Átigazolási pletykák (Calcio mercato)

Minden ami a csapattal kapcsolatos

Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming

cuchu11

Re: Átigazolási pletykák (Calcio mercato)

Hozzászólás Szerző: cuchu11 »

interfan írta: 2024.12.09. 07:18 Csak van egy alapveto kulonbseg.
Arnautovic 34 evesen, Taremi pedig 32 evesen erkezett, finomam szolva sem palyafutasuk csucsan, es finomam szolva sem hatalmas fejlodesi lehetoseggel.
Cserebe egy rakat penzert (Arnautovic), es fizetesert (Arnautovic), vagy jo magas alairasi penzert (Taremi), es jo magas fizetesert cserebe (Taremi).

Valljuk be azt is, hogy voltak azert olyan 32+ neveink korabban, akik legalabb palyafutasuk csucsan klasszisok voltak, na ez Arnautovic parosra nem mondhato el.
Es hat ezek a palyafutasuk csucsan klasszisok kozul is jopar nagyon csunyat buktak nalunk mar 33-34-35 evesen.

Valoban vicc hogy Esposito "vilagsztar" mert ilyet senki nem irt, ilyenrol szo sem volt, sot meg egy kiemelkedo jatekosnak sem irta le senki, mivel nem is az, egyelore.
Viszont o 22 eves, es nem 32 meg 34.
Benne van fejlodesi lehetoseg, nyilvan lehet egy 0 lesz, de potencial es lehetoseg van benne, hogy fejlodik.
Neha talan-talan egy probat megerne legalabb 1-1X megtartani valakit, es lehetoseget adni nekik, hatha lesz beloluk egy Bastoni, Dimarco, stb.
Ez hogy eladjuk 5m-ert meg penzbe se jelent kb semmit, kit veszunk belole?
Egy Palaciost aki meg csak nem is jatszik?
Vagy kifizetjuk belole Taremi alairasi penzet?
Nem tudom jobb dontes e ez, vannak ketsegeim.
Én még azért bízok benne, hogy Taremi meghálálja a milliókat.
Mert ha Lautaro vagy Thuram vagy akár mindkettő kiesne (ezt gyorsan le is kopogtam),
akkor óriási szükség lesz egy gólképes csatárra...

Amúgy nem tudom, hogy mennyire hozzák nyilvánosságra minden kölcsönadásnál,
hogy van-e visszavásárlási záradék.
interfan

Hozzászólás Szerző: interfan »

cuchu11 írta: 2024.12.09. 12:20
interfan írta: 2024.12.09. 07:18 Csak van egy alapveto kulonbseg.
Arnautovic 34 evesen, Taremi pedig 32 evesen erkezett, finomam szolva sem palyafutasuk csucsan, es finomam szolva sem hatalmas fejlodesi lehetoseggel.
Cserebe egy rakat penzert (Arnautovic), es fizetesert (Arnautovic), vagy jo magas alairasi penzert (Taremi), es jo magas fizetesert cserebe (Taremi).

Valljuk be azt is, hogy voltak azert olyan 32+ neveink korabban, akik legalabb palyafutasuk csucsan klasszisok voltak, na ez Arnautovic parosra nem mondhato el.
Es hat ezek a palyafutasuk csucsan klasszisok kozul is jopar nagyon csunyat buktak nalunk mar 33-34-35 evesen.

Valoban vicc hogy Esposito "vilagsztar" mert ilyet senki nem irt, ilyenrol szo sem volt, sot meg egy kiemelkedo jatekosnak sem irta le senki, mivel nem is az, egyelore.
Viszont o 22 eves, es nem 32 meg 34.
Benne van fejlodesi lehetoseg, nyilvan lehet egy 0 lesz, de potencial es lehetoseg van benne, hogy fejlodik.
Neha talan-talan egy probat megerne legalabb 1-1X megtartani valakit, es lehetoseget adni nekik, hatha lesz beloluk egy Bastoni, Dimarco, stb.
Ez hogy eladjuk 5m-ert meg penzbe se jelent kb semmit, kit veszunk belole?
Egy Palaciost aki meg csak nem is jatszik?
Vagy kifizetjuk belole Taremi alairasi penzet?
Nem tudom jobb dontes e ez, vannak ketsegeim.
Én még azért bízok benne, hogy Taremi meghálálja a milliókat.
Mert ha Lautaro vagy Thuram vagy akár mindkettő kiesne (ezt gyorsan le is kopogtam),
akkor óriási szükség lesz egy gólképes csatárra...

Amúgy nem tudom, hogy mennyire hozzák nyilvánosságra minden kölcsönadásnál,
hogy van-e visszavásárlási záradék.
Esposito kapcsan nincs visszavasarlai zaradek, ezt vezetoink is elismertek.

Tareminek nagyon elkellene kezdeni golokat rugni surgossen.
Ez eddig 0, surgossen golokat kellene rugnia, mert 2db golkepes tamadoval akkor sem lehet egy szezont vegig vinni ha egyszer sem serulnek le.
Ha meg leserul barmelyik, akkor kb vegunk is...

Holnap kezdhet ujra Taremi, es johetnek vegre a Taremi golok.
Minden heten ezt varom, minden heten bizakodok, mert ez egyszeruen igy nem mehet tovabb...
Baggio85

Hozzászólás Szerző: Baggio85 »

Az a fura, hogy Transfermakt-on azt írják, hogy csak kölcsönben van, pedig ők ritkán szoktak tévedni, plusz a Gazzetta-ban pont ma van egy cikk arról, hogy az Esposito-testvérekkel mi lehet az Inter célja.
interfan

Baggio85 írta: 2024.12.09. 13:26 Az a fura, hogy Transfermakt-on azt írják, hogy csak kölcsönben van, pedig ők ritkán szoktak tévedni, plusz a Gazzetta-ban pont ma van egy cikk arról, hogy az Esposito-testvérekkel mi lehet az Inter célja.
Nincs ebben semmi fura, hivatalos kozlemeny is, es az uzlet hivatalos adatai is nyilvanosak:

Ingyen kolcson + 5m euros sima opcio, az Internek nincs visszavasarlasi lehetosege.

https://www.calciomercato.com/news/inte ... ifre-35843

https://www.inter.it/it/notizie/sebasti ... nea-empoli

https://www.fcinter1908.it/calciomercat ... ondizioni/

https://www.fcinter1908.it/calciomercat ... -cessione/
HerfortBalazs

Hozzászólás Szerző: HerfortBalazs »

A Torino allitolag ajanlatott tett Arnautovicnak. 2026 juniusaig szerződes, összesen 2,7 millio euroert.
Az Intertől 1,7et kapna a hatralevő fel evre.
Tuttosportos hir szoval lehet kamu de hatha.
interfan

Barella:

A jovom?

A futballban barmi megtortenhet.
De maradni akarok az Interbe, komoly projekt epul most, ugy latom nagyon nagy dolgokat nyerhetunk.
Soha nem mondtam olyat senkinek, hogy tavozni szeretnek.
Ajanlatokrol nem tudok mashonnan, mivel engem es az ugynokomet nem keresett meg mas klub.
Remelem az Inter is elegedett velem, es remelem hogy meg jobb lehetek.
vaskalap

Hozzászólás Szerző: vaskalap »

interfan írta: 2024.12.12. 10:32 Barella:

A jovom?

A futballban barmi megtortenhet.
De maradni akarok az Interbe, komoly projekt epul most, ugy latom nagyon nagy dolgokat nyerhetunk.
Soha nem mondtam olyat senkinek, hogy tavozni szeretnek.
Ajanlatokrol nem tudok mashonnan, mivel engem es az ugynokomet nem keresett meg mas klub.
Remelem az Inter is elegedett velem, es remelem hogy meg jobb lehetek.
🖤💙
interfan

DeVrij kozben felmerult a Napolinal.
DeVrij ugynoke a napokban talalkozik a Napoli vezetessel.

Az Inter altal is figyelt Meret kapcsan is leulnek a felek, a Napoli tovabbi fizetesemelessel probalja hosszabbitasra birni Meretet.
interfan

Bastoni:

Megerosited hogy akart teged a Real?

Voltak megkereseseim igen, de mindig is az Intert tartottam fontosnak.
A csaladom is nagyon boldog.
Az Inter egy igazi top klub, minden teren a vegso sikerert kuzdunk, eddig meg nem volt olyan gondolatom, hogy valtanom kellene.
interfan

Dumfries:

Hogy kerultel kapcsolatba az Interrel?
Ausilio akart engem az Interbe, amikor eppen hivott Padelt jatszottam a barataimmal.
Ausilio azt mondta, dobjam el az utot, es jojjek Milanoba az Interhez.

Hogy allsz az Olasz nyelvel?

Tanulom meg, Angolul viszont magabiztosan beszelek.
internaZIOnaLe

Hozzászólás Szerző: internaZIOnaLe »

Mané Inter pletykának van valóság alapja?
interfan

internaZIOnaLe írta: 2024.12.14. 14:32 Mané Inter pletykának van valóság alapja?
Nulla.

Tagadta minden Olasz lap.

Egyebkent az a Spanyol lap dobta be, aki szerint Trump veszi meg az Intert. :D :D
Es ez nem vicc, ezt leirtak anno.
interfan

Gazzetta szerint a vezetosgben felmerult mint realis lehetoseg Acerbi szerzodesbontasa.
Acerbi fizikai, izomzati allapota miatt merult fel ez a lehetoseg, es a vegelathatlanul sok es folyamatos elhuzodo serulesei miatt.
Ez a Gazzetta szerint nyarra lehetne eselyes.

Ezzel egyeidejuleg szinten a Gazzetta szerint targyalasokat kezdemenyezhetunk DeVrij kapcsan a hosszabbitasrol.
DeVrij par hete elmondta, nem csak o dont a jovojerol, az Inter nem kereste meg ot egyaltalan, es jelenleg korbenez a lehetosegek kozott.

Sajat velemenyem az, hogy ez egy nagyon jo irany lenne.
Koszonjuk Acerbinek, de 37 eves az ember, a kovetkezo szezonban a 38-at toltene.
Semmivel nem rossszabb DeVrij, sot...
Raadasul 4 evvel fiatalabb.
Latjuk ennyi idosen ezt nem lehet orokre az injekciozassal megoldani Acerbivel.
Koszonjuk szep volt, de ennyi, lepjunk tovabb.
DeVrij pedig maradjon, nyilvan o sem 28 eves, o sem ugyanaz mint regen, de meg azert tud egy szinten, es szerencsere nala nem jonnek a folyamatos serulesek mint Acerbivel.
+1 evet nyugodtan kaphat DeVrij.
interfan

k.tomi880421 írta: 2024.11.30. 20:09 Én Guillaume Restes-t szívesen látnám nálunk. 1-2 évig még tuti fog védeni Sommer úgy mint Handa is elvédett 37 éves koráig nálunk addig Restes simán betanulhatna.
En ezt a Restest annyira nem ismerem, sot egyaltalan.
De valoban egy nagy potencial nev, 19 eves, szoval akar jo otlet is lehetne.

Handanovic azert az utolso eveiben finoman szolva is visszaesett, ott is mar nagyon vartuk egy uj 1.szamu kapust.

Meret kozben allitolag az Inter visszautasithatja, es a Napoli megemelt fizetes ajanlatot fogadhatja el.

En ennek orulnek.
Szerintem Meretre nincs szuksegunk, en benne sosem lattam semmi pluszt.
Nezzunk korbe, biztosan lehet Meretrol jobb es minosegibb uj 1.szamu kapust hozni.
Stankov

Hozzászólás Szerző: Stankov »

Tegnap belenézegettem az Udine Nápoly meccsbe.
Remélem Marottaék is és végleg lemondtak Bijolról óriási homály a pali
interfan

Stankov írta: 2024.12.15. 10:01 Tegnap belenézegettem az Udine Nápoly meccsbe.
Barmikor lattam extra 0 volt.
Statjai, atlagai is stabilan gyengek.
En felfogni sem tudom egyaltalan hogy merulhetett fel...

Frattesi interju reszlet:

Nyaron felmerult, hogy elegedetlen vagy az Internel a helyzeteddel, es tavoznal is akar, most mi a helyzet?

Ebben a pillanatban csak egy gondolatom van, hogy megfelelo csalit talaljak mivel horgaszni megyek majd Szardiniara.
Megkaptam az engedelyt a nagy szenvedelyemre a horgaszatra.

Ki a legjobb edzo akivel valaha dolgoztal, es ki volt ra legnagyobb hatassal?

Egyertelmu Dionisi.
Alapveto volt o a karrieremben, egyertelmuen o legjobb.

Van peldakeped labdarugokent?

DeBruyne.
O a valaha volt legjobb kozeppalyas.
vaskalap

Hozzászólás Szerző: vaskalap »

Ez a Mane pletyka tényleg kamu?
interfan

vaskalap írta: 2024.12.15. 17:22 Ez a Mane pletyka tényleg kamu?
Egy hete irta le a Spanyol Sport lap, hogy Mane akar visszaterhet Europaba es az Inter erdeklodik.
Az a Spanyol Sport ami 2016-ban azt irta le, hogy Donald Trump veszi meg az Intert.

Annyira alja es gyenge pletyka volt, hogy az Olaszok at sem vettek ezt a Mane dolgot.
Vagyis atvettek, es leirtak ordas nagy kamu.

Volt itt "minosegi" Spanyol lapok szerint Salah, Mane, Verratti, Donnarumma, Van Dijk, sot meg Goretzka + penz = Calhanoglu is.
Hat igen... :D
Mar tenyleg csak a Donald Trump veszi meg az Intert pletyka ujra hianyzik. :D
Oriasi. :D

Meg jo hogy Marotta elmondta a fiatal projektet, a fizetescsokkenteseket, es hogy nem jon nagy fizetesu jatekosok.
Mondjuk lehet Trump meggondolta magat, es inkabb az Intert valasztja es nem a Usa Elnoki posztot. :D
Onanntol meg johetnek a 30-40-50 millios fizetesu nevek.
En mar csak Messi vagy CR nevet varom, es akkor lesz itt teljes a kep. :D
Mondjuk naluk szigoruan csakis 100 vagy 200 millios eves fizetessel. :D
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára interfan 2024.12.15. 17:41-kor.
interfan

Napolyi forrasok szerint a Napoli hajlando kifizetni az Internek azt az osszeget amit Pio Espositoert kernek.
Kiemelik, az Inter mar kozolte a Napolival, csak megfeleloen magas ajanlat eseten adjak el a jatekost, viszont DeLau es a Napoli elszant es kifizetnek az Internek Pio Esposito arat.
Baggio85

Hozzászólás Szerző: Baggio85 »

interfan írta: 2024.12.15. 17:31 Napolyi forrasok szerint a Napoli hajlando kifizetni az Internek azt az osszeget amit Pio Espositoert kernek.
Kiemelik, az Inter mar kozolte a Napolival, csak megfeleloen magas ajanlat eseten adjak el a jatekost, viszont DeLau es a Napoli elszant es kifizetnek az Internek Pio Esposito arat.
Ne vicceljünk már! Mi lehet az a megfelelően magas, 40 millió?
interfan

k.tomi880421 írta: 2024.07.24. 20:00 Én a Valenciából Mosquerát leigazolnám. Nem nagyon van még köztudatban a neve de hatalmas tehetség. Most lett 20 éves végigjárta a spanyol utánpótlás válogatottat. Az előző szezonban lett a Valencia kezdőembere. Gyors (Viniciust is lefutotta), jól fejel, nagyon jól szerel, jól olvassa a labda irányát, a játékot és agresszív. Annyi a negatív, hogy tipik KH nem nagyon tud támadásba fellépni és támadást építeni.

Acerbi helyettesnek el tudnám képzelni.
Pont ma dobta be Barzaghi es a Sportmediaset az o nevet.
Valencia hatalmas szarban van, 20m-t kernek erte es eladnak.

Iden Mosquera is gyenge, dehat amekkora a kaosz Valenciaba nem is csoda.
20 eves, lehetoseg van benne mindenkeppen.

Ujra irtak par helyen Vitor Reis nevet is, vele kapcsolatban tobb gond is van.
Real, Chelsea, Arsenal is figyeli.
Valamint 100m kivasarlasi ara van, es ha ennyit nem is, de 30-40m-t biztosan kernenek erte.

3. nev akit mostanaban sokat emlegetnek, az Marco Di Cesare.
Az o kivasarlasi ara 13m, erte nincs is komoly verseny.

En nagyon remelem, hogy valoban megy a kereses a hatterben, es Acerbinek megkoszonjuk a szezon vegen.
Nem alkalmas mar o 37 evesen erre izomzatilag es fizikalisan.

Zanetti meg eloben nezte a Como-Roma meccset, Argentin honfitarsat Nico Paz figyelhete, aki mar korabban felmerult nalunk mint Calhanoglu utod, vagy Mkhitaryan utod.
Calhanoglu utodnak nem, de Calhanoglu melle Mkhitaryan helyere nagyon is eltudnam kepzelni.
Egy baj van, a Realnak 12m visszavasarlasi opcioja van.
Stankov

Hozzászólás Szerző: Stankov »

interfan írta: 2024.12.15. 17:31 Napolyi forrasok szerint a Napoli hajlando kifizetni az Internek azt az osszeget amit Pio Espositoert kernek.
Ha jól tudom Nápolyiak az Esposito tesók vagy a környékiek, ezért is van De Lau rápörögve Piora
Na most nekünk kellene őt lehúzni egy komolyabb összeggel
interfan

Stankov írta: 2024.12.16. 13:04
Ha jól tudom Nápolyiak az Esposito tesók vagy a környékiek, ezért is van De Lau rápörögve Piora
Na most nekünk kellene őt lehúzni egy komolyabb összeggel
Nezd, "komolyabb osszeg" nalunk mar egy 15-20m is, ez volt a max.
Lasd Pinamonti es Casadei.

De en nem biztos, hogy eladnam.
Egy, kozel sem biztos kapnank erte ennyit, latva az elmult evek eladasait mar a 10m is csoda lenne, annyibol meg kit lehet hozni...

Jovore teljes uj sor kell a padra elol, ez 3 uj csatart jelent.
Ha nem lesz tulajdonosvaltas, akkor nullas mercato merleggel ez nehez lesz...
Ha Pio Esposito marad, akkor mar "csak" 2 uj tamado kell.
Nyilvan ehhez is penz kell es eladni valakit/valakiket.
De ott van azert Carboni is, aki azert mar tett le valamit az Olasz bajnoksagban, o nulla euroba kerulne.
Magyarul ha lenne egy Carboni + Pio Esposito paros akik a mi tulajdonunk, akkor onnantol mar csak 1db csatar kellene.
Ilyen Dennis Man, Pepi nevek voltak akik 15-20m korul mozdihatoak, meg akikt irtak tobbszor az Ferran Torres, o kb 25m-ra irtak.

Nyilvan egyik sem egy zseni, de a jelenlegi pados tamadoinkhoz kepest rosszabbat ha akarnak sem tudnak igazolni.
En barmikor alairnam, ha P.Esposito, Carboni ulne a padon, es "nagyobb" nevkent betudnank huzni egy Ferran Torrest.
Ismetlem nem zsenik, de a jelenlegi teljesen vakon levo, es totalis 0 pados tamadokhoz kepest csakis elorelepes lehetne.
internaZIOnaLe

Olvastam egy olyan pletykát hogy a Toro (ha jól emlékszem ők) komolyan gondolja a januári Arnautovic leigazolást..és állítólag már konkrét ajánlatot is tettek a játékosnak (talán 2.7 millas fizuval). Folytatásnak azt írták hogy ha ez a biznisz nyélbe lesz ütve, akkor Marotta az újra élet jeleket mutató Berrardit nézte ki pótlásnak.

Lehet semmi alapja nincs...de nekem adná ez a deal!
interfan

internaZIOnaLe írta: 2024.12.17. 08:58 Olvastam egy olyan pletykát hogy a Toro (ha jól emlékszem ők) komolyan gondolja a januári Arnautovic leigazolást..és állítólag már konkrét ajánlatot is tettek a játékosnak (talán 2.7 millas fizuval). Folytatásnak azt írták hogy ha ez a biznisz nyélbe lesz ütve, akkor Marotta az újra élet jeleket mutató Berrardit nézte ki pótlásnak.

Tuttosport irta valoban az Arnautovic-Torino pletkyat.
Kerdes mi igaz belole...
Az Inter mar nyaron is elengedte volna Arnautovicot ingyen barhova.

Viszont Berardi pletykat nem igazan irtak sehol.
Carnevali a Sassuolo elnoket kerdeztek meg egy interjuban, hogy a Napolitol Guintoli, vagy az Interol Marotta, vagy a Milan, esetleg Roma kereste e mar meg Berardi kapcsan.
Amire elmondta, konkret ajanlatot senkitol nem kaptak, es semmifele targyalas nem volt senkivel.

Egyebkent ezzel az egesszel egy baj lenne, mibol fizetunk?
Marotta, Ausilio, Antonello is elmondta, tovabbra is nullas mercato lesz, nem csak januarra, hanem meg nyarra is.
interfan

interfan írta: 2024.12.17. 09:16
internaZIOnaLe írta: 2024.12.17. 08:58 Olvastam egy olyan pletykát hogy a Toro (ha jól emlékszem ők) komolyan gondolja a januári Arnautovic leigazolást..és állítólag már konkrét ajánlatot is tettek a játékosnak (talán 2.7 millas fizuval). Folytatásnak azt írták hogy ha ez a biznisz nyélbe lesz ütve, akkor Marotta az újra élet jeleket mutató Berrardit nézte ki pótlásnak.

Tuttosport irta valoban az Arnautovic-Torino pletkyat.
Kerdes mi igaz belole...
Az Inter mar nyaron is elengedte volna Arnautovicot ingyen barhova.

Viszont Berardi pletykat nem igazan irtak sehol.
Carnevali a Sassuolo elnoket kerdeztek meg egy interjuban, hogy a Napolitol Guintoli, vagy az Interol Marotta, vagy a Milan, esetleg Roma kereste e mar meg Berardi kapcsan.
Amire elmondta, konkret ajanlatot senkitol nem kaptak, es semmifele targyalas nem volt senkivel.

Egyebkent ezzel az egesszel egy baj lenne, mibol fizetunk?
Marotta, Ausilio, Antonello is elmondta, tovabbra is nullas mercato lesz, nem csak januarra, hanem meg nyarra is.
Frissites:

A Tuttosport aki par napja bedobta az Arnautovic-Torino pletykat, ma mar arrol ir, hogy Arnautovic nem lesz a Torino jatekosa.
A Torino nem tudja a korabban irt 2,7m euros fizetes ajanlatot tenni Arnautovicnak, es a Torino vezetes emiatt letett Arnautovic szerzodesteserol.

Nyarra pedig a TS szerint magasabb fizetesi ajanlatot is kaphat Arnautovic, ezert a Torino feleslegesnek latja a dolgot.

https://m.fcinternews.it/rassegna/i-ts- ... gno-971068
interfan

Stankov írta: 2024.12.15. 10:01 Tegnap belenézegettem az Udine Nápoly meccsbe.
Tuttosport kitartoan irja a Bijol-Inter szalat.
Hat igen... :D

Naluk (azaz a Juventusnal) Skriniar, Antonio Silva, Tonali, Zirkzee.
Az Internel meg Bijol.

Hat igen, a jo oreg Tuttosport. :D
Arad a szeretet. :D
interfan

FcInternews sajat forrasai szerint Asllani kapcsan tobb kis es kozepcsapat erdeklodo van es volt.
Akar 15-25m ajanlatok is az asztalon lehettek.
Viszont Marotta tovabbra is maximalisan hisz Asllaniban, es nem szeretne elengedni hiaba csak keves lehetoseget kap.
Asllani egyelore a maradas mellett van, viszont ha a szezon 2.feleben nem kap tobb lehetoseget, akkor hiaba Marotta ragaszkodasa, nyaron Asllani az eladasat kerheti a klubtol.

Ahogy arrol mar tegnap szo volt, a Tuttosport aki bedobta az Arnautovic-Torino lehetoseget, mar tagadta, es leirtak fizetesi igenyei miatt nem lesz a Torino jatekosa Arnautovic.
Ezt erositi meg a Sky, akik szerint semmifele erdeklodes nincs Arnautovicert, es szerzodese lejartaig az Inter jatekosa maradhat.

Sky szerint az Inter nem lep a januari piacra, ezt mondta ki Ausilio es Marotta is.
Egy esetben tortenhet valtozas, ha Acerbi fizikai es izomzati allapota nem megfelelo, ez esetben az Inter egy ingyen kolcson KH-t probalhat meg januarban.

FcInternews is megerositi amit az elmult hetekben/honapokban a legtobb lap, Jonathan David nem lesz az Inter jatekosa.
Ket fo oka van ennek:
-1.
Papiron ingyenes igazolas, de a valosagban oriasi penzeket kellene fizetni.
Jatekos fizetesi igenye is oriasi, amit alairasi penzt ker a jatekos szinten nagyon nagy osszeg, valamint ott van meg az ugynoki jutalek is.
Az Inter nem tud ennyi penzt fizetni.
-2.
Az Internel egyertelmu Martinez-Thuram parossal tervez, J.David pedig egyertelmu elsoszamu tamado akar lenni ahova igazol.

Ezen felul J.David kapcsan olyan klubok vannak mint a Barcelona, Liverpool, Chelsea, Arsenal, Bayern, ezekkel a klubokkal az Inter nem tud semmilyen teren versenyezni.
J.David pedig nemreg elmondta, Barcelonaba akar igazolni, gyerekkoro ota Barcelona szurkolo, ez az alma.
B opcio pedig a Premier League szamara.

LInterista sajat forrasai szerint az Inter elsoszamu tamado celpontja a nyarra Ferran Torres.
Kerdes a Barcelona mennyiert adna el.

Ezen felul tobb lap megjegyzi, Marotta eltokelt szandeka, hogy Pio Esposito jovore Inter tamado legyen, es megkapja az eselyt az Internel.
HerfortBalazs

Mert aztan ezekben a csapatokban biztos kezdő lenne Jonathan David. :lol: Nem rosszak a szamai, de annyira nem nagy durranas a pali.

Asllani meg több mint 2 szezon alatt semmit nem fejlődött, ha ő jatszik gyakorlatilag nincs közeppalyank annyira sulytalan. Fiatal meg de nem mutat olyat mint peldaul Bisseck, aki hibazgat azert de lassan ott tartunk hogy jobb mint Pavard.

Egy Pio Esposito meg siman megkaphatna az eselyt jövőre.
interfan

HerfortBalazs írta: 2024.12.19. 10:17 Asllani meg több mint 2 szezon alatt semmit nem fejlődött, ha ő jatszik gyakorlatilag nincs közeppalyank annyira sulytalan. Fiatal meg de nem mutat olyat mint peldaul Bisseck, aki hibazgat azert de lassan ott tartunk hogy jobb mint Pavard.
Szamomra Asllani meg mindig ilyen feketo lo kategoria.
En megmondom oszinten tovabbra sem tudom ot igazan megitelni.

Ertem azokat is akik szerint gyenge, nem idevalo, el kell adni, stb.
De ertem azokat is, akik szerint van benne potencial es tobb lehetoseget kellene kapnia.

Valljuk be, Asllani eddig nem kiemelkedo.
Voltak jo meccsei, de cserebe voltak gyengek is.
De nalam a kerdojel azert van vele kapcsolatban, mert nem lattuk meg folyamatosan jatszani, folyamatos lehetoseget kapni, es azt megkapja a bizalmat.
Igy pedig egesz egyszeruen szamomra o egy hatalmas kerdojel.

Nyilvan igaz az is, hogy mar jatszott, mutatnia kellett volna valamit.
De ahany jatekos, annyi felepites, annyi lelek, annyi szemelyiseg.
Nem biztos, hogy 20 perc jatekokkal mindenki feltud epulni minden teren.
Irod Bissecket, de o szerintem nem igazan jo pelda.
Bisseck iden kapott 1013 percet, Asllani kapott iden 341 percet.
Bisseck kezdo volt iden 11X, Asllani kezdo volt iden 2X.
Nyilvan tavaly hasonlo jatekpercet kaptak, es hasonlo szamban voltak kezdok (alig), de megegyszer mondom mindenki mashogy fejlodik, es minden ember mas szemelyiseg.

Asllani tavaly jatszott osszesen 1066 percet, es kezdo volt osszesen 9X.
Asllani elso Interes szezonban jatszott osszesen 859 percet, es kezdo volt osszesen 7X.
Amiota Inter jatekos, elerheto volt osszesen 123 meccsen.
123 meccsbol 18X volt kezdo.

Lehet tenyleg gyenge, lehet tenyleg jobb lenne eladni, de en pont a fentebb emlitett szamok miatt, ertem azokat is akik szerint tobb lehetoseget erdemelne es van benne potencial.

Nehez ugy, en nem igazan tudom ot megitelni a folyamatos jateklehetoseg hianyaban.
drtie

Hozzászólás Szerző: drtie »

interfan írta: 2024.12.19. 12:43 Bisseck iden kapott 1013 percet, Asllani kapott iden 341 percet.
Bisseck kezdo volt iden 11X, Asllani kezdo volt iden 2X.
Költői kérdés, de… vajon ezek a számok hogy néznének ki, ha Acerbi és Pavard nem lennének sérültek? Illetve hogy nézne ki Asllani és Frattesi számai, ha a középpályáról is hasonló mértékben esett volna ki Calhanoglu, illetve Mkhitaryan? Ez utóbbit nem kívánom (!), csak példaként írtam.

Nem bírálva Inzaghit, mert az eredmények Őt igazolják, de a válogatottban mindkét szavazott középpályásnak sokkal jobban megy. Vagyis ott ki tudják hozni belőlük a maximumot, míg a csapatban/padon/más taktikával nem. De néha ‘nem működik a kémia’ és ezt fel kell(ene) ismerni, mert ez jelenleg egy lose-lose helyzet.
interfan

Marotta:

Igaz hogy a MU erdeklodik Dimarco irant?

Valoszinuleg igen.
Jatekosainkat egy olyan eros bajnoksagban mint a PL is nagyra becsulik.
Sok jatekosunk bebizonyitotta, hogy egyszinten van a vilag legjobbjaival.
De el kell mondanom, hogy mi az Inter nem olyan klub vagyunk, aki csak eladni akarja a jatekosainkat.
Jatekosaink velunk akarnak maradni, mi pedig orulunk az osszetartozas erzesenek.
Ez egy jopar eve egyutt levo csapat, egyutt is szeretnenk veluk folytatni.

Azt mondtad az Inter nem lep a piacra januarban, valtozhat barmi ha eladtok valakit?
Pl Arnautovicot vagy barki mast?

Ezzel a kerettel akarjuk folytatni, ez a keret keszen all a kituzott celjaink eleresere.
Ha valaki kifejezi tavozasi szandekat azt meghallgatjuk es kozosen ertekeljuk.
Jelenleg semmi konkret nincsen senki kapcsan.

Ernesto Paolillo ex vezerigazgatonk, Marotta jo baratja pedig elmondta, Barella erkezese Marotta mestermuve.
Marotta akarta ot mindenaron az Interbe, leigazolta, es az Inter tortenelme egyik legnagyobb igazolasat csinalta meg.
Dimarco es Bastoni maradasat is Marotta dontotte el, Marotta miatt nem adtuk oket ujra kolcson.
(Bastoni egyebkent ahogy mar sokszor elmondtak vezetoink, Sabatini nev, es Sabatini igazolasa volt)
Paolillo elmondta meg, hogy Marotta az Interhez erkezesenel elmondta neki, hogy "Made in Italy" projektet akar az Internel, amit mara amennyire a lehetosegei engedtek meg is csinalt.
Tovabba hozatte, Marotta tovabbi olyan Olasz jatekosokat akart az elmult evekben, akik ma mar meghatarozo, sot akar kiemelkedo jatekosok is.
Itt a korabbi hirek alapjan Tonali, Vicario, Udogie, Buongiorno, Cambiaso, Locatelli, Retegui, Ricci nevekre gondolhat.
interfan

Sommer:

A jovom?

Jelenleg jol erzem magam az Internel.
Nem gondolok meg a visszavonulasra.
Szaud Arabia vagy Usa?
Nem gondolok ra.
Basel?
Szivem klubja, mindig is nekik szurkoltam, lehetseges, meglatjuk mi fog tortenni.

Meret mindenben megallapodott a Napolival a hosszabbitasrol, es visszautasitta tobbek kozott az Inter ajanlatat is.
Az Inter most mas kapus lehetoseg utan nez.

Tovabbra is figyeljuk nyarra Nico Paz a Comobol.
Jelenleg 15-20m korul lehet az ara, az akadaly a Real 12m euros visszavasarlasi opcioja.

Biasin is megerositi, az Inter januarban nem igazol.
Akkor tortenhet valtozas, ha serules jon kozbe (kerdojel Acerbi allapota), vagy valaki tavozni akar.
Az Inter a nyarat tervezi Biasin szerint, ahol nagy valtozasok johetnek.
Biasin szerint ha Inzaghi marad, akkor nagy beleszolast ker a nagy atalakitasba es mercatoba a nyaron.

Ellentmondasos hirek vannak Palacios kapcsan.
Egyes forrasok szerint hiaba a minimalis jateklehetoseg, es nem is igazan nez ki tobb, egyelore marad.
Mas forrasok szerint a nagyon keves jateklehetoseg, a fejlodesi es jateklehetoseg hianya miatt viszont kolcsonbe tavozhat mar januarban.

Ket bulvarosabb pletyka:

- Az Angol Caught Offside szerint a Tottenham es a West Ham is erdeklodik Bisseck kapcsan, es akar 40m euros ajanlatot is tehetnek.
Olasz Tuttomercatoweb szerint az Internel Bisseck nem elado, kiveve ha legalabb 50m euros ajanlat erkezik.

- A Spanyol Defensa Central szerint nem csak a MU, hanem a Real is erdeklodik Dimarco kapcsan, aki elsoszamu jelolt lehet ha Davies vagy Theo nem sikerul.
Viszont az Inter 70m-t ker, amit a Real nagy tulzasnak gondol Dimarcoert.

A Real 2024 nyaran mindossze 40m eurot ajanlott Bastoniert, amit maga a jatekos es az Inter is visszautasitott, ezt megerositette azota Bastoni is, es ugynoke is, hogy nem akar a Real jatekosa lenni, es nem erdekli a Real.
Zamorano1+8

Hozzászólás Szerző: Zamorano1+8 »

Jó nagy birkák lennénk ha Di Marcot, Barella, Bastonit eladnánk.
A szívem szakadna ha meg ha pl Barellat más csapat kezében látnám.
Gyorsan le kell zárni : Nem eladó egyik sem.
Hiába a komoly bevétel csak veszítenénk ezekből az üzletekből.
interfan

Viviano elmondta, hogy pontosan tudja az Inter mar keresi Sommer utodjat, es tudja milyen profilu kapust keresnek aki megfelelo Sommer utod lesz majd.

LInterista sajat forrasai ujra megerositik, mind a harom cserecsatar tavozhat a nyaron, es teljesen uj tamadok erkezhetnek.
Marotta celja Pio Esposito visszahozatala mellett a mar korabban felmerult Ferran Torres, de alternativakent felmerult a Bolognas Castro neve is, igaz ilyen nevekert 20-25m-t fizetni kell, igy eladni is kell majd az Internel ilyen ossszeggel.

Azert vannak meg igazan hajmereszto pletykak. :D
Most az Argentin "El Grafico" (nem tudom hallott e valaki errol a laprol valaha valamit) irja azt, hogy a Chelsea 3 jatekost ajanl Martinezert cserebe.
Badiashile, Chukwuemeka, Mudryk.
Azt a Mudrykot, akit egyebkent most fuggesztettek fel hivatalosan is doppingolas miatt, es akar 3-4 eves eltiltast is kaphat. :D
Hat igen, vannak azert kemeny pletykak. :D

Bisseck-Tottenham/West Ham (Caught Offside)
Dimarco-Real (Defensa Central)
Pavard-Real (Linterista sajat forrasai)
Barella-Real (Fichajes)
Martinez-Chelsea (El Grafico)
Thuram-Liverpool (Biasin)

Mondjuk a forrasok beszedesek...
Mar csak a meltan nagy "Inter barat" Tuttosport, Corriere, Republica, Libero sor hianyzik. :D
Egyedul Biasin az aki ismertebb, es megbizhatobb forrasok koze tartozik, valamint a LInterista sajat forrasai is talan ide tartozik, tobbi meglehetosen bulvaros story.

Es meg jo hogy Marotta azt mondta, az Internek mar nem kell kotelezoen eladnia senkit, es csak akkor adunk el meghatarozo jatekost, ha a jatekos maga keri az eladasat.
PellerG

Hozzászólás Szerző: PellerG »

Pavard mehet, helyette játsszon Bisseck.
Sajnálnám, ha a 29 éves franciáért feladnánk a németet.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára PellerG 2024.12.22. 18:18-kor.
internaZIOnaLe

Martinez is mehet egy 120 körüli összegért felőlem!
interfan

Inzaghi:

Nagyon sok a kozephatved serules, Pavard es Acerbi mar regota serultek, most megserult DeVrij, nem kellene januarba uj KH-t igazolni?

Pavard es Acerbi visszaterese lesz szamunkra az erosites.

Januarban akartok KH-t igazolni?

Az elobb valaszoltam.
Acerbi es Pavard ket klasszis jatekos, remelhetoleg mar csak egy kis turelemre van szukseg es felepulnek.

Marotta es Ausilio is azt mondta, nem lesz uj erkezo, de ha valaki tavozni akar az mehet, van akirol tudsz menni akar?

Nem.
Mindenki maradni szeretne, ugyanezzel a kerettel folytatjuk.
A cel az hogy a serultek minel elobb visszaterjenek.

Ki ad tobb nyugalmat neked a kozepso KH poszton, Bisseck vagy Bastoni?

Bisseck nagyszeruen jatszott csutortokon, de Bastoni is bizonyitotta a valogatottban hogy kozepso KH poszton is kiemelkedo.
Ha Bastoni jatszik kozepen, ott van helyette balra C.Augusto, valamint ne felejtsuk el meg Palaciost sem.
Ha Bisseck jatszik kozepen, ott van jobboldalra Darmian es Pavard, remeljuk mindketten hamar felepulnek.

2025 nyara egy masfajta uj piac lehet az Internek, errol beszelt Marotta es az Oaktree is fiatalokkal a kozeppontban, te mit gondolsz a fiatal jatekosokrol es errol az iranyrol?

Nem beszelunk jelenleg a piacrol.
Sokan gondoljak, de nekem nincs bajom a fiatal jatekosokkal.
Viszont olyan idosebb jatekosok erkeztek az elmult evekben akik minoseget, es garanciat adtak nekunk.
Ha olyan fiatal jatekosok erkeznek akik minosegiek, es segitsegunkre vannak, akkor en leszek az elso aki elfogadja oket, es ezt a vezetoseg is tudja.
PellerG

Hozzászólás Szerző: PellerG »

internaZIOnaLe írta: 2024.12.22. 10:49 Martinez is mehet egy 120 körüli összegért felőlem!
Egyetértek, ennyiért szép lenne szerintem.
HerfortBalazs

Hat nem tudom melyik csapat fizetne 120 millliot jelenleg Lautaroert. Szerintem meg 80at se.
interfan

Olasz sajto megint Filip Stankovic csodalatos vedeseirol, es meccserol szol.

Nyilvan nem lett egybol vilagklasszis, ahogy S.Esposito sem lett egy vilagsztar, mert van iden 7 golja.

De nekem azert erdekes, hogy gozerovel keressuk Sommer utodjat, mikozben ezt a Stankovicot 2m euros opcioval adtuk el, termeszetesen mindenfele visszavasarlasi opcio nelkul.
(50% reszesedest kapunk az eladasi arbol, ennyi)
Nem azt mondom, hogy Stankovic lenne az uj Inter 1.szamu kapus, de nekem akkor is olyan visszas, hogy Stankovicot 2m-ert kitesszuk, kozben meg keressuk Sommer utodjat a piacon.

De ugyanez igaz S.Espositora is.
Ismetlem nem egy sztar, lehet egy 0 jatekos is lesz orokre, de 22 eves, fejlodesi potencial boven van benne, es egymaga lott 5 golt a bajnoksagban, mikozben nalunk Taremi 0, Arnautovic 0, Correa 1 kemeny bajnoki gollal allnak.
Mindezt 10% annyi fizetesert, 22 evesen, es nem 49 evesen, fejlodesi potenciallal, es nem visszavonulasi potenciallal.
Persze lehet nalunk akkora 0 golt lott volna eddig a bajnoksagban mint Taremi vagy baratunk, de egy probat talan megert volna o is, ahelyett hogy 4m euros opcioval megszabadulunk tole (termeszetesen mindenfele visszavasarlasi opcio nelkul).
Esposito teljes fizetes kiadasa 600 ezer euro, azaz 0,6m euro.
A "csodalatos" Taremi-Arnautovic-Correa sornak laza kb 16m euro fizetes kiadas, mindosszesen kb 15,4m euroval tobb evente.

Szamomra az is erdekes lesz, hogy mar Inzaghi is elmondja, hogy tudja fiatalok igazolasat es fiatal vonalat akarja Marotta es az Oaktree.
Ez eddig ok...

De jon az a resze amit utanna mondott, hogy
"Ha olyan fiatal jatekosok erkeznek akik minosegiek, es segitsegunkre vannak, akkor en leszek az elso aki elfogadja oket, es ezt a vezetoseg is tudja."

Na most a kevesebe ismert, low-cost fiatalok vonalan nem igazan lesz olyan fiatal jatekos, aki azonnali segitseget, es mekkora minoseg.
Ezt a Marotta/Oaktree vs Inzaghi elletmondast valahogy meg kell majd oldani.
Mikozben arrol van szo hosszabbitanak Inzaghival 2028-ig meg magasabb fizetessel, de o meg beleszolast ker a mercatoba ahogy eddig.
Ez igy szamomra eleg nagy kerdojel.
matrix23

Hozzászólás Szerző: matrix23 »

interfan írta: 2024.12.23. 07:54 Olasz sajto megint Filip Stankovic csodalatos vedeseirol, es meccserol szol.

Nyilvan nem lett egybol vilagklasszis, ahogy S.Esposito sem lett egy vilagsztar, mert van iden 7 golja.

De nekem azert erdekes, hogy gozerovel keressuk Sommer utodjat, mikozben ezt a Stankovicot 2m euros opcioval adtuk el, termeszetesen mindenfele visszavasarlasi opcio nelkul.
Nem azt mondom, hogy Stankovic lenne az uj Inter 1.szamu kapus, de nekem akkor is olyan visszas, hogy Stankovicot 2m-ert kitesszuk, kozben meg keressuk Sommer utodjat a piacon.

Ismetlem nem egy sztar, lehet egy 0 jatekos is lesz orokre, de 22 eves, fejlodesi potencial boven van benne, es egymaga lott 5 golt a bajnoksagban, mikozben nalunk Taremi 0, Arnautovic 0, Correa 1 kemeny bajnoki gollal allnak.
Mindezt 10% annyi fizetesert, 22 evesen, es nem 49 evesen, fejlodesi potenciallal, es nem visszavonulasi potenciallal.
Persze lehet nalunk akkora 0 golt lott volna eddig a bajnoksagban mint Taremi vagy baratunk, de egy probat talan megert volna o is, ahelyett hogy 4m euros opcioval megszabadulunk tole (termeszetesen mindenfele visszavasarlasi opcio nelkul).
A "csodalatos" Taremi-Arnautovic-Correa sornak laza kb 16m euro fizetes kiadas, mindosszesen kb 15,4m euroval tobb evente.

Szamomra az is erdekes lesz, hogy mar Inzaghi is elmondja, hogy tudja fiatalok igazolasat es fiatal vonalat akarja Marotta es az Oaktree.
Ez eddig ok...

"Ha olyan fiatal jatekosok erkeznek akik minosegiek, es segitsegunkre vannak, akkor en leszek az elso aki elfogadja oket, es ezt a vezetoseg is tudja."

Na most a kevesebe ismert, low-cost fiatalok vonalan nem igazan lesz olyan fiatal jatekos, aki azonnali segitseget, es mekkora minoseg.
Mikozben arrol van szo hosszabbitanak Inzaghival 2028-ig meg magasabb fizetessel, de o meg beleszolast ker a mercatoba ahogy eddig.
Én ezzel kapcsolatban mindig azt mondom, hogy sokat számít a játékidő, főleg a fiataloknál. S.Esposito játszott 829 percet, és 9-szer volt kezdő. Ezzel szemben a három játékosunk együtt játszott 450 percet a bajnokságban, és összesen 2-szer voltak kezdők. Magyarul értékelhető játékidőt csak kétszer kaptak (Taremi a 2. fordulóban a Lecce ellen, és Correa a Hellas Verona ellen). Ennyi és ilyen minőségű játékidővel szerintem Esposito sem állna 5 gólnál.

Stankovic is ha nálunk lenne Sommer mögött nem lenne 10 meccse, és nem tudna fejlődni. Sose tartottam jó ötletnek fiatalokat padoztatni úgy, hogy kevés játéklehetőséget kapnak (kapusoknál főleg). És ha úgy nézzük nem visszavásárlási opciónk van, hanem kedvezményünk. Ha pl valaki fizetne érte 20M-t, akkor mi 10M-ért megkaphatnánk.
interfan

matrix23 írta: 2024.12.23. 08:52
interfan írta: 2024.12.23. 07:54 Olasz sajto megint Filip Stankovic csodalatos vedeseirol, es meccserol szol.

Ez eddig ok...

Én ezzel kapcsolatban mindig azt mondom, hogy sokat számít a játékidő, főleg a fiataloknál. S.Esposito játszott 829 percet, és 9-szer volt kezdő. Ezzel szemben a három játékosunk együtt játszott 450 percet a bajnokságban, és összesen 2-szer voltak kezdők. Magyarul értékelhető játékidőt csak kétszer kaptak (Taremi a 2. fordulóban a Lecce ellen, és Correa a Hellas Verona ellen). Ennyi és ilyen minőségű játékidővel szerintem Esposito sem állna 5 gólnál.

Stankovic is ha nálunk lenne Sommer mögött nem lenne 10 meccse, és nem tudna fejlődni. Sose tartottam jó ötletnek fiatalokat padoztatni úgy, hogy kevés játéklehetőséget kapnak (kapusoknál főleg). És ha úgy nézzük nem visszavásárlási opciónk van, hanem kedvezményünk. Ha pl valaki fizetne érte 20M-t, akkor mi 10M-ért megkaphatnánk.
Csak nezd meg az osszpercet.

Taremi: 807 perc (8X kezdo) = 0 akciogol
S.Esposito: 996 perc (11X kezdo) = 6 akciogol

Egyszoval a ket ember kb ugyannyit jatszott.
Nyilvan az egyik Inter, a masik Empoli.
De az egyik ember 22 eves, 0,6m fizeteskiadassal, a masik meg 32 eves 6m euros fizeteskiadassal.
Most ilyen Arnautovic meg Correa leigazolasokat hagyjunk is, fizeteskiadasokat ne is nezzunk, mert ahogy irta valaki Correa igazolasi dijabol es fizeteskiadasabol egy Serie A alsohazi csapat eveskoltsegvetese kijonne...

Ismetlem, nem csoda jatekosok, lehet orokre 0 marad, de 10% a fizetese, 22 eves, sajat emberunk, es meg csak lehetoseget sem kapott.
Fiatalokat nem padoztatni kellene, hanem megprobalni beepiteni, es most nem kell ugymond kulfoldi top csapatokat nezni, hanem Olaszorszagon belul is vannak peldak.

Stankovic kapcsan is egy probat megerhetett volna, hany csapat van a vilagon, ahol a kapus poszton is van egy "rotacio".
Egyik bajnoksagban, masik Kupa es Nemzetkozi Kupa.
Foleg ugy, hogy a kapusunk 36 eves, es mar tobbedik alkalommal "almodozik" a hazatereserol a Baselbe.
Azt meg nem elfeledve, hogy gozerovel keressuk az utodjat a piacon, mikozben nyaron total padra kidobtunk 13,5m eurot egy olyan posztra amit totalisan ingyen is meglehetett volna oldani.
cuchu11

Hozzászólás Szerző: cuchu11 »

matrix23 írta: 2024.12.23. 08:52 Stankovic is ha nálunk lenne Sommer mögött nem lenne 10 meccse, és nem tudna fejlődni. Sose tartottam jó ötletnek fiatalokat padoztatni úgy, hogy kevés játéklehetőséget kapnak (kapusoknál főleg). És ha úgy nézzük nem visszavásárlási opciónk van, hanem kedvezményünk. Ha pl valaki fizetne érte 20M-t, akkor mi 10M-ért megkaphatnánk.
Szerintem is rendben van ez így.
Itt nem tud elég játékpercet kapni.
Ott pedig folyamatosan védhet a Serie A-ban.
Ha befut a gyerek, akkor pole pozícióban vagyunk érte, és a Venezia is jól jár.
Tipikus win-win szituáció.

Amúgy nagyon csodálkoznék, ha S.Esposito szerződésben nem lenne valami
számunkra kedvező opció.
interfan

cuchu11 írta: 2024.12.23. 12:09 Amúgy nagyon csodálkoznék, ha S.Esposito szerződésben nem lenne valami
számunkra kedvező opció.
En meg azon csodalkoznek nagyon, ha S.Esposito valaha latnank Inter mezben...
interfan

Marotta:

Nem lenne szukseg erositesre januarban?
A vedelem atlageletkora nagyon magas, rengeteg a folyamatos serules, miert nem leptek a piacra januarban?

Januarban nem fog erkezni senki.
Ennek ket oka is van.
Versenykepes a keretunk es nagyon eros, ez a keret alkalmas a szezon elott meghatarozott celjaink eleresehez.
Masik ok pedig az, hogy a januari piac csak javitasi piac, es nem kinal lehetosegeket.
Mi vagyunk az Inter, a keretunk minosege nagyon magas, es a legmagasabb szinvonalon vagyunk, nem fogunk semmit tenni januarban, a keretunk garanciat ad a szezon hatralevo reszere.
interfan

Erdekes ez a KH tema is egyebkent.
Gazzetta megint arrol ir, hogy Palacios nem all keszen, Inzaghi nem szamit ra, es kolcsonadas akarja.
Valamint Acerbi fizikai, izomzati, es eronleti allapota aggalyos, es tovabb csuszik a visszaterese.
Gazzetta szerint ha ingyen kolcsonos KH lehetoseg felmerul januarba, akkor akar lephet is az Inter.

Sky szerint viszont az Inter biztosan nem igazol KH-t januarban, sot senkit, es mar a nyari nagy mercatos atalakulasra keszul a vezetoseg.

Nyilvan milyen "minosegu" forras, mivel Calciomercato.com, de ket erdekes hir jelent meg naluk.
Egyik, hogy Marotta kerte Inzaghit adjon tobb lehetoseget Palaciosnak, viszont Inzaghi szerint semmilyen teren nem all keszen.
Masik pedig, hogy Inzaghi megallapodott Marottaekkal, hogy ha marad, akkor nem ker tobb Palacios fele igazolast, es minimum Bisseck szintu es stilusu igazolasokat fogad el.

Na itt most megint ket ellentmondas, sot nem is ez az ellentmondas, hanem Marotta es Inzaghi par napos nyilatkozatai.

Marottat idezve:
"
A kovetkezo szezonra olyan jatekosokat fogunk venni, akik fiatalok, gazdasagi szempontbol elerhetoek szamunkra.
Oaktree iranyelvei egyertelmuek, a fenntarthatosag a legfontosabb.
Kepesnek kell lennunk reagalni a gazdasagi korlatokra, es ezzel a korlatokkal nezunk fiatal jatekosokat, ez az amit csinalni fogunk a piacon.
"

Inzaghit idezve:
"
Ha olyan fiatal jatekosok erkeznek akik minosegiek, es egybol a segitsegunkre vannak, akkor en leszek az elso aki elfogadja oket, es ezt a vezetoseg is tudja.
"

Ez a ket dolog elmegy egymas mellett.
Minosegi fiatalokat, akik azonnal a segitsegunkre vannak, nem fogunk tudni talalni kevesbe ismert, gazdasagilag elerheto szakaszban.

Sportmediaset ujra bedobta egyebkent Castro nevet, mivel az Interbol a nyaron az osszes cserecsatar tavozhat.
Csak hat Castro ara 25-30m.
Erdekesseg, hogy a sokat emlegetett Nico Paz kapcsan is mint tamado reszleg erosites irjak az Internel.
Az o ara 20-25m, es ott a Real 12m euros visszavasarlasi opcioja is.

Ez szerintem egy abszolult jo irany lenne, es talan Inzaghi szamara is "elfogadhato" lenne egy Castro + Nico Paz vonal, mert nem egy Palacios irany.
Csak hat megint Marottat es Ausiliot szavait felhozva, "csakis nullas mercatonk lehet es lesz is".
Castro + Nico Paz ara kettejuknek 50-60m.
Ez nagyon nem a kevesbe ismert low-cost fiatal vonal.
Hogy lesz nekunk 50-60m euros eladasunk?
Es akkor ez csak 2db jatekos, nyaron azert ettol joval tobb posztra kell es kellhet jatekos.

Nyilvan ki vagyok en, hogy Marottat kritizaljam, de nem ertek egyet Marotta ezen nyilatkozataval:
"
Januarban nem fog erkezni senki.
Ennek ket oka is van.
Versenykepes a keretunk es nagyon eros, ez a keret alkalmas a szezon elott meghatarozott celjaink eleresehez.
Masik ok pedig az, hogy a januari piac csak javitasi piac, es nem kinal lehetosegeket.
Mi vagyunk az Inter, a keretunk minosege nagyon magas, es a legmagasabb szinvonalon vagyunk, nem fogunk semmit tenni januarban, a keretunk garanciat ad a szezon hatralevo reszere.
"

1.
Mihez kepest eros a keretunk, es nyilvan egy Scudettora ami megjelolt kotelezo cel van kimondva eleg lehet.
De, ehhez kellenek a rivalisok is...
Gyakorlatilag 3 naponta jatszunk, latjuk idos jatekosaink lasd Acerbi mennyit serult, es mennyire nehezen epul fel, dehat ne lepodjunk meg 37 eves az ember.
Vagy akar Darmian serulese most, DeVrij is nehezen bir mar 3-4 naponta jatszani.
Ezen kivul adjunk halat az egnek, hogy elol nincs serules, mert Taremi 0, Arnautovic 0 bajnoki golra volt kepes, mindezt ugy hogy par nap es januar van.
Az az 1db Correa gol van, es hat Martinez is finomam szolva gyenge.
Mi lesz ha megserul Thuram?
Vagy Martinez (es meg azt a keves golt sem szerzi, ami sok pontot ert nekunk).
Ismetlem ha rivalisaink nem hoznak valami pluszt, es bukdacsolnak, akkor egy total serulekeny kerettel, golkeptelen cserecsatarokkal is meglehet a Scudetto.
De mivan ha az Atalanta nem pukkad ki?
(Ezt vartuk a Napolinal is 2 eve)
Mivan ha a Napoli es Conte hozza amit eddig, sot meg jobbat mert januarban igazolnak egy KH-t egy egy csatart?
Mivan ha a Juventus is erdemben erosit, vesznek 1-2 minosegi KH-t, es egy golkepes csatart, es elkezdenek komolyan feljonni?
Szoval vannak kerdojelek.

2.
Nem ertek egyet azzal sem, hogy a januari piac nem kinal lehetoseget.
Nyilvan nem vilagklasszisok, de mindig akadnak lehetosegek januarban is.
Foleg egy totalis golkeptelen cseretamadokhoz kepest lehetnenek segitsegek es elorelepesek.
Itt megint a szandek az ami hianyzik.
CsaSzi9294

Hozzászólás Szerző: CsaSzi9294 »

interfan írta: 2024.12.27. 08:07
……
Én úgy gondolom, nyáron ilyesmi lehet majd:

Az egyik, hogy talán a következő szezont nem Inzaghival kezdjük meg, mivel igazolni nincs pénzünk, Palacios féle (olcsóbb) fiatalokat meg nem akar a mister, Marotta meg kiöregedett 30+osokat nem hajlandó hozni.

A második, ami a valószínűbb szerintem, hogy vagy Martinez vagy Thuram el lesz adva. Lauti kb az Inter arca, még ilyen ergya teljesítmény mellett, kettejük közül is érzem inkább a francia eladását (asszem 85m az ára). Asllani is menni fog szerintem, érte olyan 20-30 lehet a reális összeg.

A befolyt pénzből (kb 100m) a fentebb említett Castro és Paz kijönne, valamint ugye Pio Esposito is visszatérhet. Nem mellesleg ott van még Ferran Torres is, talán sikerül bezsákolni. Martinez, Torres, Castro, Pio sorral elől, valamint egy érkező KH-val (Balogh :think: ) , illetve egy új kapussal kb neki is indulnánk az új szezonnak. Ráadásul még a pluszos mercato is esélyes lenne.

MrX—Augusto-Bisseck-Bastoni—Dumfries-Barella-Calha-Zielinski-Dimarco—Torres-Martinez

Martinez—Palacios-DeVrij-MrY—Darmian-Frattesi-Paz-Miki-Buchanan—Castro-Pio +Taremi

Nyilván korai még ez, de ebben az uborkaszezonban két bejgli között ezen agyaltam…😅
interfan

CsaSzi9294 írta: 2024.12.27. 16:12
Én úgy gondolom, nyáron ilyesmi lehet majd:

Az egyik, hogy talán a következő szezont nem Inzaghival kezdjük meg, mivel igazolni nincs pénzünk, Palacios féle (olcsóbb) fiatalokat meg nem akar a mister, Marotta meg kiöregedett 30+osokat nem hajlandó hozni.

A második, ami a valószínűbb szerintem, hogy vagy Martinez vagy Thuram el lesz adva. Lauti kb az Inter arca, még ilyen ergya teljesítmény mellett, kettejük közül is érzem inkább a francia eladását (asszem 85m az ára). Asllani is menni fog szerintem, érte olyan 20-30 lehet a reális összeg.

A befolyt pénzből (kb 100m) a fentebb említett Castro és Paz kijönne, valamint ugye Pio Esposito is visszatérhet. Nem mellesleg ott van még Ferran Torres is, talán sikerül bezsákolni. Martinez, Torres, Castro, Pio sorral elől, valamint egy érkező KH-val (Balogh :think: ) , illetve egy új kapussal kb neki is indulnánk az új szezonnak. Ráadásul még a pluszos mercato is esélyes lenne.

MrX—Augusto-Bisseck-Bastoni—Dumfries-Barella-Calha-Zielinski-Dimarco—Torres-Martinez

Martinez—Palacios-DeVrij-MrY—Darmian-Frattesi-Paz-Miki-Buchanan—Castro-Pio +Taremi

Nyilván korai még ez, de ebben az uborkaszezonban két bejgli között ezen agyaltam…😅
Erdekelne, hogy Pavardot teljesen kihagytad a felsorolasbol.
Vele te nem szamolnal? Eladnad?
Vagy egyszeruen kimaradt?

Ha Inzaghi menne, en nagyon meglepodnek ha maradna a 3-5-2.
Sot eleve azon is meglepodnek, ha Inzaghi elmenne, hisz hova, meg minek.

Erdekes amugy szamomra, hogy Nico Paz mint csatar es tamadoreszlegbe irjak nekik, nem pedig KP.
Persze tamado KP, es tamadoszelso ezert elol otthonosan mozog.

Thuram tavozasa engem sem lepne meg annyira.
Esetleg Bisseck, Pavard tavozasat tudom meg elkepzelni.
Irjak most pl Dimarcot a Realba, de valahogy nem tudom elkepezelni, hogy Dimarco a Realba akar menni. Ahogy Bastoni is elkuldte a Realt, ugy elfogja Dimarco is. Ahogy szerintem Barellat sem fogja erdekelni a Real.
Thuram kivasarlasi ara 85m, Liverpool regota irjak, ha nem lesz tulajdonosvaltas, akkor vagy eladunk valakit/valakiket, es abbol vasarolunk, vagy a 2025 nyara is marad a foltozgatas es gyakorlatilag 0 igazolas ahogy most 24 nyaran.

Palaciost nagyon irjak ennyire meg annyira nem szamit ra Inzaghi.
En azon is meglepodnek, ha jovore o meg itt lenne.
Szerintem ha Inzaghi marad, akkor Frattesi nem fog maradni, es Buchanan is kerdojel, es lehet amit irsz, hogy Asllani sem.
Asllani kapcsan en nagyon meglepodnek 30m euron, inkabb a 20m a realitas szerintem maximum.
Abban se vagyok biztos, hogy ebbol a Josep Martinezbol ne probalnank meg penzt csinalni.
Sommer szerintem meg marad 1 evet.
KP nevek olyanok voltak mint Belahyane, Bernabe, de ha egy Frattesi-Asllani out, en hasonlo nevekre szamitok.
Mint ahogy egy Buchanan helyett is inkabb valami rendszert es kozeget jobban ismero jatekosra.
CsaSzi9294

Hozzászólás Szerző: CsaSzi9294 »

interfan írta: 2024.12.27. 16:35
CsaSzi9294 írta: 2024.12.27. 16:12
Erdekelne, hogy Pavardot teljesen kihagytad a felsorolasbol.
Vele te nem szamolnal? Eladnad?
Vagy egyszeruen kimaradt?

Ha Inzaghi menne, en nagyon meglepodnek ha maradna a 3-5-2.
Sot eleve azon is meglepodnek, ha Inzaghi elmenne, hisz hova, meg minek.

Erdekes amugy szamomra, hogy Nico Paz mint csatar es tamadoreszlegbe irjak nekik, nem pedig KP.
Persze tamado KP, es tamadoszelso ezert elol otthonosan mozog.

Thuram tavozasa engem sem lepne meg annyira.
Esetleg Bisseck, Pavard tavozasat tudom meg elkepzelni.
Irjak most pl Dimarcot a Realba, de valahogy nem tudom elkepezelni, hogy Dimarco a Realba akar menni. Ahogy Bastoni is elkuldte a Realt, ugy elfogja Dimarco is. Ahogy szerintem Barellat sem fogja erdekelni a Real.
Thuram kivasarlasi ara 85m, Liverpool regota irjak, ha nem lesz tulajdonosvaltas, akkor vagy eladunk valakit/valakiket, es abbol vasarolunk, vagy a 2025 nyara is marad a foltozgatas es gyakorlatilag 0 igazolas ahogy most 24 nyaran.

Palaciost nagyon irjak ennyire meg annyira nem szamit ra Inzaghi.
En azon is meglepodnek, ha jovore o meg itt lenne.
Szerintem ha Inzaghi marad, akkor Frattesi nem fog maradni, es Buchanan is kerdojel, es lehet amit irsz, hogy Asllani sem.
Asllani kapcsan en nagyon meglepodnek 30m euron, inkabb a 20m a realitas szerintem maximum.
Abban se vagyok biztos, hogy ebbol a Josep Martinezbol ne probalnank meg penzt csinalni.
Sommer szerintem meg marad 1 evet.
KP nevek olyanok voltak mint Belahyane, Bernabe, de ha egy Frattesi-Asllani out, en hasonlo nevekre szamitok.
Mint ahogy egy Buchanan helyett is inkabb valami rendszert es kozeget jobban ismero jatekosra.
Pavardot full elfelejtettem. 😅
Nálam ő maradni fog (Pavard-Bisseck-Bastonira módosítom is a kezdőmet), így akkor annyit változtatnék, hogy KH nem érkezik.
Eleinte Bisseckről is hasonló híreket kaptunk, mint most Palaciosról, és azért Inzaghi be-be rakja a srácot a meccsek végén. Én úgy gondolom, jövőre fog ő berobbanni, Marotta sem engedi elherdálni. Persze, hogy még nem áll készen, egy dél amerikai bajnokságból érkezett egy nem gyengén taktikusba, plusz mint a legtöbb olasz edzőnél olyan a csapat, mint egy gépezet. Majd ha helyére kerülnek vele kapcsolatban a dolgok, be fog ő épülni.

Paz nálam Calha utód egyértelműen. Asllani nem hozza, amit várt tőle mindenki, így a helyére gondolnám. 2-3 év múlva meg a kezdőbe.

Dimarco biztos nem fog elmenni, ahogy Bastoni és Barella sem. Frattesi dolog érdekes, szerintem maradni fog, nem kezdő szint, ezt el kell fogadnia, viszont a padról beszállva képes lendületet és (fontos) gólokat szereznie. A kp-nk vele lesz teljes (Barella, Calha, Zielinski, Frattesi, Paz, Miki -> nem semmi amúgy), Inzaghi biztos rábeszéli.
Buchanan felőlem már most is mehet, semmi extra, pont mint amit vártam tőle. A helyére ott van Augusto, és akkor Balogh jöhetne is a védelmébe a padra. 😁

Sommer már emlegette a Baselt, én nem lepődnék meg ha elköszönne.
Válasz küldése