Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)

Minden ami a csapattal kapcsolatos

Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming

Cupi

Re: Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)

Hozzászólás Szerző: Cupi »

Baggio85 írta: 2025.01.06. 22:02 Tanuljunk belőle, akkor lehet, jobban jövünk ki belőle mintha megnyertük volna. Mi a futballunkkal jobbak tudunk lenni bárkinél és akkor a bíró sem tud belenyúlni...
Sajnos a védelem fáradt, ugyanaz a 3 játékos játszik hete óta és úgy egyébként sincs topon az egész csapat.
Fel a fejjel!!!
FORZA INTER!!!
Acerbi meg Pavard is visszatérhetne már mert teljesen hullák vagyunk már erőnlétileg hátul is. :(
Inter101

Hozzászólás Szerző: Inter101 »

Ez úgy hiányzott mint púp a hátamra!
Pozitívum: Taremi, Lautaro gól.
CsaSzi9294

Hozzászólás Szerző: CsaSzi9294 »

Inter101 írta: 2025.01.06. 22:05 Ez úgy hiányzott mint púp a hátamra!
Illetve Sommer is top volt a 3 kapottról nem tehetett, ellenben rengeteg védése volt.
PetR
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: PetR »

Ez nagyon kellemetlen volt, ahogy írtátok totál kimerült a csapat, a cserék sem bizonyultak jónak, és a sok kimaradt ziccer... :( Jó sokáig mi örülhettünk az elmúlt években, most a kuzinok visszakapnak kicsit belőle.

Viszont maradjunk kulturált határokon belül itt a fórumon! Köszi! :)
Cupi

Azért félek lesz ebből egy kis összeesés...erőnlétileg sem állunk jól és mentálisan is kicsit összezuhanhat a csapat sajnos.
Nem a kupa tétje miatt mert tényleg nem izgat lett e egy 4. zsinórban hanem inkább az, hogy 2-0-ről leadtuk a városi rivális ellen....játékosok is biztos érzik ez ciki és kellemetlen. :?
HerfortBalazs

Hozzászólás Szerző: HerfortBalazs »

Elhiszem hogy szar ha kikapunk de nehany ember azert kicsit tulzasba viszi. Ez egy derbi, alakulhat igy is, alakulhatott volna 2-1nel ugy is hogy lövünk meg egyet, benne volt az is. A csapat ma a rosszabbik arcat mutatta, total ugyan az volt mint a bajnokin. A csatarokat ma nem vennem elő, Taremi kifejezetten jol jatszott. Az egesz meccsen jobban pörögtek, kicsit olyan volt mintha ugy alltak volna oda ugy is mi vagyunk a jobb csapat nem kell itt megszakadni, szepen behuzzuk valahogy. Ez nekem se tetszett.
Örüljön a Milan, mast ugyse nyernek iden!
Tombi1986

Hozzászólás Szerző: Tombi1986 »

Ingzaghi szokás szerint nem tudott cserélni.
Miért lepődünk meg? Minden évben van 3-4 ilyen mérkőzés.
2:1 után védekezni kellett volna és a várni a lehetőséget a kontrára.
Aaa, dehogy! Támadjunk aztán kapunk mi egyet.

Sokkal jobb a csapat, mint a Milan, de ők akarták a trófeát, mi pedig csak letudni és megnyerni.

Annyira nem izgulok a csapattól, következő meccseket hozni fogjuk.
Az a kérdés, hogy mikor merül ki az elem…
brecsinho

Hozzászólás Szerző: brecsinho »

Remélem most dacból bedarálunk mindenkit a következő hetekben :evil: A második után elhittük,hogy megvan,kicsit el lett ez lazázva,jól megszívtuk a végén.
A bajnokságban vissza kell vágni,nem hinném,hogy harmadszor is elvernek minket..nem érdemes bírózni,de azért eléggé oda fújt a kis kötsög..Frattesi meg ne csodálkozzon,hogy csere,ilyen ziccert kihagyni a végén..
Cupi

Tombi1986 írta: 2025.01.06. 22:16 Ingzaghi szokás szerint nem tudott cserélni.
Miért lepődünk meg? Minden évben van 3-4 ilyen mérkőzés.
2:1 után védekezni kellett volna és a várni a lehetőséget a kontrára.
Aaa, dehogy! Támadjunk aztán kapunk mi egyet.
KIcsit juve meccs feeling volt amit nem zártunk le és mentünk előre majd lett 4-4.....
matrix23

Hozzászólás Szerző: matrix23 »

Azért a játékvezető sem volt a helyzet magaslatán. Azt nem tudom, hogy Theo hogy nem kapott lapot Dumfries taposásáért. Az első góljuk előtt szerintem Asllani ellen szabálytalankodtak. Barella szerintem szabályosan szereli Leao-t erre sárgát kap, Barella-t szabálytalanul szerelik de mehet tovább.
Tombi1986

brecsinho írta: 2025.01.06. 22:17 Remélem most dacból bedarálunk mindenkit a következő hetekben :evil: A második után elhittük,hogy megvan,kicsit el lett ez lazázva,jól megszívtuk a végén.
A bajnokságban vissza kell vágni,nem hinném,hogy harmadszor is elvernek minket..nem érdemes bírózni,de azért eléggé oda fújt a kis kötsög..Frattesi meg ne csodálkozzon,hogy csere,ilyen ziccert kihagyni a végén..
Frattesi = Tesco gazdaságos Barella
Tőlem mehet. 40 milla, odamegy ahova akar
vaskalap

Hozzászólás Szerző: vaskalap »

Hát azért ez fájt.2-0 ról nem lehet elbukni egy döntőt.Azt hittük,hogy így is van,aztán már nem tudtunk felpörögni.A cserék meg nem használrak,Calha sérülés sem jött jól,száz szónak is egy a vége,ez most nem sikerült.Lehetett volna fordítva is,a helyzetek megvoltak.Legyen ez nekik egy alamizsna.
segogabor

Hozzászólás Szerző: segogabor »

Cm értékelése Frattesiről azt mondják ,hogy el akar menni ,ez látszik is.4,5 Asllani katasztrófa 4 .
Ha igaz, a Spurs érdeklődése Aslianiert, ebből a gyerekből ki kell szállni szerintem , teljes tévút,sokadik betlije fontos meccseken.
Frattesi meg tényleg ilyen hozzáállása,akkor takarodjon innen minél előbb.
Egyébként Inzaghi sajnos idén nem tudja tűzben tartani a csapatot,mindenki fásult és motiválatlan. Sajnos ebből zéró tutili lesz így mert, a alázat nélkül nincs eredmény.
Baggio85

Hozzászólás Szerző: Baggio85 »

segogabor írta: 2025.01.06. 22:35 Egyébként Inzaghi sajnos idén nem tudja tűzben tartani a csapatot,mindenki fásult és motiválatlan. Sajnos ebből zéró tutili lesz így mert, a alázat nélkül nincs eredmény.
Én nem így látom. Nekem most egy fél idény után úgy tűnik, hogy Inzaghi taktikája (ami kétség kívül az eredményes és látványos futballunk alapja) túl sokat követel a játékosoktól energiabedobás szempontjából. A védők is támadót kell, hogy játszanak és a támadók is védőket, de úgy, hogy 70-80 métereket futnak. Ehhez teljes keret kell (és még az sem biztos, hogy elég), hogy ezt bírni lehessen és több meccsen is látszódott, hogy mi a 70. percre jelenleg elfogyunk. És ha itt egy Milanhoz hasonló lendületes csapat jön szembe, akkor sajnos még 2-0ról is nehéz a meccs. Egyébként, szerintem ezt Inzaghi is látja, ezért van, hogy egy meccsen teljesen más a játék képe bizonyos időszakokban. Csak hát vagy beletesszük a munkát és akkor az 50-60. percre megvan az előny, vagy nincs meg a minőségbeli fölény az ellenfelekkel szemben. És itt most nyilván nem a Parma és Como elleni meccsekről beszélek.
Nehéz tavaszi szezon vár ránk...
Festa

Hozzászólás Szerző: Festa »

Kikapni lehet egy derbin,de 2-0 után ez valamiért most nagyon fájdalmas.
Pont ahogyan a Juve ellen csak vissza kellett volna állni,de Asllanival ez sajnos lehet nem működik.
Talán ha Thuram játszik nálunk és ott Leao mégse tud pályára lépni máshogy alakul,de a vége ugyanaz mint pár hònapja azaz veresség. Elméletben egy a Calhanoglu kiesése nem kéne,hogy ilyen látványos visszaesést okozzon,de pont ez történt az ősz derbin is.Nálunk nem volt értelmes csatár csere ott meg egy Abraham.

Jò lenne ha a csapat egy pozitív reakcióval reagálna,de ez most nagyon fájdalmas emlék lesz sokáig.
Festa

JustyINTER írta: 2025.01.06. 22:02 Megint igazolta picur, hogy a nyar hibaja volt a nem eladasa. Ezen el megy a szezon. De hat par rajongo nem latja mennyire szar. Igy rossz ellenfel, ugy rossz ellenfel. Jah most talalt egy golt , aminek semmi jelentosege nem volt. Most 5 meccs csendespiheno johet. Botrany
Te azért egy nagy bòhoc vagy valahol :oops:
Stankov

Hozzászólás Szerző: Stankov »

Milan másodszor ad leckét alázatból és küzdeniakarásból most már jó lenne tanulni belőle
Baggio85

Szerintem itt most nem az alázattal és küzdeni akarással volt a probléma.
Ez az év kezd nagyon Inzaghi első évére hasonlítani. Ez a csapat, azzal a játékkal, amit tud, bárki ellen nyerhet! HA FRISSEK VAGYUNK... Ez így lehet, hogy túl egyszerű, de ránk hatványozottan igaz.
Inzaghinak rá kell jönnie, hogy a közvetlen csere játékosokat MUSZÁJ többet játszatnia. Frattesit, Zielinskit, Taremit stb. akkor is játszatni kell 3-4 meccsenként min. 1x kezdőként és legalább 180-220 percet, ha egyébként Barella, Mkhi, Thuram meg a többiek egészségesek és frissek! Különben a cserék sosem lesznek játékban! Lehet most Frattesit szidni, de 1,5 havonta 1x kerül így oda a kapu elé és kell egy hónap mire összejön 70-90 percnyi játék a lábában. Taremi játszott 3 félidőt egymás után, máris látszott, hogy egészen más játékos, mint amit eddig mutatott.
Az nyilvánvaló, hogy a "csere" csapat nem tud annyit, mint a kezdő, éppen ezért a Pragat meg kellene verni idegenben, hogy az utolsó fordulónak már ne nagyon legyen tétje a BL-ben és utána csak a bajnokságra koncentrálni, mert különben nem fogunk tudni idén nyerni semmit (még legfőbb esélyesként se).
Mondjuk 2 dolgot nem értek: sokat beszéltünk már Martinezről, hogy érdemes-e volt rá most nyáron ennyi pénzt kifizetni, mikor látszott, hogy máshol nagyobb a problém, a másik pedig Palacios kérdése. Őt elvileg Basto helyettesítésére hoztuk. Szegény Bastoni teljesen elkészült az erejével (már nem először), plusz még jól fejbe is rúgtak; a 2. gól az egyértelműen az övé volt. Ha ő (fejben) friss, azt nem hagyja úgy átvenni Pulisicnek. Nem értem, hogy Palacios is miért nem játszik (játszhat) többet...
Sajnos az a lélektani és erőfölényünk, ami korábban megvolt, az most elveszett a Milannal szemben, ami nem is a fő probléma, hanem sokkal inkább az, hogy ebben a tempóban ÍGY, ahogy most van, nem fogjuk bírni a tavaszt.
Cupi

Nagyon remélem, hogy a játékosaink is csalódottak és mérgesek a tetnap esti miatt. Bízom benne, hogy ez a düh átcsap egy bizonyítási vágyba és most valahogy behúzzuk a bajnoki címet, hogy lássa meg mindenki ki a legjobb csapat Milánóban és Olaszországban. ;)
Én játékos lennék most szét tudnék szedni minden csapatot aki szembe jön. Nem nyugodnék addig amíg meg nem nyerem a bajnokságot.
Tudom, hogy nehéz lesz de ha igazán intelligensek vagyunk akkor tanultunk a tegnapiból és megerősödve térünk vissza. ;)
Alig aludtam de a kesergésből elég volt. Elcsesztük, nem kicsit nagyon. De most fel kell állni és nyomni tovább még keményebben és okosabban.
paplanoszozo

Hozzászólás Szerző: paplanoszozo »

Ez a csapar nem arra való, hogy 3 naponta kb mindig ugyanaz a 11 nyomja! Arra öreg is! Meg szinte lehetetlen! Ha hetenként lenne 1-1 meccs akkor partiba vagyunk a világgal is! Én ezt látom! De ez a 3 naponta meccsre már öregek és kevesek vagyunk minőségben... A Milán ezért nyert, de jogosan!
möszi

Hozzászólás Szerző: möszi »

Őszintén megmondom, engem annyira már nem is érdekelt ez a döntő, emiatt nem kesergek. Maga a helyszín és az egész körítés méltatlan volt egy olasz szuperkupához. Egyszerű pénzharácsolás, emóciók nélkül. Ha ugyanez a meccs a Meazzaban lett volna, szétrobban a stadion. Itt meg… Kb. a vuvuzela hiányzott a totálisan hangulattalan döntőhöz. A bajnokság közepén, egy teljesen “megcsinált” helyen játszottunk egy barátságos nyári torna döntőjében. Nekem ez jött át, viszont egyetértek a többséggel: ha másra nem, motivációra jó volt ez az arab hakni.
Festa

paplanoszozo írta: 2025.01.07. 09:10 Ez a csapar nem arra való, hogy 3 naponta kb mindig ugyanaz a 11 nyomja! Arra öreg is! Meg szinte lehetetlen! Ha hetenként lenne 1-1 meccs akkor partiba vagyunk a világgal is! Én ezt látom! De ez a 3 naponta meccsre már öregek és kevesek vagyunk minőségben... A Milán ezért nyert, de jogosan!
Tavaly ha nem essünk ki az Atlético ellen akkor lehet lettek volna hullámvölgyek.
A Milanban elfér egy Abraham akivel gòlt lehetett rúgatni nálunk meg Arnautovic és egy nem fitt Correa.
Sajnos ahogy a Juve ellen 2 gòlos vezetésnél most sem tudtunk visszaállni és jött Leao aki már többször egyedül nyerte meg a derbit .Sajnos egy alapkezdő nem elég egy sok frontos küzdelemhez.

Ami pozitív dolog az Taremi volt tegnap okos gòlpassz és gòl és hasznos mezőny munka.
Remélem legalább ő egy kis önbizalmat nyert tegnap.
PellerG

Hozzászólás Szerző: PellerG »

Festa írta: 2025.01.07. 09:48
paplanoszozo írta: 2025.01.07. 09:10 Ez a csapar nem arra való, hogy 3 naponta kb mindig ugyanaz a 11 nyomja! Arra öreg is! Meg szinte lehetetlen! Ha hetenként lenne 1-1 meccs akkor partiba vagyunk a világgal is! Én ezt látom! De ez a 3 naponta meccsre már öregek és kevesek vagyunk minőségben... A Milán ezért nyert, de jogosan!
Tavaly ha nem essünk ki az Atlético ellen akkor lehet lettek volna hullámvölgyek.
A Milanban elfér egy Abraham akivel gòlt lehetett rúgatni nálunk meg Arnautovic és egy nem fitt Correa.
Sajnos ahogy a Juve ellen 2 gòlos vezetésnél most sem tudtunk visszaállni és jött Leao aki már többször egyedül nyerte meg a derbit .Sajnos egy alapkezdő nem elég egy sok frontos küzdelemhez.

Ami pozitív dolog az Taremi volt tegnap okos gòlpassz és gòl és hasznos mezőny munka.
Arnautovic már be sem áll, Correa inkább ne is álljon, de nem is fitt.
Taremi hátha használható lesz most a szezon végéig legalább, tegnap végre éledezett.
Viszont sima kölcsönnel opció lehetne Rashford és Kolo Muani is.
Fél év sima kölcsön, szerintem nem biztos, hogy esélytelen a dolog.
Legalább Lautaro is kénytelen lenne feljebb kapcsolni, mert jelenleg egyáltalán nincs erre rákényszerülve, ezt látjuk is a pályán.
Cupi

Festa írta: 2025.01.07. 09:48
Igen ebben én is bízom mert nagy szükség lenne egy jó Taremire. Hétvégén én a Thuram - Taremi kettőssel kezdenék. Martineze is ráférne a pad mert ok tegnap végre lőtt gólt de félek az idei gyenge formáját még nem hagyta maga mögött.
cuchu11

Hozzászólás Szerző: cuchu11 »

Ez a vereség szerintem egyértelműen interfan sara.
Ilyen gyengén szurkolni... :lol:
Festa

cuchu11 írta: 2025.01.07. 09:58 Ez a vereség szerintem egyértelműen interfan sara.
Szegénynek még WiFi-t sem sikerült találnia.
Nem jò jel ha ő ott van ,mert 2023-bán Isztambulban is kint volt ha jòl emlékszem. :(

Menni kell tovább és elérni,hogy ha nem jön új játékos legalább ne nagyon sérüljön meg senki mert különben jönnek a visszaesések ahogy tegnap is.A bajnokságban ,kupában ,BL-ben állunk innen lehet bizonyítani főleg a rangadòkon.
Cupi

möszi írta: 2025.01.07. 09:31 Őszintén megmondom, engem annyira már nem is érdekelt ez a döntő, emiatt nem kesergek. Maga a helyszín és az egész körítés méltatlan volt egy olasz szuperkupához. Egyszerű pénzharácsolás, emóciók nélkül. Ha ugyanez a meccs a Meazzaban lett volna, szétrobban a stadion. Itt meg… Kb. a vuvuzela hiányzott a totálisan hangulattalan döntőhöz. A bajnokság közepén, egy teljesen “megcsinált” helyen játszottunk egy barátságos nyári torna döntőjében. Nekem ez jött át, viszont egyetértek a többséggel: ha másra nem, motivációra jó volt ez az arab hakni.
Szerintem nagyon szomorú, hogy ennyire csak a pénz számít már. :( Soha senki nem akarná a sivatagba vinni ezt az egészet egy olyan országba ahol az emberi jogokat kb. a földbe tiporják ha nem folyna a csapból is olaj/pénz....
Hangulat és a szurkolás az elég gyenge volt és néhe a milan drukkereket lehett hallani és ennyi. Ég és föld a hangulat egy olasz bajnokihoz képest. Szerintem a C ligába jobb feeling lehet ennél. :?
JustyINTER

Hozzászólás Szerző: JustyINTER »

Több helyen is kiemelik mennyire amatőr modon ugrált a labda elol theo szabadjánál loturo. Kisiskolások szoktak így félni a bikázástól :D
Emelett most már a csapategységre is rossz hatással lesz az állandó önzözése és labdában való elesése. Többször volt, hogy legalább 3 embernek is passzolhatott volna. Barella reklamálhatna nála is.
Baggio85

Nov. 26. óta szinte minden meccsen a Bisseck-DeVrij-Bastoni hármas játszik a védelemben. Ez 8 meccs egyhuzamban! Ez a védelem nem bírt el egy friss Leaot... meg a középpályán elszórt labdákat... meg egy bírót, aki döntően befolyásolta a meccs kimenetelét...
Az más kérdés, hogy az Atalanta meccs után mondtam, hogy a döntőben az a helyzetkihasználás nem fog beleférni. Nem is fért. Mert még az előbbiek ellenére is megnyerhettük volna a meccset, ha mi lőjjük a gólt 2-1nél illetve 2-2nél. Csak sajnos a sportban nincs ha...
Cupi

Most nagy a bizakodás meg örömködés odaát de várjuk ki a végét. Benne van lendületben maradnak és simán dobogón végeznek. De mi van ha a BL hely nem jön össze nekik? Na akkor szerintem ezt a kupát simán elcserélnék arra, hogy a BL-ben induljanak. ;)
Ha mi megnyerjük a bajnokságot idén is akkor már senki nem fog emlékezni erre a fájdalmasan elcseszett estére. :)
cuchu11

Hozzászólás Szerző: cuchu11 »

Cupi írta: 2025.01.07. 12:19 Most nagy a bizakodás meg örömködés odaát de várjuk ki a végét. Benne van lendületben maradnak és simán dobogón végeznek. De mi van ha a BL hely nem jön össze nekik? Na akkor szerintem ezt a kupát simán elcserélnék arra, hogy a BL-ben induljanak. ;)
Ha mi megnyerjük a bajnokságot idén is akkor már senki nem fog emlékezni erre a fájdalmasan elcseszett estére. :)
Amíg a két legmeghatározóbb játékosuk (Leao+Theo) még saját korábbi edzőjük szerint is lusta,
addig én nem tartok a Milantól.
Jó képességű játékosok, ezt nem vitatom.
De ilyen típusú játékosokkal jó csapategységet összerakni szerintem bajos.
Nem lesz egyszerű nekik a top4-ben végezni...
Ennek ellenére azt ismerjük el, hogy bár lehetett volna fordítva is,
azért tegnap rászolgáltak a győzelemre.
interfan

Hozzászólás Szerző: interfan »

Ertekelesek:

-Tuttomercatoweb:

DeVrij 6,5
Dimarco 6
Calhanoglu 6
Martinez 6
Taremi 6
Dumfries 5,5
Barella 5,5
Mkhitaryan 5,5
Zielinski 5,5
Sommer 5
Bastoni 5
C.Augusto 5
Asllani 5
Frattesi 5
Bisseck 4,5
interfan

Festa írta: 2025.01.07. 10:16
cuchu11 írta: 2025.01.07. 09:58 Ez a vereség szerintem egyértelműen interfan sara.
Szegénynek még WiFi-t sem sikerült találnia.
Nem jò jel ha ő ott van ,mert 2023-bán Isztambulban is kint volt ha jòl emlékszem. :(
Hat igen sajnos ez igaz, egymagam nem tudtam megnyerni a meccset, pedig probaltam. :)
Na de komolyra forditva, elore szolok, hogy
Hosszu iras lesz, sajat elmenyek, tapasztalatok altal, ezert akit ez nem erdekel, az ne is olvassa tovabb.

Eloszor is abszolult profi volt minden, teljes biztonsagban erezheti magat az ember, ami sajnos nagyon sok orszagra nem mondhato mar el, es a sport iranti szenvedely, fejlesztesek, fejlodesek is igazan lenyugozoek voltak.
Legyen szo akademiak, edzopalyak, edzokozpontok, stadionok, es ugy eleve a futball epitese a legalacsonyabb szinttol a legmagasabbig.
Nyilvan ha "szenvedelyt" emlitetek tegyuk gyorsan hozza, hogy nagyon nem Milanorol es Olaszorszagrol beszelunk, ami az Inter es az Olasz futball otthona.
Egyertelmuen az mas kavehaz szenvedely ugyben.

Szamomra nagyon erdekes elmeny volt, hogy a Szaudiaknal mennyire az Inter az ugymond kedvenc csapat.
Ez azert erdekes, mert a vilag barmely mas tajan, az Inter erosen levan maradva a Juventus-Milan kettos mogott, minden teren kiemelkedik mindenhol a Juventus.
Igaz ez Europara, Olaszorszagra, Eszak es Del/Kozep Amerikara, sot meg a Tavol Keletre is.
Kiemelkedoen a Juventus akit a legtobben szeretnek, tamogatnak, vesznek merchandise termekeket, mezeket, es ugy osszesegeben mindent.

Sok helyivel beszeltem, es a tobbseg egyertelmuen Interes volt, es erdekes modon nem a Juventus hanem a Milan aki utanunk jon.
Szinten meglepo volt, hogy mennyire sokat tudnak ahhoz kepest az Interrol, az Olasz futballrol, es mint hagyomanyok mennyire fontosak szamukra, es pont az Inter hagyomanyai, multja, es tortenelme az ami miatt tudnak az Interrel azonosulni.

Gazzetta is csinalt errol egy felmerest, videoban konkretan ok 19 helyit kerdeztek meg, es ebbol a valaszok:
Inter: 5
Milan: 5
Roma: 4
Juventus: 3
Lazio: 1
Fiorentina: 1

Egyebkent azt is volt szerencsem latni, hogy a tersegben a vilag barmely mas reszevel ellentetben, az Inter az az Olasz csapat aki a legtobb mez es mindenfele merchandise eladasat produkalja.
Fenyeves lemaradasunk van mindenhol mashol a Juventushoz kepest, a Perzsa Obol menten viszont forditott a helyzet, es a Juventus van fenyevekre tolunk.
Szamomra ez nagyon nagy meglepetes volt.

Es ami igaz a Szaudiakra, az igaz a szomszedos Katarra is.
Volt szerencsem szinten a helyszinen nezni a PSG-Monaco Francia Szuperkupadontot is.
Ami egy kifejezetten szorakozato meccs volt, hiaba csak 1-0 lett.
Szinten hatalmas profizmus, olyan szintu rend es fegyelem amit kb sehol a vilagon nem lat az ember, 1db szemet maradekot sem latni az utcan, de meg ez hagyjan, de a stadionban sem, minden patyolat es szintiszta, es olyan infrastruktura es fejletsseg, ami felfogni is nehez ha nem sajat szemevel latja az ember.
Nyilvan aki volt a VB 2 eve ezt pontosan lathatta mar.
Katarban is nagyon sok igazi helyi tudta, hogy a szomszedban jatszik az Inter, sot nagyon sokat tamogatjak es szeretik az Intert, sokkal tobben mint barmely mas Olasz csapatot.
Sot mi tobb az Inter es Katari Allam egyuttmukodest is pontosan ismertek az igazi helyiek, meg jobban mint mi Europiak.

Mi meccsunkre terve, az egesz rendezes, lebonyolitas, szurkoloi zona, stadion, szurkolokkal valo banasmod, beleptetes, minden hibatlan volt.
Ettol jobbat es profibbat csak a szomszedos Katarban lattam es eltem at.
Olyan balhek, rendbontasok, zavargasok amik Europat, sot sok esetben az Usat is jellemeztek (Copa America) egyszeruen elkepzelhetetlenek ott.
Szoval le a kalappal minden elott.
A sport mindig szoljon a sportrol.

Nyilvan a "hangulat" nem lesz ugyanaz mint egy San Siro, ez teny.
De szerintem nincs olyan hely a vilagon, ahol ugyanaz lenne a hangulat.
Viszont jo volt latni, sok volt az Interes, es mennyien szerettek volna latni az Inter gyozelmet es unnepleset.
Rengeteg ismert jatekos volt a lelaton, visszavonult nagy nevek, teljesen kozvetlenul barki odamehetett hozzajuk.
Szerintem volt egy jo hangulat igy is, nyilvan nem hatalmas szurkolas amit a San Siroban megszokhattunk, hanem inkabb egy unnephez tudnam hasonlitani az egeszet, mint egy verbeli kemenymag Olasz szurkolashoz.
Apropo Olaszok, Olasszokkal is talalkoztam, leginkabb itt is Interesek, akik potomaron jutottak ki az Inter-Qatar Airways szovetseg es partnerseg miatt, jo volt latni az Olasz arcokat is.

Meccsrol meg haat...
Kezdjuk a jo dolgokkal, vegre meglotte elso akciogoljat Taremi, elkepesztoen ideje volt mar, es kellett is, csak igy tovabb, kellenek a golok.
Szinten jo dolog a Martinez gol is, hatha elkapja szepen a fonalat, nagyon nagy szukseg lenne ra, mert amugy nehez lesz.
Nekem az egesz meccsrol a 2022-es Inter-Milan 1-2 jutott eszembe, amin elbuktuk osszesegeben a Scudettot.
Vezettunk 1-0-ra, es ahelyett, hogy lezartuk volna a meccset, kaptunk 2 golt es vege.
1.felido egy kiegyenlitett jatekot hozott, viszont a 2. egy totalis homaly volt.
Ettol fuggetlenul 2-1-nel le is zarhattuk volna a meccset, de a ziccerek megint kimaradtak.
Jobb volt a Milan, mi faradtak voltunk, lassuak, a Milan ellenben gyors volt, agilis, es osszesegeben is jobbak voltak sajnos.
Nyilvan hibak itt, hibak ott, de osszesegeben en szerintem jobb volt a Milan sajnos.
Rossz volt ezt latni, rossz volt latni a Milant unnepelni, rossz volt latni jatekosaink, vezetoink, mindenki nagyon nagy szomorusagat, egyszeruen erezni lehetett a letortseget.
En halas vagyok a jo Istennek, hogy ezt atelhettem, es nagyon sajnalom, hogy igy alakult, sokat jelentett volna ez lelektanilag szerintem a csapatnak.
Egy szerencsenk van, bajnoksagban jonnek a kotelezok.
Venezia, Bologna, Empoli, sot szerintem a Leccet is verni kell idegenben.
Ha ezt hozzuk, akkor en biztos vagyok benne, hogy januar vegere odakerulunk a tabellan ahova mindenki var minket, es ahol van is a helyunk, az 1.helyre.
Az pedig megadhatja azt a lelektani lokest, ami a bajnoki cim eleresehez kell.
Hozni kell ezt az 4 kotelezo meccset, es akkor nem lesz gond.
Arra en gondolni sem gondolok, hogy ne adja eg jonnek a botlasok, egyszeruen nem johetnek.
Tartom olyan erosnek a csapatunkat, hogy behuzzuk ezt a 4 kotelezot, es onnantol 1.hely ami lelektanilag elvisz majd minket a bajnoki cimig.

Viszont en tovabbra is azt gondolom, hogy januarban kellene valamit csinalni a piacon, es szamomra elkeserito mennyire nem akarunk.
Pedig akadnak szinte minden januarban lehetosegek ingyen kolcsonnel.
BL-ben is jo lenne 8 koze jutni, ne adja a jo eg meg tovabb, es azt ezzel a kerettel, erosites nelkul, ugy hogy a bajnoksagot is kotelezo hozni, haat nem lesz egyszeru feladat.
Ezert lenne jo 1 tamado most januarban, es maris konnyebb dolgunk lenne szerintem.
(Penzben is nagyon-nagyon sokat szamit hogy BL 16 vagy BL 8)
Tenyleg lehetne sorolni az ingyen kolcson lehetosegeket, akar Kolo Muani, akar Zirkzee, akar Rashford, es ez a Fullkrug sem biztos hogy rossz otlet lenne felevre ingyen kolcsonnel.
De ha alacsony fizetessel keresunk, akkor is ott lenne Endrick, esetleg Tel.
PellerG

Hozzászólás Szerző: PellerG »

Nem sokat láttam a tegnapi meccsből, de minden oldalon belefutok, hogy durván ekézik Asllanit.
Mi történt amiért ennyire kapja az ívet?
Mit tudott tenni, hogy Gazzetta is 4.5-t adott neki?
interfan

PellerG írta: 2025.01.07. 14:56 Nem sokat láttam a tegnapi meccsből, de minden oldalon belefutok, hogy durván ekézik Asllanit.
Sajnos tamadasban sem tett hozza semmit, es sajnos vedekezesben sem.
Sokat volt egyebkent jatekban, sokat is passzolt, de ahogy sokan szoktak irni leginkabb "alibi passzok" voltak.

Asllanit nem felmentve, mert nagyon gyenge volt, de legalabb ilyen gyenge volt Zielinski-Frattesi paros is sajnos.

En nagyon sokszor irtam mar, Mkhitaryannak nem kellene 36 evesen alapembernek lenni, de sajnos egyelore nagyon nem latszik a potlasa.
(Remelem nem Pellegrini akarjuk majd Mkhitaryan utodnak)
vaskalap

PellerG írta: 2025.01.07. 14:56 Nem sokat láttam a tegnapi meccsből, de minden oldalon belefutok, hogy durván ekézik Asllanit.
Én a 3. gólnál rágtam be rá,azt a paszt olvasni kellett volna.
Cupi

interfan írta: 2025.01.07. 14:47
Igaz ez Europara, Olaszorszagra, Eszak es Del/Kozep Amerikara, sot meg a Tavol Keletre is.
Kiemelkedoen a Juventus akit a legtobben szeretnek, tamogatnak, vesznek merchandise termekeket, mezeket, es ugy osszesegeben mindent.

Sok helyivel beszeltem, es a tobbseg egyertelmuen Interes volt, es erdekes modon nem a Juventus hanem a Milan aki utanunk jon.
Szinten meglepo volt, hogy mennyire sokat tudnak ahhoz kepest az Interrol, az Olasz futballrol, es mint hagyomanyok mennyire fontosak szamukra, es pont az Inter hagyomanyai, multja, es tortenelme az ami miatt tudnak az Interrel azonosulni.

Köszi az összefoglalót. Mondjuk azt tudjuk te elfogult vagy mert eléggé szereted ezt az arab világot. Katari VB-t is nagyon imádtad és dícsérted. ;) Ezt most nem bántásból csak úgy megjegyzem, hogy ez jön le. :)
vaskalap

Olvasgatom a híreket,Frattesi azonnal menni akar,és csak a roma.Milyen érdekes az élet,vajon ha tegnap belövi a ziccerét(ami szerintem győzelmet jelentett volna),most a mennybe lenne..Akkor is távozni szeretne?
interfan

Cupi írta: 2025.01.07. 15:19
interfan írta: 2025.01.07. 14:47

Köszi az összefoglalót. Mondjuk azt tudjuk te elfogult vagy mert eléggé szereted ezt az arab világot. Katari VB-t is nagyon imádtad és dícsérted. ;) Ezt most nem bántásból csak úgy megjegyzem, hogy ez jön le. :)
Katari VB azert mindenki aki elt es mozgott dicserte, eleg egyszer oda elmenni, es meglatja az ember miert.

Nem vagyok egyebkent elfogult, mert szerintem minden resznek megvan a maga csodaja a vilagon.
Viszont ami rendben van azt erdemes elismerni.

Egyebkent Isztambulban is rendben volt a szervezes, a biztonsag, a beleptetes minden a BL donton.
De azert egy Isztambul nem ugyanaz a vilag mint peldaul egy Doha biztonsag, tisztasag, es minden teren.

De off vege, es bocsanat erte.
interfan

vaskalap írta: 2025.01.07. 15:22 Olvasgatom a híreket,Frattesi azonnal menni akar,és csak a roma.Milyen érdekes az élet,vajon ha tegnap belövi a ziccerét(ami szerintem győzelmet jelentett volna),most a mennybe lenne..Akkor is távozni szeretne?
Frattesi szerintem alapvetoen menni akar, latszik is rajta nem boldog amit irnak, na meg nem veletlenul beszelnek errol sajat jatekosaink is, marmint Frattesi helyzeterol.

En sajnalom ot, nem tudom vele, a rendszerrel, a kevesebb lehetoseggel, vagy mivel van problema, de sajnos nem megy neki, ahogy sajnos egyik cserekp-nak sem igazan (Zielinski-Asllani).
Itt is nehez megmondani, hogy mi is a problema.

Jelenleg en is azt mondom, jogos hogy Mkhitaryan alapember a KP-n.
Viszont 36 evesen ezt mar egyszeruen nem lehet birni, es elvarni azt tole, hogy 3-4 naponta jatszon, es jol jatszon.
Annak orulok, hogy vezetoink keresik az utodjat, remelem meg is talaljak.
Tombi1986

McAllister-t tudnám elképzelni a kp-n. Szerintem totál jól illene a rendszerbe.
Az ára és a fizetése miatt esélytelen.
interfan

Baggio85 írta: 2025.01.07. 08:02 Mondjuk 2 dolgot nem értek: sokat beszéltünk már Martinezről, hogy érdemes-e volt rá most nyáron ennyi pénzt kifizetni, mikor látszott, hogy máshol nagyobb a problém, másik pedig Palacios kérdése. Őt elvileg Basto helyettesítésére hoztuk. Szegény Bastoni teljesen elkészült az erejével (már nem először), plusz még jól fejbe is rúgtak; a 2. gól az egyértelműen az övé volt. Ha ő (fejben) friss, azt nem hagyja úgy átvenni Pulisicnek. Nem értem, hogy Palacios is miért nem játszik (játszhat) többet...
Nyar teljes homalya, hogy kifizettunk 20m eurot ezert a ket jatekosert, ami az osszes bevetelunk volt eladasbol.
Erre az egyiket mar kiakarjuk tenni telen, a masik poszton meg Sommer utodjat keressuk.
Egyszoval szep story...

Egyebkent Inzaghi egyertelmu volt, rendben van a fiatal ha azonnali erositest jelent, es minosegi jatekos.

Na innentol kezdve az ilyen Palacios vonal kuka ahogy van.
C.Augusto, sot meg Bisseck is hamarabb jatszik Bastoni helyen, ha az Olasz nincs.
Palacios meg latjuk semmi de semmi lehetoseget nem kap, es mar kolcson is adnank barhova, de senki nem erdeklodik...

Palacios es ez a fajta irany nem kompatibilis Inzaghival egesz egyszeruen.
Ez Inzaghi szavaibol is egyertelmuen kiderul.
Inter101

Hozzászólás Szerző: Inter101 »

Valamiért nem forgatja rendesen a keretet Inzaghi. És akkor az év kérdése:
Azért nem forgatja mert annyival gyengébbek a cserék vagy azért gyengébbek mert nincsenek játékban plusz motiválatlanok??
Valamelyik volt híres játékos azt mondta hogy akkor nyeri az Inter a bajnokságot ha kevés sérülés sújtja! Egyetértettem vele! Már eddig is elég sok sérülés van, rengeteg meccs van hátra, a cserék ezért vagy azért gyakorlatilag értékelhetetlenek, én nagyon csodálkoznék (és persze örülnék neki) ha megnyernénk a bajnokságot.
Tegyük hozzá ezek a játékosok tavaly bajnokságot nyertek, természetes valahol hogy már nem tepernek annyira+ sérülés+ cserék+rengeteg meccs. Nem nekünk áll a zászló, de reménykedjünk hogy mindezek ellenére behúzzuk a bajnokságot!
Baggio85

Az a probléma ezzel, hogy a cserék mennyire jók e vagy sem, hogy az Asllani-Zielinski-Frattesi sorban bőven van annyi minőség, hogy pl. a bajnokság utolsó 8-10 csapata ellen elég legyen. Csak pl. Barella meg Mkhi játszik, ha kell, ha nem. És ez sajnos Inzaghi "sara". Félreértés ne essen, nem az a probléma, hogy Barella vagy Mkhi ne érdemelné meg/ki, hogy minden meccsen játszon, de ez egy csapat!
Cupi

Baggio85 írta: 2025.01.07. 18:42 Az a probléma ezzel, hogy a cserék mennyire jók e vagy sem, hogy az Asllani-Zielinski-Frattesi sorban bőven van annyi minőség, hogy pl. a bajnokság utolsó 8-10 csapata ellen elég legyen. Csak pl. Barella meg Mkhi játszik, ha kell, ha nem. És ez sajnos Inzaghi "sara". Félreértés ne essen, nem az a probléma, hogy Barella vagy Mkhi ne érdemelné meg/ki, hogy minden meccsen játszon, de ez egy csapat!
Most kiderül ezt belátja e a mester mert 3-4 naponta jönnek a meccsek és a legtöbb kis vagy középcsapat ellen lesz....
Mikhy extra de ahogy már én is meg mások is írták 36 évesen nem kellene minden meccsen játszania....tegnap pl. rajta nagyon látszott eléggé elkészült az erejével. Mostaninál is nagyobb erősítés lenne ha több meccset kihagyna és pihenhetne. ;)
zanetti88

Hozzászólás Szerző: zanetti88 »

CsaSzi9294 írta: 2025.01.06. 22:07
Illetve Sommer is top volt a 3 kapottról nem tehetett, ellenben rengeteg védése volt.
Az első totál az övé volt...
Szarul állítja fel a sorfalat utána meg megall mögöttük, bár lautaro is nem tudom mit akart
CsaSzi9294

zanetti88 írta: 2025.01.08. 18:24
CsaSzi9294 írta: 2025.01.06. 22:07
Az első totál az övé volt...
Szarul állítja fel a sorfalat utána meg megall mögöttük, bár lautaro is nem tudom mit akart
Nem értek ebben egyet, Martineznek nem kellett volna kifordulnia a lövés elől.
Cupi

CsaSzi9294 írta: 2025.01.08. 19:48
Jogos. Én is így láttam. Kicsit olyan volt mint én a suliba amikor tudtam az arc aki rálövi bikázni fog így reflexből kifordultam nehogy engem találjon el. :D :D Persze amikor bement megkaptam miért fosok a labdától. :D ;)
CsaSzi9294

Cupi írta: 2025.01.09. 10:51
CsaSzi9294 írta: 2025.01.08. 19:48
Jogos. Én is így láttam. Kicsit olyan volt mint én a suliba amikor tudtam az arc aki rálövi bikázni fog így reflexből kifordultam nehogy engem találjon el. :D :D Persze amikor bement megkaptam miért fosok a labdától. :D ;)
Ez pontosan így történt a meccsen is..😅
Sommer nem véletlenül állította oda.
interfan

Napokban derulhet ki, hogy Thuram tudja e kezdokent a jatekot vallalni.
Amennyiben nem, akkor Taremi kezdhet, mivel Correa meg a padon sem lesz serulese miatt.
DeVrij a jelenlegi hirek szerint kezdhet.
A serult Calhanoglu helyett Asllani kezdhet.

Varhato kezdo a Venezia ellen:

Sommer
Bisseck-DeVrij-Bastoni
Dumfries-Barella-Asllani-Mkhitaryan-Dimarco
Thuram/Taremi-Martinez
Válasz küldése