az egy dolog, hogy össze vissza beszél a műsorvezető a stúdióban és a szakértő semmivel nem ért egyet és nem beszélik meg előre, hogy ez így hülyén fogja kihozni magát de...
Azt mondja a műsorvezető, a szünetben, hogy Eto'o nagyon gyengén játszik és a gyorsasága sem a régi. :D A szakértő a meccs végén megjegyzi, hogy Pazzini behozatala rendben volt, de Kharja nagyon gyenge volt...volt pár gyenge labdája de összességében jó volt. Ezt már én mondom. Szóval minősíthetetlen ami a Digi stúdiójában folyik. Egri viszont jó volt, mint ahogyan a csapat is. Jó volt azt látni, hogy így játszunk, mert ezzel egyediek vagyunk ebben a bajnokságban. Ha nem nyertünk volna, akkor is elégedett lettem volna a küzdéssel, hajtással, alázattal és a játékkal, mert ezek Beniteznél mind hiányoztak. Leonardo csak így tovább, de ezt a védelmet rendbe kell rakni valahogy. Pazzinit utáltam mikor Fiorentinás volt, majd a Sampban megkedveltem és a kedvenc olasz csatárom lett. Most igazolta miért. Ugyanakkor ő is képes ordító helyzeteket kihagyni, de a 4 csatárból mindig lesz valaki aki jó formát hoz remélhetőleg...
Forza Inter!
R9.

Papus írta:Pazzini a kedvenc játékosom volt már jó ideje,azok közül,akik nem az interben játszanak,de ha így folytatja az interben is a kedvencem lesz,és pótolja az Ibra utáni űrt 8-)
miért milito nem pótolta? :D:D:D
graziejosé

Hozzászólás Szerző: graziejosé »

Wesley10 írta:Ezt a Rizzolit basznám ki a segítőivel 1ütt a ligából...Mocsok 1 seggfej volt ma is,mint minden nekünk v. inkább ellenünk vezetett meccseken...
1 gól előtti szitut 10-ből 9 behúzza lessnek...
"rajzfilmfigura" kapufájánál dettó les volt...
A tizi az oké volt.
Grat a csapatnak!Vhogy éreztem Pazzo robbanását(pedig nagyon nem bírom/tam :) )Jó lesz ez.Ha Kharja összeszokik a többiekkel akkor ő is tud segíteni csereként.Coutinho játéka is tetszett,néha ugyan pontatlan volt de hát sokat is hagyott ki,jó lesz Ő is,na meg ha Wes visszatér végre...FORZA INTER!!!

Szerintem is egy parszt ez a Rizzoli, de mi volt a baj az első góljukkal? Egyáltalán nem volt les, pont a botladozó Santon miatt.
Inter101

Én a digin csak és kizárolag a meccset nézem. A szünet kikapcs, a végén szintugy(azonnal). Probáld ki. Igy müködik.
Francesco

Hozzászólás Szerző: Francesco »

Inter101 írta:Én a digin csak és kizárolag a meccset nézem. A szünet kikapcs, a végén szintugy(azonnal). Probáld ki. Igy müködik.

Meglesz ezek után... :D
Nia

Francesco írta: Kharja nagyon gyenge volt...volt pár gyenge labdája de összességében jó volt. Ezt már én mondom. !

Igen.Most bizonyította,hogy lehet rá számítani.Megmondom őszintén,hogy a sérülések "elmúlását "nem látom reálisnak.Így szükség van egy olyan emberre,aki ha kell,tud ugrani és pótolni.Persze ez csak 1 meccs volt.És Pandevnek is volt egy jó hónapja. :twisted: Megvárom és meglátom mi lesz.De nagyon nem játszott most rosszul(ahhoz képest amire sokan számítottak) :)Bizalom mindenkinek jár.
Militonak meg kell küzdeni a helyéért.ez jó :)

A Digi meg...Juhár Juve drukker nem várhatjuk tőle,hogy Forza Inter.Aki meg ma volt.Vicc :) De ez van .Egy 6 éves kislány jobban ért a focihoz,mint azok :)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Nia 2011.01.30. 18:01-kor.
R9.

meg most már van
etoo,milito,coutinho,pazzini,pandev

és ha nem megy akkor nem az van h a kispadon van egy biabiany :D hanem belehet hozni őket

leo mert kockáztatni és igazolta is őt
benitez 80.percig várt volna és behozta volna obit etoo helyére -.-
Nia

Igen most egyetértek veled.De ezt már írtam a kezdő 11-nél is.
Ez elég Mourinho-s volt.Én is így csináltam volna :)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Nia 2011.01.30. 18:14-kor.
Komax

Hozzászólás Szerző: Komax »

Francesco írta:Egri viszont jó volt,
Nekem olykor olyan érzésem van, hogy Ő Interes. :D
R9.

jaja :D
amikor ranocchia majdnem öngólt mellezett, akkor milyen hangot adott ki :D:D

amúgy az lett volna a legszebb még ha etoo átengedi pazzininek a 11-est és mesterhármassal fordít :D
Nia

Komax írta:

Ha ezt még olvassa is...Csütörtökön Interes mezbe közvetít a végén :)de tényleg a normális kommentátorok között van :)

Azért az nem lesz gyenge,amikor Sneijder jövőhéten visszatér :)Meg Chivu és Stankovic...Pfu lesz ám csapat.Még "bajba" is lesz Leonardo :)

J.Cesar-Maicon,Lúcio,Ranocchia(jó volt ő is),Chivu,Zanetti,Cambiasso,Stankovic,Sneijder,Eto'o Pazzini

pad:Coutinho(ha még jobban belejön őt is vétek lesz iderakni),Cordoba,Santon,Milito,Pandev,Kharja,Motta...
PetR
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: PetR »

Komax írta:

Szerintem Ő a jó focit szereti. :D Nekem is szimpi volt ma.

Meccsről: Nagyon jó volt, eszméletlen. A Barca - Inter óta nem izgultam így... Santont védtem eddig de ma nem nyújtott maradandót sajnos. Azért remélem belejön, jó lenne ha később egy tehetséges olasz lenne a védelem egyik alapembere.
Pazzini igen bekezdett, nagyon tetszett rajta is meg az egész csapaton a küzdő szellem. Leo mert cserélni, és már nem először. Benitez hányszor csinált ilyet? Kharja csávó nem rossz nem rossz, bár még nem vagyok elájulva tőle. De cáfoljon rám. :) Ranocchia játéka nagyon tetszett, igaz egyszer a frászt hozta rám de amúgy szerintem nagyon jó volt.

Jó lenne az elmaradt meccset hozni. Még nincs minden veszve de egyre kevesebb pontot szabad csak veszteni.

FORZA INTER!!!
R9.

Mottával nemtudom mi volt ma, az a 11-es... egyébként jól nyomja, nagyon sok labdát szerez és rendkívűl pontosan passzol meg nagyon jól irányít hátulról

én kezdőből chivut kihagynám és zanettit tenném a helyére aki támadásban és védekezésben is megelőzi chivut

Julio meg amiket védet.. igaz szerencséje is volt de jó kapusnak van szerencséje, embertelen amiket védett

Julio Cesar - Maicon, Ranocchia, Lúcio, Zanetti - Stankovic, Motta, Cambiasso - Sneijder - Eto'o, Pazzini

és ha baj van átlehet állni támadásnál 3-1 re is

........Pazzini/Milito
Eto'o, Sneijder, Coutinho
hvmetal

nem tudom mivan Santonnal,azért 2éve egy c.ronikát leradírozott szinte.tényleg kilógott ma.Chvu most jobb formában van.kölcsön kéne adni hadd játszon,bár akkor megint gáz van,ha Chivu hozza a szart vagy lesérül.
Maicon tényleg egyre jobb.Julió és hozta a meccset,Coutinho,Lucio is jó volt.jók ezek a braziljaink.régebben argentinból volt több,de nem bánom.Cambiasso 0-2ig sokszor felbaszott.körülményeskedett meg lassított.
amúgy az,hogy Ibra-t majd Pazzini pótolja..Milito mit csinált? lőtt olyankor is gólokat amikor Ibra képtelen volt,mint a BL-ben.szar formában van,vagy a helyét nem találja de az egyik legjobb csatár a világon. Leonardo szimpatikus továbbra is.remélem átérzi a helyzetet és megbasszintjuk a bilán száját.jobb edz,mint Allegri lazán.
jah:D nem akarok senkit elkeseríteni,de én úgy tudom Egri Milán drukker :lol:
biztos ránk rakott
hvmetal

azér remélem jövőre lyenkor Coutinho már alap lesz a kezdőbe.kis 60kgos aztán az 1.félid derekán kb milyen kemény volt a szólója :D rúghatna már szegény gyerek egy gólt.nagy játékos lesz
R9.

hvmetal írta:azér remélem jövőre lyenkor Coutinho már alap lesz a kezdőbe.kis 60kgos aztán az 1.félid derekán kb milyen kemény volt a szólója :D rúghatna már szegény gyerek egy gólt.nagy játékos lesz

azt nem értem miért nem passzolnak neki

legalább 6-7 olyan szitu volt nagyon jó pozícióban volt de nem neki passzoltak... kis csóri :D
de a szóló kemény volt meg cambiassonak milyen labdát adott :D csak nem tudta beadni
Válasz küldése