interfan írta: ↑2025.01.03. 06:36Ertekelesek:INTER-1908 írta: ↑2025.01.02. 22:42 Szerintem ez egy sima meccs volt..
Lautaroval kapcsolatban én nem aggódom helyzetek megvannak be kell fejezni és még simán golkiraly is lehet...
Taremi nálam már nagyobb kérdés... A faszi sajnos nem lő kapura...
Egyszerűen mindig passzol továbbtolja... nincs benne a gól sajnos ellentétben Lautaroval...
- Sportmediaset:
Dumfries 8
Mkhitaryan 7
Sommer 6,5
Barella 6,5
Bastoni 6
DeVrij 6
Calhanoglu 6
Asllani 6
Dimarco 6
C.Augusto 6
Thuram 5,5
Taremi 5,5
Martinez 5
Erdekes tema ez.
Sajnos a futballt golra jatszak, es valahogy a vege nincs meg ez Martineznel.
Ha a dontobe ezeket berugja, akkor gond nincs gond.
Ha viszont tovabbra is marad ez a benazas, akkor hosszutavon bajba lehetunk.
Pont azert mert ahogy irod pl Taremiben nincs benne a gol.
Olyannyira nincs benne a gol, hogy januar van, es csatar letere konkretan 0db akciogolja van, mindezt ugy, hogy azert nem keveset jatszik.
Az eletben nem gondoltam, de egy Correa vagy Arnautovic is hasznosabb jatekos...
Fuggetlenul attol, hogy ok is nullak.
Ezert lenne nagyon nagy szukseg telen egy csatarra, de meg csak fel sem merul.
Dumfries nagyot ment, ahogy Bisseck is nagyon egyben van, DeVrijt sem lehet elegszer kiemelni.
En nem bontanam meg ezt a vedelmet.
Akit meg kiemelnek az Mkhitaryan, nagyot dolgozott ujra.
Gasperini kirohanasait nem ertem, hogy egyik golunk sem volt jogos, nekik kellett volna nyerni stb.
Azert kemenyen megvan benne az Inter gyulolet...
Szerintem semmivel nem volt jobb az Atalanta, sot.
1.felidoben abszolult folejuk nottunk, 2. felidoben persze jobbak mentek a hatrany miatt.
Szerintem megerdemelten es jogosan nyertunk.
Lesz szerencsem a dontot a helyszinen megnezni.
Egyebkent egy mar a tegnapi elodonton kintlevo ismerosom is megerositette azt amit az Olasz lapok irtak, gyakorlatilag csak Inter szurkolo volt a tegnapi meccsen.
Kb 17 ezer nezo volt kint, es 99% az Internek szurkolt.
Mas a ket csapat nepszerusege ott.
Meg kell nyerni a dontot, penzugyileg is sokat szamit, es lelektanilag is egy nagy lokest adhat.
Szoval hajra.
Lehetne kérni hogy ne minden második kommented szóljon arról hogy a csere csatárok mennyire nullak??? (Még ha van is benne valami) Kicsit már idegesítő ez a papagáj effektus!!!!!!
Alá írom hogy egyikük sem hozza azt a szintet mint amit egy csere csatártol várna az ember...de pl azt kijelenteni hogy Taremi azért bőven kapja a jatekperceket...hát erős túlzás! (Nyilván a másik két jó madárhoz képest többet kap) Értékelhető időt FOLYAMATOSAN nem kap.
Én Martinez gyönyörű formája miatt is most kezdetnem Taremit! Legalább 3 meccsen át.
Ordít a szitu ezért.... Ha Martinez a nulla formája ellenére folyamatosan kezdő, akkor az iráni is megérdemelné az esélyt!!!! Toro meg hátha észbe kapna hogy a padra is kerülhet ha tovább gyűri ezt a nulla formát...