Ez a legfontosabb.
Az eletnel es egeszsegnel semmi sem fontosabb.
Gyors felepulest neki.
Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming
Ez a legfontosabb.
Ami engem elgondolkodtatott, hogy Fiorentinál 6 éve volt Astori esete is, sajnos annak tragédia is lett a vége.Festa írta: ↑2024.12.01. 20:09 Szörnyű ami történt ma.
Dumfries pár héten belül kétszer is átélte ugyanazt.
Nem tudjuk mi történt pontosan,de Bove a cipőkötés után esett össze ami aggasztò.
Ilyenkor azért beugrik Fehér Miklòs és Eriksen esete.Helyes döntés volt,hogy nem folytatták viszont az nagyon elgondolkodtató ,hogy egyre több ilyen eset van a sportolók körében.
Igen az is nagyon szomorú volt.Mindig benne van ez a lehetőség is viszont akkor miért kellett lejátszani a Holland-Magyar meccset? Sajnos így nincs következetesség ebben a protokollban.Egy közeli videòn látszik,hogy Dumfries pont Bove mellett állt és ő állt be a Magyar játékosok közé amikor kitakarták Szalait.Tombi1986 írta: ↑2024.12.01. 20:47Ami engem elgondolkodtatott, hogy Fiorentinál 6 éve volt Astori esete is, sajnos annak tragédia is lett a vége.Festa írta: ↑2024.12.01. 20:09 Szörnyű ami történt ma.
Dumfries pár héten belül kétszer is átélte ugyanazt.
Nem tudjuk mi történt pontosan,de Bove a cipőkötés után esett össze ami aggasztò.
Ilyenkor azért beugrik Fehér Miklòs és Eriksen esete.Helyes döntés volt,hogy nem folytatták viszont az nagyon elgondolkodtató ,hogy egyre több ilyen eset van a sportolók körében.
Mar azota hivatalosan is kozoltek a VAR erdemenyet, es hogy nincs gol.Dan-i-nter írta: ↑2024.12.01. 18:53 Gólt azért nem adtásk meg mert felmerült, hogy kiment az oldalvonalon túlra az ívelés előtt. Valószínűleg VAR-oztak volna egy darabig, volt olyan kamera állás ahonnan érvényesnek tűnt.
Februar 12 vagy februar 19 a ket celdatum, ezek kozul lehet valamelyiken a potlas.
Az a vicces a 02.09-ei hétvégén lesz a bajnokságba Inter - Fio.
Az lesz a kemeny, ha a Fiorentina nem tudja elkerulni a rajatszast, es akkor a februar 12 vagy februar 19 is kuka ahogy van, mert akkor van a Konferencia Liga rajatszasa is.Cupi írta: ↑2024.12.02. 10:01Az a vicces a 02.09-ei hétvégén lesz a bajnokságba Inter - Fio.![]()
Jobb ez így mindenkinek. A Hollandok tizenegyesét sem kellett volna megadni rögtön azután ,hogy Szalait levitték nagyon hasonló esetben.Szomorú,hogy Szoboszlaiék lelkivilágára senki nem volt tekintettel akkor.interfan írta: ↑2024.12.02. 05:15Mar azota hivatalosan is kozoltek a VAR erdemenyet, es hogy nincs gol.Dan-i-nter írta: ↑2024.12.01. 18:53 Gólt azért nem adtásk meg mert felmerült, hogy kiment az oldalvonalon túlra az ívelés előtt. Valószínűleg VAR-oztak volna egy darabig, volt olyan kamera állás ahonnan érvényesnek tűnt.
A labda kiment.
A megfelelo kamera allast is megtalaltak es bemutattak miert lett hivatalosan is ervenytelenitve a gol.
https://www.fcinter1908.it/ultimora/fio ... -dumfries/
Akkor ez a februári meccs legyen 180 perces.Cupi írta: ↑2024.12.02. 10:01Az a vicces a 02.09-ei hétvégén lesz a bajnokságba Inter - Fio.![]()
Amilyen szoros a bajnokság a bajnokság lásd 2022 elmaradt Bologna meccs még ezen is múlhat a dolog.
Gondolom Zielinski-re gondoltál Zalewski helyettbrecsinho írta: ↑2024.12.06. 14:06 Leverkusen kedden van, Lazio utána hétfőn,ennyi pihenőnk hónapokig nem lesz két meccs között
Zalewski,Taremi,Frattesi gondolom kedden játszanak,plusz Acerbi és Darmian is kezdhet,így a fél csapat rotálva van BLre.
Parmat ma tényleg kötelező behúzni, remélem nem fogunk szenvedni velük..utána egy iksz a Bl-ben nekem megfelelne,ha meg továbbra sem kapnánk gólt,az komoly lenne![]()
Forza Inter!!
Igen,persze,Piotr barátunkra,csak olyan keveset játszik, még nem áll rá a billentyűmmatrix23 írta: ↑2024.12.06. 14:31Gondolom Zielinski-re gondoltál Zalewski helyettbrecsinho írta: ↑2024.12.06. 14:06 Leverkusen kedden van, Lazio utána hétfőn,ennyi pihenőnk hónapokig nem lesz két meccs között
Zalewski,Taremi,Frattesi gondolom kedden játszanak,plusz Acerbi és Darmian is kezdhet,így a fél csapat rotálva van BLre.
Parmat ma tényleg kötelező behúzni, remélem nem fogunk szenvedni velük..utána egy iksz a Bl-ben nekem megfelelne,ha meg továbbra sem kapnánk gólt,az komoly lenne![]()
Forza Inter!!![]()
Ha már Zalewski. Látta őt mostanában valaki a Roma-ban? Év végén lejár a szerződése. Fiatal, mindkét szélen bevethető. Szerintem egy próbát lehet megérne.
Én elég ideges vagyok rá....idén elég gyenge amit nyom és még egy ilyen kamu esés a VAR korszakába.....látszott a fején tudja kamu volt és úgyse adják meg....kapja már össze magát.
Sommerinterfan írta: ↑2024.12.08. 09:57 Ahogy Inzaghi is elmondta, Bastoni serules miatt kert cseret.
Szerencsere nem tunik sulyosnak a serulese, viszont a Leverkusen elleni meccsen valoszinuleg nem lesz bevetheto allapotban.
Mint ahogy Acerbi sem epult meg fel, igy jelen allas szerint sem Acerbi, sem Bastoni nem tudja kezdokent vallalni a jatekot a Leverkusen ellen.
A Leverkusenben ha minden igaz sem Boniface sem Schick nem lesz sérülés miatt ami azért nem hátrány.PellerG írta: ↑2024.12.09. 11:12Sommerinterfan írta: ↑2024.12.08. 09:57 Ahogy Inzaghi is elmondta, Bastoni serules miatt kert cseret.
Szerencsere nem tunik sulyosnak a serulese, viszont a Leverkusen elleni meccsen valoszinuleg nem lesz bevetheto allapotban.
Mint ahogy Acerbi sem epult meg fel, igy jelen allas szerint sem Acerbi, sem Bastoni nem tudja kezdokent vallalni a jatekot a Leverkusen ellen.
Darmian-De Vrij-Bisseck
Dumfries-Barella-Calhanoglu-Zielinski-Dimarco
Lautaro-Thuram
Lautaro - Thuram kettősből az egyik remélem padon kezd. Utána Lazio elleni rangadónk lesz. BL-ben jól állunk. Én tuti nem kockáztatnék. Sőt Dimarco helyett is kezdhetne Buchanan.PellerG írta: ↑2024.12.09. 11:12Sommerinterfan írta: ↑2024.12.08. 09:57 Ahogy Inzaghi is elmondta, Bastoni serules miatt kert cseret.
Darmian-De Vrij-Bisseck
Lautaro-Thuram
Nem tudom, hogy ez tisztelt PellerG fórumtárs álomkezdője vagy valamelyik olasz lapból idéz-e.Cupi írta: ↑2024.12.09. 11:50Lautaro - Thuram kettősből az egyik remélem padon kezd. Utána Lazio elleni rangadónk lesz. BL-ben jól állunk. Én tuti nem kockáztatnék. Sőt Dimarco helyett is kezdhetne Buchanan.PellerG írta: ↑2024.12.09. 11:12Sommerinterfan írta: ↑2024.12.08. 09:57 Ahogy Inzaghi is elmondta, Bastoni serules miatt kert cseret.
Darmian-De Vrij-Bisseck
Lautaro-Thuram![]()
Ez az én kezdőm lenne holnapra, de biztos vagyok benne, hogy lesz 2-3 poszton különbség a véglegeshez képest.cuchu11 írta: ↑2024.12.09. 13:50Nem tudom, hogy ez tisztelt PellerG fórumtárs álomkezdője vagy valamelyik olasz lapból idéz-e.
Mindenesetre én meglepődnék, ha valamelyik szerencsecsomag csatárunk nem kezdene holnap.
Dimarco is esélyes lehet egy kis pihire.
Szerintem ez így rendben van. Persze jó lenne ma is nyerni de ha az első csapattal valahogy nyernénk is majd utána mindenki rottyon lenne a Lazio ellen akkor az sokat nem érne.interfan írta: ↑2024.12.10. 08:15 Legfrisebb hirek szerint Bastoni tudja vallalni a jatekot kezdokent, serulesebol felepult.
Viszont tobb poszton is komoly pihentetes lehet.
Pihenot kaphat Barella, Mkhitaryan, Dimarco, Martinez is.
Helyettuk a Frattesi, Zielisnki, C.Augusto, Taremi sor kezdhet.
Varhato kezdo:
Sommer
Bisseck-DeVrij-Bastoni
Darmian-Frattesi-Calhanoglu-Zielisni-C.Augusto
Thuram-Taremi
Most azért a pihenés szempontjából nem állunk rosszul, mert csak hétfőn lesz a Lazio elleni bajnoki (6 nap múlva), plusz ők is játszanak csütörtökön az Ajax ellen.Cupi írta: ↑2024.12.10. 11:28Szerintem ez így rendben van. Persze jó lenne ma is nyerni de ha az első csapattal valahogy nyernénk is majd utána mindenki rottyon lenne a Lazio ellen akkor az sokat nem érne.interfan írta: ↑2024.12.10. 08:15 Legfrisebb hirek szerint Bastoni tudja vallalni a jatekot kezdokent, serulesebol felepult.
Varhato kezdo:
Sommer
Bisseck-DeVrij-Bastoni
Thuram-Taremi![]()
Nehéz meccs lesz de egy X-ben bízom./hozzátezem ha kikapunk sincs tragédia mert a Prágába majd illene nyerni utána meg mi fogadjuk a Monaco-t/
És így is lett. Forza Inter!interfan írta: ↑2024.12.10. 08:15 Legfrisebb hirek szerint Bastoni tudja vallalni a jatekot kezdokent, serulesebol felepult.
Varhato kezdo:
Sommer
Bisseck-DeVrij-Bastoni
Thuram-Taremi
A nyáron már írtam, későn jött hozzánk.