Cupi írta: ↑2024.12.04. 12:22
möszi írta: ↑2024.12.04. 11:53
Stankov írta: ↑2024.12.04. 11:44
Meretbe azért erősen benn a potya.
Ellenünk is volt 1-2 , ha jól emlékszem őt lőtte keresztül Lukaku
Alapjában véve egyetértek, de egy a ligában és nemzetközi szinten is tapasztalt, olasz, jó korban lévő kapus, aki ingyen jönne. Nem tudom van-e most hasonló kaliberű, ingyen portás a piacon. Mondjuk, hogy ezt a spanyol hóhányót minek hoztuk 12 misiért, azt továbbra sem értem…
Főleg úgy, hogy nem számolunk vele semmilyen szinten hisz a piacon keressük Sommer utódját.....
Mondjuk ezt a kérdést feltehetné Marottanak valaki. Mi volt a koncepció vele kapcsolatban amiért majdnem 15 milliót ebben a csóriságban kifizettünk érte?
Totalisan erthetetlen, hogy a nyilvanvalo csatargondok helyett a 20m-t nem oda, hanem mas posztra koltottuk.
De...
Nezd megkerdezte valaha valaki Marottat, Ausiliot, vagy Inzaghit, vagy barkit, hogy mi volt a koncepcio a 33,3m euroert erkezo Correaval, vagy a 11m euroert erkezo Arnautovical?
De lehetne akar Gosenst is emliteni 27,4m-ert.
Es ezek az "uzletek" mind-mind ugyanebben a csorisagban tortennek.
En megmondom oszinten mar annak is kifejezetten orulok, hogy tobb a jo uzlet, mint a total buko es homaly 2019 ota.
Nyilvan lesznek ilyen Josep Martinez uzletek, meg latjuk Arnautovic, Correa, Gosens, Godin, Lazaro, Kolarov, Vidal, Caicedo, Klaassen, Cuadrado, es hat kitudja Taremivel is mi lesz, meg ebben a Palaciosban is mivan.
De...
Azert ha megnezzuk 2019 ota a masik oldalt, hala a jo istennek sokkal-sokkal tobb a bevallt igazolas mint a bebukott.
2019 elott azert sajnos ez forditva volt...
Eleg csak megemliteni a Dalbert, Gagliardini, Vecino, Nainggolan, Mario, Barbosa, Eder, Ansaldi, Dodo, Borja, Jovetic, Kondogbia, Shaqiri, Felipe Melo, Vrsaljko sort (es most csak kb 2015-ig mentem vissza), akikre elment 300m euro...
Es meg voltak olyan finomsagok mint Montoya, Sainsbury, Ljacic, Biabiany, Banega, Erkin, Santon, L.Lopez, Karamoh, Cedric Soares.
Es ismetlem, csak 2015-ig visszamenve.
Mikozben alig-alig volt 2015-19 kozott ertelmes igazolasunk.
Lasd Miranda, Perisic, Brozovic, Skriniar, Bastoni, Cancelo, Martinez, DeVrij.
Toredeke volt a bevallt igazolas a bebukotthoz kepest.
Most azert ez 2019 ota azert sokkal inkabb a bevallt fele billen mint a bebukott fele.
Nyilvan persze most is vannak bukasok, de ezt egyszeruen kb lehetetlen elkerulni.