Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)
Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming
- Baggio85
Re: Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)
Sajnos finoman szólva sem vagyunk olyan formában, mint tavaly ilyenkor és a sok meccsel és sérülttel ez csak rosszabb lesz...
Egy korai BL búcsú még segíthetne ezen, ahogy tavaly, de nem valószínű, hogy a Napoli úgy összef*ssa magát, mint tavaly a Juve.
Túl nagy a minőségbeli különbség a középpályán és pláne elől a kezdők és a cserék között.
FORZA INTER!!!
Egy korai BL búcsú még segíthetne ezen, ahogy tavaly, de nem valószínű, hogy a Napoli úgy összef*ssa magát, mint tavaly a Juve.
Túl nagy a minőségbeli különbség a középpályán és pláne elől a kezdők és a cserék között.
FORZA INTER!!!
-
HerfortBalazs
Kar ezert a 2 pontert, megint az volt mint a Milan ellen 2-1nel benne volt a 3-1, erre jön egy hiba, raadasul megpattano labda es 2-2.
Jo volt a Bologna, azt hittem a vegere elfogynak majd, de nem igy lett. Taremi eldönthette volna. Kar hogy nem.
Jo volt a Bologna, azt hittem a vegere elfogynak majd, de nem igy lett. Taremi eldönthette volna. Kar hogy nem.
- Cupi
Thuram fejét érdemes volt megnézni, kiharcolta mindkét helyzetet majd az a fasz így kihagyja....rá volt írva az arcára minden a franciának.
- brecsinho
Biro spori is elmehet a pi..ba..Frattesit 2kezzel lerantja kifele rúgas?Előtte Thuram derekanal visszahuzzak nem kellett volna sarga?ok,hogy tovabbvitte,de siman lap utólag..Taremi be van oltva gól ellen,ezek meg 2megpattanó szarral elvisznek 1pontot,elég dühìtő.
- Nerazzurri
Mi volt a lefújás után az a műsor?
- Cupi
Bavallom én most úgy vagyok vele lemondtam magamba a bajnoki címről és ha mégis meglesz majd örülök. Cserepadunk totál nulla és így heti 2 meccs az más sok....ezt nem lehet bírni. Középpályánk az erősségünk és abból 2-en a rehabon...védelmünk is megbomlott.
Nem is értem, hogy vár a vezetőség scudettot meg BL menetelést....bejön a Buchanan gyerek is állandóan elszórta avagy a védőbe vitte bele labdát.
Csatár kérdést meg főleg nem értem. Hogyan nem látják a vezetők, hogy igazából 1 csatárunk van aki hozza azt a szintet amit elvárunk és van 1 aki papíron klasszis és 100 milliót ér de a szezonban inkább egy középszer arc....cserékről meg inkább ne is beszéljünk....Arnautovic még a Paks-ba se férne be....hagyjuk....aztán jön a hülye duma, hogy nincs csatár kérdés, 5 remek támadónk van....ja...
Nem is értem, hogy vár a vezetőség scudettot meg BL menetelést....bejön a Buchanan gyerek is állandóan elszórta avagy a védőbe vitte bele labdát.
Csatár kérdést meg főleg nem értem. Hogyan nem látják a vezetők, hogy igazából 1 csatárunk van aki hozza azt a szintet amit elvárunk és van 1 aki papíron klasszis és 100 milliót ér de a szezonban inkább egy középszer arc....cserékről meg inkább ne is beszéljünk....Arnautovic még a Paks-ba se férne be....hagyjuk....aztán jön a hülye duma, hogy nincs csatár kérdés, 5 remek támadónk van....ja...
-
INTER-1908
Sajnos ma nem volt szerencsénk van ez így...
Nincs tragédia azért ne aggódjunk a Nápoly is fog még pontot vesziteni feltavnal vagyunk kb egal a tabella...
Ha Kvara elmegy szerintem sokat veszitenek... Most kezdődik a bajnoksag!
Nincs tragédia azért ne aggódjunk a Nápoly is fog még pontot vesziteni feltavnal vagyunk kb egal a tabella...
- Festa
2 pontot még vesztettünk,de borzasztòan sok van hátra a bajnokságból .INTER-1908 írta: ↑2025.01.15. 22:56 Sajnos ma nem volt szerencsénk van ez így...
Az,hogy rázòs meccs lesz lehetett sejteni,mert a padunk és a kezdő között òriási különbség van.
Hakan és Miki távolléte azt jelenti,hogy nem működnek a begyakorolt mechanizmusok.
Persze így is megnyerhettük volna a meccset,de ahhoz nem 2 kapuralövést kellett volna produkálni a második félidőben.A bajnokság második felében a legfontosabb az lesz,hogy senki ne essen ki hosszabb távon és,hogy hozzuk a rangadòkat.
Buchanan borzasztòan nem érzi mit kell csinálni .Frattesi meg a mercatos pletykák miatt nem meglepő mòdon inkább csak akart mint hozzá tett volna a meccshez.
- interfan
Elkepeszto nagy balfasz szerencsetlen ez az ember.
En elkepzelni nem tudtam, hogy kepes lesz valaki az Arnautovic-Correa parost alulmulni, haat ennek a vilagi kreten Tareminek sikerult.
Dobbenet az ember, de olyan szinten, hogy az valami elkepeszto...
Ritkan latni ekkora szerencsetlent...
Dehat gond egy szal sem, legalabb alairattunk ezzel a balfasszal is egy szerzodest 2027-ig, cserebe jo magas fizetest is kap, egyszoval folytatodik a szokasos elol.
Nyakunkon lesz egy szanalmas csatar jo sokaig, mert a kutyanak nem kell majd a magas fizetese miatt, mi pedig emiatt kitenni nem tudjuk.
Ismeros story ez Arnautovic es Correa utan, csak most Taremi neve lesz ez.
Fantasztikus az egesz...
Elkezdeni is felesleges, hogy mennyire kellene most telen egy csatar, latjuk ingyen kolcson lehetosegek is vannak, dehat nem, mert minek, nezhetjuk ezt a 3 kokler szerencsetlent meg juliusig, fantasztikus...
Sajnos Asllani is gyenge volt, Venezia ellen nem ertem miert volt elolveve, mert ott rendben volt, de ez a tegnapi egy 0 volt tole is.
Aki legalabb ennyire gyenge volt az Zielinski.
A Lengyel is hiaba kapja a lehetoseget, sokat sajnos egyaltalan nem bizonyit, sot...
Nem veletlenul keressuk Mkhitaryan utodjat, latva Zielinski Interes palyafutasat ez nem is csoda.
Nem baj, o "legalabb" nem akar majd tobb lehetoseget, 31 eves lesz mindjart, szepen elul majd a padon a jo magas fizeteseert cserebe meg par evet.
Frattesivel sem tudom mennyi ertelme van ezt igy eroltetni...
Lehetoseget is alig kap, meg akkor sem ha serult kb mindenki, amikor meg jatszik lathato rajta, hogy egyaltalan nem akar itt lenni, menni akar.
Ennek igy sok ertelme nincs...
En ertem Marottat, hogy az o neve, benne latta a KP uj oszlopat, Olasz, fiatal, stb, meg akkor ha mar el kell adni akkor 40m.
De ha ebben a formaban marad, akkor nyarra csoda lesz a 20m is erte, mert Inzaghi ugyanugy semmit nem fog epiteni ra nyarig.
Ha Inzaghi ennyire Pellegriniben latja a Mkhitaryan utodot, az Inter alapkezdo tagjat, akkor gyozze meg, es zarjuk ezt le egy Pellegrini + penz = Frattesi uzlettel.
Mondom ezt ugyis, hogy en meg veletlenul sem hoznam Pellegrinit, foleg nem mint alapember, es Frattesit sem biztos, hogy eladnam, dehat jelenlegi formajaban sok ertelme nincs eroltetni ezt a Frattesi dolgot.
Rettento fajo ez a tegnapi X, ez a januar a konnyu honap a bajnoksagban, itt nem szabadott volna botlani, es most kellett volna elozni es lerazni a Napolit.
Szerintem ami meg egy nagy baj, hogy november 23 ota, azaz majdnem 2 honapja jatszunk 3-4 naponta, gyakorlatilag ugyanazzal a kezdovel.
Egyetlen 1db Udinese Kupa meccs volt, ahol erdemi rotacio volt.
Ezt leszamitva:
53 nap = 12 meccs, es a seruleseket leszamitva szinte 0 rotacio.
Ezt azert birni nem lehet folyamatosan.
Emiatt jonnek a hibak, a formaingadozasok, a serulesek, stb.
Kiszamolni is fajdalmas, hogy az elmult 2 honapban amiota szinte megallas nelkul 3-4 naponta palyan vagyunk, mennyit jatszott a Bastoni, DeVrij, Dumfries, Dimarco, Barella, Thuram, Martinez sor, es a mar megserult Bisseck, Mkhitaryan, Calhanoglut se felejtsuk el, ok is folyamatosan, megallas nelkul palyan voltak 4 naponta egeszen a serulesig.
(Sommert hagyjuk mert kapus, de azert neki is 2 honapon at 3-4 naponta palyan lenni hiaba kapus, azert nem lehet egyszeru...)
Ertekelesek:
-Tuttomercatoweb:
Dumfries 7
Martinez 7
Sommer 6,5
Bastoni 6,5
DeVrij 6,5
Barella 6,5
Thuram 6,5
Pavard 6
Dimarco 6
C.Augusto 6
Darmian 5,5
Asllani 5
Frattesi 5
Zielinski 5
Taremi 5
- Cupi
Zielinski is gyenge volt tegnap sajnos. Ráadásul neki az önbizalmával is komoly gondok vannak mert emlékszem tőle nagy gólokra a Napoli-s időkből, most meg kb. nem mer lőni a nagy helyzeteknél sem hanem bután passzol amiből nem lesz semmi....interfan írta: ↑2025.01.16. 06:12
Aki legalabb ennyire gyenge volt az Zielinski.
A Lengyel is hiaba kapja a lehetoseget, sokat sajnos egyaltalan nem bizonyit, sot...
Nem veletlenul keressuk Mkhitaryan utodjat, latva Zielinski Interes palyafutasat ez nem is csoda.
Nem baj, o "legalabb" nem akar majd tobb lehetoseget, 31 eves lesz mindjart, szepen elul majd a padon a jo magas fizeteseert cserebe meg par evet.
Venezia ellen amikor szembe a kapuval lőhetett volna erre a fél perce a földön fekvő Darmiant próbálta meg játékba hozni az nálam mindent vitt....annyira nem mersz lőni, hogy inkább passzolsz a földön fetrengő társadnak.
- Baggio85
Nem is igazán a tegnapi eredménnyel van a probléma, mert ugyan lehetett volna másképpen is, de ez a Bologna nem rossz csapat, szerintem fog másoktól is pontot elvenni az elől állók közül.
A probléma, hogy tavaly ilyenkor kerültünk "bombaformába" (még a BL kiesés ellenére is lehet ezt mondani, bár nyilván a kettő között volt összefüggés is), most pedig talán az idény legnagyobb hullámvölgye néz ki. Úgy, hogy egyébként kikaptunk most 1x, meg van ez az X-ünk, na bumm! BL-ben jól állunk, olasz kupában állunk, bajnokságban vesztett pontok tekintetében élen vagyunk.
Viszont jön az irgalmatlan mennyiségű meccs és a keret nagy része vagy formán kívül van, vagy fáradt, vagy sérült vagy éppen sérülés után próbálja visszanyerni a formáját... És hát sajnos azt is látni tisztán, hogy ha teljes is a keret, vannak, akiknek abszolút nincsen legalább csak hasonlóan teljesítő alternatívája. Nehéz tavasz lesz ez...
A probléma, hogy tavaly ilyenkor kerültünk "bombaformába" (még a BL kiesés ellenére is lehet ezt mondani, bár nyilván a kettő között volt összefüggés is), most pedig talán az idény legnagyobb hullámvölgye néz ki. Úgy, hogy egyébként kikaptunk most 1x, meg van ez az X-ünk, na bumm! BL-ben jól állunk, olasz kupában állunk, bajnokságban vesztett pontok tekintetében élen vagyunk.
Viszont jön az irgalmatlan mennyiségű meccs és a keret nagy része vagy formán kívül van, vagy fáradt, vagy sérült vagy éppen sérülés után próbálja visszanyerni a formáját... És hát sajnos azt is látni tisztán, hogy ha teljes is a keret, vannak, akiknek abszolút nincsen legalább csak hasonlóan teljesítő alternatívája. Nehéz tavasz lesz ez...
- Cupi
Igen engem is inkább a következő hónapok aggasztanak. Fáj ha vezetésről nem nyersz de ez a Bologna egy BL csapat és jól is nyomják. Nem az x a tragédia. Pont az amit írsz. Egyre több a sérült és akik meg nem azok meg szét vannak hajtva mert nincs helyettesük. Vagy van de sajna megye 2 szintűek....Baggio85 írta: ↑2025.01.16. 10:40 Nem is igazán a tegnapi eredménnyel van a probléma, mert ugyan lehetett volna másképpen is, de ez a Bologna nem rossz csapat, szerintem fog másoktól is pontot elvenni az elől állók közül.
Bastoni, Barella, Martinez is örök kezdők....nem fogják bírni, nem gépek ők sem.
Nem lesz könnyű. Remélem meglepnek és sikerül bajnokságot nyerni mégis.
Jövő nyáron ha nem lesznek változások és megint jön a duma arról a keretünk kész és nagyon erős akkor szerintem jövőre már ennyire sem fogjuk bírni az iramot. Acerbin is látszik, hogy idén már többet és hosszabban sérült. Benne van a következő szezont még ennyire sem fogja már bírni. Darmiant imádom de ő sem lesz fiatalabb ahogy Mikhy sem. Csere csatárainkról meg már ne is beszéljünk mert ott nem csak a kor kérdése van hanem a minőségé is.
- Festa
Nálunk òriási különbség van a kezdő és a cserék között és ez nem minden nagy csapatra jellemző,de azért van 1-2 érdekes példa ahol kiesett egy kulcsjátekos is látványos volt a visszaesés
City-Rodri
Real -Carvajal valamint Militao .A szuperkupadöntőn kényszerből Tchouaméni játszott középhátvéd is kaptak is egy ötös a barcatòl.
Juventus-Bremer sérüléséig gyakorlatilag gòlt sem nagyon kaptak utána meg gyakorlati minden meccsen kettőt.
A mi esetünkben Acerbi hiányát relatív sikeresen átvészeltük,de Calhanoglu kiesése miatt az egész csapat játéka borul.Bárki játszik a helyén csalòdás a játéka és a középpályás védekezés és elcsùszik.Zielinski sem volt regista Nápolyban hanem inkább egy box to box akinek volt több 6-8 gòlos szezonja is,
City-Rodri
Real -Carvajal valamint Militao .A szuperkupadöntőn kényszerből Tchouaméni játszott középhátvéd is kaptak is egy ötös a barcatòl.
Juventus-Bremer sérüléséig gyakorlatilag gòlt sem nagyon kaptak utána meg gyakorlati minden meccsen kettőt.
A mi esetünkben Acerbi hiányát relatív sikeresen átvészeltük,de Calhanoglu kiesése miatt az egész csapat játéka borul.Bárki játszik a helyén csalòdás a játéka és a középpályás védekezés és elcsùszik.Zielinski sem volt regista Nápolyban hanem inkább egy box to box akinek volt több 6-8 gòlos szezonja is,
- interfan
Erdemes valoban ranezni a tegnapi naptol egeszen marcius 2-ig a menetrendre.Cupi írta: ↑2025.01.16. 10:58 Igen engem is inkább a következő hónapok aggasztanak. Fáj ha vezetésről nem nyersz de ez a Bologna egy BL csapat és jól is nyomják. Nem az x a tragédia. Pont az amit írsz. Egyre több a sérült és akik meg nem azok meg szét vannak hajtva mert nincs helyettesük. Vagy van de sajna megye 2 szintűek....
Bastoni, Barella, Martinez is örök kezdők....nem fogják bírni, nem gépek ők sem.Mikhy és Hakan azért pihennek mert sérültek....sajna van 5-6 játékos akik leginkább akkor kap pihenőt ha lesérül.
![]()
Nem lesz könnyű. Remélem meglepnek és sikerül bajnokságot nyerni mégis.![]()
Jövő nyáron ha nem lesznek változások és megint jön a duma arról a keretünk kész és nagyon erős akkor szerintem jövőre már ennyire sem fogjuk bírni az iramot. Acerbin is látszik, hogy idén már többet és hosszabban sérült. Benne van a következő szezont még ennyire sem fogja már bírni. Darmiant imádom de ő sem lesz fiatalabb ahogy Mikhy sem. Csere csatárainkról meg már ne is beszéljünk mert ott nem csak a kor kérdése van hanem a minőségé is.![]()
(Marcius 3 Napoli-Inter)
A Napoli januar 15 es marcius 2 kozott jatszik 6 darab meccset.
46 nap = 6 meccs.
Magyarul 7,5 naponta jatszanak 1db meccs.
Ellenben mi januar es marcius 2 kozott lejatszunk 11 meccset.
46 nap = 11 meccs.
Magyarul 4 naponta palyan vagyunk, ellenben a Napoli 7,5 naponta.
Dupla annyit jatszunk, es mindezt ugy, hogy november vege ota gyakorlatilag szinten 3-4 naponta palyan vagyunk, ellenben a Napoli X naponta.
November 23 es januar 15 kozott:
-Inter:
12 meccs
-Napoli:
9 meccs
Tenyleg kiszamolni is fajdalmas, hogy 2 honapja a palyan vagyunk 3-4 naponta, es a Sommer, DeVrij, Bastoni, Barella, Dimarco, Martinez, Thuram + a seruleseig a Bisseck, Calhanoglu, Mkhitaryan sor folyamatosan jatszott megallas nelkul 3-4 naponta.
Ezt nem lehet birni.
Es hat azt sem lehet mondani, hogy most volt ez csak, es mar magunk mogott hagytuk.
Ami elmult az meg semmi volt, az igazan neheze csak most jon, latjuk marciusig a menetrendet nekunk is, es a Napolinak is.
Dupla annyi meccsunk van...
Es hat az esetek tobbsegeben a februar donto lehet.
Ez a januar kellene arra legyen, hogy elozzuk a Napolit, es kiepitsunk egy pontelonyt amibol akar februarba leadhatunk.
Mert hat finomam szolva is konnyebb a Napoli menetrendje februarban mint a mienk.
Ellenben januar vegeig nekunk van konnyebb dolgunk.
-Napoli:
Februar 2: Roma-Napoli
Februar 9: Napoli-Udinese
Februar 16: Lazio-Napoli
Febuar 23: Como-Napoi
-Inter:
Januar 29: Inter-Monaco (BL)
Februar 2: Milan-Inter
Februar 9: Inter-Fiorentina
(Februar 13: Fiorentina-Inter)
Februar 16: Juventus-Inter
Februar 23: Inter-Genoa
Februar 26: Inter-Lazio (Kupa)
Szerintem ezen a januar vegen, es a februaron mulhat a bajnoki cim, nagyon nem mindegy a marcius 3 Napoli-Inter meccsre ki hany pont elonnyel, vagy hany pont hatranyal fut neki.
Ezen kivul szerintem meg azon fog mulni a bajnoki cim, hogy a Napoli mennyire tudja azt amit eddig, es nem esnek e vissza Kvaratkeskhelia tavozasaval, akit Serie A szinten is kb lehetetlen potolni.
Ha a Napoli hozza amit az elso 19 forduloban, es tudja potolni Kvaratskheliat, akkor nagyon nehez dolgunk lesz, mert iden szerintem (persze tevedjek), de nem fogunk 94 pontot szerezni...
Idei Scudettohoz szerintem boven eleg lesz egy 85-88 pont is.
- Cupi
Tavaly nyár végén is azt írtam, hogy a Napoli lesz a fő rivális és őket érzem nagy esélyesnek a bajnoki címre mert az a heti 1 meccs az hatalmas előny. Ráadásul egy olyan edzőjük van aki akkor érzi jól magát ha nincs BL/EL és a bajnokságra tud maximiálisan fókuszálni. Ebben nagyon jó Conte....interfan írta: ↑2025.01.16. 12:03
Erdemes valoban ranezni a tegnapi naptol egeszen marcius 2-ig a menetrendre.
(Marcius 3 Napoli-Inter)
A Napoli januar 15 es marcius 2 kozott jatszik 6 darab meccset.
46 nap = 6 meccs.
Magyarul 7,5 naponta jatszanak 1db meccs.
Ellenben mi januar es marcius 2 kozott lejatszunk 11 meccset.
46 nap = 11 meccs.
Magyarul 4 naponta palyan vagyunk, ellenben a Napoli 7,5 naponta.
Dupla annyit jatszunk, es mindezt ugy, hogy november vege ota gyakorlatilag szinten 3-4 naponta palyan vagyunk, ellenben a Napoli X naponta.
November 23 es januar 15 kozott:
-Inter:
12 meccs
-Napoli:
9 meccs
Tenyleg kiszamolni is fajdalmas, hogy 2 honapja a palyan vagyunk 3-4 naponta, es a Sommer, DeVrij, Bastoni, Barella, Dimarco, Martinez, Thuram + a seruleseig a Bisseck, Calhanoglu, Mkhitaryan sor folyamatosan jatszott megallas nelkul 3-4 naponta.
Ezt nem lehet birni.
Idei Scudettohoz szerintem boven eleg lesz egy 85-88 pont is.
Páran írták akkor, hogy ez hülyeség mert nem is olyan jó ez a Napoli. Én nem is azért gondolom azt amit fentebb írtam mert olyan jók hanem a minimális terhelés miatt amit ők kapnak. Még a kupát is feladták. 1 cél van előttük és az a bajnokság amit heti 1 meccsel kell elérniük.
Ne legyen igazam, szeretnék tévedni és legyünk bajnokok.
-
HerfortBalazs
Hihetetlen hogy ez a kurva Napoli sorra huzza be a meccseket hogy rohadnanak meg 
- Cupi
Nem hihetetlen mert nálunk is ezt csinálta Conte a bajnoki győzelem évében. Sokszor szenvedve, szarul játszva de behúztuk a meccseket.HerfortBalazs írta: ↑2025.01.18. 23:10 Hihetetlen hogy ez a kurva Napoli sorra huzza be a meccseket hogy rohadnanak meg![]()
Jó lenne valahogy beelőzni őket de baromi nehéz lesz.
- interfan
Mkhitaryan a hirek szerint meg nem tudja vallalni a jatekot kezdokent, ezert csak a padon lehet.
Viszont Pavard visszaterhet a kezdobe.
A November eleje ota 3 naponta meccset jatszo Bastoni pedig pihenot kaphat, ahogy elol Thuram is.
Bastoni helyett C.Augusto, Thuram helyett pedig Taremi vagy Arnautovic kezdhet.
Acerbi a padon ott lehet, de jatekra meg a hirek szerint tovabbra sem alkalmas, ahogy nem lesz a meg hosszabb ideig serult Calhanoglu, Correa, Bisseck sor sem.
Varhato kezdo:
Sommer
Pavard-DeVrij-C.Augusto
Dumfries-Barella-Asllani-Zielinski-Dimarco
Taremi/Arnautovic-Martinez
Milan elleni elveszitett Szuperkupa nem tett valami jot nekunk, egy egeszen szenvedos epphogy gyozelem a Venezia ellen, majd hazai palyan 2-2 a Bologna ellen, nem az igazi.
Itt lenne az ideje egy onbizalom novelo sima gyozelemhez, szerintem nagyon jot tenne ez nekunk lelkileg.
A 2 pontra a kieso helytol levo Empoli alkalmas ellenfel lenne erre.
En varom a cserecsatar golokat is, mert anelkul nagyon nehez szezon lesz.
Felolem Taremi vagy Arnautovic is duplazhat, sot mindketten, csak jojjenek mar azok a golok.
Verjuk az Empolit siman, ideje lenne mar egy magabiztos gyozelemnek, sokat szamitana most ez es szerintem nagy lokest adna.
Viszont Pavard visszaterhet a kezdobe.
A November eleje ota 3 naponta meccset jatszo Bastoni pedig pihenot kaphat, ahogy elol Thuram is.
Bastoni helyett C.Augusto, Thuram helyett pedig Taremi vagy Arnautovic kezdhet.
Acerbi a padon ott lehet, de jatekra meg a hirek szerint tovabbra sem alkalmas, ahogy nem lesz a meg hosszabb ideig serult Calhanoglu, Correa, Bisseck sor sem.
Varhato kezdo:
Sommer
Pavard-DeVrij-C.Augusto
Dumfries-Barella-Asllani-Zielinski-Dimarco
Taremi/Arnautovic-Martinez
Milan elleni elveszitett Szuperkupa nem tett valami jot nekunk, egy egeszen szenvedos epphogy gyozelem a Venezia ellen, majd hazai palyan 2-2 a Bologna ellen, nem az igazi.
Itt lenne az ideje egy onbizalom novelo sima gyozelemhez, szerintem nagyon jot tenne ez nekunk lelkileg.
A 2 pontra a kieso helytol levo Empoli alkalmas ellenfel lenne erre.
En varom a cserecsatar golokat is, mert anelkul nagyon nehez szezon lesz.
Felolem Taremi vagy Arnautovic is duplazhat, sot mindketten, csak jojjenek mar azok a golok.
Verjuk az Empolit siman, ideje lenne mar egy magabiztos gyozelemnek, sokat szamitana most ez es szerintem nagy lokest adna.
-
R9.
Conteval nincs biras, top edzoCupi írta: ↑2025.01.18. 23:37Nem hihetetlen mert nálunk is ezt csinálta Conte a bajnoki győzelem évében. Sokszor szenvedve, szarul játszva de behúztuk a meccseket.HerfortBalazs írta: ↑2025.01.18. 23:10 Hihetetlen hogy ez a kurva Napoli sorra huzza be a meccseket hogy rohadnanak meg![]()
Ott is ezt csinálja.
-
möszi
Az olasz bajnokságot nagyon érzi, de ettől még messze van a ‘top’ edzőtől. Nyert már BL-t, jutott legalább 4 közé csapataival többször is? Nem emlékszem ilyenre.R9. írta: ↑2025.01.19. 10:58Conteval nincs biras, top edzoCupi írta: ↑2025.01.18. 23:37Nem hihetetlen mert nálunk is ezt csinálta Conte a bajnoki győzelem évében. Sokszor szenvedve, szarul játszva de behúztuk a meccseket.HerfortBalazs írta: ↑2025.01.18. 23:10 Hihetetlen hogy ez a kurva Napoli sorra huzza be a meccseket hogy rohadnanak meg![]()
Ott is ezt csinálja.
-
R9.
- interfan
Elodontot, dontot max a TV-ben latott.
Eleteben 1X jutott 8 koze az ember.
Ez elete elso BL szezonjaban volt, konkretan 2012/13-ban.
Azota viszont valosaggal csak ugy "szarnyal" a BL-ben:
-2013/14: (Juventus)
Csoportkoros kieses a 32 kozott egy Koppenhaga, Galatasaray, Real csoportbol.
-2017/18: (Chelsea)
16 kozott kieses a Barcelona ellen.
-2019/18: (Inter)
Csoportkoros kieses a 32 kozott egy Barcelona, Dortmund, Praga csoportbol.
-2020/21: (Inter)
Csoportkoros kieses a 32 kozott, utolso helyen egy Shaktar, Gladbach, Real csoportbol.
-2022/23: (Tottenham)
16 kozott kieses egy Milannal szemben.
Conte osszmerlege a BL-ben:
6 Szereples ebbol:
-3X kieses a csoportkorbol a 32 kozott
-2X kieses a 16 kozott
-1X kieses a 8 kozott
Osszesen:
42 meccs
15 gyozelem
14 dontetlen
13 vereseg
66 rugott gol
52 kapott gol
Csoportkort leszamitva a merlege (legalabb 16 kozott):
8 meccs
4 vereseg
2 dontetlen
2 gyozelem
6 rugott gol
8 kapott gol
- Baggio85
Maradjunk annyiban hogy Conte igen, top edző! Ha nyert BL-t, ha nem. Sokkal inkább top edző, mint pl. Motta.
- interfan
Maradjunk annyiban, hogy Te Szerinted top edzo Conte, mas szerint meg nem.
Ahogy a masik topicba is irta R9, szerinte Conte a Serie A legjobb edzoje, szerintem meg nem.
Ez is egy velemeny, es a masik is az.
Igy szep a vilag, valaki igy gondolja, valaki meg ugy.
- Baggio85
Ez így van! Mégis, azt gondolom, hogy valakiről, aki angol bajnokságot és 4x olasz bajnokságot nyert, azt mondani, hogy nem top edző, az inkább valamiféle elfogultságra utal.
- interfan
Kinek mit jelent a "top edzo" fogalma.Baggio85 írta: ↑2025.01.19. 13:03Ez így van! Mégis, azt gondolom, hogy valakiről, aki angol bajnokságot és 4x olasz bajnokságot nyert, azt mondani, hogy nem top edző, az inkább valamiféle elfogoltságra utal.
Valakinek eleg hozza X Olasz bajnoki cim, valaki szerint Nemzetkozi eredmenyek is kellenek.
Pl Allegrit is rengetegen Olaszorszagban az egyik legjobb valaha elt Olasz edzonek tartjak Ancelotti mellett, mert 6X Olasz bajnok.
Na pl szerintem Allegri sem top edzo, es a kozelebe nem er egy Ancelottinak pl.
Hiaba Allegri 6X Olasz bajnok, Ancelotti meg 1X Olasz bajnok.
Igy szep a vilag, valaki igy latja, valaki ugy, valaki szerint ezt jelenti a top edzo, valaki szerint azt.
Szerintem egyaltalan nem elfogultsag Contet "nem top" edzonek nevezni.
Emberek vagyunk, mashogy latjuk, es mindenkinek mast jelent a "top" edzo vagy "top" jatekos fogalma.
- hvmetal
Elmúlt 10 - 15 év olasz bajnokságát nyerni, edzőként már nem jelent annyit
Liga szinten "top" Conte . De nagyon messze van ő egy Ancelotti szinttől . Mancini is hozta a bajnokságot , de ő legalább annyira fogalmatlan volt nemzetközi szinten, mint Conte . Egy spanyol középcsapat játéka megette az olasz bajnok , top3 Inter játékát .
Ahogy a játékos állomány , úgy az edzői színvonal is messze van a 2000-es évek elejétől .
Ennyiért többre tartom Inzaghit . Conteval a City , Pool ellen nagyon nem így teljesítettünk volna.
Eredményesebb , de butább edző .
Persze a rövidlátóságot Inzaghi is vérében hordozza , de magasabb polcon van ő , mint Antónia.
Liga szinten "top" Conte . De nagyon messze van ő egy Ancelotti szinttől . Mancini is hozta a bajnokságot , de ő legalább annyira fogalmatlan volt nemzetközi szinten, mint Conte . Egy spanyol középcsapat játéka megette az olasz bajnok , top3 Inter játékát .
Ahogy a játékos állomány , úgy az edzői színvonal is messze van a 2000-es évek elejétől .
Ennyiért többre tartom Inzaghit . Conteval a City , Pool ellen nagyon nem így teljesítettünk volna.
Eredményesebb , de butább edző .
Persze a rövidlátóságot Inzaghi is vérében hordozza , de magasabb polcon van ő , mint Antónia.
- interfan
Erdekesek az oddsok a Scudettot illetoen.
Bajnoki cimre oddsok szeptember elejen mercato zaras utan:
1.Inter: 1,59X
2.Juventus: 3,63X
3.Napoli: 11,00X
4.Milan: 12,00X
5.Atalanta: 21,50X
6.Roma: 37,00X
7.Lazio: 51X
Scudetto oddsok ma 2025.01.19:
1.Inter: 1,8X
2.Napoli: 3,5X
3.Atalanta: 10X
4.Juventus: 175X
5.Lazio: 201X
6.Milan: 501X
7.Roma: 1001X
Ellenben amekkora elsoszamu eselyesek vagyunk a bajnoksagban, annyira nem adnak sok eselyt nekunk a BL-ben.
BL gyozelem oddsok ma 2025.01.19:
1. Liverpool: 5,5X
2. Real: 7X
3. Arsenal: 7X
4. Barcelona: 8,5X
5. Bayern: 9X
6. City: 9,5X
7. Inter: 17X
8. Leverkusen: 26X
9. Atletico: 34X
10. Atalanta: 41X
Bajnoki cimre oddsok szeptember elejen mercato zaras utan:
1.Inter: 1,59X
2.Juventus: 3,63X
3.Napoli: 11,00X
4.Milan: 12,00X
5.Atalanta: 21,50X
6.Roma: 37,00X
7.Lazio: 51X
Scudetto oddsok ma 2025.01.19:
1.Inter: 1,8X
2.Napoli: 3,5X
3.Atalanta: 10X
4.Juventus: 175X
5.Lazio: 201X
6.Milan: 501X
7.Roma: 1001X
Ellenben amekkora elsoszamu eselyesek vagyunk a bajnoksagban, annyira nem adnak sok eselyt nekunk a BL-ben.
BL gyozelem oddsok ma 2025.01.19:
1. Liverpool: 5,5X
2. Real: 7X
3. Arsenal: 7X
4. Barcelona: 8,5X
5. Bayern: 9X
6. City: 9,5X
7. Inter: 17X
8. Leverkusen: 26X
9. Atletico: 34X
10. Atalanta: 41X
- Cupi
Mondjuk azt nem értem miért a januárban több meccset is kihagyó Thuram pihenne ma és miért nem a szinte mindig kezdő Martinez....
-
HerfortBalazs
Mert jelenleg fontosabb hogy Thuram ne serüljön meg, ő tud golokat lőni.
- interfan
Na most ez pont nem igaz.HerfortBalazs írta: ↑2025.01.19. 17:06 Mert jelenleg fontosabb hogy Thuram ne serüljön meg, ő tud golokat lőni.
1 honapja nem lott golt.
Utolso 4 meccs = 0 gol.
Persze ertem amit irsz, de ezt most nem hagyhattam ki.
- Festa
A te esetedben akkor jò egy csatár ha gòlt rúg.Thuram enélkül is hasznos tud lenni.interfan írta: ↑2025.01.19. 17:13Na most ez pont nem igaz.HerfortBalazs írta: ↑2025.01.19. 17:06 Mert jelenleg fontosabb hogy Thuram ne serüljön meg, ő tud golokat lőni.
1 honapja nem lott golt.
Utolso 4 meccs = 0 gol.
Persze ertem amit irsz, de ezt most nem hagyhattam ki.![]()
A kanadai táblázat ennél talán többet mutat.
Én ma egy szűk győzelemnél is csalòdott lennék.Tapadni kell a Napolira .Fognak ők még botlani.
- interfan
Azert az ironia elegge vilagos volt tolem, de ezek szerint nem ment at, semmi gond.Festa írta: ↑2025.01.19. 19:30A te esetedben akkor jò egy csatár ha gòlt rúg.Thuram enélkül is hasznos tud lenni.interfan írta: ↑2025.01.19. 17:13Na most ez pont nem igaz.HerfortBalazs írta: ↑2025.01.19. 17:06 Mert jelenleg fontosabb hogy Thuram ne serüljön meg, ő tud golokat lőni.
1 honapja nem lott golt.
Utolso 4 meccs = 0 gol.
Persze ertem amit irsz, de ezt most nem hagyhattam ki.![]()
A kanadai táblázat ennél talán többet mutat.
Én ma egy szűk győzelemnél is csalòdott lennék.Tapadni kell a Napolira .Fognak ők még botlani.
Millioszor leirtam mar, Thuram az idei szezonban az Inter legjobbja, sot a teljes Serie A egyik legjobbja.
Thuram egy igazan kiemelkedo tamado a teljes mezonybol.
-
HerfortBalazs
Ott is van Taremi a kezdőben, ma be is fog talalni, ahogy Lautaro is!
- Festa
Inter fan te pont olyan vagy mint az olasz lapok, hogy ha valaki gólt rúg máris egy vagy két osztályzattal jobbat kap. Taremi gólszáma nekem is csalódás, de Inzaghi valamiért benne még mindig jobban bízik mint Arnautovicban vagy Correaban. Sajnos valamiért rendre rossz megoldást választ kapu előtt, de ha lenne egy jó meccse akkor átlendülhetne.interfan írta: ↑2025.01.19. 19:50Azert az ironia elegge vilagos volt tolem, de ezek szerint nem ment at, semmi gond.
Millioszor leirtam mar, Thuram az idei szezonban az Inter legjobbja, sot a teljes Serie A egyik legjobbja.
Thuram egy igazan kiemelkedo tamado a teljes mezonybol.
- interfan
Thuram mezonyben mindig is hasznos volt iden is a legtobb esetben.Festa írta: ↑2025.01.19. 20:10Inter fan te pont olyan vagy mint az olasz lapok, hogy ha valaki gólt rúg máris egy vagy két osztályzattal jobbat kap. Taremi gólszáma nekem is csalódás, de Inzaghi valamiért benne még mindig jobban bízik mint Arnautovicban vagy Correaban. Sajnos valamiért rendre rossz megoldást választ kapu előtt, de ha lenne egy jó meccse akkor átlendülhetne.
Ezert az Inter legjobb statjait hozo jatekosa (gol es golpasszt nem nezve egyaltalan).
Es igaz ez ra a teljes Olasz bajnoksag mezonyet nezve.
Egyszoval senki nem olyan mint mas, Thuram gol es golpassztol fuggetlenul iden is az Inter, sot a teljes Serie A egyik legjobb jatekosa.
-
P-Inter
Most kapcsolódtam be (úgy 10 perce), történt vmi érdemleges? Azon kívül, hogy a "hullangyenge" Empoli ellen döntetlenre állunk?
- Cupi
Nem igazán tudunk mit kezdeni a nagyon védekező betömörülő csapatok ellen....sajna...mondjuk kíváncsi leszek meddig bírja az Empoli ezt a koncentrált védekezést. Mindig mindenhova odaérnek.
Sokkal több kell....nagyon ciki lenne nem nyernénk ma sem.
- CsaSzi9294
Ideje volt már! Bravó Lau!

- Cupi
2 meccs 2 gól. Remélem visszatért most már végleg.
- CsaSzi9294
Dumfrieeees!

- CsaSzi9294
- vaskalap
Tudtam,hogy ez az Esposito gyerek betalál
- Cupi
Mondom végre nem kell aggódni a végén egy szöglet miatt mert 2 gólos az előny...erre....komolyan.... 
- CsaSzi9294
- CsaSzi9294
Thuraaaam!!!! Kellett már neki is ez a gól! Bravó Arna!

- Cupi
Thuram tett róla, hogy ne szarjunk be a végén.CsaSzi9294 írta: ↑2025.01.19. 22:31Még a végén képesek leszünk leixelni ez ellen a Serie B-s csapat ellen…
- Atosz
Arna beindulás, gólpassz is profi munka volt!
- CsaSzi9294
Oké, nyerünk 3-1re, de a szuperkupa óta valami nem stimmel a csapattal. Most is szenvedve hoztuk akárcsak a Venezia ellen. Persze, értem, hogy sűrű a program, 50%on pörgünk emiatt meg minden, de nekem valami akkor is hiányzik. Nem vagyunk olyan pengék sem támadásban, sem védekezésben. Remélem mihamarabb azt a “gyilkos” Intert látjuk majd, amit a szuperkupa vereség előtt.
- Festa
Én mint Arnautovicot nem kedvelő Interes azt mondom szép volt.
Taremi sajnos megint nem ért oda.Dumfries hozzá képest Cr7 lassan.
Azt ki gondolta volna december elején ,hogy a legsimább meccsünk a Lazio lesz idegenben.
Azt ma is láttuk,hogy ezek az 1,2 gòlos vezetések mennyire veszélyesek mert ezek a kiscsapatok képesek az egyetlen kapuralövésükből gòlt szerezni.
Menni kell tovább és várni a Napoli botlására.