Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)

Minden ami a csapattal kapcsolatos

Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming

interfan

Re: Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)

Hozzászólás Szerző: interfan »

Ertekelesek:

- Eurosport.it:

Asllani 7
Bisseck 6,5
Zielinski 6,5
Arnautovic 6,5
J.Martinez 6
Bastoni 6
Darmian 6
Palacios 6
Dumfries 6
Frattesi 6
Calhanoglu 6
C.Augusto 6
Taremi 6
Buchanan 5,5
L.Martinez 5,5

Asllani kapcsan pont ezert irtam tegnap azt amit, en ot egyelore nem irnam le.
Tegnap is abszolult meccs embere, nyilvan Kupa, egy tartalekos Udinese, de szerintem o nem egy elveszett valaki.
Kiemelnem meg Bissecket is, aki szerintem a vedelem kozepen is nagyon stabil es magabiztos volt. Jo lenne ot oda beepiteni.
Aki csalodas volt tegnap szamomra is, mar sokadjara sajnos, az a Frattesi, Buchanan, Taremi sor.
Nyilvan egy meccs, kit erdekel, de sajnos pl a Taremi-Frattesi paros nagyon sokadik meccsen teljes homaly, Frattesinek csak-csak volt 1-2 jo meccse, de neki se sok...
Buchanan kapcsan pedig nem igazan latom benne azt amiert idehoztuk, nyilvan 7m-ert mit is varhatunk, es nem mindenki lesz egy Bisseck, dehat na.

Megmondom oszinten ez a Kupa tovabbjutas, es februar 5 Lazio-Inter Kupa negyeddonto nekem egyaltalan nem hianyzott egy elkepesztoen eroltett menetbe kaptuk meg egy plusz meccset.

Januartol a menetrendunk:

Januar 2: Inter-Atalanta (Szuperkupa)
(Januar 6: Szuperkupa donto?)
Januar 12: Venezia-Inter (bajnoki)
Januar 15: Inter-Bologna (bajnoki)
Januar 19: Inter-Empoli (bajnoki)
Januar 22: S.Praga-Inter (BL)
Januar 26: Lecce-Inter (bajnoki)
Januar 29: Inter-Monaco (BL)
Februar 2: Milan-Inter (bajnoki)
Februar 5: Lazio-Inter (Kupa)
Februar 9: Inter-Fiorentina (bajnoki)
(Februar 13: Fiorentina-Inter bajnoki ?)
Februar 16: Juventus-Inter (bajnoki)

BL meccs + Milan elleni Derby utan, es egy Fiorentina meccs vagy meccsek, es a Juventus elleni rangado elott, haaat nekem 0%-ban hianyzott ez a Kupa meccs a Lazio ellen...

Kijohet az, hogy 45 nap = 13 meccs, magyarul 3,5 naponta jatszunk 1,5 honapon keresztul.
lucky0

Hozzászólás Szerző: lucky0 »

Hogy kinek hiányzott a Lazio elleni plusz meccs sztem egyéni probléma! Ha kikaptunk volna most az lenne hogy a B csapatunk mennyire fos stb. Ezek a meccsek azok amikor bizonyíthatnak azok a játékosok akik kevesebb szerephez jutnak. Tegnap rám jó benyomást tett J. Martinez és Asllani is. De sztem a sokat ekézett Taremi- Arna duó sem teljesített rosszul. Ha már a csatárok: Lautaro 2 hónapja totál balfasz. Akkor küldjük el őt is? Költői kérdés volt ... Nem azt mondom hogy zseni a két csávó, nyilván a számok sem hazudnak, de a kispadra sztem nehéz olyan támadót igazolni, aki elfogadja hogy keveset játszik és amikor beszáll ontja a gólokat. Ami biztos Pio Espositot jövőre használni kellene. Nálam Arna és Correa out. Tareminek adnék még egy évet.
interfan

lucky0 írta: 2024.12.20. 08:23 kispadra sztem nehéz olyan támadót igazolni, aki elfogadja hogy keveset játszik és amikor beszáll ontja a gólokat.
Nyilvan ez igaz, de nezd meg minden letezo negativ rekordot megdonottunk e teren iden.
Par napja volt ez itt:

"
Durva statisztika az is, hogy az Inzaghi korszak negativ "rekordja" is meglett december kozepe es cserecsatar akcio golok szamaban:

2024/25: 1075 perc = 2db gol akciogol ez az uj "rekord"
Arnautovic: 1 gol (210 perrc)
Correa: 1 gol (148 perc)
Taremi: 0 akciogol (717 perc)

2023/24: 722 perc = 3 akciogol
Sanchez: 2 gol (440 perc)
Arnautovic: 1 gol (282 perc)

2022/23: 831 perc = 5 akciogol
Correa: 3 gol (575 perc)
Lukaku: 2 gol (256 perc)

2021/22: 976 perc = 7 akciogol
Correa: 4 gol (598 perc)
Sanchez: 3 gol (378 perc)
"

Na most azota lett +1 Arnautovic gol, neki igy 273 perce van es 2db akciogolja.
Tareminek pedig 807 perc, es 0db akciogol.

En ertem amit irsz, hogy "kispadra sztem nehéz olyan támadót igazolni, aki elfogadja hogy keveset játszik és amikor beszáll ontja a gólokat"

Ez ok, de tavaly, azelott, es azelott sem voltak zsenik a padon, mert nagyreszben Correa, Sanchez, Arnautovic sorrol beszelunk, egy szezonban kiegeszulve Lukakuval.
De megis minden egyes Inzaghi szezonban tobb cserecsatar golunk volt, raadasul ugy, hogy joval kevesebb jatekpercet kaptak a cserek.
Most a legtobb jatekpercet kapjak az Inzaghi 4.szezon alatt eddig, megis most lett meg a negativ rekord minden teren.

Teljes sorcsere kell a padon elol, mert ez nagyon halvany...
Cupi

Hozzászólás Szerző: Cupi »

lucky0 írta: 2024.12.20. 08:23 Ha már a csatárok: Lautaro 2 hónapja totál balfasz. Akkor küldjük el őt is? Költői kérdés volt ...
Interfan nagy kedvence így vele elfogult és nem fogja leírni csalódás amit nyújt. :D ;)
Az a baj jó játékos ez nem kérdés de az teljesen nonszensz, hogy minden szezonban van 2-3 hónapja amikor teljesen vakon van és kb. Arnautovic szintet hoz a helyzetkihasználás terén....nálam így ezért nem lesz soha klasszis mert egy igazi klasszisnak nincsenek ilyen hosszú blackout-jai. Értem, hogy jó de szerez 20 gólt oké de abban a 2-3 hónapban meg kb, semmi hasznát nem vesszük. Természetesen mindenkinek lehetnek szar meccsei, legnagyobbaknak is de nekem a klasszis fogalma úgy kezdődik egyenletes kiemelkedő teljesítményt tud nyújtani szinte végig a szezonba és viszi a hátán a csapatát. Na nála ez nincs meg.
drtie

Hozzászólás Szerző: drtie »

Cupi írta: 2024.12.20. 09:02
lucky0 írta: 2024.12.20. 08:23 Ha már a csatárok: Lautaro 2 hónapja totál balfasz. Akkor küldjük el őt is? Költői kérdés volt ...
Interfan nagy kedvence így vele elfogult és nem fogja leírni csalódás amit nyújt. :D ;)
Az a baj jó játékos ez nem kérdés de az teljesen nonszensz, hogy minden szezonban van 2-3 hónapja amikor teljesen vakon van és kb. Arnautovic szintet hoz a helyzetkihasználás terén....nálam így ezért nem lesz soha klasszis mert egy igazi klasszisnak nincsenek ilyen hosszú blackout-jai. Értem, hogy jó de szerez 20 gólt oké de abban a 2-3 hónapban meg kb, semmi hasznát nem vesszük. Természetesen mindenkinek lehetnek szar meccsei, legnagyobbaknak is de nekem a klasszis fogalma úgy kezdődik egyenletes kiemelkedő teljesítményt tud nyújtani szinte végig a szezonba és viszi a hátán a csapatát. Na nála ez nincs meg.
Egyrészről teljesen jogos, amit írsz. 2-3 hónap teljes kiesés nonszensz.

Másrészt a foci egy fizikai és lélektani játék (lásd Lazio, ahol 30p után jött egy teljes összezuhanás). És bár Lautaro erős fizikailag, de 2023 szeptembere óta szinte folyamatosan terhelés alatt van. Önbizalomból pedig rettenetesen távol van Calhanoglutól, akit ha bármikor megkérdeznek, hogy ki a legjobb 3 középpályás, akkor mindig magát teszi a dobogó legfelső fokára. Így, a kettő együtt adja ezt a jelenlegi Lautaro Martinezt, aki hajt-küzd, már kevésbé színészkedik, inkább csapatjátékos, mint önző, egoista* befejező csatár.

*egy vérbeli befejező csatárnak egy egoista, önző disznónak kell lennie. Ha 10 helyzetből csak 1 gólt lő, akkor is ő a király. 👑
interfan

Cupi írta: 2024.12.20. 09:02 Interfan nagy kedvence így vele elfogult és nem fogja leírni csalódás amit nyújt. :D ;)
Ne haragudj Cupi, de erre muszaj egy valogatast osszeszedjek. :D

"

Interfan: 2024.12.11 11:52
sokszor kiemeltem, Martineztol tobb kell iden, mert ebben a szezonban nem az igazi.

Interfan: 2024.12.06 21:39
amit sajnalok az a kapott gol, es azt hogy Martineznek mennyire nem ment.

Interfan: 2024.11.27 9:48
(Martinez)
Az o bajnoki goljai nelkul nem tudom hol allnank a tabellan, fuggetlenul attol hogy sokkal tobb kellene tole is.

Interfan: 2024.11.11 7:40
gyenge es faradt Martinez marad inkabb a palyan sokaig,

"

Arra mar nem szedek ossze egy ilyen valogatast, hogy ki is a "nagy kedvencem", mert eleg sokszor leirtam, hogy a kulfoldieket nezve a Pavard-Thuram paros az en "nagy kedvenceim".
interfan

drtie írta: 2024.12.20. 09:33

Másrészt a foci egy fizikai és lélektani játék (lásd Lazio, ahol 30p után jött egy teljes összezuhanás). És bár Lautaro erős fizikailag, de 2023 szeptembere óta szinte folyamatosan terhelés alatt van. Önbizalomból pedig rettenetesen távol van Calhanoglutól, akit ha bármikor megkérdeznek, hogy ki a legjobb 3 középpályás, akkor mindig magát teszi a dobogó legfelső fokára. Így, a kettő együtt adja ezt a jelenlegi Lautaro Martinezt, aki hajt-küzd, már kevésbé színészkedik, inkább csapatjátékos, mint önző, egoista* befejező csatár.

*egy vérbeli befejező csatárnak egy egoista, önző disznónak kell lennie. Ha 10 helyzetből csak 1 gólt lő, akkor is ő a király. 👑
Szerintem ez egy remek osszefoglalasa a helyzetnek, es nagyon jo meglatasok vannak ebben, amire en pl nem gondoltam eddig, de maximalisan igaz.
Cupi

drtie írta: 2024.12.20. 09:33

Persze több oka is lehet miért ilyen és nyílván benne van a mentális és fizikai tényező is. Igazából én nem is az okokat feszegettem hanem csak leírtam nekem ő ezért nem klasszis. ;) Nem nem gondolom, hogy adjuk el jauárba meg ilyenek. Erről szó sincs. Számomra a jó csatár szintnél nem lép feljebb amíg ez a 2-3 hónap minden szezonban kijön nála.
Emlékszem a VB-re is. Világbajnok igen de az első meccsen elvettek tőle egy szép gólt pár cm les miatt és onnantól kezdve összezuhant és nagyon gyenge volt a többi meccsen is...mindent kihagyott ha helyzetbe is került.
Teljesen egyetértek, hogy egy jó csatárnak nagy arc is kell, hogy mindig elhiggye ő bármit bever. :)
lucky0

Ami még aggasztó lehet, hogy február végén kezdődik a Ramadan ami Thuramot is érinti ha jól emlékszem. Bizonyosan visszaesik majd a teljesítménye, kérdés a többiek addig összeszedik-e magukat beleértve Lautit is, mert abban az egy hónapban elmehet a bajnokság és a BL is csatárok nélkül.
interfan

lucky0 írta: 2024.12.20. 11:46 Ami még aggasztó lehet, hogy február végén kezdődik a Ramadan ami Thuramot is érinti ha jól emlékszem. Bizonyosan visszaesik majd a teljesítménye, kérdés a többiek addig összeszedik-e magukat beleértve Lautit is, mert abban az egy hónapban elmehet a bajnokság és a BL is csatárok nélkül.
Valoban, Thuram es Calhanoglu, valamint Taremit erinti a Ramadan.
lucky0

interfan írta: 2024.12.20. 11:55
lucky0 írta: 2024.12.20. 11:46 Ami még aggasztó lehet, hogy február végén kezdődik a Ramadan ami Thuramot is érinti ha jól emlékszem. Bizonyosan visszaesik majd a teljesítménye, kérdés a többiek addig összeszedik-e magukat beleértve Lautit is, mert abban az egy hónapban elmehet a bajnokság és a BL is csatárok nélkül.
Hátha Taremi "éhezik" majd a gólra is! 😁
interfan

lucky0 írta: 2024.12.20. 11:58
Legalabb nala nem lesz gond hogy visszaesik, mert nincs hova. :D

Komolyra forditva sajnos tavaly mind Thuram, mind Calhanoglu erosen visszaesett a Ramadan idejen...
Ez ha iden is erkezik, az szamunkra nem lesz jo, ha ennyire szoros marad a bajnoksag.

Februar kozepen tavaly mar 10 ponttal vezettunk.
Iden nem hiszem, hogy 10 pontos elonyunk lesz a bajnkoksagban.
Festa

Hozzászólás Szerző: Festa »

lucky0 írta: 2024.12.20. 11:58
Tegnap ha kicsit önző akkor nem passzolja le Arnautovicnak akkor ővé az első gòlunk.
A második félidős nagy helyzeténél meg nem volt szerencséje ,de szerintem is a jobbak között volt.
Én is több gòlt vártam tőle,de azért kezdeti Inzaghi sokszor ,mert mezőnyben hasznos.
Nagyon bízom benne,hogy lesz nála egy Turning point viszont kár annyiban leegyszerűsíteni egy csatár dolgát,hogy csak akkor játszik jòl ha gòlt szerez.
interfan

Festa írta: 2024.12.20. 12:21 Tegnap ha kicsit önző akkor nem passzolja le Arnautovicnak akkor ővé az első gòlunk.

Én is több gòlt vártam tőle,de azért kezdeti Inzaghi sokszor ,mert mezőnyben hasznos.
Azert komolyan optimista vagy, 2 vedovel szemben o rugja az 1.golt, haaat vannak ketelyeim, mikozben a kapussal szemben nem megy neki 0 vedovel szemben, mar az is csoda volt hogy nem ertek be a vedok annyira esetlenul futott, es a 110% ziccer sem sikerult neki csak a kapussal szemben vedok nelkul.

Mindig megkerdezem, de sajnos valaszt eddig soha nem kaptam.
Hol hasznos a mezonyben?
Edzesen?
Otthon a TV elott?
A FIFA-ban?
A kertben?
Esetleg a holdon?

Gyakorlatilag barmikor jatszik, legkevesebb passz, legkevesebb labdaeres, 0 szerelesek, stb...

Csak tegnap:

Labdaeres: 17 (legkevesebb az egesz mezonybol)
Passzok: 9 (legkevesebb az egesz mezonybol)
Keresztlabdak: 0
Hosszu passzok: 0
Sikeres csel: 0
Labdavesztes: 5
Tisztazas: 0
Blokkolt loves: 0
Szereles: 0

Leggyengebb az egesz mezonybol, mind tamadasban, mind vedekezesben, mind osszjatekban.

De ez nem csak egy meccsre igaz, ugyanezeket a leggyengebb, legkevesebb, legrosszabb szamokat lelehetne irni a Leverkusen ellen, Lipcse ellen, Arsenal ellen, sot amikor csere volt Empoli, Venezia, ellen is...

Arsenal elleni ilyen stat is szerepelt itt:

"
Taremi es Frattesi mindenbol a legkevesebb es a legrosszabb:
- Erintesek: 21 es 12, ez valami boraszto keves.
- Kapuralovesek: 1 es 0, kiabrandito
- Cselek: 0 es 0
- Fontos passzok: 0 es 0
- Keresztabdak: 0 es 0
- Hosszu passzok: 0 es 0
- Passz: 12 es 7 kiemelkedoen a legkevesebb

Es hat a vedekezes is hasonlo katasztrofa:
- Blokkolt lovesek: 0 es 1
- Kozbeavatkozasos: 0 es 1
- Szerelesek: 1 es 0

"

Egyszeruen nem ertem hogy o hol hasznos a mezonyben....

En azt ertem, hogy valakinek szimpatikus o valamiert, mindenkinek szive joga.
Nekem is szimpatikus Frattesi, megis leirom, lasd Arsenal statok, de akar tegnapi is, hogy gyenge, nem megy neki, es lefele log ki a mezonybol nem is kicsit, es mennyire nem jok a szamai.
Fuggetlenul attol szimpatikus jatekos e vagy sem, a teljesitmenyet nem lehet elmagyarazni, kimagyarazni, megmagyarazni, es azert mashogy allni hozza mert o nekem szimpatikus.
De ott a masik oldal, azert mert valaki nem szimpatikus, nem erdemes elvitatni az erdemeit.
Lasd szamomra Brozovic volt ilyen, anno is leirtam ezt nagyon sokszor, es most is megteszem.
En Inter jatekost sosem gyuloltem, de Brozovicot igen, egesz egyszeruen meglattam es a hideg razott ki tole, az egesz ember jelensege visszataszito volt szamomra.
Viszont mindig is leirtam amikor jo volt, mindig is elismertem, sot voltak evek amikor az Inter egyik, hanem a legjobbja volt, es nelkule nem mukodott az Inter mint csapat sem.
Megegyszer mondom, fuggetlenul attol, hogy szimpatikus e, vagy sem.

De visszaterve az eredeti temara, mindenkinek az lenne az erdeke, mert ez az Inter erdeke, hogy legyen egy "turning point" ahogy fogalmaztal, mert ez eddig nagyon de nagyon gyenge jopar jatekostol.
Akar szimpatikus az a jatekos, akar semleges, akar unszimpatikus, a teljesitmeny ami leginkabb a lenyeges.
Es hat akar ilyen dolgokon is mulhat, hogy siker lesz e a szezonunk, vagy bukas.
Cupi

Festa írta: 2024.12.20. 12:21
Nagyon bízom benne,hogy lesz nála egy Turning point viszont kár annyiban leegyszerűsíteni egy csatár dolgát,hogy csak akkor játszik jòl ha gòlt szerez.
Bocsi Festa de ha egy csatár 1 db 11-es gólt tud felmutatni majdnem a szezon felénél akkor sajnos az igenis minősíti....tök mind1 mezőnyben milyen és hajt e vagy sem.
Én optimista voltam vele kapcsolatban és tényleg drukkolok neki, hogy végre induljon be de ez eddig nagyon kevés. :?
Önmagunkat nyugtatjuk amikor mindig azzal jövünk, hogy hajt és mezőnyben jó és védekezik is meg ilyenek....
Mindannyiunk érdeke, hogy kezdjen el gólokat lőni szóval én örülnék neki ha rám cáfolna. ;)
Festa

Cupi írta: 2024.12.20. 13:25
Festa írta: 2024.12.20. 12:21
Bocsi Festa de ha egy csatár 1 db 11-es gólt tud felmutatni majdnem a szezon felénél akkor sajnos az igenis minősíti....tök mind1 mezőnyben milyen és hajt e vagy sem.
Én optimista voltam vele kapcsolatban és tényleg drukkolok neki, hogy végre induljon be de ez eddig nagyon kevés. :?
Önmagunkat nyugtatjuk amikor mindig azzal jövünk, hogy hajt és mezőnyben jó és védekezik is meg ilyenek....
Mindannyiunk érdeke, hogy kezdjen el gólokat lőni szóval én örülnék neki ha rám cáfolna. ;)
Ahogy írtam én is több gòlt vártam tőle,de benne még mindig több lehetőséget látok mint Arnautovicsban vagy Correában. Inzaginál is ő a harmadik csatár.Remélem az idény második felére magára talál.
interfan

Visszater az Inzaghi alapcsapat a Como ellen.
Barella viszont legjobb esetben is csak a padon
lehet, helyette ugynezki Frattesi kezdhet es nem Zielinski.
(En Frattesit kedvelem, es orulok ha lehetoseget kap, de Zielinski eddig hasznosabb, es en ot kezdetnem es nem az Olaszt)
Acerbi es Pavard tovabbra is serult.

Varhato kezdo:

Sommer
Bisseck-DeVrij-Bastoni
Dumfries-Frattesi-Calhanoglu-Mkhitaryan-Dimarco
Thuram-Martinez
interfan

Darmian es DeVrij is megserult, vedelem kozepen Bastoni kezdhet, baloldalon pedig C.Augusto.

Varhato kezdo:

Sommer
Bisseck-Bastoni-C.Augusto
Thuram-Martinez
Cupi

interfan írta: 2024.12.22. 14:54 Darmian es DeVrij is megserult, vedelem kozepen Bastoni kezdhet, baloldalon pedig C.Augusto.

Lehet mégis kellene védő januárban....Pavard január közepén tér vissza, Acerbi kérdés mikor és DeVrij sem bírja már a sorozatos terhelést, neki is kell pihennie mert különben jön a sérülés...
Tudni lehet mennyire súlyos?
interfan

Cupi írta: 2024.12.22. 18:42
interfan írta: 2024.12.22. 14:54 Darmian es DeVrij is megserult, vedelem kozepen Bastoni kezdhet, baloldalon pedig C.Augusto.

Lehet mégis kellene védő januárban....Pavard január közepén tér vissza, Acerbi kérdés mikor és DeVrij sem bírja már a sorozatos terhelést, neki is kell pihennie mert különben jön a sérülés...
Tudni lehet mennyire súlyos?
Inzaghi megmondta nem kell ide senki hatra.

DeVrij kapcsan azt irjak annyira nem sulyos a serulese, holnap lesz pontosabb a kep, Cagliari ellen mar jo esellyel visszaterhet.
cuchu11

Hozzászólás Szerző: cuchu11 »

Varhato kezdo:

Sommer
Bisseck-Bastoni-C.Augusto
Thuram-Martinez
Pont így lett. Forza Inter!
Cupi

Na jön ma végre egy Martinez dupla? ;)
HerfortBalazs

Hozzászólás Szerző: HerfortBalazs »

Fu de nem akar semmi ugy pattanni ahogy kellene
Cupi

Nagyon sok a hiba meg az elpattant labda....valahogy mindig mindenki a rossz megoldást választja...azért egy Como-t illene otthon megverni.
Így hogy Bastoni van középen a szélen a nem túl magas Augusto meg Dimarco védekezik a beadásoknál és remélem ezzel nem lesz gond....egyszer már simán túlogrották Dimarcot.
Nyomjuk még es valahogy gyötörjünk be 2 gólt. ;)
Atosz

Hozzászólás Szerző: Atosz »

Cupi írta: 2024.12.23. 21:37 Így hogy Bastoni van középen a szélen a nem túl magas Augusto meg Dimarco védekezik a beadásoknál és remélem ezzel nem lesz gond....egyszer már simán túlogrották Dimarcot.
Nyomjuk még es valahogy gyötörjünk be 2 gólt. ;)
Na méghogy nem túl magas… 😁
Inter101

Hozzászólás Szerző: Inter101 »

Kis gól is gól! :D
HerfortBalazs

A meccs embere Carlos Augusto.
Hihetetlen hogy Martineznek mennyire nem megy.
Cupi

Kiszenvedtük. Szegény Barella....vagy 4x volt 100%-os ziccerben és senki nem passzolta le neki. :shock:
Minden szemétség nélkül de Martinez már már Arnautovici magasságokban van a kapu előtti b*lf*szkodásai miatt. Annyira erőtlen volt ma is. :?
Thuram hatalmas gólt lőtt. :)
Augusto ment még nagyot. Gólja mellett volt pár nagy mentése is hátul.
Mindenki pihenjen egyet a családdal aztán jöhet a folytatás. :)
Forza Inter!
Festa

Ez a meccs kemény volt mint nagyanyám bejglije egy hét után.
Rengeteg hiba volt a támadások befejezéseknél és emiatt végig izgulni kellett.
Zielinski sokkal előbb jöhetett volna,mert a középpálya is lassú volt ma.

Carlos Augusto zsinòrban a második bajnokiján is betalált valamint hátul is volt nagy mentése.
Nálam ő volt az MVP.A lényeg,hogy az ilyen szenvedős meccseket is megtudjuk nyerni valahogy ,mert ezek érnek igazán sokat.
interfan

Ertekelesek:

-Calciomercato.com:

C.Augusto 7,5
Thuram 7
Bastoni 6,5
Calhanoglu 6,5
Sommer 6
Bisseck 6
DeVrij 6
Barella 6
Zielinski 6
Dumfries 5,5
Mkhitaryan 5,5
Dimarco 5,5
Martinez 5

Fontos gyozelem volt, egyszeruen annyira szoros a bajnoksag, hogy nem szabad mar botlani.
Atalanta, Napoli sem hibazott, nekunk sem volt szabad.
Kicsit legalabb a Lazio is lemaradt.
Szoval csak igy tovabb, kotelezoen hozni kell az olyan kotelezo meccseket mint a Cagliari, Venezia, Bologna, Empoli, Lecce, es ha ez megvan, akkor februar elejere mar szepen oda is kerulhetunk ahol a helyunk, az 1.helyre.

Barellat nem tudom felig meddig serulten, vagy alig felepulve miert kellett kezdetni, latszott is a jatekan.
Mkhitaryan is roppant gyenge volt, ahogy Dimarco sem volt az igazi.
Martinez tegnap is gyenge volt, meg egy Como ellen sem ment neki...
Van baj, boven, csak remelni lehet valami surgosen megvaltozik nala, mert elol nagy gondjaink vannak golkeptelen tamadokkal.

Thuram oriasi tovabbra is, elkepeszto fogas.
2019 ota nem volt ilyen szintu es minosegu igazolasunk.
Szerintem Bastoni is rendben volt kozepen a KH 3 kozepen, igaz a valogattotban mar sokszor bizonyitott ott.
CsaSzi9294

Hozzászólás Szerző: CsaSzi9294 »

Fontos győzelem volt, tapadunk továbbra is az Atalantára, akik remélhetőleg februárra mögöttünk lesznek 5-6 ponttal. A Nápoly még kavarhat, de tőlük sem remegek annyira. Nagyjából fél távnál azt mondom, ha Martinez összeszedi végre magát, biztosan meg lesz a 21. is, ha marad ilyen hurka (5gólja van, te jó ég), szenvedni fogunk érte.

Bár elmondta Marotta, ne várjunk új támadót, ezt alátámaszt, hogy Correa perceket sem kap, Taremi is csak a végén, időhúzónak jön. Nem néztem utána, de komolyan Arnautovic az, aki a legtöbb percet száll be csereként előre, így szinte 100%, hogy Beppe pápának igaza lesz. Aggasztó a csatár helyzet, mert ha Turam ne adj Isten kidől, úgy leginkább a Calha-Barella-Dimarco hármastól várhatunk gólt.

Szóval vannak bajok azért, de még nincs okunk kétségbe esni!😁

Boldog Karácsonyt Kívánok Minden fórumtársamnak és Családjának!🙂🎄💙🖤
interfan

CsaSzi9294 írta: 2024.12.24. 08:12 Nem néztem utána, de komolyan Arnautovic az, aki a legtöbb percet száll be csereként előre
Cserecsataraink jatekpercei es akciogol szamai:

Taremi: 808 perc = 0 akciogol
Arnautovic: 273 perc = 2 akciogol
Correa: 148 perc = 1 akciogol

Lebontva, kezdokent:

Taremi: 665 perc = 0 akciogol
Arnautovic: 188 perc = 2 akciogol
Correa: 90 perc = 1 akciogol

Cserekent:

Taremi: 143 perc = 0 akciogol
Arnautovic: 85 perc = 0 akciogol
Correa: 58 perc = 0 akcigol
Tombi1986

Hozzászólás Szerző: Tombi1986 »

CsaSzi9294 írta: 2024.12.24. 08:12 Fontos győzelem volt, tapadunk továbbra is az Atalantára, akik remélhetőleg februárra mögöttünk lesznek 5-6 ponttal. A Nápoly még kavarhat, de tőlük sem remegek annyira. Nagyjából fél távnál azt mondom, ha Martinez összeszedi végre magát, biztosan meg lesz a 21. is, ha marad ilyen hurka (5gólja van, te jó ég), szenvedni fogunk érte.

Bár elmondta Marotta, ne várjunk új támadót, ezt alátámaszt, hogy Correa perceket sem kap, Taremi is csak a végén, időhúzónak jön. Nem néztem utána, de komolyan Arnautovic az, aki a legtöbb percet száll be csereként előre, így szinte 100%, hogy Beppe pápának igaza lesz. Aggasztó a csatár helyzet, mert ha Turam ne adj Isten kidől, úgy leginkább a Calha-Barella-Dimarco hármastól várhatunk gólt.

Szóval vannak bajok azért, de még nincs okunk kétségbe esni!😁

Boldog Karácsonyt Kívánok Minden fórumtársamnak és Családjának!🙂🎄💙🖤
Szerintem ennél már csak jobb jöhet. Úgy vagyunk elől, hogy Martinez gól szerzés szempontjából nagyon gyenge a szezonja.
Amúgy az akarás, küzdés rendben van.
matrix23

Hozzászólás Szerző: matrix23 »

De Vrij beállásával változtak a pozíciók a védelemben, vagy maradt Bastoni középen Carlos Augusto balon és a holland a jobb oldalra állt be?
interfan

matrix23 írta: 2024.12.24. 09:09 De Vrij beállásával változtak a pozíciók a védelemben, vagy maradt Bastoni középen Carlos Augusto balon és a holland a jobb oldalra állt be?
Nem valtoztak.
DeVrij jobboldalra allt be a vedo harmasba.
Tombi1986

Hozzászólás Szerző: Tombi1986 »

Sziasztok,
Áldott, Békés Karácsonyi Ünnepeket Kívánok! 😊🎄🎁🛍️🥂🍾
Festa

Tombi1986 írta: 2024.12.25. 12:46 Sziasztok,
Meghitt Ünnekepet kívánok minden Interistánakl!!
Cupi

Festa írta: 2024.12.25. 12:58
Tombi1986 írta: 2024.12.25. 12:46 Sziasztok,
Meghitt Ünnekepet kívánok minden Interistánakl!!
Boldog Karácsonyt! :)
PellerG

Hozzászólás Szerző: PellerG »

Ránézve erre a Cagliari-keretre és mai várható kezdőjükre... Hát ezt most valóban hozni kell kötelezően, mégha nehéz is náluk vendégként játszani.

https://m.fcinternews.it/in-primo-piano ... oti-971783
interfan

PellerG írta: 2024.12.28. 08:29 Ránézve erre a Cagliari-keretre és mai várható kezdőjükre... Hát ezt most valóban hozni kell kötelezően, mégha nehéz is náluk vendégként játszani.

https://m.fcinternews.it/in-primo-piano ... oti-971783
Legalabb DeVrij felepult, mondjuk remeljuk nem kockazatva tesszuk a kezdobe.

Nem is kerdes ez a mai hogy kotelezo.
Hatha vegre Martinez is betalal, itt lenne az ideje, es hat ez a Cagliari valami irgalmatlan gyenge.

Atalanta meg nem nyerhet orokke, 11.bajnokit nyertek zsinorban, ma pont itt az ideje a botlasnak, raadasul Lazio-Atalanta erre minden lehetoseget kinal is.
sorger=giallo

Hozzászólás Szerző: sorger=giallo »

interfan írta: 2024.12.28. 08:49 ma pont itt az ideje a botlasnak, raadasul Lazio-Atalanta erre minden lehetoseget kinal is.
De az sem kizárt, hogy megint beleszaladnak egy komoly pofonba, mint ellenünk. Bármi megtörténhet. Nekünk egy x lenne a tökéletes azon a meccsen.

FORZA INTER!!!
interfan

sorger=giallo írta: 2024.12.28. 10:10
interfan írta: 2024.12.28. 08:49 ma pont itt az ideje a botlasnak, raadasul Lazio-Atalanta erre minden lehetoseget kinal is.
De az sem kizárt, hogy megint beleszaladnak egy komoly pofonba, mint ellenünk. Bármi megtörténhet. Nekünk egy x lenne a tökéletes azon a meccsen.

FORZA INTER!!!
Abszolult igaz, mar egy X is jo lenne nekunk, de nyilvan meg jobb lenne egy Lazio siker.

Nekunk hozni kell a kotelezot, aztan este varni az Atalanta botlasat.
Festa

Nekünk ma egy sima meccsre is legalább egy Lautaro gòlra lenne szükségünk.
Az Atalanta meg legjobb ha kikapna,de szerintem ők most olyan flowban vannak mint tavaly a Leverkusen.
Január 2-àn pedig Inter-Atalanta ahol megint nagy csata várható .Fura is visszagondolni,hogy a harmadik fordulòban 4-0-ra vertük egymást.
Cupi

Lautaro...ez a fejes mi volt? :O :O Ezt hogy hagyta ki?? :O
lucky0

Cupi írta: 2024.12.28. 18:30 Lautaro...ez a fejes mi volt? :O :O Ezt hogy hagyta ki?? :O
Ezt nehezebb volt így kifejelni a gólvonalról! Totális mélységben a csávó! Már már kínos... :oops: :oops:
Cupi

lucky0 írta: 2024.12.28. 18:33
Cupi írta: 2024.12.28. 18:30 Lautaro...ez a fejes mi volt? :O :O Ezt hogy hagyta ki?? :O
Ezt nehezebb volt így kifejelni a gólvonalról! Totális mélységben a csávó! Már már kínos... :oops: :oops:
Majd megmagyarázza azért maradt ki mert hátrébb játszik a kaputól idén.... :?
Valamit csináljon már mert olyan mintha a fociban teljesen b*lf*sz ikertesója lenne a pályán. :)
CsaSzi9294

Theo mellett ez a Mina is elég nagy tróger patkány. Már már azonos szinten vannak. Ilyenkor sajnálom, hogy Felipe Melo már nincs a keretben.
R9.

Hozzászólás Szerző: R9. »

Lautaro mar Arna szintjen van
HerfortBalazs

Ő volt az aki tancolt egy Uruguay elleni meccsen mikor belőtt egy tizenegyest, aztan az argentinok ellen kihagyta a büntetőt es Messi meg a többi jatekos kiabaltak neki hogy most tancolj. Vegig patkanykodta azt a meccset is. Igazi fasz a csavo
CsaSzi9294

HerfortBalazs írta: 2024.12.28. 18:54 Ő volt az aki tancolt egy Uruguay elleni meccsen mikor belőtt egy tizenegyest, aztan az argentinok ellen kihagyta a büntetőt es Messi meg a többi jatekos kiabaltak neki hogy most tancolj. Vegig patkanykodta azt a meccset is. Igazi fasz a csavo
Szerintem ma eléri, hogy hamarabb mennyen zuhanyozni.
Válasz küldése