Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)

Minden ami a csapattal kapcsolatos

Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming

interfan

Re: Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)

Hozzászólás Szerző: interfan »

Festa írta: 2024.11.26. 17:23 Taremi remélem betalál és akkor nem akarjuk őt is 3 hònap után eladni
Ma en is golt/golokat varok tole, mert ez eddig edeskeves tole is.

Szezonunk mulhat azon, hogy a cserecsatarok elkezdenek e golokat rugni...
Az vilagos, hogy 2db golkepes tamado (Thuram-Martinez) nem lesz eleg egy 11 honapos szezonra...
PellerG

Hozzászólás Szerző: PellerG »

Csúnya Pavard-hiba volt ez most, sárga miatt gondolom jön is helyette Bisseck a szünetben.
HerfortBalazs

Hozzászólás Szerző: HerfortBalazs »

Ezt a meccset meglehet nyerni, jobbak vagyunk.
Szögletekből nem nagyon szerzünk golt mostansag, pedig rengeteget vegzünk el.
matyinter

Hozzászólás Szerző: matyinter »

PellerG írta: 2024.11.26. 21:12 Csúnya Pavard-hiba volt ez most, sárga miatt gondolom jön is helyette Bisseck a szünetben.
Sajnos meg is sérült, úgy, hogy a két percet sem bírta ki, ez eléggé aggasztó.
Viszont jó a játék, emiatt nem lehet panasz.
Ezt nyerni kell, és még mindig kapott gól nélkül a csapat, ami nem gyenge. Próbálom nem elszólni :D
PellerG

Dumfriestől továbbra is jut meccsenként 1-2 óriási balf@sz mozdulat, ügyesebb már nem lesz 🙈
vaskalap

Hozzászólás Szerző: vaskalap »

Taremi ma sem lő már gólt.
vaskalap

Na csak behúztuk ezt is 1-0-al.
Baggio85

Hozzászólás Szerző: Baggio85 »

Csak abban lehet bízni, hogy ezzel a 2. félidővel sikerült rápihenni a Fior meccsre! :)
De a 13 pont az elég szépen mutat!
FORZA INTER!!!
Atosz

Hozzászólás Szerző: Atosz »

Vicc kategória volt a végén az elvett gól, fordított szituban a védekező játékosnak 3x ennyi kontaktot is elengednek fixen kb… mindenesetre egy félidőnyi játék (ráadásul elég jó játék) elég volt szerencsére, Fio ellen reméljük láthatjuk ennek az előnyeit.
Taremi amúgy nagyon hasznosan játszott ma is, ezt is említsük meg amellett, hogy nem lőtt gólt. Iszonyat mezőnymunka jellemzi mindig, jól olvassa a védők gondolatait, viszonylag sok labdát szerez a támadó harmadban mindig, mikor játszik, plusz volt nagy visszaérése a 16osunk előtt is.
Cupi

Hozzászólás Szerző: Cupi »

Elso felidoben jol nyomtuk es megvan a 3 pont. :) Hihetetlen,hogy meg mindig nem kaptunk golt.
Nalam a meccs b*lf*sz dijat Dumfries nyerte.Hihetetlen szerencsetlenkedesei voltak.Persze most belefert de akkoris.
Barella mint ment megint.De szerintem a lengyel is jol nyomta. :)
Most jo lenne kivetelesen ha egy BL meccs utani rangadon gyozelem jonne. ;)
PellerG

Zielinski Calhanoglunál is labdabiztosabb volt, szerintem nagyot játszott, jól cselez, szép megmozdulásai vannak.

De Vrij szerintem tavaly és idén sem gyengébb mint Acerbi.

Dumfries már jobb nem lesz, eskü nem bánnám, ha januárban elvinné Emery a Villába (nyáron volt erről szó), aztán majd hozunk valakit a helyére az új mercato-politika mentén.
Ugye hivatalos hosszabbítás továbbra sem történt...

Én előzetesen azt szerettem volna, hogy ma legyen meg a 3 pont, hétvégén a Fior ellen meg az 1 is szuper idegenben.
Ezt tartom, nem lennék szomorú egy X-el.
A BL-tovabbjutás így azért már csak meg lesz, igaz a következő körös leverkuseni kaland nem lesz egyszerű menet...
matyinter

Hozzászólás Szerző: matyinter »

Lehet én vagyok a mazochista, sőt tuti, de én bírom Dumit. Szerencsétlen, agya annyi van, mint egy adag lehulott falevélnek. Meg nyilván nem egy Maicon, vagy egy Cancelo, Hamiki, de hát Tesco áron volt, és kit kapnánk szotyi áron, amikor semmi pénz?
Szerintem annyira nem gáz a csávó, támadásban kifejezetten ügyes, csak hát vannak faszsagai
Festa

Hozzászólás Szerző: Festa »

A játék képe alapján sima meccs lehetett volna ha nem marad végig 1-0
Zielnskinek jò játékának kifejezetten örültem.Személy szerint nagyon vártam,hogy hozzánk jöjjön és lassan Inzaghi is alapemberként tekintsen rá.

Off:Arnautovic most is pocsék volt.
Jön a bombaformában lévő Fiorentina ahol sokkal komolyabb koncentráció kell.
Amennyiben Keant sikerül ùgy kikapcsolni mint ma Opendát ,akkor már csak a támadokòn mùlik majd,hogy meglesz-e a 3 pont.
interfan

Inzaghi a meccs utan elmondta, sulyosnak nezett ki Pavard serulese.
Remeli Acerbi minel elobb visszater, mert nagy szuksege van ra, es mar a Fiorentina ellen szamitana ra.

Lehet megint jon a injekcizozas?
Amit ugye elmondott Acerbi.

Par napja meg legkorabban 2 het mulva Parma, de olyat is olvasni lehetett hogy csak 3 het mulva Lazio ellen terhet vissza.
Most meg mar 4 nap mulva jatszik?

Nem ertem miert kell ennyire eroltetni es sietetni valamit, mikozben ott egy DeVrij aki semmivel nem rosszabb, sot.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára interfan 2024.11.27. 06:18-kor.
Tombi1986

Hozzászólás Szerző: Tombi1986 »

Szerintem a hétvégi meccset is behúzzák a fiúk.
Tegnapi rendben volt, pont annyit adtunk ki amennyire szükség volt.
Zielinski kezdhetne Miki helyett.
interfan

Ertekelesek:

- Sky:

Zielinski 8
Sommer 7
DeVrij 7
Dumfries 7
Bastoni 6,5
Barella 6,5
Bisseck 6
Dimarco 6
Calhanoglu 6
C.Augusto 6
Martinez 6
Thuram 6
Pavard 5
Taremi 5

- Calciomercato.it:

Dimarco 7,5
DeVrij 7
Zielinski 7
Sommer 6,5
Bastoni 6,5
Bisseck 6,5
Barella 6,5
Calhanoglu 6,5
Dumfries 6
C.Augusto 6
Martinez 6
Thuram 6
Taremi 5

En alairtam volna az X-et, de a gyozelem meg szebb.
Mondjuk ha rajtunk mulik golt azt nem rugunk. :D
Jo lenne ha Inzaghi szeme egy kicsit felnyilna, es elkezdene Zielisnkit az alapkezdobe jatszatni, dehat sok remenyen nincs ebben...
Jon a Fiorentina es Zielinski megy jo esellyel a padra, Mkhitaryan pedig a kezdobe, ahogy az lenni szokott.
DeVrij szinten tanar volt, meltatlan lesz ha ot kitesszuk 33 evesen lejaro szerzodessel, a 37 eves Acerbi meg hosszabbitottunk 2026-ig.
Ami aggaszto az tovabbra is a csatarkerdes, 2db golkepes tamadoval nehez lesz egy 11 honapos szezont vegig vinni...

BL-ben igy azert mar kb kiejelentheto, hogy az elso 8-ban szinte biztosan ott leszunk.
Sot ha hozzuk a ket kotelezot (Praga es Monaco), akkor az 1-3.hely kozott vegzunk kb ami penzugyileg nagy lokest ad.
Sorsolas kapcsan meg majd kiderul, papiron konnyu ellenfel es agon leszunk ha 1-3.helyen vegzunk, gyakorlatlan meg kitudja.

Most egy a lenyeg, ne jojjon a BL meccs utan egy bajnoki botlas, ahogy eddig 4/3X is botlottunk BL meccs utan.
Foleg most egy ilyen fontos rangadon a Fiorentina ellen, ami nyugodtan nevezheto egy 6 pontos meccsnek is.
Ha nyerunk, es a tobbiek botlanak vegre lehet egy kis elonyunk.
Viszont ha botlunk, akkor az nagyon fajdalmas lehet ha a tobbiek meg nyernek.
Verni kell a Fiorentinat nincs mese.
mike

Hozzászólás Szerző: mike »

Hát nem ez volt az év meccse, de piszok jól mutat a BL tabella az Interrel a tetején:)
7-0 gólaránnyal 5 meccs után.
Brutál 8-)
Bíztató, hogy amikor kell, nagyon tudunk figyelni.

Mondjuk nekem a scudetto megvédése a legfontosabb.
Forza!!!
Cupi

interfan írta: 2024.11.27. 06:18
Ami aggaszto az tovabbra is a csatarkerdes, 2db golkepes tamadoval nehez lesz egy 11 honapos szezont vegig vinni...

BL-ben igy azert mar kb kiejelentheto, hogy az elso 8-ban szinte biztosan ott leszunk.
Sot ha hozzuk a ket kotelezot (Praga es Monaco), akkor az 1-3.hely kozott vegzunk kb ami penzugyileg nagy lokest ad.
Azért sajna tegnap Martinez is elég halvány volt.....talán volt 2 gyenge lövése és ennyi....tehát a 2 gólképes támadó sem mindig igaz. :?

Másik meg már akartam kérdezni a Monacot ellenit miért veszed kötelező győzelemnek? Persze nem egy félelmetes csapat de a BL-ben elég jól mennek. Ha ma nyernek nekik is 13 pontjuk lesz. :shock: Nem gondolom, hogy az majd könnyű lesz.
interfan

Cupi írta: 2024.11.27. 08:26
interfan írta: 2024.11.27. 06:18

Azért sajna tegnap Martinez is elég halvány volt.....talán volt 2 gyenge lövése és ennyi....tehát a 2 gólképes támadó sem mindig igaz. :?

Másik meg már akartam kérdezni a Monacot ellenit miért veszed kötelező győzelemnek? Persze nem egy félelmetes csapat de a BL-ben elég jól mennek. Ha ma nyernek nekik is 13 pontjuk lesz. :shock: Nem gondolom, hogy az majd könnyű lesz.
De legalabb Martinez lott iden 6 golt, bajnoksagban 5 golt amivel szerzett nekunk jopar pontot es gyozelmet. Az o bajnoki goljai nelkul nem tudom hol allnank a tabellan, fuggetlenul attol hogy sokkal tobb kellene tole is.
Egy szem fantasztikus Correa golt leszamitva, nem lott mas tamadonk golt a bajnoksagban az emlitett Thuram-Martinez parost leszamitva, mindezt ugy hogy hetvegen mar december van.
Nyilvan ettol Martineztol is sokkal-sokkal tobb kell, na de a tobbiek konkret nullatol, haat nehez megszolalni is.

Nem tudom, de szamomra hazai palyan egy Monaco kotelezo.
Persze nem egy Zvezda meg Young Boys meg Praga, de en nem tartom a Monacot egysulycsoportban velunk, foleg nem hazai palyan.
Persze szep a 10 pont, de eddig egyetlen egy komoly meccset nyertek, azt azt is 80 percet emberelonyben jatszva.
Ezen kivul vertek egy Zvezdat, egy Bolognat, es X-eltek egy Dinamo Zagreb ellen.
Ez azert finomam szolva sem egy veretes sor.
De ha meg ne adja eg kikapunk a Leverkusentol, X a Monaco ellen, es verjuk a Pragat ami azert csak-csak nevezheto kotelezonek, akkor is van 17 pontunk ami boven 3-5.hely koze eleg.
Egy altalam vizionalt 19 pont pedig 1-3.hely kb.
Cupi

interfan írta: 2024.11.27. 08:48

Nem tudom, de szamomra hazai palyan egy Monaco kotelezo.
Persze nem egy Zvezda meg Young Boys meg Praga, de en nem tartom a Monacot egysulycsoportban velunk, foleg nem hazai palyan.
Persze szep a 10 pont, de eddig egyetlen egy komoly meccset nyertek, azt azt is 80 percet emberelonyben jatszva.
Ezen kivul vertek egy Zvezdat, egy Bolognat, es X-eltek egy Dinamo Zagreb ellen.
Ez azert finomam szolva sem egy veretes sor.
De ha meg ne adja eg kikapunk a Leverkusentol, X a Monaco ellen, es verjuk a Pragat ami azert csak-csak nevezheto kotelezonek, akkor is van 17 pontunk ami boven 3-5.hely koze eleg.
Egy altalam vizionalt 19 pont pedig 1-3.hely kb.
Nem kérdés, hogy az első 8 hely egyikét már csak mi veszíthetjük el egy nagyobb b*lf*szkodással ami reméljük nem lesz. ;)
Én azt gondolom egyik meccs sem lesz könnyű és kötelezőnek csak a Prágait érzem. Persze otthon a Monaco sem egy megugorhatatlan akadály de szerintem nem lessz könnyű meccs.

Egxébként azt számolgattam ha a 3 meccsből 1-et elveszítünk és a másik kettőt hozzuk akkor a 8 hely valamelyiket tuti.

Továbbra is tartom a brutál menetelés miatt én a Leverkusen ellen biztos pihentetnék több játékost is. Legerősebb kezdőnkkel is benne van ott nem nyernénk. Én nem kockáztatnék sérülést vagy teljes kifáradást :)
Cupi

interfan írta: 2024.11.27. 06:13 Inzaghi a meccs utan elmondta, sulyosnak nezett ki Pavard serulese.
Remeli Acerbi minel elobb visszater, mert nagy szuksege van ra, es mar a Fiorentina ellen szamitana ra.

Par napja meg legkorabban 2 het mulva Parma, de olyat is olvasni lehetett hogy csak 3 het mulva Lazio ellen terhet vissza.

Nem ertem miert kell ennyire eroltetni es sietetni valamit, mikozben ott egy DeVrij aki semmivel nem rosszabb, sot.
Acerbi állítólag ugyanott sérült meg ahol korábban is. Na most ha ezek után idő előtt visszahozzuk és kidől még hosszabb időre akkor a világ idiótái vagyunk. ;) De Vrij jól nyomja a helyén. Szedje csak össze magát teljesen és majd a Lazio ellen visszatér. ;)
Nem értem a mesternl mi ez a beakadás Acerbi kapcsán. Jól nyomja az öreg ha játszik, ezzel nincs gond de komolyan, hogy nélküle nem tudja elképzelni a védelmet az hihetetlen. :D
interfan

Cupi írta: 2024.11.27. 09:25 Egxébként azt számolgattam ha a 3 meccsből 1-et elveszítünk és a másik kettőt hozzuk akkor a 8 hely valamelyiket tuti.
Ha 3/2 meccset megnyerunk, akkor nem az elso 8 hely valamelyike a tuti, hanem az 1. 2. vagy 3. hely a tuti 19 ponttal. :)

Ha 3/1X nyerunk csak, es 2X kikapunk, akkor is kb garantalt a 6-8.hely.
interfan

Cupi írta: 2024.11.27. 09:29
interfan írta: 2024.11.27. 06:13 Inzaghi a meccs utan elmondta, sulyosnak nezett ki Pavard serulese.

Acerbi állítólag ugyanott sérült meg ahol korábban is. Na most ha ezek után idő előtt visszahozzuk és kidől még hosszabb időre akkor a világ idiótái vagyunk. ;) De Vrij jól nyomja a helyén. Szedje csak össze magát teljesen és majd a Lazio ellen visszatér. ;)
Nem értem a mesternl mi ez a beakadás Acerbi kapcsán. Jól nyomja az öreg ha játszik, ezzel nincs gond de komolyan, hogy nélküle nem tudja elképzelni a védelmet az hihetetlen. :D
Ezt ki is mondta Inzaghi is, es meg maga Acerbi is.
Hogy megkerte Inzaghi amig nem lesz fix a bajnoki cim, addig jatsszon barhogyan is, mert nem tudja potolni sehogy, ezert honapokat beinjekciozva jatszott vegig...

En ezt megertenem, ha Acerbi valami fenomenalis lenne.
De egy DeVrij semmivel nem rosszabb nala...
PellerG

Amúgy az Acerbis fordítás kicsit hangulatkeltősre sikerült.
Kérdést kapott, hogy áll Acerbi sérülése.
Azt mondta, napról-napra mérik fel az állapotát, de korainak tűnik még a visszatérése úgy, hogy csak szombaton történt a sérülés.
Ettől függetlenül nyilván Acerbi a fő embere, ezt tudjuk, ő az egyetlen, akit még sárga lappal sem cserél le Inzaghi.

https://www.fcinternews.it/in-primo-pia ... rio-969518
Baggio85

Kicsit értetlenül állok azelőtt, hogy itt a fórumon néhányan, ha kell, ha nem "előveszik" Acerbit. Nem fiatal játékos, ez tény. Nem kéne 3 naponta meccseket játszania, ez is tény. Optimális esetben van is egy hasonlóan jó helyettese, ez is tény.
Meg tény az is, hogy Acerbi, amikor játszik, akkor klasszis védőként teszi, legyen bárki az ellenfél (Haaland, Lukaku stb.). Az is tény, hogy a "helyettese" is meg fog sérülni, ha 3 naponta játszania kell. Márpedig kell, mert holland válogatott és éppen Acerbi nincsen!
Szóval szerintem ez egy elég egyszerű képlet, hogy Acerbi és De Vrij közül ugyan Acerbi élvez prioritást Inzaghi szemében, ha mindketten egészségesek, de szerintem ezzel semmi gond nincsen, mert a kettőjüket megfelelően rotálja Inzaghi, ha teheti. A probléma az, hogy Acerbi nem azért sérül meg, mert agyon van játszatva és így szűkül a merítési lehetőség.
interfan

interfan írta: 2024.11.27. 09:30
Cupi írta: 2024.11.27. 09:25 Egxébként azt számolgattam ha a 3 meccsből 1-et elveszítünk és a másik kettőt hozzuk akkor a 8 hely valamelyiket tuti.
Ha 3/2 meccset megnyerunk, akkor nem az elso 8 hely valamelyike a tuti, hanem az 1. 2. vagy 3. hely a tuti 19 ponttal. :)

Ha 3/1X nyerunk csak, es 2X kikapunk, akkor is kb garantalt a 6-8.hely.
Ha az altalad irt 2 meccset nyerjuk, akkor 19 pontunk lesz.

Na most, 19 pontja mar nem lehet a Bayern, Real, City, Atletico, PSG, Milan sornak akkor sem ha az osszes maradek meccsuket megnyerik.
Nem is lehetseges ez, mivel egymas ellen is lesznek meg meccsek.

Max 19 pontja lehet a Juventusnak, de ha megnezzuk kikkel jatszanak, hat nem realis.
Most ilyen Celtic, Lille, Dinamo, sort ne is emlitsunk.
De azert a Monaco, Sporting, Brest sor se valoszinu, hogy innentol 3/3 meccset nyer ha megnezzuk kikkel jatszanak.

Magyarul akik realisan megelozhetnek minket, ha elerjuk a 19 pontot:
Liverpool, Atalanta, Barcelona, Dortmund, Aston Villa.
Nekik lehet meg tobb pontjuk mint 19.
Viszont...
Egybol kiesik a Barcelona vagy a Dortmund, mivel lesz egymas elleni meccsuk.
Atalanta maradek 3 meccsebol jatszik a Real es Barcelona ellen, hat nem valoszinu, hogy mindkettot behuzza.
Ott van meg az Aston Villa, de nekik is Juventus, Lipcse, Monaco, Celtic, szinten nem valoszinu, hogy 4/4 hoznak.
Leverkusen max 19 pontos lehet, de azert ehhez 3/3 kell, es nem csak minket, hanem idegenben az Atleticot is verni kell, ami azert kozel sem biztos.

Liverpool akik valoszinu tobb pontot hoznak majd mint 19, meg akkor is ha ma kikapnak a Realtol.

Arsenalnak lehet meg max 19 pontja, latva a sorsolasukat, erre meg is van az esely.

Egyszoval ha az lenne amit leirtal 3/2 meccset megnyerunk es 1X kikapunk, azaz 19 pont, szerintem boven a 2-3.hely kozott lennenk.
Festa

Baggio85 írta: 2024.11.27. 10:56 Kicsit értetlenül állok azelőtt, hogy itt a fórumon néhányan, ha kell, ha nem "előveszik" Acerbit. Nem fiatal játékos, ez tény. Nem kéne 3 naponta meccseket játszania, ez is tény. Optimális esetben van is egy hasonlóan jó helyettese, ez is tény.
Meg tény az is, hogy Acerbi, amikor játszik, akkor klasszis védőként teszi, legyen bárki az ellenfél (Haaland, Lukaku stb.). Az is tény, hogy a "helyettese" is meg fog sérülni, ha 3 naponta játszania kell. Márpedig kell, mert holland válogatott és éppen Acerbi nincsen!
Szóval szerintem ez egy elég egyszerű képlet, hogy Acerbi és De Vrij közül ugyan Acerbi élvez prioritást Inzaghi szemében, ha mindketten egészségesek, de szerintem ezzel semmi gond nincsen, mert a kettőjüket megfelelően rotálja Inzaghi, ha teheti. A probléma az, hogy Acerbi nem azért sérül meg, mert agyon van játszatva és így szűkül a merítési lehetőség.
Acerbi hiába idős ,de későn érő emiatt nem 50 meccseket játszott sokáig a Sassuloval meg a Lazioval.
Emberfogásban Halland,Osimhen tudna mesélni róla ,hogy milyen volt ellene játszani.
Nyilván ezek az ismétlödő sérülések azt jelzik,hogy heti két meccs már nem fekszik neki,de De Vrij tudja pótolni 1-2 meccsre,de Acerbi inkább vezér egyéniség mint a holland.
interfan

Baggio85 írta: 2024.11.27. 10:56 kettőjüket megfelelően rotálja Inzaghi, ha teheti
Szerintem ez sajnos pont nem igaz, es szerintem pont ez a baj, hogy ha teheti nem rotalja oket megfeleloen.
Mert ha az lenne amit irsz, hogy megfeleloen rotalja oket, akkor szerintem senki nem szeretne tobbet pl DeVrijt a palya latni.
Szerintem pont az a baj, hogy nincs megfelelo rotacio, es ha Acerbi nem serult, akkor meltatlanul keves lehetoseget kap DeVrij, aki szerintem 1cm-el sem rosszabb vedo mint az Olasz.

Csak par pelda:

- DeVrij iden:
Bajnoksagban: 11/4X kezdo
BL-ben: 5/4X kezdo

Magyarul DeVrij iden 8X kezdett, de ebbol Acerbi 6X serult volt.
2db olyan meccs volt, amikor Acerbi is bevetheto volt, es inkabb DeVrij jatszott.
Egyik a Monza (City elott), masik pedig a total B csapatos Zvezda meccs.

- Ellenben Acerbi:
Bajnoksagban: 10/9X kezdo
BL-ben: 3/1X kezdo

De ugyanerre ralehet nezni tavaly is.

- DeVrij:
Bajnoksagban: 34/17X kezdo
BL: 7/5X
Szuperkupa/Kupa: 2/1X
Osszperc: 2164

Viszont a 17 bajnoki kozul amikor kezdett 9X serult volt Acerbi.

- Acerbi:
Bajnoksag: 29/26X kezdo
BL: 7/4X kezdo
Szuperkupa/kupa: 3/3X
Osszperc: 3107 perc

Es visszamehetunk meg egy evet, meg ugyis, hogy akkor egyaltalan ne nezzuk a seruleseket.

- DeVrij:
Bajnoksagban: 38/22X kezdo
BL: 13/3X kezdo
Szuperkupa/Kupa: 6/2X kezdo
Osszperc: 2469

- Acerbi:
Bajnoksagban: 34/25X kezdo
BL: 13/10X kezdo
Szuperkupa/Kupa: 6/5X kezdo
Osszperc: 3828

Na most ha ezt megnezzuk osszesegeben es roviden az elmult 2 evet:

- Lejatszott percek:
DeVrij: 4643 perc
Acerbi: 6935 perc

2300 perccel tobbet jatszott Acerbi 2 szezon alatt, ez rengeteg...
Ez konkretan 25,5 meccs jatekideje.

Es mindezt ugy, hogy Acerbi sokkal tobbet volt serult is.
Elmult 2 szezonban:
Acerbi: 126 nap
DeVrij: 51 nap

2,5X annyit volt serult Acerbi mint DeVrij, megis Acerbi jatszott 2300 perccel tobbet, ami 25 meccs jatekideje.

- Kezdo es aranyok:
DeVrij: 100/50 = 50% kezdesi arany
Acerbi: 92/73 = 79% kezdesi arany

Es hat latjuk, Acerbi 37 eves, es ha egeszseges, akkor Inzaghi szamara nincs nelkule Inter vedelem.
Raadasul 37 evesen vele hosszabbitunk 2026-ig, mikozben egy 33 eves DeVrijel meg nem akarunk.
Nem arrol van szo, hogy Acerbi egy hulladek, mert igenis jo teljesitmeny hozott, de En szerintem DeVrij nem rosszabb mint Acerbi, sem most, sem tavaly.
Megis latjuk nagyon nem ugyaannyi lehetoseget kap az egyik mint a masik, es ilyen korban is a hosszabbitast amit megadunk neki, mikozben 2026 nyaran mar a 39. eletevet tapossa majd, es egyelore a leghalvanyabb nyoma sincsen, hogy elkezdenenk az Acerbi nelkuli Inter vedelmre gondolni.
Nem Inzaghi kepeseggeivel van a baj, mert a masik topicban is pont en irtam, hogy ertem azokat akik ne adja eg levaltanak, de En nem latok realisan elerheto edzot aki biztosan jobb lenne mint Inzaghi.
Viszont van par dolog Inzaghitol amiben igenis valtoztathatna, es egyaltalan megprobalhatna valamit, na ez a fenti tema nalam ilyen.
Az idot pedig senki nem fogja tudni leggyozni es megforditani, es jopar alapember erosen kifele megy mar, amit erdemes lenne szerintem eszrevenni es kicsit a jovore, de akar mar a jelenre is gondolni, lasd kozeppalya helyzete is, ahol szinten lehetne variacios lehetoseg.
Szerintem ez lenne az Inter nem csak kozep es hosszutavu erdeke, hanem mar a rovidtavu erdekunk is.
Elkepesztoen sok a meccs, 11 honapos a szezon, az hogy siker lesz iden vagy bukas, az nagyban fugghet attol, hogy az edzo megfeleloen hasznalja e a rendelkezesere allo keretet.
interfan

Festa írta: 2024.11.27. 00:11 Zielnskinek
lassan Inzaghi is alapemberként tekintsen rá.
Bar igy lenne...

Zielisnki nagyreszben akkor kerul elo, ha serules vagy pihentetes van.
Ha egeszseges mindenki, es nem pihentet Inzaghi, akkor gyakorlatilag fixen a Barella-Calhanoglu-Mlhitaryan harmas jatszik.
En nagyon orulnek ha itt is tortenne egy valtozas.
Festa

Milyen nagy erősítés lenne ha Januárban elküldenénk Arnautovicsot és felhoznánk Topalvicot
Szerintem semmit nem vesztenénk,de még lehet ,hogy kiderülne van a padon értelmes csatárunk.
interfan

Festa írta: 2024.11.28. 19:26 Milyen nagy erősítés lenne ha Januárban elküldenénk Arnautovicsot és felhoznánk Topalvicot
Szerintem semmit nem vesztenénk,de még lehet ,hogy kiderülne van a padon értelmes csatárunk.
Arnautovicot nyaron is elakartuk kuldeni, ajanlottuk a Szaudiaknak, Torokoknek, Gorognek, Olasz csapatoknak, 0 sikerrel...

Topalovic nem csatar, hanem kozeppalyas.
Tamado KP es kozepso KP a posztja.

Inzaghi olyan fiatalokat sem epit be akik 30-70 Serie A meccsel erkeztek.
PellerG

Festa írta: 2024.11.28. 19:26 Milyen nagy erősítés lenne ha Januárban elküldenénk Arnautovicsot és felhoznánk Topalvicot
Viszont esélyes, hogy Correa a múlt heti meccs után előrébb lép a sorban, és tavaszra már a BL-re is nevezve lesz, szemben a teljesen lufi Arnautoviccsal.
Nem lepne meg, ha most egy ideig ő lenne a 3. számú csatár.
Festa

interfan írta: 2024.11.28. 19:42
Arnautovicot nyaron is elakartuk kuldeni, ajanlottuk a Szaudiaknak, Torokoknek, Gorognek, Olasz csapatoknak, 0 sikerrel...

Frattesi se játszik,de ez a Topalovics srác ügyes lenne ha kapna lehetőséget.
Na majd a poszt Inzaghi korszakban.
interfan

Festa írta: 2024.11.28. 20:02
interfan írta: 2024.11.28. 19:42

Frattesi se játszik,de ez a Topalovics srác ügyes lenne ha kapna lehetőséget.
Na majd a poszt Inzaghi korszakban.
Ez igy van.

Egyebkent Pio Esposito is rugdossa a golokat, ettol a 3 jomadartol meg o is tobbet rugott volna.
Dehat ez mar megint elmeleti dolog, mert nalunk nem fog lehetoseget kapni egy huszonpar eves jatekos.
interfan

PellerG írta: 2024.11.28. 19:48 Viszont esélyes, hogy Correa a múlt heti meccs után előrébb lép a sorban, és tavaszra már a BL-re is nevezve lesz, szemben a teljesen lufi Arnautoviccsal.
Nem lepne meg, ha most egy ideig ő lenne a 3. számú csatár.
Csak nehogy hosszabbitsunk vele. :D :D

Nevetek rajta, de rug meg 1-2 golt, es ismerve minket komolyan tema lesz Correa hosszabbitasa.
Igy megy ez, 756 nap golnelkuliseget, es evek teljes homaly jatekat feledteti 1-2 gol...
interfan

C.Augusto ujabb izomserulest szenvedett, nem utazik a csapattal Firenzebe.
Acerbi szinten kihagyja a Fiorentina meccset, valamint a meg sokaig serult Pavard is.
Vedelem veszhelyzete miatt, es a minimalis letszam miatt az ifibol Christos Alexiou a felnott kerettel tart.

Hirek szerint egyetlen egy kerdes van a kezdot illetoen, Darmian vagy Dumfries, a serult Pavard es Acerbi helyen pedig Bisseck es DeVrij jatszhat.
Tobbi poszton az Inzaghi alapcsapat varhato.

Varhato kezdo:

Sommer
Bisseck-DeVrij-Bastoni
Darmian/Dumfries-Barella-Calha-Mkhitaryan-Dimarco
Thuram-Martinez
Festa

interfan írta: 2024.11.30. 06:36 C.Augusto ujabb izomserulest szenvedett, nem utazik a csapattal Firenzebe.
Acerbi szinten kihagyja a Fiorentina meccset, valamint a meg sokaig serult Pavard is.
Vedelem veszhelyzete miatt, es a minimalis letszam miatt az ifibol Christos Alexiou a felnott kerettel tart.

Hirek szerint egyetlen egy kerdes van a kezdot illetoen, Darmian vagy Dumfries, a serult Pavard es Acerbi helyen pedig Bisseck es DeVrij jatszhat.
Tobbi poszton az Inzaghi alapcsapat varhato.

Varhato kezdo:

Sommer
Bisseck-DeVrij-Bastoni
Darmian/Dumfries-Barella-Calha-Mkhitaryan-Dimarco
Thuram-Martinez
Amennyiben szükség van rá akkor Darmian is tud hátul játszani a védő hármasban.
Nagyon szoros meccset várok ahol talán jobb helyzetkihasználás lehet döntő.
A Fionál Kean élete formájában van ,amennyiben ő kitudjuk venni a játékból akkor lehet esélyünk.
Cupi

Nehéz meccs lesz de én egyáltalán nem érzem azt nem lehetne meg. ;) Fio nem fog bekkelni, főleg otthon nem. Mi meg szeretjük ha van területünk. :) Sokkal jobban szenvedünk a 10 emberrel védekező csapatok ellen.
Szóval én győzelmet várok.
Forza Inter!
interfan

Cupi írta: 2024.12.01. 15:50 Nehéz meccs lesz de én egyáltalán nem érzem azt nem lehetne meg. ;) Fio nem fog bekkelni, főleg otthon nem. Mi meg szeretjük ha van területünk. :) Sokkal jobban szenvedünk a 10 emberrel védekező csapatok ellen.
Szóval én győzelmet várok.
Forza Inter!
Napoli sajnos megint behuzta a szokasos Conte fel 1-0.

Nyerni kell nincs mese, nem szabad most botlani semmikeppen es tartani kell a lepest a Napolival.
CsaSzi9294

Hozzászólás Szerző: CsaSzi9294 »

Bár még csak 6 perc ment el, Miki és Calha már most annyi labdát adott el, mint az Adidas novemberben.
Mikit már lassan el kellene felejteni a kezdőből, olyan, mint egy lajhár és még pontatlan is.
CsaSzi9294

Ez nagyon kemény. :wtf: :roll:
Remélem nem történt tragédia!
Tombi1986

Hozzászólás Szerző: Tombi1986 »

Én is, bár a gólt miért nem adták meg azt nem tudom.
Les tuti nem volt
vaskalap

Mi történt?Sajnos lemaradtam az eseményekről.
CsaSzi9294

vaskalap írta: 2024.12.01. 18:27 Mi történt?Sajnos lemaradtam az eseményekről.
Bove összeesett, ki kellett húzni a nyelvét.
Úgy tűnt elég nagy a baj, kb mindenki könnyezett.
Baggio85

Kezd ez már sok lenni idénre...
Jobbulást, Bove!!!🙏
INTER-1908

Hozzászólás Szerző: INTER-1908 »

vaskalap írta: 2024.12.01. 18:27 Mi történt?Sajnos lemaradtam az eseményekről.
Ha jól tudom Bove osszesett a pályán és orvosi segítségre volt szükség de én nem láttam csak olvastam...
CsaSzi9294

Ez a meccs mára ennyi.
Portiere32

Hozzászólás Szerző: Portiere32 »

Jobbulást Bove-nak, ahogy a hírek mondják nem túl jó a helyzet... :cry:

Youtube-on pár percig fent volt a videó, az alapján szinte fix, hogy nem volt kint a labda a beadás előtt. Talán VAR-ozás is volt.
Ilyenkor az újrajátszást ugyan úgy a VAR-al folytatják?
Dan-i-nter

Hozzászólás Szerző: Dan-i-nter »

Gólt azért nem adtásk meg mert felmerült, hogy kiment az oldalvonalon túlra az ívelés előtt. Valószínűleg VAR-oztak volna egy darabig, volt olyan kamera állás ahonnan érvényesnek tűnt.

Most az a legfontosabb, hogy Bove jól legyen, meccs másodlagos.
CsaSzi9294

Bove magához tért a kórházban!
Válasz küldése